[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
ایضا.منم حدود 24 ساعته منتظر جوابمنقل قول:
میخواستم بدونم که من کامپیوترم و لب تاپ رو شبکه کردم ، و اینترنت رو از کامپیوترم شر کردم رو لب تاپ T راهی هست که لب تاپم هم خود به خود از کامپیوتر آپدیت استفاده کنه !
چجوری اخطار رو فقط و فقط برای تموم شدن اعتبار یوزر و پسورد غیر فعال کنم؟
دوستان ویروسایی رو که میرن تو قسمت قرنطینه .اگه از اونجا هم پاک کنم کلا ویروس از تو کامپیوترم پاک میشه یا از قسمت قرنطینه میره دوباره توی سیستمم؟
سلامنقل قول:
از قسمت آپدیت توی منوی ادونس توولز یوزر نیم پسووردتون رو خوب پاک کنید : دی
دیگه چیزی نیست بعد که بابتش اررور بده ...
خب بازم اخطار تموم شدن لایسنس در فلان تاریخ رو میده.سریال جدید بزنم بازم همینه آخراش پیفام میده.نزنم میگه مدت آزمایشی تموم شده.کلا میخوام درمورد لایسنس اخطار نده.
داداش واسه منم همین اخطارو میده باید چیکار کنم؟ لطفا کمکم کنین
با Restore بر میگرده تو سیستم و با Delete کلا از کامپیوتر پاک میشه.نقل قول:
سلام به همگی!
من باید یوزرنیم و پسورد اسمارت سکوریتی eset را از کجا بیاورم.
لطفا اگر میدانید سریع اطلاع دهید. خیلی نیاز دارم!
سلامنقل قول:
تو گروه ESET عضو بشید>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و خسته نباشید.بعد از اینکه نود 32 رو نسب کردم eset sysrescue اومد که میگه please enter windows aik root folder میشه بگید این چیه:sq_3:
سلام.
داخل یک DVD دوتا ویروس وجود داره که نود 32 میشناستشون ولی نمیکشه اونا رو چیکار کنم که از بین برن؟
سلامنقل قول:
عزیزم فایلی که رایت شده رو که آنتی ویروس نمیتونه بکشه که ! چون باید پاکش کنه یا روش عملیات انجام بده
منم الان یک سی دی ویروسی دارم آنتی ویروسم شناسایی میکنه ولی امکان پاک کردنش برای هیچ آنتی ویروسی نیست فقط شناسایی میشه و جلوی عمل کردنش گرفته میشه همین.
خیلی خیلی ممنون از راهنمایی تون!نقل قول:
موفق باشید!!
سلام!
اینی که میگن آنتی ویروس های پولی از آنتی ویروس های رایگان قوی ترند راست است در مورد آنتی ویروس نود32{5}, اگه راسته چه چیز هایی که در نسخه پولیش و چه چیز هایی در نسخه ی رایگانش وجود دارد؟؟؟
دوست عزیز نود اصلا رایگان ندارهنقل قول:
نخیر، به طور کلی اون چیزی که در مورد آنتی ویروس های رایگان و پولی گفتید درست نیست.نقل قول:
در مورد ناد هم همونطور که اشاره شد نسخه رایگان نداره، اما در حالت غیر اکتیو فقط قابلیت آپدیت آنلاین از سرور خود محصول غیر فعال هست و تفاوت دیگه ای با نسخه خریداری نشده نداره. که اون رو هم میتونید با سریال های موجود در اینترنت فعال کنید.
منظورم نسخه ی Trial هستش?!نقل قول:
این که شما می فرمایید رایگان نیست بلکه موقت است و اصولا تفاوتی در کارایی وجود نداردنقل قول:
دست کم در مورد نود اینگونه است
آپدیت آفلاین و بروز n.o.d.32 را از لینک زیر دریافت نمائید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاپیک key جدید کجاست ؟
من پیداش نمیکنم
سلام کسی میدونه نسخه 6 نود 32 کی منتشر میشود{ آزمایشیش را نمیخواهم}؟!؟؟!؟
دوباره یا هزار باره سلام!
میتونید بگید باید چگونه اسمارت سکوریتی eset را به طور پیشرفته و یا حرفه ای تنظیم کرد؟
ممنون میشم!؟
سلام!
چرا یوزرنیم و پسور هایی که میگیرم برای اسمارت سکوریتی برای آپدیت کردن نرم افزار جواب نمیدهند؟!؟!؟!؟!؟؟؟؟؟؟؟
سلام!
آنتی ویروسم پاک نمیشود؟
چیکار کنم؟؟
فایل یونیستالش هم نیستش داخل کنترول پلن؟؟؟؟!!!!
در قسمت Advanced Setup مطابق شکل پایین گزینه proxy رو غیر فعال کنید
این تصاویر متعلق به نسخه 4 iهست اما تقریبا مراحل مثل همه همین گزینه هار ومیتونید پیدا کنید
قسمت Update Server باید بر روی Choose Automatically باشه
یه بار Clear update cache پاک کنید مطابق شکل selef defens رو غیر فعال کنید و مراحل انجام بدید و در اخر سیستم رو ریستارت کنید
اگه با این مراحل مشکل برطرف نشد اعلام کنید تا روشهای دیگه ای معرفی بشه
سلام!
بازم مشکل برطرف نشد!
آقا کاسپرسکی نصب کن و قال قضیه رو بکَن! دی:نقل قول:
منم روی یک لپتاپ که سخت افزار ضعیفتری داره( cpu pentium4 Prescott 3.2GHz & 1.5GB DDR2 Ram) چند ساله ناچار شدم نود32 داشته باشم همین قضیه ی آپدیت شدنش چندین ماهه اذیت میکنه طوریکه بیخیال آپدیتش شدم!!
من قبلا اصلا همچنین مشکلی نداشتم!
اصن وقتی میخوای بری آپدیتش کنی مثلا:(7010) و اون عدد بزرگ کناریش کلا نیستش فکر کنم مشکل از خود آنتی ویروسه!
به نظر من کلا انتی ویروس پاک کنید دوبار نصب کنید به دردسرش هم نمی ارزه یه بار هم با برنامه malwarebytes سیستم رو اسکن کنیدنقل قول:
cmd رو به صورت run as administrator اجرا کنید
تایپ کنید:
ping update.eset.com و نتیجه رو اینجا بزارید ببینم از تو سیستمت بر روی این سرور میتونی پینگ داشته باشی
فایروال ویندوز رو ببینید فعال نباشه
هر نوع برنامه امنیتی دیگه ای دارید غیر فعال کنید
سلام!
خیلی خیلی ممنونم از اونایی که به من کمک کردن!
مشکل از یوزرنیم ها بود!
فقط میخواستم بدونم که باید چه جوری به بهترین شکل فایروال اسمارت سکوریتی را تنظیم کنم؟؟
سلام!
یک سول!؟ چرا بیشتر یا بعضی از افراد نود 32 را بدرد نخورترین آنتی ویروس و آن را کوچک میشمارند؟
مگر نود 32 چیکم دارد و چه ضعف هایی دارد بگویید ما هم بدانیم!!!؟
طبیعیه وقتی ویروس کشی بخواد تک تک پروسس ها و سرویسها و فرایندها رو دائماً مانیتور کنه نیاز به سخت افزار قوی داره و حتی با اینحال بازم سنگین بنظر میاد. به هر حال شما دارید بهای امنیت بالاتر رو می پردازید. مثل خودرو که هر چی امن تر، قیمت و وزنش هم بالاتر!!نقل قول:
میتونید برید ویروس کشی نصب کنید که تا این مانیتورینگ قوی رو نداشته باشه و طبعاً بهمین دلیل سبکتر بنظر میاد. مثل نود32 یا خیلی ویروس کشهای سبک دیگه.
این بستگی داره به سخت افرار شما و میزان امنیتی که می طلبید. مثلاً سیستمی که دائماً به روشهای مختلف با ویروسها و سایر بدافزارها در تماسه نیاز به امنیت بالاتری داره.
نود32 هم ویروس کش اونقدر بدی نیست که بگیم بدرد نخوره. برای یک کاربر خانگی که با بدافزارهای مختلف درگیری دائمی نداره بسیار هم خوبه.
خیلی ممنون از راهنماییتون!؟نقل قول:
یعنی شما میگید که نود توانایی برخورد با ویروس های زیادی را ندارد!!؟
و یک سوال دیگر شما کدام آنتی ویروس دیگری را پیشنهاد میکنید؟؟!!
دوست عزیز.بحث در مورد قدرت آنتی ویروسها بارها مطرح شده و حتی بهترین کاربران هم نمی تونند با قاطعیت برای شما نسخه بپیچند که از کدوم آنتی ویروس استفاده کنید.توی انجمنهای آنتی ویروس و فایروال بگردی کلی بحث هست که اکثرا هم تجربه شخصی و نظر شخصی هست.بهترین راهنمایی سایتهایی هستند که آنتی ویروسهای مختلف رو در شرایط برابر تست کرده اند و نتیجه هم فقط به عنوان راهنما و نه یک حکم مطلق،نمایش داده شده که باز هم ذر انجمنهای همین سایت موجوده.
با توجه به اونها و کاربرد خودت،می تونی یکی از بهترینهاشون رو انتخاب کنی و اگه از لحاظ رابط کاربری یا قدرت محافظت ناراضی بودی،بری سراغ یکی دیگه.
من تو خیلی از سایت های تست آنتی ویروس گشتم ولی هر کدوم که یک چیزی می گفتند با هم خیلی تفاوت داشت!نقل قول:
میتونید یک سایتی را معرفی کنید که تست هاش واقعی باشد یا حالا دو تا شد عیبی ندارد؟!!!!!!!!!!
من اون نظری که دادم رو بر اساس نتایجی که روی تعداد زیادی سیستم تابحال کسب کردم گفتم.نقل قول:
از سالهای دور سیستمهای آلوده ی شرکتها رو بمن ارجاع میدادند و یک چیزایی هست که دیگه بر حسب تجربه دستم اومده.
گفتنی ها رو در پست قبل گفتم. دوباره دقیقتر نگاه کنید.
اینجا تاپیک اختصاصی nod هست و بحث بی ربط یا نام بردن درباره ی بقیه ی ویروس کشها در اینجا اصلاً کار درستی نیست.
میتونید برای انتخاب ویروس کش قویتر هم به مراجع معتبری مثل Virus Bulletin مراجعه کنید:
سلام
مدتی پیش با دادن ایمیلم به دوستان از طریق سایتی به من یوزر وپسورد 6 ماه رایگان برا نود35 ورژن 5 دادند
الان ویندوزم رو عوض کردم
دوباره میشه کمکم کنید
با سلام و عرض ادب
میخواستم بدونم تو یه سیستمی که دسترسی به نت نداره آپدیت آفلاین انجام بدم تا چه مدتی انتی ویروس سبز باقی میمونه ؟