یه خواهش دارم
این فیلم های بلوری اصل که حجمش 50 گیگ هست
کسی یه تیکشو مثلا 10 دقیقشو نداره واسه دانلود برا تست کیفیت تلویزیون؟
Printable View
یه خواهش دارم
این فیلم های بلوری اصل که حجمش 50 گیگ هست
کسی یه تیکشو مثلا 10 دقیقشو نداره واسه دانلود برا تست کیفیت تلویزیون؟
دوستان حدود 400 گیگ فیلم و انیمیشن و مستند 3 بعدی دانلود کردم .
اکثرا ریلیز PUBLIC HD با حجم بالا
دوستان اگه کسی خواست پیام خصوصی بده
تخفیف ویژه دوستان P30WORLD :n02:
دوستان قسمتی از این فیلم های با حجم 50 گیگیشو بزارید برا دانلود
من حدود 2ترا ایمیج بلوری اصل دارم
10دقیقه بخوام با کیفیت اصلی اینجا بذارم حدود 1گیگ باید اپلود کنم
Sent from my LT22i
دوسته عزیز بنظرم اگه بخای 10 دقیقه اپلود کنی از یه فیلم 50 گیگینقل قول:
10 دقیقش بشه 5 گیگ
میدونم سخته واسه اپلود
جای هست من بتونم دانلود کنم برا تست
سه بعدی هم نشد اشکال نداره
دو بعدی هم شد
برای پخش سه بعدی بلوری را باید کامل دانلود کنی. یا اینکه کیفیت معادل پیدا کنی. (ssif بلوری سه بعدی انیمیشن لگو یک فایل 34 گیگ هست)نقل قول:
هارد 2 ترا را قرض نمی دی!؟ :n02:نقل قول:
دوست عزیز چند تا شو بده ماهم ببینیمنقل قول:
کجا میتونم ازتون بگیرم
روی هارد کپی کنید برام
یک سایت بود قبلا که کلیپ های تبلیغاتی سامسونگ و سونی و .. میذاشتنقل قول:
فرمت بلوری اصلی هم بودن M2TS
الان هرچی میگردم پیداش نمیکنم
پیداش کردم همین جا میذارم
نقل قول:
هارد 2 ترا را قرض نمی دی!؟ :n02:[/QUOTE]
در خدمتم
سلامی دوباره
کسی تیکه ی از این فیلم های با حجم بالای 50 گیگ نداره برا تست تلویزیون دانلود کنیم
دوبعدی میخام
سلامنقل قول:
بیا این یه کلیپ 2 بعدی با کیفیت فول اچ دی 1080
3 دقیقه با حجم 224 مگابایت با فرمت m2ts
لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
009 cyborg panasonic
کلیپ سه بعدی Full HD 1080p Half SBS
حجم : 400 مگابایت ، با فرمت mkv
نقل قول:
دوسته عزیز اون چیزی که من می گم سه دققیش باید بشه 5 گیگ
من خیلی این کیفیتارو تو سیستم دارم
من کیفیت اصل که می گن هر فیلمش 50 گیگ هست میخام
سلامنقل قول:
فرمت اون فایلی که گذاشتم m2ts هست ، همونطور که میدونی m2ts فرمت فایل های بلوری هست
M2TS is a filename extension used for the Blu-ray Disc Audio-Video (BDAV) MPEG-2 Transport Stream (M2TS)
حقیقتش من خودم زیاد سر در نمیارم ، اما فکر میکنم اون بلوری هایی که 25 گیگ هستن سه بعدی فول ساید بای ساید هستن
فول ساید بای ساید یعنی اینکه دو تا تصویر کنار همدیگه هستن ( تقریبا حجم فیلم دو برابر باید باشه دیگه )
رزولوشن فایل رو هم اگر ببینی 1080*1920 هست که یعنی همین Full HD
حالا علاوه بر رزولوشن عوامل دیگه ای هم در حجم فایل دخیل هست ، مثل بیت ریت ، فریم ریت ، کیفیت صدا و ....
این لینکی که پایین میزارم هم یه کلیپ 4K Ultra HD هست با رزولوشن 2160*3840 با حجم 573 مگابایت به مدت 5 دقیقه
فیلم های بلوری سه بعدی اصلی معمولا حجمشون بالای 60 گیگ هست (مثلا بلوری سه بعدی فیلم هابیت حدود 65 گیگ هست )یعنی روی دو تا بلوری رایت میشه
فرمت فول ساید بای ساید یه فرمت تبدیل شده هست و فرمت اصلی بلوری نیست . فرمت های بلوری اصلی ساید بای ساید نیست.
معمولا روی یک بلوری هست و فیلم های طولانی (و با امکانات اضافی) بیشتر از یک دیسک می باشد.نقل قول:
فیلم دوبله فارسی The Lego Movie با سه کیفیت متفاوت 3D و 1080p و 720p با لینک مستقیم جهت دانلود:
[HTML]http://pcone.us/index.php?/topic/634-the-lego-movie-2014/?p=2418#entry2418[/HTML]
دوستان یک تاپیک مخصوص دانلود فیلمهای تبلیغاتی تلویزیون ها بود که یک سایت هم برای دانلود این کلیپ ها معرفی کرده بود، هرچی میگردم پیدایش نمیکنم.
شما آدرسی ازش دارید؟
دوستان یک تاپیک مخصوص دانلود فیلمهای تبلیغاتی تلویزیون ها بود که یک سایت هم برای دانلود این کلیپ ها معرفی کرده بود، هرچی میگردم پیدایش نمیکنم.
شما آدرسی ازش دارید؟
اقا یه سایت معرفی کنید که فیلمهای سه بعدی واقعی و کامل داشته باشه چون یه فیلم سه بعدی واقعی و کامل بالای 20 گیگ حجم داره ولی اکثر سایتها که دارن همشون حدود 2 یا3 گیگ هست و تمام فریم نیستن
یه بلوری سه بعدی که منتشر میشه از نسخه های 2 - 3 گیگ تا 10 تا 20 گیگ ازش استخراج میشه که همان نسخه های ساید بای ساید هستن ولی همانگونه که گفته شد سه بعدی های کامل و دست نخورده بیش از 40 گیگ معمولا یا برخی بیشتر از این حجم دارند که اگه برای دانلودشون مشکلی ندارید این سایت یکی از بهترین سایت های غیر تورنت هستش که لینکهای دانلود بلوری های کامل و همچنین نسخه ای کم حجم تر را میگذارهنقل قول:
کد:http://tehparadox.com
۲۰ گیگ کجا بود؟؟؟؟ نرمالش ۸ تا ۱۲ گیگا بایت هستش (بصورت HSBS) . خود بلوری ۲۵ گیگ حجم داره که وقتی تبدیل به MKV میشه حجمش در همین حدود ۸-۱۲ میشه
سایت برای دانلود سه بعدی هم اینا هستن:کد:http://www.ddlvalley.rocks/category/movies/3d-hsbs
http://pcone.us/index.php?/forum/31-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85
http://www.scnsrc.me/category/films/3d
نقل قول:نقل قول:سه بعدی اصلی و فول فریم می شه ایزو های بلوری که معمولا در سایت های تورنت یا فروم های اشتراک گذاری فیلم (که لینک ها معمولا مدت کمی سالم هستند) یافت می شوند (به دوصورت دست نخورده untouched و حذف اضافات remux) . بقیه فیلم های mkv به صورت hsbs یا hou هستند که کیفیت به پایین تر از ایزو بلوری هست.نقل قول:
حجم iso های دست نخورده دست کم در حدود 30 گیگ هست و برای پخش به پلیر با قابلیت پخش iso یا AVCHD و یا یک PC نیاز هست.
با حساب پشت صحنه فیلم و موسیقی متن و گاهی اوقات ویدیو موزیک بله حرف شما درسته! هر بلوری ۲۵ گیگ و ISO اون هم ۲۵ گیگ که اگر بلوری دو طرفه باشه تا ۵۰ گیگ هم میرسهنقل قول:
ولی فیلمی مثل Habbit بعد از تبدیل به MKV حجمی بیشتر از 17 گیگ نداشت!
من چون محدود دانلود ندارم هر دو مورد رو تست کردم و تفاوت خارق العاده ای بینشون ندیدم
برای مثال فیلم Godzilla 2014 3D
فیلم بصورت ISO با حجم ۴۰ گیگابایت:
[HTML]https://kickass.to/godzilla-2014-3d-1080p-bluray-avc-dts-hd-ma-7-1-rarbg-t9496581.html[/HTML]
فیلم بصورت Bluray MKV 1080p با حجم ۱۸ گیگابایت:
[HTML]https://kickass.to/godzilla-2014-1080p-3d-bluray-half-ou-x264-dts-hd-ma-7-1-rarbg-t9497356.html[/HTML]
من جفتشون رو هم گرفتم تست کردم ولی تفاوتی توی سه بعدی نداشتند (حداقل برای من!!)
البته برای درک تفاوت بین حجم های مختلف، حتما هم باید سایز تلویزیونتان بزرگ باشد و هم سیستم صوتی تان کیفیتش عالی باشد.
چون بهرحال بخشی از حجم فایل مربوط به صدایش هست و بخشی مربوط به تصویر.
با کم کردن کیفیت هر کدام از این دو، خصوصا صدا، میتوان حجم فایل را کم کرد. اکثر فایلهای ISO چندین فایل صدا دارند، یعنی به زبانهای مختلف دوبله شدند، ولی در MKVها اکثرا فقط یک صدا دارند.
من تفاوت را احساس کردم حتی انکودر های مختلف mkv هم در نتیجه تاثیر داره. (حتی در فیلم های دوبعدی mkv با توجه به تنظیمات انکود کیفیت ها مختلفه. که این موضوع تاپیک خودش را هم داره)نقل قول:
فرقش در این هست که در بلوری سه بعدی دو تصویر به صورت 1080 به صورت جداگانه برای هر چشم پخش می شود ولی در mkv نصف تصویر برای هر چشم و تصویر فشرده شده کشیده می شود البته mkv به صورت full frame یعنی دوتا 1080 چسبیده به هم هست (خیلی کم) که تلویزیون های fullHD چون بیش از 1920*1080 را ساپورت نمی کنن قابلیت پخش را به طور مستقیم ندارند.
درضمن بلوری های سه بعدی معمولا اضافات ندارند فقط چند صدا به زبان های مختلف و چند زیرنویس. اضافات در دیسک دو بعدی هست.
Maleficent.2014.3D.1080p.BluRay.Half-SBS.DTS.x264-HDAMEDiA iNFO
داستان فیلم در ارتباط با زنی مهربان با قلبی پاک به نام «مالفیسنت» است که ناگهان ارتشی به سرزمین او حمله میکند و او به عنوان قدرتمندترین محافظ به شدت از سرزمین خود محافظت میکند اما به او خیانت میشود و قلب مهربان و پاکش تبدیل به سنگ میگردد…کد:RELEASE NAME..: Maleficent.2014.3D.1080p.BluRay.Half-SBS.DTS.x264-HDA
RELEASE SiZE..: 9.49 GiB
RUNTIME.......: 1h 37mn
ViDEO CODEC...: MPEG-4/AVC, CRF, High@L4.1
FRAMERATE.....: 23.976 fps
BiTRATE.......: 12 200 Kbps
RESOLUTiON....: 1920 x 1080
AUDiO.........: English DTS 5.1 @ 1 510 Kbps
CHAPTERS......: Included SOURCE........: 1080p.BluRay.AVC.DTS-HD.MA.7.1-HDA
SUBTiTLES.....: English, Chinese, Spanish
RELEASE DATE..: 09/12/2014
ENCODER.......: HDA.net
NOTES.........: HDA.net
لینک دانلود: (حجم: ۹.۴۹ گیگابایت)
[HTML]http://pcone.us/index.php?/topic/791-maleficent-2014/#entry4236[/HTML]
مرسی از دوستانی که فیلمای 3d واسه هموطناشون میزارن مرسی از حس انسان دوستی و کمکتون به مردم
فیلم درخواستی داشتید بفرماییدنقل قول:
How.to.Train.Your.Dragon.2.2014.3D.1080p.BluRay.Ha lf-SBS
[HTML]http://pcone.us/index.php/topic/1513-how-to-train-your-dragon-2-2014/[/HTML]
دوستای گلم من یکسری فیلم Mkv 3D SBS دانلود کردم که 1080P هستن و کیفیتشون هم خیلی خوبه !!! فقط حجمشون حداکثر 2 گیگ هستش !!!
خوب الان یعنی این فیلم ها بدرد نمیخوره ؟؟؟؟ یعنی خوب سه بعدی نمیشه ؟؟ فرقش چیه با این فیلم های 10 گیگیه سه بعدی ؟؟؟
یه کلیپ کوتاه جدید هم ممنون میشم برای تست سه بعدی الجی قرار بدید
کیفیت بهتری داره و سه بعدی عمیق ترنقل قول:
فیلم gravity رو امروز دیدم ،، حجمش چیزی حدود 1.8 گیگ بود ! و فقط تصویر برجسته میشد و اونطور جلو نمیومد و عمق نداشت !!!!!نقل قول:
ممنون میشم بهترین مستند و فیلم ترسناک سه بعدی که خوب هم عمق داشته باشه و قشتگ از تصویر بیاد جلو رو لینک دانلودش رو بهم بدید
اگه از آپلودباز باشه خیلی بهتره
کسی نیست کمک کنه ؟؟
سلام دوستان
این فیلمهایی که توی سینمای 6 بعدی و X بعدی نمایش میدن چیه؟ چون خیلی با تلویزیون فرق دارن و کاملا تصویر میاد جلوی صورت آدم ولی توی تلویزیون فقط در کلیپهای سه بعدی ساخت سامسونگ و ال جی , حالت سه بعدی رو کامل حس کردم و اکثر فیلمهای سینمایی بیشتر عمق دارن تا از صفحه بیرون بزنه,
اگه سایتی برای دانلود فیلمهایی که توی سینمای 6 بعدی نشون میدن که بشه توی تلویزیون نگاه کرد میشناسید بگید ممنون میشم
با تشکرازشما حرف دل من رو زدی هر سایتی بیان کردم کسی فیلمی نذاشت لطفا فیلمهای سینمای چند بعدی که در ایران نمایش داده میشه بذازین با تشکرنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
ببینید این چطور است
تا الآن كه دنبال ميكردم هيچ كس در مورد عكس حرف نميزنه همه در مورد فيلم بحث ميكنن. آيا اصلاً امكان ديدن عكس سه بعدي براي اينجور تلويزيون ها هست؟
و اما يك سئوالي هم دارم كه فكر ميكنم جاش اينجا نيست. من iso فيلم Avengers سه بعدي با حجم 40 گيگابايت دارم ولي نميدونم چطوري بايد پخشش كنم. البته بلوري پلير هم ندارم فقط تلويزيون LED سامسونگ سه بعدي دارم و يك كامپيوتر پرقدرت.
از طریق کابل HDMI کامپیوتر رو به تلویزیون وصل کنیدنقل قول:
و با نرم افزار POWER DVD اخرین ورژنش اقدام به پخش کردن اون بکنید
یادتون نره که حالت سه بعدی رو برای فیلم از توی نرم افزار فعال کنید
بيرون زدن تصوير از تلويزيون وابسته به نوعي فيلمبرداري هستش كه كمتر در فيلم هاي سينمايي ديده ميشه و در تبليغات تلويزيون هاي سه بعدي ال جي و سامسونگ براي نشون دادن قابليت اين تلويزيونهاست كه اونطوري فيلمبرداري ميكنن. من هم ديد شما را دارم و به همين دليل دنبال اين طور فيلمها هستم كه قاعدتاً نيازي به دانلود يك فيلم با حجم بسيار بالا نيست چرا كه توي يك فيلم 90 دقيقه اي شايد يك يا دو صحنه سه بعدي خوب داشته باشه ولي اينطور فيلمها با وجود كوتاهي ولي بسيار پربارتر هستن.نقل قول: