salam مسلم جاننقل قول:
شناختی ؟ :دی
دیسک دوم فقط توش زبونهای دیگس .الان همه دیسک اولو میفروشن و دیسک دوم به درد ماها نمیخوره.بازی هم تو دیسک اول کامله
Printable View
salam مسلم جاننقل قول:
شناختی ؟ :دی
دیسک دوم فقط توش زبونهای دیگس .الان همه دیسک اولو میفروشن و دیسک دوم به درد ماها نمیخوره.بازی هم تو دیسک اول کامله
كسايي كه از ديرباز عاشق فضا و شخصيتا و داستان اين بازي هستن بازي رو انجام ندن.
اين بازي واسه يه طرفدار قديمي resident evil مرده چون علاوه بر كاملا اكشن شدن بازي بقيه مسايلش هم در حد متوسطي هست و يه tps نسبتا خوب ......همين.
حالا باز مكس پين درسته مكس پين نبود و بيشتر شبيه شعبان بي مخ بود ولي حداقل گيم پلي و گرافيك و كارگرداني خوبي داشت اين بازي اينارم نداره
كلا يه طرفدار قديمي اين بازي بهتر بره قاطي طرفداراي مكس پين و نينجا گايدن و سايلنت هيل و فاينال فانتزي بشه و شماره هاي قبلي بازي كنه
+
اگه ميانگين امتياز بازي(از سايت متا) بالاتر از ٨٥ باشه من تا يه ماه نميام سايت:31:
.
مرسی حامد برای نقدی که گذاشتی, من خودم بازی رو نگرفتم فعلا... ولی با این حال میگیرم ببینم کپکام چه شاهکاری ساخته :31:نقل قول:
این حس evil4 رو که بده خوبه ولی مشکلاتی که اشاره کردی مشخصا چیز جالبی نیسته باعث میشه همون چیزای خوبم از بین بره...
در کل انتظار هایی که بعد از انتشار شماره 5 طرفدار ها داشتن چیزی نبوده که باعث بشه بازیباز رو به خودش جذب کنه من یادمه همون دمو گیم پلی های این بازی رو که تو نمایشگاه گذاشته بودن واسه اون همه باگ میخندیدن... باگ ها رو هم درست نکردن!!! واقعا کپکام چیکار میکنه مشخص نیست!
+
حامد, مرحله لیون رو اینطوری گفتی وای به حال کریس و جیک! : دی
خوبه خیر سرشون هم بازیو یه ماه زودتر دادن بیرون
ماها حاضر بودیم این یه ماه هم صبر کنیم ولی حداقل یه بازی بدون ایراد گیرمون بیاد
من میخوام اصلا بازیش نکنم...
چیز مهمی رو از دست میدم
یا کلی سود میکنم؟ (چه مالی چه زمان)
من کلا مخالف بازی نکردنم ! به هر حال اسم اویل روشه هرچقدم چرت باشه باس بازی کردو دید چ بلایی سر بازی آوردن !
بنده که بعد از تجربه وحشتناکی که سر ORC داشتم و کلی پول بیزبون رو دادم و همون روز اول خریدمش . سر این صبر میکنم وقتی ارزون شد :27:
دههههه.. :weird:این لوس بازی ها رو بذارید کنار دیگه..:9:نقل قول:
من میخوام اصلا بازیش نکنم...
چیز مهمی رو از دست میدم یا کلی سود میکنم؟ (چه مالی چه زمان)
هر بازی باشه به قول دوستمون اسم رزیدت اویل روش هست و پشتش یه شرکت بزرگ به اسم کپ کام.
اونو خودشون از من و شما بیشتر میدونن که یه بازی ، چقدر باید تغییر و تحول توش ایجاد بشه که بهتر بشه
این بازی هم هر چی باشه مطمئن هستم از شماره RE 5 که وسط آفتاب آفریقا بود بهتر هست...:46:
نه چرا باس بازي كرد.....اگه با توجه به اسم بازي مي كنيد مطمين باشين واسه اين شخصيتا هزار شماره داستان مينويسن و ٥٠ شماره كشش ميدن و اصلا كاري به حفظ روند كاراكترا يا فضاي بازي ندارن(مي بينم اون روزي رو كه دارن resident evil 15 رو مي سازن و بازم leon و كريس و .....دارن مي جنگن و هنوز درگير ويروس و زامبي ان)نقل قول:
در نتيجه حفظ كيفي همه قسمتاي بازي و كلا كيفيت بالا بايد معيار باشه.......كپكام هم با همين ايده "استفاده از اسم" ميليونها نسخه از بازي رو به ملت قالب خواهد كرد.
+
البته:
در مورد خود بازي هم بگم كه بازي رو ميشه resident evil 5 با گرافيك پايينتر تصور كرد كه البته جنگولك بازيهاي زامبي ها بيشترم شده......در نتيجه اگه كسي فرم شماره ٥ رو تحمل كرده باشه اين بازي هم واسش راضي كننده خواهد بود
(احتمالا هم امتيازاش كمي كمتر از همين 5 خواهد بود و به عنوان يه بازي ممفك از قبلي ها چيز خيلي خوبيه)
.
واقعا چقدر سطح انتظارات بالا رفته . میدونین از همونی نشعت گرفته که اکثرا کسایی که میگن بازی نکنیم نسخه های قبلی رو بازی کردن و به خاطر تغییر سبک دیگه خوششون نمیاد .
من که فقط نسخه 5 رو بازی کردم و خداییش خوشم اومد و حتی یه 8 دوری رفتم تا اخرش . انلاینش هم جالب بود که دونفره میزدیم .
در کل به خاطر همونه که نسخه های قبلی رو بازی کردین و این نسخه دیگه نمیچسبه . کلا سبک اویل عوض شده . چه فیلماش چه بازیش . فیلم رزیدنت 1 و 2 رو اگه یادتون باشه لااقل یه کم عوامل ترس و هیجان توش بود . اما الان که دیگه به هم ریخته . دمنیشن رو هم که دیگه مثل بازیش ساخته بودن و کلا دیگه اون رزیدنت سابق نیست .
راستی این بازی الان گرافیکش از نسخه 5 پایینتره ؟ اخه چرا ؟ نسخه 5 که واقعا گرافیکش حرف اول رو میزد .
حرفتونو قبول دارم ...اما اینجا ایرانه خریدن تاثیر نداره قیمتی هم نداره ..آره اگه میخواسم اوریج بگیرم ک عمرن!نقل قول:
نه چرا باس بازي كرد.....اگه با توجه به اسم بازي مي كنيد مطمين باشين واسه اين شخصيتا هزار شماره داستان مينويسن و ٥٠ شماره كشش ميدن و اصلا كاري به حفظ روند كاراكترا يا فضاي بازي ندارن(مي بينم اون روزي رو كه دارن resident evil 15 رو مي سازن و بازم leon و كريس و .....دارن مي جنگن و هنوز درگير ويروس و زامبي ان)
در نتيجه حفظ كيفي همه قسمتاي بازي و كلا كيفيت بالا بايد معيار باشه.......كپكام هم با همين ايده "استفاده از اسم" ميليونها نسخه از بازي رو به ملت قالب خواهد كرد.
+
اینجور ک معلومه گرافیکشم گوه شده ..امیدوارم رو PC یه کاری کنن حداقل !
اين از لحاظ مادي هستش و كاملا درسته.نقل قول:
ولي يه جنبه ديگه مساله اينه كه وقتي شما چندين و چند سال طرفدار يك يونيورس و فضا و شخصيتهاي بازي ميشي سرنوشت اونا و زندگي اونا واستون مهم ميشه و زماني كه مي بيني سازنده به جاي ارج نهادن اين حس شما برميداره شخصيتها و فضا و... رو به كل متفاوت و وارونه و داغون مي كنه يه جورايي اين حس بهت دست ميده كه دارن از شما به عنوان يه ابزار استفاده مي كنن(يعني به قولي دارن خر فرضتون مي كنن)
در نتيجه من به شخصه ترجيح ميدم وقتي اين احساس بهم دست داد ديگه اون عنوان رو ادامه ندم(حالا هر چي باشه)
+
البته اين نظر شخصيه منه و شايد خيلي ها(چه گيمرها و چه بازيسازا) همچين نگرشي رو نداشته باشن (البته كسايي مثل كين لوين سازنده بايوشاك و سازندگان هاف لايف و يا كوجيما و ...... همچين نگرشي دارن و همين كارا باعث ميشه عظمت دنياي بازيشون و همينطور كاراكتراشون هميشه حفظ بشه)
.
تقریبا به اخرای سناریو لیون رسیدم (البته حدس میزنم اخراش باشه )
حرفام هنوز همون هایی هستش که قبلا گفتم
اما دیدم دوستان دنبال نکات مثبت هم بودن گفتم دقت کنم بگم اونارو هم...که اینا همش از دید خارج از یک Resident evil هستش
اول کار به برخی موارد باید عادت کنید اونارو حل کنیم و عادت بکنیم کم کم بازی تبدیل میشه به یک TPS نسبتا خوب ، کنترل مهمات (با این که انچنان کم نیست )
برخی سکانس های ترسناک ، محیط های تاریک و سایه ها هستن حرکاتشون خوبه
وقتی به گیم پلی عادت میکنی رون تر میشه و احساس می کنی که داری با لیون هستی و این خوب بود برام ، کلا چون لیون رو دوست دارم هر چقدر فکرمو غافل کنم باز از وجودش لذت می برم
کلا سطح گیم پلی زیاد چیز جدیدی نیست اما به عنوان یک TPS برخی اوقات عملکرد خوبی داره و ادمو نگه میداره
موسیقی بازی همراه با صداگذاری در سطح خوبی هستن معمولیه (به هر حال صدای لیون خودش یک نکته مثبته )
گرافیک بازی هم 50 ، 50 هستش اگه مثلا به بازی های دو سه ماه اخیر توجه کنیم که شبیه این باشه مثلا مکس پین 3 رو بیاریم وسط گرافیک مکس پین 3 یک سرو گردن از این عنوان بالاتر و پرجزییات تر هستش
در مورد داستان بازی چیزی نمیگم شاید ترکیب داستان و گیم پلی بازی و اگر منتقدین بازی رو به عنوان یک بازی TPS محسوب کنن بتونه در مبحث نمرات از منتقدین نمرات نسبتا خوبی بگیره
اما خب به گفته دوستم کلا دیگه evil مرد
من بعد بازی کردن RE:R پیش خودم گفتم خدا رو شکر که Capcom مثل این که داره میفهمه چیکار کنه چون اون بازی واقعا یک Evil اصیل بود ولی چرا این قسمت شماره دار این طوری شده هنوز نمی دونم
دیگه میرم نقد کلی م رو بعد تموم کردن بازی بنویسم اگر سناریو لیون که بهترین سناریو بود این بود باید یه فکری به حال اون یکی ها کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لیون این حرکت رو خیلی بهتر رو زامبی ها اجرا میکنه : ))
خب منم سناریو لیان رو یکی دو ساعتی بازی کردم
منفی :
- روند بازی تنده، خیلی تنده، طوری که در حالت عادی کاراکتر در حال دویدنه در صورتی که در تمام شماره های قبلی کاراکتر در حالت عادی راه می رفت و با نگه داشتن یه دکمه خاص می دوید. این ریتم تند اصلا مناسب این بازی نیست، کل اصالت بازی رو برده زیر سوال.
- زامبیا زیادن ، این نکته بعلاوه ی تند بودن روند بازی باعث شده که خیلی جاها رسما فرار کنیم . این اصلا خوب نیست.
- امیدوار بودم یه سری چیزا توی این شماره برگرده، مثل سیو با تایپ رایتر، فضای ساکت و ریتم خاص RE که متاسفانه خبری از این چیزا نبود .
- نه تنها چیزی بر نگشته بلکه یه سری چیزها اصلا رفته، اون Herb های کلاسیک یکی از این مواردن.
- منو های بازی اصلا خوب کار نشدن.
- کارگردانی روی اعصابه ، نمی دونم این ساساکی رو دیگه از کجا گیر اوردن !
- چهره ها خوب طراحی نشدن.
- سیستم دویدن و راه رفتن دست بازی کننده نیست ، هر جا دلش بخواد راه می ره هر جا بخواد می دوئه.
- زیادی دیگه تاریکه ، بعضی مواقع هیچی معلوم نیست، شورشو در اوردن.
- اون حس خوبی که در شماره های قبلی از پیدا کردن آیتم ها بهت دست می داد توی این نیست.
- بعید می دونم بازی بتونه رضایت طرفداران قدیمی رو جلب کنه، حداقل تا اینجا که اصلا راضی کننده نبوده.
- There is no Resident Evil :41:
مثبت :
- حرکات تمام کنندگی که اضافه شده به بازی بعضا جالب هستن .
- انیمیشن ها خوب کار شدن و اکشن خوبی دارن.
- QTE ها در نوع خودشون جالبن.
آقا این بازی الان اومده؟؟!!
واسه xbox 360 و ps3 بلهنقل قول:
برای pc هم تا یه مدتی میاد
دوست عزیز تا اونجایی که یادمه ps2 قبل از evil4 نسخه های دیگه ای به همون سبک و سیاق قدیمی داشت و ما بهش 1 و 2 میگفتیم و یادمه زبانش انگلیسی نبود و ژاپنی بودنقل قول:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
الان تو نت گشتم اویل به غیر از سری main series سه سری دیگه هم داره که هرکدوم 3 تا 4 بازی دارن ولی به دلیل زیاد بودن سری ها و زیر مجموعشون نتونستم اونی که تو ps2 بازی میکردم رو از بین اینها تشخیص بدم
outbreak
chronicles
gun survivor
شخصیت هارو باید به ترتیب رفت یا انتخاب دست خودمونه؟
دست خود بازیکن هستش...نقل قول:
خیلی ها اول لئون رو بازی کردند...
لئون ، کریس ، جیک از اول available یا در دسترس هستند و با تموم کردن کمپین این شخصیت ها ؛ شخصیت آدا باز میشود...
برو از بازی لذت ببر :blink:
امتیازات بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من بازی اکشن دوست دارم اما بازی ندیده هم نیستم.
از وقتی اینترنت خریدم هر بازی که میاد زود میرم میخرم.
اما بازی ترسناک اکثرا خوشم نمیاد.
فقط اویل 5 رو بازی کردم که خوشم اومد.
این چطوره واسه من؟؟؟
دوستان تعصبی مثل خودم توصیه میکنم خونسردی خودتون رو حفظ کنید و این بازی رو فقط برای این که یک مدت سرگرم بشید بازی کنید اصلا به این فکر نکنید که یک سری دیگه از بازی اویل اومده تسلیت به همه فن ها از جمله خودم :18::22::42::2::45::37: تسلیت
امتیاز گیم اسپات چقدر ضایع هستنقل قول:
از اون بعیده
درسته که بازی زیاد خوبی نبوده ولی نه در حد 4.5/10:18:
.................................................. .................................................. .......................
سایت متا هم برای ps3 و xbox 360 به ترتیب نمرات 78و70 رو داد:18:
اگه از اویل 5 خوشت اومده از اینم خوشت میادنقل قول:
اما برای کسانی که با اویل 4 حال کردند این بازی چندان اون حس و حال 6 سال پیش رو نمی ده
تا اینجایی که بازی کردم به نظرم امتیاز 4.5 گیم اسپات برا بازی کمه،ولی امتیازهای 8 و 9 هم برا بازی زیادن.مناسبترین امتیاز برای بازی به نظرم 6 یا نهایتا 7 هستش.......
آدم این امتیاز ها رو که می بینه و خصوصا به این توجه می کنه که چه کسانی پشت ساخت بازی بوده اند. از خود کوجیما گرفته تا کپ کام و میلیون ها دلار خرج برای بازی و پشتوانه غنی این بازی و فیلم های سینمایی که از روی این عنوان ساخته شده و ... تازه به عظمت کاری که ایرانی ها انجام دادند و دست خالی بازی ای مثل گرشاسپ رو تولید کردند با این همه مشکلات و تحریم ها و ... و بعد از سایتی مثل گیم اسپات نمره 5 میگیره ، پی می بره و این جاست که باید به ایرانی بودن خودمون ببالیم.
اولا كوجيما چيكارس اين وسط؟ايشون سازنده متال گيرنقل قول:
دوما نحوه امتياز دادن به اون بازي رو با اين بازي مقايسه نكنيد......اون به عنوان يه بازي كوچيك و يا حتي indie و مستقل و ٤٠ دلاري نمره گرفته. و گرنه اگه اونم ٦٠دلاري بود و مستقل نبود ٢هم نمي گرفت.......
اين حس خود شيفتگي ما ايراني ها چرا هيچگاه تمومي نداره؟
.
این بازی حتما گوتی 2012 میشه من از اول گفتم lمنفجر میکنه, یعنی زد رو دست COJ the cartel اینو حال میده چند بار بازی کنی ارزش تکرار بالایی داره! : دی
این IGN (حامد : دی) نمره جالبی نداده هر کی به این بازی بیشتر از 7 بده واقعا....... :31:
+
سایت های معتبر فعلا بازی رو منفجر کردن!
سلام
منم چند ساعتی بازی کردم. بازی خواسته به اصالت خودش برگرده مخصوصا با کاراکتر لیون ولی بازم اون طور که باید نشده. کم و بیش باگ داره گرافیک و تکسچر ها در سطح پایینی هستن ولی خب برای سرگرمی بد نیست!
بازی با 6 کاراکتر قابل بازیه
Chris
Piers
Leon
Helena
Jake
Sherry
که این کاراکتر ها دو دوتا با هم هستند وهر کدوم داستان جدایی رو روایت میکنن!
با Leon روند بازی کنده و در حالت عادی راه میره تقریبا مثل شماره 4 ولی با Chris یا Jake زامبیا مثل نیرو های نظامی میمونن و با اسلحه حمله میکنن:18::18:
نواوری که که تا اینجا داشت به نظرم شیرجه های کاراکتر و رفتن منو توی موبایل تاچ Leon (سه ساعت داشتم دنبال منو میگشتم :31:)و قابلیت عوض کردن رنگ لیزر اسلحه(که من صورتی انتخاب کردم:31:) وهمچنین یه گزینه داره که تیر های اسلحه نا محدود میشه:27:
نمره بازی از نظر من 7 . بی انصافیه 4.5
metacritic.....: 69
متا از 31 نقد تا الان با نمره 69
OPM UK ...: 7/10
Edge...: 6/10
destructoid...: 3/10
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی اگه IGN به بازی نمره بالای 8 میداد خفش میکردم.
destructoid این سایت که به هر نخود و کیشمیشی 10 میده به این بازی 3 داده...
Gamespot با این که بی انصافی کرده ولی نمره ای که داده نشون داد که بازی فقط نامش نیست بازی باید اصالت داشته باشد.
در کل Resident Evil در سال 2012 در یک عنوان شماره دار خودش قسمت جدیدی از خنده بازار رو همراه با شخصیت های جدیش برای ملت دنیا به ارمغان اورد
دیگه کار به جایی رسیده که مجبورا نمرات 7 رو با رنگ سبز باید نشون بدیم
کوجیما اشتباه شد. قبول دارمنقل قول:
ضمنا به این نمیگن خود شیفتگی. ما اگه امکاناتش رو داشته باشیم می تونیم. چرا باید خودمون خودمون رو بکوبیم و بگیم نمی تونیم در حالی که می تونیم ؟!
بعد خووندن نقد gamespot و ign بيشترين ايرادايي كه از بازي گرفتن رو اينطوري ميشه دسته بندي كرد :
دوربين ضعيف
دور شدن بازي از فرم اصلي و ارايه يك ادامه ضعيف
ست پيس بعدش كات سين دوباره سريعا كات سين و باز ست پيس و .....
طراحي نامناسب مراحل
Qte هاي زياد بازي
يعني كلا ميشه گفت بازي از لحاظ كارگرداني خيلي تو نقدا ضربه خورده.......
تا حالا در هيچ بازي ايراني يه تيم درست و حسابي ننشستن تا بصورت پروژه اي بازي بسازن هر كي ساخته يا مثل همين تيم بازي گرساشب يه تيم خودموني جمع كرده يا مثلا از طرف بنياد خدا ميلون تومن پول گرفته و يه بازي مفت داده......نقل قول:
خود شفنگي هم تو خون ايراني هاس ....فكر مي كنيم بهترين iq هاي دنيا رو داريم از همه زرنگتريم دنيا به ما ستم مي كنه و.....در صورتي كه هميشه حقيقت چيز ديگه اي هس.
ما امكاناتشو داريم .....خيلي هم داريم . ولي تخصص و نگرش آزاد به اين صنعت نداريم و اينا چيزايي هست كه از طريق مديريت صحيح و نشستن در كنار متخصصين صنعت و ياد گرفتن از اونا بدست مياد.....
در اين مورد ديگه صحبتي نمي كنم چون خارج از تاپيك
.
سلام منم 4-5 ساعت بازی کردم متاسفانه اصلا نتونست انتظارات منو بر آورده کنه
شاید به نظرم تنها پیشرفت و نکته مثبت بازی بالانس و تعریف درست هد شات بود.خیلی خوب آسیب میزنه به زامبی ها وقتی به سرشون شلیک میکنید
اما خب بازی در کل افتضاحه.وقتی منوی مذخرف و بچه بازیه اول رو دیدم دلم میخواست گریه کنم.احساس کردم دارم تنظیمات یه بازیه آنلاین رو انجام میدم
انواع و اقسام آپشنهایی که بیشتر برای بازیهای آنلاین هست گذاشتن تو بازی.اصلا من نمیدونم انتخاب کارکتر تو بخش داستان رزیدنت اویل چه معنی میده.ای تو روحت کپ کام
یه مشت بچه سوسول نشستن بازی ساختن.از قیافه احمقانه و جلف کارکترها خیلی بدم اومد.وقتی لیون درحال دویدنه به حرکت پاهاش دقت کنید یاده هنرپیشهای مامانیه کره ای میوفتید:31:
با کریس هم که انگار داری کیلزون بازی میکنی.اون احمق روسی(توله ی وسکر)(جیک):27:...با اونم که اصلا بازی نکردم.دیگه حوصلم نیومد.گرافیک بازی هم انگار از شماره 5 پس رفت کرده.داستان هم قربونش برم تا الان چیزی نفهمیدم
به نظرم بازی به طرز عجیبی داره به سمت اکشن بی مغز روان میشه.اصلا نیازی به فکر کردن نیست حتی برای انتخاب اسلحه و مسیر مناسب.وقتی مسیر مشخصه تو بازی یعنی سازنده کاملا تیر خلاص رو به ریشه ها زده
.................................................. ..................................
همیشه هممون وقتی اویل بازی میکردیم شاید 50 بار از یه مسیر عبور میکردیم تا راهی پیدا کنیم و وقتی موفق میشدیم قشنگترین احساس موفقیت ممکن بهمون دست میداد اما الان وقتی اویل 6 بازی میکردم انگار مرده بودم.
هیچ حسی نداشتم.واقعا هیچ حسی.فقط نا امید ادامه میدادم تا شاید یه چیزی ببینم که دلم گرم شه واسه ادامه اما هرچی بیشتر جلو رفتم بیشتر احساس غریبی با لیون بهم دست داد.
شاید اون 4 تا مستطیل که تو سونی1 شده بود لیونی که همه وجود آدمو فرا میگرفت دیگه تکرار نشه.واقعا واسه سازنده ها متاسفم.
نمیدونید چقدر از کپ کام بدم میاد.ازش متنفرم.داره خاطره های منو نابود میکنه.:44:
حداقل اگه کپکام یکم روی گرافیک بازی کار میکرد باز قابل تحمل تر بود. واقعاً انتظار این گرافیکو برای همچین بازیه بزرگی که تو سال 2012 عرضه شده نداشتم.
میخواستم برم بازیرو بخرم این نقدها و امتیازاتو که دیدم بیخیالش شدم:31:
اه اه اونجوری که از بازی تعریف میکنین دیگه حالم بهم خورد . بابا مگه چی داده بیرون این کپکام . حتما باید یه کم بازی کنم ببینم چی به چیه که اینقدر خشم گیمرها رو برانگیخته (خشم مقدس)
راکون سیتی که حالمو به هم زد!!!!!!!!!!
مثل اون نیس که؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من خودم بازی نکردم ولی یه جور بازی رو می کوبید که انگار 60 70 دلار پاش پول دادین!!!!!!!
60-70 دلار نه دوست عزیز 200 هزار تومن!!نقل قول:
ضمنا میخوام در یک جمله Evil 6 رو تعریف کنم!!
بدو، بایست، بخند !!!
بطرز وهشتناکی گند زدن توش :18: