منظورشون فک کنم این باشه :نقل قول:
با افزایش نرخ تورم قدرت خرید مردم کم میشه و این سودی که از گرون شدن سکه و دلار میکنیم هم دردی رو دوا نمیکنه .
Printable View
منظورشون فک کنم این باشه :نقل قول:
با افزایش نرخ تورم قدرت خرید مردم کم میشه و این سودی که از گرون شدن سکه و دلار میکنیم هم دردی رو دوا نمیکنه .
نقل قول:
اشتباه نکنید ! این ارزش پول ایران ه که داره در مقابل ارزش دلار و طلا پایین میاد .
دلار در تاریخ ۱۱ تیر ۹۱ کمی پایین آمد و به ۱۹۷۰ رسید .
الان افغانی افغانستان هم ارزشش از پول ما بیشته.:9:(شوخی نبوداااااا1:3:)
دولت میخواد به روایتی دوم مرداد سکه به قول خودشون تزریق کنه به بازار . من فکر میکنم همین پخش شدن این خبر ، امروز بازار رو کمی تحت تاثیر گذاشت. نظر شما چیه؟ سکه برمیگرده پایین ؟
من دارم ماهانه مهریه میدم 4 تا ربع سکه بخرم بهتره یا یه سکه کدوم به نفعمه با توجه به اینکه باید ماهی ربع سکه بدم
واویلا.........................مهریه:42 ::37:چندتا هست؟؟؟؟
هیچ فرقی نداره ................خودت حساب بکن ببین کدومش بهتره.اگه پول تو دستو بالت هست بخر.ممکنه ارزون بشه ممکنه هم مثل چند ماه قبل یه دفعه کلی قیمت رفت رو سکه.
4تا ربع میشه 764نقل قول:
اما یک کامل میشه 748.
16 تومن اختلاف . یعنی هر ربع 4 تومن حباب داره . پس یک کامل به نفعتونه .
یه بار دیگه سوال ایشون رو بخونید........البته کامل و با دقت.منم به مشکل شما دچار شدم.نقل قول:
شاید نیم بخری بهتره . بنظر نیم یه خورده صعودش از بقیه کمترهنقل قول:
سلام
قیمت امروز دلار چقد هست؟؟؟
ممنون:11:
دلار 1947نقل قول:
منبع: ارانیکو
این نکته رو در نظر داشته باش معمولا قیمت بازار از قیمت سایتا چندتومنی بالاتره .
سلام
بازخرید اوراق مشارکتی که به جای سکه به مردم دادن کیه کسی میدونه ؟
سوالاتان نا مفهومهنقل قول:
يكي از راه هايي كه بانك مركزي براي كنترل بازار سكه انجام ميده،دادن اوراق مشاركت 4 ساله با نرخ سود 20% است.البته تا 91/03/13 اين اوراق با نرخ سود 24% تحويل داده ميشد. نميدونم نرخ سود بازخريدش چقدره.
شما بجاي سكه، اوراق مشاركت دريافت كرديد و حالا ميخواهيد اين اوراق رو نقد كنيد؟
نقل قول:
آخرین مهلت عرضه اوراق گواهی سپرده مدت دار ویژه سرمایهگذاری (عام) با نرخ سود 24 درصد
۱۱ خرداد ۱۳۹۱
آخرین مهلت عرضه اوراق گواهی سپرده مدتدار ویژه سرمایهگذاری(عام) با نرخ سود 24 درصد،تا پایان وقت اداری روز شنبه مورخ 13/3/91 تعیین گردیده است.
روابطعمومی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران ضمن اعلام مطلب فوق، اعلام کرد: نرخ سود اوراق گواهی سپرده مدتدار ویژه سرمایهگذاری(عام) عرضه شده پس از تاریخ یادشده به 20 درصد کاهش خواهد یافت.
این گزارش میافزاید: به بانک ملی ایران تاکید شده است پس از پایان این مهلت به هیچ وجه برای متقاضیان، اوراق گواهی سپرده مدت دار ویژه سرمایهگذاری با نرخ سود 24 درصد صادر نشود.
گفتنی است همزمان با این تصمیم، در تاریخ 13/3/1391 «دریافت حواله مسکوک طلای بانک مرکزی به جای مسکوک طلای پیشخریدشده» نیز به عنوان یکی از ابزارهای جایگزین واگذاری مسکوک طلا ، کنار گذاشته خواهد شد.
شایان ذکر است با توجه به حذف روش « دریافت وجه نقد، معادل ارزش مسکوک پیشخرید شده به نرخی که از سوی بانک مرکزی به بانک ملی ابلاغ میگردد» از روشهای جایگزین واگذاری مسکوک طلا به متقاضیان، مقرر گردید حوالههایی که تاکنون صادر و در اختیار مشتریان قرار گرفته است، صرفاً قابل تبدیل به مسکوک طلا بوده و بانک ملی ایران باید از تبدیل حوالههای مزبور، اکیداً خودداری نماید.
حدود 110 تا هست ماهی ربع سکه باید بدمنقل قول:
اخه جالب اینجاست من طلاق ندادم و دارم در حین زندگی مهریه میدم
فک کنم نیم سکه بصرفه تر باشه
سلام ببخشید 50000 lei از کشور رومانی به تومان چقدر می شود؟
این اسکناسی که من دارم مربوط به سال 2001 هست و دقیقا مثل عکس زیره:
با تشکر
نقل قول:
اما اگه تا نخورده باشه و تمیز (90 درصد به بالا) میشه با قیمت یکم بیشتری فروخت با توجه به سال چاپ.
چرا ارزش کمی داره؟نقل قول:
آخه توی گوگل زده: Romanian lei = 0.283046 U.S. dollars
و این اسکناس هم که 50000 لی هست. چرا باید ارزش کمی داشته باشه؟
با یه ضرب ساده به عدد رو به رو می رسیم: 27455462 تومن
پست قبلیمو ادیت کرده بودم . مثل اینکه شما زود کوت کردید . عرضم به حضورتون تو یک فروم دیگه یک نفر 1000 لئو رومانی گذاشته بود .دوستان گفته بودن معادل ریالیش میشه 500 ریال . اما فک نکنم درست گفته باشن .نقل قول:
من الان تو ویکی پدیا نگاه میکردم ارزش پول ایران بالاتر از رومانی بود .
شما این سایت فک کنم بتونه بیشتر بهتون کمک کنه در روند ارزش گذاری :
شما جفت این اسکناس هم دارید ؟یا فقط همین یک برگ هست ؟ اگه جفتشو دارید قیمتش فوق العاده بالا میره .کد:http://markazkala.com/index.php?searchstring=%D9%84%D8%A6%D9%88&x=0&y=0
اسکناسی که من دارم دقیقا عین همون عکسیه که گذاشتم... . فقط یه برگ ازش دارم.نقل قول:
شما نمی دونید چقدر میشه به تومن؟
منم از همون شیوه ای که شما حساب کردید (نرخ برابری ) حساب کردم . میشه همون که شما گفتید . اما یکم عجیب به نظرم میاد . اون سایتی که گفتم ببینید تماس با ما نداره ؟ یا اسکناستونو بزارید واسه فروش ببینید چه قیمتایی پیشنهاد میدن . اینجوری قیمت هم دستتون میاد . بازم من دنبالش هستم اگه قیمت گیر آوردم همین جا اعلام میکنم . فقط بی گدار به آب نزنید.نقل قول:
امروز 13 تیر 91 قیمت سکه 760 هزار تومان و قیمت دلار 1980 تومان شد !
بخدا دیگه از این نوسان خسته شدم :44:
2 تا سایت مثقال و نرخ ایران، دلار رو زده:نقل قول:
دلار آمريکا 1,960 تومان 1,969 تومان
منبع شما کجاست؟
قیمت ثایت نیست که ! تو یک ساعت چند بار تغییر می کنه ! دیروز به 1920 تومان هم رسید ولی دوباره اومد رو 1950 تومن .نقل قول:
منابع من :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال، من اگه بخوام دلار رو بفروشم صرافی چقدر کم میکنه؟نقل قول:
بعد اگه به 2000 رسید واسش مشتری هست؟
کلا من دلار رو به کی بفروشم که ضرر نکنم؟
طرح كميسيون اقتصادي مجلس برای 3 نرخی کردن ارز
وزير اقتصاد: موافق نيستيم
ريیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه برای ساماندهی وضعیت اقتصادی کشور درحال تهیه بستهای اقتصادی هستیم، از پیشبینی 3 نرخی شدن ارز در بازار در این بسته خبر داد. موضوعی که با مخالفت سخنگوي اقتصادي دولت مواجه شده است.
ارسلان فتحیپور در گفتوگو با خبرگزاری مهر گفت: درحال حاضر کمیسیون اقتصادی مجلس در حال تهیه یک بسته اقتصادی برای ساماندهی وضعیت اقتصادی کشور با همکاری کارشناسان و صاحبنظران اقتصادی است. ريیس کمیسیون اقتصادی مجلس نهم با بیان اینکه یکی از موضوعات مهمی که در این بسته اقتصادی مورد توجه قرار گرفته است، «تعیین نرخ ارز» است، گفت: پیشنهاد اعضای کمیسیون در این بسته اقتصادی سه نرخی شدن ارز است. وی اضافه کرد: براین اساس، کالاها را به 3 دسته «کالاهای اساسی»،
«کالاهای واسطهای» و «کالاهای لوکس» تقسیمبندی کردهایم به طوریکه برای واردات کالاهای اساسی نرخ مرجع 1226 تومان را درنظر گرفتهایم و برای سایرکالاها نرخهای دیگری را که هنوز به تصویب نرسیده است.
فتحیپور اضافه کرد: کالاهای اساسی مثل گوشت و مرغ، کالاهای واسطهای مثل تجهیزات و ماشینآلات کارخانهها و کالاهای لوکس هم مثل برخی خودروها هستند. وی، قیمت برخی از کالاهای لوکس را مورد اشاره قرار داد و افزود: به عنوان مثال، اگر نرخ ارز برای واردات لوکس 5000 تومان در نظر گرفته شود، هیچ اهمیتی ندارد، چون اولویت ما فراهم آوردن رفاه و تامین معیشت مردم است نه واردات کالاهای لوکس.
در واكنش به اين اظهارات، وزير امور اقتصادي و دارايي با بیان اینکه از تدوین بسته سهنرخي شدن ارز در مجلس خبر ندارم، تصريح كرد: ما موافق اين موضوع نيستيم. حتي با دو نرخي شدن ارز هم موافق نيستيم؛ چه برسد به چند نرخي شدن آن. به گزارش ایسنا، شمسالدين حسيني افزود: سياستهاي ما هميشه به دنبال تك نرخي شدن ارز بوده و هنوز هم به فكر ارز تك نرخي هستيم، ولي نه با اين نرخهاي موجود در بازار. سخنگوي اقتصادي دولت در مورد وجود دلارهاي تقلبي در بازار نیز گفت: همواره و هميشه نگران حضور هيجاني غيرحرفهايها در بازارهايي هستم كه حرفهايها در آن حضور دارند. وي افزود: نگرانياي كه اخيرا افزوده شده اين است كه برخي سوءاستفاده كرده و دلارهاي تقلبي را در بازار منتشر ميكنند. البته دستگاههاي مسوول از جمله دستگاههاي امنيتي ونظارتي فعال هستند و با سر منشأ اين تخلفات برخورد ميكنند.
برای تبدیل پول هر کشوری به کشور دیگه میتوانید به سایت زیر مراجعه کنیدنقل قول:
فقط نکته ای در این سایت وجود داره که باید به اون توجه کنید
نرخ ارزها به صورت دولتی محاسبه میشود
مثلا دلار در بازار ایران به نرخ 1226 تومان دولتی داره عرضه میشه اما بازار ازاد 2000 تومان هست .در محاسبه تبدیل دلار به ریال یا بلعکس نرخ 1226 تومان در نظر گرفته میشود
سلام؛______________طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر لیو رومانی برابر 3465 ریال ایران هست.
دوستان بنظرتون کی دوباره دلار ارزون میشه ؟
نقل قول:
به نظر من که محاله :13::13: فکر نکنم ارزون بشه
سلام
قیمت امروز دلار و سکه؟؟؟؟
ممنون:)
به گزارش عصر امروز به نقل از مهر،
قیمت هر قطع سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم امروز شنبه در بازار به ۷۳۳ هزار تومان و
قیمت هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید نیز ۷۲۸ هزار تومان رسید.
بر پایه این گزارش،
هر قطعه نیم سکه بهار آزادی نیز ۳۶۵ هزار تومان و
هر ربع سکه هم ۱۸۵ هزار تومان قیمت دارد.
قیمت فروش سکه های ۱ گرمی در بازار ۱۱۱ هزار تومان است.
همچنین هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز ۷۴ هزار و ۱۹۵ تومان و
هر اونس طلا در بازارهای جهانی نیز بیش از ۱۵۸۳ دلار است.
دلار در بازار آزاد امروز به ۱۹۵۰ تومان رسید.
در مورد قیمت یورو در بازار آزاد تهران نیز قیمت فروش ۲ هزار و ۴۳۵ تومان است و
قیمت هر پوند نیز ۳ هزار و ۳۵ تومان اعلام شد.
دوستان من 10000 کرون سوئد رو به ریال ایران تبدیل میکنم در سایتcoinmill یه همچین عددی میده 17702996.90
یعنی چه قدر؟
17.702.996
هفده میلیون و هفتصد و دو هزار و نهصد و نود و شش ریال
معادل یک میلیون و هفتصد و هفتاد هزار و دویست و نود و نه تومان
منظورتون چیه که میشه چقد؟
امروز 18 تیر ماه 91 قیمت دلار در ساعت 11:30 به 1925 تومان رسید که امیدوارم بعد از ظهر بالا نره و سیر نزولی ادامه پیدا کنه .
قیمت سکه رو اگه بگید ممنون میشم:)نقل قول:
:11:
قیمت دلار امروز به 1920 رسید .
ویرایش 1 :
دلار 1910 شد.
ویرایش2 :
دلار 1900 شد .
ویرایش3 :
دلار 1910 شد .
19 تیر 91 دلار 1915 تومان