دقیقاً همین توضیحاتی که دوستمون گفت رو انجام بده.کمتر از 24 ساعت انجام میشه.معمولاً حتی کمتر از 12 ساعت.نقل قول:
من الان 512 زدم.
Printable View
دقیقاً همین توضیحاتی که دوستمون گفت رو انجام بده.کمتر از 24 ساعت انجام میشه.معمولاً حتی کمتر از 12 ساعت.نقل قول:
من الان 512 زدم.
دوستان چند تا سوال دارم من سیم کارت دیتا گرفتم بعد از سه روز فعال شد
الان بدون خرید حجم دارم از نت استفاده میکنم ابتدا کار پیش سیم کارت چقدر اعتبار در اختیار میزاره
رایتل هم مثل ایرانسل در صورت اتمام زودتر از موعد حجم بسته خریداری شده امکان شارژ مجدد تا پایان دوره نیست؟
سلام
من بسته 4 گیگابایتی 90 روزه رو برای سیم کارتم فعال کردم و این بسته دارای 4 گیگابایت ترافیک رایگان شبانه نیز می باشد، می خواستم بدونم در چه ساعاتی می توانم از این 4 گیگ شبانه استفاده کنم ؟
آیا باید تنظیمات دیگری را نیز انجام بدم ؟
ممنون
سرعت دانلود رو چنده؟نقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
کد #140* رو بزن مینویسه چه مقدار اعتبار ریالی و چه مقدار اعتبار حجمی داری.نقل قول:
سلام
این اپراتور امکان انتخاب شماره دلخواه از طریق وبسایتش رو داره؟
سلام
دوستان امکان خرید سیم کارت اعتباری به صورت آنلاین هست یانه؟ آخه تو راهنما نوشته فقط انگار سیم کارت دائمی میشه خرید و دیتا
پولمون که به سیم کارت دائمی نمیرسه ، سم کارت دیتاش هم قیمتای اینترنتش خون باباش رو گذاشته
میشه اعتباری به صورت آنلاین ثبت نام کرد یا نه؟
سلام دوستان
من قصد دارم از رایتل به صورت وایرلس استفاده کنم یعنی چند نفر توی خونه بتونن ازش استفاده کنن.همون طور که میدونید مودم های 3G از پورت usb هستند و امکان وای فای ندارند و هر نفر باید یک مودم و یک سیم کارت جداگانه بخره .حالا من تو فکر این بودم که مودم رایتل رو به یک روتر متصل کنم که امواج رو به صورت وای فای پخش کنه .حالا کسی اطلاعاتی در این زمینه داره که بتونه کمک کنه ؟
ممنون میشم
عزیز چرا اینقدر خودتو اذیت میکنی مودم 3g که وایفای هم داره هست قیمتش هم زیاد فرقی نداره ، فکر کنم واسه شرکت vodafon بود که یه مدلش این قابلیت رو داشتنقل قول:
نقشه ها کاملا باز هستند و بدون هیتلرشکن لود میشن.نقل قول:
بله من هم از این نوع دیدم ولی فکر میکنم برای تامین برق باید به یک کامپیوتر وصل بشه .مشکل اینجاست که من نمیخام به هیچ کامپیوتری به صورت usb و لن وصلش کنم میخام فقط wifi باشه دقیقا مثل وایمکسنقل قول:
تقریبا دنبال یک همچین چیزی هستم :
: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اظهار نظر بنده مربوط به همون تاریخه دوست گرامی!نقل قول:
بله به کامپیوتر احتیاج دارهنقل قول:
مودمی که این مدل باشه گرونه و باید حدود ۲۰۰ بدی که به نظر من نمیصرفه
تو چار راه ولیعصر تهران خیلی از مغازه ها دارن این مودم های جیبی 3g رو با برند d-link که همین کارو میکنه، شارژ هم خوب نگه میداره، دقیق یادم نیست چقدر زده بود. میتونید ازونجا تهیه کنید.
دوستانی که رایتل استفاده میکنند کسی هست که توی پوشش خارجی نقشه باشه ولی انتن دهی خوب داشته باشه ؟ وضعیت من الان اینطوریه یعنی در محدوده پوشش بیرونی هستم ولی با فاصله ای که از دکل دارم (با یکی 5 ودیگری 10 کیلومتر فکر میکنم داخل ساختمان هم انتن بده ؟
شما به نقشه خیلی توجه نکن. بردش خیلی بیشتر از این حرفاس. 10 کیلومتر به راحتی جواب میده، مخصوصاً طبقات بالا! من 20 کیلومتری ام به شبکه وصل شدم. برای اینترنت به خوبی جواب میداد، اما تماس تصویری مشکل داشت.
شمام اگر نقطه ی کور نباشی و مخصوصاً اگر طبقات بالا باشی نباید مشکل داشته باشی.
میگم شما چه تعرفه ای و چه سرعت دانلودی دارید؟؟ و اگه میشه پینگ متوسط خودتون رو هم بگید.نقل قول:
دوستان سرعت دانلود طرح بی نهایت چنده ؟
مثل شاتل محدود میکنن ؟
من 512 دارم. آزاد مصرف میکنم. پینگش جالب نیست. با سرور ایران بین 150 تا 200 (بهترین حالت 120). سرعتش دانلودشم استاندارده (بین 60 تا 65). البته من همیشه فاصله م از فرستنده زیاد بوده، شاید نزدیک باشم پینگ بهتری داشته باشم، اینم آخرین تستم:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- هر سرعتی که قبل از فعالسازی داشته باشی.نقل قول:
2- مسلماً نامحدود واقعی وجود نداره، این طرح ام قطعاً محدوده، اما من حجم مجازشو نمیدونم.
بچه ها درسته که میگن تماس تصویری رایتل غیرفعال شده؟من کسی رو ندارم که باهاش چک کنم.میخوام بدونم اینطوریه واقعا؟
فعاله! من همین امشب با برادرم در تماس بودم.
کیفیتش خوبه؟نقل قول:
فعاله! من همین امشب با برادرم در تماس بودم.
میشه از طریق آنلاین سیم کارت اعتباری خرید کرد؟؟
بله میشه از سایتش برید ثبت نام کنید براحتی میتونید خرید کنیدنقل قول:
دمشون گرم که کلا خلاص هستن ، کارت دانشجویی ۸ سال پیش خودم رو با فتو شاپ اعتبار زدم فرستادم الان دیدم تایید شده پلن های ۵۱۲ و ۱ مگ هم برام باز شده ، دستشون درد نکنه که اصلا فکر کنم مدارک رو نگاه هم نمیکنن !!
منم به همین فکر بودم، ولی هیچ تصویری از کارت دانشجویی ام ندارم! قبلنا همه طرح ها باز بود، 512 گرفتم، هنوزم آزاد دارم استفاده میکنم! حتی اس ام اس اومد مدارک نفرستی 48 ساعت دیگه سرعتت میاد رو 128، ولی نیومد. یه مدتم بعد از معرفی جشنواره ی ارغوان همه ی طرح ها باز بود، من 36 تومن شارژ کردم که یه یه مگ بگیرم، تا اینکارو کردم طرح ها قفل شدن!نقل قول:
تماس تصویری برخلاف اینترنت به آنتن دهی حساسه. آنتن دهی خوب باشه، قابل قبوله. مخصوصاً کسایی که دانشجو تو شهرستان دارن یا دور از هم زندگی میکنن خیلی به دردشون میخوره. تجربه ی خیلی جالبیه.نقل قول:
دقیقا همینطوره. منم یه گواهی اشتفال به تحصیل واسه 2سال پیش داشتم دیشب دستکاریش کردم و ارسالش کردم. به حدی ضایع بود که سیاه و سفیدش کردمو فرستادمش. امروز میبینم تایید شده! کاشکی همه شرکتها مثه رایتل بیخیال بودن. یه سوال. به نظرتون 512 بگیریم یا یک مگ؟ نظر دوستان چیه؟نقل قول:
عزیزان دل سایت مانیتور می شه این افتخارات را (فتوشاپی) یواشتر بیان کنید تا به رایتل گیر ندهد این اپراتور همین طوری زیر فشار هست....
پس تماس نصویری همچنان برقراره.خوبه.
سرعت اینترنت طرح نامحدودش چقدره؟
فعلا رایتلم پوکیده ! 1 مگش تا 20 هم سرعتش میاد پایین و نوسان داره !!!
شما طرح بی نهایت داری؟نقل قول:
بچه ها سرعت اینترنت و پینگ سرویس های 128 و 512 چطوره؟
میشه باهاش آنلاین بازی کرد بدون مشکل؟
دوستانی که رایتل دارن از مکالمه تصویری استفاده میکنن ؟ به صرفه هست؟
آنلاین ؟ هه هه ههنقل قول:
شما با ADSL معمولی پینگ خوب میگیری که با این بگیری :)) ؟؟ از فکر آنلاین اومدن بیا بیرون.
اصلا! تماس تصویری از طریق بستر مخابراتی سیستم 20 سال پیشه که الان اصلا صرف نداره و کیفیت نداره در تمام دنیا که همه رو گوشیشون 3g دارن با استفاده از FaceTime ( برای اپل ) اسکایپ و 3rd Party Application های دیگه کاملا مفت با کیفیت اچ دی این کار رو می کنند.نقل قول:
اینقدر این سیستم قدیمیه که حتی اپل اون رو ساپورت نمیکنه. اما
وشی های دیگه مثلا او اس های آندروید ساپورت می کنند.
من به امید کلیپ دیدن تو یوتیوپ رفتم سرعت یه مگ گرفتم. سرعتش رو 120 ثابته ولی چه فایده. وقتی با سای*فون وصل میشم سرعت میشه 20!!! حیف 32000 تومنی که واسه این سرویس دادم. راستی پینگ رایتل خیلی بالاست. 150 پینگشه.
من خودم نه ولی پسر خالم داره که میگه هر وقت آنتن خوب باشه 120 ثابت میگیره ولی همین که یکم سیگنال بالا پایین میشه تا 16 هم میاد !! برای خودمم همینجوره که از این طرح 32 تومنی 1 مگ 2 گیگ هست بعضی وقتا هم کلا قطع میشه و صفحه هم باز نمیکنه ولی وقتی که به راه باشه حتی تک کانکشنم 120 ثابت هستنقل قول: