روش پلاس مستر هم امتحان کردم وقتی میزنم plusmw3 اجرا شه هیچ اتفاقی نمیوفته خواهش میکنم کمک کنید:n12:
Printable View
روش پلاس مستر هم امتحان کردم وقتی میزنم plusmw3 اجرا شه هیچ اتفاقی نمیوفته خواهش میکنم کمک کنید:n12:
این مشکل پلاس مستر هم با ریختن c++ حل شد (البته قبلا ریخته بودم نمیدونم گیرش چی بود) ولی تو هر سرور میرفتم ارور مپش رو میداد اومدم از بازی بیرون که مپشو دانلود کنم ولی دیگه نمیره توش میگه could not connect to np server :n23:
-----------------------------------------------------------------------------
ویرایش :این تکنو گادزم درست کردم فقط میرم توش هیچ سروری پیدا نمیکنه:n34:
-----------------------------------------------------------------------------
ویرایش 2 پلاس مستر رو رفتم توش بازی هم کردم باحاله:n02:
ولی تکنو گادز هنوز هم خرابه
نقل قول:
سلام
چرا tekno هیچ سروری رو نشون نمیده .قبل که آپدیت بشه خوب بود الان هیچ سروری رو نشون نمیده
تا اونجا که بنده اطلاع دارم در نسخه جدید تکنو فایلهایی از بازی بهم ریخته و باید فایل های اصلی بازی رو تو پوشه تکنو بریزید و دوباره اپدیت کنید.این فایلها کم حجم هستند و اگه یه جوون مرد پیدا بشه اونهارو اینجا اپ کنه.البته پوشه هارو نمیگما.منظورم فایلهاییه که وقتی پوشه تکنو رو باز میکنید در همون صفحه اول نشون داده میشن.پوشه ها فک کنم سالمند.اگه این کار رو بکنید مشکل پلاس مستر هم حل میشه.فقط باید فایل های بازی اصلی باشه ها.نقل قول:
ویرایش :این تکنو گادزم درست کردم فقط میرم توش هیچ سروری پیدا نمیکنه:n34:
در مورد تکنو یه ترفندی میگم که فعلا بتونید برید و مپ ها رو پیدا کنید.ولی بعد از هر دست بازی " از بازی خارج میشید و دوباره باید برید تو بازی.(البته کسایی که فیل بازیشون مشکل داره)
اون روش اینطوریه که باید برید بخش سرور و بعد که دیدید هیچ مپی نیست از سر برگ بالا روی گزینه history کیلک کنید.اونجا احتمالا چنتا سرور براتون میاره.بعد برید تو یکی از مپ ها.ممکنه اون سرور فعلا فعال نباشه و از بازی بپرید بیرون.ولی مشکلی نداره.دو سه بار اینکار رو بکنید.بعد اگه برید تو قسمت انلاین میبینید که همه مپ ها براتون باز شدن.
اینکار رو بکنید و نتیجش رو حتما بگید.
بچه ها این روشم برید یه مستر سرور جدید اومده اسمش repz
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم تکنو هم مستر پلاس هم repz هم steam رو اگر برید به 4 روش حال میکنید با مولتی پلیر بازی mw3:n40:
الان دارم با پلاس بازی میکنم فعلا ک مشکلی ندارم:n26:نقل قول:
حذف شود ....
اونی که گفتم در مورد تکنوبود.نقل قول:
الان دارم با پلاس بازی میکنم فعلا ک مشکلی ندارم:n26:
نقل قول:
میدونم:n02: ..
سلام دوستان
مخواستم بدونم که lan mw3 میشه بیشتر از 2 نفر بازی کرد ( برای گیمنت )
من با tekno که انجام دادم 2نفری توی یک تیم در مقابل هوش مصنوعی بازی میکردن
ولی من میخوام که مد های
tdm
ffa
inf
این ها رو به صورت lan بازی کنم
ایا روشی وجود داره که بشه انجامش داد ؟؟؟؟
تعداد پلیرا میخوام بیشتر از 2 نفر بشه . 5&6 نفر
بله میشه تا سقف 18 نفر.
دوستان یه ویدئو جدید آماده کردم از بازی call of duty advanced warfare multiplayer برای کسانی که عاشق MW3 هستند شاید از AW هم خوشتون بیاد
تکنوگاد چرا آنتی چیت قوی نمیزاره که اینقدر چیتر نیاد تو بازی؟
سلام
کسی سرور خارجی خوب بلد نیست واسه MW3 این سرورای ایرانی که کلا یه مشت بچه اداره میکنه فقط بلدن بن کنن
سلام
من بعد از اینکه DLC های MW3 رو ریختم این ارور رو داد چه کنم . کمک کنید
Exceeded limit of 64 'attachment' assets.
این ارور برای چی هست ؟
سلام
چرا دو روزه این ارور می دهد؟
دوستان روش های آنلاین بازی کردن mw3 چیه؟من فقط آنلاین یازی کردن با servers رو بلدم.
مپ های dlc چین و یه لینک سالم ازشون بدین بهم ممنون
agha seyed mehdi salam. mikhastam begam in link haee ke gozashti pak shodan age emkanesh hast linke dl jadid bezari ma estefade konim merci az zahamtet.
تو حالت teknogods coop فقط میتونی 2 نفره بازی کنی که افلاین با لن
اگه میخوای 3 باشه یا بالایه 3 نفره باید multiplayer بازی کنی که نیا به اینترنت داره
برای من این پیام خطا رو میاره چیکار کنم?سریع جواب بددددین:n28:cannot find iw5mp.exe
دادا یه سوال من چطوری برای خودم ای پی ip بسازم توروخدا بهم بگو:n14::25::25:
کسی میدونه ادمین سرورها بازیکن ها رو از روی چی بن میکنن؟ از روی ip یا mac adress مودم یا mac adress ویندوز؟
من بن شدم. 4 ساله بازی میکنم روزی 1 ساعت . انوقت چنتا ادمین تازه به دوران رسیده فکر کردن من تقلب کردم .میخواستم خودمو آنبن کنم.
کسی میدونه چیرو باید تغییر داد تا آنبن شیم؟ mac adress مودم یا ویندوز ؟
..اینو برای هر ادمینی که میخونه میگم...
قبل از اینکه ادمینی کنی.1- اول همه پرکها رو یاد بگیر.2 -معمولا بازیکنهایی که زیاد بازی میکنن مکان های reaspawn ها و سوراخ سمبه های بازی رو حفظن پس فکر نکن والهک دارن..مثل کسی که تو یه پارکی که 5 ساله توش بازی میکنه بخواد قایم موشک بازی کنه همه جاهای قایم شدن رو بلده پس سریع پیدا میکنه بازیکنها رو...
3 - بعدش حداقل خودت قبل از اینکه ادمین بشی اینقدر بازی کن که حرفه ای بشی و همه ریزه کاری های بازی رو بلد باشی.
4- کسی که همینجوری ادمینی میکنه مثل کسیه که بدون سواد بخواد قضاوت کنه/.
مودم رو هم عوض کردم آنبن نشد.کسی نمیدونه از رو چه شناسه ای بن میکنن؟
اسم بازیکن رو عوض کردم. مک آدرس ویندوز رو عوض کردم. شناسه عددی بازیکن رو عوض کردم.مودم رو عوض کردم.
آخه چی ثبت شده تو بلک لیست سرورشون تا عوضش کنم؟ Ip که داینامیکه آی پی که عوض میشه خودش.
من که هر چی به ذهنم رسید عوض کردم فقط مونده کامپیوتر رو عوض کنم:n41:
من یه سرچ تو سایتهای خارجی زدم مثل که از cpuid بن میکنن یعنی از شناسه cpu یعنی باید cpu رو عوض کنی..یعنی هیچ چاره ای نداره باید خود ادمین از بلک لیست درت بیاره وگرنه باید با یک کامپیوتر جدید بازی کنی در اون سرور
سلام دوستان ip بدین بازی کنیم
:n20:
سلام
بازی MD3 رو با استیم و سی دی کی فعال کردم....چطور میشه لیست سرورهای مختلف رو اورد؟
باید بری روی dedicated server رو روشن کنینقل قول:
طبق این عکس:
سرورهای ایرانی تو استیم نیست؟ اگه سرور داخل کشور باشه پینگش چنده؟نقل قول:
سلام ودرود اقا مال من این ارور میده چکار کنم
exceeded limit of 64 attachment assets