مشکلی نیس . شما از اینجا می تونید لینک های مدیافایر رو جنریت کنید و بدون هیچ مشکلی دانلود کنید » :5:نقل قول:
محتوای مخفی: دانلود بدون هیلتر
Printable View
مشکلی نیس . شما از اینجا می تونید لینک های مدیافایر رو جنریت کنید و بدون هیچ مشکلی دانلود کنید » :5:نقل قول:
محتوای مخفی: دانلود بدون هیلتر
من طبق اون چیزی که گفتی آفلاین کردم ولی اون صفحه که پلی میاد واسه من نمیاد باس چی کار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باسلام من بدون مشکل بازیرو نصب کردم تو درایوی هم به غیر از درایور میندوز اما وقتی بازی را اجرا میکنم یه پنجره برا دانلود میاد و بعد یه پنچره دیگه برا اینکه آپدیت کنه بعدش که میره تو بازی ارور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و میاد بیرون نمیدونم چه مرگشه
اینم بگم سیستم قویه ویندوزم سون 64 بیته
لطفا منو راهنمایی کنید
سلام بچه ها
بازی من تو یه مرحله قطعش میشه و میپره بیرون
توصیه شما استفاده از یه کرک هست یا اپدیت ؟
با سلام ،
من روش اول رو انتخاب کردم توی یوبی اکانت هم ساختم ولی وقتی گزینه start the launcher in offline mode رو فعال میکنم طبق نمونه پیش نمیره و log in field میده باید چکار کنم لطفا راهنمایی کنید ،
البته روش دوم رو هم قبلا امتحان کردم ولی ubi soft game launcher stop worked .
مشخصات سیستمم هم به صورت زیر
main:giga 990xa-ud3
4gb ram
cpu:x6 fx 6100
vga:6950 2gb
با تشکر فراوان
0000000000
سلام
آقا این دهن ما . . . کرده، هر کاری می کنم، هر کرکی می ریزم هر روشی پیاده می کنم کار نمی کنه... نمیره تو بازی!!! :41: پچ آپدیت 101 و 102 skirow رو هم گرفتم منتها مراتب موقع نصب ارور میده که:
"could not retrive versin serial number! the installation aborted" چه خاکی بگیریم به سرمون داره اشکمو در میاره...!:37:
سلام من وقتی بازیو اجرا میکنم این ارور میاد:
ACRSP.exe has stopped working
ویندوز رو هم تازه نصب کردم
سون 64 بیتی هست
قبلا راحت اجرا میشد ولی حالا که پاک کردم دوباره نصبیدم دیگه اجرا نمیشه
نه رو ویندوز سونم نه روی ایکس پی
روی ایکس پی که اصلا اروره هم نمیاد وقتی میزنم اجرا شه هیچی نمیشه
کرک اسکیدرو فیکس ارور رو هم ریختم روش ولی همین مشکلو داره
موقع اجرا و نصب هم آنتی ویروس و اینترنت غیر فعاله
خواهش میکنم یکی بگه چیکار باید کرد؟؟؟دارم میمیرم دیگه :((
خواهش میکنم یکی بگه چیکار کنم
اعصابم خورد شده :((
نقل قول:
باسلام من بدون مشکل بازیرو نصب کردم تو درایوی هم به غیر از درایور میندوز اما وقتی بازی را اجرا میکنم یه پنجره برا دانلود میاد و بعد یه پنچره دیگه برا اینکه آپدیت کنه بعدش که میره تو بازی ارور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و میاد بیرون نمیدونم چه مرگشه
اینم بگم سیستم قویه ویندوزم سون 64 بیته
لطفا منو راهنمایی کنید
این مشکل با اپدیت بازی و کرک درست بازی حل میشهنقل قول:
سلام بچه ها
بازی من تو یه مرحله قطعش میشه و میپره بیرون
توصیه شما استفاده از یه کرک هست یا اپدیت ؟
+
کسانی هم که مشکل نرفتن تو بازی رو دارن باید بعد از نصب بازی Ubisoft game luncher رو نصب کنن تا وارد بازی بشه
موفق باشید :11:
من همه ی این کار ها را می کنم ولی صفحه ی لاگین باز هم ارور میده.چی کار باید بکنم؟
من همه ی کار ها را انجام دادم ولی صفحه ی لاگین باز هم دکمه ی پلی رو نمیاره.چیکار باید بکنم؟
با تشکر:31:
سلام
بچه ها کسی میدونه بعد از اینکه اون چهارتا سربازو کشتم چطوری shakulu رو بکشم؟
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
دوست عزیز برای من تو قسمت settings به جای اینکه بزنه force ofline میزنه start launcher in offline mod و وقتی تیکش رو فعال میکنم هیچ اتفاقی نمیفته . همه کار های رو گفنه بودید هم انجام دادم
سلام من ابدیت ورژن 3 بازی میخوام
هر سه روشو انجام دادم.نشد که نشد
ببخشید من اجرا میکنم بازی را میگه has stopped working مشکلم چیه؟؟
ببخشید که این سوالو میکنم.میدونم شاید سوالم قدیمی شده باشه ولی موقع نصب آپدیت 1.01 بازی میگه
could not retrieve installation folderinstallation will be aborted
تو هیچ سایتی درست و حسابی توضیح نداده.
ویندوزم سون 32 بیتیه
نسخه بلک باکس نیست.
دوستان خواهش می کنم راهنمایی کنید...
وسط بازی سیستم من ریستارت شد... دیگه بازی save هام رو load نمی کنه... چی کارکنم ؟؟؟
دوستان اگر میشه این آپدیت بلاک باکس ( همون که 93 مگابایته ) را دوباره آپلود کنید لینکی که در صفحه اول گذاشتید از کار افتاده است من کل اینترنت را جستجو کردم برای این آپدیت ولی چیزی پیدا نکردم .من نسخه بلاک باکس رو دانلود کردم ولی کار نمی کنه و پس از سرچهای متوالی فهمیدم که این آپدیت باید حتما نصب بشه تا بتونم بازی کنم
عزیزان خواهش می کنم منو کمک کنید.... کسی نمی دونه من باید چی کار کنم؟؟؟:41::42:
سلام.من وقتی روی آیکون بازی کلیک میکنم صفحه سیاه میشه و close program میده
کمکم کنید
من این بازی رو روی ویندوز 7 نصب کردم و تو dvd هم دو کرک داره.
دو کرک رو هم در محل نصب بازی کپی میکنم اما موقعی که میخام وارد بازی بشم اون پیغام میاد که 2 گزینه داره
یکی میگه خروج از برنامه و دیگری میگه چک آنلاین یا همچین چیزی
در واقع همون CLOSE PROGRAM و چک آنلاین رو میده
مشکل از کجاست؟
سلام ببخشید مال من هرچی روش کلیک میکنم هیچی اجرا نمیشه
نقل قول:نقل قول:نقل قول:دوستان اگه میشه بیشتر اطلاعات بدید تا کمکتون کنیم!نقل قول:
دوستان من این بازی رو نصب میکنم وقتی کرک اسکیدرو رو میریزم ارور میده و وارد بازی نمیشه . بازی آپدیت هم نمیشه . لطفا اگه کرک سالم دارین معرفی کنین . ممنون .
هرچی لینک برای درست کردن Could not retrive installation folder هست یا خرابه یا هیتلره یا سایتش بسته شده یا .... ککککککممممممممکککککک کنید !!!!!!!!!!!!!! یه جای دیگه آپلود کنید !!!!!:19::42::42::42::19:
کسی نیست کمک کنه ؟؟؟؟ :((((((((((
اعصابم داره میسوزه !!! :19::19:
بازی را در حالت RUN as administrator اجراکن ببین مشکلت حل میشه
بازی را در حالت RUN as administrator اجراکن ببین مشکلت حل میشهنقل قول:
سلام من یک مشکلی دارم هر وقت میخوام مرحله دسموندو شروع کنم از بازی میاد بیرون کمکم کنید
اقا وقتی من میخوام اپدیت 1.02 بازی رو نصب کنم این ارور رو میده:
دوست من اون مشکلت از پچه اگه نصب کنی درست میشه!نقل قول:
صفحه ی اول باید باشه !یا حد اقل صفحات اول!
سلام
لطفا اون کار هایی رو که برای ارور could not retrive versin number! the installation aborted دوباره بذارید
هر لینکی که گذاشته بودید رو زدم خراب بود
کسی کمک ما نمی کنه اینجا ؟:44:!!!!
سلام بازی ابدیت v3 برام بزارن
سلام به همه اقا منو کمکم کنین تو رو خدا........میخوام این فایل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کنم وقتی میره تو سایت مدیا فایر میگه این فایل حذف شده لطفا یک نفر یک جا
دیگه آپلود بکنتش ترو خدا زود تر دارم میمیرم از عصبانیت:19::19::41::45:
کسی ما رو کمک نمیکنه:41::41::41::42:
نقل قول:احسان جان اینجا کسی علم غیب نداره آخه:31:نقل قول:
یه نامی نشانی چیزی
اون فایل روی مدیا فایر بوده و پاک شده اگر میخواییش باید اسمش روبگی
تا اگر کسی میتونست کمکت کنه
سلام اقا میثم اقا اسمش اینه UbisoftGameLauncher.exe تو صفحه اول توی اموزش روش اجرای بازی اساسین 3 بدون کرک هست... نوشته این فال رو باید دانلود کنیم و به جای یک فایل دیگه جایگزین کنیم . اگر شما لطف کنی بری صفحه اول تو اموزش اجرای بازی متوجه میشی:11::20:ممنون از u