کرک رو از پست زیر دانلود و در محل نصب بازی کپی کنید تا فایل ها جایگزین بشوند :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6825323&postcount=523
Printable View
کرک رو از پست زیر دانلود و در محل نصب بازی کپی کنید تا فایل ها جایگزین بشوند :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6825323&postcount=523
واسه من هم بعد از نصب بازی و کپی پیست کرک در binary وقتی می خواهم بازی رو اجرا کنم دقیقا مثل دوستمون همین پیغام رو می ده کسی می دونه چه کار باید کرد؟[/QUOTE]نقل قول:
کسی جواب ما رو نمی ده؟
این پچ 1.1 مشکل dx11 رو کامل حل میکنه؟
اگر ممکنه لینک غیر فیلتر و کرکی که باش کار میکنه رو بذارید
ممنون
سلام
دوستان این ویندوز لایو یه نسخه اش creat ofline داره لینکی ندارین که ویندوز لایوش پائین
گزینه افلاین داشته باشه؟
ممنون میشم اینی که با بازی بود همون نسخه ای هستش که افلاین نداره و نمیشه اکانت افلاین درست کرد
دمتون گرم
---------- Post added at 10:22 AM ---------- Previous post was at 10:19 AM ----------
سلام به این پست مراجه کننقل قول:
نقل قول:
مرسی دوست عزیز
من این دو رو ریختم ولی موقه اجرا close programe میده بازی
بدون کرک هم بازی اجرا میشه ولی سیو نمیشه
توی یک سایتی خوندم که دوتا فایل رو پاک کنی درست میشه من پاک کردم باز ارر میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
دقیقا همینطوره و ممکنه همین اخطار کلوز شدن برنامه رو بده
شما بازی رو انیستال کن و دوباره نصب کن
درایورهای لازم رو نصب کن
ولی یادت باشه بازی رو اجرا نکنی
بعد کرک رو بریز و اپدیت 1.1 رو بعدش بریز و دوباره کرک رو روش بریز
مطمئن باش مشکلت حل میشه
اقا من لینک لایو رو اون نسخه که لایو افلاین داره رو میخوام میشه کمکمون کنین
این رو من از توی DVD بازی آپ کردم ؛ امیدوارم به دردت بخورهنقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/?8rchqb3eqjmjr98
دوستان برای من این ارور را می ده !
(please insert the original disk instead of a backup(4004
بعد از انجام این کارها:
نصب DLC با این نام BAC.DLC.Pack.multi9-R.G
بعد این اپدیت را نصب می کنمBatmanArkhamCityUpdate1.01
و بعد کرک بازی که فقط شامل این فایله gameservices.dll در پوشه win32
-----
حالا اگه دلیلشو نمیدونید بی خیال بشید فرض کنید الان من بازیو نصب کردم ،برای اجرای بازی دیگه چی بریزم(مثلا چه اپدیتی ،چه کرکی)؟
همه 61 صفحه رو خوندم.جواب مشکلمو ندیدم.یه چند نفرم مشکل منو داشتن که جوابی بهشون داده نشده.
مشکل منم همین عکس زیره که موقع اجرا میاد و وارد بازی نمیشه.
کسی میدونه راه حلشو؟
دوستان برای کرک کامل بت من این مراحل رو انجام دهید:
بازی رو کامل آنیستال کرده و دوباره نصب کنید.
برای کرک کامل دو راه وجود دارد:
1- از dvd خود بازی فایل کرک رو جایی کپی کنید و با برنامه دامون تولز با استفاده از راهنمای تصویری dvd کرک را مانت کنید و سپس بازی رو اجرا کنید.
2- کرک بدون dvd یا دامون تولز رو که دوستان گذاشتن دانلود کنید و در محل نصب بازی کپی کنید تا فایلها جایگزین شود و بازی رو اجرا کنید.
لینک دانلود کرک dvd :
لینک دانلود کرک بدون دامون تولز :
برای اطمینان از نصب xlive برنامه gfwlivesetup رو اجرا کنید و کلید launch رو بزنید. در صورت خطا فایل hotfix لازم رو دانلود و نصب کرده سیستم رو ریستارت کنید.
برای نصب dlc هم مسیر نصب بازی رو مشخص کرده و نصب کنید.
این هم چند تا از عکس از مراحل نصب و dlc بازی :
امیدوارم آموزش به دردتون خورده باشه.
موفــق باشــــید.
من 10% از بازیو رفتم چندتا ماموریت هم ناقص انجام دادم مثلا اون ردیابی تلفن یا اون ترینینگ ها و چند تا مرحله دیگه اما حالا هیچ جایی پیدا نمیکنم که برم و ادامه ی مراحل و انجام بدم همه ی آدمای تو شهر رو هم کشتم. الان فقط بیخودی ول میچرخه هیچ کاری هم نیست که انجام بدم لطفا راهنمایی کنید ممنون.
tab رو که میزنم نوشته
-locate mister freeze and recover the cure.....track freeze;s location by identifying the coldest point in Arkham city
سلام دوستان
یک مشکلی داشتم بچه ها اگه کمکم کنید ممنون می شم .
من بازی Batman: Arkham City رو نصب کردم بازی هم بالا اومده بازی هم کردم ولی زمانی که از بازی بیرون می یام مراحلی که رفتم از بین رفته .
یک راه حل دوستان !
بعضی سایت ها نوشتن فایل xlive.dll حذف کن تا درست بشه ولی به اون آدرسی که گفت رفتم ولی پیدا نکردم سرچ هم کردم ولی پیدا نشد .
لطفا کمکم کنید !!!!!!
دوستان من هم مثل sinup همین مشکل دارم.کرک پست610 رو هم تست کردم درست نشد.
نقل قول:هر دوی شما آخرین نسخه_ی xlive رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت دانلود کنید احتمالا باید کارتون راه بیفته ولی اگه بازم جواب نداد ممکنه بازی مشکل داشته باشه چون بودنند بعضی بچه هایی که نسخه شون کلا این مشکل xlive رو داشت و مجبور به تعویض بازی شدند!!نقل قول:
سلام دوستان مشکلم در مورد save کردن بازی حل شد .
لطفا کمکم کنید ....
من توی مرحله ای که در داخل موزه هستیگیر کردم.
تمام مرحلش رو رفتم غولش رو هم کشتم ، توی قسمتی که داخل گودی 3 تا در جولوت یکی از در ها رو باز کردم . ولی نمی دونم دیگه چکار کنم .
دوستان من نصب کردم ولی هر کاری کردم دکمه های گیم پد رو نمی تونم عوض کنم.مخصوصاجهتهایی که راه می ره(یعنی انالوگها).چرا اینجوریه؟بر عکسن چرا.راهی هست بشه درست کرد؟اخه نمی شه که.می خوای بری جلو باید آنالوگ رو بدی عقب.camera هم که کلا بر عکسه
والا از شانست همین امروز بازی رو پاک کردم:31:نقل قول:
بازم شما ببین توی بخش کنترل بازی گزینه invert دسته یا حتی موس روشن نیست اگه اینجور نیست با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نرم افزار نوع تنظیمات دسته رو چک کن....
اقا این اکانت آفلاین هم نمی سازه که.همه می گن gfwl رو نصب کن.از سایت مایکروسافت ئانلود هم کردم ور÷ن اخرشو بازم فقط id می خوادوآفلاین نمی سازه.می شه یکی دقیق بگه تو جای حاصی باید نصب شه یا چی؟چه بازی ایه اخه.انگار باید بی خیالش شم.همش مشکله
ممنون.ولی دقیقا باید چی کار کنم با این فایل؟نقل قول:
اول از حالت فشرده خارج و کپیش کن درست کنار فایل EXE اصلی توی پوشه بازی ،اجرا و کلیدها رو طوری که توی بازی مشکلی نداشته بازی تنظیم کن...نقل قول:
مشکل گیم پد حل شد.ولی سیو هنوز مشکل داره.تو همین فروم یه لینک از مایکروسافت گداشته بودن که games for windows رو دانلود کردم ور÷ن اخرش رو ولی بازم نشد که نشد!یه جا داره creat local profile که قاعدتا باید همون رو بزنی.پروفایل رو ساختم و عمس و اسم هم گداشتم.ولی انگار sign in نمی کنه.یعنی پروفایل رو نشون می ده و لی روش کلیک می کنی که sign in کنه نمی شه و بعد همون پبغام رو می ده که می گه اگه yes رو بزنی بازی روو سیو نمی کنه.یه جا خوندم انگار یه نسخه gfw وجود داره که افلاین پروفایل می سازه.آیا اینجوریه و این سخه هایی که دارم فقط آنلاین پروفایل می سازن؟اگه اون نسخ آفلایت رو کسی داره خواهشا کمک کنه.اعصابم خورد شده بابا.اه.هر بازی ای یه بامبولی در میاره!.ولی تا حالا همچین مشکلاتی نداشتم.این دیگه نوبره
شما در قسمت Create gamer profile صفحه رو بیار پایین و وسط صفحه روی گزینه create a local profile کلیک کن تا اینکه بتونی پروفایل آفلاین بسازی....نقل قول:
همه این کارها رو کردم.پروفایل هم ساختم.مشکل اینه که همون اول اتومات sign in می کنه و پروفایل رو نشون می ده.بعد همون اول که می گه استارت بزن(همون اول بازی که صفحه سیاهه و بتمن تشسته و هنوز وارد منوی بازی نشدی)استارت رو که می زنم باز اون صفحه میاد که پروفایلمو نشون می ده و می گه ساین این کن(در صورتی که قبل ساین این شده خودش)بعد که می زنم لود signing in میاد و زود قطع می شه و اون پیغام میاد که کی گه پروفایل نساختید و اگه yes بزنید بازی سیو نمی شه!
کسی تا حالا اینجوری نشده براش؟ممکنه gfwl مشکل داشته باشه.اخه من دو تا دارم و با هر دوش همین مشکله.شاید پاک کنم بازی رو از اول بریزم.ولی بازم نمی دونم درست بشه یا نه.فکر نمی کنم ربطی داشته باشه.نکته خاصی نداره که باید توجه کرد یا یه چیزی که مثلا نباید زد و ...؟راستی اولین سیو بازی کجاست؟یعنی چقدر باید بری جلو که سیو کنه؟
سلام، من بازی رو تازه نصب کردم، ورژن 1 هست. یادمه این ورژن توی یکی از مراحل مشکل داره، میشه بگید باید چه (کرک یا dlc) دانلود کنم تا حل شه؟
شما آپدیت 1.1 رو نصب کن تا آخر بازی مشکلی پیش نمیادنقل قول:
فایل های پست بالا رو باید به صورت دستی توی فولدرهای بازی با اسم مشابه کپی و replace کنیم دیگه؟
من بعد از اینکار، ارور زیر رو میگیرم:
C++ 2008 , 2010 رو نصب کن ببین درست میشهنقل قول:
پس چی شد DLC هارلی کویین؟
ye soal dar morede bazi dashtam mamnoon misham age javab bedin.man in bazi ro anjam dadam ta jaee ke batman varede oon dodkeshe mishe.hamin avayele bazie.dakhele doodkesh mishe va rooye tanab vamiste.azoon be badesh nemidoonam chekar konam.too rahnamash khoondam bayad beri rahe abo be vasileye gholabe khofashi baz koni vali aslan rahi nadare ke beri oono bazesh koni.paeenam ke beri miofti too atish.crack hae dige ham gereftam emtehan kardam hamin bood.
من تا اونجایی که تو دودکش میره بازی کردم.همین اوایل بازیه.بعدش رو طنابم و هیچ کاری دیگه نمیتونم بکنم.تو راهنماش نوشته برو راه آب رو باز کن با قلاب.من راه آب رو میبینم ولی اصلا راهی نیست که بهش برسم.کرکشم عوض کردم همون شد. خواهشآ کمک کنید
من توی سایتای زیادی دیدم که برای رفع مشکل سیو نشدن بازی مثل شما میگن که باید پروفایل افلاین بسازین مطمعن باشین که همه ی گیمرای کامپیوتر کاملا روش ساخت پروفایل افلاین رو بلدن مشکل اصلی اینجاست که موقع وارد شدن به بازی قسمتی که برای ساختن پروفایل افلاین باید بیاد اصلا نیست که بشه پروفایل افلاین بسازی برنامه ی windows live رو هم نصب کردم حتی سیو بازی روهم دانلود کردم گذاشتم تو پوشه سیو و حتی کرک از اینترنت دانلود کردم و نصب کردم ولی بازم نشد مطمئنم دی وی دیی که خریدم سالمه چون چند بار عوضش کردم و سیستمم هم کاملا سالمه(Dell 5110/cpu :i7/ram:6Gig/VGa: 1 gig) و بازیهای زیادی روش نصبه و همه کاملا سالم هستند حالا به نظر شما باید چه کارکنم که بازی سیو بشه؟
تو قسمت منوی اول بازی گزینه ی live هست باید اونو بزنی.اگه همچین گزینه ای نیست مشکل از بازیه.تمام بازی هایی که سیو بازیشون با windows live هست موقع نصب این برنامه رو میزارن داخل دیویدی بازی. اگه رو سیستمتون نصب نباشه خودش همراه با نصب بازی نصب میشه.نقل قول:
.....پاک شود
دوستان یکی بگه تو دودکش که میری باید چه کار کنی.الان یه ماه درگیر اینم.فکر کنم مشکل از بازیه.
سلام کسی میدونه این dlc هازلی کویین رو چجوری باید نصبید؟؟هر کاری میکنم میگه اول آرخام سیتی رو نصب کنید (که نصبه)
نقل قول:
دقیقا چه اروری میده ... ؟؟؟
اگه عکس بزاری بهتره
+
DLC رو از کجا گرفتی .. ؟؟؟
محتویات داخلش چیه ... ؟؟؟
این عکس
که محتویات هم معلومه به همراه ارور
ار میهن دانلود گرفتم
نقل قول:
ببین میتونی فایل های cap رو باز کنی..
اون فایل اینستال دیگه رو هم امتحان کن
محتویات این پوشه رو در محل نصب بازی کپی کن و بعد setup رو اجرا کن
موارد 2 و 3 پاسخ منفیه :دینقل قول:
مورد 1 هم پاسخ مثبته و باز میشن
بعد از مدت ها یه سری به بخش مشکلات زدیم ببینیم چه خبره! :31:
دوست عزیز، شما کافیه یه شرتکات برای Setup موجود تو فایل Cap بسازید و DLC رو از اون طریق نصب کنید.
شرت کات رو به این صورت بسازید:
E:\Batman.Arkham.City.Harley.Quinn's.Revenge\setup .exe /f C:\BAC
در این حالت DLC تو مسیر C:\BAC ریخته میشه...
=-=-=-=-=-=-
هرکی هر مشکلی داره بگه که راه حلشو بگم : )) :5: