تست شد سالمه سالمه
بريد حال كنيد .
اولش اون قطاره رو ديديد كه ايراني ها توش فش ميدن ...خيلي عاليه
Printable View
تست شد سالمه سالمه
بريد حال كنيد .
اولش اون قطاره رو ديديد كه ايراني ها توش فش ميدن ...خيلي عاليه
دوستان بی خود از بازی ایراد نگیرید، خوب معلومه که با سیستم های شما ممکنه با کیفیت و گرافیک پایین نمایش داده بشه، کیفیت اصلی این بازی رو اگه میخواین ببینید باید با گرافیک Geforce n560Ti تست کنید با جزئیات بازی رو اجرا کنید و بعد د ر مورد کیفیتش قضاوت کنید. با این گرافیک میتونید بازی رو با آخرین کیفیت و جزئیات به راحتی بازی کنید.
موفق باشید.
من الان کرک رو رو clone multi 9 تست کردم کار میکنه ولی زبانش روسیه باید ون زبان انگلیسی و .. رو دانلود کنید که حدود 2 گیگه خودش !
یکی کمک کنهنقل قول:
باید Reload رو نگه دارید . دوستان توجه کنید :
اگه Key Binding رو مث من تغییر بدید ، ممکنه خیلی جاها ندونید باید چیکار کنید . حواستون باشه
دوست عزیز شما ار کدوم کرک برای این نسخه استفاده کردید ؟نقل قول:
متشکرم
كرك 100% سالم اومده؟كدوم نسخه رو دانلود كنم؟
من نسخه 10.7 گیگی رو دانلود کردم همراه با اون 3 تا آپدیت و کرک توی سایت p30dayنقل قول:
تکسچر hd؟نقل قول:
نشنیدم چیزی در موردش هنوز؟
گرافیک سیستمم همینه ،بازیرو گرفتم یه چن تا شات میزارم تا معلوم شه چ خبره!!!نقل قول:
شرمنده این سوال رو می پرسم ولی آیا من می تونم با این سیستم بازیرو با low اجرا کنم
لطفا جواب بدین چون شاید سوال خیلی از بچه ها هم باشه
خیلی خیلی ممنون
cpu:core 2 due e5200
ram:2 gig
vga:9500 gt
ب احتمال زیاد آرهنقل قول:
muchas gracias mojorh
چی؟.............نقل قول:
نقل قول:خیلی ممنونم mjorh:46:نقل قول:
خیر به احامال زیاد انقدر گیر میزنه که پشیمون میشه اینو من 100% تضمین میکنم صدا دیر بیاد تو بازی و حتی روی low هم به سختی بشه بازی کردنقل قول:
این بازی کمترین گرافیکی که میخواد Geforce 8400 هست ،دوستانی که این مدل و مدل بالاتر از این رو دارن میتونن بازی کنن. و برای این که بازی رو با آخرین کیفیت و جزئیات بازی کنید به Geforce N560Ti احتیاج دارین.
چی بگم من نمیدونم چرا همه انتقاد میکنن برای من دقیقا مثل ترایلر های بازی حتی خیلی بهتر بود و واقعا عالی کار شده
در مورد این که میرید جزیات رو عکس میگیرین این اصلا درست نیست و بازی ها باید به صورت کلی مورد برسی قرار بگیرن
من چند شات که خودم از مرحله کویر گرفتم رو میزارم تا بهتر بشه نظر داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------
کی همچین حرف چرندی زده من تست کردم نمیشه با 9500 GT بازی کرد اون وقت شما میگی با 8400 میشهنقل قول:
RAM:4G
CPU:Quad Core 3G
VGA:9500GT
VGA:HD3870
VGA:GTX560 Ti
من با هر سه بازی رو تست کردم
با 9500 که اصلا نمیشه بازی کرد با HD3870 به راحتی میشه حتی High بازی کرد با GTX 560Ti که Ultra رو میخوره :10:
با پایین ترین رزولیشن و low ب نظر من میشه با 9500 بازی کرد،البته قطعات دیگه هم مهمن
سیما خانوم دمت گرمنقل قول:
خیالمو راحت کردی
من 3870 دارم
میترسیدم نتونم درستو حسابی بازی کنم
نقل قول:
دستتون درد نکنه
بازی رو با Geforce GT530 امتحان کردم بخوبی اجرا شد !!!!!!!:26:
Ultra Graphic :18:
دیروز که کرک اومده بود و داشتم تو اینترنت میگشتم تو یه سایت خارجی بود متاسفانه یادم نیست سایته رو چون دیروز سایت زیاد باز کردم، یه نفر گفته بود که با 8400 بازی کرده حالا نمیدونم راست یا دروغشو، شما با 9500 روی Low تست کردین بازی رو؟نقل قول:
دوستان بازی رو کجا میفروشه در تهران؟
در اصفهان چطور؟
دوستانی که میدونن و یا خرید کردن لطفا pm بدن
من با سيستم :
ram : 2GB DDR3
vga : 1G HD geforce 9800
cpu : X4 2.6GHZ
به راحتي اب خوردن اجرا ميكنم و دارم مرحله دوم
من هم بالاخره اجرا کردم بازی رو.:21: :31:درباره بازی نمیتونم نظر بدم چون هنوز بازی نکردم ولی همین رو میتونم بگم که گرافیکش واقعا سنگینه.:18::5:
من با این سیستم فریمم توی مرحله اول وروی تنظیمات Ultra بین 35تا 45 فریم بود .
Core i5 2300 Quad core 3,1 Ghz
Geforce GTX 560 Core @900 Memory @4400
4GB Crucial 1333Mhz
Resulition 1920*1080
All Setting :Ultra
فقط دوستانی که نسخه Reloaded رو دراختیار دارن حتما سمبل TM رو از محل نصب بازی بردارن تا بازی اجرا بشه .
پوشه ای که بازی توش وصل میشه هست Battlefield 3™ وشما باید آرم ™ رو از بقلش پاک کنید .
موفق باشید :31:
سلام
من مشخصاتم اینه:
cpu :core2 duo e7200 2.53Ghz
ram: 2*2g =4
vga:geforce 9500 GT 1G
البته سیستمم DDR2
حالا به نظر شما میتونم بازی را انجام بدم
دمتون گرم اورژاننسیه:40: منتظرم:20:
هیچ راهی برای عوض کردن زبان از روسی به انگلیسی نیست
آخه دارم بازی میکنم ولی روسی= [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بازی را تو اصفهان کجا آورده بهم pm کنید.
با اين سيستم به نظرتون با چه تنظيماتي بازيو ميشه اجرا كرد:
CPU AMD 955 3.2 X4
RAM 4G
VGA HD 6870 1GB
دوستان امروز من بازی رو با چند گرافیک جدید تست کردم تست ها همه با یک سیستم بود فقط گرافیک ها رو عوض میکردم و اخرین درایور رو هم برای هر مدل به کار میبردم و نتیجه به شرح زیر بود.:دی
VGA:GTX 570 OC
این گرافیک حرفی برای گفتن باقی نمیزاره هر کاری کردم کم بیاره نشد
HD5770 این هم خیلی خوب جواب داد راستش جای تعجب داشت :دی
9600GT این هم تونست حد متوسط باشه.اما له نظر من از HD3870 خیلی عقب بود.
خوب من به تمام دوستان قول میدم اگر رم و سی پی یو به اندازه کافی مناسب باشه با 9600 یا HD3870 هم میتونیت لذت کامل از این بازی ببرید.کسای که 2 گیگ روم دارن بازی براشون تیک میزنه بعضی مواقغ یا حتی هنگ میکنه با افزایش رم 100% درست میشه.و CPU من در سی پی یو 2 هسته ای با فرکانس بالا زیاد تفاوتی با چهار هسته ای با فرکانس پاین نداشت حداقل من که تست کردم این جوری بود E8400 رو من تست کردم و کاملا خوب جواب داد.
---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 07:55 PM ----------
Ultra به راحتی FullHDنقل قول:
وقتی نصبشون میکنم بعد از مدتی درایو که محل نصب بالا میاد ! واخطار میده که فضا کمه با اینکه 80 گیگ ازش خالیه !؟
میشه منو راهنمایی کنید ؟!
سلام
لینک های p30day داغون شده و سرعت دانلود افتضاح شده:41:
از دوستان کسی میتونه این نسخه رو یه جای دیگه آپ کنه؟؟
خب پس : 4gig ,core i3,560ti به راحتی باید اجرا شه دیگه نه؟نقل قول:
تو سایت انویدیا امتحان کردم نوشتن براحتی میتونم Ultra Highاجرا کنم:8:
مشخصات :
INTEL i7 Core 8x 3.4 Ghz
nvidia Geforce GT530
Ram 6 GB
من با این مشخصات لب تاب خیلی عالی بازی رو با Ultra بدون هیچگونه مشکلی اجرا کردم .
ram:8 gig ddr3
cpu:intel core i7-2630QM
VGA:nvidia geforce GT 540m 1GB DDR3
سلام دوستان از من اجرا نمیشه:41:
من نسخه unpack 9 رو از p30day دانلود کردم و فایل آپدیت و اون افزونه رو هم گرفتم کرک هم ریختم فقط فایل زبان انگلیسی رو نمیتونم دان کنم حجم اینترنتم آخراشه که فکر نکنم ربطی داشته باشه
خوب حالا من چه کنم یه صفحه سیاه میاد چند بار رزولوشین عوض میکنه بعد همونجا گیر میکنه چه کار کنم ؟؟؟؟:blink::blink:
مثل اینکه اون آپدیتی که ریختی مشکل رو درست کردهنقل قول:
یه بار اون آپدیتی که ریختی رو پاک کن ببین بازی اجرا میشه یا نه
لينك هاي p30day به كلي از كار افتاد .
سلام دوستان این یعنی چی ؟؟؟ نسخه RELOADED از پی سی دی
دوستان تورو خدا کمک کنید !!!!!!
:19:
سلام دوستان من روي ويندوز XP اجرا ميكنم و اين ارور رو ميده،ميخواستم بدونم فقط روي ويندوز سون جواب ميده؟
كارت گرافيكمم 8600 GT هستش