شنبه 27 اسفند 90 دزد بازار:دینقل قول:
1220 سفید
1180 مشکی
Printable View
شنبه 27 اسفند 90 دزد بازار:دینقل قول:
1220 سفید
1180 مشکی
فروش ریزر . به قیمت 5100 دلار در ebay به صورت حراج !!
البته صاحب این گوشی ریزر پدر فیس بوک - تامی جردن - بوده !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که این گوشی رو دارید میشه مهمترین مزایا و معایبش رو نسبت به galaxy sII بگید.
و همینطور قیمت جهانیش چنده؟
ممنون
منظورتون گوشی بازاره :31: اینا کلا اثبات شده هستند :27:نقل قول:
مزایا از نظر من:نقل قول:
1:نمایشگر بزرگتر با کیفیت HD!
2:سیستم مکانیابی قویتر(با پشتیبانی هم زمان از GPS و GLONASS)
3:CPU قویتر
4:باطری قویتر(در نتیجه زمان مکالمه و ستند بای بیشتر)
5:S pen!!! بنظر من خیلی لازم هست.
6:فیلم برداری با صدای استریو(دقیق نمیدونم S2 بصورت مونو هست یا استریو ولی نوت رو میدونم که استرو هست!)
7:میکروفون دوم در بالای گوشی برای کاهش نویز(حذف صدای محیط) در زمان مکالمه!(در این مورد هم نمیدونم S2 چه شرایطی داره)
معایب:
1:سایز بزرگتر(البته بنظر شخص خودم، از معایب نیس)
2:قدرت پردازنش گرافیکی کمتر(هر دو از یک پردازنده گرافیکی استفاده میکنند ولی بدلیل تعداد پیکسل بیشتر در نمایشگر NOTE، حجم پردازش بیشتر هست و این باعث افت پرفورمانس میشه)(نمتایشگر note حدود 3برابر بیشتر از نمایشگر S2 پیکسل داره)
3:فیلم برداری FULL HD ضعیفتر(تعداد فریم ها به 30 فریم نمیشه و معمولا حدود 24 25 فریم در ثانیه هست)
4:وزن بیشتر!(حدود 50 گرم سنگینتر هست)
5: 1میلیمتر قطر بیشتر داره.
نه خیر عزیزم منظورم علاالدینه .. گوشی بازار اصلا ریزر ندارهنقل قول:
امیر جان اینجا تاپیک ریزره نه گلکسی نوت :46:نقل قول:
:31::31::31::31::31::31::31:نقل قول:
اقا ببخشید، خط رو خط افتاد!:5:
بچه ها ریزر usb otg رو ساپورت میکنه؟فلش میشه بهش وصل کرد؟
یه چیزی کامل تر از اون دارهنقل قول:
اینا رو تو گوگل سرچ کن:
razr multimedia dock
raz lapdock 100
razr lapdock 500
---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------
هادی جان بذار یه دوربین خوب گیر بیارم حتما میذارمنقل قول:
یه ریویو هم تو این مدت که داشتم ازش میذارم
چیزایی که جنبه بیشتر حاشیه ای دارن و جاهای دیگه زیاد ازش نگفتن :)
اینطور که من تحقیق کردم ، Atrix ، Atrix 2 ، RAZR و کلا این گوشی هایی که موتو براشون داک با قابلیت USB داده همشون OTG رو دارن ، اما قادر به تامین ولتاژ نیستن... برای این کار باید از یه طریق (مثلا کابل های مخصوص) ولتاژ رو تامین کنید... بعد از اون اونطوری که فهمیدم باید به طرقی :31: Mount کنید... یک اپلیکیشن برای این منظور دیدم که نمیدونم جواب میده یا نه ، یه روش دیگه هم دیدم که یکی از فایل های سیستمی رو با روت اکسپلورر تغییر میداد و ماونت میشد... بعد تعطیلی تست میکنم ، اگه جواب داد خبر میدم...نقل قول:
ریزر مکس مجهز پر قدرت ترین باطری جهان به زودی در اروپا و خاورمیانه موجود میشود . :8:
Motorola RAZR MAXX headed to Europe, the Middle East in May
صبر کن ورژن مکس بیاد باطری ریزر زیاد تعریفی نیستنقل قول:
البته کسی که ضخامت براش مهم باشه ضعف باطری رو تحمل می کنه :31:
مکس هم ضخامتش اونقدرا زیاد نیست ، فقط دیگه باریکترین اسمارتفون نیست :دی
نقاط مثبت و منفی نسبت به iphone 4s چی هست ؟
احتمالا تا ماهه دیگه میخرمش :دی
نقاط قوت :نقل قول:
cpu , نازک بودن ، جنس بدنه (فیبر کربن ) و ضد اب ! ، صفحه نمایش بهتر ، باطری بهتر و...
نقاط ضعف :
دوربین (فعلا )
سخت افزارش رو کاغذ جلوتره ، در عمل جلو 4S پیکان میزنه :دینقل قول:
نقاط قوت :
cpu , نازک بودن ، جنس بدنه (فیبر کربن ) و ضد اب ! ، صفحه نمایش بهتر ، باطری بهتر و...
صفحه نمایششم هر چی باشه PenTile ــه و اصلا در برابر وضوح رتینا حرفی واسه گفتن نداره...
باتریشم ضعیف تر از 4S هست (اگه قبول نداری چند تا تست میزارم)...
عزیزم ، مطمئن باش اگه روی 4s اندروید نصب بشه جلوی razr ژیان هم نمیزنه :دینقل قول:
صفحه نمایش هم در مقایسه با 4s بهتر بود (طبق خیلی از ریویو ها ! )
باطریش هم با اپدیت بهبود پیادا کرده !:46:
خوب مگه اینکه اندروید روش نصب شه چی بشه چه اهمیتی داره؟! من رنو بگیرم روش موتور BMW بزارم بعد کورس بزارم با یه رنو دیگه سوسکش کنم ، بعد طرف بگه اگه روش همون موتور رنو رو بزاری اینطوری نمیشه ، منطقیه؟! (چی گفتم؟! :دی) مساله اینه که اندروید از این لحاظ ضعیف تر از iOS ــه ، به همین خاطر ریزر از 4S ضعیف تر میشه... از این نکته هم نگذریم که 4S از SGX543 MP2 استفاده میکنه و ریزر از SGX540...نقل قول:
صفحه نمایش هم از نظر رنگ مشکی و درخشش و اینا درسته ، ولی بازم خودمونو بکوبیم زمین ، از پشت بوم پرت کنیم پایین و ... ، یک PenTile توی وضوح حتی نمیتونه نزدیک Retina بشه...
باتریش هم هر چه قدر بهبود پیدا کنه تست ها نشون میدن 4S قوی تره ، والسلام...
یــــــنی تو کف مثالتم : ))نقل قول:
در مورد باطری موتو ...
یکی از دوستام داره و از 24 ساعت 8 ساعت wifi روشن هست و فقط تلفن میزنه میگه 2 تا 3 روز جواب میده
اما در مورد ایفون یک روز یا یک روز ونیم
فیبر کلواررررره حسن .نقل قول:
مبارک ایشالا بزودی بخری .
دوستان دعوا نکنن موتورولا و اپل هر دو عالیترین هستن . چون آمریکایی هستن :40:
خدایی یعنی تو ios و به ICS ترجیه میدیییییییی ؟!!!!!!!! :oنقل قول:
من 5-6 از رفیقام iphone 4s , 4 , ipad 2 دارند . ولی هرکاری میکنم نمیتونم ios رو بهتر از ICS ببینم....ICS خداااااااااااس :دی
IOS انه ؟ :دی
اصلا وقتی razr تو دستت باشه 4s چیزم نیست جونه خودم :دی
آخه در حال حاضر جوادتر از آیفونم مگه گوشی هست؟؟دست هرکی میبینی یکی هست بعد میگی حالا چرا آیفون خریدی؟میگه چون گرونه کلاس داره!!!!!!!!!!در ضمن چینیشم اومده دیگه واویلا
راستی صفحه نمایشه razr بهتر از iphone نباشه بدتر نیست خودم با 4 مقایسه کردم
عقل سلیم میگه تو فروم اندروید نباید راجع به آیفون صحبت کرد. ( : |
اگه آندروید خوب نبود داداش نمیتونست 3 ساله به پای رقابت با ios برسه !!!پس بهتره چیزای جدیدم تجربه کنی
عزیز مطمئن باش خیلی بیشتر از شما هر دوشونو تجربه کردم. ( : |نقل قول:
تا الان تنها چیزی که مشخصه اینه که هیچکدوم از اینا نسبت به هم برتری ندارن...
نقل قول:
آخه یه چیزم میخوای بگی، چیزی بگو به عقل جور در بیاد ! :46:
خود کسایی هم که دارن میدونن اینقدر زیاد شده که دست همه هست و از موضوع زیاد راضی نیستن در کل در برابر razr از نظر تعداد مثل پراید در مقابل بنز s500 میمونه:31:نقل قول:
اصلا این جور نیست !نقل قول:
احتمالا دوروبریات از این چینی ها دارن فکر میکنی زیاده ! :46:
چینی که که والا همشونو زده از n8-n9 گرفته تا سنسیشن !
عجب مثالایی هم میزنی پراید ، بنز s500 !!! :27:
خوش باشی
این دوستمون راست میگهنقل قول:
حالا بنز و پراید اغراق آمیزه ولی حقیقت همینه
کلا گوشی های موتو نسبت به آیفون دست کمتر کسی دیده میشه
مثلا خود من، من مطمئنم کسی حداقل تو شهر خودم و شهرهای کناری مدل های اتریکس و ریزر و مایلستون رو اصلا یه نفرم نداره!
ولی کافیه بیای دانشگاه تو هر کلاسی حداقل یه نفر آیفون داره!
این رو هم در نظر بگیرید که ورژن های مختلف آیفون از لحاظ قیافه فرقی ندارند و اینم یه دلیلشه و همه میگن طرف آیفون داره و نمیگن 4s داره!
پولدارها فک میکنند با خریدن آیفون میتونند متفاوت باشند ولی نمیدونند با خرید موتو میتونند متفاوت ترین باشند!
خود من شخصا اندروید رو به خاطر گوگل اصلا و ابدا حاضر به تعویض با ios نیستم
بابا دست بردارین -در مورد موتو... فقط بگین -مزایا --معایب -- کارایی ---
اما موتو قیافه کاملا متفاوتی داره
من کاری به دانشگاه یا کلاس یا چمیدونم دوستای خودم ندارم
من خیلی جاها دیدم و رفتم که دارم اینو میگم مثل شما ها به خاطر 4 تا دوستو یه کلاس این حرفو نمیزنم
اپل و موتو خاص ترین برند ها هستن و کمترین !
حالا دیگه شما هر جور دوست دارین فکر کنین ( بعضیا کل جامعه رو دوستاشون یا کلاس دانشگاهشون میدونن ! بعد میگن آیفون خز ترین گوشیه !!! )
---------------------------------------------------------------------------
یه جمله ای هست که میگه : نرود میخ آهنی در سنگ !
موفق باشین !
گلم، شما دنیا دیده ای منم بیش از شما ندیده باشم کمتر ندیدم. با قشرهای زیادی هم سر و کله میزنمنقل قول:
من دانشگاه رو گفتم چون نمونه ای میتونه باشه از قشری که حداقل اسم آیفونو شنیدن. قشری که بیشتر با نت سر و کله میزنه. قشری که پول بابایی رو راحت ازش میگیره و گوشی میخره میلیونی، کسی که بدونه مک چیه
جای دیگه رو بگم؟ بگم مثلا قشر مرغداران؟ یا کارگران؟
جایی که طرف میگفت گوشی فقط نوک خوبه! هی من پیش خودم میگفتم نوک چیه؟! حالا نگو منظورش نوکیاست. و نمیدونسته که نوکیا اسم برندشه و فک میکرد که نوکیاست = نوک ای ها !
این قشر چه میدونه اصلا مک چیه؟ موتورولا چیه؟
و اصلا از نظر غالب مردم بالای 200 تومن پول گوشی دادن یعنی پول هدر دادن
این یه موضوع که ابهامی نداشته باشی از قشر
حالا تو همین قشر مهندسین و دانشجو، باز شما موتو رو کمتر میبینی
و اگه من گفتم آیفون خزه نسبت به موتو گفتم وگرنه آیفون نسبت به سامسونگ بسیار بسیار نایابه
شما یه سر علاءالدین رفته باشی خیلی خیلی انگشت شمار مغازه ای رو می بینی که آرم یا اسم موتو رو زده باشه ولی همین اپل حتی به اندازه سامسونگ دیده میشه
همین موارد فک کنم کافی باشه که بفهمیم نایاب ترین گوشی چیه
البته همین نایاب بودن هم مشکلاتی رو داره مثل ساپورت بد و یا نبودن یه جا که بخوای گوشی خرابتو تعمیر کنی
و برای خود من به شخصه نایاب نبودن اصلا دغدغه نیست. فاکتورهایی دارم که برند موتورولا برای من بهتره حالا یکی شاید همون نوکیا براش جواب بده و نظرش هم محترمه
ای ول بابا . آمار همه رو خوب داری ها ! :31:نقل قول:
حالا از اینا بگذریم ولی موتورولا برندی هست که افراد خاصی میرن سراغش . کسایی که از تکراری بودن خسته هستن و میخوان همیشه با بقیه فرق کنن . !! اینو تو خیلی از کسایی که موتورولا داشتن دیدم .
ولی آیفون گوشی ای هست که معمولا برای کلاس میرن سراغش /البته توی ایران منظورمه !
موتورولا کمی توی زمینه ساپورت بد عمل میکنه وگرنه از نظر کیفیت و طراحی واقعا بی نظیره . هنوز که هنوزه من تو کف گوشی بک فلیپش هستم با اون طراحی عجیبش . یا دیفای با اون مقاومت بالاش و این دروید ریزر با این باریکیش .
حالا هم که گوگل و موتورولا با هم شدن و امیدواریم که تو زمینه ساپورت خوب عمل کنن .
راستی دوستان در مورد این کسی شنیده که گوگل قصد فروش موتورولا به کمپانی هاوایی چین رو داره ؟! من یه جایی خوندم ولی نوشته بود فعلا در حد حرف و شایعه هست ولی اگر این اتفاق افتاد تعجب نکنید .
ورژن 4 اندروید کی براش میاد ؟
ICS Upgrade rollout begins in Q2 2012نقل قول:
یه آپدیت OTA اومده ولی 4 نیست
یعنی حداکثر 2 ماه دیگه باید بیاد درسته ؟نقل قول:
دیگه 2 ماه خونه پرشه شاید زودتر اومدنقل قول:
شایدم این جمعه بیاید :31: