من این رو دانلود کردم کار نکرد و اصلا نمیتونم وارد بازی بشم!
Printable View
من این رو دانلود کردم کار نکرد و اصلا نمیتونم وارد بازی بشم!
اگه اینجوریه که شما میگی پس گل زدن آسونتر شده..اصلا اینجوری حال نمیده..بازی پرگل میشه...:41::41::41:نقل قول:
دیشب بازی کردم دموی دوم رو نسبت به دموی اولی به نظرم افت داشت تا پیشرفت دموی اولی یه جوری خاص بود! اصلا استیل دویدن ها بهتر بود! دوربینشم زیاد جالب نشده حس همون PES 2011 رو میده موندم چی کار کنم اون از فیفا که گند زد توی گیم پلی اینم از PES که اینم گند زد به گیم پلی خدا کنه نسخه های اصلیشون خیلی دندون گیر تر از دمو هاشون باشه هم دموی فیفا هم PES (دموی دومی) ناامیدم کردن:41:
توی دموی دوم باید خیلی تلاش کنین که گل بزنین.ولی CPU هر موقع دلش خواست حمله میکنه و گل میزنه(حالت Regular) . . .
دروازه بانها هیچ(تاکید میکنم هیچ)تغییر خاصی نکردن
داوری رو هم اینقدر حساس کردن که دیگه بازی کردن برات لذتی نداره.کوچکترین برخوردی رو خطا میگیره:13:
این بازی یه قرون ارزش بازی کردن نداره !!!
توپ گیری توی تاپ پلیر واقعا نامردی سخت شده. نمیدونم اما واقعا حس میکنم توی تاپ پلیر یه جورایی کامپیوتر نامردی میکنه چه توی داوری چه چیزای دیگه. ضربه آزادهایی که میزنه 99درصدش گله!!! مثلا توی یک بازی که تیم کامپیوتر اینتر باشه 10تا ضربه با اشنایدر بزنه 9تاش گله اون یکیش هم میخوره به تیر!! دروازبانها واقعا هیچ تغییری نکردن. تصویر هنوز ماته. تکسچرها از 2011 ضعیفتره. نور پردازی خیلی بد کار شده. اما بازیش واقعا جذابه و هوش مصنوعی بازیکنا در جای گیری واقعا عالیه
---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------
نقل قول:
:18::18::18::18:
فک نمیکنم گرافیک و صداش این باشه....تو نسخه نهایی حتما تغییر میکنه و گرنه از نسخه قبلی خیلی ضعیفتره....
ولی کلا گیم پلی خیلی خوب شده و حرکات هم طبیعی تر و بازی هم سخت شده...دیگه نمیشه راحت با چند تا یکی دو گل زد///
من سه دست بازی کردم روی تاپ پلیر...بنظر من بازی سخت نشده اصلاً
دروازه بان ها بهتر شدن ولی هنوز خیلی ضعیفاً
گل زدن هم خیلی راحت شده بنظر من...بخصوص که میتونی با تغیر مسیر با فلش ها به راحتی دریبل بزنی...
کلاً من دموی فیفا رو بازی کردم و بعد این رو گرفتم و بازی کردم...نسبت به حالت سخت فیفا این بازی زیادی آسون بود!!!
وااااای چقدر انتقاد از دموی دوم ؟ پس کی بود این همه تعریف و تمجید میکرد از دموی اول و میگفت امسال یه پس عالی در پیش داریم الان که همتون داری نق میزنین که چرا این اینطوریه چرا اون اینطوریه !!!!!!! نمیدونم شما از سازندگان این دو کمپانی چی می خواین !!!!؟ اینا هر کاری کنن بازم افرادی هستند که بخوان انتقاد کنن !! بازی دیگه به نظرم اونقدر هم بد نیست که شماها آه و ناله میکنن
به نظرم مهم اینه که سرگرم بشین و اوقات بیکاریتون رو پر کنین .
فیفا بازی نکردی ب خاطرهمون از حرف من اینجوری شدی ،اخه EA کجا konami کجا؟ بازیسازای امریکا کجا بازیسازای ژاپن کجا؟نقل قول:
ما فیفا بازی کردیم دوست عزیز...ولی اینقد شعور داریم که مثل شما حرف نزنیمنقل قول:
فیفا بازی نکردی ب خاطرهمون از حرف من اینجوری شدی ،اخه EA کجا konami کجا؟ بازیسازای امریکا کجا بازیسازای ژاپن کجا؟
خوب شدن رو که خیلی خوب شده....در واقع عالی شده...یه سری نکته ها مونده که ما امیواریم رفع بشه...همیننقل قول:
وااااای چقدر انتقاد از دموی دوم ؟ پس کی بود این همه تعریف و تمجید میکرد از دموی اول و میگفت امسال یه پس عالی در پیش داریم الان که همتون داری نق میزنین که چرا این اینطوریه چرا اون اینطوریه !!!!!!! نمیدونم شما از سازندگان این دو کمپانی چی می خواین !!!!؟ اینا هر کاری کنن بازم افرادی هستند که بخوان انتقاد کنن !! بازی دیگه به نظرم اونقدر هم بد نیست که شماها آه و ناله میکنن
به نظرم مهم اینه که سرگرم بشین و اوقات بیکاریتون رو پر کنین .
اکثر حرفات تائید میشه اما ویژوال بازی برام خیلی قابل قبوله من همیشه از پر رنگی و شفافیت و وضوح بیش از حد بازی شاکی بودم رسما عین کارتون میشد این رنگ و وضوح بالای تصویر یه مقدار ریالیتی تصویر رو کاهش میداد الان خوبه که حالت سینماتیک تری پیدا کردهنقل قول:
البته واجب شد که روی لپ تاپ رفیقم اینو هم امتحان کنم دموی فیفا رو گذاشتم روی نهایت کیفیت بدون لگ اجراش کرد. وای گرافیک به اون خفنی تا به حال توی عمرم ندیده بودم شک ندارم فیفا 12 به خاطر اینکه الان روی PC داده بازیش رو با این موتور گرافیکی خفنش به عنوان بهترین بازی گرافیکی فوتبالی انتخاب بشه تا حالا هیچ فوتبالی رو با این گرافیک ندیده بودم(دقت کنید که آخرین باری که فیفا رو روی PC دیدیم مربوط به بازی 3 ورژن قبل تر بود الان بین نسخه PC فیفا 11 و 12 جهش چند تا ورژن رخ داده) ولی خوب گیم پلی رو خرابیده :41:
من فکر میکنم بهتره سازنده ها بازیهاشون رو آپدیت کنن بهتره تا اینکه هرسال دو نسخه بیاد بخدا من راضی بودم الان آپدیت تیمها و لباس ها بشه تا اینکه بیان کن فیکون کنن بازی رو! این جوری قشنگ یه دو سالی فرصت دارن واسه ایده نو و تغییر تحول.
شما بدمیفکری .... منظوره بدی نداشتمنقل قول:
اقا من داشتم دانود می کردم از سایت www,pesbaz.com تا 98 در صد حالا سایتش خراب شده و دانلود نمیشه چه کنم باور کنید دارم با سرعت 128 دانلود می کنم
دمو رو بازی کردم 4 تا بازی هر 4 بازی من اینتر بودم درجه سختی هم Top Player با بایرن 2 تا بازی کردم یه مساوی یه برد . رنجرز و تاتنهام رو هم بردم .
برای من که هیچ چیز خاصی نداشت یه جورایی در حد همون 2011 !
دروازه بان ها مضخرف
به راحتی ازت رد میشن ! داره راه میره از بین 4 تا بازیکن به راحتی عبور میکنه حالا چجوری دیگه من نمیدونم !
برخوردها و داروی شدیدا افتضاح
دیگه همین کلا . انشاالله طرفداران بازی ازش لذت ببرن
موفق باشید
درست شد ایول:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::26::26:
به نظر من فقط گیم پلی بازی رون تر شده
تغییر خاص دیگه ای به چشم نمیاد تازشم بعضی فاکتورها بدتر هم شده
خاک تو سر کونامی بخدا هر سال با این سبک بازی بیرون میده اصلا نمیخواد یه تکونی به خودش بده یکسال صبر میکنی آخر نسخه ای رو منتشر میکنه که به درد عمش میخوره .
بلد نیستن انیمیشن ها رو عوض کنن . زمین که همه یه مدل , داور هم همش یکیه و . . .
حالم بهم میخوره
اقا این چو اروری هست کمک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از سایت PESBAZ دانلود کردم تو رو خدا کمک کنید
شما اخرین directx رو نصب کنید مشکلتون حل میشه .....
بیا عزیز این رو دانلود کن درست میشه :20: بعد دانلود بریز تو مسیر c:/windows/system 32نقل قول:
نقل قول:
کد:http://www.dll-files.com/dffsetup_d3dx9_30.exe
دانلود کردم نصب کردم ارور نداد ولی وقتی اون ارم ابی رنگ که گوشه تصویر هست میاد چند لحظه هست وبعد بیرون میاد چه کنم راستی باید این فایل بدون نصب به مسیری که گفتی ببرم و انوجا نصب کنم یا همون اول نصب کنمنقل قول:
دوست عزیز این فایلی که دانلود کردین از حالت فشرده اکستراکت کنین بعد فایل اکستراکت شده رو به مسیر c:/windows/system 32 کپی کنید . تمام .نقل قول:
متوجه نمی شوم تازه فشرده نیست
چقدر بازی پسرفت کرده یاد pes6 بخیر خیلی از این بهتر بود
آدرس آخرین ورژن directx :نقل قول:
اینو نصب کن درست میشه!کد:http://dl.----------.com/Game/DirectX%20%28www.----------.com%29.rar
موفق باشی.
اقا 100 درصد میشه یا نه
کمممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممک
شما اگهالان اون ارور رو نمیبینی شاید مشکلت از سیستم کامپیوترت هست.برو توی جایی که بازی رو نصب کردی روی سیتینگ کلیک کن و بعدش برو تبه آخر و بعدش ببین بازی با سیستمت با بازی مشکلی داره یا نه؟
هیچ مشکلی نیست نوشته GOOD و OKAY
وقتی اون فایل رو دانلود کردین از محتویاتش یه عکس بهم بدهنقل قول:
واقعا بحث های جالبی درباره گرافیک دو بازی شد ! بعضی دوستان هم لطف کردن نظر بسیار کارشناسیشون رو دادن که گرافیک این خوبه گرافیک اون یکی بده و ...!!!
دوستان دیگه چیزی که عیانه به بیانش نیازی نیست !!! کافیه دو تا دمو رو نصب کنید و توی یه مانیتور یا تلویزیونFull HD روی گرافیک High با AA 4X هر دو رو تجربه کنید طمئنا اون موقع دیگه کسی نمیتونه گرافیک دو بازی رو مقایسه هم بکنه !!!( گرافیک FIFA کاملا یک سر و گردن که چه عرض کنم یه دو سه متری از این بازی بلند تره !!! )
در مورد چهره ها هم حرفای جالبی زده شد ! چهره های PES از روی عکس ساخته میشن و چهره های FIFA با 32 دوربین تصویر برداری میشن ( تکنولوژی شبیه LA NOIRE) خودتون دیگه میتونید قضاوت کنید کدومشون میتونه بهتر باشه!
+
این دمو رو هم دانلود کردم ، دروازه بانا کمی ( فقط کمی ) بهتر شدن .
+
این لقب کینگ رو کی به بازی داده !!؟؟ واقعا که کینگ بازگشت شکوهمندانه ای داشته !! اورین !!
بفرما خدا به تونی جواب من را بدینقل قول:
چهره های فیفا را من در دمو دیدم انگار فوتبال واقعی هست تا بازی خیلی خوب بودند.اما چهره های پِس فقط یه عکس هستند اصلا از حرکت چهره نمیشه تشخیص داد که بازیکن تیم تیم گل زده یا گل خورده. lolنقل قول:
داداش این رو دانلود کن بعد فایل دانلود شده رو به مسیر c://windows/system32 بریز حتما درست میشه
نقل قول:
کد:http://www.dlldump.com/download-dll-files_new.php/dllfiles/D/d3dx9_30.dll/9.12.589.0/download.html
من هردوتا فوتبال رو روی xbox360 بازی کردمنقل قول:
به نظر من فیفا 11 خیلی بهتر از فیفا 12 بود از نظر گیم پلی حالا امیدوارم که تو نسخه نهایی اصلاح بشه که بعید میدونم
شما تمام فروم های انگلیسی رو بخونید و ببینید که نظرات مثبتی در مورد دموی فیفا12 ندارن و همه از EA شاکین ولی اکثریت اونا از پیشرفت کونامی حرف میزنن ولی اینو باید قبول کرد که کونامی از EA هنوز عقب تره ولی پیشرفت امسالش خیلی بیشتر از فیفا بوده
پس اینکه میگیم KING IS BACK به شما برنخوره که فن فیفا هستی و فقط از کونامی بد میگید
تکنولوژی که در بازی استفاده میشه مربوط به دوره PS2ـه اصلا با این کنسول های جدید هماهنگ نیست.برای کونامی صرف نمیکنه الان بیاد تکنولوژیش رو عوض کنه.گذاشته نسل آینده کنسول ها و سخت افزارها که بیان بلکه با اون بتونه خودش رو تنظیم کنه.
بازی فوق العاده شده ولی حیف replay و انیمیشن همون pes 2011 هست..انگار روش کار نکرده
گلچین جون منم هر دو رو بازی کردم ولی FIFA 12 شدیدا واقع گرایانه تر از FIFA 11 هستش ( البته تو دمو باگاش از نسخه 11 خیلی بیشتر بود که نقدای اخر بازی همه اشاره به رفع باگ های ابتدایی بازی داشت )نقل قول:
من هردوتا فوتبال رو روی xbox360 بازی کردم
به نظر من فیفا 11 خیلی بهتر از فیفا 12 بود از نظر گیم پلی حالا امیدوارم که تو نسخه نهایی اصلاح بشه که بعید میدونم
همون جواب بالایی رو بخون پدرام جون !نقل قول:
شما تمام فروم های انگلیسی رو بخونید و ببینید که نظرات مثبتی در مورد دموی فیفا12 ندارن و همه از EA شاکین ولی اکثریت اونا از پیشرفت کونامی حرف میزنن ولی اینو باید قبول کرد که کونامی از EA هنوز عقب تره ولی پیشرفت امسالش خیلی بیشتر از فیفا بوده
+
همه سایتا ؟؟ الان برات نظر بیارم که خلاف این گفتت باشه چی ؟
+
شما نظر منتقدا رو که نمیگی !! منظورت کاربرای عادیه دیگه !همون کسایی که هر چی بخوان میتونن بگن !!
+
کونامی بیشترین پیشرفتش رو در سال های اخیرش داشته امسال اما فیفا امسال کلا ریبوت کرده سری رو !!! پس در مورد تغییرات باز هم گسترده تر و البته بسیار موفق تر عمل کرده
بربخوره !!!؟؟ به من چی میرسه که بربخوره ! نه دوست عزیز از سازنده های این بازی که فقط بخشی از کونامی هستن بد میگم ، کوجیما رو بنده به عنوان یک انسان میپرستم!! تو همین کونامی هم کار میکرده و کوجیما پروداکشن وابسته به کونامیه ، سری بازی هایه سایلنت هیل هم که جای خود دارن .نقل قول:
پس اینکه میگیم KING IS BACK به شما برنخوره که فن فیفا هستی و فقط از کونامی بد میگید
کلا جز سیباس و گروهش کونامی بعد از یوبی و راک استار باکیفیت ترین شرکت این نسل بوده بنظرم
+
کینگ به کجا برگشته ؟ گلچین جان خودت میگی هنوز نسبت به فیفا شدیدا عقب موندست بعدا میگی کینگ برگشته ؟؟ کینگ معنای اسلنگشو اگه میخوای میشه سرور !!! سرور یعنی برتر !! دیگه خودت مقایسه کن با حرفات این کینگ بکو !!!
ممنون از اطلاعاته کاملا غلطتون :21: :18:نقل قول:
شما از خود سیباس هم بیشتر میدونید
امین جان شما میفرمایید که فیفا12 امسال بهتر از پارسال میشه؟؟من که بعید میدونم ولی خیلی دوست دارم هردوتاشون موفق بشننقل قول:
من به شخصه فیفا11 رو بیشتر از دموی فیفا۱۲ دوست دارم
من میګم king is back نه اینکه کونامی سرتر از EA هستش فقط بخاطر اینکه سیباس تونسته مسیر موفقیت رو که ۵سال ګم کرده بود دوباره پیدا کنه
بهر حال من امسال به هردوتاشون امید دارم به فیفا بخاطر پشتوانه قوی که تو این چند سال واسه خودش دست و پا کرده و به PES بخاطر تغییر سبک و سیاق ګیم پلی و آوردن چند مود جدید
شرمنده پدرام جان که دارم دخالت می کنم ولی آرمین جان اصلا توی پست قبلیش هیچ اشاره ای به گیم پلی نکرد کل پست صفحه قبلش به گرافیک مربوط بود که بی برو برگرد فیفا 12 توی گرافیک له کرده گرافیک PES رو ببین این رو من دارم می گم کسی که خودت به وا... شاهدی که تعصب ندارم روی هیچکدوم و توی این جور مواقع به منطق رجوع می کنم! جدی عرض می کنم این رو شاید اگه روی لپ تاپ رفیقم ندیده بودم این رو نمی گفتم اگه در بهترین شرایط گرافیکی و در واقع با یه سیستم که بتونه بدون کوچکترین افت کیفیت هر دوی این بازی ها رو اجرا کنه PES فرسنگ ها توی گرافیک کمتر از فیفا 12 هست اینکه می گم فرسنگ ها حقیقته خواهشا اگه مقدور هست برات تست کن دموی فیفا 12 رو روی یه سیستم خفن... لپ تاپ باشه که چه بهتر چون نمایشگرش LED هست... گرافیک و کیفیت ویژوال فیفا برای من سرگیجه آور بود!!!نقل قول:
توی گیم پلی هم من فعلا چون نمی تونم بازی کنم زیاد نمی تونم نظرات محکم بدم ولی چند تا بازی که انجام دادم فعلا جذبم نکرده تا این لحظه در مورد دموی دوم ساکر هم اصلا خوشحال نیستم چون با دموی اولی بیشتر حال کردم استیلش خیلی جالب تر بود توی فیفا چیزهای منفیش که دیدم استیل حمل توپ بود که توپ یه جوری می چرخه جلوی پای حامل توپ خیلی بد شده یه جوریه مثه یه جونر هست که می خواد خودش رو از پای بازیکن حامل توپ جدا کنه و فرار کنه بازیکن حامل توپ هم سعی می کنه دنبالش بره حقیقتا نمی تونم توصیف کنم ولی اصلا آدم موقع حمل توپ حس جالبی دست نمیده حس می کنم توپ در کنترل بازیکن صاحب توپ نیست فیفا 11 خیلی بهتر بود این تیکه اش توپ گیریش هم جالب نشده تکل سر پائیش خیلی لوس هست... ولی در کل به نظر چنانچه محصول نهایی PES همین دمو دومی باشه به نظر میاد با فیفا 12 بهتر میشه کنار اومد... ولی از همه اینا بگذریم ما خیلی خوش به حالمون شده حالا دیگه با پیشرفت کاملا محسوسه PES میشه از امکانات جدید PES با لذت بیشتری استفاده کرد مود مربی شدن و نمی دونم این جور چیزاش واقعا جذاب هست من که منتظر اومدنشملحظات جالبی رو میشه با این PES گذروند...
راستی از برا بچه های کنسولی یه سوال به قول اتابک السلطنه : نقشه ات چیه:31:
من الا موندم اگه دیسک های این بازیها مثل بازی جزیره مرده و ... باشه چی کار کنیم یا این دیسکای ظرفیت بالا باشه چی کار کنیم؟ حسابی من یکی که به خرج می افتم یا باید یه لپ تاپ گیمینگ بخرم که این احتمالش خیلی کمه چون دیگه از انجام بازی روی PC زیاد استقبال نمی کنم می مونه اینکه اگه هـک درست حسابی نیاد مجبوریم یا کنسولمون رو اورجینال خور کنیم واسه یه مدت! و یه صد تومنی واسه خریدن این بازیا به خرج و مخارج بیفتیم! کنسولیا بخصوص ایکس باکسیا عین گیرز آف وار و جزیره مرده نمونن تو خماری این بازیا! خبر اینا نیست در این مورد؟
نقل قول:
ممنون آرمین جاننقل قول:
ببخشید که درمورد ګرافیک بحث نکردم چون اصلا جای بحث نداره که فیفا توی ګرافیک و صداګذاری در یه کهکشان دیګه سیر میکنه
در مورد بازیهای جدید ایکس باکس که با تکنولوژی جدید مایکروسافت روی دی وی دی ذخیره میشه (XGD3) باید بګم که هکر ایکس باکس یعنی C4E قول داده که LT EXTREME 2 رو عرضه کنه