کسری جان مشکلی از بابت Location نداره فقط مناطقی رو که Support نمیکنه رو به صراحت میگه که نمیتونه در اون منطقه Position رو بدست بیاره !نقل قول:
کسری با کل Siri این مشکل رو داری ؟
Printable View
کسری جان مشکلی از بابت Location نداره فقط مناطقی رو که Support نمیکنه رو به صراحت میگه که نمیتونه در اون منطقه Position رو بدست بیاره !نقل قول:
کسری با کل Siri این مشکل رو داری ؟
در جواب این قسمت پست خودت گفتم :-W :نقل قول:
نقل قول:
اما کم و با یک Reset یا Restore مشکل برطرف میشه .
منم در مصداق همین عرض کردم خدمتت عزیزم.نقل قول:
من هروقت سینک میکنم آخر سینک Downloading Safari Browse Data میاد که طول میکشه اعصاب خورد کنه نمیشه کاری کرد که اون اطلاعات رو سینک نکنه ؟
چرا iMessage برای من اکتیو نمیشه ؟
1. هرچقدر که طول میکشه بزارید Downloading Safari Browse Data تموم بشه .نقل قول:
2 . شما باید در settings> message گزینه iMessage را روشن کرده سپس ok را زده و بعد کزینه فعال سازی با Apple ID رو بزنید .
سلام
خوبین بچه ها؟یه سوال.من چند وقت پیش داشتم یه Apple id می ساختم که در آخرش این ارور رو داد.
Please contact itunes support to complete this transaction
من میخواستم ببینم از دوستان کسی به این مشکل برخورده؟چند وقته این اشکالو میگیره.
یه سوال دیگه اینکه دوستان به نظرتون میشه کلا تاریخ گوشیو فارسی کرد به غیر از اینکه Jailbreak بشه.گوشی من از اول که کشورم رو ایران انتخاب کردم فارسی بودو مشکلی نداشت.اما چند وقت پیش که تغییرش دادم دیگه کشور ایران مثل حالت اول در لیست Region نیست.ممنون میشم کسی اطلاعاتی تو این زمینه داره نظرشو بگه
من هم همچین مشکلی درباره تاریخ ایرانی داشتم ...نقل قول:
ولی فهمیدم که فقط زمانی میشه ایران رو انتخاب کرد که درحال Set up کردن iDevice باشی ...:13:
درسته.در مورد ساختن Apple id به مشکلی برنخوردی؟مشکلی که مطرح کردم.نقل قول:
نه متاسفانه ! من خیلی تا به حال در حین انجام این کار به مشکل خوردم ولی این ارور رو تاحالا ندیدم !:41:نقل قول:
نقل قول:
من که این مشکلو داشتم پروککککسی سرور امریکا روشن کردم دوباره از اول ساختم درست شد
کشوری رو که انتخاب میکنید هم امریکا باشه
خوب مال من فکر کنم آلمان باشه.حالا احتمالا از یه سیستم دیگه هم امتحان کنم.شاید اوکی شه.بازم ممنوننقل قول:
در راستای اذیت کردن Siri :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدیدا تبهر بسیاری پیدا کرده در زمینه جواب دادن به سوال های بی ربط و چرت و پرت! :دی
وقتی ایتیونز رو می بندی وای فای سینک هم از بین میره نمیشه کاری کرد که ایتیونز همیشه ایفون منو بشناسه هروقت باز میکنم برنامه رو لازم نباشه با کابل وصلش کنم ؟
امروز اون هوم رو زدم اومدم صفحه اول که جای سرچ هستش بعد که اومدم تو قسمت برنامه ها اون QWERTY اون پایین از بین نمیرفت تا حالا اینجوری نشده بود
خاموش روشن کردم درست شد
یا میخوام برم تو ستینگ بعضی موقع ها یکم دیرتر نسبت به سرعتی که همیشه باز میشه ,باز میشه
گوشی رو 2 هفتس خریدم میخوام بینم این چیزا عادیه ؟
چیز عادی ای هست ! میتونه دلایل مختلفی داشته باشه ...نقل قول:
مثل جیلبریک کردن ... یا نصب یک توییک ! منم یه همچین مشکلی داشتم که دلیلش نصب Spire بود . برنامه های دیگه ای هستن مثل H1siri که کلا فریمور رو نابود میکنن !
درکل میشه گفت چیز عادی ای هست و خطر سخت افزاری یا یه همچین چیزی نداره . این موضوع رو من روی آیفون 4 و آیفون 3gs و آیپاد تاچ 4g و آیپد 1 و 2 دیدم .
دوستان عزیزنقل قول:
لطفا یکی یه راهنمایی کوچیک به من بده
جدیدا دیدم یک قطعه حدود 100 هزار تومانی برای فروش گذاشتن که آیفون رو آنلاک میکنه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیشه رنگ بالون های مسیج رو عوض کرد ؟
راهی واسه بکاپ گرفتن از اس ام اس ها وجود نداره!؟ غیر از ایتیونز ؟
این رو من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشته بودم ولی این مال چند ماه پیشه، الان درست می فهمه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشتباهاتش خلی جالبه
باز خوبه الان بهتر شده
سلام مدیر Stream
خوبی؟دیدم بارسایی هستی میگم.این چند روزه که همش حال گیری بوده.این App های بارسا رو دید؟یکی دوتاش پولیه..نگرفتی احیانا؟
بدون جیلبریک میشه فایل هارو از 4s به کامپیوتر انتقال داد ؟
رنگ بالون های SMS رو تمیشه تغییر داد ؟
جیلبریک کردن توصیه میشه یا نه؟ ورژن 5.1
سلام . من آیفون 4 اس گرفتم ورزن 5.1 هست و جلبریک نمیشه کرد . آیا میتونم بازی چیزی بریزم .
اصلا بازی رایگان وجود داره که من دانلود کنم و با آیتونز بریزم تو گوشی . من اینترنت وافای ندارم . میخوام با رایانه دانلود کنم و بریزم تو آیفونم
اگه هست میشه راهنمایی کنید . ممنون
سلام . من آیفون 4 اس گرفتم ورزن 5.1 هست و جلبریک نمیشه کرد . آیا میتونم بازی چیزی بریزم .
اصلا بازی رایگان وجود داره که من دانلود کنم و با آیتونز بریزم تو گوشی . من اینترنت وافای ندارم . میخوام با رایانه دانلود کنم و بریزم تو آیفونم
اگه هست میشه راهنمایی کنید . ممنون
بله دوست عزیز شما میتونید با ساخت یک اکانت اپل برنامه ها و بازی های رایگان رو دانلود کنید .نقل قول:
سلام دوستان
من دیروز یه آیفون فور اس خریدم. امروز متوجه شدم که اسپیکر سمت چپش کار نمیکنه. شدید ضد حال خوردم )):
به نظرتون بسپرمش زیر دست این تعمیر کارا؟؟؟
اون اسپیکر صدا نیس ماله صدا های ورودیه
خودم دقیفا امروز به این قضیه پی بردم:دی
سلام
من یه فور اس 32 گیگ سفید خریدم 1500
نظرتون چیه؟ خوب خریدم یا نه؟
همین حدود باید باشه. تو فروم دیگر 1428 هم یکی قیمت گذاشته. چاره هم 1495 میده.نقل قول:
دوستان خودم می دونم سوالم یه کم نامربوطه ولی کسی سایت دانلود رایگان آهنگی که اطلاعات آهنگ هاش درست وارد شده باشه و آهنگ های فارسی رو داشته باشه سراغ نداره؟
چون تبلیغات سایت های دیگه ممنوعه، از طریق پیغام شخصی بهم جواب بدین ممنون می شم
حال شما خوبه ؟! سوالی که شما میپرسید اصلا به این تاپیک و بخش ربطی نداره !:18:نقل قول:
لطفا سوال مورد نظر خودتون رو در بخش مربوطه مطرح کنید . مطمئن باشید زود به جوابتون میرسید .
ممنون
جون تو دقیقا جاش اینجاس:31:نقل قول:
از بس آهنگ های 4sم در هم برهمه اعصابم خرد شده:31:
سلام این محدیدیت های 4 s که میگن چیه ؟ من میخوام تازه بگیرم بین این و one x گیر کردم همه بهم میگن 4s محدودیت داره اگه باهاش کنار میای بگیرش ! قیمت 16 گیگ همین الان هم 1200-1250 و one x هم 1200
این جیلبریک هم بگید چی هست شنیدم دیگه نمیشه ! و اگه نشه نرم افزار و بازی هم پر میشه !
در خرید آیفون شک نکن.نقل قول:
فقط توصیه نمی کنم 16 گیگ رو خریداری کنی
با اون کیفیت فیلم برداری فضای کمی برای فیلم گرفتن داری!له خصوص اگه یه کم بازی و آهنگ هم روش داشته باشی:46:
من که از خرید آیفون4 16 گیگ پشیمون شدم و 4س 64 گیگی خریدم
پیشاپیش چشیدن لذت واقعی موبایل رو بهت تبریک میگم
سلام تو هنگام خرید خواسم به چیا باید باشه چه چیزایی رو چک کنم ؟
آیفون در نصب برنامه ها و بازی های کرک شده محدودیت داره و دستگاه اجازه نمیده که در حالت عادی شما بتونین برنامه ها و بازی های کرک شده رو روی آیفون خود نصب کنید .نقل قول:
برای نصب برنامه ها و بازی های کرک شده میتونید دستگاه خود را جیلبرک ( Jailbreak ) بکنید . جیلبرک در لغت به معنای شکستن قفل میباشد . عمل جیلبرک به شما اجازه نصب برنامه ها و بازی های کرک شده را بر روی آیفون خود نصب کنید .
محدودیت های دیگر آیفون هم به دنبال جیلبرک نمایان میشود !
درکل این محدودیت ها به گونه ای نیست که شما رو آزار بده و میتونید به راحتی 1 بار جیلبرک کرده و هر از گاهی که فریمور های جدید عرضه میشن به اون فریمور ها ریستور کنید .
همانطور که دوست عزیزمون اشاره کردند در خرید آیفون به هیچ وجه تردید نکنید . :46:
میگن الان 5.1 آپدیت شده ! و جیلبریک نمیشه درسته ؟
بعد از app store هم میشه نرم افزار های مجانی دان کرد و نصب کرد ؟
در مورد مواردی که تو خرید باید دقت کنم بهش برام بگید ممنون میشم .
مثلا این که تو جعبه چی چیزایی باید باشه و اینکه چه چیزای خود گوشی رو تست کنم تا از سلامتش مطمئن شم
تو انتخاب رنگشم موندم :31:
بعد راستی روش کیف یا قاب نمیدن مثل HTC hd2 و اینکه کیف فابریک داره چند قیمت ؟
iOS 5.1 جیلبرک ناپایدار میشه اما پایدار نه !نقل قول:
بله شما میتونید از اپ استور برنامه های رایگان رو نصب کنید . ( با ساخت یک اپل آی دی )
در بسته ای که شما خریداری میکنید باید موارد زیر باشه :
خود آیفون
کابل USB
هدفون
شارژر
دفترچه راهنما
درباره رتگ باید بگم که به نظر من سفید زیبا تره !