سلام . سوال مهندسی پزشکی دارم کجا بپرسم؟
Printable View
سلام . سوال مهندسی پزشکی دارم کجا بپرسم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه سوال پزشکی دارین در زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام استاد
روتربرد چيست؟
منظور از Routing كردن در شبكه چيست؟
با سپاس فراوان:n13:
سلامنقل قول:
تو قسمت شبکه یا مقالات جستجو میکردی پیدا میشد یا تاپیک ایجاد میکردین.
روتر چیست
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=149732
سوال داشتی تو همین لینک بپرس.
سوال در مورد اینه ها در فیزیک سال اول دبیرستان
سلام دوستان ایا محلی برای بحث در مورد فیزیک در این انجمن وجود دارد؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
اینجا هم که کلا بخش علمی هست
سلام
چگونه میشه از soundcloud دانلود کرد.
(سایت شنیدن موزیک که برای بعضی از آهنگها گزینه دانلود را بر میدارد)
سلام دوستان عزيز....
كسي هست كه كمك كنه چطور ميتونم بايوس لب تاپم رو آپديت كنم وآيا اصلا" نيازي هم هست...
مدلشASUS X44L ممنون ميشم راهنماييم كنيد باتشكر
آقا سلام من تازه واردم تو این سایت کلا تتازه اومدم تو دنیای اینترنت قبلنا وقتی کارت اینترنت بود conect میشدم خیلی از قافله عقبم اینطور ک دستم اومده اکثر جوابا رو یه نفر میده اولا دست مریضاد دوما (ناموسا)دسته منم بگیرین کفرم در اومد خیلی سوالا دارم
یه سرچ کنی پیدا میکنی کجا باید سوالتو بپرسی:n16:
خوش اومدین.نقل قول:
تایید میشه.نقل قول:
هر جور سوالی داشتین تو صفحه اول به قسمت مربوطه برین و سوالتونو بپرسین. از گزینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید یه موضوع ایجاد کنید و سوال کنید.
لینک زیر هم به دردتون میخوره:
salam man ke sar azin site dar nemiaram ye search zadam tu net bara ye soali ke dahstam in sito ba zkard va daghighan soali ke man mikhastama kasi matrah karde bud vali man javabe soalesh ye link bud ke bara man ba nashod, soale man dar morede mosahebeie ke ruze aval baraye estekhdame modarese zaban eng dar moasese migiran va mavaredi ke bayad ma begim delam mikhas ba ye amtnic hizi rahnamaim konin chon kheli moheme baram mamnoon mishaaaaam plzzzzzzz javab bediiiiiiin man nemdiunam in site koja baad soal konam chon taze varedaaaaaam
سلامنقل قول:
اول اینکه به P30WORLD خوش اومدین
دوم اینکه حتما حتما از فونت فارسی استفاده کنید
سومم اینکه لینک اون تاپیک از تو گوگل بهش رسیدین رو میذارید؟
سلام در منوی start کنار shut down یک علامت تعجب زرد رنگ قرار گرفته میدانید مشکلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام من خط اینترنت موبایل همراه اول پاکش کردم و میخوام مجددا فعال سازیش کنم باید چه کاری انجام بدم اپراتور همراه میزنه قبلا فعال سازی شده من چطور میتونم دوباره تنظیماتش رو دریافت کنم
راستی من جواب رو کی میگیرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو گوگل هم بنویسید راه حل فعال سازی gprs یا تنظیمات میاد.
سلام.من با نام کاربری feri64 در فایل گیر اکانت 17گیگابایتی امروز خریدم.بعد از استفاده 4 گیگابایت پیغام داد اکانت شما تمام شده.این یعنی چی؟من براشون پیغام دادم ولی جوابمو ندادن.
درود دوست عزیز سوالتون رو اینجا مطرح کنیدنقل قول:
خيلي ممنون ميشم اكر اين سوال من را جواب بديد خيلي لنگش هستم شما مي دانيد كه چه طور مي توانم ويندوز را به فلشم نصب كنم و در كامپيوتر هاي ديكه از آن استفاده كرد خيلم ممنون ميشوم اگر پاسخ دهيد؟
خيلي ممنون ميشم اكر اين سوال من را جواب بديد خيلي لنگش هستم شما مي دانيد كه چه طور مي توانم ويندوز را به فلشم نصب كنم و در كامپيوتر هاي ديكه از آن استفاده كرد خيلم ممنون ميشوم اگر پاسخ دهيد؟
سلام من فیلترشکنم جواب نمیده برم فیسبوک اکثر سایتارو هم هی ارور میده سایتای مجاز که فیلتر نیستن و اینکه 2 تا فیسبوک دارم که اصلیمو باز نمیکنه از فروردین تاحالا ومجبور شدم برم یکی دیگه بسازم اما کلی رفیقا قدیممو از دست دادم متاسفانه و اینکه رفتم سری جدید فیلتر شکنم همین کبوتر رو دانلود کردم پسوندش exeولی باز نمیکنه ارور erorمیده کمک کنید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟راستی عکس هم که تو ایمیلم atachنمیشه بخشکه شانسsorryبهم ایمیل کنید یا اس ام اس ممنون میشم چون فصل امتحاناس ودانشجوهه درس رو سرشون خراب شده موفق وخوش باشید فعلا منتظرما کمک کمک:n04::n03::n29:
درود
صحبت در مورد بحث های عبور یا دور زدن فیل.تر در انجمن ممنوعه .
بهتره مشکلتون رو در انجمن زیر مطرح کنین
کلیه مباحث درباره ی سرویس های گفتگوی آنلاین از قبیل مسنجر ها و ...
در اکسل2007 چطور میتونم متنهای مشابه رو پیدا کنم و اونارو حذف کنم مثلا توی یک جدول بزرگ اگر بخوام شماره تلفنی که چندبار با نامهای متفاوت ایجاد شده رو پیدا کنم و موارد اضافه رو پاک کنم باید چکار کنم فقط عجله دارم ممنون:n26:
سلامنقل قول:
سوالتون رو اینجا بپرسید :
man sovalamo az ki beporsam dar morede 1 bimari:n27:
سلام سوالاتمو درباره اكواريوم و ماهي كجا بايد بپرسم؟ۀ؟؟
:n16: سلام چرا رایانه هنگام خاموش کردن هنگ کرده و پیغامی روی صفحه ظاهر میشود (tretaring to configuring
رایانه خاموش نمیشود لطفا مرا راهنمایی کنید درمانده ام
من افکت های (ترنزیشن)ProShow Gold میخام به اضافه اسلاید ها و کلا سایر ابزارهای جانبی برای بهتر شدن میکس
نقل قول:
کليه ي مباحث مربوط به ميکس صدا ، مونتاژ و تدوين ، اصول فيلم سازي و دوبله و شاخه هاي مربوط به آن را در اين انجمن مطرح نماييد
سلام
پروژه ی پایانی من طراحی نرم افزار چندرسانه ای هستش. که در اون باید نرم افزاری رو که بلدم باهاش کار کنم رو آموزش بدم.
این وسط استاد پروژه گفت که گزارش پروژه چندرسانه ای (داکیومنت ، مستندات) رو باید ارائه بدی.
من توی قسمت نتیجه گیری موندم. یعنی نمیدونم چی بنویسم!!!!!
راستی اینا رو گفتم ، که بهم بگید کجا میتونم سوالم رو بپرسم؟
نرم افزار چند رسانه ای رو با کمک این نرم افزارها ساختم:
BB FlashBack Pro 4 Recorder
AutoPlay Media Studio 8
Macromedia.Flash.8.0
Adobe Photoshop CS
سوالم راکه از کجا میتوانم مشخص کنم دوستم در چه چت رومی هست؟کجا باید مطرح کنم
اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولی منظورت سرویس چت کدوم سایته؟