لپ تاپم با نصب یه نارسیسه آشغال به هم ریخته! می خوام با این 3 تا دی وی دی ریکاوری که بعد از خرید لپ تاپ گرفتم به همون حالت اول بر گردونم و هر چی دارم پاک شه! چی کار کنم؟!
Printable View
لپ تاپم با نصب یه نارسیسه آشغال به هم ریخته! می خوام با این 3 تا دی وی دی ریکاوری که بعد از خرید لپ تاپ گرفتم به همون حالت اول بر گردونم و هر چی دارم پاک شه! چی کار کنم؟!
پس از ریکاوری ویندوز میشه فایلهایی رو که پاک شده رو با نرم افزارهای ریکاوری برگردوند؟
یه مشکلی هست !
از وقتی کالیبر کردم یک دور ! فک کنم باتری به **** رفته !
کافیه یه بار full discharge نشه !
و وسط کار خاموش کنم یا sleep. بعد +2 به wear level اضافه میشه هر دفه که full discharge نکنم !
الان من باید چیکار کنم ؟
فول آپشن رمش 8 گیگ دوست عزیز...نقل قول:
سلام. من دیشب این لپتاپو (مدل فول آبشن!) خریدم.
دوتا مشکل پیش اومده :
1. من این لپتاپو به عنوان کامپیوتر رو میزی خریدم ولی مانیتور LED من فقط کابل VGA میخوره. در صورتی که XPS L502 فقط خروجی HDMI داره !!!!
در ضمن من بازی GTA IV رو الان روش نصب کردم و در کمال ناباوری دارم میبینم که نتونسته این بازی رو اجرا بکنه... (احتمالاً نتونسته گرافیک اصلی رو شناسائی بکنه)
2. این مدل دوتا کارت گرافیک داره که گویا موقع اجرای بازی باید خودش بصورت اتوماتیک از کارت گرافیک قویتر استفاده بکنه. سوال اینجاست که موقع کار کردن با نرم افزارهای گرافیکی سنگین، از کدوم کارت استفاده میکنه؟؟؟؟ و چطور میشه کاری کرد که حتماً از کارت قویتر استفاده بکنه؟؟؟
تورو خدا کمک کنید!!!!!! از ناراحتی در حد انفجارم!!!!! :(((((((
دوست عزیز در مورد بازی اگه از ویندوز7 مخصوصا 64 بیتی استفاده میکنین باید برای رفع این مشکل اخرین پچ ارائه شده رو بریزین(تو همین سایت قسمت مشکلات بازی ها - gta iv ادرس و توضیحات هست)نقل قول:
در مورد گرافیک کلا وقتی می خاین لپتاپ از گرافیک اصلی استفاده کنه روی نرم افزار یا بازی مورد نظرتون راست کلیک کنین و run whit graphics processor رو انتخاب بعد از منو باز شده high performance ...رو انتخاب کنین .
واسه اینکه بازی با گرافیک قوی تر اجرا بشه روی ایکن بازی کلیک راست :
Run with graphics procesor>high performence
اگه جلوی high performance نوشته باشه default که از گرافیک قوی تر استفاده میکنه.اگه جلوی intergrade نوشته باشه از گرافیک ضعیف تر
از جای کپی کرده بودم :31: درسته رمش 8 هست من حواسم نبود تصحیح کنم.نقل قول:
دوستان من لپتاپ l502 حدود 11 ماه پیش خریدم..
اول خواستم بپرسم که این لپتاپ قابلیت فینگر پرینت هم داره؟! (که فقط با اثر انگشت وارد ویندوز بشه)
بعد اینکه چند روزیه قسمت تاچ لپتاپ مشکل پیدا کرده و اشاره گر ماوس موقع کار کردن باهاش جابه جا میشه
اعصاب آدم به هم میریزه
نقل قول:خیییییییییلی ممنونم دوستان عزیز.نقل قول:
واسه اینکه بازی با گرافیک قوی تر اجرا بشه روی ایکن بازی کلیک راست :
Run with graphics procesor>high performence
اگه جلوی high performance نوشته باشه default که از گرافیک قوی تر استفاده میکنه.اگه جلوی intergrade نوشته باشه از گرافیک ضعیف تر
از توی تنظیمات nVidia هم میشه چنین کاری کرد و من از اون طریق اینکارو کرده بودم...... و توی نرم افزارهای گرافیکی، تغییر بخصوصی احساس نکردم!
در مورد مشکل اولم هیچ ایده ای ندارید ؟؟؟
امروز از توی بازار دوتا کابل تبدیل HDMI -> VGA خریدم که روی بسته یکی از کابل ها دقیقاً توشته شده HDMI to VGA ! ولی متاسفانه هیچکدومش کار ساز نبودند! :41:
تورو خدا یه کاری بکنید... دارم از زندگی نا امید میشم!!!!!! :37:
با سلام خدمت دوستان عزیز
مدتیه که دارم برای خرید لپ تاپ تحقیق میکنم. L502x رو که دیدم، واقعا ازش خوشم اومد.هم از طراحیش و هم از امکانات جانبی که داره.(Speaker فوقالعاده، LED Backlight Keyboard ، HD Webcam و...)
یه چند روزی تحقیق کردم...به هر حال هر لپتاپی یه سری مشکلات داره و نمیتونید لپتاپ بدون مشکل پیدا کنید...ولی انگار چیزی که توی این مدل قطعیه(البته شاید به نظر خیلی ها مشکل نباشه) طرز کار Fan این لپتاپه...که با کارهای کوچیک هم سرعت حرکتش میره بالا و دوباره میاد پایین، بالا..پایین،بالا پایین...طوری که میره رو اعصاب آدم
هرچی گشتم راه حل قطعی برای این مشکل پیدا نکردم...همین قضیه دودلم کرده...البته بازم نمیتونم ازش بگذرم...هر گزینه دیگه ای که پیدا می کنم، طولی نمیکشه که دوباره برمیگردم سراغ همین لپتاپ
کسی این مشکل رو حل کرده؟
و یه سؤال دیگه : شنیدم سری XPS تو ایران معمولا ساخت مالزی هست...درسته؟
لطفا کمک کنید...
مطمئن باش n55 خیلی سرتر از اینه مخصوصا اگه فول اچ دی پیدا کنینقل قول:
سلام کاربر عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولاهه سونی یا ایسوس بخری از این بهتره الان N55SF ایسوس با ساب ووفر و فول اچ دی 1580 قیمتشه البته بدون گارانتیش .نظر من رو بخوای میگم فقط دل نخر چون فقط ظاهرو زیبایی رو داره یکی از دوستام که فروخته بود میگفت l502 گرافیک اب میکنه موقع بازی کردن زیاد وکلی دردسرهای دیگه مشکل لرزش صفحه و صفحه ابی کلا اون از 5110 که میمونه اسباب بازی اشغال اشغال این از این.اگه یه چیزه عالی میخوای برو سراغ سونی من خودم بهمن ماه میخوام مدل Sony Vayo F224FX/B رو بخرم تقریبا 1800 در میاد با گارانتی ایران رهجو ولی احتمالا یک عمر لپ تاپه برای ادم.نظر من رو میخوای به عنوان خودم 2 سال مغازه کامپیوتر فروشی داشتم یا ایسوس بخر یا سونی از بین مدلهای ایسوس N53SN خوبه وN73SV وهمین مدلی که دوستمون هم گفت علیه منتها حیف که ویندوز اورجینال نداره همین N55SF ولی به هر حال نظره خودتونه.یه نگاهی هم ه مدلهای سونی F بنداز هم بکلایت کیبورد داره هم FULL HD هستش هم صدای خوبی داره هم بدنه محکمی داره و هم از نظر کارایی 1000 برابر بهتر از دل هست.ایسوس هم عالیه منتها به پای سونی نمیرسه شماها تا از نزدیک نبینید سونی رو حرف من رو شاید باور نکنین.همگی موفق باشین.یا حق.:20::11::11:
برای اتصال لپ تاپ به پروژکتورهای قدیمی ( وی جی ای ) نیاز به تبدیل زیر هست که راهکار لپ تاپ های اپل هم هست :
miniDisplay to VGA
منم با خودندن این مطالب فهمیدم که بهترین لبتاب فعلا همین l502 هست که پس از تحقیقات زیاد میخوام بگیرمش..
خییییلی ممنونم.نقل قول:
میدونید قیمتش چقدر هست و از کجا میشه تهیه کرد؟؟؟
ویرایش:
آقا سره mini display با HDMI فرق داره که!!
تازه شنیدم mini display های چینی توی بازار ایران هست که فریم ریت نمایش تصویرو کاهش میده و باعث میشه تصویر با تاخیر به مانیتور برسه! :(
چاره چیه ؟؟؟
من این Dell XPS L502 الان 2 روزه خریدم. عین چشام مواظبش بودم. فقط چندتا بازی روش نصب کردم.نقل قول:
اگر دوست داشتی بیا من زیر قیمت بازار بهت میدم.
( تصمیم دارم PC بخرم! )
شما مثکه تا حالا پشت لپ تاپتو ندیدی !!!
این لپ تاپ هم اچ دی ام آی داره هم مینی دیسپلی . این کابلم هر جا وسایل اپل داشته باشه هست . مارک های متفرقه هم هست حتما ....
نقل قول:
تشکر به خاطر راهنماییت دوست عزیز...:40::40::40:
نقل قول:
دوست عزیز میشه لطفا بگید ساخت چه کشوری هست؟چین یا جای دیگه؟
با صدا و طرز کار FAN مشکلی داشتین یا نه ؟
میشه قیمت کامل با گارانتی هاشو بگین این سیستم
ram;8gb
گرافیک;2gb 540gfx
i7
از زیگورات
شرمنده... تابحال پرت mini display ندیده بودم ! :31:نقل قول:
فکر نمیکنم دیگه توی ایران وسیله برقی پیدا بشه که ساخت جائی بجز چین باشه !نقل قول:
دوست عزیز میشه لطفا بگید ساخت چه کشوری هست؟چین یا جای دیگه؟
با صدا و طرز کار FAN مشکلی داشتین یا نه ؟
ولی به گمونم این لپتاپی که دست منه، به سفارش canada باشه. چون وقتی ویندوزش اومد بالا، پیشفرضش روی کشور canada بود.
فنش هم مشکلی نداره. چطور مگه؟
نقل قول:
میشه قیمت کامل با گارانتی هاشو بگین این سیستم
ram;8gb
گرافیک;2gb 540gfx
i7
از زیگورات
با گارانتی یک ساله 1,620,000کد:http://www.-------------/?Products=Notebook&Product=Notebook-Dell-XPS-L502-K
من همین کانفیگو با گارانتی یک ساله و کابل تبدیل HDMI به VGA (که 10,000 تومن خریدم) میتونم بهتون بدم با تخفیف عالی.
در ضمن مال من کارت TV داخلی هم داره که توی سایت Digikala ننوشته!
آخه خیلی ها مخصوصا تو فروم های انگلیسی زبان از مشکل فن L502x گفتننقل قول:
مشکلش اینطوریه که با کارهای کوچیک(مثلا اجرای Browser) سرعت فن میره بالا میره پایین...همینطور بالا..پایین
خیلی شاکی بودن از اینکه بد جور میره رو اعصاب آدم
بعضی ها یک کارایی کرده بودن مشکل برطرف شده بود...ولی راه حل ها خیلی به نظر منطقی نمیومد و برای همه اعضای فروم هم جواب نداده بود...مثلا یکیش کم کردن درصد استفاده از CPU بود که البته باعث غیر فعال شدن حالت Turbo هم میشه
اگه تو Google عبارت dell xps l502x fan noise problem رو سرچ کنین ویدئوی این مشکل هم می تونین ببینین
نقل قول:
کسی یه راهنمایی نداره بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
البته حرفت صحیحه که بالاخره سونی یه چیز دیگه است اما باید توجه کنیم که سونی مقدار زیادی داره پول اسمش رو میخوره و اکاناتی که l502 داره اون نداره مثلا سیم کارت خوردن یا تی وی تیونر یا کانفیگ خوبش.هرچند معیایب کمی هم داره اما به قیمتش به نظر من می ارزه.نقل قول:
من که ازش راضی ام.لپ تاپ ایسوز و سونی هم داشتم اما زیاد فرقی نمی کنن.همشون یه کار رو انجام میدن.
اطلاعات کامل تری ندارید....با اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستم...
کسی نیست ....
اطلاعات کاملتر در مورد چه چیزی میخواید؟نقل قول:
این چیزی که میگید من توی بیشتر لپتاپ ها ، حتی لپتاپ سونی (اصل آمریکایی) دیدم. چیزی نیست که مختص این لپتاپ باشه!نقل قول:
آخه خیلی ها مخصوصا تو فروم های انگلیسی زبان از مشکل فن L502x گفتن
مشکلش اینطوریه که با کارهای کوچیک(مثلا اجرای Browser) سرعت فن میره بالا میره پایین...همینطور بالا..پایین
خیلی شاکی بودن از اینکه بد جور میره رو اعصاب آدم
بعضی ها یک کارایی کرده بودن مشکل برطرف شده بود...ولی راه حل ها خیلی به نظر منطقی نمیومد و برای همه اعضای فروم هم جواب نداده بود...مثلا یکیش کم کردن درصد استفاده از CPU بود که البته باعث غیر فعال شدن حالت Turbo هم میشه
اگه تو Google عبارت dell xps l502x fan noise problem رو سرچ کنین ویدئوی این مشکل هم می تونین ببینین
حتی PC خودمم بخاطر اینکه CPUش AMD هست، موقعی که دارم باهاش کار سنگین میکنم، دور فنش زیاد میشه.
لپ تاب های دل سری وسترو و لاتیتود مرگ ندارن
خر کار هستن و خیلی خنک کار میکنن
دل و ای بی ام یک شرکت مادر در تولید لپ تا هستند
من l501 داشتم و کاملا ازش راضی بودم.کیفیت ساختش هم بسیار عالی بود.مخصوصا بدنه آلومینیومی.حتی قسمت داخلیش هم از جنس آلومینیوم مشکی طرحداره که خیلی جلوه قشنگی داره.تنها مشکلی که باهاش داشتم این بود که وسط بازی های سنگین یهو هنگ میکرد و خارج میشد که تا اونجا که فهمیدم بخاطر آپدیت نبودن درایور کارت گرافیک بود. تو بقیه موارد هیچ مشکلی نداشت.اینکه میگن سونی بهتره واقعا با این کانفیگ قیمت یه لپ تاپ سونی میره بالای دو میلیون. به هر حال قیمت هم یه فاکتور مهمیه.من لپ تاپمو فروختم و اگه بخوام دوباره بخرم حتما l502 میخرم با توجه به تجربه خوبی که با l501 داشتم.
خوب دیگه من تصمیم گرفتم L502x بخرم
فقط میمونه سؤال از قیمت و گارانتی و این چیزا که اگه دوستان لطف کنن یک کم اطلاعات به من بدن ممنون میشم
اول کانفیگ مورد نظرم :
Cpu : I7 2630
Ram : 8G
Graphic : 2G GT540M
Display : 1366*768
HDD : 256GB SSD
Optical Drive : DVD RW
Battery : 6Cell
1-به نظرتون Optical Drive بلوری باشه یا نه؟(با توجه به اینکه صفحه نمایش HD هست نه Full HD )
2-با باتری 6Cell 'گیرم میاد یا نه؟
3-این لپتاپ یه رنگ مایل به طلایی هم داره...میتونم پیدا کنم؟
4-میگن گارانتی تو ایران کشکه...گارانتی معتبر(مثلا زیگورات) هم خیلی گرونه...خیلی هم تعریفشو نمکینن...درباره گارانتی نظرتون چیه؟
5-با هارد SSD پیدا میشه یا نه؟
ممنون میشم جواب بدین...منتظرم...:20:
سلام دوست من.نقل قول:
من این مدل و دارم. همین الان که دارم تایپ میکنم کمی صدای فنش میاد , ولی اصلا چیز مهمی به نظر نمیاد :13:راستش تا قبل اینکه این تاپیک و بخونم اصلا برام مهمم نبود , چه برسه آزار دهنده باشه.
اطلاعات کاملتر از معایبش بخوام بگم اینکه :نقل قول:
اطلاعات کامل تری ندارید...
چرا , بدنش یکم داغ میکنه که برای تمام core i7 ها کاملا طبیعیه , تو اجرای فقط یه بازی اونم PES 2010 مشکل داشتم که تحقیقاتی که کردم متوجه شدم با نوع گرافیک این بازی همخونی نداره و کلا گرافیک لپتاپ و 128 میشناسه:5:
و مشکل بعدیم تا اینجا نبود پورت VGA برای اتصال به ویدیو پروژکتورهاست که باید براش یه تبدیل بگیرم !
تا الان مشکل دیگه ازش ندیدم جز...
با صدای فوق العادش زندگی میکنم!!!!
هیچ لپ دیگه ای هم ندیدم تاحالا که به پای این برسه... اگرم باشه با امتیاز قیمت مناسبش مشت محکمی بر دهان استکبار جهانی است.:27:
خوش باشید
صدای فن اینقدر ها هم که فکر میکنید بزرگ و آزار دهنده نیست...با سوئچ کردن بین حالت های balance و power save توی اون لحظه مثله اینکه لپ تاپ ریفرش میشه و سرعت فنش میاد پایین ولی زیاد چیزه خاصی نیست...الان 8 ماه هست که دارمش و واقعا" عالیه
توی همچین موقع های اول کارهای ابتدایی رو امتحان کن اگه جواب نگرفتی بعد به کارهای اساسی تر مثله عوض کردن ویندوز و... دست بزن...نقل قول:
به نظر من اول کله هاردت رو با Disk defragmenter یه نظم کلی بده و بعد برنامه های غیره ضروری رو پاک کن و بعد هم با نرم افزاره cccleaner سعی کن که ریجستری و هاردتو از فایل های مضر و ریجستری های بدون استفاده تمیز کنی..خوده برنامه این کارو واست میکنه...سعی کن دسکتاپت خلوت باشه چون دسکتاپ شلوغ cpu رو درگیر میکنه...برنامه ccleaner رو هم یه سرچ تو نت بزنی واسه دانلود هست
با سلام
دوستان من لپ تاب DELL XPS 502X خریدم سرویس تگم : 72N92S1 هستش ولی مشخصات سیستمم این هستش:
CPU:intel i7-2670QM 2.20GHz
RAM:8G
HARD:750
گرافیک:
intel ghraphics family 3000 -geforce GT 540M
چرا مدل cpu فرق داره انگار قویتره ولی با سرویس تگم جور نیست . با تشکر
Help Meeeeeeeeeeeee:19:نقل قول:
سلام.
من دیروز میخواستم با Disk Management خود ویندوز هارد لپتاپو پارتیشن بندی بکنم که به اشتباه _البته فکر نمیکنم خیلی هم اشتباه باشه!_ گزینه MarK Partion as Active رو زدم و از پارتیشن بندی منصرف شدم!
امروز که لپتاپو روشن کردم با پیغام زیر روبرو شدم :
کد:BOOTMGR is missing
Press Ctrl+Alt+Del to restart
با این کانفیگ میتونی دورو وره 1,500,000 خرید کنی.نقل قول:
blueray هم اگر استفاده نداری بهت پیشنهاد میکنم نخری.
چون هر موقع بهش نیاز داشته باشی، فوقش یدون external شو میتونی بخری.
نقل قول:
ممنون بابت راهنماییت مشتی:11:
اگه ممکنه بقیه سؤالا هم جواب بدین...آخه فاکتورهای مهی هستن برام
ممنون میشم
لطفا کمک کنیدنقل قول:
من الان چک کردم , درسته , شما مدل cpu تون با من فرق داره , هم مدلش هم قدرتش, چون واسه من 2 GH هست که از سی پی یو لپتاپ شما پایینتره.نقل قول:
دلیلش و نمیدونم دقیقا ولی فکر نمیکنم جای نگرانی زیادی داشته باشه , منتظر نظر دوستان بمونید شاید به جوابت برسی.
من یه تبدیل mini display to VGA خریدم که قیمتش 38 هزار تومن بود:19: :13:نقل قول:
از یارو فروشنده پرسیدم چرا مینی دیسپلی داره , گفت برای اینکه بشه برای هر خروجی براش یه تبدیل گرفت :23: