ما که داشتیم این 1مگ و 2 مگ رو از سال پیش.
برو بگیر، بعد از 3-4 روز محدود میشی :31:
Printable View
ما که داشتیم این 1مگ و 2 مگ رو از سال پیش.
برو بگیر، بعد از 3-4 روز محدود میشی :31:
ساعت ۳:۲۳ سرعت دانلود حداکثر ۳ اینترنت ۲ مگ !!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بار الهی ! قلبم به درد آمده ! رنگ خون در رگهایم به سیاهی میزند ! دردمندم ! نیازمندم ! محتاجم ! و فقط تورا دارم !
مرا فراموش مکن . هرگز فراموشم مکن
ساعت 4.39 سرعت دانلود همچنان بین 35 تا 40 :دی
دیگه بعد 2 مگ نمیتونم برم رو 128 یا 256 یا حتی 512نقل قول:
خیر.اهواز نیستم.سربندرم.نقل قول:
مشکلی نداره که خودت مودم داشته باشی.
دور شاتل رو برای دانلود شبانه خط بکش که افتضاحه!نقل قول:
فن آوا هم مثل اینکه فقط بعضی از سرویسای 512 و256 شبا مجانی داره که اونم سرعت میاد رو 60 که نمیرزه
من هم ساعت 12 شب اشتراکم تموم شد دیگه نمیخاستم تمدید کنم اما چون توی این ماه فرصت درانژه کردن خطو ندارم فعلا این ماه رو هم گرفتم اما ماه دیگه صد درصد میدم خطو جم کنن
برا من همون 70 تا میزنهنقل قول:
شما احتمالا خطت نویز داره
نقل قول:
اول نوع اینترنت خودت رو مشخص کن
اگه از نظر خط تلفن مشکلی ندارید اول ADSL
وگرنه باید وایرلس بگیرید
در اخر هم وایمکس
Kingiman جواب شکایتت اومد ؟
دانلود شبانه ADSL اهواز چطوره؟ زیاد افت سرعت داره ؟
پ.ن : فکر می کردم تو اهواز ADSL خیلی ارزون تر میافته
ولی حالا می بینم از نظر قیمت زیاد فرقی با وایرلس نداره (به غیراز اینکه شب مجانیه)
ما وایرلس سراسری نداریم معمولا یه شرکت یا یه نفر میره پهنای باند و تجهیزات میخره و میفروشه و معمولا هم از مخابرات میگیرن !نقل قول:
نه.عجیبه.هنوز میزنه در دست بررسی.زیادی طول نکشید؟نقل قول:
آره . مال من 3 ساعت بعد از شروع ساعات اداری بررسی شد .نقل قول:
مشکل خط تلفن و دارم
تو اهواز کجا وایرلس ارائه میدن؟
دوستان از کدوم شرکت اینترنت نامحدود با سرعت بالا بگیرم؟کحا سرعت بالا میدن؟
اقا این مخابرات ول کنید . من ماه دیگه از نوین نت میخوام سرویس بگیرم . تعرفه هاش رو ببینید حال کنید . عامل فروش ندارن باید از توی خود سایت ثبت نام کنی . تازه پول رانژه هم نمیگیرن . من مرکز رجایی هستم تا 1-2 هفته پیش مینوشت قادر به سرویس دهی نیستیم ولی امروز رفتم توی سایت انتخاب سرویس ها اومد . ولی از شانس بدم همین چند روز پیش دوره شاتل پرداخت کردم . حالا 20 ماه دیگه 100% میرم نوین نت . راستی یه سر به تاپیک خودش هم بزنید وضعیتش چک کنید :46:
سایتش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایید میشهنقل قول:
ولی با اینکه همه از یه جا می گیرند قیمت هاشون یکی نیست !!!
با این اوضاع بجز دانلود شبانه فکر کنم سرعت isp وایرلس بهتر باشه
سرویس 512 من
بستگلی به منطقه تون دارهنقل قول:
راصد مارال
نیمادنت
ابتکارنت
منظورت از سرعت بالا چیه؟نقل قول:
همه یه جوری اسما سرعت بالا میدن
سرعت دانلود بالا.الان 128 دارم تا چند روز پیش 100 میداد بهم الان شده 20-30.ماهی 30 هم میدم برای نامحدود الان.بچه هایی که 128 نامحدود دارن میشه با سرور NY یه تست پینگ بزارن.راستی پینگتون با اینترنت چطوره.منظورم اینه:
ping 4.2.2.4 -t تو run بزنید
این هم پینگ سرعت من
من 512مخابرات دارم
دارم دیوانه میشم:19:
تا چند وقت پیش سرعتم 117بود الان اینطوری شده:37:
وقتی که هیچ سایتی رو نتونستی باز کنی این روش خوبه در غیر اینصورتنقل قول:
از سایت speed test چک کنی بهتره
الان با 2020 تماس گرفته میگه قراره درست بشود!:13: پرسیدم اگه بخوام از یه شرکت دیگه بگیرم چقد طول میکشه تجهیزاتتون رو جمع کنید میگه 24 ساعت. ولی حیف تا مهرماه قرارداد بستم باهاشون.:24: ولی از حق که نگذریم دختره صدای نازی داشت:12:
48 ساعت نه 24 ساعت اشتاه خدمتتون گفتن .نقل قول:
دوستان برام تست میزنید.هر دو رونقل قول:
یعنی خطم فقط شبا نویز داره؟؟؟ تو روز ۲۳۰ ۲۴۰ دانلود می کنمنقل قول:
مخابرات از جا های دیگه بهتره و من رو خیلی اذیت کرد
اقا ما که داریم میریم سراغ یه شرکت دیگه ولی هیچ تضمینی نیست که اونا هم بعد از مدتی این طوری نشن.
هر شرکتی مشکل خودشو داره
اگر اینطوریه که مشکل از نویز نیست:31:نقل قول:
الیته دیشب کلا اینترنت مشکل داشت امشب چک کن ببین چی میشه
1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2.19 Mbps
2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1.95 Mbps
3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1.88 Mbps
4
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1.81 Mbps
5
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1.76 Mbps
6
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1.64 Mbps
7
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1.61 Mbps
8
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1.58 Mbps
9
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1.54 Mbps
10
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1.53 Mbps
11
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1.48 Mbps
12
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1.35 Mbps
13
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1.28 Mbps
14
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1.28 Mbps
15
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1.07 Mbps
16
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0.93 Mbps
17
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0.90 Mbps
18
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0.86 Mbps
19
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0.83 Mbps
20
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0.77 Mbps
21
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0.71 Mbps
22
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0.57 Mbps
23
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0.53 Mbps
من هنوزم فکر میکنم این مشکل افت سرعت شبانه حل میشه . اگر حل نشد میرم اما فعلا دلیلی نداره ساز مخالف بزنم . راستی دوستان من از اونموقع که مشکل سرعت پیش اومد چراغ لینکمم میپره واسه شما هم همینطوره ؟؟؟
کی مشکل سرعت پیش اومد ؟ منظورت افت سرعت شبانست؟نقل قول:
برا من که مشکلی نداره
سرعت دانلود بالا.الان 128 دارم تا چند روز پیش 100 میداد بهم الان شده 20-30.ماهی 30 هم میدم برای نامحدود الان.بچه هایی که 128 نامحدود دارن میشه با سرور NY یه تست پینگ بزارن.راستی پینگتون با اینترنت چطوره.منظورم اینه:
ping 4.2.2.4 -t تو run بزنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سرور NY رو نتونستم پیدا کنم :دی
واسه من 219نقل قول:
توی سایت pingtest.net راحت میتونید پیدا کنید.برام خیلی مهمه.چون الان که 128 نامحدود با سرعت 15-30 دارم ماهی 30 میدم.اونوقت مخابرات داره 10 تومن میده.راستی سرعت دانلود 128 نامحدود چقدره و اگر کسی 128 نامحدود داره با اون هم برام تست بزاره ممنونتون میشم؟روی چند میبندن سرعت 128 نامحدود رو؟
این وضعین الان من هست:
واسه من همیشه حدود 140 بود.نمیدونم چرا امروز اینجوری شدنقل قول:
عزیزم من سرویسم 128 نامحدوده خوب.سرعت دانلود بین 35 تا 40 متغیره.هرچقدرم دانلود کنی کمتر نمیشه سرعتش.روی 256 میبندنش.نقل قول:
من الان از مخابرات استفاده میکنم
قبول دارم بعضی موقع ها سرعت افت میکنه
ولی هنوز خیلی خیلی بهتر از بقیه هست
من فقط با پشتیبانی مخابرات مشکل دارم که به شدت امده پایین
فکر رفتن نباشد که هیچ جا همچین سرعتی به شما نمیده
افت سرعت هم میتونه به خاطر ترافیک باشه
از DNS زیر استفاده کنید سرعت بهتر میشه
217.218.127.127
2.4.2.4
موفق باشید
دوستان فکر میکنم امشب سرعت درست بشه ( البته فقط یه احتماله ها )
الان سرعت پیج باز کردن داغونه ...