قیافش همون قیافه طلسمای(talisman) دیگست.نقل قول:
والا من هر چی وولگوریم دیدم 5 تا آیتم بیشتر نداره! پس باید نتیجه بگیریم نسخه کنسولی متفاوت ب PC هست میشه دوستانی که می گن آیتمی که لول 40 می خواد یه عکس ازش بگیرن؟
Printable View
قیافش همون قیافه طلسمای(talisman) دیگست.نقل قول:
والا من هر چی وولگوریم دیدم 5 تا آیتم بیشتر نداره! پس باید نتیجه بگیریم نسخه کنسولی متفاوت ب PC هست میشه دوستانی که می گن آیتمی که لول 40 می خواد یه عکس ازش بگیرن؟
آقا ما که Stage 2 رو هم نمیتونیم رد کنیم:41:. یعنی 25 تا 30 خیلی آسونه ولی تو 31 تا 35 بدجور کم میارم. این دایناسورایی که منو منجمد میکنن خیلی رو اعصابن:19:. تازه یه تبر Possessed داشتم کلی آپگریدش کرده بودم دمیجش 450 بود. اومدم اونو گذاشتم رو یه سلاح possessed دیگه دمیج این یکی 560 ـه بقیه مواردشم عالیه ولی بنظرم قدرت اون یکی قبلیه بهتر بود.:9:
اره دیگه . وقتی health steal ام 25% باشه و روی تبر هم گذاشته باشمش با یه ضربه معمولی که تقریبا 4000 تا دمیج بزنه 1000 تا خون درجا بهم میده . حالا من که اکثر ضربه هام critical هستش و بالای 1000 تا دمیج میزنم فکر کن چی میشه دیگه . 2500 تا خونم دوباره پر میشه .نقل قول:
تازه غیر از این Wrath Steal هم دارم که با یه ضرب wrath ام پر میشه . یعنی همیشه خونم پره و همیشه میتونم اسکیل بزنم . اصلا God ای شده واسه خودش . فقط نمیدونم توی مرحله 99 crucible نشد برم . کل خونم رفت و تا اومدم با یه ضرب خون بگیرم زد منو .
تا الان که هیچ ولی راجع به سلاحت اینطوری بگم که به نظرم تبر یا نیزه از همه سلاح های سنگین بهترن . سلاح هاتو از اینا بساز . دوما اولین توانایی رو که به خورد تبرت میدی رو جوری انتخاب کن که میخوای از همه بیشتر بشه . چون بعد از هر اپگرید اون هم زیاد میشه . دیمج هم که خودش زیاد میشه . حتما هم توی یکی از سلاحهات Ice رو بزار که واقعا عالیه . اون یکی دیگه هم اگه شد Ice بزار اگه نه Lighting بزار . اگه ایتمی دیدی که Health Steal یا Wrath Steal داره (کلا دزد بود!!!) حتما نگهش دار واسه روز مبادا و نفروشش . هر وقت هم سلاح بهتری میخوای سلاح قبلیت رو به خوردش بده و مهمترین پارامترش رو بده بهش . من معمولا Execution chance رو میدم . چون هی زیادتر میشه .نقل قول:
علی جان گفت که تبر possessed میخوای برو توی Crucible . رفتم و گرفتم و اپگریدش کردم . در واقع جایزه ها اینطوریه که مرحله 100 رو بری ایتم لول 30 میده . هر 5 مرحله که بیای پایین لول جایزه کم میشه . من مرحله 90 جایزه رو گرفتم که تبر 28 بود . اپگریدش کردم و رفتم تا 99 و باختم . اگه سلاح خوب میخوای طبق لولت توی Crucible برو جلو و ایتم رو بگیر و بهترین رو درست کن .
نه بابا قلب سوم گاردین که غول 96 امه . با چند ضرب کشتمش . 97 امی درخته است فکر کنم که اونم راحت بود . 98 هم دوتا غول اسکلتی هستن . اون هم بسیار راحت .نقل قول:
اما غول 99 ام یه چیزی بود تو مایه های این جونورهای گنده که نعره میزنن بعد پشت سر هم شیرجه میزنن به طرفت ولی یه چیزای زرد و سبزی بهش چسبیده بود که فکر کنم کاروپشن بود . مهلت نداد نامرد که حتی قیافه اش رو خوب ببینم .
راستی Strength ام تقریبا 150 هست . کمه به نظرت ؟
تعطیله لولت چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ببین سری اول همه سنگای قدرتی رو پاور بزن خب که 25 تا سنگ بیدن میشه 8بار که میشه8*5 میشه 40تاStrange خب یکیش میمونه که با یکی آبی و یکی زرد بزن که Helth بده ببین اینطوری بزن سری اولو:
PPP*8بار
RRR*3بار
PRM*1بار
MMM*11بار
که میشه رو هم55تا ARCANE و40تا SRTANGE و 60 تا RESISTANCE
خب این سری اول سری دوم باس:
RRR*3 بار
RPP*1 بار
PPM*11 بار
PMM*1 بار
MMM*7 بار
که میشن 35 تا Acrane و 60تا RESISTANCE و22%CIRITICAL CHANCE و2% ACRANE CIRTICAL CHANCE
اینطوری عالی میشه ببین بعد از STRANGEکه باس بالا باشه RESISTANCE خیییییییییییییییییییییییی لی مهمه یعنی پایداری قدرت توانایی تحمل خیییییییییییییییییییییییی یییییییییلی مهمه RESISTANCE بعدش CIRITICAL CHANCE مهمه که بهمعنی شانس یکباره زدن بعضی موقع ها دیدی با یک ضربه یهو مرد مخصوصا باHammer یه ضربه ای میمره.
من سری اول از لول1 تا لول22 که الان هستم strange رو از 8 به 361 رسوندم وامیدوارم بتونم رکورد700 رو بزنم خیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییلی سخته ولی دهگه هیشکی حریفم نیست بالاترین رکوردم580 بوده واسش.
کم که نیست همونطور که علی گفت تعطیله!!!چرا این همه کم؟حتما رو چیزه دیگه کار کردی؟نقل قول:
دوستان این سنگای قدرت چین؟ برا ما هم بگین سر در بیاریم!
من منظورم رو ظاهرا نمی تونم برسونم منظورم از عکس اینه ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین عکس برای من آیتم هایی هست که توسط وولگوریم فروخته میشه لطفا از همین قسمت که نشون میده اون آیتم رو بهم نشون بدید
خوب اره دیگه روی چیز دیگه سرمایه گذاری کردم . مثلا RPG یه دیگه نباید که مثل هم باشه . اما حالا که گفتی یه کم میبرش بالاتر .نقل قول:
البته من سری اول روی strength خیلی کار کردم اصلا به درد نمیخورد . جر اینکه فقط دمیج رو بالا میبرد . بعد دیدم چیزای بهتری هم هست که روش سرمایه گذاری کنی و بعد از اون کلا بازی اسون تر شد .
البته همچین ضعیف هم نیست مرگ من . فقط تبرم تا حداکثر 15000 تا دمیج میزنه . تازه هنوز لول 28 ـه . خودم هم لول 28 ام . الان مرحله 100 بالاخره رو به راحتی رد کردم . 99 سختتر بود خداییش . البته مشکل دفاعی دارم که باید بهترش کنم . لامصب Def رو میبری بالا Res میاد پایین و برعکس .
کلا اگه بخوام کل stat های مهمم رو بگم اینا میشه .
Def = 650
Res = 150
Strength = 150
Primary Critical Chance = 40%
Critical Damage = 220%
Secondary Critical Chance = 70%
Critical Damage = 260%
Execution Chance = 85%
Health Steal = 26%
Wrath Steal = 28%
حالا چی . اینا کمه ؟ بیام اینا رو فدای strength ؟ میشه بگی Strength دقیقا به چه درد میخوره غیر از اینکه دمیج رو میبره بالا ؟ (در ضمن من در اول رو اشتباهی تموم کردم و کلا خیلی نچرخیدم تو بازی که سنگها رو گیر بیارم . اما این دفعه رو میخوام کامل کنم و سنگ ها رو هم بگیرم)
خیلی عجیبه . چطور مال تو نداره ؟ نکنه نسخه ایکس باکس فرق میکنه ؟ ببین دقیقا زیر همون Respec یه ایتم هست به نام Legacy Artifact که فکر کنم 25000 تا قیمتش هست . وقتی میخری هیچی توی نداره و شکل یک amulet هست و روش نوشته لول 40 .نقل قول:
دوستان من یه جا گیر کردم
اون مرحله که یه عنکبوت غول پیکر رو میکشیم بعدش هر جا میرم همه در ها بسته مخصوصا در اصلی که باید برم جای دیگه
باید Fast Travel کنی . نقشه رو بیار (منظور نقشه World رو) . بعد به هرجا که میخوای بری Fast Travel کن . روشش قبلا توی این تاپیک چندین بار گفته شده . اگه نتونستی بری توی تاپیک fast travel رو سرچ کن.نقل قول:
فکر می کنم خریدمش لول 40 یا باگه یا یه چیزی پرت کرده همینطوری نمی دونم شایدم اشتباه می کنم باید یه چرخی بزنم ببینم جایی نوشته که دارکسایدرز 2 بیش از 30 هم لول گرفتن داره یا نه ولی شکی ندارم 30 نهایت لوله
ببین آرمین جان خوبه خوبه ولی جای کار داره بقیه عکساتم بزارشون منظورم بقیه مشخصاتش هست این عکس اولیت پیج اول هست.نقل قول:
من منظورم رو ظاهرا نمی تونم برسونم منظورم از عکس اینه ببینید:
همین عکس برای من آیتم هایی هست که توسط وولگوریم فروخته میشه لطفا از همین قسمت که نشون میده اون آیتم رو بهم نشون بدید
اون آیتم رو من اصن نمیفهمم چیه موندم من کاملا.....
شاید در آینده DLC هاش بیاد طبق گفته پیج خود بازی در ف.ب آپدیت ها خیییییییییییییییییییلی زیادی وجود دارن که فقط برای کاربران که اورجینال گرفتن فکر کنم بیادش حالا نمیدونم.
سلاح های جدیدشون:
خوبه ولی خییییییییییییییییییییییلی کمه.نقل قول:
Def = 650
Res = 150
Strength = 150
Primary Critical Chance = 40%
Critical Damage = 220%
Secondary Critical Chance = 70%
Critical Damage = 260%
Execution Chance = 85%
Health Steal = 26%
Wrath Steal = 28%
حالا چی . اینا کمه ؟ بیام اینا رو فدای strength ؟ میشه بگی Strength دقیقا به چه درد میخوره غیر از اینکه دمیج رو میبره بالا ؟ (در ضمن من در اول رو اشتباهی تموم کردم و کلا خیلی نچرخیدم تو بازی که سنگها رو گیر بیارم . اما این دفعه رو میخوام کامل کنم و سنگ ها رو هم بگیرم)
اصل کار damage هستش دیگه به نظرت اصل کار چیه؟؟؟؟؟؟؟؟وقتی strange بالا باشه طرف با چند ضربه میمیره.
بزار عکس سیومو با خود سیو رو میزارم.
آقا من این دور تازه جاییم که میخوایم بریم جای گاردین و کارن همراهمون میاد. اصلا سلاحی که Health Stealداشته باشه گیر نمیاد. یکی دارم ولی نمیشه رو سلاح دیگه گذاشتش. چکار کنم؟ از کجا گیر بیارم؟! ممکنه اگه Stage 1 رو برم بهم بده؟ Stage 2که اصلا برام خیلی سخته...چه کنم؟
+ یه سوال:
اینا چیه؟
و اون سنگهایی که همش ازش حرف میزنید چیه؟
نه اینی که شما میگی تو اینجا کار نمیکه این عکسو نگاه کنید اونجا که علامت زده باید برم ولی در رو که باز میکنم از زمین نیزه اومده بیرون نمیشه ازش رد شدنقل قول:
شما پایین نقشه رو که کلید ها رو نوشته ببین! کلید A که بزنی نقشه world میاد بعد جایی که باید بری (مثلا رو عکس دروازه ها) اینتر بزن! این کار میشه فست تراول.:دی
بزار عکسو ببنم چی به چیه این Strength به چه درد میخوره . در ضمن چجوری اینقدر بردیش بالا .نقل قول:
من الان لول 28 ام و بهترین ایتمهایی که Strength رو میبرن بالا 70 تا تقریبا بوده . من همشون رو هم که گذاشتم به زور به 300 رسید. تازه سنگها رو هم که بگیری به زور به 400 میرسه . با فرض اینکه توی سلاحت هم بزاری میشه 500 تا . خدایی چجوری از 500 تا بیشتر میشه
( در ضمن یه سوال اگه روی دوتا سلاحت Str بزاری جمع میشن یا فقط یکیشون حساب میشه؟)
راستی اگه تونستی این کار رو هم بکن تاثیرش رو ببین و نتیجه اش رو بگو . Str ات رو مینیمم کن بعد از اسکیل های شاخه هاربینجرت استفاده کن ببین چقدر دمیج میزنن . بعد ماکزیممش کن ببین چه فرقی میکنه . شنیدم خیلی تاثیر داره .
الان اینی که شما میگین تو قسمتی که من هستم کار نمیکنه دکمه A رو میزنم هیچی نمیادنقل قول:
سلامنقل قول:
:31: منم درست همین جایی که شما گیر کردین گیر افنادم :31: اقاfast T زدی نشد ؟ من تازه کنسول خاموش کردم حسش نیست دوباره روشن کنم اگه رد کردی یه خبر بده.
مرسی
آقا افق های امید برای وجود لول بالاتر از 30 داره نمایان میشه! من الان که دارم آپگرید می کنم آیتم های قابل آپگرید شدن رو تا لول 34 آپگرید میشه نمی دونم شاید تاثیر Gnomad باشه من هر 4 تاشون رو پیدا کردم یه هاروستر به شکل عروسک نومد داد بهم
آقایون یکی هم جواب مارو بده بابا. این سنگا چیه؟ اون عکسی که گذاشتم چجوری باز میشه؟!
من نتونسم رد کنمنقل قول:
کسی یه کمکی بکنه این قسمتو رد کنم
شما باید کلید f1 رو بزنین بعد پیج نقشه رو بیارین بعد کلید space رو بزنین بعد روی اون قسمت نقشه که میرین اسم مینویسه کلید enter رو بزنین وبعد okرو بزنیننقل قول:
من نتونسم رد کنم
کسی یه کمکی بکنه این قسمتو رد کنم
یک شکل کوچولی هست روی نقشه که میری روش اسم منطقه رو مینویسه.
آرمین چطوری یک آیتم لول رو بالا میبره آخه......نقل قول:
آقا افق های امید برای وجود لول بالاتر از 30 داره نمایان میشه! من الان که دارم آپگرید می کنم آیتم های قابل آپگرید شدن رو تا لول 34 آپگرید میشه نمی دونم شاید تاثیر Gnomad باشه من هر 4 تاشون رو پیدا کردم یه هاروستر به شکل عروسک نومد داد بهم
منم دارم از سلاح قرمز رنگ لول30 استفاده میکنم که تا لول 35 بالا بردمش.ولی هیچ تآثیری نداره تو لول خود Death.
نه بابا لول خودم که روی 30 هست من تا قبل این ندیده بودم سلاح قابل آپگرید بیش از 30 بره بالاتر ولی اینکه رفت شک کردم شاید واسه لول Death هم راهی باشه که بالا بره ولی اگه بره بالا حتما توی اکسپنشن پک های آتی این اتفاق بیفته یه مسئله هم مشکل سازه من الان بعد تموم کردن بازی دارم روی ساید کوئست Shamans Craft کار می کنم از ما می خواد چند تا دشمن خاص رو بکشیم من استالکر گیر آوردم توی فجورد لند ولی از اون کندوها پیدا نمی کنم که تا از بین نبری از توش موجودات زنبور مانند در میاد موندم از کجا گیر بیارم از اونا تقریبا توی متن ماموریت هرچی بود داغون کردم به نظرتون کجا گیر بیارم؟نقل قول:
آرمین چطوری یک آیتم لول رو بالا میبره آخه......
منم دارم از سلاح قرمز رنگ لول30 استفاده میکنم که تا لول 35 بالا بردمش.ولی هیچ تآثیری نداره تو لول خود Death
آقا جواب مارو بدبن دیگه! انگار ما اصلا وجود خارجی نداریم!این سنگای قدرت چیه؟! اون دری که عکسشو گذاشتم چجوری باز میشه؟!؟!؟!
البته منظور دوستمون دکمه A توی دسته ایکس باکس بود ها . روی کیبرد نمیدونم چیه . اگر هم مثل من روی پی سی با دسته ایکس باکس بازی میکنی دکمه LS رو بزن . یعنی شوک سمت چپ رو فشار بده.نقل قول:
نه اون که سلاح لولش میره بالا چیزی نیست و فقط نمایشیه . چون فقط دمیجش و بقیه چیزاش میره بالا وگرنه که لازم نیست حتما اون لول رو داشته باشی تا لولش بره بالا . در ضمن روی خود سلاح هم که میری همون لول اولیه خودش رو نوشته نه لول اپگرید شدنش رو .نقل قول:
تنها راهی که میشه فهمید لول بالاتری هم هست یا نه اینه که بازی رو تموم کنی و دوباره شروع کنی مثلا روی مود نایتمیر ببینی بالاتر میره یا نه . اگر نرفت شاید بشه گفت dlc ای واسش میاد . چون به نظرم یه کم زود باشه که به ته لول برسی .
health steal که من همون دور اول هم پیدا کردم . دور دوم هم زیاد ریخته . در عوض من الان در به در دنبال Strength میگردم که نیست . همه اش شده Necromancer .نقل قول:
راجه به اون عکس هم مربوط میشه به اون صفحات کتابی که وولگریم بهت گفته بایستی جمع کنی . هر ده تاش که جمع شد به عنوان یک فصل کتاب ازت میخره که به جاش بهت یه کلید میده و این در رنگی ها با اون کلید باز میشه . فقط برو ببین توش چی داره .
این سنگهایی هم که راجع بهش حرف میزنیم مربوط به اون غول سنگیه است که توی Forge land : Fjord هستش و بهت میگه واسم سنگ بیار بخورم تا بهت جایزه بدم .
سه نوع سنگه که یکیش Mystic و اون یکی Power و اون یکیش یادم نیست . توی کل بازی بعضی جاهای مخفی این سنگها به جاهای مختلف مثل سقف و دیوار و ... چسبیدن که با تفنگت میزنیشون و میگیرشون . هر ترکیب سه تایی از این سنگها رو که به خورد این یارو بدی یه امتیازی بهت میده . که صفحه قبل علی اقا گذاشتن عکسشو .
این از اون ساید کوئست هاست که باید همون اول بازی بگیریش . من دور اول اخر بازی گرفتمش نمیدونستم کجا گیر بیارم اینا رو . ولی دور دوم همون اول گرفتمش و حین خود بازی و خود به خود کامل شد . استینگر فکر کنم اون زنبور کوچولوهاست که یه کندو هم دارن . ورودی در Fjord یکی هست .نقل قول:
مال من دسته معمولی pc هستش با اونا بازی میکنم :27:نقل قول:
البته منظور دوستمون دکمه A توی دسته ایکس باکس بود ها . روی کیبرد نمیدونم چیه . اگر هم مثل من روی پی سی با دسته ایکس باکس بازی میکنی دکمه LS رو بزن . یعنی شوک سمت چپ رو فشار بده.
داداش دستت درد نکنه باید همون دکمه LS رو زد تا نقشه بزرگش بیاد
سلام دوستان
من با پیسی بازی میکنم و یه مشکلی با phasewalker دارم که نمیتونم هیچ پرتالی رو باهاش باز کنم نمیدونم باگه یا روش خاصی داره تازه تو صفحه کارکتر قسمت گیرز تفنگ و اون چنگک که از قبل نشون میداد اما وقتی فیز واکر رو گرفتم وید واکر به فیز واکر تبدیل شد و تو قسمت گیرز که تا قبل این دو جای خالی داشت سول اسپلیتر رو نشون میده .............. کلا قاطی داره انگار
کسی با فیز واکر مشکل منو نداشته؟
این درا فکر کنم مال همون book of the dead page باشه که به ولگوریم که می دی بهت کلید می ده به جای هر چپترنقل قول:
آره می دونم داغونش کردم اون رونقل قول:
استینگر فکر کنم اون زنبور کوچولوهاست که یه کندو هم دارن . ورودی در Fjord یکی هست .
من نیو گیم پلاس رو در مدت حدود 5 ساعت گیم پلی تموم کردم واسه همین همه یافتنی ها و ساید کوئست ها رو نادیده گرفتم برقی بازی کردم رفتم واسه همین این کوئست موند جالب اینجاست که آخرین کوئست هست البته غیر از اون کالکتبل ها کالکتبل ها مونده و این
این اخراش بدون Trainer نمیشه بازی کرد
من با medium میرم ولی خیلی سخته
چیچی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
البته غیر از اون کالکتبل ها کالکتبل ها مونده و این
من دور ششم الان ولی اصلا وابدا راضی نیستم.نقل قول:
نه بابا لول خودم که روی 30 هست من تا قبل این ندیده بودم سلاح قابل آپگرید بیش از 30 بره بالاتر ولی اینکه رفت شک کردم شاید واسه لول Death هم راهی باشه که بالا بره ولی اگه بره بالا حتما توی اکسپنشن پک های آتی این اتفاق بیفته یه مسئله هم مشکل سازه من الان بعد تموم کردن بازی دارم روی ساید کوئست Shamans Craft کار می کنم از ما می خواد چند تا دشمن خاص رو بکشیم من استالکر گیر آوردم توی فجورد لند ولی از اون کندوها پیدا نمی کنم که تا از بین نبری از توش موجودات زنبور مانند در میاد موندم از کجا گیر بیارم از اونا تقریبا توی متن ماموریت هرچی بود داغون کردم به نظرتون کجا گیر بیارم؟
بازی خیییییییییییییییییییییییی یییییییییلی جا داره امیدوارم واسه strife بهتر کار بشه من خیلی خوشم نیومد نمره8 بیشتر نمیدم.
امیدوارم و جدا امیدوارم که سازندگان بازی توضیح خوبی برای این آیتمی که ولگریم میفروشه داشته باشن اگر بفهمم داشتان اورجینال ایناست زمینو زمانو زیرو رو میکنم اورجینالشو بخرم.
من اصلا از سلاح هام و مشخصاتم راضی نیستم.بازی خیلی جا داشت که خییییییییییلی طولانی تر بشه حالا امیدوارم سری بعد strife باشه چون عصاب این زنه رو ندارم.
کسی نیست جواب منو بده شما چرا اینجورین؟نقل قول:
بابا خود بازی یه پا ترینره . ترینر میخوای چه کار . تا وقتی Health Steal و Wrath Steal باشه ترینر لازم نداره . فقط دوتاشو بزار روی سلاحت . با یه ضرب به دشمن هر دوتا خونت و wrath ات پر میشه .نقل قول:
موافقم . همون 8 بهتره . این بازی واقعا پتناسیل بالایی داره و جای کار زیاد داشته توی این نسخه .نقل قول:
من همیشه یه چیزی میگم اونم اینه که بازی هایی که نسبت به هم ژانر های خودشون حجم خیلی کمتری دارن معلومه یه چیزیشو کم گذاشتن .
نسخه یک حجمش از این بیشتر بود با اینکه این یکی دیالوگهاش بیشتره اما واقعا داستانش زود تموم شد . کلی چیز از RPG به ارث برده به جز مدت زمان بازیش .
چون زمان یکی از عواملی هست که باعث میشه عوامل RPG توی بازی خودنمایی بکنن و اون اخر بازی معلوم میشه کاراکتری که ساختیم اصلا چی میشه .
سلام.نقل قول:
کسی نیست جواب منو بده شما چرا اینجورین؟
دوست عزیز من اصن نفهمیدم چیه مشکل شما میتونی یک عکس بزاری بیشتر راهنماییت میکنن بچه ها.
دوستان یکی هست به فریاد من برسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
والا من میخوام یکی بره دوتا سنگ قدرتی رو بایک سنگ آبی بده به Black root بعد ببینه که cirticial chance که 2 درصد میده بهت بعنوان جایزه به کدوم سلاح میرسه به هردو یا اولین مرررررررررررررررررررررررگ گگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ من یکیک بره بزنه مرگ من.......لنگم.....
دوتا cirital chance داریم خب واسه سلاح اول و سلاح دوم وقتی اینطوری سنگهارو به خورد اون درخته بدی بهتون 2% میده من میخوام بدونم این دو درصد به جفتش اضافه میشه یا نه خواهش یکی بره ببینههههههههههههههه.......
مشکل من اینه که فیز واکر من کار نمیکهنقل قول:
میخوام بدونم روش خاصی نسبت به وید واکر داره یا بازی من باگ دار شده؟
نقل قول:
من دور ششم الان ولی اصلا وابدا راضی نیستم.
بازی خیییییییییییییییییییییییی یییییییییلی جا داره امیدوارم واسه strife بهتر کار بشه من خیلی خوشم نیومد نمره8 بیشتر نمیدم.
امیدوارم و جدا امیدوارم که سازندگان بازی توضیح خوبی برای این آیتمی که ولگریم میفروشه داشته باشن اگر بفهمم داشتان اورجینال ایناست زمینو زمانو زیرو رو میکنم اورجینالشو بخرم.
من اصلا از سلاح هام و مشخصاتم راضی نیستم.بازی خیلی جا داشت که خییییییییییلی طولانی تر بشه حالا امیدوارم سری بعد strife باشه چون عصاب این زنه رو ندارم.
آی گفتین به نظرم یه 30 ساعتی!!! گیم پلیش بیشتر بود خیلی حال میداد،یه قسمت ضد حال دیگه کم بودن ماموریت های جانبیه!واسه یه نقشه با این وسعت ماموریت جانبی خیلی کمی گذاشتن!نقل قول:
موافقم . همون 8 بهتره . این بازی واقعا پتناسیل بالایی داره و جای کار زیاد داشته توی این نسخه .
من همیشه یه چیزی میگم اونم اینه که بازی هایی که نسبت به هم ژانر های خودشون حجم خیلی کمتری دارن معلومه یه چیزیشو کم گذاشتن .
نسخه یک حجمش از این بیشتر بود با اینکه این یکی دیالوگهاش بیشتره اما واقعا داستانش زود تموم شد . کلی چیز از RPG به ارث برده به جز مدت زمان بازیش .
چون زمان یکی از عواملی هست که باعث میشه عوامل RPG توی بازی خودنمایی بکنن و اون اخر بازی معلوم میشه کاراکتری که ساختیم اصلا چی میشه .
امیدوارم تو نسخه بعدی حداقلش یه 80 یا90 ساعتی!!!گیم پلی داشته باشه.
نه بابا همون وید واکر تبدیل میشه به فیز واکر!!!نقل قول:
مشکل من اینه که فیز واکر من کار نمیکه
میخوام بدونم روش خاصی نسبت به وید واکر داره یا بازی من باگ دار شده؟
یعنی همه کسانی که اینجا بازی می کنن هر دو جلد 10 برگی کتاب مرگ رو کامل کردن؟ هر 20 تا پیج رو پیدا کردن؟
همه ریلیک ها رو پیدا کردن؟
4 تا عروسک گنوماد رو پیدا کردن؟
دیگه هیچ ساید کوئیستی براشون باقی نمونده؟
Maze رو هم سیکرت هم مسیر اصلی رو رفتن؟
تمام سنگ ها رو با پیستول شوتیدن؟
همه جعبه ها رو باز کردن؟
همه آیتم های افسانه ای رو پیدا کردن؟
ویو ها رو تا 100 رفتن؟
روی نایتمر بازی رو تموم کردن؟
خوبه! من از روزی که بازی رو گرفتم دارم بازی می کنم هنوز ادعا نمی کنم بازی رو فولم!
lمثل همون وید واکر استفاده میکنید؟ اگه آره پس بازی من مشکل پیدا کردهنقل قول:
همه خدایی خوره بازی هستن
دوستان من همین اول بازی گیر کردم
قسمتی که باید یه اهرم رو بچرخونی تا دو جسم سنگی بیاد پایین ولی تا نصفه بیشتر نمیره و نمیشه سنگها رو کشید پایین
در ضمن شما چجوری از صحنه بازی فیلم می گیرید؟