آقا تو سایت قلمچی جدیدا میتونید کارنامه نفرات برتر آزمونا رو ببینید !
نفر اول آزمون 7 ام مرداد اختصاصی رو 100 زده !!!
من دیگه روم نمیشه اینجا درصد بزارم :دی
Printable View
آقا تو سایت قلمچی جدیدا میتونید کارنامه نفرات برتر آزمونا رو ببینید !
نفر اول آزمون 7 ام مرداد اختصاصی رو 100 زده !!!
من دیگه روم نمیشه اینجا درصد بزارم :دی
برا هر مرحله که بخواید ثبت نام کنید یه کارت ثبت نام میخواد! یعنی به تعداد مراحلی که میخواید ثبت نام کنید باید کارت ثبت نام از اداره پست بگیرید! سنجش فقط آزمون های جامعش به درد میخوره که 3 تاست و بقیه آزمون هاش زیاد جالب نیست!(همون آزمون های جامعش هم از نطر کیفیت سوال و این حرفا زیاد تعریفی نداره و خیلی از کانون یا گزینه دو پایین تره ولی چون جامعه آماریش بالاست میتونید سطح خودتون رو بین دیگران متوجه بشین) برا ثبت نام هم فکر کنم تا اسفند وقت داشته باشید برای ثبت نام آزمون های جامع ولی خوب الان هم فکر کنم بشه کارتشو خرید وثبت نام کرد. سه تا جامعشو ثبت نام کنید از حالا که دیگه خودتونو راحت کنید. البته میتونید هم فقط آخرین آزمون جامعشو ثبت نام کنید چون اون تو خرداد هست ولی آزمون های جامع اول و دومش تو فروردین و اردیبهشت هست که ممکنه برنامه درسیتونو به هم بریزه!:46:نقل قول:
سلام بر همه
اینم کارنامه ی دومین آزمون ما :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم نشد:41:!!! من دیگه درس نمیخونم!!:31::27:
گسسته رو ببینید!! همین دیروز خوندمش!:21:
درود ...
ماشالله (ع)... :31:
این آزمون احساس کردم بد دادم چون مثلا سوال اول فیزیک 2 رو جای اینکه T رو بر F تقسیم کنم بر عکسشو حساب کردم و خیلی غلطای دیگه از روی بی دقتی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
---------- Post added at 02:38 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------
اولین آزمونش فکر کنم 22 شهرویور از پایه باشه ... من رفتم مدرسه رو برد زده بودن ... من ازونجا ثبت نام میکنم ولی دیگه بیرونشو نمیدونمنقل قول:
============================================
راستی امروز کنار حوزه ی ما یه کامیون داشت بار خالی میکرد واقعا رو مخ بود... نمیدونم این 1 ساعت داشت همین طور آجر میاورد و ...
فکرکنم واسه همین عمومی هارو بد زدم ... ...
===============
راستی منتظر کمکتون هستم
آزمونهای جامعهی که فرمودی کل منابع رو در بر می گیره؟ چه تفاوتی بین مراحل هست؟نقل قول:
یعنی سوالات گزینه 2 و کانون به سوالات کنکور نزدیکترن؟
حتما آخری رو ثبت نام می کنم من در نظر داشتم 8 مرحله رو ثبت نام کنم!خوب شد راهنمایی کردی:10:.
حالا اون خوبه ، حوزه ی ما نزدیک مصلا ه ، یه سره شعار میدن!:31:نقل قول:
سنجش 5 تا آزمون داره که جامع نیست و هر کدوم فقط بخشی از کتابها رو دربرمیگیره ولی سه تا آزمون جامعش همه ی مطالب رو دربرمیگیره و مطابق کنکوره...نقل قول:
جامع اول سنجش چون تو فروردینه و خیلی زوده برا جمع بندی کمی برنامه درسی آدم رو به میریزه چون خودم که 3 تا جامعو ثبت نام کرده بودم کمی برنامه مو به هم ریخت دومیش هم که تو اردیبهشت بود هم همین طور و اون هم زوده... ولی سومین جامع سنجش که تو خرداده و دو سه هفته مونده به کنکور برگزار میشه بهتر از بقیه است و جامعه آماریش هم نزدیک به کنکوره... از نظر سطح سوال و این جور چیزها هم سه تا جامع سنجش شبیه همه و زیاد فرقی نداره فقط سومیش زمانش مناسب تره و جامعه آماریش بیشتره و برا همین خوبه... ولی در مجموع سطح سوالای کانون و گزینه دو نسبت به سنجش خیلی بهتره... من خودم اگه دوباره میخواستم کنکور بدم توی آزموناس سنجش فقط سومین جامع رو ثبت نام میکردم...:46: اگه در طی سال خواستی آزمونی چیزی ثبت نام کنی، گزینه دو و کانون خیلی بهترن... از همه نظر! به نظر خودم کانون از گزینه دو بهتره چون هم سطح سوالاش خوبه و هم جامعه آماریش بیشتر از گزینه دو هست و هم برنامه ریزیش حرف نداره! گزینه دو رو هم میگن سوالاش از کانون بهتر و مفهومی تره! بهتره کانون ثبت نام کنی و برا اینکه چیزی رو هم از دست ندی میتونی سوالای گزینه دو رو هم اگه دوستات میرن ازشون بگیری و حل کنی ... :46: من خودم کانون بودم و ازش خیلی راضی بودم...:8: سنجش هم بهتره فقط سومین جامعشو ثبت نام کنی... خواستی 2 تا جامع دیگش رو هم ثبت نام کن ولی زیاد جالب نیستن! 5 تا آزمون دیگش رو هم که جامع نیست اصلا بی خیال شو...:31:
کارنامه اومد ! من درصدام دقیقا همونا شد که گفتم . فقط به شیوه ی معجزه آسایی !! من دین و زندگی رو 10 درصد بالاتر از چیزی که حساب کردم شدم ! نمیدونم چطوری ! :دی
خدایااا :( حسابان من با 87 ترازم شده 7043 ! آخه من چقدر بدشانسم ! اگه میدونستید کدوم سوال رو غلط دارم و غلطم چی بوده اصلا تا صبح میشستید پای کامپیوتر تخمه میشکستید میخندیدید به من : دی
من که مردم اینقد عقده تراز بالا 8000 رو دلم موند . هیچ درسی ترازم بالای 8000 نشده . حتی دیف که 90 زدم
زبان پیش رو من 100 زدم ترازم شده 7200 ! بعد زبان 3 رو 100 زدم شده 7500 !!! آخه چرا ؟! زبان پیش که سخت تر بود بابا کسیم نمیزنتش
آها رتبمم شد 1400 و خورده ای
ترازمم 6 هزار و خورده ای
درسایی که زدم به جز تحلیلی قشنگم ! :دی ترازم بالای 7 هزار شد همه :(
من دیف رو که تموم کردم یهو یه جیر جیرکی از نمیدونم کجا شروع کرد به خوندننقل قول:
راستی امروز کنار حوزه ی ما یه کامیون داشت بار خالی میکرد واقعا رو مخ بود... نمیدونم این 1 ساعت داشت همین طور آجر میاورد و ...
فکرکنم واسه همین عمومی هارو بد زدم ... ...
صداش قشنگ از بالا سرم میومد ! بعد اصلا حالت عادی جیر ... جیر ... نداشت فک کنم داشت میمیرد ! این تیریپی : جیرررررر جیرررررررررر جیررررررررررررررررررررررر ررررررررر :دی
این آخراش میخواستم کلمو بزنم به دیوار
ر
اگر هم شرایط یکسانی برای شرکت در هریک داشته باشید و هم فقط برای رتبه های عالی باشد اگر خود را در این شرایط فرض کنید چه نظری خواهید داشت؟نقل قول:
خب من بالاخره تصمیم قطعیم رو گرفتم برا موندن پشت کنکور و شدم داوطلب کنکور 91 امیدوارم من تو جمع خودتون بپذیرین و کمکم کنین بتونم موفق شم
یه موضوع رو میخوام برای بچه هایی که اینجا کارنامه میزارن و بعضا بخاطر ترازهای قلمچی متعجب هستن مطرح کنم. البته شاید خیلی هاتون بدونید. ولی من هم میگم که تاکید شه!
پارسال سوال های قلمچی خیلی لو میرفت. حتی یکی از مسئولین نمایندگی های قلمچی توی سید خندان، سوال ها رو 10 تومن میفروخت. اینو که میگم مطمئن هستم. یکی از دوستای من رفته بود سوال هاش رو خریده بود و تراز قلمچیش از 6300 ، طی یک آزمون شد 7800 !!! و یکی دیگه از دوستام میگفت که توی مدرسشتون، روز قبل از آزمون ، معلم شیمی اومده سوال ها رو واسه همه حل کرده.
خلاصه میخوام بگم خیلی تعجب نداره که شما میبینید مثلا هندسه 1 رو زدید 87 درصد، بعد رتبه ی کشوریتون شده 150 !
خواهشا دوستان از این حرفای من سوء استفاده نکنن. اون 150 نفری که گفتم، منظورم این نبود که همه ی 150 نفر تقلب کردن! نه! ولی اگه حتی چند نفر هم سوال ها رو داشته باشن و 100 بزنن، تراز سایرین فرق خواهد کرد.
ولی با این همه، به نظر من آزمون های قلمچی بهترین آزمون آزمایشیه. (اینو گفتم که سوء تعبیر نشه)
اگه توی تجربی به رشته ی خاصی علاقه نداری، و فقط بخاطر این میخوای بری که رتبت خوب میشه، به نظر ریاضی بری خیلی بهتره. چون زمان انتخاب رشته، خیلی دستت باز تره و از هر مهندسی ای که بدت بیاد، 100 تا دیگه جاش رو پر میکنه.نقل قول:
من هم همین طور !!! موفق باشیم! :10:نقل قول:
عزیز فروش سوالا چیه !نقل قول:
یه موضوع رو میخوام برای بچه هایی که اینجا کارنامه میزارن و بعضا بخاطر ترازهای قلمچی متعجب هستن مطرح کنم. البته شاید خیلی هاتون بدونید. ولی من هم میگم که تاکید شه!
پارسال سوال های قلمچی خیلی لو میرفت. حتی یکی از مسئولین نمایندگی های قلمچی توی سید خندان، سوال ها رو 10 تومن میفروخت. اینو که میگم مطمئن هستم. یکی از دوستای من رفته بود سوال هاش رو خریده بود و تراز قلمچیش از 6300 ، طی یک آزمون شد 7800 !!! و یکی دیگه از دوستام میگفت که توی مدرسشتون، روز قبل از آزمون ، معلم شیمی اومده سوال ها رو واسه همه حل کرده.
خلاصه میخوام بگم خیلی تعجب نداره که شما میبینید مثلا هندسه 1 رو زدید 87 درصد، بعد رتبه ی کشوریتون شده 150 !
خواهشا دوستان از این حرفای من سوء استفاده نکنن. اون 150 نفری که گفتم، منظورم این نبود که همه ی 150 نفر تقلب کردن! نه! ولی اگه حتی چند نفر هم سوال ها رو داشته باشن و 100 بزنن، تراز سایرین فرق خواهد کرد.
ولی با این همه، به نظر من آزمون های قلمچی بهترین آزمون آزمایشیه. (اینو گفتم که سوء تعبیر نشه)
پارسال مراقب ما یهو به سرش زد مرام بزاره
با دفترچه سوالا بمون دفترچه پاسخ رو هم دادن ! :دی
نصف بچه ها رتبه 2 رقمی شدن
ولی فقط اونایی رو تو مجله چاپ کردن که میانگین ترازشون بالا بود
منم تو بعضی آزمونا تعجب میکنم .... طرف اصلا تا به حال اسمش تو برترا هم نبوده ییهو میاد اول میشهنقل قول:
البته اونایی که واقعا درس خوندن تو کنکور مشخص میشن که خدا رو شکر کنکور عادلانس
---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------
نقل قول:راهی نداره به تهران خبر بدیم حوزمون این طوریه ؟ ناسلامتی شبیه کنکور باید باشه ها ...نقل قول:
تازه این قدر تقلب میکنن که تمرکزم بهم میخوره
ما اومدیم سوالای عمومی رو صندلی ها بود هیچکدوم از مراقبا هم نبودن :18:
ما محکوم به موفقیتیمنقل قول:
خب من بالاخره تصمیم قطعیم رو گرفتم برا موندن پشت کنکور و شدم داوطلب کنکور 91 امیدوارم من تو جمع خودتون بپذیرین و کمکم کنین بتونم موفق شم
خوش اومدی
نه اتفاقا از نظر من این خیلی خوبه!!نقل قول:
اومدیمو سر کنکور همین مشکلات پیش اومد ! باید بتونیم با شرایط مختلف خودمونو وفق بدیم!
بابا من به خدا آدم سخت گیری نیستم با همه چی کنار میام !نقل قول:
نه اتفاقا از نظر من این خیلی خوبه!!
اومدیمو سر کنکور همین مشکلات پیش اومد ! باید بتونیم با شرایط مختلف خودمونو وفق بدیم!
مثلا وقتی از 4 جهت جغرافیایی هی سوت و اشاره میدن و تقلب میخوان
یا حتی وقتی یه سری آدم روانی که هنوز نفهمیدم کین از پشت کاغذ میندازن رو سر بچه ها
وقتی وسط اختصاصیم پشتیبان میاد بالا سرم 5 دقیقه از وقتمو میگیره و چک میکنه که دقیقا سوالایی رو تو نظر سنجی زده باشم که خودش گفته و اگه اینطور باشه میگه ورقمو نمیده برای تصیح
ولی خداییش جیرجیرک ! بلای الهی بود
در ضمن گرمای 50-60 درجه تابستون وقتی تو یه جا باشی که دور تا دورت پنجره است ولی بهت اجازه نمیدن پنجره ها رو باز کنی خیلی به آدم زور داره (پنجره بسته اثر گلخانه ای هم داره تازه :دی )
اگه کنکورم اینجوریه بگید تا 3-4 تا نارنجک ببندیم خودمون سر جلسه :دی
هفته ای دیگر تموم !
بنده رفع زحمت میکنم تا آخر این هفته
فقط اینکه آزمون بعد من فیزیک 3 رو حتما میزنم
و برای اینکه عرفان جان بی هماورد (همون رقیب :دی) نمونه سعی میکنم گسسته رو هم بخونم از مبتکران
خسته شدم از بس به خاطر فیزیک و شیمی 3 رتبم بالای 1000 شد ! خودم به درک :دی دلم به حال پولی میسوزه که برا آزمونا دادم و داره با سفید زدن من تلف میشه :دی
پینوشت : من تو فیزیک و شیمی 3 که سفید میزنم رتبم شده 14000 ! یعنی 5000 نفر ! منفی میزنن :دی
منم اولش با خودم همینو گفتم ...نقل قول:
گفتم اشکال نداره باید عادت کنم یه وقت سر جلسه کنکور اینطوری شه ولی 1 دیقه نبود 2 دیقه نبود 1 ساعت بود
ولی مثلا حوزه های امتحانی کنار خیابون نیست که ...
نه عزیز این طورا نیست. من فقط بیوتکنولوژی را میخوام و شرایط تقریبا یکسانی هم برای شرکت در کنکور ریاضی و تجربی دارم. حال میخواستم ببینم که سایر دوستان اگر همچین شرایطی مثل من را داشتند چه عملکردی از خودشان خواهند داشت. یعنی این چرایی و چگونگی تصمیم شماها برایم مهم می باشد.نقل قول:
من دو سال پیش تصمیمو گرفتم و به خاطر علاقه ی وحشتناک به ریاضی و متعاقبا فیزیک رفتم این رشتهنقل قول:
نه عزیز این طورا نیست. من فقط بیوتکنولوژی را میخوام و شرایط تقریبا یکسانی هم برای شرکت در کنکور ریاضی و تجربی دارم. حال میخواستم ببینم که سایر دوستان اگر همچین شرایطی مثل من را داشتند چه عملکردی از خودشان خواهند داشت. یعنی این چرایی و چگونگی تصمیم شماها برایم مهم می باشد.
ولی اگه جای شما بودم و فقط و فقط بیوتکنولوژی میخواستم و نه هیچ رشته ی دیگه میرفتم تجربی
چون تجربی خداییش خیلی از ریاضی ساده تره ! الان من اینو میگم خواهشا تجربیا نریزن سرم . من خودم سال اول و دوم زیست تجربیا رو خوندم تا وسطای زیست سال سه . کتابایی مثل مهر و ماه ... خیلی سبز و حتی کمپبل رو برای زیست جویده بودم . ولی اونموقع دلیلش فقط اصرار پدرم بود که میخواست مثل خودش پزشک شم . اما من واقعا حالم بد میشد . برای همین آخرش جلو همه ایستادم و رفتم ریاضی الانم رتبم هرچی بشه با رتبه تک رقمی تجربی هم عوضش نمیکنم .
اینو گفتم تا بدونید من تو هر دو به شدت تجربه دارم . زیست رو اگه شما هر روز مستمر بخونی (من روزی 2 ساعت مینیمومم بود) مطمئن باش به جایی میرسی که خط به خط کتاب رو حفظ میشی
توی ریاضی شما برای درس ریاضیش خیلیییی بیشتر از زیست زحمت باید بکشی . فیزیکشم که سخت تره
آقا این سی دی های کانون رو که بهمون دادن ، دیدین ؟ خیلی عالین!!!! مخصوصا اونیکه میاد سوالای آزمون رو بررسی میکنن ، البته فقط فیزیک و شیمیه!! خیلی خوشم اومد از این کارشون!!
چرا دیگه مال ما کنار خیابونه!!:31: حتی فک کنم حوزه کنکورمون هم همینجایی باشه که کانون میدیم!نقل قول:
موفق باشی:31: :11:نقل قول:
خوب دیگه برم به امید خدا شروع کنم:10:
فعلا :11:
نقل قول:
fاین در نهایت نظر خودتون هست
ولی من چون از زیست بیشتر خوشم میاد تجربی رو انتخواب کردم
---------- Post added at 11:52 AM ---------- Previous post was at 11:49 AM ----------
نقل قول:
بله مرحله ای هست شما میتونی هرچند ازمون که بخواهید ثبت نام کنید از طریق سایت سنجش سرو
مثلا ازمون اول و چهارم و ششمی رو فقط ثبت نام کنید.
تذکر:برنامه ازمونهای سنجش بشدت بدون برنامه هست و شما چند کتابش رو باید کامل بلد باشی یعنی تو برنامه مرورش نیست مثلا برای تجربی
ریاضی هندسه سال دوم
ادبیات ددوم از همون ازمون اولش کل کتاب هست ...
ســـــــلام بچه ها ، خوبین ؟ خوشحالم که برای تنوع یه سری به اینجا میزنین که جواب سوالاتم رو بدین !! : دی
یه چند تا سوال داشتم ، که به نظرم بهترین مکان برای پرسیدنش میتونه همینجا باشه !!
1. گاج سفید تمام تست هاش در سطح کنکور هست ؟ تست های اشتباه نداره ؟ بهترین کتاب برای تست زدن همین گاج سفید هست ؟ چون من چند جا شنیدم که انتشارات خیلی سبز یا نشر الگو فراتر از کنکور کار میکنند ، میخواستم ببینم اگه بخوام در سطح کنکور بخونم ، همین گاج سفید کافی هستش ؟
2. یه سوال اساسی ! تقریبا 6 ماه میشه که بخش فروشگاه سایت خیلی سبز خرابه !
این آدرس سایتش : kheiliii.com
اون بالا روی قسمت فروشگاه کلیک کنید ، میبینید که سایت خراب هستش !! تقریبا 6-7 ماه هست که چک میکنم و خرابه !!
3. من دفتر برنامه ریزی گاج رو خریدم ، یه قسمت داره به نام پیش بینی ساعت مطالعه دروس و از این جور چیزا ! سوالم اینه : پیش بینی کردن ساعت مطالعه دروس لازم هستش ؟! به نظرم یکم عجیب هست ! باید حتما ساعت مطالعه رو پیش بینی کنیم ؟!!
4. به نظرتون بهترین کتاب برای حل سوالهای تشریحی برای درس جبر و احتمال چی هستش ؟
5. من توی فروم سـمپادیا خوندم که این پسره اشکان اسماعیلی رتبه یک کنکور روزی 15-16 ساعت میخوند و کتاب تست کم آورده بود !! البته یکی از همشهری هاش اونجا نوشته بود ، اگر دروغ هست که چرا همچین دروغی میگن ؟ اگر راست هست که این چیجوری روزی 15-16 ساعت میخوند ؟!!!
بقیه رو هم وقتی جواب دادین میپرسم !! : دی
مرسی ...
به نظر من همین گاج و قلم چی بهترین نشرا هستن برا کتاب تست من خودم تجربی ام برا زیست کتاب خیلی سبز رو یکی از دوستام داشت خیلی الکی دیگه پیچونده بود و وقت میگرفت من خودم 8000 تست گاج رو داشتم خیلی معقول تر بود به نظر مننقل قول:
سوال 2 -خب اگه خراب زنگ بزن بانک کتاب 3 سوت برات بفرسته
سوال 3 - به نظر من دفتر برنامه ریزی بد نیستا اما خیلی هم به درد بخور نیست به قول یکی از بچه ها بهترین کار اینه که یه سررسید برداری همه کارا رو اونجا بدی منظم تر هست وکاراییش بیشتر
4-رشته ام تجربی اطلاعی ندارم اما داداشم پیدا کردم ازش می پرسم آخه اون ریاضی بود الانم برق امیرکبیر هست نه این که بخوام فخر بفروشما گویند پدر تو بود فاضل از فضل پدر تو را چه حاصل از این نظر گفتم که بدونی پیشنهاد الکی نمیکم
5-هیچ نظری ندارم ولی کلا این اشکان اسماعیلی خیلی مغرور :2::2:
اون سایت مال سمپادیاس . ببینت آی پی تو بن میکنن :دینقل قول:
5. من توی فروم سـمپادیا خوندم که این پسره اشکان اسماعیلی رتبه یک کنکور روزی 15-16 ساعت میخوند و کتاب تست کم آورده بود !! البته یکی از همشهری هاش اونجا نوشته بود ، اگر دروغ هست که چرا همچین دروغی میگن ؟ اگر راست هست که این چیجوری روزی 15-16 ساعت میخوند ؟!!!
بله آقا میخوند . دروغم نیست . منم به زور جلو خودمو گرفتم گه از 11 ساعت نزنه بالاتر وگرنه میای پیش اینقدر جو و استرس زیاده که کاری نداره برات + کسی که میشه رتبه ی 1 یعنی آدم خستگی ناپذیر و با پشت کاری بوده مثل من :دی
موضوع سر انرژی و حوصله نيستنقل قول:
مشکل اينجاست که خواب کافی و خوردن غذا و ....(که غيرقابل حذف و کاهش اند) مانع اين ساعت مطالعاتی ميشه
اینطوری هم نیست .نقل قول:
موضوع سر انرژی و حوصله نيست
مشکل اينجاست که خواب کافی و خوردن غذا و ....(که غيرقابل حذف و کاهش اند) مانع اين ساعت مطالعاتی ميشه
غذا خوردن و دستشویی یک ساعت روی هم بیشتر نمیشه . خواب هم 6 ساعت اگه بگیرید 17 ساعت باقی میمونه ! 2 ساعت هم برای تفریح یا کارای دیگه
این برنامه کاملا عملیه و خودم هم بهش عمل کردم قبلا
الان خیلی از دوستای من دارن روزایی که مدرسه نمیریم 15 ساعت میخونن
پسر عموی بنده هم ساعت مطالعه اش همین بود . هرچند اون دو ماه آخر رو ترکوند ! روزی 17-18 ساعت میخوند (مسلما خیلی کم میخوابید) رتبه اش شد 46 کشور رشته ی تجربی .
اما روزهایی که مدرسه داریم چی ؟نقل قول:
مثلا من 24 دارم ، 8 ساعت خواب هستم ، میشه 16 ساعت
8 ساعت هم مدرسه ( با احتساب ساعت رفت و برگشت ) ، میمونه 8 ساعت !
یک ساعت هم برای ناهار و شام و استراحت و چرت بعد از ظهر بره ، میمونه 7 ساعت !!
این 7 ساعت هم مطالعه ی خالص نیست ! مثلا بعد از هر 75 دقیقه باید 15 دقیقه استراحت باشه و ...
با این وضع چیجوری بعضی ها 15-16 ساعت میخونن ؟! تنها راهش اینه که یا نخوابی یا مدرسه نری ، درسته ؟
+
خوشم میاد که داری از اعتماد به نفس کاذب رنج میبری :دینقل قول:
کسی که میشه رتبه ی 1 یعنی آدم خستگی ناپذیر و با پشت کاری بوده مثل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن محمد به اون 5 تا سوال جواب میدادی کیبوردت خراب میشد ؟ :دی
دوستانی که امسال پشت کنکور موندن چه برنامه درسی رو واسه امسال پیشنهاد می کنن ؟
به نظر تون مثل بقیه افراد برنامه رو طبق ازمون های قلمچی برم یا درس هایی که توشون مشکل دارم رو اول بخونم ؟(مثله انتگرال ها و ماتریس ها تو هندسه تحلیلی )
منم روزایی که مدرسه داریم بیشتر از 6 ساعت نمیخوندم تا هفته قبلنقل قول:
اما روزهایی که مدرسه داریم چی ؟
مثلا من 24 دارم ، 8 ساعت خواب هستم ، میشه 16 ساعت
8 ساعت هم مدرسه ( با احتساب ساعت رفت و برگشت ) ، میمونه 8 ساعت !
یک ساعت هم برای ناهار و شام و استراحت و چرت بعد از ظهر بره ، میمونه 7 ساعت !!
این 7 ساعت هم مطالعه ی خالص نیست ! مثلا بعد از هر 75 دقیقه باید 15 دقیقه استراحت باشه و ...
با این وضع چیجوری بعضی ها 15-16 ساعت میخونن ؟! تنها راهش اینه که یا نخوابی یا مدرسه نری ، درسته ؟
ولی دیدم خیلی بیشتر میتونم بخونم ! تا 9 ساعت
دلیلشم اینه صبحا که میریم مدرسه بچه ها رو میبینیم خیلی خوبه ! خیلییی خستگیم در میره
چون مدرسه خیلی سبک تر ازینه که خودم بخونم به خصوص اینکه از مدرسه جلوتر هم هستم .
در نتیجه عصرا اصلا خسته نیستم .
15-16 ساعت رو مسلما نمیشه با مدرسه خوند
ولی مدرسه نری به راحتی میشه
جون ممد الان یادم افتاد قرار بود تاذ جمعه نیام ! :دی
ولی اشکال نداره جوابتو میدم :
1- آقا کی گفته تو باید از سال 3 کنکوری کار کنی ؟ بشین برای نهایی بخون وقت هم اضافه آوردی از کنکور بالاتر بخون نه در سطح کنکور ! گاج سفید اگه برات ساده است برو سراغ یه چیز سخت تر
2-آقا اون سایت بقیه جاهاشم خرابه . برو از مغازه بگیر . بعضی ار فروشگاه های اینترنتی مثل آدینه یا جاهای دیگه شاید داشته باشن
3- مگه نگفتم فرق نداره چرا خریدی ؟
4-خوشخوان ! خوشخوان ! خوشخوان ! آقا من خدایی خیلی زور داره بم هر کتابی میگم بخرین یا نخرین هیچکی به چپشم حساب نمیکنه بعد هم با کمال پر رویی میان میگن چه کتابیو پیشنهاد میکنی !
نمونش گسسته که گفتم مولفش علی پوره مال الگو ! نخرید ملت !
یا حسابان که گفتم خیلی سبز نخرید !
بعد همه خریدن . خو پس چرا از من نظر میخواید ؟
من به توئم تو همون تاپیک گفته بودم خوشخوان ! نگفتم ؟
+
من به هیچ بشری دیگه کتاب پیشنهاد نمیدم تو آخریش بودی
خوب دیگه من جدا رفتم تا هفته ی دگر ! بای
نقل قول:
بنده در پستهای دیگر عرض کردم برنامه کانون و نوع راهربردش فقط برای کسب سود خودش هست.و اصلا نمیتونه بهتون روحیه بده اگر قرار هست ازمون بدید موسسه دیگری را انتخواب کنیدوسعی کنید ابتدا نقاط ضعفتان را برطرف کنید.
بچه ها ، برنامه ماه عسل امروز چند تا از رتبه های برتر کنکور رو آورده بود و باهاشون مصاحبه کردش ،
اولین نفر یه دختر خانوم خوشگل ( :دی ) بود که رتبه 1 کنکور ریاضی شدش ، احسان علیخانی ( مجری ) هرچی میگفت این دختره کر کر میخندید !! :دی چه دختر نازی بود !!! :دی
دومین نفر رتبه 3 کنکور انسانی از حومه بابل بودش که عبداله عباسی بود که توی جنگل درس میخوند و گاو و گوسفند رو میبرد چرا و ... !!! یکم لکنت داشت ولی پسر خیلی گلی بودش ، مخصوصا اینکه تقریبا همشهری ما هم میشد و پدرم هم به عنوان تبریک اکیپ معلمان ریاضی بابل برای این پسره یه سکه تمام بهار خریده بود و همین 3-4 روز پیش با یکی دو تا از معلم های ریاضی بابل رفته بود خونشون که سکه رو بده به پسره ! :دی نکته ی جالب اینه که عبداله عباسی تا حالا 15 میلیون از طرف نماینده شهر و استان و امام جمعه و ... به عنوان کادو دریافت کرده ، این رو پدرم وقتی اومد خونه بهم گفت ! :دی کلی هم سرکوفت زد که اون پسره رو نگاه کن رتبه 3 شد ! اونوقت تو همش میخوری و میخوابی ، منم گفتم واسم گوسفند بخر رتبه سه ریاضی بشم :دی
سومین نفر و چهارمین نفر هم دو تا دو قلو بودن از رشته تجربی که رتبه 3 و 28 کنکور تجربی شدن ، با اینکه دوقولو بودن ولی اصلا شبیه هم نبودن ! :دی در آخر هم پدر این دو تا دوقولو رو آوردن ...
خیلی برنامه ی باحالی بود ! کلی لذت بردم !! احتمالا لینک دانلود برنامه تا 3-4 ساعت دیگه میاد روی سایت ها ، من که دانلودش میکنم تا بعدا دوباره ببینم این برنامه رو ...
پ ن : این احسان علیخانی ( مجری ) هم خیلی باحاله ! خیلی تیکه های ملسی میندازه ! :دی من امروز سر برنامه یه ضرب داشتم میخندیدم !! :دی
فکر ميکنم انرژی و انگيزه بيش از 12 ساعت رو دارمنقل قول:
اما من بيش از 6 ساعت ميخوابم
شبا 12/5-1/5 ميخوابم تا 7/5 ظهر هم 2/5 تا 4/5 جمعا" 8-9 ساعت ميشه
به اعتقاد پزشکان خواب مناسب نوجوان بايد بين 7 الی 9 ساعت باشه
با توجه به ميگرن و حساسيت دارويی شديد (برای خوردن مسکن ميگم) دارم فکر کنم بتونم يه ربع يه ربع کمش کنم همه داروهايی که استفاده ميکنم خواب آورند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون به تموم کار هايی که ميخوام با روزی 12 ساعت و احتساب کلاس ها و بيماريم نميرسم
ممنون از راهنماييتون :11:
پی نوشت: متأسفانه آلرژی بسيار شديدی دارم و از اول دبيرستان تا حالا سر به سرم ميذاره و منو راهی بيمارستان ميکنه
آه که طول سال سوم هفته های زيادی بود که من نصف هفته رو هم بعلت مريضی قادر به درس خوندن نبودم اشکم در ميومد:37::37::37::37::37:
نميدونم تا حالا اسم آنژيوادم رو شنيدين يا نه ولی وقتايی که آنژيو ادم ميشم تو حالت خفگی ميرم و سريعا" بايد به اورژانس برم يک مرحله با شوک آنافلاکسی فاصله داره
راستی دوستان من کلکسيونرم انواع حساسيت ها رو دارم پوستی چشمی دارويی غذايی تنفسی و .. رو دارم :31:
سلام عزیزنقل قول:
یک نکته ای به ذهنم رسید گفتم که اگر برایت گفته باشم خوب باشد.
ببین دوست عزیز یک مفهومی هستش که حضور افراد در عالم به شکل جهان رو به رشد تعریف می شود و این رشد از یک نظم و قانون مندی خاص تبعیت می کند و اگر نتوانستی باشی که خود را با این نظم همسو و همرنگ بسازی دچار نابسامانی هایی خواهی شد که حداقل آن ایجاد موانعی ناخواسته از برای رسیدن به خواسته ها در زندگی است.
این را گفتم که متوجه باشی دوست عزیز که یاد بگیری اگر مساله ای برایت در زندگی هست سعی کنی که اول اینکه آن به اهلش بگویی و دوم اینکه در همه جا برای همه کس بازگو نکنی و این طوری توانسته ای به آنچه در بالا گفته ام عمل نمایی و این برای فردی مثل شما که کنکور دارد می تواند نتایج مثبت خوبی داشته باشد و حداقل آن این هستش که می توانی روحیه مثبت خودت را تا انتها از برای کسب بهترین نتیجه ممکن حفظ نمایی.
یعنی این طوری هم می شود گفت که انسان با نگفتن یک حالت منفی حداقل توانسته است کم رنگ بودن آن را برای خودش تعریف نماید و بالعکس با بیان آن شما به شکل روشن بر حضور و وجود آن تاکید داشته ای. حال نمیخواهم بگویم که نیستش منظورم این هستش که مساله را فقط در مسیر و جریانی قرار بده که مطمئن باشی که نهایت آن حل مساله است.
امیدوارم دوست عزیز آنچه را که انعکاس ذهن من بوده است را به دیده مثبت دیده باشی.
اتفاقا" چند وقت هستش سعی ميکنم وقتايی که حالم خوب نيست درس بخونم تا حدی موفق بودم اما با اين واقعيت رو بايد پذيرفتنقل قول:
وقتايی که حالم خوب هست هنر نيست درس خوندن هنر اينه که با همه ی سختی ها درس خوند
يکيش استفان هاوکينگ با اين بدن فلج و .... که برزگترين مغز معاصر هستش
البته مشکل من اصلا" قابل قياس با اين دانشمند بزرگ نيست
سلام بچه ها نمیدونید چه قدر داغونم یکی از فامیلامون خونشون بودیم مرتیکه رتبه اش شده 1200 انقدر به من سرکوفت زد که امسال که سال دومت بود شدی 8500 خیلی خنگی و ... انقدر جلو همه به من تیکه انداخت آخه هیچ کس نمیدونه که من از بهمن مریض شده بودم و تا 15 خراد حتی 1 کلمه هم نخوندم .حالا ناامید شدم نکنه امسال هم بمونم ونشه به خدا من باید حال این عوضی رو بگیرم اما خیلی نا امیدم چی کار کنم
پی نوشت:درسته که امسال میشه سال سومم اما چون من دبستان که بودم یک سال جهشی خوندم در واقع امسال که کنکور دادم سال اولم بود من متولد نیمه دوم 71 ام .در ضمن سربازی هم معافم و از این نظر مشکل ندارم به خاطر همین 1 سال دیگه موندم چون در واقع زیاد عقب نمی افتم
به هر حال برایت آرزوی موفقیت دارم.نقل قول:
سلام رفیقنقل قول:
ببین عزیز یک نکته ای را برایت میگم دربارش فکر کن و بعد اگر دوست داشتی نظرت بگو:
«یک پشت کنکوری با هوش و با استعداد که به خودش و توانایی هایش ایمان دارد خیلی بهتر از دانشجویی است که در یک دانشگاه خوب و در یک رشته خوب تحصیل می کند ولی با یک شخصیت ضعیف و اعتماد به نفس کثیف که بهش میگن تکبر»
ببین دوست عزیز
یک زمان هستش که شخص از برای حل مساله خود و تامین خودخواهی های خود زندگی را پیش می برد پس نه من را با ان کاری هست و نه شما را, و بهتر است که آن راه خودش را برود. ولی یک زمان هست که هدف و خواسته بزرگ و ارزشمند هستش و میخواهیم که همان طوری که بسیاری از سایر انسان ها مسائل هریک از ماها را حل می کنند و موجبات راحتی سایرین می شوند ما هم هریک به نوبه خود حداقل یک مساله از مسائل سایر انسان ها را حل نماییم و اصل این هستش که این مطلب را پذیرفته باشیم و از برای آن تلاش کنیم و می شود گفت که این شخصیت دوم همیشه از شخصیت اول در زندگی جلوتر است چرا که شخصیت اول همیشه هم فقط خودش را دارد و بس و شخصیت دوم هزازان دوست را در کنار خودش دارد که هریک به نوبه ای مساله ای را برایش حل می کنند و از باهم بودن لذت می برند.
یادمه milla.online تو یه پست گفته بودن که بچه های پشت کنکوری، حتما باید قلمچی ثبت نام کنن. (ایشون خودشون امسال پشت کنکوری بودن و نسبت به پارسال نتیجه ی خیلی بهتری گرفتن). من اون موقع با خودم گفتم که نه من حتما میرم گزینه 2 و قلمچی خوب نیست و .... . ولی بعدش رفتم برنامه ی آزمونهای گزینه 2 رو دیدم و با برنامه ی قلمچی مقایسه کردم. خداوکیلی برنامه ی قلمچی خیلی بهتر بود. در ضمن آزموناش هم از گزینه 2 بیشتره و این برای یه پشت کنکوری که مدرسه نمیره، خیلی لازمه. گزینه 2 تنها مزیتش اینه که سوال های مفهومی تر و بهتری داره. (این نظر خودم بود ) .نقل قول:
خلاصه به نظر من در صورتی برو گزینه 2 که سطح علمیت خیلی خیلی بالا باشه. در غیر اینصورت به نظر من بهترین کار اینه که بری قلمچی و سوال های گزینه 2 هم گیر بیاری و کار کنی.
البته اینم بگم که دانش آموزای حرفه ای، در کنار برنامه آزمون خودشون یه کارایی انجام میدن. مثلا ببین برنامه قلمچی از اسفند به بعد یکم فشرده میشه و اتفاقا مباحث انتگرال و ماتریس و ... همون جاهاس. پس باید قبل از اون به فکر باشی. یا مثلا الکتروشیمی رو خیلی ها بخاطر اینکه آخرین فصله و سنگینه و ... نمیخونن. روی اینطور مباحث بنظر من باید از قبل به فکر بود.
این دو تا دو قلو توی مدرسه ما بودن ( کرمان ) :21:نقل قول:
خداییش خر خون بودن.. جفتشون.. حقشون بود.. البته مدرسه ما 3 تا 2 رقمی دیگه توی تجربی داد.. کلا آمار قابل قبولی داره..
کلا کرمانی ها توی کنکور خیلی گل میکارن.. خدا رو شکر هنوز منطقه دو هستیم:27:
درست میگی چند سالیه که استان کرمانی ها دارن میترکونن. امیدوارم که منم ساله دیگه منم بترکونم.:31:نقل قول: