:n17:بهتره از الان ب بین المللی ها فکر نکنین شما الان تمرکزتونو ب هر چی بهتر خوندن بدین و واسه نیمه متمرکز ب چشم 1گزیته انتخاب تو موقعیت ناچاری نگاکنین...
Printable View
:n17:بهتره از الان ب بین المللی ها فکر نکنین شما الان تمرکزتونو ب هر چی بهتر خوندن بدین و واسه نیمه متمرکز ب چشم 1گزیته انتخاب تو موقعیت ناچاری نگاکنین...
مرسی که جواب دادین.
شما کدوم دانشگاه میخونی؟
رتبتون؟
آخرین تراز قبولیتون چی بود؟
[QUOTE=ho1373;7487328]مرسی که جواب دادین.
شما کدوم دانشگاه میخونی؟
رتبتون؟
آخرین تراز قبولیتون چی بود؟
خواهش میکنم:n17:
من دانشگا نمیرم:n28:امسال کنکور داده بودم 15000کشوری و 7024منطقه 2 شدم اسمم فقط واسه پزشکی بین الملل قشم اومد ک نرفتم تا توی تکمیل ظرفیت بی المللی تبریز ثبت نام کنم فعلا ک اگ بیشتر شعبه ها تکمیل بدن امکان قبولیم هس ولی نه اگ تنها تبریز تکمیل بده سخته قبولیم چون طرفدار زیاد هس واسه تکمیل نیمه متمرکز این هفته مشخص میشه!!!!:n03:
واسه همون گفتم بالای 10000نشه کشوریتون!!!ولی تا الانم واسه کنکور تقریبا خوندم ک اگ نشه نمونم!:n06:
به نطرت پذیرش کدوم دانشگاه راحتتره (مثلا دانش آموزا کمتر ثبت نام میکنن و زیاد به معدل گیر نمیده)
امیدوارم هرکدوم رو که دوست داری قبول بشی
من توی سایت بین المللی آبادان خوندم که به ترتیب شرایط قبولی اینها هستند : ۱- معدل ۲- رتبه۳- مصاحیه عمومی و اختصاصی۴- بومی بودن یا نبودنبرای آیتم یک یعنی معدل که نمی شه کاری کرد و کاریه که شده ! من معدلم ۱۷ هست و اگه بالاتر بود تاثیر خوبی مبتونست بزاره برام ... برای آیتم ۲ خوب باید تلاش کرد و خوندن بعد از عید خیلی خیلی مهمه ... من خودم که رشتم ریاضی بوده و سال ۸۳ کنکور داده بودم خیلی الان برای سخت شده اما سعی خودمو می کنم ...آیتم سوم هم که ترکیبی زیبا از پارتی بازی و جیب بی گناه پدر هست که آیتم بسیار مهمی هست ! ...بومی هم مشخصه دیگه ... در کل هر جا آشنا دارید شانس میره بالا اما دوست عزیز selda.a درست می گن و الان به بین المللی فکر نکن و اگه درست خوب بوده تمام تلاشتو بزار برای روزانه ...زمان من سال ۸۲ ۸۳ فقط ۲ میلیون نفر شرکت کننده ریاضی داشتیم ! آزاد هم جدا بود ... الان خیلی کم شده و کل ریاضی و تجربی ( و اگه اشتباه نکنم انسانی ) آزاد و سراسری هم که کمباین شدن روی هم رفته زیر ۱ میلیون نفر شرکت کننده داشته ... اما خوب فرقی نداره رقابت بین اون چند هزار نفر اول هست و بقیه اومدن کنکور به صرف آبمیوه و کیک و نشستی دوستانه با دوستان و در نهایت راهی دانشگاه آزاد بشن ... راستی ! امروز سنجش sms داد که دیپلم شما با آزمون شما همخونی نداره آیا با آگاهی هست ؟! گفتم آره ( ۱ رو گفته بود بفرستم ) مشکلی که نداره ؟! قوانین که عوض نشده ؟ من ریاضی بودم الان کنکور تجربی ثبت نام کردم
نه فرقی نکرده....میشه.ولی تجربی و ریاضی هردورو باهم نمیشه داد یعنی فقط 1گروه نظری میشه ثبت نام کرد...:n17:نقل قول:
خب کلا واسه بندرعباس و چابهار راحتتره ولی شما از الان ب بین الملل فکر نکن میکنیم ب آسونش فکنکن لااقل!!!!!:n02:نقل قول:
رتبه مهمه م معدل دیپلمم19خورده ای و کتبیمم18خورده ایه ولی چون رتبم خوب نبود 1جا معرفی شدم واسه مصاحبه و تبریز(جلفا)رفتم گفتن اگ مصاحبه میشدی حتمی بود چون مدرک کامپیوتر و زبان و ورزشی فرهنگیم داشتم ولی الان دست سازمان سنجشه ک اونم با رتبس!!!!!!یعنی اول رتبه بعد واسه مصاحبه معدل مهمه....
مرسی
امیدوارم قبول بشی
به نطرتون دانشگاه یزد چطوره؟جلفا چی؟رامسر و انزلی چطورن؟
پذیرش کدوم راحتتره؟
به معدلم زیاد گیر ندن
من مطمئنن رتبم زیر 8000 کشوری میشه
امید اولمم هم سراسری بعد آزاد بین الملل
به امید قبولی همه
برا من هم د عا کنید
مرسی
یه سوال هست که امیدوارم کسی اطلاع درستی داشته باشه ... از چند جا شنیدم این موضوع رو اما هیچ منبع و یا دلیل مطمئن ندیدم ... اینو خود دانشگاه گفته که 150 نفر دعوت می شن برای مصاحبه و بنا به آیتم های رتبه و معدل و مصاحبه عمومی و اختصاصی و بومی بودن اسامی 60 نفر رو به سازمان سنجش اعلام می کنن و سازمان سنجش هم 30 نفر رو قبول نهایی اعلام می کنه ... اما حالا چیزی که من شنیدم این بود که مثلا میان برای هر کدوم از آیتم های معدل و رتبه و مصاحبه و بومی یک امتیاز می زارن و به داوطلب ها از 0 تا 100 یک امتیاز میدن ... مثلا رتبه 40 معدل 20 مصاحبه عمومی 15 مصاحبه اختصاصی 15 بومی 10 ( همینجوری مثال زدم ! واقعی نمی دونم اصلا ) ... تا اینجاش میشه راحت گفت که آشنا داشتن می تونه خیلی تاثیر بزاره . آیا سازمان سنجش هم طبق این نمره ها اون 30 نفر رو اعلام می کنه ؟ یعنی ممکنه یک نفر رو که رتبه خیلی خوبی نداشته باشه اما بقیه آیتم ها از همه بالاتر باشه رو سازمان سنجش خودش حذف کنه در صورتی که دانشگاه جزو بالاترین ها اعلامش کرده باشه ؟
منم دقیقا همینا را نمیدونم توی کدوم سایت خوندم؟
راست و دروغش پای سایته
اره
منم توی یه سایت خوندم که همش امتیاز داره
تو جلفا من خودم یادمه یه پسری معدل کتبیش زیر 16 بود گفتن برو..هرچی اصرار کرد جوابشو ندادن...البته یه تبصره داشت!!! خانواده شهدا ایثارگر جانباز...
رامسر هم که رفتم بیشتر نگاه به رتبه کردن(4440 منطقه2)
این تکمیل ظرفیت مال چه کسانی هست؟
من هم که دارو قبول شدم نرفتم منم میتونم تو تکمیل ظرفیت شرکت کنم؟!!!
ملاک سنجش هم فقط نمره نهایی زیرگروهه و رتبه کشوری..اون ملاک زبان کامپیوتر ورزشی فقط دانشگاه براش مهمه نه سنجش..
مثلا این طوری:
دارو تبریز 30 نفر میخواد..برای مصاحبه بگیم 5 برابر ظرفیت بیان که میشه 150 نفر(که نمیان..حدود 3 برابر شاید بیان).. حالا این 150 نفر داشنگاه باتوجه به اون ملاک(رتبه معدل توان مالی!!! مخصوصا جلفا که اون آقاهه میخواست درمورد کامپیوتر سئوال بپرسه یکی دیگه هم اومد که فک کنم دکتر بود گفت ای بابا این چیزا رو ول کن بگو چند تا خونه ماشین باغ!!! دارین:n09:) میاد انتخاب میکنه و در کل حدود 2 برابر میفرسته به سنجش یعنی 60 نفر بعد هم سنجش با ملاک خودش یعنی نمره و رتبه کشوری مشخص میکنه..
البته چند برابر ها بستگی به دانشگاه داره..مثلا رامسر 7 برابر ظرفیت دعوت میکنه!!!
ولی انزلی برای اعلامی ها به سنجش فقط 1 برابر ظرفیتو فرستاده:n13:
کلا هرکی به هرکیه!!!
من خیلی استرس دارم چون اولا ۲۶ سالمه و وقتی کنکور بدم تا نتیجه ها رو بدن ۲۷ سالمه ! دوما رشتم ریاضی بوده و ۱۰ سال پیش کنکور دادم ( که اونم به دلیل مریضی نتونستم بخونم و قربون دانشگاه آزاد فقط شرکت کردم و مکانیک قبول شدم ! یعنی خیلی از درسا مثل ادبیات یا شیمی و ... اصلا برای کنکور تاحالا نخوندم که آمادگی قبلی داشته باشم ... زیست رو هم الان دارم با معلم سریع می خونم و کلا از بچه های تجربی شدیدا عقب هستم ... خیلی نگران هستم که می تونم در بیام یا نه ... آشنا گردن کلفت زیاد داریم و من آبادان می خوام دندان پزشکی برم و رشته و یا جای دیگه ای نمی خوام برم ... از لحاظ مصاحبه مشکلی ندارم و خیالم راحته که ۱۰۰٪ امتیاز کامل رو بم میدن و بومی هم هستم و معدل کتبیم هم خیلی بد نیست و ۱۶.۵ هستم و زبانم هم قوی هست ولی تافلم ۲ سال هست که اکسپایر شده ولی خیلی راحت دوباره می تونم بگیرم ... چیزی که نتونستم بفهمم اینه که برای دندون پزشکی آبادان بدترین رتبه ای که تونست قبول بشه چند بوده ؟! می دنم که مثلا زیر ۱۰۰۰۰ کشوری احتمالش زیاد هست اما تا چقدر جا دارم که رتبم بد باشه ؟ خیلی خیلی برام سخته که با رفتن سر کار و سر خونه زندگی بودن و رشته ریاضی بودن و دور بودن از درس ها و وقت خیلی کمی که تا کنکور داریم بتونم رتبه مثلا ۳۰۰۰ ۴۰۰۰ منطقه ۲ بیارم :n28: اما دارم تمام سعی خودمو می کنم و خیلی استرس دارم ... راه نداره اگه رتبم بد شد دانشگاه یه کاری کنه یرام اگه خیلی بخوان منو ؟! :n02: آبادان از نظر سختی نسبت به بقیه دانشگاه ها برای دندان پزشکی در چه سطحیه ؟
یزد چطوره؟
پزشکی ها چطورن؟
پذیرش کدوم نسبتا راحتتره؟
دقیقا هرکی ب هرکیه....نقل قول:
فک کنم میتونین واسه تکمیل شرکت کنین خودشم تکمیل اعلام کردن چنتا دانشگا...مخصوصا اونی باشه ک واسه مصاحبش رفتین ولی اسمتون نیومده شانستون بیشتره!!!
واستون پیغام خصوصی میذارم بخونین...:n17:
شما میدونی کدوما تکمیل ظرفیبت دادن؟
جوابتونو دادم..نقل قول:
البته من فقط تو انتخاب رشته تبریزو زدم با رامسر اونم فقط دارو..چون تو انتخاب رشته اصلا به فکر بین الملل نبودم و گرنه به فکر رشته و دانشگاهای بهتری میبودم:n01:این دو تا هم صرفا به خاطر اینکه کیش و قشم نبودن زدم!! و نزدیکی نسبی به شهر خودمون حدود 500 کیلومتر!!!!:n02:
البته جواب تکمیل ظرفیت آزاد هم دندان کیش قبول شدم به خاطر همینه نمیدونم برم همین دارو تبریز خودم یا این دندان!!!:n13: شهریه آزاد هم سالی 14 میلیونه!!!:n10:ولی خرج مسکن و خوراک اونجا نجومیه!! زنگ زدم بنگاه میگم خونه 15 متری تک نفره دانشجویی میگه 5 میلیون پیش ماهی 500 تومن کرایه:n04:
تا حالا بهشتی-قشمنقل قول:
تو تکمیل ظرفیت ها هم نمیشه هرکس هرکجا دلش خواست بره!!نقل قول:
بسمه تعالی
مراحل جذب متقاضیان جهت افزایش ظرفیت رشته های دکترای عمومی
(پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی)
اولویت اول: بر اساس نامه شماره 79706 مورخ 2/12/91 سازمان سنجش ،افرادیکه در لیست معرفی شدگان قبلی شعبه به آن سازمان بوده
اند، در صورتیکه در هیچیک از دانشگاههای علوم پزشکی دیگر پذیرفته نشده باشند، جهت ثبت نام به شعبه تا تاریخ 8/12/91 مراجعه نمایند.
اولویت دوم: در صورتیکه ظرفیت پذیرش متقاضیان از اولویت اول تکمیل نشود، از سایر افراد معرفی شده سازمان سنجش (نامه شماره
79706 مورخ 2/12/91) از طریق همین سایت دعوت بعمل می آید.
امور آموزشی شعبه بین الملل
ان شاءالله که قبولی..منم توش موندم که چرا دندان نزدم از اول!!!نقل قول:
این بین الملل اهواز یه پیج دارن تو قیسبو*ک که برین ازشون بپرسین(مال خود دانشجویان این 3 رشتس) تنها کسانی که از رتبه های قبولی خبر دارن همینا هستن!!!البته من مدت زیادی میشه نرفتم به این سایت شاید پیجو بسته باشن ولی امتحان کنین ضرر نداره..
همینجوری احتمال بدم شاید 7000 منطقه 2 احتمال قبولیش بالاس.. البته برا دندان طبعا رتبه بهتری حدود 5000 منطقه2 بخواد....
ادامه برای آقا hamedj2
در همین اول کار زیاد متکی به معلم زیست نباشین..فقط چند تا مباحث مهم و پایه ای رو براتون بگن و سرفصل های مهم هر فصل بعد بقیه کارو خودتون انجام بدین..زیست اصلا شوخی بردار نیست و خیلی مهمه.من خودم سال اول کنکور خیلی بد زدم زیستو چون فک میکردم فقط با حفظ کردن مباحث میشه درصد خوبی به دست آورد ولی امسال این اشتباهو نکردم و خیلی مفهومی و دقیق خوندم و حدودای 68 زدم..برا زیست امسال این درصد نسبتا بالا بود!!
2 تا کتاب هست پیشنهاد میدم حتما بخرین(کتاب همایش زیست شناسی دکتر عمارلو..2 تا کتابه یکی پایه یکی پیش..خیلی روشنتون میکنه در درک زیست و نکات نهفته ای که تو متن به ظاهر ساده کتاب هست)
برای تست هم که معلومه کتاب نام آشنای زیست خیلی سبز!! دکترهای نصری!!..البته همین جوری ییهو نرین رو این کتاب که نمیتونین تست های مفهومی ترکیبیشو بزنین!!..
اینا رو که میگم بخونین تو این 4 ماه درصد خوبی میده!!!
سال دوم: همه فصول بجز گیاهی فصل 3 و 6
سال سوم : همه بجز 8 (ژنتیک معروف!! پیشنهاد تاکیدی میکنم که به هیچ وجه نرین سراغش که همه وقت و اعصابتونو میبره!! در آخر هم میبینین مثل کنکور امسال سئوال نمیدن ازش..ضد حال خورد به خیلیا به جز من:n10:)
سال چهارم : همه بجز فصل 1 و 3 و 4 و 5 (اگر هم حوصله نداشتین 8 هم نخونین..البته ضرر کردین چون متوسط 2 3 سئوال میاد ازش..ولی واقعا میتونم بگم قشنگترین فصل زیسته!!)
خب اینم زیست اینارو بخونین حله..البته اینایی رو که حذف کردم حتما یه نگاهی به جک و جونوراش بندازین چون میان با سایر فصول ترکیب میکنن و تست از دست میره..
مثلا تو فصل 4 پیش یه جانور هست به اسم برگ متحرک حالا میان اینو ترکیب میکنن با سال 2 که نوع تنفس.اسکلت..گردش خون و... چه طوریه!!البته به نظر من آسونترین سئوالا همین ترکیبی ها هستن!!:n09:
پس حالا شد به هیچ وجه نمیرین سمت ژنتیک.بعدش کل زیست سال دوم خیلی مهمه حتما توجه بسیار زیادی بهش بکنین هم سئوال مستقیم دارره هم ترکیبی با سایر فصول...
هرکاری هم که میکنیند 3 فصل آخر پیشو از دست ندین(باکتری ویروس آغازی قارچ) تست فراوان داره!! حیفه از دست بره..
تو دانشگاه هم که دارین پس بهتره با پایه بهتری برین اونجا...
یه فصلی هم هست 9 سال 3 بچه ها زیاد ازش خوششون نمیاد ولی شما حتما بخونین هر ساله 2 تایی داره..خیلی آسونه حیفه تستش بپره..
مثلا بیشتر سال 2 بازم تو فیزیولوژی دانشگاه تکرار میشه البته گسترده تر یا همین قارچ ویروس باکتری مجددا واحد های جداگانه ای دارن ...
اصلا هم وقتتونو سر یه سری مسایل سخت و قدیمی کنکورهای دهه 60 و 70 نکنید تو اون دوره ها سبک یه جور دیگه ای بود.. فقط میگم تو زیست مسایل عددی=وقت تلف کردن..
اگه اینگونه مسایل شاهکار کنه 4 تست بیاد که میشه 8% حالا شما این 8% بیخیال بچسپین به اون 92% باقیمانده..چون هم وقت میگیره هم احتمال درست زدنشون کمه.........
مرسی توضیحاتت عالی بود
من سال چهارمم زیست و دروس سال های پایه رو یه دور خوندم و برای زیست پایه از آبی قلم چی استفاده میکنم و برای پیش 1 تخته سیاه و برای پیش دوم خیلی سبز.
به نظرت چیکار کنم که پزشکی برسونم اول سراسری بعد آزاد هدفمه
شیمیم و زبان انگلیسیم عالیه بالا ی 70 میزنم تو آزمون ولی فیزیک و ریاضی مشکل دارم پیشنهادت چیه؟زیستم هم در حد متوسطه حدودای 35 الی 45 میزنم برای بالاتر زدن از همون کتابا که گفتی استفاده کنم خوبه؟
ادبیات و عربی چی پیشنهاد میکنی؟
منطقه 3 هم هستم
برای زیست گربه یا نوبل چطوره؟
اگه لطف کنی یه برنامه خوب بدی
خیلی خیلی خیلی ممنون از جواب خوبتون و وقتی که گذاشتید ... کمکتون واقعا مفید بود و حتما استفاده می کنم از چیزهایی که گفتید ... بازم ممنون
منم قبولشدم...............................شهید بهشتی افزایش ظرفیت داده.
:n26:
منم قبول شدمنقل قول:
مرىم خانوم ممنون که خبر دادى
اینم تکمیل ظرفیتهای ارس-تبریز
شهریش ماشاالله خیلی بالاس!!:n09:
ضمن عرض تبریک قبولی شما در شعبه بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تبریز (ارس )، به اطلاع کلیه پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیتمی رساند با در دست داشتن مدارک زیل ( در صورت دارا بودن معدل کتبی بالای 16) و تکمیل فرم های ثبت نامی مندرج در سایت در روزهای 10 و 12 اسفند ماه 91 از ساعت 9 صبح الی 14 بعد از ظهر به شعبه بین الملل ارس واقع در شهرستان جلفا مراجعه نمایید عدم مراجعه در تاریخهای فوق به منزله انصراف بوده و اولویت ثبت نام با داوطلبان ذخیره خواهد بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. مدارك لازم:
1 – 12 قطعه عکس 4*3
2 – اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه
3 – اصل و کپی کارت ملی
4 – اصل و کپی کارت پایان خدمت
5 – اصل و کپی مدرک پیش دانشگاهی و سال سوم متوسطه
6 – اصول و کپی ریز نمرات پیش دانشگاهی و سال سوم متوسطه
7 – تعهدنامه محضری
8 – سفته
9 –فرم ثبت نام
10 – برگ مشخصات اولیه
11 – اصل فیش واریزی
12 –فرم کمیته انظباطی , فرهنگی
13 – فرم معاینه پزشکی
14-تصوير كارنامه قبولي در آزمون2.فرم های ثبت نامی- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3. واریز نقدی شهریه ثابت و متغییر سالانه
(علی الحساب) به شماره حساب 2178190539001 بنام درآمد خدمات آموزشی و فرهنگی شعبه بین اللمی ارس نزد شعبات بانک ملی .
رشته مبلغ (ریال) پزشکی 170,000,000 دندانپزشکی 181,000,000 داروسازی 166,000,000
الان از دانشگاه زنگ زدن.باورم نمیشه یعنی الان ما 10نفر قبول قطعی دندان هستیم؟نقل قول:
نمی دونین کلاسا از کی شروع میشه؟
خواهش میکنم.نقل قول:
آبی قلم چی که تسلطو نمیبره بالا اونم برا زیست!!!شاید برای فیزیک و ریاضی خوب باشه که سبک سئوالات برا اونا زیاد تغییر نکرده ولی برا زیست ما این همه مباحث داریم که تاحالا حتی اسمش تو کنکور نیومده..مثل ریاضی فیزیک شیمی نیست که تقریبا تو این 5 6 ساله یه جورایی همش تو کنکور اومده و یک سبک خاص خودشو داره مثلا مبحث مدار سال سوم تو یه قالبه طراح دستش زیاد باز نیست ولی زیست اینجوری نیست.. بعد به این آزمونا زیاد دل خوش نکنید که درصدش چه قدر باشه...زیاد دور نمیرم نمونه عینیش خودم.. آزمونی نبود شیمی و دینی زیر 90 باشم ولی کنکور ......
پس شرط کافی یادگیری اونم برا کنکور های مفهومی اخیر درصد نیست بلکه عمق یادگیری و از پس هر نوع سئوال برومدنه!!
زیست 35-45 که پایینه برا سراسری ولی یه دوستی داشتم کنکور 90 زیست 46 زد ولی عربی 83 و ریاضی 85 بود!!! میدونم که برا ریاضی عربی این درصد خیلی سخته ولی با زیست وشیمی یکم راحتتر میشه به حدود 70 رسید...زیست که گربه و نوبل برا دهه 80 هم به زور جواب میده..فقط برا زیست 1.کتاب 2.کتاب 3.کتاب 4.همایش زیست 5.خیلی سبز(به تاکیدم رو کتاب درسی توجه کنید)
من همیشه گفتم برا یه درصد 50 55 تو زیست کتاب درسی کفایت میکنه ولی برا نکات خیلی دقیق و ترکیبی و تسلط بیشتر بهتره کتاب تست خیلی سبز استفاده بشه و گرنه کتاب کافیه..البته نه فقط مرور سطحی کتاب.همین کتاب به ظاهر ساده میشه ازش المپیاد هم طرح کرد..دور کردن هم بستگی به مبحثش داره..مثلا هورمون ایمنی اعصاب دیگه یاد گرفتی امکانش کمه که از یاد بره..ولی برای قارچ ویروس هر چه قدر بخونی کمه چون زود از یاد میره....
ریاضی که من زیاد باهاش جور نبودم زیاد نمیتونم راهنمایی کنم حدود 30 زدم..البته برا ریاضی و فیزیک بهتره مبحثی خونده بشه .. مثلا ریاضی اینا بهتره و راحت تر میره تو ذهن و تست خیز تره..
تابع-حد پیوستگی-مشتق-کاربردش-مثلثات-آمار-(گاها احتمال)-انتگرال
فیزیک هم اینا به نظر من برا خودم قابل هضم تر بود:
نور-خازن جریان-مغناطیس و القاش-صوت-موج-کل پیش2
اینا میشه حدود 60 %فیزیک برا فیزیک درصد عالیه..
شیمی هم که میگین خوبه ولی تو انجمن خودم یه پست نسبتا کلی واسه شیمی گذاشتم اگه خواستین نگاه کنین
ادبیات که قطعا باید مبحثی باشه وگرنه با خوندن درس به درس نمیشه درصد خوبی زد اونم تو کنکورهای سخت برا ادبیات اخیر
این متن دکتر سبطی برا ادبیاتو بخونین(
منطقه 3 برا پزشکی دیدم که همشون زیر 1000 بودن(مگر سهمیه ای داشتن یا ظرفیتش پر نشده تا رتبش بالا رفته باشه) مثلا 900 کرمانشاه 800 همدان 70 بهشتی و... آوردن..رتبه که هر سال متغییره زیاد نمیشه روش حساب کرد ولی برا اطمینان خاطر همون زیر 1000 قطعیه(منطقه3)
آره به منم بعدش زنگ زدن کلاسارو نمى دونم ولى فکر کنم همىن هفته شروعهنقل قول:
میشه رتببه با معدلتونو بگید؟
کدوم دانشگاه قبول و چه رشته ای؟
تبریک میگم خوش به حالتون
اگه می خواین امسال کنکور بدین اصلا به بین المللی به عنوان هدف اصلیت نگاه نکن.سعی کن این3ماهو خوب بخونی.بدون فکرکردن به بین المللی.نقل قول:
اگه رتبت تاحدود 4000 منطقه بشه و معدله کتبىتم بالاى 17 باشه به احتمال خىلى زىاد قبول مىشى . اونم جاى خوبش مث تهران البته سال دىگه شراىط سخت تر مىشه ..... بعد از سىدى هاى استاد احمدى حتما استفاده کن خىلى مفىدهنقل قول:
البته همون طور که مرىم خانوم گفت اصلا به فکر بىن الملل نباش باىد به فکر دولتى باشى تا شاىد بىن الملل بىارى :n02:نقل قول:
Nafahmidi ghabl az eid bayad berim kelas ya na ?. Chon bishtar daneshgaha bistom dige tatilan
البته هدفم سراسری برای فهمیدن رتبه ها میپرسم چون یکی از دوستام میگفت با رتبه 15000 منطقه 3 قبول شده میخوام ببینم مگه میشه؟
تلاشمو که میکنم حداقل هفته ای 50 ساعت میخونم و از خوندنم راضی هستم از سی دی ها هم فقط برای مسعودی را نگاه میکنم بقیش به دردم نخورد
Age ghabol ham shode bashe jaye khobi ghabol nashode .... cd shimisham khob bodنقل قول:
اگه مبتکران رو بخونی کافیه
از روی مبتکران درس میده و خیلی از چیزا رو نمیگه
خوشم نیمد زیستشم بعضی نکته هایش بد نیست ولی در کل کتاب از همه چیز بهتر است
شىمى دوش خىلى خوبه مخصوصا فصل چهارش که خىلى ساده ساختا لووىس و ساختار اتم هارو توضىح مىدهنقل قول:
من خودم خیلی عقبم و تازه کمتر از 2 ماه هست که شروع کردم و از اونجایی که 10 سال پیش کنکور داده بودم اونم ریاضی اونم نخونده ! در واقع از صفر شروع کردم و هیچ درسی هم یادم نمیاد ...
اما چندتا کار منو جلو انداخته ... یکی اینکه برای درس خوندنم از نوشتن با رنگ های مختلف ( بیشتر از 7 8 رنگ ) استفاده می کنم و موقع دوره بنا به نوع رنگ هایی که تو زهنم دارم راهت تر می فهمم ...
برای زیست کتاب خیلی سبز واقعا عالی بود و من اول زیست 1 رو از روی خیلی سبز خوندم و تست های کتاب گربه که می گن نسبتا سخته رو راحت زدم ... دین و زندگی همه می گن گاج اما چون من کلا این درس یعنی دین و زندگی رو 10 سال پیش من نداشتم و نمی دونم چیه گاج یکم گیج کرد منو و به جاش از روی خیلی سیز خوندم و فقط فعلا سال دوم رو خوندم و تست زدم راضی بودم ... خداروشکر زبانم 100 هست و مشکلی ندارم و زبان کسی اگه بده باید همش کلمه های کتاب رو بخونه و البته هرکاری کنه آخر 2 تا متن همیشه پره از کلمات خارج از کتاب اما خوب برای همه سخت میگه اگه سخت باشه ... عربی رو هم که کلا بی خیال شدم نه علاقه دارم و نه وقت ! ... برای زیست و شیمی هر دو معلم گرفتم و شیمی خیلی مهمه چطور درس داده بشه و من خیلی تا اینجا راضی بودم و الان اولا شیمی سوم هستم و برای شیمی 1 که خیلی ها می گن توی فصل های 4 و 5 مشکل دارن من برعکس بودم ! و همه تست های 4 و5 رو درست می زدم و فقط حفظ کردنیای فصل 1 و 2 بود که چون کم خوندم یادم میره . همه هم میگن کتاب مبتکران شیمی خیلی خوبه اما من فقط تستاشو زدم و درسشو نخوندم ... مشکل بزرگ من زمان خیلی خیلی کمیه که تا کنکور مونده و کلی درس که باید تمام کنم ... ادبیات معلم گرفتم و خیلی متفاوت درس میده و کلا تکنیکی درس میده و اصلا نیازی به نگاه کردن کتاب درسی ( به جز تاریخ ادبیات و کلمه ) نیست ... ریاضی فیزیک رو هم هنوز شروع نکردم و گذاشتم برای بعد از عید ولی چند جا دیدم که میگن ریاضی مهروماه خوبه و فیزیک جامع خیلی سبز من دارم اینارو اما شروع نکردم هنوز ... کلا خیلیییی عقبم و فکر نمی کنم بتونم تو این زمان کم رتبه زیر 5000 6000 منطقه 2 بیارم :n03: خوش به حال کسایی که 1 سال پیش شروع کردن و الان فقط دارت تقویت می کنن درساشونو نه مثل من بزور برسونم خودمو به کنکوز ... اگه بچه های اینجا تجربه حوبی دارن بگن ما هم استفاده کنیم
ىه زنگ به شماره استاد احمدى بزن شراىطتو بهش بگو مطمعن باش کمکت مىکنه که رتبت خىلى بهتر بشه اىنم شمارش 09121965702نقل قول:
لطفا تبلیغات نکن چون اون سی دی ها برای همه مفید نیست اگه خواستی عیباشو میگم تا خودتم راضی بشی هرکی گرفته پشیمونه فقط به درد بخورش مسعودیه