این ماینوکسیدیل 2 درصد و 5 صد داره ؟ اول از کدومش معمولا شروع میشه ؟نقل قول:
:n16:
Printable View
این ماینوکسیدیل 2 درصد و 5 صد داره ؟ اول از کدومش معمولا شروع میشه ؟نقل قول:
:n16:
سلام من جدیدا ریزش مو پیدا کردم موهام که بلند شده فهمیدم میخواستم ببینم تا چه حد عادیه ریزش مو اگرم شامپو یا داروی گیاهی خاصی هست برای ریزش مو که واقعا خوب باشه معرفی کنید :n16:
بعد یه سوال داشتم چطور میتونم موهامو صاف صاف کنم 1 بار گلت کردم بهتر شد اما صاف صاف نشد ماده ای چیزی هست که مو رو لخت و صاف کنه ؟ :n01:
استفاده از روغن سیاه دانه تا چه حد میتونه از ریزش مو جلوگیری کنه؟کسی اطلاعاتی دراین زمینه داره؟
ممنونم:n16:
دوست عزیز سلام!:n02:نقل قول:
ریزش مو در حد روزانه 100-200 تار مو طبیعی هست ولی بیشتر از اون غیر عادیه!
اگه ریزش مو پیدا کردی باید ببینی اول علتش چیه بعدش با توجه به علتش درمان کنی
گاهی اوقات ریزش مو به خاطر استرس و تنش های روانی هست که اگه برطرف بشن نیازی به استفاده از داروهای خاص نیست
دلایل مختلف ریزش مو :
1)ژنتیکی و ارثی
2)تغذیه نامناسب(استفاده نا کافی از سبزیجات پروتئین و مینرال ها مثل مس و روی که تاثیر زیادی روی سلامت مو دارن)
3)استرس نگرانی بی خوابی یا بد خوابی و ...
4)بیماری های پوستی در ناحیه سر مثل قارچ و ...
در مورد سوال دوم
من خودم از شامپوی ضد وز loreal و ماسک موی لخت کننده ی loreal استفاده میکنم و راضی هستم
البته موهای من فقط کمی wave داره و زیاد فر نیست
ولی به نظرم کلا خوبه
200 تا در روز عادیه؟ :n04: نه در اون حد نیست پس طبیعیه آخه هی فک میکنم موهام کم پشت میشه اگه 200 تا در روز مو بریزه از سرم که سر 1 سال کچل میشم :n02:نقل قول:
البته منم موهام فر نیست وز هم نیست فقط 1 کوچولو موج داره میخوام صاف صاف بشه همینطور لخت حالا این شامپو هم که گفتی امتحان میکنم ببینم چطوریه اگه گرون نباشه خیلی :n02:
ممنون از راهنماییت :n16:
بله عادیه!نقل قول:
کچلم نمیشی!:n02:
زیاد گرون نیست جفتش با هم حدود 35-40 تومن در میاد
خواهش:n16::n11:
دوستان کسی از این تونیک طلسم که جدیدا خیلی در موردش حرف میزنن و 2-3 سالی میشه تو بازاره برای جلوگیری و رویش جدید مو استفاده کرده؟ جواب میده؟
میگن اختراع جدیده و دارن صادر میکنن ؟؟!!!!!:n13:
نقل قول:
تبلیغ محض.
من حدود یک ماه هست دارم استفاده میکنم فعلا توی این چند وقت ریزش مو در حد صفر بوده یعنی به ندرت شده من ببینم مو توی دستم میاد (موقع شامپو زدن)نقل قول:
دوستمون Ali_softcenter خیلی نظر مساعدی درباره این تونیک ندارن من هم وقتی گرفتم گفتن تبلیغ هست ولی خوب گرفته بودم الان هم ناراضی نیستم ولی قیمتش خیلی زیاد هست نسبت به تونیک های مشابه
درودنقل قول:
در مورد ریزش مو ممکنه....مثل همه تونیک های ضد ریزش که باعث میشن ریزش مو قطع بشه
ولی سازندگان این تونیک ادعاهای دیگه ای دارن که تبلیغاتیه...مثل مو درآوردن شخص بعد از چند ماه!
اگه شما با استفاده از این تونیک مویی در قسمت های ریخته شده مشاهده کردید خبر بدید لطفا
دوستان من چند وقتی هست از ماینوکسیدل 5 درصد به همراه تونیک موی سریتا t2 استفاده میکنم و خیلی هم راضی هستم فقط مشکلی که برام پیش اومده درآمدن موهای ناخواسته روی صورت و حتی روی گوش هستش:n21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز شما اگه جواب گرفتی حتما اینجا بگو که ما هم بدونیم . بگیریم استفاده کنیم . ممنون
اون در اوردن مو یکم برا خود من هم غیر قابل قبول هست ولی همین که فعلا جلو ریزش مو رو گرفته راضی هستم هر چند باید بگم یکی از دلایلی که باعث این همه پول رو بدم(نیبت به تونیک های مشابه) همون قسمتی هست که تقریبا خودمم قبول دارم خالی بندی هست (یعنی در اوردن مو روی قسمت های حتی تاس)نقل قول:
راستی من دارم الان استفاده میکنم و از لحاظ ریزش مو الان تقریبا صفر شده اینکه بعد از قطع کردن هم اینجوری بمونه رو نمیدونمنقل قول:
ضمنا این رو هم بگم غیر ممکن هست بعد از تموم شدن بسته دوم رو بخرم و به نظر من شما از همون تونیک های عادی استفاده کن اگه نظر من رو میخوای رزماری رو استفاده کن چون اون رو دیدم جواب داده
رزماری استفاده کردم فایده ای نداره ، حداقل برای من . شما اگه جواب گرفتی و ریزش بند اومده حتما اگه ادامه بدی به نتایج بهتری میرسی ، چرا ادامه ندی؟؟؟!:n29:نقل قول:
رزماری رو خودم استفاده نکردم برادرم قبلا (اوایل که رزماری اومده بود) استفاده کرد و ریزش موهاش متوقف شد
خودمم قصد داشتم بخرم یه جورایی این داروی طلسم فریبم داد ( هر چند ناراضی نیستم از عملکردش تا الان)
یه موردی هم در رابطه با تونیک ها من بهش برخوردم این هست که مثل شامپو ها ممکنه یه تونیک برا یه نفر خوب جواب بده برا یکی اصلا به درد نخوره و بطبع بهترین کار این هست که یه جورایی یکی یکی تست کنی هر کدوم جواب داد استفاده کنی مثلا همین طلسم رو دیروز رفتم پیش یه عطاری که داروهای گیاهی داشت خیلی بدش رو گفت و گفت پولت رو حروم کردی!
بعد صحبت ریزش مو شد یه قوطی داروی گیاهی رزماری ( نه اون تونیکش که داروخانه ها دارن) و یه قوطی دیگه که ضاهرا بابونه بود رو بهم معرفی کرد و گفت خودمم دارم استفاده میکنم و خیلی خوب هست ضمنا گفت صابون 12 گیاه + شامپوی آلورا بزن خیلی عالی جواب میده منم فعلا چون دارم طلسم رو میزنم نخریدم اما صابون 12 گیاه رو چون دنبالش بود (خیلی تعریفش رو شنیدم) خریدم
طلسم تموم بشه اون دو قوطی رزماری و بابونه رو میخرم (گفت یکیش برا رویش هست و یکیش برا جلوگیری از ریزش) ولی اون شامپو الورا قیافش داغون بود بهش نمیخورد چیز به درد خوری باشه ) باید ببینم این جناب Ali_softcenter شامپوی الورا خوبی سراغ دارن یا نه
شامپو آلوورا در برند های خیلی معروف ندیدم...
تنها شامپوی آلووورایی خوبی که دیدم از برند فرانسوی متوسط کلیون بوده. نمایندگی پایین از تئاتر شهر - ولیعصر
و البته شامپو آلوورا کاپوس
بیشتر برای موهای خشک تجویز میشه
همانطوری که قبلا گفتم این محلول برای من خیلی خوب جواب داده و الان در عرض 6 ماهی که دارم استفاده میکنم کل قسمتهایی از سرم که خالی شده بود موهای نازک قابل مشاهده در اموده تنها مشکلی که من دارم در بالا گفته شد به علاوه التهاب کمی پوست سرم و همچنیم استفاده روزانه که باید باشد تا جواب دهدنقل قول:
به نظرم دوستان مصرف کنند ضرر نخواهند کرد من خودم تصمیم داشتم برای خالی شدن کناره های موهام، مو بکارم ولی الان که اثر این را دیدم تا حدودی امیدوار شدم :n20:
من یه تونیک طلسم خریدم . ماینوکسیدیل رو قطع کردم الان دارم ار طلسم استفاده میکنم ، میخوام دورشو کامل کنم ببینم تبلیغه یا واقا اثر داره . خودمو فدای پزشکی میکنم :n02: :n14:
دوستان یه مدتیه سر من شوره زیاد میزنه تا حالا چندتا شامپوی خارجی هم گرفتم ولی چاره نکرده به نظرتون چیکار کنم؟
بیا بغل عمو منم تقریبا یه ماه هست دارم میزنمنقل قول:
هر وقت تو کشورهای توسعه یافته مثل اروپا ادم کچل ندیدین!بدونید یه دارو برای جلوگیری از ریزش و رشد مو پیدا شده!
فکر نمیکنم حرفتون صددرصد درست باشه! اخه فرضا الان جراحی لیزیک و لازاک عیوب انکساری رو بطور کامل رفع میکنه ! اما هنوز هم عده زیادی حتی درکشورهای توسعه یافته از عینک استفاده میکنن:n06:نقل قول:
بعضی ها ترجیح میدن کچل باشن بعضی ها هم با اینکه میتونن از عینک خلاص بشن ترجیح میدن عینکی بمونن حالا چه در ایران چه در خارج:n16:
آقا کسی از "داکس" استفاده کردین؟
یکی بهم پیشنهادش داد اما نمیدونم چجوریاس
سلام .. من 17 سالمه تا 1 سال پیش هر روز موهامو اتو میکشیدم تا اینکه یه مدت گذشت و موهای شقیقه ام ریخت و چون موقع اتو کشیدن به طرف راست سرم زیاد فشار میاوردم اون طرف یکم بیشتر ریخته ... اینو که دیدم ترسیدم ریزش موهام شاید به خاطر هورمون مردانه باشه.... آزمایش که دادم هیچ مشکلی نبود فقط پر کاری تیروئید داشتم اونم خیلی کم.. حالا نمیدونم علت اصلی ریزش موهام کدومه؟؟؟ یه سوال دیگه هم دارم که اگه علتش اتو کشیدن زیاد باشه دوباره در میاد یا نه... وقتی تو آینه نگاه میکنم موهای شقیقه ام عقبه اعصابم خورد میشه ...:n28:
لطفا راهنماییم کنید. ممنون:n28:
چکار کنم موهام درخشان و براق بشه؟
چی معرفی میکنید
بعضیا رو میبینم موهاشون مشکیه همچین میدرخشه دلم میخواد:n28:
دوستان من که میگم هر کس هرجوری که هست خوبه.ور نره به خودش انقدر.نمیگم که مراقب سلامتی و زیباییمون نباشیم اما ور رفتم به بدن آدمو حساس میکنه. الان خیلی ار مرد ها با اینکه موهای کم و تاسی دارن بازم خوش تیپن.موی کم پشت باید کوتاه بشه یا اونا کا تا نصفه سرشون تاسه باید موهاشونو کوتاه کنن ببینن چقدر خوشتیپ میشن.نمونش پ ی ت ب و ل. پول خرج نکنید بابا.01
پیت بول کجاش خوش تیپه داداشم :n02: اون چون معروفه و پولدار طرفدار داره!نقل قول:
در مورد مزوتراپی برای مو عرض کنم که هر دکتر پوستی که در حال حاضر داره اینکارو میکنه بینهایت انسان بی وجدانیه چون واقعا ریسک بسیار بزرگیه و اگر هم موثر باشه موقته این کار هنوز مورد تایید بسیاری از متخصصان نیست و هیچ تاییدی از هیچ جای معتبر نداره و کشور ما متاسفانه برای مردم ارزشی قائل نیست و تو این مورد فقط و فقط به درآمد و پول اون فکر میکنن این دکترای بی وجدان کاسب پول دوست، و مردم شدن موش آزمایشگاهی جوابشونو خدا بده. بنده خودم متاسفانه به یه پزشک بی وجدان اعتماد کردم و این کار رو انجام دادم که بزرگترین اشتباه زندگیم بود هم پی ار پی انجام دادم هم مزو.نقل قول:
یه شگردم دکترای پوست و مو دارن (البته صحبت بعضیاست ها نه همه) که یه طوری رفتار میکنن که جذبت میکنن و اعتمادتو جلب میکنن و راه فرار رو هم باز میزارن وقتی که بدتر شدی میگن ما که گفتیم صد در صد نیست یا اینکه میگن افراد با هم فرق دارن، دکتر من که بهم میگفت ا مگه میشه من باید شما رو بعنوان کیس معرفی کنم اونم تو شرایطی که داغون بودم بهش گفتم دکتر دست میکشم تو موهام 100 تا 100 تا مو میاد پایین به دادم برس. خدایا جوابشو خودت هر جور که دوست داری بده من هیچ کسیو لعنت نمیکنم. پیش چند متخصص معروف هم که رفتم به شدت مخالفت کردن از جمله دکتر فرج الهی و دکتر صیرفی یکی از متخصصان که کم مونده بود فحش خار مار و عقرب بده. خلاصه دوستان اینارو گفتم که مطلع باشین بلا سرتون نیاد اینم بگم قبل اینکه من اینکارو انجام بدم چقدر از اینور اونور میشنیدم که آره یه خانومه انجام داد اصلا باورت نمیشه نمیدونم فامیلمون انجام داده میگه عالیه، ما خودمون چندین نفر رو انجام دادیم خیلی خوب جواب داده از این حرفا.
ببخشید میشه بپرسم مشکلی که مزو در شما ایجاد کرده چی بوده؟ چرا میگید خوب نیست؟و...نقل قول:
ممنون میشم کمی توضیح بدید
هرچی موندم جواب این دوستمونو بدین تا منم استفاده کنم اما متاسفانه نیومد تا مجبور شم دوباره منم یادآمری کنمنقل قول:
ممنون:n12:
خواهش میکنم. بله حتما توضیح میدم. البته داستانش مفصله مثل قصه میمونه. من موهام خیلی خیلی پر پشت بود ولی یه چند بار بلا سرم اومد یه حادثه خیلی بد که به شدت نارحت کننده بود اینو نمیخوام وارد جزئیات بشم. بعدش هم یکی دیگه که دو نفر میخواستن ازم دزدی کنن من مقاومت کردم یکیشون از پشت با کل وزنش آویزون شد به موهام بعد از یه مدت متوجه شدم پشت سرم یه ناحیه کوچیک کم پشت شده نمیدونم دلیش واقعا چی بود یه دکتری هم گفت ارثیه من دارو استفاده کردم خوب نشد ولی بقیه موهام عالی بود بعدش که گول حرفای اینو اون خوردم رفتم برای مزو و پی ار پی دکتر جلسه اول برام پی ار پی کرد و بلا فاصله مزو، اول اینکه من ازش خواهش کردم فقط تو قسمتی که کم پشت شده تزریق کنه ولی ایشون تو تمام قسمتا تزریق کرد گفت ضرر نداره که مفیدم هست بعد گفت هر دو هفته بیا مزو گفت که هفت جلسه لازمه، خوب تو یکی دو ماه اول یکم موها ی ریز در اومد ولی از اون به بعد ریزش وحشتناک، بهش اطلاع دادم گفت ادامه بده درست میشه، فاصله جلسه ها زیاد تر شده بود از اولش هم قرار همین بود ولی ریزش موهای منم هی زیادتر شد دیگه گریمو در اورده بود نه تنها اون قسمت کوچیک که کم پشت شده بود مو در نیومد بلکه واقعا شرمنده بقیه موهام شدم که قبلا عالی بودن بیچاره من، به دکترم زنگ زدم گفتم آخه چی شده سریع جبهه گرفت گفت آقا همچین چیزی نمیشه خودت مشکل داشتی حتما باید شما رو به عنوان کیس معرفی کنم اصلا محاله و از این حرفا حتی نگفت بیا ببینمت من واقعا دوست داشتم برم لهش کنم حتی اون دوتا منشیشو که چقدر تعریف میکردن از این کار و مریضاشون که همه نتیجه گرفتن و این حرفا آخه زندگیمو سیاه کرده بود ولی اینکارو نکردم گفتم صبر کنم شاید درست بشه آخه اون اول میگفت 6 ماه بعد اثرش معلوم میشه ولی 10 ماه گذشت هیچی به هیچی باز گفتم برم جلو مریضاش حالشو جابیارم یا اسمشو همه جا پخش کنم ولی بازم این کار رو نکردم فقط از خدا خواستم هر جور خودش صلاح میدونه. ولی گفتم این موضوع رو به اطلاع دوستان برسونم نه که بخوام مردد بشن ولی بیشتر دقت کنن از طرفی خواستم نگم ولی گفتم شاید انسانی نباشه و خدا راضی نباشه که صدام درنیاد و ... من هیچی رو تا قطعا نقض نشه رد نمیکنم ولی احتمال و ریسکو هم نباید در نظر نگرفت اونم بر اساس اطلاعات و تجربه. خیلی از متخصین هم با مزو و پی ار پی مخالفن. اینم بگم اگر اثر هم داشته باشه و فرضا مثبت باشه احتمالا باید ادامه پیدا کنه و جای اون تزریقاش هم البته خیلی دردناک و عمیق نیست ولی بی آزار هم نیست.نقل قول:
موفق باشید
ممنون از وقتی که گذاشتید و توضیحاتی که دادیدنقل قول:
داستان متاثرکننده ای بود
اما من هم دیدم خیلی ها رو که از مزو جواب مطلوبی گرفتند! شاید متخصصی که شما بهش مراجعه کردید(بهردلیلی مثلا اشتباه در روند کارش یا هرعامل دیگه ای) درست انجام نداده باشه!
نمیدونم چی بگم
ولی خیلی خوبه که اطلاع رسانی کردید
سلامنقل قول:
واقعا خودتون دیدید؟ آخه خیلیا به یکی اعتماد کامل دارن و طرف میگه خودم دیدم و به علت اعتماد باورشون میشه و وقتی کسی دیگه ازشون میپرسه میگن خودم دیدم که طرف رو از دودلی و استرس و نگرانی بیارن بیرون و فقط قصد کمک هم دارن. خدایی نکرده جسارت نشه من خودم تا حالا چندبار اینکار رو کردم ولی از یه مقطعی سعی کردم اینکارو نکنم.
مطمئنید قطعا طرف از مزو نتیجه گرفته نه درمان جانبی مثلا دکتر من به مریضاش در کنارش ماینوکسیدیل هم میداد اونم قویشو خوب ممکن بود طرف با استفاده از ماینو نتیجه بگیره فکر کنه بخاطر مزو بوده من خودم از ماینو استفاده نکردم چون اصلا احساس خوبی بهش ندارم با اینکه میدونم تنها محلول تایید شده FDA برای مو هست و خیلی ها هم نتیجه خوبی گرفتن.
1-میشه توضیح بدید چه مقدار نتیجه بخش بوده؟
2-بعد چه مدت اثرش محسوس شده؟
3-مشکلشون چی بوده آیا ارثی بوده؟
4-خانم بودن یا آقا؟
5-چند جلسه بوده؟ آیا احتیاج به تکرار داشته؟
6-داروشون رو میدونید چی بوده؟
7-همه در یک کلنیک انجام دادن؟
8-فقط مزو یا پی ار پی هم بوده؟
اگه تونستید پخ بدید بفرمایید کجا این کار رو انجام دادن شاید اینبار نتیجه داد البته با توجه به فرمایشات شما امیدوارم ثابت بشه که من اشتباه میکنم و اونقدرا ریسک نداره البته من نمیگم که حتما انجام میدم (احتمال زیاد انجام نمیدم شاید میخوام یکم حس کنم که من دارم اشتباه میکنم که بعیده).
ببخشید این همه سوال میکنم چون واقعا تجربش رو داشتم تحقیقم زیاد انجام دادم با پزشکای امریکایی هم کلی نامه نگاری کردم و برام خیلی موضوع جالبه که این معجزه ها تو ایران اتفاق میافته و الان خیلی از پزشکای عمومی هم این معجزات رو انجام میدن. به هیچ وجه هم قصد جسات ندارم بخصوص که شما تا حالا بسیار بنده رو با راهنماییهای مفیدتون شرمنده کردید و باز هم از لطفتون متشکرم.
موفق و سلامت باشید
راستی یه مطلب دیگه، یه دوستی داشتم که تو یکی از این کلنیک های کاشت مو در اصفهان کار میکرد که مدیرش یکی از متخصصین معروف که البته تعریفشون رو هم زیاد شنیدم هست، قبل اینکه من این کار رو انجام بدم اون یکی از مشوق ها بود و میگفت بعضیا اومدن و گفتن خیلی بهتر شدن ولی بعد از اینکه برای من مشکل پیش اومد چند ماه بعدش گفت همونایی که میگفتن خوب شدن چندتاشون اومدن میگن خیلی بدتر شده به این مورد هم باید توجه داشت که شاید اثر موقتی باشه و بعدا بی اثر و یا حتی گاهی بعد از مدتی اثر معکوس بده و همین الان که دارم اینرو مینویسم یادم افتاد که یه پزشکی هم یه مطلبی شبیه این که میگفت بعدا اثر معکوس میده رو ارائه کرده بود هر کی خواست یه سرچی کنه شاید اون مطلب رو هم پیدا کنه. من اینو میدونم که درحال حاضر مزو و پی ار پی تو خیلی از مطب ها و کلنیک ها داره انجام میشه و درآمد کمی هم نداره پس مخالفت با این مطالبی که عرض کردم کم نخواهد بود ولی فکرشو بکنید ببینید چه سودی به حال من داره که وقت بذارم اینارو بگم؟البته بجز عدم وجدان درد و حس انجام وظیفه انسانی. از چند وقت دیگه هم میرم ماموریت خیلی دیگه وقت نمیکنم که بیامو مزاحم دوستان بشم ولی بر حسب وظیفه انسانی عرض کردم و اصراری هم ندارم کسی انجام بده یا نده تجربه ی خودمو گفتم
بازم همگی موفق باشید
نقل قول:نه دوست عزیز این چه حرفیه؟ شما خیلی خوب و بجا صحبت کردید و تجربه شخصیتون میتونه خیلی هم خوب و مفید باشه کلااینجا همه برحسب تجاربشون صحبت میکنن!نقل قول:
اینم مشخصه نفعی نداره که دیگران رو منع کنید و این صحبتها
بنابراین کسی همچین فکری در مورد حرفاتون نداره بدون شک:n18:
راستش من که خودم شخصا انجام ندادم و سوالاتتون هم خیلی ریز و وارد جزییات هست اما یکی از اقواممون آقا هم بودند جلوی سرشون داشت خالی میشد هیچ درمان دیگه ای هم همزمان انجام نداده حتی ماینوکسیدیل که گفتید!
فقط مزو بوده چندین جلسه با فاصله چند هفته رفتن((من نمیدونم دقیقا چند جلسه))
ولی بعد از اون دیگه تکرار نشده!
نتیجش هم خیلی راضی بوده یعنی واقعا طوری بود که به دیگران هم توصیه میکرد! اثر معکوس هم تا حالا که نداشته روشون! یعنی من که ایشون رو بعد از گذشت مدتها دیدم شرایطش خوب بود :دی
باباشون هم همینجوری از جلوی موهاشون کم مو بودن (پس حتما ارثی بوده)
شهرستان هم انجام دادن و تهران نبوده که بخوام ادرس کلینیک رو بگم کجا
دارو رو نمیدونم:n13:
بهرحال ممکنه که موارد نادری مثل این فامیل ما خوش شانس باشن:n06:
اینم بگم که خیلی درمانها هست (نه فقط مو) که بعضا جواب مطلوبی میده اما برای همه خوب نیست
همین رواکوتان میدونید چه بلاهایی سرم اورد؟ چه ها کشیدم ازش!؟
اما 90% ادمها براشون معجزه وار خوب بود
بنابراین شاید این مطلب هم باید مورد توجه دوستان باشه
اما نهایتا دونستن تجربیات دوستان میتونه در تصمیم گیری بهتر به همه کمک کنه
موفق باشید
بسیار از پاسختون ممنونم
امیدوارم که برای اون اقا مشکلی پیش نیاد و همیشه راضی باشن.
راکوتان درسته اثرات متفاوتی داره و در مورد اثرات بدی که راکوتان داشته خیلی متاسفم امیدوارم جبران بشه و از اولش هم بسیار بهتر بشه ایشاا..
بله منم هیچ وقت نگفتم صد در صد بده ولی این تبلیغاتی که ازش میشه، یه جوری القاء میکنه که اگه از همچی بریدید این دیگه آخرشه که اصلا اینطور نیست و ریسک بالایی داره. و اینم میدونم که کیت هایی که برای پی ار پی به کار میبرن خیلی متفاوتن با اثرات متفاوت و حتی گاهی مخرب، در حال حاضر کیت های چینی فراوونه هم به عنوان کیت چینی، هم چینی به عنوان ایتالیایی و...
البته کیت های ایتالیایی اونم با برندهای مختلف، سوئدی، کره ای و امریکایی و غیره هم هست که اگه اصلش باشن بهتر از نوع چینی و بعضی هاش بهتر از نوع ایرانی هست. در مورد داروهای مزو هم که برندها و ترکیبات بسیار مختلفی هست که اونم باید اول آزمایش و تشخیص داده بشه (که معمولا این کار انجام نمیشه) و از داروی اصل استفاده بشه تازه اگه همه ی این موارد درست باشه نتیجش قطعی نیست.
راستی در مورد راکوتان که فکر میکنم برای درمان جوش استفاده کرده باشید یه موردی یادم اومد که اگه اشتباه نکرده باشم بهتون میگم. دختر عموم از این دارو استفاده کرده بود (همین مورد رو که آیا راکوتان بود یا نه رو مطمئن نیستم ولی به احتمال زیاد همین بود) اوضاعش وحشتناک شده بود که دیگه از خونه بیرون نمیرفت حتی دانشگاه نمیرفت اصلا کاملا نا امید شده بود تا اینکه عمو موضوع رو گفتن. پدرم هم یه دکتر که یه مشکلشو فقط اون دکتر تونسته بود حل کنه اونم بعد از مراجعه به چندین پزشک در چندین سال رو معرفی کردن دختر عموم هم رفت پیشش و خیلی خیلی زود خوب شد که دختر عموم نمیدونست از خوشحالی چیکار کنه حالا اگه خواستید بپرسم بهتون معرفی کنم البته اگه خدایی نکرده هنوز مشکلتون بر طرف نشده باشه.
موفق باشید و بازم ممنون
برادرا و خواهرای محترم،این دوتا چه فرقی با هم میکنن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان تو ناحیه چانه , ریش برادرم دو جا خالی به وجود اومده و به اندازه کوچکتر از بند انگشت . چند وقت پیش هم تصادف کرده بود و چونه اش بخیه خورده بود خودش فکر میکنه از استرس باشه ولی من نظرم روی همون تصادف هست البته این توضیح رو هم بدم منظورم جای بخیه نیست به اندازه دو بند انگشت با جای بخیه فاصله داره . امروز رفته دکتر براش فقط ماینوکسیدیل داده ! خوب منم میتونستم اینو تجویز کنم دیگه :n29: چیزی در این مورد میدونید . چه راهکاری پیشنهاد میدید ؟
سلام دوست عزیز به احتمال خیلی زیاد الوپسی آره آتا هست که یک بیماری خود ایمنیه که معمولا در اثر استرس و ژنتیک ایجاد میشه طوری که سیستم ایمنی خود بدن رو هدف قرار میده و معمولا در اثر استرس فعال میشه و تنها راهش تزریق فکر میکنم استروئید هست و در صورتی که به احنمال خیلی کم جواب نده یه روش جدید اومده به اسم فراکشنال فوتوترمولیز که جدیده و نمیدونم کسی تا حالا جواب گرفته یا نه ولی برای من یه بار پیش اومد تو همون ناحیه ریش که فقط با تزریق خوب شد و باید بری پیش پزشکی که متبحر باشه چون صورت پر از عصبه و همچنین دارویی که تزریق میشه اصل باشه تزریقش هم بعضی وقتا خیلی دردناکه ولی خوب یه باره و قابل تحمله احتمال خوب شدن با تزریق خیلی خیلی زیاده.نقل قول:
موفق باشید
ممنون دوست عزیزنقل قول:
فقط مشکل اینه که ما تو ارومیه ساکن هستیم و دکتر پوست متبحر خیلی کم داریم و این دکتری هم که برادرم رفته بهترین دکتر تو شهرمونه :n03: برداشته ماینوکسیدیل براش تجویز کرده !
بی زحمت اسم دکتر رو هم برام پیغام خصوصی کنید اگه تو ارومیه مشکل حل نشد بیاد پیش پزشک شما
ممنونم ازتون :n16: