کسی نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
Printable View
کسی نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اینی که من دارم عربی نیست ولی انگلیسی هم نیست.نقل قول:
منظورم تو نسخه ی نهاییه :20:نقل قول:
نقل قول:
منم نسخه ی نهایی و کامل رو دارم.
هر چند اگه عربی هم باشه کافیه فایل زیر رو دانلود کنی.این گزارشگر انگلیسیه.منم الان دارم دانلود میکنم.
کد:http://dl8.p30day.com/game/pes12/PES%202012%20ENG%20%5Bwww.P30Day.com%5D.rar
شاید یکی از علت هایی که بازی سخت شده اینه که دفاع کردن سخت شدهنقل قول:
دروازه بان همچنان ایده آل نیس اما بعضی دروازه بان ها خوبن مثل سزار و بو فون اما بقیه مشنگن
تغییرا که خیلی زیاده از لایسنس گرفته تا گیم پلی من موندم بعضی ها میگن گیم پلی خوب نیس و فیفا رو بهتر میدونن اما من هم فیفا هم پس رو بازی کردم انصافا امسال تو این زمینه پس بهتره
انیمیشن ها که خیلی زیاده مثلا تو مستر لیگ که من بازی میکنم قبل از بازی نشون میده که بازیکنا دارن تمرین یا بدنسازی میکنن و کنفرانس و آنالیز قبل از بازی هم داره تو بازی هم مثلا اگه عقب باشی مربی رو نشون میده که داره حرص میخوره یا اگه موقیت حساس رو از دست بدی میزنه تو سر و کلش!!
یه بازیکن اگه ناراضی باشه میاد پیش مربی عارض میشه مثلا کاپیتان میاد و میگه چرا تیم بد میبازه (بعد بازی)
راستی قیافه مربی و اسمشو خودت میتونی بسازی و انتخاب کنی میتونی از قیافه خودت یا مربی واقعی استفاده کنی تو کل بازی از همون مربی استفاده میشه تو انمیشنها
من تا الان فقط مستر لیگ زدم از جاهای دیگه خبر ندارم
سالم بود رفیق؟؟؟نقل قول:
شما برو فیفاتو بازی کننقل قول:
تو پس انقد پرسنالیتی بالاس که هیچ دو بازیکنی شبیه هم نیس اما فیفا مثل اینکه یه بازیکن ساختن به تعداد لارم کپی کردن!!!
تو همین پس که دروازه بانهای مشنگ داره(صادقانه) هیچ دروازه بانی شبیه اون یکی نیس کاملا معلومه متفاوتن
شما تابلوئه که طرفدار دو آتیشه فیفا هستی این طور نظر دادن خیلی بی انصافیه انصافا این نسخه خیلی بهتر شده .نقل قول:
مرسی عزیز.نقل و انتقالات و داوری چی؟از اینا چیزی نگفتیننقل قول:
آقایونی که نسخه ی اصلی رو بازی کردن بگن که بهترین کسی که میشه باهاش ایستگاهی گل زد کیه ؟ یا کدوم بازیکن استیل زدن ایستگاهیش خوبه ؟
پرسنالیتی بالاست که تو فیفام بالاست.اما من منتظر میمونم تا یکی از این سایتهای معتبر به این دوبازی امتیاز بده تا بفهمیم کدوم بهتره.دروازه بانها که خیلی نفهم هستن.نقل قول:
خب اینکه از پیش معلومه امتیاز کدوم بیشتره شرکت EA بخاطر داشتن پول های کلان و خرید تمامی تیمها حتی تیم های دسته دوم هر لیگ برتری داره نسبت به شرکت کونامینقل قول:
بیچاره کونامی :31:
نقل قول:
سلام
داداش یه نگاه به این انجمن بندازه تازه روی آرامش بعد اون کل کل دیده:10:
خواهشا بیخیال شو دیگه حوصله نداریم بیایم ببینیم چند صفحه با کل کل گذشته :41:
مرسی و دمت گرم که رعایت میکنی :20:
امروز من یه چند جایی سر زدم گفتند هنوز نیومده.نقل قول:
اگه کسی خریده یه ندایی هم به ما بده.
کسی نسخه کم حجم دانلود کرده؟ چطوریه؟ نصبش دردسر نداره؟
اگه نمیخوای صبر کنی تنها راه دانلوده من خودم دیشب ساعت 1 گذاشتم دانلود صبح پاشودم دیدم دان شده از شانس خوبم دیشب سرعت دانلود بامدادیش خوب بودنقل قول:
---------- Post added at 06:42 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------
من دان نکردم اما یکی از رفقا دان کرده اوکی دادهنقل قول:
ایول پس بازی انگار خیلی سخت شده و میشه بیشتر ازش لذت برد من اونقدر بازی خواهم کرد تا بتونم از این سوپراستار(اسم کاربری منه ها دقت بکنید :31:) ببرم البته هنوز بازی دستم نرسیده که ببینم چقدر سخته ولی ارزو دارم که خیلی سخت باشه چی میشه وا:27:نقل قول:
منم میگفتم چه شود اما بعد شیش بازی دیگه دل زده شدم البته من مستر لیگ زدم واقعا اعصابم بهم ریخت 6 بازی یه گل زدمنقل قول:
فکر هم نکنید آماتورم نه ولی دیگه کلی بازی بازنده شدن دیگه رو اعصابه البته بیرون مسترلیگ دو بازی کردم یکیشو 2-1 بردم اون یکی رو که خودت میدونی..........!!!!!!
ما که هنوز بازی رو ندیدیم ببینیم چی از آب درومده :13: ولی مثل اینکه دوستان خیلی حال کردن باهاش ، امیدوارم که خوب باشه :20: راستی مگاسیستم ارومیه آورده بازی رو؟
بازی رو همین الان نصب کردم و با اون آپشن فایلی که توی چند صفحه قبل بود تونستم درجه سختی superstar رو فعال کنم
یه بازی بارسلون - منچستر زدم که 1-1 شدیم
واقعا بازی شما رو به چالش میکشه و لذتش خیلی خیلی بیشتر از دمو هستش
فقط زبان انګلیسی نداشت که اونم الان دارم دان میکنم
بعد از ۱۰ ساعت بازی تازه میشه در موردش نقد نوشت
حالا خیلی زوده که دوستان درمورد بازی قضاوت میکنن
ولی تا اینجا کونامی ترکونده
آره موافقم،خیلی خوب شده.نقل قول:
(منم اول فکر کردم تویی:31:)
دوست عزیز یکم توی دفاع کردن دقت کنید میتونید از پس superstar بر بیایدنقل قول:
شکست پل پیروزیست
مثل 2011 خوبه که همش میبردیم بازیا رو؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
اگه یه کم بازی کنی به گیم پلی عادت میکنی اینجورم که معلومه شما حرفه ای هستید:46: و فک کنم بتونی راحت همه تیما رو ببری من که منتظر این سوپراستارم تا بیاد و ببینم چند مرده حلاجم:31:
از بعضی نظرات دوستان دلم آب شد و شدیدا منتظر اومدنش توی بازارم:40:
سلام.تو فروشگاه اینترنتی همین p30world خودمون لینک فروش pes2012 هست.منتها از BaziJadid.Com
کمک کنید:10:از اونجا سفارش بدم؟معتبره؟
به نظر من معتبره.سفارش بده.حالا دوستانم نظری دارن بدن؟!نقل قول:
بابا یکی به منم جواب بده یا بگید اره یا بگید نه نیومده !!!
نقل قول:
اگه منظورت بازیه،بله اومده.
بازی برای xbox حتما اومده؟نقل قول:
نقل قول:
بله اومده.ار لینک زیر دانلودش کن
کد:http://dl8.p30day.com/game/pes12/PES%202012%20ENG%20%5Bwww.P30Day.com%5D.rar
---------- Post added at 12:48 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------
نقل قول:
من امروز رفتم بازی رو بخرم نیومده بود.فیفا واسه xbox اومده بود ولی pes نه.گفت تا 5 شنبه میاره.:46:
منم دنبال همینم!نقل قول:
من که فقط منو رو انگلیسی کردم اما با اینکه گزارشگر انگلیسی هم داشتم گزارشگر رو فرانسوی کردم خیلی حال میده
همین الان رئال (خودم) ، بارسلونا ، روی سوپراستار رفتم ، 3 ، 2 باختم (یه تیر دروازه هم زدم :31:)
ولی خیلی سوپراستارش حال میده ...
دیدی حالا خیلی سخت شده و البته باحالنقل قول:
دوستان تو مسترلیگ سخت تر هم هست مطمئن باشید
تو مستر که باید پدر در بیاره ...نقل قول:
چون بازیکنات برا هفته دیگه ممکنه خسته بشن و ...
دوستان درجه سختی سوپر استار جزو آپشنهای بازی هست یا باید اون رو به روشی فعال کرد ، اگر خودمون باید اینکارو انجام بدیم روش اجراش رو توضیح بدید .
با تشکر
خاک تو سر کونامی با این بازی بیرون دادنش لااقل نقل وانتقالات رو درست میکرد نیمدونم این شرکت کونامی یکسال چه غلطی میکنه :41:
باید یه مقداری جی پی بدبد از تو اکسترا کانتنت بخرید تا فعال بشه یعنی باید مقدار مشخصی امتیاز جمع کنی بعد بری فوشگاه بازی اینو بخری و فعال کنینقل قول:
---------- Post added at 09:20 PM ---------- Previous post was at 09:17 PM ----------
امسال کنامی حداکثر تلاششو کردهنقل قول:
لایسنس بیشتر لیگارم گرفته با اینکه این فیفای بی همه چیز همه رو انحصاری خریده .نقل انتقال هم با یه پچ که خود کنامی هم میده درست میشه
چند امتیاز ؟ هر بازی دوستانه چند امتیاز داره ؟نقل قول:
ای واااااااااااااااااااااااا ی این سوپر استار دیگه اعصابمو خرد کرده :دی
لامصب انگار داره شطرنج بازی می کنه اصلا اشتباه نمی کنه
همش مساوی میشه بازی
بذار بازی دستم برسه به شما میگم سوپر استار یعنی چی تو همون دور اول با بارسا 6 تاییش میکنم :31:نقل قول: