من که دوست دارم فرانسه ببره
Printable View
من که دوست دارم فرانسه ببره
ایول به تو من هم همینطور از نظر سنجی ها معلومه که ایتالیا طرفداراش خیلی کمه:46:نقل قول:
کسانی که میگن برد فرانسه با بیش از دوگل یکم منطقی باشند می فهمند که این امر محاله
از روی نفرت که نباید رای داد!
بازی رفت که محال نبود
ایشالا میبره
عزیزم من نگفتم برد فرانسه بااختلاف دو گل محاله:19:نقل قول:
گفتم بردش با اختلاف بیش از دوگل محاله:21:
I T A L I A
این بازی ساعت 18:50 به وقت تهرانه؟؟؟
بازی رو شبکه سه نشون میده یا نه؟
تو ماهواره کدوم کانال میزاره؟
تا قبل از شروع بازی بگید لطفا
ممنون
دیه گو مارادونا و هم تیمی های او در جام جهانی 1986 با انجام یک بازی دوستانه مقابل همتایان انگلیسی خود موافقت کرده اند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سان، این دیدار در تاریخ 14 اکتبر در ویلا پارک برگزار خواهد شد. این دیدار 21 سال پس از گل جنجال برانگیز مارادونا ملقب به "دست خدا" در جام جهانی مکزیک برگزار می شود. مارادونا در آن بازی گل اول آرژانتین را با دست وارد دروازه انگلستان کرد. در این دیدار بازیکنان انگلستان نظیر برایان رابسون، گلن هادل، کریس وادل، پیتر رید و ری ویلکینز هم به میدان خواهند رفت. سازمان دهندگان این دیدار امیدوارند همه بازیکنان و مربیان دو تیم در این مسابقه حضور پیدا کنند.
مارادونا گفت : همه درباره "دست خدا" صحبت می کنند. من در آن گل کمی شیطنت کردم. پس از گل، منتظر ماندم تا هم تیمی هایم مرا در آغوش بگیرند اما کسی به استقبالم نیامد. به آنها گفتم "بیایید و مرا در آغوش بگیرید. شاید هم داور به آنها اجازه این کار را نمی داد."
برای آرژانتین هم بازیکنانی هم همچون اسکار روجری، خورخه والدانو و خورخه بوروچاگا در این دیدار به میدان خواهند رفت.
خبرگزاری مهر
ممنون از بابت خبر...
اما منو ياد اين كاريكاتور انداخت... بازم صد رحمت به علي دايي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبرگزاري فارس: «زينالدين زيدان» ستاره مسلمان دنياي فوتبال مهمان افتخاري جشنواره فيلم اسلامي شد.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از پايگاه اطلاعرساني سينماي ايران، زينالدين زيدان فوتباليست مشهور و محبوبترين فرد فرانسه يكي از مهمانان افتخاري در جشنواره فيلم اسلامي "منبر طلايي" خواهد بود كه روز 15 شهريور ماه در قازان آغاز به كار ميكند. خبرگزاري نووستي-آذربايجان اطلاع داد كه در اين جشنواره فيلم آذربايجاني "دوست" ساخته "لاله آخوندووا" به نمايش در ميآيد كه داستاني درباره دوستي پسربچه اي با اسب است.
جشنواره فيلم اسلامي "منبر طلايي" براي اولين بار در سپتامبر 2005 برگزار شده بود. از آن بعد اين جشنواره همه ساله در قازان پايتخت جمهوري خودمختار تاتارستان در فدراسيون روسيه برگزار ميشود. برنده اولين دوره جشنواره "اكتاي ميرقاسموف" از آذربايجان بهخاطر فيلم "جادوگر" بود.
نقل قول:
دوست عزیز به نظر من بهتر بود که این خبرتون رو در تایپیک : »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه یـوونـتــوس: Juventus F.C. News قرار میداید ، هر چند که من خودم این خبر رو با توضیحات بسیار کامل و جامع به همراه مصاحبه با الکس در اون تایپیک گذاشتم...
از دیگر دوستان هم دعوت میکنم که برای کسب اطلاعات دقیق تر و کامل تر به اون تایپیک مراجعه کنید...
البته از شما هم برای اطلاع رسانی قابل توجهتون تشکر میکنم...
امیدوارم به دل نگیرید...
دور تازه مسابقات مقدماتی جام ملت های اروپا شنبه شب در گروه B رقابت های مقدماتی یورو 2008 انجام می شود که در مهمترين ديدار این گروه ايتاليا به ميزبانی فرانسه خواهد شتافت . جدال اين دو تيم بزرگ که در گروه دوم حضور دارند باعث توجه علاقه مندان به اين رشته خواهد شد ، چرا که دو تيم قهرمان حال و گذشته جهان به مصاف هم می شتابند .
اما علاوه بر بازی ايتاليا با فرانسه كه از حساسيت فوقالعادهای برخوردار است و درباره آن مفصل بحث شده ، اسكاتلند كه با 15 امتياز از 7 بازي در رده سوم و پس از فرانسه و ايتاليا جای دارد ، ميزبان ليتوانی است . در اين ديدار و در بازی 4 روز بعد كه در فرانسه انجام میشود راسل اندرسون مدافع ساندرلند و كنی ميلر مهاجم دربی كانتی غايب خواهند بود .
در ديگر بازی اين گروه ، اوكراين تيم چهارم جدول با 12 امتياز از 6 بازی مهمان گرجستان است و اولگ بلوخين كه آندری ووروبی ، آندری نسماچنی و تاراس ميخاليك را به دليل مصدوميت در اختيار نخواهد داشت ، از وياچسلاو شوچوك مدافع شاختار دعوت كرده تا در بازي امشب به ميدان برود ، همچنين ممكن است براي اين بازيو ديدار روز چهارشنبه برابر ايتاليا و به دليل عدم آمادگي كامل ماكسيم كاليني چنكو، وياچسلاو اسويدرسكي و آندري شوچنكو از بازيكنان جديد ديگري هم استفاده كند
رجزخواني از نوع دونادوني
سرمربی تيم ملی ايتاليا اطمينان دارد كه بازيكنانش با قاطعيت وصفناپذيری تيم ملی فرانسه را شكست خواهند داد . روبرتو دونادونی خطاب به خبرنگاران ايتاليایی و فرانسوی گفت : بازی با فرانسه برای ما بسيار باارزش و مهم است . مطمئن هستم كه شاگردانم فرانسه را به راحتی و قاطع شكست خواهند داد . وی ادامه داد : انديشههای همتای خود را میدانم و برای تكتك تاكتيكهای احتمالی او ضد تاكتيكی ويرانگر دارم . سطح فوتبال ايتاليا بسيار بالاتر از سطح فوتبال فرانسه است . دونادونی افزود : مربی تيم ملی هستم و مشكلات برخی تيمهای باشگاهی به من ارتباطی ندارد .اگر قبلاً با من همكاری میكردند ، اين مشكلات به وجود نمیآمد . مهم برای من و مطمئنا برای همه مردم ايتاليا تيم ملی است و كليه بازيكنان موظف هستنددر خدمت تيم باشند
بازی دو تیم ایتالیا و فرانسه امروز ( شنبه ) ساعت 22:20 به وقت ایران برگزار خواهد شد و این بازی را می توانید از شبکه های ماهواره ای SF2 Switzerland -Polsat Sport- NTV plus Sport -RAI International 3 -TF1 - ViaSat Sport 1
Aljazeera Sport +1 -Sport N -TV2 Sport مشاهده فرمایید
فابیو کاپلو علاقمند است هدایت تیم ملی انگلستان را بر عهده بگیرد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی میل، مربی پیشین تیم فوتبال رئال مادرید که در حال حاضر به عنوان مفسر رقابت های ورزشی برای تلویزیون ایتالیا کار می کند، علاقمندی خود را برای هدایت تیم ملی انگلستان اعلام کرد.
برپایه این گزارش، هدایت تیم ملی انگلستان در حال حاضر بر عهده استیو مک کلارن است و کاپلو گوش به زنگ است تا در صورتی که اتحادیه فوتبال انگلستان حاضر به ادامه همکاری با این مربی نباشد، این سمت را دراختیار بگیرد.
وی شایعه جانشینی روبرتو دونادونی در تیم ملی ایتالیا را رد کرد و گفت: دونادونی مربی جوان و با استعدادی است. باید به این مربی اجازه داد تا در آرامش به کار خود ادامه دهد.
نیمه ی اول بازی ایتالیا - فرانسه همین الان تموم شد. نتیجه بازی رو نمیگم تا دوستانی که هنوز بازی رو ندیدند ضد حال نخورن. ولی بازی قشنگی بود. ایتالیا بیشتر از فرانسه حمله کرد. تا ببینیم نیمه دوم چی میشه.
مسی (تولد در24 ژوئن 1987در روزاریو آرژانتین)یک آرژاتتینی پرشور که هماکنون در بارسلونا به عنوان مها جم دوم بازی می کند.وی با توجه به جوانی توانایی فوق العاده ای از خود نشان داده که با عث شده او را مارادونا جدید بنامند.
در دسامبر سال 2005 روزنامه ی ایتالیایی توتواسپورت به او عنوان پسر طلایی سال 2005 را داد.
ای ن عنوان به بهترین بازیکن زیر 21 سال اروپا اعطا می شود . او با پشت سر گذاشتن رقیبانی همچون لوکاس پودولسکی و وین رونی به این افتخار دست پیدا کرد
افتخارات
تیمی:
قهرمانی لا لیگا با تیم بارسلونا در فصل 06-2005
سوپر جام اسپانیا با تیم بارسلونا فصل 06-2005
بین المللی:
قهرمانی جام جهانی جوانان در رده زیر20سال
فردی:
پسر طلایی سال 2005(توسط روزنامه ایتالیایی توتواسپورت)
کسب کفش طلایی (آقای گل) درجام جهانی جوانان سال 2005
کسب توپ طلایی (بهترین بازیکن جام) در جام جهانی جانان سال 2005
منبع سایت:کد:www.lionel_messi.eu
من که برزیلیم ولی دوست دارم فرانسه ببره.
0-0
بازي افتضاحي بود.
اگه جام جهاني بود بازم مي بايست به پنالتي منجر بشه كه واقعاً مشخص كننده ي برتري نيست.
اه بابا تو لیگ برتر خودمون بازیا قشنگتر میشه.چی بود این بابا
فرانسه که تابلو بود دنبال یک امتیاز هست
ایتالیا هم چون لوکا تونی و یاکوئینتا و چند تا دیگه رو نداشت خوب نبود
اصلا آخرین بازیی که من دیدم ازش با اینتر بود با توپ راه میفتاد کسی نمیتونست بگیردش.حواسش جمع باشه
از مارادونا هم میزنه جلو
انگلیس نه اینکه الان خیلی قشنگ بازی می کنه
دیگه کاپلو هم بیاد دیگه هیچی ولی انگلیس رو با نتایج یک صفر قهرمان جهان می کنه!!!!!
راست میگه فقط تو نتیجه میتونه کمک کنه
اسم اين جشنواره هه خيلي خداست :31:
دیشب دو تیم ملی ایتالیا و فرانسه از سری رقابت های مقدماتی جام ملت های اروپا در ورزشگاه جوزپه مه آتزا به مصاف هم رفتند. در ترکیب آتزوی ها چهره های مطرحی مانند دل پیرو ، کامورانزی ، اینزاگی و کاناوارو دیده می شد. خروس های آبی اروپا بازی را شروع کردند . دقایق ابتدایی با سردگمی هر دو تیم همراه بود در ادامه دو تیم برنامه های خود را ارائه کردند اما آنچه که بیش از هر نکته دیگر دراین مسابقه نمایان بود حساسیت بیش از حد و شرایط پیش از بازی بود . صحبت ها و نظرات بازیکنان فرانسوی در خصوص ایتالیایی ها و عکس العمل متقابل فوتبالیست ها سرزمین چکمه ای . در دقایقی از بازی خشونت حاکم مطلق میدان بود و یاران هر دو تیم با خطای های متوالی بازی را تحت شعاع قرارداده بودند. در 45 دقیقه نخست فرصت چندان زیادی بر روی دروازه ها ایجاد نشد، در دقایق پایانی بازی الکس دل پیرو فرصت خوبی که با همکاری کامورانزی به دست آورده بود از دست داد و یک دقیقه بعد اینزاگی مهاجم کهنه کار ایتالیا شوت خطرناکی از گوشه دروازه روانه دروازه فرانسه کرد که به گل تبدیل نشد. در ادامه مالودا هافبک قدرتمند دومنیک شوت زیبایی را به سمت دروازه آتزوری ها زد که با واکنش عالی بوفون همراه شد. بازی در نیمه نخست بدون گل مساوی به پایان رسید. نیمه دوم هر دو تیم بدون تغییر وارد زمین شدند در همان ابتدا بازیکنان میزبان با شروع طوفانی خود چند فرصت مناسب را بر روی دروازه مهمان ایجاد کردند. در این نیمه ایتالیا بازی به مراتب بهتر و زیبا تری را نشان داد .شوت از راه دور کامورانزی و حملات قدرتمند ایتایا باعث شد تا بازی زیبا را دیده باشیم. در دقیقه 52 اولین تعویض لاجوردی پوشان با خروج کامورانزی از زمین و ورود پروتا همراه شد. در ادامه الکس فرصت دیگری را از دست داد . اینزاگی دومین تعویض آتزوری ها بود . بازی در ادامه روان یکنواختی به خود گرفت و یاران دونادونی نتوانستند از حملات خود نتیجه ای بگیرند . دی ناتاله در دقیقه 82 جانشین کاپیتان یووه شد. با اینکه اتزوری ها در این نیمه بازی بهتر و هماهنگ تری از خود ارائه کردند اما نتوانستند گلی را به ثمر برسانند و به این ترتیب دیدار مهم و حساس قهرمان و نایب قهرمان جام جهانی گذشته بدون اینکه برنده ای داشته باشد به پایان رسید.
اين انگليسي ها چه بيچاره شده اند كه هر كس از راه مياد ميگه من ميخوام مربي اينها بشم .
اینم ]چندتا لینک برای علاقه مندان به مسی
عکسوالپیپرکد:http://www.lionel-messi.eu/gallery
کلیپکد:http://beta.tebyan.net/index.asp?pid=30040
کد:http://www.lionelmessi.org/video.php
لیونل مسی پیشنهاد بازی در تیم ملی اسپانیا را داشت اما او قبول نکرد وترجیح داد منتظر فرصتی بماند تا در کشوری که متولد شده بازی کند.
در ژوئن سال 2005 او این فرصت را بدست آورد و توانست در بازی دوستانه مقابل پاراگوئه، برای تیم زیر 20 سال آرژانتین به میدان برود. با درخشش مسی آرژانتین در ژوئن 2005قهرمان جام جهانی جوانان زیر بیست سال شد ومسی با 6 گل زده کفش طلا را از آن خود کرد .او همچنین توپ طلا مسابقات را دریافت کرد وبهترین بازیکن جام شناخته شد.با وجود جوانی ،مسی هم اکنون با مارادونا یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ فوتبال مقایسه می شد.
در آگوست همان سال خوزه پکرمن او را به تیم ملی بزرگسالان دعوت کرد.او در اولین بازی ملی اش مقابل مجارستان یعنی همان تیمی که مارادونا اولین بازی ملی اش را انجام داد، به میدان رفت.اما، تازه سه دقیقه از ورودش گذشته بود که کارت قرمز گرفت واخراج شد.
منبع سایت:کد:www.lionel-messi.eu
Summer 2007 Liverpool Transfers Confirmed
In: Fernando Torres (Atletico Madrid, £21.5million), Krisztian Nemeth, Andras Simon (both MTK Hungaria, undisclosed), Andriy Voronin (Bayer Leverkusen, free), Yossi Benayoun (West Ham United, £5million), Ryan Babel (Ajax, £11.5million), Ryan Crowther (Stockport County, undisclosed), Nikolay Mihaylov (Levski Sofia, undisclosed), David Amoo (Millwall FC, undisclosed), Lucas Leiva (Gremio, £8million), Sebastian Leto (Lanus, £1.8million), Mikel San Jose (Athletic Bilbao, £270,000), Charles Itandje (RC Lens, Undisclosed), Miki Roque (Xerez CD, Loan), Peter Gulacsi (MTK Hungaria FC, Loan), Damien Plessi (Olympique Lyonnais, Undisclosed).
Out: Danny Guthrie (Bolton Wanderers, season loan), Luis Garcia (Atletico Madrid, £3.5million), Boudewijn Zenden (Marseille, free), Djibril Cisse (Marseille, £6million), Craig Bellamy (West Ham United, £7.5million), Robbie Fowler (Cardiff City, Free), Florent Sinama Pongolle (Recreativo Huelva, £2.7million), Jerzy Dudek (Real Madrid, free), Godwin Antwi (Hartlepool FC, Loan), Adam Hammill (Southampton FC, loan), Mark Gonzalez (Real Betis, undisclosed), Lee Peltier (Yeovil Town, loan), Scott Carson (Aston Villa FC, Loan), Jimmy Ryan (Shrewsbury Town, Loan), Gabriel Paletta (Boca Juniors, Undisclosed).
واقعا تیمشون اینهمه بازیکن داره وسبک خاصی هم ندارن چون دیگه نمیونن همش سانتر کنن.کاپلو میتونه کمک کنه
بازی بعدی انگلستان با روسیه هست در مرحله انتخابی یورو 2008
روز چهارشنبه شب
انگليس نياز به يك مربي بزرگ داره
كاپلو گزينه ي خوبيه
جالبه. تیمهای پرستاره دارن مطرح میشن. شنیدم دل بوسکه هم میخواد مربی اسپانیا بشه!
دلبوسكه واقعا مربي بزرگي است
وقتي از رئال رفت همه فهميدند رئال اون وقت كه دلبوسكه مربيش بود چطور قهرمان ميشد
راست میگین! بریم ماتراتزی رو بزنیم؟:angry::47:
من بودم چشاش رو از کاسه در می آورودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره داداش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبرگزاري فارس: فوتبال در خانواده كاپيتان سابق تيم ملي انگليس ژن ذاتي داشته و فرزند ارشد اين چهره قصد در پيش گرفتن راه پدر را دارد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه لوس آنجلس تايمز، بروكلين، پسر هشت ساله ديويد بكهام به فوتبال حرفهاي رو خواهد آورد تا در سالهاي آينده حتي از پدرش نيز بهتر عمل كند.
در جريان پخش يك گزارش تلويزيوني، بروكلين كه عضو تيم كودكان لوسآنجلس گالاكسي است گفت كه دوست دارد بازيكن حرفه اي فوتبال شود و حتي از پدرش نيز بهتر در اين رشته بازي كند.
پسر بكهام اظهار داشت: در ابتدا زير نظر پدرم چيزهايي ياد گرفتهام؛ اما اكنون به صورت جدي با حضور در مدرسه فوتبال باشگاه سرگرم يادگيري تكنيكها هستم.
مربي تيم كودكان اين باشگاه درخصوص بروكلين اظهار كرد، اين بازيكن هشت ساله استعداد زيادي دارد و نسبت به سنش، از ميزان تواناييهاي زيادي برخوردار است؛ پس آينده درخشاني را پيش روخواهد داشت.
گزراشگر اين برنامه عنوان كرد: باتوجه به قابليتهاي بروكلين و استعدادي كه اين بازيكن كم سن دارد، فوتبال در خانواده بكهام ژن ذاتي دارد.
اين مقام با آرزو براي موفقيت براي بروكلين و حضورش به عنوان بكهام ثانوي، به كنايه و طنز آرزو كرد از لحاظ حاشيهاي جا پاي پدر نگذارد.
اين گزارشگر گفت، هنوز مشخص نيست رومئو و كروز نيز استعداد زياد بروكلين در فوتبال را داشته باشند.
عجب... حدس زده بودم ولی بهتر بود که قمه هه رو در میاورد (شوخی!)
خيلي جالب بود البته فوتبال نسل اندر نسل در بين انگليسيها كه بنيانگذارانش هستن وجود داشته و تعجبي نداره كه فردا روزي ژن فوتبال در كروموزوم y اونها:21: پيدا بشه!ولي اين كوچولو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه بخاطر ژن فوتبال و استعداد هم پيشرفت نكنه بخاطر اسم و رسم پدرش پيشرفت و استقبال ازش در آينده حتمي هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تائيد ميشه
ليونل مسي" پيش از ديدار دوستانه تيمهاي ملي فوتبال آرژانتين و استراليا در ملبورن، مقايسه خود با "ديهگو مارادونا" اسطوره فوتبال كشورش را رد كرد.
به گزارش ايرنا به نقل از خبرگزاري رويترز از ملبورن، با وجود حضور "كارلوس تهوز"، "گابريل هاينزه" و "هرنان كرسپو" در تركيب بازيكنان تيم ملي آرژانتين در اين مسابقه، مسي مهاجم بارسلونا بدون اينكه بخواهد توجه رسانههاي استراليا را به خود جلب كرده است.
حتي با وجود اينكه خود مارادونا هم از اين بازيكن به عنوان وارث خود نام برده است، مسي ۲۰ساله تاكيد كرد كه مقايسه او با مارادونا بيموقع و نادرست است.
وي به خبرنگاران گفت: تا كنون بارها در سراسر جهان به اين سوال پاسخ دادهام. در تاريخ فقط يك مارادونا وجود دارد و من از اينكه با او هم وطن هستم احساس غرور ميكنم. من هنوز جوان و در حال يادگيري هستم. هنوز به عنوان يك بازيكن جاي پيشرفت دارم و ميخواهم براي تيم ملي كشورم نهايت تلاشم را انجام دهم.
ديدار دوستانه آرژانتين و استراليا ابتدا قرار بود در ماه ژوئن برگزار شود اما فدراسيون فوتبال استراليا با درخواست آرژانتين براي به تعويق انداختن زمان اين مسابقه موافقت كرد تا تيم مهمان با تركيب كاملي به ملبورن برود.
آرژانتين از اين مسابقه به عنوان ديداري تداركاتي براي شركت در رقابتهاي مقدماتي جام جهاني كه ماه آينده شروع ميشود، نگاه ميكند.
استراليا تنها تيم آسيايي كه در جام جهاني سال گذشته به دور دوم صعود كرد هم به دنبال جبران ناكامي خود در جام ملتهاي آسياست.
منبع :
www2.irna.ir
به نظر من این فصل مسی و دوس سانتوز برای بارسا میدرخشند ومسی بهترین بازیکن جهان می شود