حمایت رئیس فدراسیون آرژانتین از مسی
سایت گل – خولیو گروندونا رئیس فدراسیون فوتبال آرژانتین از لیونل مسی مهاجم این تیم تمجید کرد اما باقی بازیکنان این تیم را به دلیل تساوی مقابل بولیوی سرزنش کرد.
مسی همیشه در آرژانتین مورد انتقاد کارشناسان و هواداران قرار می گیرد که چرا عملکرد درخشانی که در بارسلونا دارد را با تیم ملی ندارد.
اما گروندونا می گوید :" مسی همیشه خوب بازی می کند، اما دیگر بازیکنان آرژانتین نمایشی قابل قبولی نداشتند."
سرخیو باتیستا سرمربی آرزانتین در بازی مقابل بولیوی ترکیب تهاجمی تبس، مسی و لاوتزی را به زمین فرستاد اما این ترکیب نتیجه نداد تا سرخیو آگوئرو به عنوان بازیکن جانشین وارد زمین شود و گل تساوی آلب سلسته را به ثمر برساند.
گروندونا می گوید :" مسی در این بازی خوب تغذیه نشد. او برای اینکه توپ گیری کند به خط میانی و بعضی وقتها به دفاع می آمد."
"البته باید بگویم بازی در مقابل تیمی که چیزی برای از دست دادن ندارد بسیار سخت است. امیدوارم آرژانتین در بازی های بعد جبران کند."
پویول دوباره بدون درد دوید؛بازگشت به موقع کاپیتان
به نظر می رسد که کاپیتان باتجربه بارسا در حال بازگشت به روزهای اوج است
سایت گل- این طور به نظر می رسد که کارلس پویول آخرین فاز مصدومیتش را سپری می کند. مصدومیت از ناحیه زانوی چپ حدود یک ماهی است که پویول را از زمین به دور نگاه داشته است
پیش از این پیش بینی می شد که پویول بین دو تا سه ماه از میادین ورزشی به دور بماند ولی گویا اوضاع او خیلی بهتر از این حرفهاست. عملکرد مدافع باتجربه بارسا در جلسات تمرینی فردی اش کاملا خوب بود و اولین فاز دوران مصدومیتش به خوبی سپری شد و از همین رو انتظار می رود که پویول بتواند از اولین روز اردوی پیش فصل بارسلونا که روز هجدهم جولای برگزار می شود، همراه با هم تیمی هایش به تمرین بپردازد.
پویول این روزها تمرینات سبکی را در کنار خوانخو برائو،انجام می دهد و در صفحه توئیترش از برائو که این روزها کمکهای زیادی به او کرده، تشکر کرده است
دانی آلوس:کنجکاوم بدانم که چرا روسل به ورزشگاه آمده بود
مدافع برزیلی در صحبتهایی اعلام کرده که نمی داند چرا رئیس باشگاهش در اردوی تیم ملی برزیل به سر می برد
سایت گل- دانی آلوس، مدافع برزیلی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که نمی داند چرا ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسلونا درجریان دیدار تیم ملی کشورش مقابل ونزوئلا،در اردوی تیم ملی برزیل حضور داشت
رئیس باشگاه بارسلونا برای تماشای بازی تیم ملی برزیل به استادیو سیوداد دلاپلاتا رفت و این گمانه زنی ها برای تلاش بارسا در راستای خرید بازیکنان جدید را افزایش داده است.
شنیده می شود که سران بارسا به دنبال جذب نیمار و تیاگو سیلوا هستند؛ هر دوی این بازیکنان در دیدار یکشنبه شب تیمش مقابل ونزوئلا در زمین مسابقه حاضر بودند.
از سوی دیگر شنیده می شد که روسل برای نهایی کردن قرارداد الکسیس سانچس به آرژانتین سفر کرده است
دراین میان دانیل آلوس مدافع برزیلی باشگاه بارسلونا و تیم ملی برزیل در صحبتهایی به این نکته اشاره کرد که به حضور روسل پیش از این بازی توجهی نکرده است. آلوس به گل دات کام برزیل گفت:« روسل با من صحبت نکرد.من تمام تمرکزم را برروی بازی قرار داده بودم، پس به همین خاطر او به من نگفت که برای چه به اینجا آمده است.»
آلوس ادامه داد:« فکر می کنم که روسل جدای از اینکه رئیس باشگاه بارسلوناست، یک شیفته فوتبال و هوادار تیم ملی برزیل هم هست، به همین خاطر از هر فرصتی که به دست می آورد برای تماشای بازیها استفاده می کند.من هم کنجکاوم تا بدانم که چرا روسل به اینجا آمده است. ولی همان طور که گفتم الان تنها برروی بازیها تمرکز کرده ام.»
فونتاس به تیم اصلی می رود
اف سی بارسلونا به اندرو فونتاس اطلاع داده است که در فصل 2011/12 جزئی از تیم اصلی خواهد بود. به این ترتیب، مبلغ خرید او به طور خودکار به 30میلیون یورو افزایش خواهد یافت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علاوه بر افزایش مبلغ قرارداد، زمان آن نیز که اکنون تا 2012 است، تا ژوئن 2013 تمدید خواهد شد.
اندرو فونتاس، که در تیم ب لوئیس انریکه نقشی اصلی داشت، روز 6 مارس 2011 به طور موقت به تیم اصلی منتقل شد تا جای خالی اریک آبیدال، که به دلیل تومور کبدش تحت درمان بود، را پر کند. فونتاس تا پایان فصل زیر نظر پپ گواردیولا کار کرد و در 8 بازی به میدان رفت. اما او اولین بازی اش برای تیم اصلی را در فصل 2009/10 در پیروزی 3-0 تیم در کمپ نو در مقابل اسپورتینگ خیخون انجام داده بود.
فونتاس در سال 2007 از خیرونا به باشگاه منتقل شد. او یک فصل برای تیم جوانان بازی کرد و پس از دو سال و نیم حضور در بارسا ب، به تیم اصلی منتقل شد.
باتیستا: مسی در سیستم ما باید مهاجم باشد
سرمربی تیم ملی آرژانتین اعلام کرد پابلو زابالتا تنها تغییر این تیم نسبت به بازی اول مقابل بولیوی خواهد بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل – سرخیو باتیستا سرمربی تیم ملی آرژانتین بار دیگر اطمینانش را به خط حمله تیم ابراز کرد و تاکید کرد مسی در سیستم ما باید به عنوان یک مهاجم بازی کند.
در بازی اول آرژانتین با ترکیب لاوتزی، تبس و مسی در خط حمله خود به میدان رفت اما این سه بازیکن نتوانستند کاری از پیش ببرند تا سرخیو آگوئرو به عنوان بازیکن جانشین وارد زمین شد و گل تساوی بخش تیمش مقابل بولیوی را به ثمر رساند تا این تیم از شکست در بازی افتتاحیه رهایی یابد.
باتیستا روز گذشته اعلام کرد برای بازی مقابل کلمبیا تنها یک تغییر در ترکیب تیم انجام خواهد داد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" نمی خواهم تغییرات زیادی در تیمم ایجاد کنم. تنها زابالتا به جای مارکوس روخو به میدان می آید و خاویر زانتی هم به سمت چپ می رود."
" این ترکیب تیم ماست و تساوی مقابل بولیوی باعث نمی شود ترکیب تیم را عوض کنم. مطمئنا ما در بازی دوم مقابل کلمبیا بهتر خواهیم بود."
باتیستا در مورد حضور مسی در ترکیب تیم گفت:" مسی باید به عنوان مهاجم برای ما بازی کند. او در بازی قبلی زیاد عقب می آمد. ما باید از استعداد مسی در زمین حریف استفاده کنیم، او نباید برای توپ گیری به خط هافبک بیاید. حضور او در محوطه جریمه حریف بهترین شانس گلزنی را برای ما به وجود خواهد آورد."
بویان کرکیچ در آستانه پیوستن به رم
به گفته مسئولان رم ستاره جوان بارسلونا تا دو روز آینده به این باشگاه ایتالیایی خواهد پیوست
سایت گل – والتر ساباتینی مدیر باشگاه رم اعلام کرد بویان کرکیچ مهاجم بارسلونا در آستانه پیوستن به این تیم است.
بعد از پیوستن لوئیس انریکه سرمربی اسبق تیم دوم بارسلونا به رم او بویان کرکیچ را به عنوان یکی از اهداف خود در بازار نقل و انتقالات در نظر گرفته و به نظر می رسد طی چند روز آینده این بازیکن به جلوروسی بپیوندد.
ساباتینی معتقد است تنها جزئیات قرارداد بویان باقی مانده که چهارشنبه آنها نیز قطعی خواهد شد.
ساباتینی می گوید :" توافقات لازم با بویان انجام شده و فقط توافقات نهایی با مسئولان بارسلونا مانده که آن هم تا چند روز آینده قطعی خواهد شد."
ساباتینی همچنین در مورد پیوستن احتمالی خوزه آنخل بازیکن اسپورتینگ خیخیون که مورد توجه رم قرار گرفته گفت:" او بازیکن اسپورتینگ است و من نمی توانم در مورد بازیکن تیم دیگر اظهار نظر کنم."
عذرخواهي بازيكن جوان بارسا به دليل رسوايي اخلاقي
اين بازيكن 21 ساله يكي از 8 بازيكني است كه به دليل اين رسوايي اخلاقي از اردوي تيم ملي مكزيك براي رقابت هاي كوپا آمريكا كنار گذاشته شدند.
سايت گل- جاناتان دوس سانتوس، بازيكن جوان بارسا، به دليل رسوايي اخلاقي اي كه در آستانه رقابت هاي كوپا آمريكا در تيم ملي مكزيك ايجاد كرد، عذرخواهي كرد.
اين بازيكن 21 ساله يكي از 8 بازيكني است كه به دليل اين رسوايي اخلاقي از اردوي تيم ملي مكزيك كنار گذاشته شدند.
او در گفتگو با سايت اختصاصي باشگاه بارسا گفت:" من تاييد مي كنم كه رفتارمان درست نبوده است. به خاطر كاري كه انجام دادم واقعا متاسفم و از اعضاي تيم، مربيان و همه مردم مكزيك عذرخواهي مي كنم. من اينجا هستم و مسئوليت كاري كه انجام داده ام را مي پذيرم.
من بايد از باشگاهم عذرخواهي كنم و همين طور از خانواده ام. من سابقه خوبي دارم. 9 سال است در اين باشگاه هستم و مشكلي نداشته ام."
من هميشه مقررات را رعايت مي كنم اما ما هم انسان هستيم و اشتباه مي كنيم. من قصد دارم براي جبران اين موضوع در مكزيك و همين طور بنياد بارسلونا كار كنم."
دوس سانتوس به دليل اين موضوع 3000 يورو جريمه شد و براي 6 ماه نيز نمي تواند تيم ملي كشورش را همراهي كند.
دی استفانو: مسی بازیکنی استثنایی است
آلفردو دی استفانو رئیس افتخاری باشگاه رئال در جشن تولد 85 سالگی اش زبان به تمجید از مسی گشود
سایت گل – آلفردو دی استفانو اسطوره 85 ساله دنیای فوتبال و رئیس افتخاری باشگاه رئال مادرید که روز دوشنبه تولد 85 سالگی اش را جشن گرفت در صحبتهایی با روزنامه لوس آندس آرژانتین زبان به تمجید از لیونل مسی گشود: «مسی بازیکنی استثنایی است ولی نباید تمام مسئولیت تیم ملی آرژانتین را بردوش بکشد.چرا که او 10 هم تیمی دیگر هم دارد.»
دانای 85 ساله،زمانی به رئال مادرید پیوست که این تیم تنها 2 قهرمانی در لالیگا کسب کرده بود و درصحبتهایی درمورد تیم ملی آرژانتین ادامه داد:« اصلا مهم نیست که تیم آرژانتین با چه سیستمی بازی کند و مهمترین نکته این است که مسئولیتها میان بازیکنان تقسیم شود. آنجا مهم نیست که مربی تیم دیگو آرماندو مارادونا باشد یا سرخیو باتیستا، بلکه مهم این است که تیم چطور بازی کند.»
قرارداد جدید پدرو: بند جدایی زودهنگام،150 میلیون یورو؛ تمدید تا سال2016
مهاجم جوان بارسلونا قراردادش را با این تیم تمدید کرد
سایت گل- پدرو ستاره جوان باشگاه بارسلونا قراردادش را تا سال 2016 تمدید کرد و مبلغ ذکر شده در بند جدایی زودهنگام او از 90 میلیون یورو به 150 میلیون یورو افزایش یافت
این ستاره 23 ساله بعد از توافق با سران باشگاه کاتالان دست به قلم شد و قرارداد جدیدی را به امضا رساند.این درحالی است که قرارداد قبلی او تا سال 2015 اعتبار داشت
دربیانیه منتشره در وب سایت رسمی باشگاه بارسلونا می خوانیم:«باشگاه بارسلونا اعلام می کند که با پدرو رودریگس به توافق رسیده تا با بهبود قرارداد او، تا سال 2016 پدرو را در تیم حفظ کند و مبلغ ذکر شده در بند جدایی زودهنگام او از 90 میلیون یورو به 150 میلیون یورو افزایش خواهد یافت.»
پدرو فصلی رویایی با بارسا سپری کرد و در رقابتهای فصل گذشته لالیگا 13 گل به ثمر رساند. او در فینال لیگ قهرمانان اروپا مقابل یونایتد هم به گل رسید تا بارسا برای سومین بار در 5 سال اخیر قهرمان اروپا شود
این درحالی است که بارسلونا هفته گذشته خبر تمدید قراردادتیاگو آلکانتارا را نیز اعلام کرد.چرا که سران باشگاه کاتالان تصمیم گرفته اند تا مهره های کلیدی شان را حفظ کنند
اودینزه: سانچس فقط می خواهد به بارسا بپیوندد
نظر مهاجم اودینزه برای مسئولان این تیم از اهمیت بالایی برخوردار است و به احتمال فراوان این بازیکن به قهرمان اروپا خواهد پیوست
سایت گل – فابریتزیو لارینی مدیر ورزشی اودینزه با حمایت از انتخاب الکسیس سانچس اعلام کرد این بازیکن فقط به بارسا فکر می کند و ما هم به انتخاب او احترام می گذاریم.
این بازیکن 22 ساله با وجود پیشنهاد از منچسترسیتی بارها در طول هفته های اخیر اعلام کرده تنها به بارسلونا خواهد پیوست.
در حالی که سانچس در شیلی تیم ملی کشورش را در کوپا آمه ریکا همراهی می کند مسئولان دو باشگاه اسپانیایی و ایتالیایی در مورد انتقال این بازیکن با یکدیگر مذاکره می کنند.
لارینی در گفتگو با خبرنگاران این موضوع را تایید می کند و می گوید:" مذاکرات با مشتری های سانچس ادامه دارد و نباید فراموش کنیم که سانچس فقط بارسا را مقصد بعدی خود می داند."
" در این مورد خواست بازیکن بسیار مهم است و سانچس بارها اعلام کرده می خواهد به بارسا بپیوندد."
پیش از این منچسترسیتی مشتری پروپا قرص سانچس بود اما بعد از اینکه او اعلام کرد تنها به بارسا می پیوندد انتقال او به لیگ برتر منتفی شد.
گری نویل: یونایتد و رئال در دو سال آینده بارسا را پشت سر می گذارند
کاپیتان اسبق منچستریونایتد معتقد است بارسلونا نمی تواند تا چند سال آینده قدرت اول فوتبال جهان باقی بماند
سایت گل – گری نویل معتقد است منچستریونایتد و رئال مادرید به زودی بارسلونا را پشت سر می گذارند.
در حالی که بسیاری از کارشناسان معتقدند بارسلونا تا چند سال آینده بهترین تیم فوتبال جهان و تیمی شکست ناپذیر خواهد بود نویل می گوید تیم ها تا یکی دو سال آینده چگونه شکست دادن بارسا را می آموزند.
کاپیتان اسبق یونایتد که در سال 1999 با این تیم قهرمان اروپا شد می گوید در آن سال یوونتوس تیمی شبیه بارسای فعلی بود و همه معتقد بودند شکست دادن این تیم غیر ممکن است اما ما آنها را شکست دادیم و قهرمان اروپا شدیم.
نویل در گفتگو با تلویزیون منچستر گفت:" در آن زمان ما بازیکنان جوانی بودیم که موفق شدیم یوونتوس را از پیش رو برداریم."
" به نظر من همین اتفاق برای بارسای فعلی خواهد افتاد و طی دو سال آینده تیم هایی مانند منچستریونایتد و رئال مادرید از پس بارسلونا برمی آیند."
"فصل آینده برای بارسا سخت تر خواهد بود چرا که یونایتد شیوه شکست دادن این تیم را فرا می گیرد."
اینیستا: رئال و مورینیو فصل گذشته از حد خود فراتر رفتند
ملی پوش اسپانیایی بارسلونا از رفتار مورینیو و باشگاه رئال مادرید در فصل گذشته چندان راضی نیست و از طرف دیگر امیدوارم فابرگاس به زودی به بارسا بپیوندد
سایت گل – آندرس اینیستا هافبک اسپانیایی بارسا معتقد است مورینیو سرمربی رئال فصل گذشته با جنگ های لفظی که راه می انداخت از حد خود فراتر رفت.
سرمربی پرتغالی رئال ، یوفا را متهم به حمایت از بارسا کرد و بارها اعلام کرد پلاتینی رئیس یوفا همیشه از این باشگاه حمایت می کند و داوران نیز تلاش می کنند هر طور که شده بارسا قهرمان اروپا شود.
اینیستا می گوید :" هر مربی آزاد است که با تیمش هر کاری می خواهد بکند. کاری که مورینیو با رئال کرده بما ربطی ندارد. اما مورینیو با جنگ های لفظی که علیه بارسا راه می انداخت به نظرم از حد خود تجاوز کرد."
زننده تنها گل فینال جام جهانی 2010 در ادامه در مورد احتمال پیوستن فابرگاس به بارسلونا گفت:" امیدوارم فابرگاس هر چه زودتر به نوکمپ بیاید. اخیرا با او تلفنی صحبت کردم و خیلی آرام بود."
بارسلونا همچنان امیدوار است بتواند فابرگاس را که در سال 2003 در سن 16 سالگی بارسا را به مقصد آرسنال ترک کرد به نوکمپ بازگرداند.
ختافه: بویان پیشنهاد ما را برای پیوستن به رم رد کرد
به نظر می رسد رابطه نزدیک بویان با انریکه باعث شده این بازیکن همه پیشنهادها را برای پیوستن به رم رد کند
سایت گل – آنخل تورس رئیس باشگاه ختافه اعلام کرد بویان کرکیچ مهاجم بارسلونا پیشنهاد ما را برای پوستن به رم رد کرد.
بویان که در تیم دوم بارسلونا با لوئیس انریکه کار کرده و این رابطه خوب او با این مربی باعث شده پیشنهاد همه تیم ها را برای پیوستن به رم رد کرده است.
آنخل تورس می گوید :" ما خواهان جذب بویان بودیم و حتی پیشنهاد 10 میلیون یورویی نیز به بارسا ارائه کردیم. اما بویان تصمیم خود را برای پیوستن به رم گرفته بود."
دوشنبه والتر ساباتینی تایید کرد تنها چند توافق جزئی با بارسلونا برای پیوستن بویان به رم باقی مانده است و این بازیکن 20 ساله به زودی به رم می پیوندد.
چابی: الکسیس سانچس خرید فوق العاده ای برای بارسا خواهد بود
ستاره خط هافبک بارسا معتقد است الکسیس سانچس مهاجم فوق العاده ای ست و می تواند کمک زیادی به بارسا کند
سایت گل – چابی ستاره ملی پوش بارسلونا معتقد است الکسیس سانچس بازیکن فوق العاده ای است و حضور او در بارسا می تواند قدرت هجومی قهرمان اروپا را حتی بیشتر از گذشته کند.
چابی در گفتگو با روزنامه اسپورت می گوید :" الکسیس را به خوبی می شناسم چرا که در جام جهانی مقابل هم بازی کرده ایم. او بازیکن فوق العاده ای است و اگر به بارسا بپیوندد خرید بسیار خوبی خواهد بود."
" من بازی سانچس را در اودینره دنبال کرده ام، او از لحاظ فیزیکی بسیار قدرتمند است و در موقعیت های تک به تک بسیار ماهر است."
چابی همچنین در مورد خرید سسک فابرگاس گفت:" سسک اکنون در شرایط سختی قرار دارد، او می خواهد به بارسا بیاید اما به دلیل اینکه با آرسنال قرارداد دارد سرنوشتش دست خودش نیست. امیدوارم فصل آینده او یکی از بازیکنان بارسا باشد."