روموری رستل منیا ۲۵ ذو اماده کردم که در ۵ اوریل ۲۰۰۹ قراره در شهر تکزاس برگذار شه
کد:http://rapidshare.com/files/105583103/WrestleMania_25_Promo_by_BrockWWE.ir.wmv
Printable View
روموری رستل منیا ۲۵ ذو اماده کردم که در ۵ اوریل ۲۰۰۹ قراره در شهر تکزاس برگذار شه
کد:http://rapidshare.com/files/105583103/WrestleMania_25_Promo_by_BrockWWE.ir.wmv
مرسی از همه
اگه هر کس دیگه ای بود شاید می باخت ولی آندرتیکر تسلیم بشو نیست.:21:نقل قول:
قبل از مراسم هال اف فیم امسال جاش متیوز با راک یک مصاحبه کوچک کرد
فرمت: WMV
حجم: 2019 KB
نام فایل : Dwayne The Rock Johnson about being at the WWE Hall of Fame
قبل از مراسم هال اف فیم امسال جاش متیوز با راک یک مصاحبه کوچک کرد
فرمت: WMV
حجم: 2019 KB
نام فایل : Dwayne The Rock Johnson about being at the WWE Hall of Fame
کد:http://rapidshare.com/files/105630866/Dwayne_The_Rock_Johnson_about_being_at_the_WWE_Hall_of_Fame_by_BrockWWE.ir.wmv
آقا رضا ميتونم بپرسم اين كليپ هارو از كجا مياري؟نقل قول:
رضا جان دستت درد نكنه آقايي مي كني مثل هميشه.
عكس هاي بچه هارو حال كردم
محمد جان من تو وبلاگ هم درخواست دادم.امااااااا
اي ول واقعا محشره
فقط يه درخواست كوچولو دارم كه اگه ميشه :
قد رو به سانتي بنويسيد
وزن رو به كيلو
اي ول واقعا محشره
فقط يه درخواست كوچولو دارم كه اگه ميشه :
قد رو به سانتي بنويسيد
وزن رو به كيلو
و اگه ميشه من اصراري ندارم ولي اگه بتوني تاريخ رو شمسي بنوسي واقعا عالي ميشه
در مورد rey (ميستريو) چي داري؟
B A T I S T A
شرمنده احسان جان نديدم!!!!!!نقل قول:
پس چرا من نظراتتو نديدم!!!!:18:
حالا درخواستت چي بود.
اين دفعه درخواست داشتي بگو
نامردم اگه نزارم
شرمنده:11::40:
تو قسمت نظر ها سوال رو مطرح كردم.و لي 2 وز بعدش هم جواب نداده بودن الان هم يادم نيست دقيقا كجا بود خوب نميشه اينجا جواب بديد؟
آقا دمت گرم خیلی حال دادی.:10:نقل قول:
ببینم چیزی راجب برگشتنش نگفته ، نه؟(البته منظورم تو این ویدیو نیستا)
Show Sports عاليه!نقل قول:
کانال Show Sport 4
فرکانس : NileSat - 11862 . V
این کانال جزو پکیج شوتایم عرب در ماهواره نایلست میباشد که فقط با کارت اوجینال و شیرینگ باز می باشد . با تازگی به صورت مقطعی در بعضی از ----- ها هم باز شده
زمان پخش : کانال شوسینما 6 ( جزو همین پکیج ) مسابقات ماهیانه ( PPV ) رو به صورت زنده پخش می کند . در ضمن کانال شواسپرت 4 در طول هفته به صورت مداوم مسابقات (راو ) WWE Bottom Line و Smack Dow و Heat و ECW رو به فاصله چند روز تاخیر پخش می کند
Smackdown رو زودتر از آمریکا پخش می کنه!
Raw رو هم با 3-4 روز تاخیر. ECW هم همین طور.
فقط اگه بتونین بازش کنین.
خواهش مي كنم!!!!!!!!!!!!!
عميقا ناراحت شدم
چقدر راك هيبتو و هيكل و خشنيشو از دست داده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب عزيزم سوالت چي بوده؟؟؟؟؟نقل قول:
روز دوم عيد شبكه سه يه فيلم از راك نشون داد.خيلي باحال بودنقل قول:
عميقا ناراحت شدم
چقدر راك هيبتو و هيكل و خشنيشو از دست داده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جورياست/نقل قول:
نوشته شده توسط ehsssssan [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من يه سوال داشتم بعد از سوال قبلي كه منت گذاشتين جواب دادين
حقوق سوپراستارا چه جوري تعيين ميشه.لطفا كمك كنين.مثلا رده ي چندمي ميشن فلان قدر ميگيرن اگه اينجوريه كه اورتن بايد از همشون بيش تر بگيره
جاي Iron Sheik تو نظر سنجي خاليه هرچند كه پيشكسوته .
از نظر من:
1: The UnderTaker
2: Batista
3:Rey Mysterio
یا حق
آره همون كه فوتباليست بود.ولي فيلمش واسه 2006 بودنقل قول:
روز دوم عيد شبكه سه يه فيلم از راك نشون داد.خيلي باحال بود
اونجا بابا خيلي هيكلش ميزون بود تو اين مصاحبه بيچاره نصفش آب شده
دوست من چي شد پس من يكمي عجله دارم واسه فهميدنش
1 batista
cena 2
mystero3
4 orton
برنامه با مراسم رقص دخترای هندی برای Great Khali شروع شد. Big Show وارد شد و از یه هندیه از طرف Great Khali1- یه سری هدایا مثل مرغ و بزغاله گرفت.:27: (برای نشان دادن صلح طلبی مردم هند) بعدش با هم دست دادن ولی لحظه ی آخر Big Show با یه مشت Great Khali رو انداخت.:دی
2- Jimmy Wang Yang و Shannon Moore در یه تگ تیم مچ از The Miz و John Morrson شکست خوردند.
3- Finally با کمک پسرش Hornswagle تونست Mat Striker رو شکست بده.
4-ویکتوریا هم با میشل مک کول بازی کرد و تونست بازی رو ببره.
5-ولادیمر کوزلو ، بازیکن جدید و قوی روسی به راحتی حریفش مت لوگان رو برد.
6- در یکی از معدود بازی های درست و حسابی شب ، Matt Hardy در مقابل Chuck Palumbo قرار گرفت. MVP هم این بازی رو از نزدیک و از جایگاه گزارشگرها نگاه می کرد. Matt Hardy اولش یه مقداری کتک خورد ولی نهایتا تونست بازی رو ببره. در ضمن، MVP هم دخالتی در بازی نکرد.
7-و اما در بازی اصلی شب ، Festus در یه بازی فیزیکی و دیدنی با آندرتیکر رو به رو شد. festus به خوبی مقاومت کرد و حتی ضربه های خیلی خوبی هم به تیکر زد ، ولی آخذش اسیر فن مرگبار آندرتیکر ، Triangle Choke شد. جالبی کار اینجا بود که Festus تسلیم نشد ، اما بعد از حدود نیم دقیقه کاملا بیهوش شد تا آندرتیکر بازی رو ببره.
در اینجا برنامه تموم می شه ولی ظاهرا یه تیکه ی دیگه هم بوده که تو تلویزیون نشون ندادن. Zack Ryder,Hawkins,ٍEdge,Chavo و بادی گارد چاوو به تیکر حمله می کنند ولی بتیستا ،کین و بیگ شو به کمک آندر تیکر می آن و همه رو نابود می کنند.:5:
بک لش قراره دو هفته ی دیگه بر گزار بشه و بازی های بسیار خوبی رو براش گداشتن:
World Heavyweight Championship: The Undertaker vs. Edge
ECW Championship: Kane vs. Chavo Guerrero چاوو ه در ECW به كين گفت که تو این بازی با بادی گاردش می آد.
Fatal Four-Way match for the WWE Championship: Randy Orton vs. John "Bradshaw" Layfield vs. Triple H vs. John Cena این بازی ،بازی اصلی شبه و یه جور elimination match ه. باید فوق العاده باشه.:46:
Shawn Michaels vs. Batista
Big Show vs The Great Khali
نمی دونم شاید باز هم بازی های دیگه ای اضافه بشه.
ممنون خیلی کامل بود
آقا یه بازی دیگه هم به بک لش اضافه شد: MVP Vs. Matt Hardy برای United States championship
چه شود این بک لش!:8:
والپیپیر اختصاصی بکلش ۲۰۰۸
کد:http://i31.tinypic.com/esoo0g.jpg
عکس های جدیدی به نام 'Mania Media Day منتشر شده
کد:http://rapidshare.com/files/105890291/_Mania_Media_Day_by_BrocWWE.ir.rar
عکس های جدیدی از دیدار مردم از استارا منتشر شده تو این عکس ها بیشتر استارا هستن پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید
کد:http://rapidshare.com/files/105892177/Bacon__Bagels___Biceps_Brunch_by_BeockWWE.ir.rar
عکس های جدیدی از دیدار سینا تریل و مایکلز از کودکان منتشر شده
کد:http://rapidshare.com/files/105902701/Circle_of_Champions__From__Mania_to_Make-A-Wish_by_BrockWWE.ir.rar
عکسهای جدیدی از ملاقات باتیستا و سی ام پانک با بچه ها منتشر شده
کد:http://rapidshare.com/files/105910934/Circle_of_Champions__Batista_and_CM_Punk_by_BrockWWE.rar
RAW . April 07th , 2008 . Results
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــ
" Umaga def. Val Venis "
................................................
در یک مسابقه ی تک به تک ، اوماگا برابر وال وینس قرار گرفت که در پایان اوماگا تونست با زدن یک سموئن اسپایک حریفش رو شکست بده .
" Mickie James & Ashley Massaro def. Jillian & Melina "
در یک مسابقه ی دو به دو بین دیواس ، میکی جیمز و اشلی با هم تیم شدن و برابر تیم جیلیان و ملینا قرار گرفتند که تیم میکی جیکز و اشلی ماسارو با دی دی تی ای که میکی جیمز زد تونستن پیروز مسابقه بشن .
" Brian Kendrick & Paul London def. Lance Cade & Trevor Murdoch "
در یک مسابقه ی دو به دو ، تیم برایان کندریک و پال لاندان برابر تیم لنس کید و ترور مرداک قرار گرفتند که تیم برایان کندریک و پال لاندان با رول آپ پیروز مسابقه شدن .
" Triple H def. Randy Orton & JBL | 2 on 1 Handicap Match "
در یک مسابقه ی دو به یک ، رندی اورتن با جی بی ال یار شد و برابر تریپل ایچ قرار گرفتن که در پایان تریپل ایچ جی بی ال رو زد و بعد به رندی اورتن پدیگری زد و پیروز مسابقه شد . به این ترتیب ، تریپل ایج با این پیروزی به بکلش راه پیدا کرد .
" Carlito & Santino Marella def. Hardcore Holly & Cody Rhodes "
در یک مسابقه ی دو به دو ، تیم سانتینو مارلا و کارلیتو برابر قهرمانان تیمی جهان هاردکور هالی و کودی رودس قرار گرفتن که در پایان تیم کارلیتو و سانتینو مارلا پیروز مسابقه شدن .
" WWE Women's Champion Beth Pheonix def. Maria "
در یک مسابقه تک به تک ، ماریا برابر قهرمان زنان دابلیو دابلیو ای بث فینکس قرار گرفت که در پایان بث فینکس با زدن فینیشر خودش که فیشرز من سوپلکس نام داره ، ماریا رو پین کرد و پیروز شد .
" John Cena def. Triple H & JBL | 2 on 1 Handicap Match "
در یک مسابقه ی دو به تک ، تیم تریپل ایچ و جی بی ال برابر جان سینا قرار گرفتن و در حالی که جی بی ال و تریپل ایچ داشتن با هم دعوا میکردن ، رندی اورتن وارد شد و به جی بی ال آر کی او زد . بعد سینا تریپل ایچ رو زد و جی بی ال رو پین کرد و پیروز مسابقه شد . به این ترتیب جان سینا هم به بکلش راه پیدا کرد .
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــ
کوتاه از راو این هفته ::
1 - ریگال ابتدا مسابقه ای تک به تک بین جی بی ال و رندی اورتن رو در بکلش در نظر گرفته بود .
2 - با پیروزی تریپل ایچ و سینا در راو این هفته ، مسابقه ی کمربند دابلیو دابلیو ای چهار نفره شد .
3 - در برنامه ی معروف جریکو ، شان و باتیستا مهمان بودن که بینشون درگیری لفظی پیش اومد .
4 - جان سینا راه پیدا کردن تریپل ایچ رو به بکلش ، به او تبریک گفت .
5 - در پایان راو این هفته ، در خیابون طرفداران به سینا حمله کردن که تریپل ایچ سینا رو نجات داد .
تبلیغی از هوم ویدیوی جديد تریپل اچ رو اماده کردم با کیفیتی عالی و حجمی کم ( DVDRIP )
-------------------------------------------------
.:: The King Of Kings - Triple H Home Video Promo ::.
فرمت: AVI
حجم: 4162 KB
نام فایل : The King Of Kings - Triple H Home Video Promo
لینک دانلود
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــکد:http://rapidshare.com/files/106150857/King_Of_kings_Of_Triple_H_DVDRIP_XviD_up_by_BrockWwe.Ir.rar.html
ECW . April 08th , 2008 . Results
" CM Punk def. World Tag Team Champion The Miz "
در اولین مسابقه ی ای سی دابلیو این هفته ، سی ام پانک برابر میز قرار گرفت که در پایان این مسابقه با برتری سی ام پانک به پایان رسید . سی ام پانک با یک جی تی اس تونست میز رو پین کنه و پیروز مسابقه بشه .
" Elijah Burke def. Nunzio "
در یک مسابقه ی تک به تک ، الایجا بورک برابر حریف نچندان قوی خودش نانزیو قرار گرفت و در پایان الایجا بورک بود که با زدن فینیشرش تونست نانزیو رو پین کنه و پیروز بشه .
" Kofi Kingston def. Domino "
اما کوفی کینگستون که داره همینطور بهتر و بهتر میشه و در هفته ی قبل هم خوب کار کرد ، برابر دامینو قرار گرفت و در پایان کوفی کیگستون تونست دامینو رو شکست بده .
" Tommy Dreamer def. Colin Delaney "
در یک مسابقه ی تک به تک ، تامی دریمر و کولین دیلنی برابر هم قرار گرفتن که در پایان علیرقم اینکه دیلنی خیلی خوب کار کرد ، این تامی دریمر بود که از فرصت استفاده کرد و با یک دی دی تی تونست دیلنی رو پین کنه و پیروز این مسابقه بشه .
کوتاه از ای سی دابلیو این هفته ::
1 - چاوو گئررو ، کرت هاکینز و زک رایدر در این هفته ی ای سی دابلیو حضور داشتن .
2 - تماشاگران بشدت چاوو گئررو و میجر برادرز رو هو کردن .
3 - تماشاگران از اینکه کین مسابقه ای نداشت از دست جنرال منیجر ، استرادا عصبانی شدن .
سلام ببخشيد دير شد
من اين كلپ ها رو يا خودم آپ مي كنم يا دوستان يا تصادفي ميبينم ميگم اينجا بزارم همه استفاده كنن اگه شما اينو آپ كردي بگو ................. به دوستاني كه تشكر كردن بايد بگم خواهش مي كنم تاپيك خودتونه سوالي بود در خدمتم در حد توانم تا بعد............................................ .................................................. ...
در ضمن خواهش مي كنم در رتبه دادن به تاپيك شركت كنيد
ویکی تمام تلاششو داره می کنه تبا گذاشتن بازی های سنگین ، آندرتیکر رو تا حد ممکن برای بازی با ادج تو بک لش ضعیف کنه.
بعد از دو بازی سنگین دو هفته ی اخیر، این هفته قراره که آندرتیکر با بتیستا بازی کنه.
من که عالی دادم:27::27:نقل قول:
خيلي ممنون خواهش مي كنم هر كسي اين تاپيكو مي خونه يه رتبه بده............