رو سیستم من چه طوری اجرا میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
5770 asus اورکلاک شده
intel core I7 920
RAM :3*2 Gskiil 3bel
motherboard: p6x58d premium
power : 885 green
:47::47::47::47::47:
Printable View
رو سیستم من چه طوری اجرا میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
5770 asus اورکلاک شده
intel core I7 920
RAM :3*2 Gskiil 3bel
motherboard: p6x58d premium
power : 885 green
:47::47::47::47::47:
=============================================نقل قول:
on max setting
:11:
نه دیگه عزیز !! این دیگه دایس و بتلفیلد نیست !! نسخه اصلی بازی xbox360 هست و برای pc پورت میشه !نقل قول:
نقل قول:No lead platform with MW3, says Infinity Ward
http://www.vg247.com/2011/05/26/no-lead-platform-with-mw3-says-infinity-ward
ممنون دوست عزیز
من فکر کردم لیده
به هر حال همین خودش یعنی هیچ کدوم از نسخه ها لید نیستن - و این که نسخه pc با نسخه کنسولی - و نسخه های کنسولی با هم فرقی ندارن ...
================================================== =================نقل قول:
پس اين طور:27:
بعضي دوستان مارو نااميد ميكنن!
اما خوشحالم كه بي جواب نميمونه!% :8:
ممنونم دوست عزيز:10:
دیگه رسیدم آخرای بازی...
واقعا انتظار نداشتم اینقدر بازی شاهکار باشه.
مخصوصا مرحله ی پاریس!(سقوط برج ایفل :42:)
گیم پلی مثل همیشه عالی ولی گرافیکش یکم تو ذوق میزنه.البته نور پردازی بازی واقعا زیبا کار شده.
فعلا که داستانش خوب بود...تا ببینیم آخرش چی میشه!
نقل قول:فرقی آنچنانی ندارند همونطور که دوستمون marmolak kocholo گفتند، در مورد لید پلتفورم بازی چیزی گفته نشده انگار که نداره :31: اما من تقریباً مطمئنم که پلتفورم اصلی بازی XBOX 360 ه :31: از تریلر ها میشه اینو فهمید.نقل قول:
...........
بازی سراسر هیجان شده و یک چیزی که منو آزار میده اینه که توی بعضی مراحل گرافیک بازی افت میکنه که حتماً جزو نقص های بازی خواهد بود و نمره ازش کم میشه متاسفانه :13:
مثل همیشه روایت داستان بازی عالی هست و همش توی بازی اتفاق غیر منتظره میوفته :31: هرچی هم که مسلط باشی به خودت، بازم جو گیر میشی، لامصب IW چی کار کرده :8: :40:
مرحله داخل هواپیما خیلی جالبه، تو لانچ تریلر بازی هم تصاویری از این قسمت رو نشون داده منم دقیقاً همون قسمت رو میگم :31:
کلاً نمیدونم از کجای بازی بگم :31: حتماً تجربش کنید اما اینو مد نظر داشته باشید که بازی خیلی خیلی شاهکار نیست یعنی به BF3 نمیرسه مخصوصاً در قسمت سینگل و داستانی :31::31::31::31::31: (دروغ سال) :31::31::31:
================================================== =================نقل قول:
خوب نسخهي pc معمولا" گرافيك بهتري داره برتريش از همين نظر مي تونه باشه:40:
دوستان لطفا بحث PC و کنسول رو تموم کنید
و از همه مهمتر از داستان بازی چیزی لو ندید....
با تشکر....:11:
عالیه بهتر از این نمیشه
دوستانی که بازی کردند یک مقایسه ای با BF3 بکنن Gameplay رو ببینیم این همه کلاس ِ گیم پلی میومد ایفینیتی وارد چیشد قضیه
7 ساعته الان دارم بازی میکنم...
دیگه سرم داره میترکه!
----
داستان فوق العاده دراماتیکه....اشکتون درمیاد...
دیگه رسیدم چپتر آخر....ایشالا تا 15 دقیقه آینه تموم میشه...
من سری مدرن وارفیر رو بازی نکردم!
اینترنتی جایی میشناسید واسه ایکس باکس هر 3 نسخه رو داشته باشه؟ریجن PAL؟
من کلا دیوونه داستان های دراماتیک در بازی های اکشن ام !!! :31::31:
واسه همین دیوونه COD هم هستم !!!:31::31: ( MW2 اون صحنه ای که Ghost رو آتش ... !!! وای )
حالا با این اوضافی که شماها دارین می گین ...... من دیگه نمی تونم صبر کنم !!!!!:19::19::19:
سلام دوستان عزیز خودم که مثل خوده من دیوانه و روانی بازی COD هستند حالا این بازی برای PC کی میاد؟ تاریخ دقیق را دوستان اعلام کنند فقط زود
دوستان از هر طريق ميتونيد چند تيكه فيلم وشات بزاريد:19:
سلام به همه دوستان
این بازی رو ماهم گرفتیم. مثل همیشه با یه کال اف فوق العاده اونم از نوع مدرن وارفیر ی طرفیم . یه بازی اکشن دراماتیک فوق العاده با همون گیم پلی روون و بسیار زیبای همیشگی خودش و البته گرافیک بهتر نسبت به قبل. یه بازیه که ارزش با رها بازی کردن رو داره من تا اینجا واقعا از بازی لذت بردم . بازی شلوغتر شده ،اکشن تر شده و بار احساسی زیادی توش داره . به این میگن یه بازی فوقالعاده که میتونه کلی شما رو سرگرم کنه.
بازی باز هم با مروری به گذشته تو تیتراژ اولیه شروع میشه و حالا شما تو نیویورک هستید و ادامه کار با شماست....
یه نکته خارج از بحث : من همین جمعه ی پیش بود که بتلفیلد رو تموم کردم بتلفید به هیچ وجه به هیچ وجه به گرده این بازی نمی رسه .
به همتون قول میدم که اینبار هم اکتیوژن طرفدارای این فرانژیز فوق العادشو راضی میکنه.
من شخصا این بازی رو به همه پیشنهاد میکنم . ( امسال بعد از گیرز 3 و بتمن این سومین بازیه که من رو به هیجان اورده )
راستی این تاپیک هم بهتره منتقل بشه.
بلاخره تمومش کردم...
پایانش شاهکار بود...
یه بازیه کامل!
فعلا تو شوکم...واقعا انتظار نداشتم بازی اینقدر قوی باشه...
دوستان لطفا از بازی عکس یا فیلم بذارید.نقل قول:
از همون اولش مشخص بود که بتل بازنده است.بتل نسخه کپی ناقص mwهست.والسلام
دوستان مگه بازی فوتباله گزارش زنده می کنید ؟ :دی
راجع به گیم پلی و صدا و تصویر و اینا بحث کنید لذت ببریم
بابا تو دیگه کی هستی :18: هنوز خود کارکنان اونجا بازیو نکردند:31: اونوقت تو بازیو تموم کردی؟نقل قول:
منم امروز بازیو گرفتم و 2-3 ساعتی بازی کردم.
مثل قبل با یه بازی اکشن سریع طرف هستیم،گیم پلی بازی مثل قبل سریعه و آدمو خسته نمیکنه!گرافیک بازی پیشرفت هایی داشته ولی اونقدر نیست که با یه تحول بزرگ طرف باشیم.(با در نظر گرفتن این مورد که بازی 60 فریم اجرا میشه گرافیک بازی خیلی هم خوبه)صداگزاری بازی هم خوبه ولی به اندازه BF3 نیست!
در کل بازی خیلی خوب ظاهر شده و با اینکه یجورایی تکراریه ولی آدمو خسته نمیکنه......
اصلا ندیده باید قبولش کرد.
داستانش روانی هست.
من امشب خریدم
مصطفی ان بی ای هر وقت mw3 تونست مولتی به قدرت و عظمت مپهای bf3 ارائه بده اونوقت bf3 هم یه دستی به سر داستان پردازیش می کشه: دینقل قول:
حتماً تجربش کنید اما اینو مد نظر داشته باشید که بازی خیلی خیلی شاهکار نیست یعنی به BF3 نمیرسه مخصوصاً در قسمت سینگل و داستانی (دروغ سال)
به گفته یکی از عزیزان هیچ بازی مطلق و بی عیب و نقص نیست!حالا بازی رو میگیرم کوچکترین باگ و یا کمی و کسری ببینم سیل انتقادات رو روانه می کنم همینجا (از قدیم گفتن جوابـه »های« رو با »هوی« میدن) !: دی
قدرت و عظمتی که فقط مثل کبک سرتو بکنی زیر زمینو فریاد بزنیش به درد خود بتلفیلد میخوره نه گیمرهانقل قول:
برای سری CoD همین کافیه که در بازی های آنلاین و مولتی حداقل حداقلش از بتلفیلد فرسنگ ها جلوتره
حالا شما بیا هی بگو مولتی پلیرش اینطوریه و اونطوریه
این گیمرها هستن که انتخاب می کنن کدوم بهتره و تا الانم CoD برنده تمام عیار بوده
به خاطر درخواست بعضی از دوستان یه تیکه از قسمت های زیبای بازی رو واستون آپ کردم...تا جایی که میشد حجمشو کم کردم...
ببخشید اگه کیفیتش یکم کمه...به خدا همینم به سختی آپ کردم...
نکته:بعضی از قسمت ها اسپویله...بعد نگین نگفتی..
کیفیت 3gp
کیفیت aviکد:http://www.4shared.com/video/OFY5Op_S/mw3.html
کد:http://www.4shared.com/video/2ISSjn6e/codp30world.html
دوستانی که دارن بازی میکنن نسخه کنسول هست ؟؟؟
آره...نقل قول:
انتشار جهانی بازی 3-4 روز دیگست...
این نسخه دزدیه بازیه!
:31:
میخوام تیکه آخر بازی رو آپ کنم بزارم گیم اسپات.:27:
سلام
دوستان عزیز هرچی خاطره از شاهکار هایی مثل کال اف 2 و 4 دارید فراموش کنید. الان دیگه این کال اف مدرن 3 هست که داره میتازه.
بازی واقعا جذابه. وقتی میشینم جلو بازی دیگه میخ میشم . این همه هیجان یکجا جمع شدن تنها از اکتیوژن و کال اف بر میاد.
قابل توجه دوستان عزیز هم بگم که مولتی کال اف خیلی بیشتر بازی میشه تا بتلفیلد. ( البته من هیچ جنگی نمی خوام راه بندازم من خودمم بتلفیلد رو باز کردم بدم نیومد اما اون جذابیتی رو که کال اف داره این نداره. )
بابا BF3 یه شبیه ساز جنگی بود ،خوب معلومه هیجانش کم میشه ،
هیجان میخوایید کال او دوتی
جنگ واقعی BF3
همین!
BATTLEFIELD 3 :نقل قول:
First-person shooter
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Battlefield_3
CALL OF DUTY : MODERN WARFARE 3 :
First-person shooter
.کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Call_of_Duty:_Modern_Warfare_3
.
.
.
.
ARMA 3 :
Military simulation, tactical shooter
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/ARMA_3
fps بودنش ک معلومه ، ولی ببینید میتونس یه تکنو یا یه موزیک وسط بازی بندازه هیجانشو ببره بالا ولی اینکارو نکرده خواسه واقعی شه، دیگه وسط جنگ واست تکنو نمیزارن ک میزارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
نقل قول:
عزیز بحث در این مورد کاملا اشتباهه - نه کال آف دیوتی و نه بتلفید - هیچکدوم فاکتور های لازم شبیه سازی کردن جنگ واقعی رو ندارن و اصلا به این هدف هم ساخته نشدن ...
;)
اول که میگی اصلا هدف ساخت شبیه سازیه !! در حالی که اصلا از همون اول هدف بتلفیلد 3 گرفتن جای سری کال بود ...
حالا میگی آهنگ تکنو نداره - شبیه سازیه جنگه واقعیه !
چطوره برای شبیه سازیه بهتر سربازای دشمن تو کل دنیا فارسی حرف بزنن ؟؟؟
پلاک های ماشین هم تا جایی که میتونیم - کل دنیا رو پلاک ایران میزنیم !! خوب باید واقعی باشه دیگه !
فارس و عرب و ... که همه یه جورن دیگه ! تو ایران عربی بنویسیم - تو عراق فارسی !!! کی به کیه !
تهران هم که از خودمونن - رو در و دیوار هر گرافیتو و هر چی که خواستیم با هر زبونی میکشیم !!
و ....
;)
دقیقآ چند تا سنگ فاصله داره !!!؟: دینقل قول:
این فاصله که بعضی ها ازش حرف میزنن بیشتر پارامتر فن بودنه نه اندازه و مسافت ;)
هر زمان شما فرق بین کنترل پورشه پانامرا توربو رو با مدل عادیش متوجه شدی فرق مولتی اینم با اون درک می کنی
COD برنده تمام عیار قبل از 2010 بوده..الان تا چشم باز کنی رقیبای شاختر از خودش داره.کلآ همه ی جملات از روی احساسات گفته میشه پس بحث بیخوده
این بازی الان وارد بازار شده ما بریم بخریم ؟؟
ببخشید ینی شرکت ب این گندگی نمیدونه ایرونیا عرب نیسن؟ چن دفه بگم از قصد عربی و فارسیو قاطی کردن ! وختی تا تفنگ خیبر ایرونیا میدونن ینی میگید ماشینای تو خیابونو نمیشناسن ؟نقل قول:
چیه این بازی شبیه واقعیت نیس؟؟؟؟ صدگزاریش ک حرف نداره ، مووینگ و انیمیشن بازی با واقعیت مو نمیزنه، سلاحاشم همینطور ...گرافیکشم ک سرزبوناس!
نمیدونم واقعا منظورتون از غیر واقعی بودن این بازی چیه.....
شبیه ساز قضیش جداست! یه شبیه ساز باید کلی فاکتور رعایت کنه، از نحوه تیراندازی تا طراحی محیط و ...
هیچ کدوم از این 2 بازی فاکتورهای کافی برای یه شبیه ساز دقیق جنگی بودن رو ندارن! ولی اگه بخوایم درصد بزاریم بتلفیلد مقدار بیشتری به خودش اختصاص میده.
بتلفیلد از قدیم روی آزادی عمل بازیباز تمرکز داشت و محیطش سندباکس گونه با دسترسی به انواع و اقسام وسایل نقلیه بود، به خاطر همین آزادی عمل آدم احساس واقعی بودن بهش دست میده و به اشتباه بعضیا از روی همین حس میگن شبیه ساز...( داریم در مورد سینگل پلیر صحبت می کنیم )
ولی کال آو دیوتی برعکس بتلفیلد از ابتدا، همیشه مسیری خطی رو جلوی شما میزاره و باید دقیقاً همون کاری رو انجام بدید که سازنده های بازی براتون مشخص کردن.
از طرقی هم دیزاین یا طراحی مراحل بتلفیلد در مقایسه با کال آو دیوتی به واقعیت نزدیک تره.
اگه بخوایم به طور مثال صداگذاری هم وارد این قسمت کنیم بتلفیلد به مراتب صداگذاری حرفه تری داره، چه صداگذاری محیط و چه صداگذاری اسلحه ها...
----------------------------------
در مورد مولتی پلیر سری کال هم اصلا تو کتم نمیره که نسبت به بتلفیلد زیباتر باشه! شما دارید کمیت رو با کیفیت برابر میدونید در صورتی که همیشه این رابطه درست نیست!
---------------------------------
کسایی که بازی رو اورجینال گرفتن منو ادد کنن ~> MrS3cr3T
---------------------------------
کسایی که بازی رو اورجینال گرفتن به لینک زیر برن و ویدئوی فیلم Act of Valor رو نگاه کنن تا چندتا Dog Tag مخصوص به صورت مجانی بگیرن! داگ تگاش قشنگه از دست ندید D: !
actofvalor.com/bf3
بابا با ایرونیا نمیشه بحث منطقی کرد ،بیشترشون از رو احساسات میحرفن ! چون کال او دوتی چن ساله یکه تازی میکنه فک میکنن تا آخر دنیام فقط بهترین بازیه fps همینه !نقل قول:
به نظرت الان کی داره از روی احساسات حرف میزنه ؟؟ ;)نقل قول:
شرکت EA رو با سازمان C.I.A اشتباه نگرفتی ؟ ;)