تا حالا کسی تست نکرده با wifi گوشی و اتصال اون به LED بشه رفت توی اینترنت ؟ واسم مهمه اگه بشه 6200 LG رو بردارم اگه نشه 58000 LG رو بخرم.
Printable View
تا حالا کسی تست نکرده با wifi گوشی و اتصال اون به LED بشه رفت توی اینترنت ؟ واسم مهمه اگه بشه 6200 LG رو بردارم اگه نشه 58000 LG رو بخرم.
ممنون ار پاسخ قبلی تون به نظر شما
LG Smart 47" - 47LM86000 بهتره یا سامسونگ 8880؟
ممنون
سلام کدوم یکی رو پیشنهاد می کنید :
panasonic st30
samsung 6920
sony ex 720 بدون گارانتی
استفاده هم 70 درصد برای دیدن شبکه های وطنی و ماهواره
30 درصد هم برای دیدن فیلم سه بعدی و فول اچ دی
کیفیت ساخت برام خیلی مهمه
با تشکر
دوست عزیز صفحه قبلو نگاه کنید پاسخ سوالتون داده شده.نقل قول:
ex720 که اصلا، تصویرش کدر و تیرس هر کی خریده پشیمون شده باورتون نمیشه دیروز بانه بودم تصویر این تی وی رو از نزدیک دیدم یه تلویزون مارک groundig بغلش بود باورتون نمیشه اگه بگم کیفیتش از ex720 بهتر بود شفافیت تصویرش خیلی بهتر بود سونی مدلهای گرونقیمتش خوبه ولی ex720 اصلانقل قول:
سامسونگ هم اگه با رنگهای پررنگ و غیر طبیعی مشکلی نداری خوبه
پانا هم چون پلاسما هستش رنگاش اصلا قشنگ نیست یه جورایی مث تلویزیونهای srt میمونه ولی تصویرش خیلی نرمه تاری نداره
ولی یه توصیه بهت میکنم lg رو هم به گزینه هات اضافه کن سری lm کیفیت تصویرشون باورنکردنیه فوقالعاده تصاویر شفاف و خوش رنگی داره مخصوصا از lm6610 یه بالا
سلامنقل قول:
آقا تو بانه سونی سری HX-NX پیدا میشه؟؟؟
چقدر با تهران فرق داره و آیا قابل اعتماد هست؟؟؟؟
تو جمهوری گشتم نمایندگی ها نداشت و خرده فروش های دیگه هم انبار کردن و قیمت های بالا میگن !!!مثلا NX 40 اینچ که نمایندگی 2.700 زده حدود 4یا 4300 میگن!!!هر کی هرکیه!!!
سونی تو بانه معمولا ساخت کجاست؟؟؟چون نمایندگی میگفت برای ما منتاژ!!!
جایه دیگه ای هم سراق داری بگو لطفا !!!
ممنون!!!
سلام
توی 3بعدی ها کدومو پیشنهاد میدین
دوست من خیلی بین 6960 سامسونگ و ال جی شک داره من سامسونگ رو میگم اون از بهتر بودن 3بعدی سام شنیده که عینکش فلانه و ...
یکی هم توشیبای جدید 6 رنگ رو میگه حالا نظر شما چیه
هرچند در بین سه بعدی های اکتیو سامسونگ کیفیت خوبی داره ولی اگر دوست شما اولویتش سه بعدی هست سه بعدی پسیو پیشنهاد میشه که فقط تلویزیون های ال جی از این تکنولوژی استفاده می کنند.نقل قول:
3 رنگ، 4 رنگ و 6 رنگ به تنهایی تضمین کننده کیفیت نیست. کیفیت چیزیست که چشم ما درک می کنه. اگر تلویزیونی 20 رنگ هم باشه ولی چشم ما فرقشو نفهمه فقط تبلیغاته و گول تبلیغات را نباید خورد.
قطعا با توجه به نیاز شما و قیمت های امروز بازار st30 42 اینچ بهترین انتخابه قیمتش هم حدود 2.100.000
سلام
بین LW65100 lg led که 42 اینچ هست و 600 hz و قیمتش 1.867.000
و سامسونگ ES6950 که 40 اینچ هست و 400 hz انطباق تصویر داره و قیمتش 1.810.000 هست
اولویت اول واسه گیم و کنسول بازی- کدوم را پیشنهاد می کنید>
ممنون از راهنمایی شما
تا اطلاع ثانوی دنبال سه بعدی نیستم به خاطر hz بالاتر مجبورم 3d بگیرم- نظر شما عزیزان را با کمال میل می پذیریم
nx720 و hx 750 هست اما حقیقتش چون زیاد با سونی حال نمیکنم در مورد کیفیت یا قیمتش سوال نکردم قیمتها هم که بدون شک از تهران ارزونتره اما اینکه قابل اعتماده یا نه نمیدونم کسی رو ندیدم شکایتی کنهنقل قول:
hx750 رو از نزدیک دیدم کیفیت تصویرش محشره ولی خیلی گرونه البته واسه ما
اینجا معمولا ساخت مالزیه مثلا nx720 40 اینچ حدودا 2 تومن قیمتشه
سلام دوستان عزیز.میخواستم برای خودم ال ادی دی سامسونگ 32 اینچ مدل 5560E رو بگیرم.آیا ال ای دی خوبیه؟ نظرتون چیه!!(بیشتر برای گیم بازی کردن میخوام) . بعد سینمای خانگی چه مارکی حدود 300-400 تومن خوبه!؟ دستتون درد نکنه
برای من هم گرونه!!من 3 میلیون بودجه دارم!!!نقل قول:
چه جوری میشه اصل بودن و سالم بودن اش تو فهمید؟!
شما تا حالا برقی چیزی خریدی از بانه!!!
من خودم تا حالا یه چنین جاهایی نرفتم و نمی دونم بانه بهتره یا مریوان یا...!!!
برای من هم گرونه!!من 3 میلیون بودجه دارم!!!نقل قول:
چه جوری میشه اصل بودن و سالم بودن اش تو فهمید؟!
شما تا حالا برقی چیزی خریدی از بانه!!!
من خودم تا حالا یه چنین جاهایی نرفتم و نمی دونم بانه بهتره یا مریوان یا...!!!
سلام
با بودجه 1.300.000 تومن تلویزیون ال ای دی یا ال سی دی 40 اینچ که گیرنده دیجیتال داشته باشه و ورودی پی سی هم داشته باشه بیشترین فرمت ویدئویی رو هم ساپورت کنه چه بخرم؟ (برند زیاد برام مهم نیست)
x.vision و صنام که هردو 42 اینچ هستند و امکاناتی برابر دارن - قیمت حدود 1200نقل قول:
دوستان عزیز تا ماکزیمم سه ونیم میلیون تومان تلوزیئن با سایز 55 چیزی گیرم میاد؟ امکانات جانبی یا سه بعدی یا ... اصلا واسم مهم نیست فقط سایزش و اینکه کیفیت معقولی داشته باشه.
از امروز صبح 15 درصد به قیمت های کلیه لوازم خانگی اضاافه شد هیچ کدوم از نماینده های ال جی حاضر به فروش نبودند ولی خب این دوستمون دیشب ساعت 11 از هایپر خرید ال جی خریدنقل قول:
ولی من بازم بعد از سونی برند سامسونگ رو ترجیه می دم
ممنون
والا پارسال توی نمایندگی پاناسونیک یه دونه آوردن که از اونجاها خریداری شده بود و کار نمی کرد بعد از چک کردن متوجه شدند که بجای کلیه برد های داخلی هوا و بجای صفحه از شیشه معمولی استفاده شده بود پس مواظب باشیدنقل قول:
مساله بعدی گارانتی هستش
من به شخصه قبل از سونی سامسونگ رو ترجیح می دم منتها چون گفتید سه بعدی برای دوستتون مهمه من ال جی پیشنهاد دادم.نقل قول:
سلام
بین ُSamsung LN D 550 60 Hz . Samsung LN C 600 120 Hz میشه یه مقایسه بکنید و کدوم رو برای خرید توصیه می کنید؟
می گفت که هر دورو نشونش داده حالا به جز 3 بعدی گفته سامسونگ رو توی قاب ال سی دی گذاشتند و کیفیتش خراب شده و .........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!! !!!!!!!!!!!!:18:
البته منم از چند نفر شنیدم کیفیت ES سری 6 سامسونگ به خوبی سری D پارسال نیست ولی فروشنده ها هم حرف الکی زیاد می زنن.نقل قول:
باید به فروشنده گفت به فرض تو قاب پلاستیکی ال سی دی هم گذاشته باشن. پلاستیک دور قاب چه ربطی به کیفیت پنل داره:38:
با سلام.چه جوری میشه زیرنویس رو به فیلمی که تو فلش ریختیم اضافه کرد!مدل led :e5560 samsung
فکر کنم باس بریزی تو یه فولدر و نام زیرنویس و نام فایل فیلم یکی باشه.نقل قول:
سلام به همه - دوستان من همه صفحاتو خوندم از1 تا 53 اما نتیجه نگرفتم چی بگیرم
تا 1.5 میخوام هزینه کنم . نور پذیرایمون خیلی زیاده فکر کنم پلاسما اذیت کنه
42 یا 47 سونی و پاناسونیکم گرونه. lg چطوره؟ سری lv مثل 42lv37100 یا 42ls46000 ویا 42lv34000 و 42lv3500
فردا شاید بگیرم راهنمایم کنید لطقا که تو انتخابم اشتباه نکنم
به نظرم 42LS46000 بگیر که مدل 2012 هست.نقل قول:
قیمت نداری؟
1395000 توماننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته مثل اینکه قرار از شنبه بره روی قیمت ها.
ممنون از کمکتون
دوستان عزیز سلام
من قصد خرید یک ال ای دی 42 اینچ دارم مدل مد نظرم LM67100 ال جی هست ولی یه کم قیمتش بالاست(2،450،000) ، مدل ES 6950 سامسونگ رو هم که از جلو تو نمایندگی دیدم خوشم اومد ولی از لحاظ امکانات پایینتر بود و البته قیمتش هم پایینتر از ال جی بود(2،130،000 ).حالا برای خرید ،کمی تردید دارم که کدوم رو بگیرم ، با توجه به اینکه قراره ظرف همین روزها قیمتها بالا بره میخوام زودتر تصمیممو برای خرید بگیرم ، میشه برای انتخاب راهنمائیم کنید ؟ و درکل نظرتون راجع به مدل ال جی چطوره (کیفیت صدا و تصویر و ...)؟
اینا قیمت های با هدیه هستند. بدون هدیه 200-300 تومان از این قیمت کم میشه. اگر خواستی ال جی بگیری 66100 بگیر. تنها فرقش با 67100 رنگ دور قابشه که به خاطر همین 100 تومان ارزونتره.نقل قول:
66100 بدون هدیه فکر کنم 2100 در بیاد و ES6950 بدون هدیه 1850 میشه. اگرم ظاهر تلویزیون اصلا برات مهم نیست 62000 ال جی بگیر که ارزون تره.
دوستان عزیز تا ماکزیمم سه ونیم میلیون تومان تلوزیون با سایز 55 چیزی گیرم میاد؟ امکانات جانبی یا سه بعدی یا ... اصلا واسم مهم نیست فقط سایزش و اینکه کیفیت معقولی داشته باشه.
این دوستمون که خرید حالا نوبت خودمه تا گرون نشده که البته نمایندگی گرونش کرده و فقط یه جا ارزون پیداکردم
حالا باز من موندم و..
فکر می کنم انتخابم که فوری میخوام بخرم 6960 باشه 46 سامسونگ با 4 تا عینک
نظر شما چیه
خبر جدید 6960 غیر اصل ولی با گارانتی 300 تومن زیر قیمت اصلی
6950 محصول جدید قیمت 500 تومان پایین تر از بقیه
با سلام و تشکر فراوان از جواب سریعتوننقل قول:
اگه بخوایم بین دو مدل سامسونگ 6950 و ال جی 67100 یا 66100 یکی رو برای خرید انتخاب کنیم به نظرتون کدوم کیفیت بالاتری داره ؟ در کل چون خودم نظر اولیم روی ال جی بود ، میخوام بدونم مثلا از نظر تصویر و صدا کیفیتش چطوره ؟ یک سوال دیگه هم اینه که برای رکورد کردن تا چه حجم هارد اکسترنال رو میتونه ساپورت کنه ؟
مدل 6200 Lg تصویر در تصویر داره ؟ وای فای رو تا حالا کسی تست کرده واسه اتصال اینترنت موبایل؟
سلام و خشته نباشید
من برای یکی از دوستام میخوام یه تلویزیون با بودجه حدود یک میلیون بگیرم.
چی بگیرم که به روز باشه و سایزش زیر 40 نباشه.
ضمنا WiDi به درد بخور است و تو این محدوده قیمت رو تی وی پیدا میشه؟
از بانه تا یک میلیون چی بخرم ؟ خوب باشه --- t هم داشته باشه ؟ سایزش همین 32 باشه کافیه فقط --- t داشته باشه
es 8000 lg ایا 32 داره ؟
من متوجه نشدم یعنی چی غیر اصل؟ با چه قیمتی؟نقل قول:
es6960 گرفتی؟