این فرمتها هیچ کدوم 3D رو شامل نمیشه؟نقل قول:
کلا تلوزیونی هست که از روی فلش مموری بتونه فایلهای سه بعدی رو پخش کنه؟ یا فایلهای بلوری؟!
با سپاس
این فرمتها هیچ کدوم 3D رو شامل نمیشه؟نقل قول:
کلا تلوزیونی هست که از روی فلش مموری بتونه فایلهای سه بعدی رو پخش کنه؟ یا فایلهای بلوری؟!
با سپاس
fast forward و fast rewind همون << و >> هستند که معمولا ردیف انتهایی ریموت قرار گرفتند.نقل قول:
بله سه بعدی هم شاملش میشه که معمولا فرمت فیلم های سه بعدی ها تا جایی که من دیدم mp4 و mkv هستند که تو پخششون مشکلی نداره. برای بلوری باید از بلوری پلیر یا لپ تاپ استفاده کنید.نقل قول:
از بین شارپ le8300x و الجی lm8600 و پانوسونیک st30 پلاسما
کدام را انتخاب میکردی
با سلام
آقا ما هر کاری کردم نشد که نشد
آقا یا خانم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون ولی نشد نمی دونم باید چه کار باید بکنم
دوم کسی از دوستان از کنترل دومش همون تاچ استفاده کرده آیا شده با دستگاه دیگه ست کنند اگر تونستن ممنون می شم اطلاعاتشون را به اشتراک بگذارند
با سپاس شاد و تندرس باشید
ببخشید من اشتباه راهنمایی کردم. درستش اینه:نقل قول:
تو اسمارت هاب کلید های زیر رو بزن:
Fast Forward
289
Fast Rewind
این مقایسه درست نیست سوگند جان . چون شارپ و پاناسونیک ژاپنی هستن و مطمئنا" کیفیت تصویر بهتری دارن چون پنل مرغوبتری دارن .نقل قول:
فروشی
تلویزیون 50inch V10
made in japan با گارانتی. علت فروش: میخوام 60اینچ بگیرم.
قیمت 2500000تومان. ایمیل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
من یه تلویزیون الجی مدل 47lw57000 دارم الان بعد از یه سوال خرید آن کیفیت صدای آن خیلی کم شده مشکل سخت افزاریه یا باید تلویزیونو آپدیت کنم چون الان یه 5 ماهیه که آپدیت نکردم
لطفا راهنمایی کنبد با تشکر
سلام
من تلویزیون سه بعدی سامسونگ دارم که اسمارت می باشد مشکلم اینه که از قسمت اسمارت نمی تونم برنامه ای را دانلود کنم قبلا می شد اما الان نصب نمیشه فکر می کنید ایراد کار از چیه اینترنت به تلویزیون هم رسیده
چطوری به تنظیمات کارخانه برگردم که همه چی پاک شه از جمله برنامه های نصب شده در اسمارت من از قسمت خودیابی بعد تنظیم مجدد را می زنم فقط لیست کانالها پاک می شن اون نرم افزارهایی که قبلا از اسمارت دانلود کرده بودم پاک نمی شن
برای ریست اسمارت هاب باید بری تو اسمارت هاب کلید آبی رنگ (D) رو بزن و یه جا توی منو برگرداندن به تنظیمات پیش فرض داره که رمزش هم 4 تا صفر هست.نقل قول:
من ال اي دي سوني دارم که متاسفانه صفحه اش خش کوچولو افتاده . ميخوام بدونم مشکلي براش پيش نمياد در بلند مدت . الان جاهايي که صفحه رنگ مشکي داره مثلا تو فيلما مثل دو تا پيکسل به رنگ سفيد هست که همون جاي خشه . ميخوام بدونم در بلند مدت براي تلويزيون مشکلي پيش نمياد ؟؟؟؟؟؟
سلام
نرم افزار تلویزیون سامسونگ مدل ua40es6950m را از کجا می تونم دانلود کنم می خوام به روش دستی نرم آفزار را آپدیت کنم
و من از smart hub نمیتونم نرم افزاری را دانلود کنم ( قبلا می شد ) وقتی گزینه دانلود را می زنم می نویسه در حال بارگزاری اما درجه اش پر نمی شه همینطوری واستاده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا نظرتون در مورد این مدل 42et50 پاناسونیک چیه ؟ ما استفادمون معمولیه. نهایتا یه فوتبال ببینیم و 4 تا سریال
مدل 42et5 رو 2.200 قیمت دارم . قطعا et50 گرون تره با توجه به مشخصات . به نظرتون می ارزه ؟
راستی برای مدل 42et5 نوشته 3d Polarized ولی برای et50 زده Active 3d اینا چه فرقی دارن ؟
سلام من یه تلوزیون 32 اینچ LED مال سامسونگ دارم که وقتی با استفاده از کابل HDMI به کامپیوتر وصل میکنم همه چیزش خیلی خوبه اما احساس میکنم رنگش یکم کمه و باید پر رنگ تر بشه!
اما متاسفانه وقتی میخوام رنگ رو ( یعنی گزینه Colour) تو منو زیاد کنم این گزینه خاموشه و نمیشه رنگ رو زیاد کرد و میگه در حالتی که به PC متصل هستید نمیشه رنگ رو زیاد کرد!!!!!!!
پس من چطوری میتونم وقتی رو حالت HDMI هستم رنگ رو افزایش بدم ؟
مدل خوبی با این قیمت منظور از پلاریزه همان سه بعدی پسیو که تو تی وی های ال جی الان دارید می بینید چون پاناسونیک امسال هم اکتیو داره هم پسیو تو سه بعدی هاش .نقل قول:
فقط قیمتش برای من عجیبه ممنون می شم بگید از کجا با این قیمت میشه تهیه کرد حتی بدونه گارانتی هم قیمت خوبی .
سلام من یه تلوزیون 32 اینچ LED مال سامسونگ دارم که وقتی با استفاده از کابل HDMI به کامپیوتر وصل میکنم همه چیزش خیلی خوبه اما احساس میکنم رنگش یکم کمه و باید پر رنگ تر بشه!
اما متاسفانه وقتی میخوام رنگ رو ( یعنی گزینه Colour) تو منو زیاد کنم این گزینه خاموشه و نمیشه رنگ رو زیاد کرد و میگه در حالتی که به PC متصل هستید نمیشه رنگ رو زیاد کرد!!!!!!!
پس من چطوری میتونم وقتی رو حالت HDMI هستم رنگ رو افزایش بدم ؟
از بانه بدون گارانتی البته همونطور که گقتم اون قیمت برای مدل et5 بود که پسیو هست . مد نظر مدن مدل et50 هست که قیمت 42 رو ندارمنقل قول:
حالا پسیو باشه چه طور میشه ؟ یه توضیح کوچیک میدین ؟
به اين سوال منم جواب بديد . ممنون .نقل قول:
نمیشه مطمئن گفت به هر حال با توجه به توضیحات شما معلوم که دو تا پیکسل ها در اثر ضربه سوخته یا شاید رو کش پنل رفته باشه اگر تونستید با ذره بین محل خش رو نگاه کنید ببنید زیر سفیدی ها پیکسل ها هنوز 3 رنگ اصلی رو دارند یا نه اگر دید زیر نقطه های سفید هنوز پیکسل ها به 3 رنگ اصلی دیده می شوند معلوم پنل صدمه خاصی ندید و روکش پنل رفته برای همین اون نقاط سفید دیده می شوند برای همین هیچ مشکلی برای تی وی ایجاد نمیشه اما اگر خود پیکسل ها زیر محل خش سوخته باشند هیچ طور نمیشه فهمید که خراب میشه یا نه ممکن تا 10 سال دیگه هم به همان شکل بمون و یا ممکن کم کم به پیکسل های کناری هم سرایت کنه یک خط از پنل کلا پیکسل هاش بسوزه و کم کم -- کل پنل مرخص بشه اگر تا چند ماه اینده اضافه تر نشد بعید می دونم بعد اون هم اضافه بشه .نقل قول:
تو تکنولوژی پسیو کیفیت 3 بعدی یه کم پایین تره در عوض عینک های اون سبک تر و ارزان تره البته دیدن 3 بعدی به خیلی چیز های بستگی داره کیفیت خود تی وی کیفیت فیلم کیفیت عینک و حتی چشم بیننده برای همین خیلی سخته بشه کیفیت 3 بعدی تی وی ها رو مقایسه کرد مگر این که در به همه تی وی ها در یک جا دسترسی باشه یک نفر یک فیلم رو با یک پخش کننده رو ی تی وی های مختلف تست کنه .نقل قول:
ولی در کل فکر می کنم با قیمتی که گفتید خیلی خوب باشه از نزدیک هنوز این تی وی رو ندیدم اما خوب نباید از مدل E30 پایین تر باشه کیفیت کارش امکاناتش که بیشتره
در ضمن ممنون می شم اگر شماره ای چیزی از جایی که خرید می کنید بدید من هم قیمت مدل های پاناسونیک بگیرم .
کیفیت تصویر مدل e30 رو دیدم به نظرم خوب بود. شما کیفیت تصویر e30 رو از ex720 سونی و شاری le8300 بهتر میدونین ؟ تصویر sdنقل قول:
اگه اینطوره قطعا این مدل که جدید تره تصویرش بهتره چون من 3 4 تا انتخاب دارم یکیش همین مدا پانا هست اون 2 تا که گقتم . اینا رو میشه زیره 2/5 خرید
من فقط برای آینده نگری دارم3d میگریم به نظرت پسیو بگیرم چیزیو از دست میدم ؟
دوستان من چیکار کنم تلویزیون را ببرم نمایندگی تا چکش کنه ببینه از چیه نمی تونم از smart hub نرم افزاری را دانلود کنم وقتی هم به تنظیمات پیش فرض smart hub بر می گردم بعد می نویسد برای استفاده باید شرایط و قوانین را قبول کنید بعد از اینکه قبول می کنم می نویسد در حال بروز رسانی بعد که بروز رسانی تمام شد دوباره نرم افزارهایی که قبلا نصب کرده بودم از دوباره بر می گردن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دوستان متوجه شدم که تلویزیون مشکلی ندارد بلکه مشکل از اینترنت خراب شده ایران می باشد که 90% سایتها را فیلتر کردند وقتی با vpn وصل شدم اصلا باورتون نمی شه یک دنیای جدید به روتون باز می شه اینقدر برنامه های گوناگون و آموزشی داشت که نگین متاسفانه اگه با ip ایرانی وارد smart hub شوید محدویت دارین و نمی تونین دانلودشون کنیننقل قول:
سلام دوستان
من یه تلویزیون ES7770 دارم و نمی تونم از All share تلویزیون برای وصل شدن به موبایلم استفاده کنم. این گزینه هم تو موبایلم هست و گوشی هم سامسونگ(S III) هستش اما گوشی نمی تونه تلویزیون رو پیدا کنه.
تو تنظیمات تلویزیون فکر کنم با ید کاری بکنم که بلد نیستم و نمی تونم. کسی از دوستان هستش که بتونه کمکم کنه که چکار کنم؟
همگی خسته نباشید
مشکلی برام پیش امده که محتاج راهنماییتون هستم
تلویزیون ما سامسونگ مدل la32s81bx هست ولی همیشه با اچ دی مشکل داشته به غیر از دی وی دی خود سامسونگ که وصل بهش.من ----- استارمکس فول اچ دی گرفتم ولی وقتی میزارم رو 1080pیا 720p یا حتی 576p میگه سیگنال نداره ولی میزارم رو 720iه1080i راحت نشون میده موندم چرا؟قبل استار مکسم ای استار اچ دی معمولی داشتم که اونو با کابل اچ دی اصلا نمیاورد حتی گوشیمم وصل میکنم با کابل اچ دی اونم نمیاره در صورتی که با تلویزیونای سونی و پاناسونیک امتحان کردم اونا نشون دادن
تو رو خدا کمکم کنید خواهش میکنم پولم ندارم برم یه تلویزیون دیگه بخرم.ممنون
سلام
دوستان این کیفیت تصویر باید روی استاندارد باشه یا روی پویا
اگر روی پویا باشه عمر تلویزیون کاسته نمی شه ؟
با سلام
در مورد تلویزیون LCD ال جی مدل 32LD310 آیا گیرنده دیجیتال داخلی داره ؟ ( این تلویزیون رو حدود 1 سال و نیم پیش خریدم )
با تشکر فراوان
ببین اگه تنظیمات تلویزیونت رو روی حالت پویا بذاری ، لامپهای led نور بیشتری تولید میکنن و تصویر روشنتری نمایش میدن و طبعا" مصرف انرژیت هم بالاتر میره و به مرور در طول عمر لامپهای tv تاثیر میذاره ولی نگران نباش و ببین توی حالت پویا کیفیت تصویر رو میپسندی یا در حالت استاندارد . از هرکدوم خوشت اومد تنظیماتت رو روی همون بذار چون واقعا" تاثیر زیادی توی عمر tv نداره .نقل قول:
لطفا جواب من رو هم بدید. ثواب داره بخدانقل قول:
بله این مدل گیرنده دیجیتال داخلی داره .نقل قول:
سلام دوستان كساني كه مدل 46 اينچ سوني مدل اچ ايكس 750 رو دارن كيفيت تصويرش چطوره؟كيفيت پخش سه بعديش چطوره من ميخوام يكي بدون ئگارانتي بگيرم.لطفا راهنمايي كنيد.
با سلام تلویزیون led مارک lg داریم ولی سه بعدیش کار نمی کنه عینکشو گذاشتیم شارژ شد ولی بازم کار نمی کنه مشکل از سیستم تلویزیونه یا از عینکه در ضمن عینکاشم خیلی گرانه متشکر می شوم راهنمایی کنید
نقل قول:
قیمت بدون گارانتیش چقد درمیاد؟
فک نکنم کسی داشته باشه چون جدیده، باید توی سایتای خارجی دنبال بررسیش بگردید.
از هرکدوم ممکنه باشه، شما وقتی فیلم 3بعدی میزارید و دکمه 3بعدی روی کنترل تلویزیونو میزنید وتصویر کمی تار و 2تایی میشه تلویزیون آماده است،نقل قول:
و وقتی دکمه روشن کردن روی عینک رو میزنید شیشه های عینک کمی تیره تر میشه و عینک هم آماده میشه،
باید ببینید کدوم مرحله مشکل وجود داره.
سلام.
دوستان خسته نباشید .من یک تلوزیون سامسونگ مدل UA46D5500 دارم.قبلا به خوبی به اینترنت وصل میشد اما مدتیه مشکل پیدا کرده.
مثلا وب براوزر باز نمیشه و میگه باید آپدیت به ورژن 1.233 بشه اما وقتی آپدیت رو میزنم همونجا میمونه و هیچ کاری نمیکنه.
یا توی samsung apps میره ولی هیچ برنامه ای رو نمیتونه دانلود کنه.
خواهش میکنم اگه میتونین راهنماییم کنید.
تلویزیون 47lm62000 چه جوری تلویزیون است کیفیت تصویرش چه جوری است من خریدم 3500000 ( کیفیت تصویرش برام مهم است توی اچ دی)
سلام
با بودجه ی تا دو میلیون بهترین انتخاب چه مارک و مدلی هست ؟
یک سر به فروشگاه سونی زدم گفتن با توجه به فضای شما 32 اینچ بگیرین مدل EX650 که جدیدترین مذل سونی است
آیا شما شناختی در مورد این مدل دارین ؟
چون اینجور که فروشنده می گفت مدت زیادی نیست که وارد بازار شده و من هم مطمئن نیستم از نظر کیفیت تصویر و صدا
برام مهمه که علاوه بر تصویر ، کیفیت صدای خوبی داشته باشه و بم نباشه .
نقل قول:
سونی خیلی گرون شده جدیدا
با اون بودجه سامسونگ 40 اینچ مدل Eh6920 بهترین و اقتصادی ترین انتخاب هست فعلا(با توجه به ثبوت نسبی قیمتهای سامسونگ در چند وقت اخیر)
اگه برای اتاق میخواید که پلاسما برای اتاق عالیه.
سلام دوستان.نقل قول:
هیچکس اطلاعاتی در این زمینه نداره منو راهنمایی کنه؟
کس دیگه ای هم این مشکل رو داره یا فقط منم طبق معمول که دچار تیر غیب شده تلوزیونم؟
ممکنه مخابرات ف/ی/ل/ت/ر کرده باشه؟
راستی این تلوزیون جایی برای تنظیمات پ/ر/و/ک/س/ی نداره؟
مگه 5500 براوزر داره؟نقل قول: