من که آماده ام.:n23:
Printable View
من که آماده ام.:n23:
سلام نه نمیشه امروز یه sms واسم اومد به این مضمون : مشترک گرامی اینترنت پرسرعت شماره ....511501 با توجه به مصوبه کمسیون تنظیم مقررات کشور سرویس نامحدود 512k شما به سرویس با سرعت بالاتر وتعرفه مشابه و با حجم دانلود 10 گیگا بایت تبدیل گردید. شرکت مخابرات خراسان رضوی این sms احتمالا" واسه خیلی از شما هم اومده جالبه که هیچ سرعتی زیاد نشدهنقل قول:
من گفتم دوباره هم میگم هستم
همشهری های عزیز لطفا" تو گروه "مشهدی های گل و گلاب بیان تو" عضو بشین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا بتونیم یه گروه متحد داشته باشیم و مجبور نباشیم تاپیک جدید ایجاد کنیم که فقط اتحاد بین ما ها کم میشه پس حتما" عضو بشین
دوستان من هم حتما هستم. هر حرکتی که میخواین برای آدم کردن این مخابرات مشهد و برگردوندن سرویس نامحدود کنین بگین به ما هم
حالا فعلا اگه کسی اینترنت نامحدود خوب از شرکت های دیگه سراغ داره بگه. خدا رو شکر ما کابل مسی هستیم
نمی دونم ازچه عاملی امشب سرغت طرح بعثت افتضاح شده اگه به دلیل مشکل فنی چیزی باشه که هیچی واگرنه اگه ازهجوم کاربران نامحدود به این طرح باشه کلا با مخابرات باید خداحافظی کرد
هجوم رو خوب اومدینقل قول:
سلام عزیزان ما از پارس دزد امدیم مخابرات بعثت گرفتیم گفتیم سرعتش خوبه اما اینم که سرعتش پایین اومده یه چیزه دیگه یکی از دوستان همین بعثت رو در نیشابور داره سرعتش خوبه
اوه مای گاد.
دیشب سرعت دانلود افتضاح بود.
من از 11:30 یه چندتا فایل بود دانلود کردم که خوب بود.ولی به محض اینکه رفت توی ساعات رایگان دیگه سرعتش رسید به 40.
برای من 5روز بود که سرعت 70 بودشنقل قول:
دیشب باز برگشتم به روال چند ماه اخیر و سرعت دانلودم شد 5 الی 15
سرعت دانلود از سرور های داخلی فوق العاده شده
ولی به یرور های خارچی وصل نمیشه!!!
سرعت طرح بعثت من امروز رسیده به 15 !!!!!
دیشب که در حد 10 بود.شاتل با همین دوازده سیزده تومن سرعت روزانش تا 400 میره.این مخابرات دیگه شورشو دراورده.
اره دیشب افتضاح بود البته به نظرمی یاد مشکل ازجای دیگه است چون الانم که توساعت رایگان نیستیم همچنان به شدت کندهستش
من چند وقت پیش دیدم سرعتش خوبه یکساله گرفتم.حالا اومدم میبینم سرعت شده 15 به این میگن دزدی تو روز روشن.
دوستان اگه کاری نکنیم مخابرات تا چند وقت دیگه همین طرح های باقی مونده هم بر میداره میگه همون دایال آپ هم از سرتون زیاده.....
الان سرعتش خوبه.
فقط تو ساعات رایگان افتضاح میشه.:n13:
نقل قول:
الان سرعت من و دوستمون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
افتضاحه
سرعتشون افتضاحه قیمتشونم بالاست تازه دلمون خوش بود که نامحدود داریم اونم ریدن توش
پشتیبانیشونم که اصلا پاسخ گو نیست
من رمز ورود به سامانه مشترکین سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عوضش کرده بودم که دوستان شارژمو کش میرفتن بعدشم یادم رفت چی بود حالا بعد کلی زنگ زدن این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتن برو ,اونم دیدم نامحدود دیگه شارژنمیشه؟
بدیشم اینکه من فقط میتونم از مخابرات سرویس بگیرم یا باید با مودم سیم کارتی وصل بشم که درهر دو صورت هزینه میره بالا
دایل اپ رو هم که جمع کردن
دوستان حالا جایی هست شکایتی اعتراضی که رسیدگی کنن
ای باو
این که از دیشب سرعت دانلود و پینگ رو فاتحه اش رو خوندن
امروزم رفتم به قول این دوستموم دیدم این شارژ زیاد کم میشه ازش رمز ورود به سامانه رو تغییر دادم حالا میزنم میگه اشتباهه :n04:
قبلی رو هم که قبول نمیکنه ! چه خاکی به سرم بریزم
سرعت طرح بعثت من امروز رسیده به 15 !!!!!
دیشب که در حد 10 بود.شاتل با همین دوازده سیزده تومن سرعت روزانش تا 400 میره.این مخابرات دیگه شورشو دراورده.
عجب دزدیه این مخابرات.هرکار بخواد میکنه ما هم که.....اول که سرعتو از 300 آورد به 100 حالا هم به 15.حالا کاری نداریم پینگش روز به روز بدتر و قیمتش هرسال بیشتر میشه.....ما هم فیبر نوری هستیم نمیذاره از جای دیگه بگیریم.
من چند وقت پیش دیدم سرعتش خوبه یکساله گرفتم.حالا اومدم میبینم سرعت شده 15 به این میگن دزدی تو روز روشن.
اول که نامحدودها رو برداشتن حالا هم که اوضاع بعثتو اینطوری کردن
دوستان اگه کاری نکنیم مخابرات تا چند وقت دیگه همین طرح های باقی مونده هم بر میداره میگه همون دایال آپ هم از سرتون زیاده.....
دوستان اعتراض خودتونو اینجا مطرح کنید
اینبار دیگه جلو مخابرات کوتاه نمیایم....
بخدا قسم حیف گلوله زنگیده که به جیگرشون
بابا پول میگیرید حلالتون کنید
Sent from my WM8850-mid using Tapatalk 2
لعنتی ها از دیشب سرعت دانلود زیر 20 شده پینگ اینقدر افتضاحه که هیچ سایتی نمیشه رفت آخه این چه وضع طرح بعثته؟
پس اینکه با نامحدود هیچ فرقی نداره
مسخرش رو در آورده مخابراتم
میگم یه این هفته نامه بایت هم خبر بدیم صفحه اولش همیشه در رابطه با مخابرات هست
ساعت 01:27 دقیقه بامداد سرعت دانلود من 15
طرح بحثت!!!
ساعت 1:29 سرعت من 8 !
طرح بعثــــــــــــــــت !
آبروی این اسم رو بردن به خدا
منم مشهدی هستم 512 نامحدود دارم یه 2 یا 3 هفته ای هست سرعت زیر 20 امده همیشه بالای 60 بود فقط هم خشونت جواب میده باید بریم سر صدا کنیم وگر نه پشت گوششون میندازن
سلام
منم مشهدم سرعت 512 مخابرات دارم خیر سرم اینقده افتضاح شده که حتی یه صفحه عادی رو هم به زور باز می کنه یا همش قطع و وصل میشه اعصاب نزاشته بخدا:n28:
دیگه داره اون روی سگم بالا میاد
مسخره کردن مردم رو به خدا
فردا پا میشم میرم همین مخابرات کاشمر لعنتی میگم سه روز و سه شبه اعصاب واسه ما نزاشتین یعنی چی سرعت رو به ... کشیدن که چی مثلا ؟
دوستان عزیز طرح اینترنت نامحدود دیگر از مخابرات حذف شد--من خودم 256 نامحدود داشتم می خواستم تمدید کنم گفتند که دیگر نامحدود ارائه نمی شود وباید از طرحهای محدود استفاده کنی----
سلام
دوستان من قزوین هستم . سرعت اینترنت اینجا هم چند هفته ای هست که افتضاح هست . ما هم رفتیم و اعتراض کردیم . رئیس دیتای قزوین گفت که خط اینترنت گرجستان (راست یا دروغش پای خودش ) قطع شده و فعلا سرعت اینترنت همینجوریه . البته اینجا یه کاری کردن که بیشتر کابرا رو روی اینترنت پرسرعت که مخصوص شرکت هاست فرستان و الان سرعت دانلود 2 روزی هست که 250 (نامحدود 512) . اینجا گفتن که مشکل سراسریه
ما رو هم میفرستادن روی یه شرکت دیگه حداقل اینقدر خونمون جوش نیاد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جالب اینجاس صبح سرعت عالیه ولی به بعد از ظهر که میرسه فاتحه اش خونده میشه!
با سلام خدمت دوستان
می خواستم بدون بهترین نرم افزار مدیریت دانلود چیست؟
یا
این کدوم به نظر شما بهتره
بچه ها نامحدود کدوم شرکت دیگه خوبه . خداییش مخابرات حالم رو بهم زد با این کارش . فردا تموم میشه شارژم . دنبال یه نامحدود خوبم .
بقیه نامجدودی که بدردبخوره رو دیگه به قیمت مخابرات که نمی دن مثلا پارس انلاین 128 نامحدودش 27000 تومان درماهه که البته تا 20گیگ رو می شه با سرعت یک مگ گرفت بعد می یاد رو سرعت واقعی که بازم مقایسه می کنی ازلحاظ قیمت خیلی با مخابرات فرق دارهنقل قول:
اره الان رفتم تو سایتاشون قیمتها رو دیدم کلا باید قید نامحدود رو بزنم مثل اینکه . اخه کار من جوریه که دانلود روزانه میخوام حتما . از طرفی اونقدرها هم خوره دانلود نیستم و هر چند روز یک بار دانلود میکنم . منتهی دانلودهای حجم زیاد در حد یکی دو گیگ . با این حساب اینترنت حجمی زود واسم تموم میشه . نامحدود غیر مخابرات هم با اینکه میتونم از جایزه اش به راحتی استفاده کنم ولی واقعا گرونه واسه سرویسی که من میخوام . من واقعا به زور با همین 3 ماهه 60 تومن مخابرات کنار اومدم دیگه بقیه شرکتها رو عمرا نمیتونم کنار بیام .نقل قول:
در نتیجه کلا باید قید اینترنت نا محدود رو زد . حالا تو این فکرم که میشه حجمی بخرم و بعد واسه حجم اضافه پول بدم ؟ چون این هم گرون در میاد ؟ اخ که یه زمانی چه سرویسی بود این نامحدود مخابرات . تقریبا از همه شرکتها سرویس داشتم اما اخرین سرویسی که راضیم کرده بود همین مخابرات بود که اون هم ...
من خودم 2 مگ نا محدود داشتم که تو دوره 3 ماه قبلی نزدیک 240 گیگ دانلود داشتم اما با این کار مسخره مخابرات مجبور شدم تبدیلش کنم به طرح طلایی با سرعت دانلود 3 مگ و حجم محدود 75 گیگ برای 3 ماه .
یعنی اگه بخوام مثل دوره قبلی دانلود کنم باید 165 گیگ حجم جداگانه بخرم که میشه 165ضربدر 3150 (قیمت هر گیگ)= 519750 تومان
فکر کنم مشخص شد که چرا طرح نامحدود رو برداشتن
همین 20 دقیقه قبل می خواستم یک فایل 5 گیگی رو دانلود کنم حساب کردم برام نزدیک 16000 تومان آب می خوره منصرف شده :n03::n03::n03:
طرح طلایی دانلود رایگان هم داره ؟نقل قول:
بعد شما چوری یه مته 75 گیگ گرفتین چون سه ماه طرح طایی ماه 3 گیگه؟
نه بابا.نقل قول:
همین بعثت هم که داره رو باید بیخیال شد.
لعنتی صفحه یاهو رو به زور باز میکنه.
نقل قول:
این طرح هاش تازه امده برای کسای که نامحدود داشتن برای من معادلش رو 3مگ با حجم 75 گیگ برای سه ماه دادن یعنی ماهی 25 گیگ (رایگان هم نداره)
کلا تو این طرح جدید از 128 تا 2 مگ سرعت رو تا 3 مگ باز گذاشتن با حجم محدود از 10 گیگ برای 128 تا 75 گیگ برای 2 مگ ( طی دوره 3 ماهه)