[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان این آخرین آمار از باطری من از ۷% شارژ شد wear level هنوز 0%
Printable View
سلام دوستان این آخرین آمار از باطری من از ۷% شارژ شد wear level هنوز 0%
سلام دوستان واسه این لپ تاپ چه کیفی رو پیشنهاد میکنین؟
و برای اینکه از لپ تاپ به نحو خوبی استفاده کنم چه نکاتی رو پیشنهاد میکنین؟
ممنون میشم به سوالاتم پاسخ بدین...
من خودم یه کوله از آمریکا خریدم مارک HP ، خیلی محکمو باحاله:46:نقل قول:
پس باتريتون خدا رو شكر اصلا هيچ پرت انرژي نداره و عمر بسيار خوبي بايد داشته باشه ديگه هيچ جاي شكي نيست باتريتون عاليه در مورد اون مطلب كه تو اون فروم نوشته شده بود 5 تا چراغش روشن ميشه من يه سرچ كوچولو كردم زير باتريهاي دل 5تا چراغ داره كه وقتي شارژ كامل بشه هر 5 تا چراغش روشن ميشه تو اين فروم هم انگار xps داشته و از باتريش شكايت داشت...ولي لپتاپ شما چند حسن به 6090 داره 1- باتري 9 سلي ارجينال 2- تصوير ال اي دي خيلي عالي و خوب 3- بلندگو هاي قوي كه فرمودين ساب وفر هم پشتيباني ميكنه 4- ساخت آمريكا كه اين اخري خودش ميتونه خيلي برتري داشته باشه در مورد 6090 به نظرم تنها كارت گرافيكش برتري داره كلا لپتاپ خيلي خوبي داريد راحت واستون يه 5 سالي كار ميكنه!:20:نقل قول:
مرسی عزیزم البته ساخت چین به سفارش آمریکا ،:46:راجع به چراغ مال منم چراغ داره رو باتری اتفاقا ولی این داماش خیلی بالاست با وجود کول پد:41:نقل قول:
سلام
مدل ۶۰۷۰ با ۶۰۹۰ دقیقا چه تفاوتی داره(غیر از رم و هارد)
برا خرید این مدل رو چیا باید دقت کنم و با کدوم گارانتی بخرم
ممنون
6070 بلوري نداره رمش 4 گيگه و هاردش 500 گيگ اما دور بالاست 7200 دوره بقيه مواردش مثل 6090 هستش هر قابليتي 6090 داره 6070 هم داره براي خريدش بايد به سريال نامبرش بيشتر توجه كني كه اگه پستهاي قبلي رو بخوني جوابتونو دادن دوستان گارانتي هم تو ايران كشكه!!:5: هرچي دلت ميخواد بخر اما به نظرم ايران اچ پي معتبر تره اما گرونتر...موفق باشي:20:نقل قول:
نقل قول:
سي پي يوتون يكمي بالا نيست؟:23:
شايد يه برنامه اي پشت زمينه مثل ويروس داره از سي پي يوتون كار ميكشه... روي كارت گرافيك اينتل گذاشتين اين عكس رو گرفتيد؟ اگه هم روي كارت اصلي اي تي آي هم باشه نبايد اينطوري داغ باشه....:41:
بريد تسك منيجر تو تب پرفورمنس روي سي پي يو ببينيد كدوم برنامه داره از سي پي يوتون داره اور لود ميكشه....شايد يه برنامه كه تو استارت اپ هستش داره بي خودي كار ميكنه....:47:
ویروس:37: نه !!! :42:همین دیروز یه scan کلی کردم هیچی نبود اونم با نوترون :9:من چنتا عکس میزارم لطفا یه نگاه بندازین :11:،میگم نکنه به خاطر استفاده از وایفای نمیدونم !!!:2:راستی من از ا تای استفاده میکنمنقل قول:
یک تستی را بهت میگم حتما انجام بده نتیجه اش رو بگونقل قول:
برو power options بعد بزارش روی حالت power saver. بعد تو برو توی advance setting توی همون وضیعت power saver بعد برو تو آپشن processor power managemnt بعد برو system cooling policy هر دو حالت on battery و plugged in رو بزار روی active ببین دمای لپ تاپ چقدر کاهش پیدا میکنه.
راستی ببین رو power options ی که الان هستی اینا فعالند یا نه؟ فن روشن میشه؟
اگر اینا جواب نداد برو تو کار ویروس...
راستی مدل و مشخصات لپ تاپت چیه؟
---------- Post added at 07:19 PM ---------- Previous post was at 07:16 PM ----------
بچه ها تنظیمی تو ویندوز سراغ دارین که فقط بشه با finger print بیاییم تو ویندوز و دیگه نیازی به پسورد نباشه؟
اون پایین زده 103 پروسه در حال اجرا. همه برنامه ها تو ببند و task manager ببین تعداد پروسه ها رو چند تا زده؟ دقت کن هیچ صفحه و برنامه ای باز نباشه حتی ie .نقل قول:
بعد بگو چه برنامه هایی اضافه ریختی تا ببینیم کدوماش فرایندی دارن که backgrand کار میکنن. مثلا vmware معمولا 4-5 تا به فرایند ها اضافه میکنه. win7 که نصب باشه و فقط برنامه های پیش فرض hp نصب باشن وقتی سیستم میاد بالا فکر کنم 92 فرایند باید فعال باشه.
نورتون رو کی آپدیت کردی؟
مرسی دوست عزیز رفتم هردوشون passive بودن ، رو حالت power serveنقل قول:
مال من 4295 us
خیلی راحت این ۳ دکمه alt + ctrl + delete با هم بزن یه صفحه میاد گزینه change پسورد بزنی finger print:46:
دوستان كسي از فينگر پرينت اين لپ تاپ ها استفاده اي كرده ؟؟
آيا از كاربردش راضي هستيد ؟؟
سلامنقل قول:
با توجه به وزنی که این لپ تاپ داره بهترین وسیله برای حملش کوله پشتی هست.
کوله پشتی مناسب هم باید برای هر وسیله که میخوای با لپ تاپ حمل کنی باید یک جیب جدا و مناسب داشته باشه. زیاد سنگین نباشه و به اندازه کافی فم برای محافظت از لپ تاپ داشته باشه.
بهترین کوله ای که پیدا کردم Targus بوده. سایز 15.6 case L مدل CN700 هم شیک بود هم کاربردی.
یک تویه مخصوص داره که لپ تاپ رو میزاری توش و میندیش و میتونی اون تویه رو راحت دربیاری که هم بتونی از کوله واسه کار دیگه استفاده کنی یا اگر خواستی لپ تاپ با وسیله دیگه حمل کنی میتونی از این محافظ کوله استفاده کنی. قیمتش هم 58 بود. من از پایتخت خریدم. اینم دو تا عکس از این کوله پشتی
در مورد نگه داری...
حتما موقعی که میخوای مدت زیاد روشنش بزاری یا کار سنگین ازش بکشی زیرش کول پد بزار این کار عمر لپ تاپ رو افزایش میده.
اگر میخوای مدت زمان زیادی از باطری استفاده نکنی(چند ماه) مطمئن شو که باطری خالی هست. اگر باطری پر باشه و مدت زیادی استفاده نکنی خراب میشه.
بهتره وقتی که لپ تاپ به برق هست باطری رو در بیاری. اگر همون زمان که به برق هست یک دفعه مجبور شده لپ تاپ رو جا به جا کنی . لپ تاپ را ببند تا خودش stand by یا همون sleep بشه بعد باطری رو بندار بعد فیش شارژر و جدا کن بعد لپ تاپ رو ببر صفجه اش رو که باز کنی میتونی به کار قبلیت ادامه بدی
زمانی که کار سبک از لپ تاپ میکشی سعی کن بزاریش رو حالت power saver البته بایدسیستم خونک کننده رو تو این وضیعت فعال کنی(پیش در حالت power saver فرض غیر فعال هست). با این کار لپ تاپ حرارت کمتری تولید میکنه و کمتر هم فن میگیره و میتونه به افزایش عمر مفید کمک کنه
زمانی که کار گرافیکی یا بازی نمیکنی لپ تاپ را روی کارت گرافیک اینتل استفاده کن. به دلایل بالا.
یک پارتیشن تو لپ تاپ است به شکل مخفی به اسم HP Tools سعی کن انگولکش نکنی. از این پارتیشن برای اجرای نرم افزار ریکاوری کمک میگیره.
سعی کن پارتیشن ریکاور (D) که حجمش 14g هست را پاک نکنی. حتی اگر dvd ریکاور گرفته باشی. به چند دلیل
اول اینکه ریکاور کردن از روی این پارتیشن خیلی سریع تر هست و نیازی نیست 2 ساعت وقت بزاری.
دوم اینکه ریکاور کردن از این پارتیشن باعث میشه شما هر بار به dvd بک آپ مراجعه نکنی واسه ریکاور و این باعث میشه dvd ها سالم بمونن برای روزی که مثلا هارد آسیب دیده و عوض کردی یا همه درایو های هاردت پریده و ...
سوم اینکه ممکنه مثلا درایو اپتکت(dvd rom) خراب بشه و یک دفعه مجبور بشی ریکاور کنی . اینجوری از روی این درایو ریکاور میکنی. پس بهتره این 14 گیگ رو نگه داری.
سوالی بود در خدمتم.
مال من ۴۲۹۵ خیلی خوبه تقریبا دیگه حتا تو جیمیل هم پسورد و یوزر وارد نمیکنمنقل قول:
خب هر دو حالت بزار روی اکتیو بعد روی power saver بزار وضیعت لپ تاپ رو ببین دما پایین میاد.نقل قول:
اونجا که change password میزنم میکه پسور بزار روی سیستم. new password میخواد. من میخوام اصلا دیگه پسورد نداشته باشه. یعنی با وارد کردن یک عبارت نشه logon کرد. فقط با اثر انگشت logon بشه.
ممنون از لطفتوننقل قول:
بود
آیتونز و اربیت adobe reader 101 پروسه در حال اجرا
دیروز بود ولی حواسم نبود اول scan کردم بعد آپدیت
دوستان فردا میخوام برم 6050 رو دیگه بخرم
تاپیک جناب teknosys رو هم خوندم که چگونه تخشیص بدیم ریفر هست یا نه . شما هم چک کردین ؟
اگه چیز دیگری هم به ذهنتون میرسه بگین که فردا چک کنم :10:
شما مگه finger printفعال نکردی ، ببین رو انگشت بکش یه صفحه میاد اول عزت پسورد میخواد بعد سوال میکنه که کدوم حالت میخوای ، من دارم از استفاده میکنمنقل قول:
برای من فعاله. وقتی انگشتم رو ثبت کردم ازم یک پسورد خواست. پسورد رو دادم . بعد هم با پسورد میشد بیام بالا هم با اثر انگشت. رفتم دستی توو ی user account پسورد رو حذف کردم حالا که روشن میکنم دو تا حالت واسه logon میاد که یکی با اثر انگشت هست که انگشت بکشی logon میشه دومیش همین که روش کلیک کنی بدون اینکه هیج پسوردی ازت بخواد logon میشه. یعنی الان رسما از سیستم محافظت نمیشه مگر اینکه پسورد هم بزارم.نقل قول:
حفظ اطلاعات براتون مهم خوبه یه پسورد ترکیبی از عدد و حروف بزرگ کوچیک بذرید مال منم هم اثر انگشت میخواد و هم پسوردنقل قول:
نکته خاصی وجود نداره فقط سریالشم چک کن که سری مورد دارش نباشه.نقل قول:
من این سری از لپ تاپ هایی که تو پایتخت دیدم همه بی مورد بودن. برو پایتخت برج b واحد 260 .این خودش دلال هست اونجا تمام جنساتو واست تهیه میکنه همونجا تحویلت میده. کارش درسته و مطمئن هست. من از همین جا خریدم.
---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:36 PM ----------
موضوع همینه من میخوام اصلا با پسورد نشه وارد بشی. پسورد نخواد. فقط اثر انگشتنقل قول:
آخه یه جورایی جالب نیست مثلا خدئ نکرده زبونم لال انگشتتو بریدی اونوقت چی؟نقل قول:
من که تهرون نیستم ، مشهدم :31:نقل قول:
منظورتون اینه که سریال نامبرش را چک کنم؟
لطفا یکم راهنمایی بکنین آخه چیزی متوجه نشدم .قبلش بهم گفته بودن فقط ریفر بودن را چک کنم
و الان شما میگی سریالش ، که متوجه نشدم دقیقا چکار کنم
چرا دلیل نمیشه؟ هر مدل جدیدتر مصلما از مدل قبلی بهتر هست.مقایسه شما اشتباه است مثل اینکه بیاین به فرض بگید کارت 6220 از 4890 قویتر هست چون این سری 6000 هست اون 4000.نقل قول:
باید هر مدل کارت رو با هم رده خودش مقایسه کرد کارت 6770 هم رده کارت 5870 نیست. 5870 در رده high است باید با 6970 مقایسه بشه نه 6770 که رده متوسط است!
550>450>250>9500>8500
560>460>260>9600>8600
570>470>270
580>480>280>9800>8800
ati
6670>5670>4670>3670
6970>5870>4870>3870
گرافیک 590 از دو تا هسته 580 ساخته شده چه طور ممکنه از 580 ضعیفتر باشه؟؟؟:18:
اون سایتی که گذاشتین بر حسب امتیاز یه نرمافزار هست. با یه امتیاز اصلا نمیشه نظر داد اونم فقط یه سایت. امتیاز توی نرمافزار با بازی فرق داره مثلا یه کارتی امتیازش بالاست ولی یه کارتی که امتیازش پایینتره توی بازی بهتر عمل میکنه
:)) :)) ایراد نداره دو تا انگشتم رو ثبت میکنم. اگر 2 تاش قطع بشه دیگه این لپ تاپ به درد من نمیخوره :Dنقل قول:
توی پست های اول که بچه ها زدن کامل توضیح داده شده. بعضی از چیپ ست هایی که سال 2010 تولید شده پورت ساتاش کمی مشکل داره. hp هم یک اطلاعیه که چطور بفهمید که لپ تاپ شما جزو سری مشکل دار هست یا نه.نقل قول:
کنار جعبه لپ تاپ یک برجسب مشکی با چاپ سفید زده شده که روی اون مدل لپ تاپ و شماره Serial no و product no زده شده. به سریال دقت کن رقم 4 تا 7 باید بالا 108 باشه. مثلا زده Serial no: 5CH1120QVF اینو که میبینی بالا 108 هست یعنی بی مشکله حالا اگر مثلا زده باشه Serial no : 5CH1070QVF یعنی مشکل دار هست.
از راهنماییتون ممنونم :11:نقل قول:
من قبلا فکر میکردم این مشکل فقط مربوط به ان 53 ایسوس هست .
بچها فک کنم مشکل دما خودم حل کردم
اين مشكل مربوط به چيپست سري 6 اينتل ميشد كه در ژانويه 2011 پس از 1-2 ماه توليد متوجه اين موضوع شده و با هزينه هنگفت ميلياردي شروع به جمع آوري چيپ ست هاي معيوب كرده . اين چيپست ها رو هم ايسوس هم اچ پي هم سوني هم لنوو هم ..... رو سري جديد لپ تاپ هاشون استفاده كردن .نقل قول:
چون در ايران لپ تاپ هاي ايسوس نمايندگي رسمي داره واسه همون خود نمايندگي تو ايران هم اين مشكل رو مطرح كرد . واسه همين تو ايران به غلط فكر ميكنن اين مشكل فقط تو ايسوس ها بوده . ولي چون اچ پي نمايندگي رسمي وجود نداره ( به علت آمريكايي بودن شركت اچ پي ) . واسه همون ما به احتياط ميگيم كه قبل از خريد شماره سريال رو چك كن كه مشكلي نداشته باشه .
من که موفق نشدم عکس ها رو ببینم ولی اگر دمای cpu حدود 52-3 باشه وقتی ازش کار نمیکشی دمای خوبیه و اگر در یک اتاقی باشی که گردش هوای مناسب داشته باشه پایینترم میاد.نقل قول:
و اینکه بگو چطور حلش کردی تا بقیه هم اگر مشکل مشابه داشتن از تجربه شما استفاده کنن.
راستی عکس ها رو باآپلود کن تا دیگه مشکلی نباشه برای دیدنشکد:http://up.--------.com
بچهها اینو ببیند ، چه میکنه این باطری !!!!هی وای من!!!!
بچه ها من اول که این لپ تاپو خریدم خیلی ناراحت بودم چون بازی ه لوک میزدند با کاملا بی کیفیت بودن ولی الان راهشو پیدا کردم و سنگین ترین بازی از نظر من که gta iv هست را با تنظیمات آخر آخر همه چی بالا و با کیفیت حتی بهتر از nvidia اجرا میکنم و حالشو میبرم با کول پد 3تایی این بازی بعد 2 ساعت سنگین بازی کردن cpu روی 85 و گرافیک روی 75 و بقیه بازی ها هم که عین آب مثل cryses و ...
یکی از مشکلا این بود که لپ تاپ را روی pefermance که میزارین باید دسنکاریش کنید تا حداکثر بازده ای را بده .. ومخصوصا قسمت ati vga که باید بشه hight perfermance و مواظب باشید کع فقط این قسمت تنظیمات باتری بعد هر بار ریست کردن باز بر میگرده به حالت battery life که خیلی پایین میاد.
اگر کسی علاقه داشت بدونه بگه ...
دوست عزیز ما منتظریم بذار ،قبلش من ازت تشکر میکنم این لبتاپ باید به بهش تسلط داشته باشیم تا کارأیشو نشون بده:10:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من که میتونم ببینم :5:همونجا up کردم، راستی اون تنظیمات که گفتین به حالت اولش یعنی Passive برگردوندم؟:46:نقل قول:
من یه توضیح هم بدم بد نیست مشکل دما ما به کمک دوست عزیزمون[Persian_1984] تغییر تنظیمات power saverتا حدودی حل شد ، اما اتفاقیکلمه کول در سرچ جستجو کردم که نرم افزاری که مشهدمیکنید اومد ،ابتدا حالت دوم بود که با تغییر به حالت اول حداقل ۴ درجه خنک تر شد
نظر شخصی من اینکه بزاری Active بمونه. اون تنظیم برای این هست که در حالت power saver فن های خنک کننده روشن نشن تا مصرفی انرژی به حداقل برسه و زمان بیشتری به شما باطری بده. برای این لپ تاپ فکر نمی کنم مناسب باشه. چون اول از همه این لپ تاپ های جدید به شکل بهینه ای از فن استفاده میکنن دوم اینکه لپ تاپ شما یک کارت گرافیک و cpu خیلی قوی داره که شدیدا تولید گرما میکنن و مناسب نیست که در هیچ شرایطی فن ها را غیر فعال کنید حتی در کارکرد سبک.نقل قول:
رو حالت اکتیو گذاشتم بهتر شده دستتون درد نکنه این قضییه ویروس چیه که دوستان میگن؟نقل قول:
تبریک میگم این دمایی که الان داری خیلی خوبه . فقط اگر خواستی کار سنگین انجام بدی باید تنظیمات رو ببری روی high performanceنقل قول:
فقط یک نکته رو توجه کن وقتی روی coolest mode میزاری تمام مدت فن در دور پایین کار میکنه که برای حالت باطری اصلا مناسب نیست.
بیشتر لپ تاپ هایی که من دیدم به همین صورت بوده. یعنی طوری تنظیم شدن که حداقل مصرف باطری را داشته باشن. معمولا تنظیمات power options به شکلی هست که زمانی که شما لپ تاپ را مستقیم به برق میزنید تنظیمات روی High میرن و وقتی روی باطری کار میکنید روی حالت کم مصرف قرار میگیرند که در حالت کم مصرف شما از حداقل توانایی ممکن در لپ تاپ و قدرت پردازش استفاده می کنید. حتما در تنظیمات وضیعت battery mode را در نظر بگیرید و سعی کنید برای بازی و کار سنگین از برق مستقیم به جای باطری استفاده کنیدنقل قول:
t Product weight
Starting at 2.91 kg
لپتاپ با این وزن به چه دردی میخوره . 3 کیلو وزنشه...