تا حالا هیچ تیمی نتونسته شکست 2-0 خونگی رو تو CL جبران کنه. با توجه به جو نیوکمپ هم بعید میدونم رئال بتونه موفق بشه. با این حال، از تمام زحمات مربی راضی هستم و سپاسگزارم.
تا حالا هیچ تیمی نتونسته شکست 2-0 خونگی رو تو CL جبران کنه. با توجه به جو نیوکمپ هم بعید میدونم رئال بتونه موفق بشه. با این حال، از تمام زحمات مربی راضی هستم و سپاسگزارم.
Barcelona's finest-ever XI costs less than one Cristiano Ronaldo
The Barcelona side which will face Real Madrid on Saturday was assembled for less than Real Madrid paid for Cristiano Ronaldo alone.
Given the amount Real Madrid has spent on new players over the last two seasons, it's unsurprising that los Galacticos' collective transfer fee dwarfs that of Barcelona - even with Kaka (£56 million) likely to start on the bench.
The mismatch is so great that the entire Barcelona first eleven cost €85m - less than what Real Madrid paid to buy Cristiano Ronaldo from Manchester United.
Ronaldo is one of a wave of new arrivals. Half of Real's current side has arrived in the last two seasons, and only Iker Casillas - who accounts for almost half the current first eleven's appearances for Madrid - began his career at the Bernebeu.
By contrast, eight of Barcelona's current starting came through the ranks at La Masia, the club's training centre. The unerring quality of Barca's passing is a testament to individual talent, to the club's philosophy, but perhaps above all to the thousands of hours these players have spent on the training ground together.
That chemistry will mean Real Madrid cannot compete on their opponents' terms.
"Do you really want me to compete for possession with them and lose?" Mourinho once said, sticking up for his defensive tactics. "If you have a Ferrari and I have some small car, I have to puncture your tires. Or put sugar in your petrol tank."
That approach paid off last year, when his Inter Milan side sat back and hit Barcelona on the break. Not only did they win the tie, they became the only team to have beaten Pep Guardiola's Barca side by more than one goal.
But when Mourinho tried to repeat the trick with Real Madrid in November it proved an impossible task. Barcelona, somehow, had improved. They won 5-0; it might have been more. But with four chances to make amends in the next fortnight, at least Mourinho has plenty of time to find a new way to sabotage the Catalan Ferrari.
REAL MADRID
Name Age Position Seasons First team apps Cost
Casillas 29 GK 12 602 Youth team
Pepe 28 CB 4 104 €30m
Carvalho 32 CB 1 41 €7.9m
Marcelo 22 LB 5 156 €6.5m
Ramos 25 RB 6 254 €27m
Xabi 29 MF 2 84 €30m
Khedira 24 MF 1 38 €20m
Özil 22 MF 1 44 €15m
di Maria 23 FW 1 46 €25m
C.Ronaldo26 FW 2 80 €94m
Benzema 23 FW 2 74 €35m
Total cost €290.4m (£255m)
Total first team appearances 1523
BARCELONA
Name Age Position Seasons First team apps Cost
Valdés 29 GK 12 398 Youth Team
Puyol 33 CB 16 511 Y/T
Piqué 24 CB 3 137 €5m (returned from Man Utd)
Adriano 26 LB 1 28 €10m
Alves 27 RB 3 145 €30
SergioB 22 MF 5 130 Y/T
Xavi 31 MF 16 568 Y/T
Iniesta 26 MF 12 355 Y/T
Pedro 23 FW 7 168 Y/T
Messi 23 FW 6 260 Y/T
Villa 29 FW 1 42 €40m
Total cost €85m (£75m)
Total first team appearances 2742
پ ن: (بدون کاکا) چی میشه گفت؟کد:http://www.telegraph.co.uk/sport/football/8450457/Barcelonas-finest-ever-XI-costs-less-than-one-Cristiano-Ronaldo.html
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کنی داگلیش
مورینیو , پارانویایی ترین مربی دنیا
هر تیمی در دنیا تصور میکند داور به حریف لطف داشته . باشگاههای کوچکتر همیشه از سوت زدن های داور برای تیمهای بزرگ شکایت دارند و باشگاهای بزرگ هم معتقدند داور طرفدار تیم مقابل انها بوده و به ضررشان قضاوت کرده همه اینها یک " پارانویا " بیش نیست و تصور نمیکنم در این سطح از فوتبال حرفه ای چنین اتفاقاتی رخ دهد . مورینیو پارانویایی ترین مربی دنیاست و برای اعتراض هایش به داوری مشهور است و شاید پارانویا نداردو میخواهد برتری روانی بر حریف کسب کند اما دلیل کارهای او هر چه باشد فکر نمیکنم بعد از بازی که رئال مادرید مقابل بارسلونا در بازی رفت نیمه نهایی لیگ قهرمانان داشت, حرفهایش خریداری داشته باشد . این مورینیو بود که قبل از بازی جنگ لفظی را شروع کرد و گفت امیدوار است مادرید با 11 بازیکن نود دقیقه را به پایان برساند. اگر او تصور میکرد ولفانگ اشتارک با این حرف کمتر رغبتی به بیرون اوردن کارت قرمز از جیبش خواهد داشت , سخت در اشتباه بود.
په په به درستی اخراج شد و ادعای مورینیو مبنی بر اینکه این تصمیم یوفا را رسوا کرده! درست نیست. په پهو راموس که در بازی با بارسا امسال اخراج شده اندسابقه زیادی در کارت گرفتن دارندو اخراج انها غیر منتظره و تصادفی نبوده. از طرفی طبیعی است وقتی تیمی مثل بارسا توپ را برای دقایق زیادی تصاحب کند, رئالی ها برای پس گرفتن ان مرتکب خطاهای زیادی شوند .
چیزی که باعث تاسف شد تلاش مورینیو برای بی ارزش کردن موفقیتهای بارسا در سالهای اخیر است و من شخصا ناامید شدم وقتی دیدم مربی ای مثل مورینیو اعتبار جام هایی که بارسا کسب کرده را زیر سوال می برد!
هر مربی در طول دوران کاری اش همانقدر که از داوری ضربه میخورد , در مقاطعی هم از این اشتباهات استفاده میکند و مورینیو هم از این قاعده مستثنی نیست .
بارسا بخاطر کیفیت بالای بازی تیم برتر میدان بود نه بخاطر اخراج په په که به عقیده خیلیها درست بود. من نشانه ای مبنی بر اجرای نقشه از پیش تعیین شده در داور المانی ندیدم! حالا مادرید به خاطر مورینیو هیچ همراهی ندارد و خیلی تاسف بار است که رفتار مورینیو ارزش بازی بارسا و کیفیت بالای این تیم را در رسانه ها تحت الشعاع قرار داده.
من شخصا ترجیح میدهم بیشتر از رفتار مورینیو به گل فوق العاده مسی که یکی از بهترین گلهای تاریخ لیگ قهرمانان بود فکر کنم و رسانه ها هم نباید اجازه دهند مورینیو با گفته ها و اتهامهایش گل مسی و بازی او را تحت تاثیر قرار دهد.
پ ن : الان باز دوستان میگند داگلیش هم حسودی میکنه :ی (و لطفا بجای چشم و گوش بسته حرفهای بی ارزش را قبول کردن قبول کنیم مورینیو اشتباه حرف زده که 90 درصد مربی ها ی بزرگ دنیا حرفهاشو بی اساس خوندن)کد:http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1382260/Jose-Mourinho-allowed-overshadow-Lionel-Messi--Kenny-Dalglish.html
پ ن 2 : خلاصه ای از حرفهای کنی داگلیش
دوستان جدای از مسائل فوق واز زاویه ای دیگر مورینیو مربی بزرگ وقابل احترامیه که اتفاقا صاحب سبک هم هست.حالا که شخصیتی مثل ایشون آمده وچه گفته و چه کسانی موافق وچه کسانی مخالفا زیاد در اصل مسئله تفاوتی ایجاد نمیکنه.نقل قول:
پ ن : الان باز دوستان میگند داگلیش هم حسودی میکنه :ی (و لطفا بجای چشم و گوش بسته حرفهای بی ارزش را قبول کردن بهتره قبول کنیم مورینیو اشتباه حرف زده که 90 درصد مربی ها ی بزرگ دنیا حرفهاشو بی اساس خوندن)
شما نمیتونید شخصیت فوتبالی،چه بازیکن وچه مربی رو پیدا کنید که مخالف نداشته باشن....پس خواهشا بحث ها رو به جایی ببرین که 4نفر مثل من هم بتونن ازش استفاده کننن.وچیزهای نو وتازه یاد بگیریم.
نقل قول:
سلام
دوست من مورینیو مربی بزرگیه درست و شکی نیست ولی در مصاحبه اخر از حد خودش بالاتر رفته!
افتخارات یک باشگاه بزرگ را لگدمال کردن در حیطه وظایف ایشون نیست و در حدی هم نیست در مورد افتخارات باشگاه بارسا حرف بزنه! و گرنه خیلی ها هم میتوانند بیان موفقیت تیمهای خود ایشون و تیمهای دیگرم ببرند زیر سوال
و در اخر هدف ایشون هم از مصاحبه اخر فقط فرار از شکست و پاسخگویی بود
پ ن : این متن ها هم من نزاشتم که! مصاحبه کنی داگلیش بوده که گذاشتم با منبع
یا حق
سلامنقل قول:
میشه لطف کنید یک مورد حمایت از حرکت بعد بازی مورینیو از طرف مربیهای بزرگ دنیا اینجا بذارید؟ نمیدونم چه دلیلی وجود داره که یک کار اشتباه رو سرپوش بذاریم روش و اینو به بازی با شخصیت طرف مربوط بدونیم.
در مورد صاحب سبک بودن هم من اینو قبول ندارم چه سبکی رو ایشون باب کردن؟ همون سبک کاتانا یا سبک هیدینک رو استفاده کردن
علیکم السلامنقل قول:
من که نگفتم شما گفتین بابا....میشه به جای این حرفهای تحلیل وبرسی کنیم 2تا تیم هارو.
یادر مورد ترکیب ها ووظایف بازیکنان صحبت بشه...نمیشه؟
منظورم همین بود!
حق نگه دارت
دلیل خاصی برای سرپوشی اشتباه وجود نداره.بحث رو میشه در مورد اون حرکت تموم شده دونست،یا به نظر شما باید تاقیام قیامت ایشون رو هر روز صبح تیر بارون کنیم!نقل قول:
+
صاحب سبک بودن ایشون رو من قبول دارم،حالا شما قبول ندارین اون یه بحث جداست دوست عزیز.وبحث در این مورد بقولی آب در هاون کوبیدن...
بهرحال بی خیال...
نقل قول:
دوست من چرا اینقدر عصبانی هستید .:40:
اینجا انجمن خبر ورزشی هست و من صرفا الان یک خبر گذاشتم و تو اون پست تحلیلی نکردم در مورد بازی ایشالا تا شب این کارم میکنم:31:
بعد فکر کنم شما طرفدار بایرن باشید اگر یک مربی که وظیفش فقط مربی گری یک تیم باشه بیاد سوابق و افتخارات باشگاه مورد علاقتو زیر سوال ببره ناراحت نمیشی ؟
اینجا هم ما تحلیل نکردیم و چیزی نگفتیم فقط استناد کردیم به صحبتهای بزرگترین مربی های جهان که این کار را اشتباه دونستن حالا باز بعضی دوستان میگند هیدنیک و کاپلو و ونگر و هیتسفیلد و داگلیش و .. همه حسادت میکنند به مورینیو و قبول این براشون سخته که در این مصاحبه مورینیو اشتباه کرده نه بقیه
دبلیکر:تلاش می کنم که فقط از فوتبال صحبت شود
سایت گل –فرانک دبلیکر، داور بلژیکی دیدار امشب دو تیم رئال مادرید و بارسلونا در دور برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا که در ورزشگاه نوکمپ برگزار خواهد شد، از پاسخ دادن به صحبتهای مورینیو اجتناب و اعلام کرد که سعی می کند تنها در مورد فوتبال صحبت شودبلیکر در گفت و گو با روزنامه بلژیکی « لا سواق»، ترجیح داد تا با جمله «نظری ندارم»، پاسخ اظهارنظرهای مربی پرتغالی رئال را که دبلیکر را به سوت زدن به نفع بارسلونا در دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا در فصل گذشته میان دو تیم اینتر و بارسا متهم کرده بود ،بدهد.
در آن زمان مورینیو مربی اینتر بود و درجریان آن دیدار و درحالی که مورینیو به شدت به داور مسابقه اعتراض داشت، داور بلژیکی تیاگو موتارا در نیمه اول بازی از زمین اخراج کرد. بارسلونا در آن دیدار به برتری 0-1 رسید ولی با توجه به نتیجه دیدار رفت این اینتر بود که روانه فینال آن رقابتها شد. دبلیکر در این رابطه گفت:« زمانی که کسی داور تراز اول است، باید زندگی کردن با این انتقادات را بپذیرد، چه انتقادات مثبت و چه انتقادات منفی و محدود کردن تحت هیچ شرایطی کارساز نیست.»
در آستانه دیدار حساس امشب و در حالی که سران هر دو باشگاه از یکدیگر نزد یوفا شکایت کرده اند، داور بلژیکی به خوبی می داند که بازی امشب در جو سنگینی برگزار خواهد شد:« قطعا می دانم که چه اتفاقاتی افتاده ولی نباید تحت هیچ شرایطی این رویدادها را در ذهن داشته باشم.هر بازی داستان و ماجرای خودش را دارد و من در کنار دستیارانم باید هرچه از دستانمان برمی آید انجام دهیم تا فقط درمورد فوتبال صحبت شود. » او درمورد قضاوت آخرین دیدار ال کلاسیکو گفت:« این مثل هدیه ای از آسمان است که در دوران پایانی کارنامه قضاوتم ، داوری این بازی به من سپرده شده.»
او درمورد احتمال حضورش در فینال گفت:« این یک رویای بزرگ بود ولی قضاوت دیدار نیمه نهایی بارسا – رئال ، به منزله تسلی خوبی برای من خواهد بود. این جزو سه خاطره خوب کارنامه داوری ام خواهد بود و بسیار خوشحالم که برای قضاوت این بازی انتخاب شده ام و سعی می کنم که توانایی هایم را در این بازی، که دیدار فوق العاده ای است به نمایش بگذارم.»
کد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/05/03/2469406/%D8%AF%D8%A8%D9%84%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D8%AA%D9%84%D8%A7%D8%B4-%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D9%85-%DA%A9%D9%87-%D9%81%D9%82%D8%B7-%D8%A7%D8%B2-%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D8%B5%D8%AD%D8%A8%D8%AA-%D8%B4%D9%88%D8%AF
نه رفیق من عصبانی نیستم.:40:نقل قول:
اگه کسی به باشگاه محبوب من+افتخاراتش حمله کنه با تمام وجود جلوش می ایستم.اما فکر میکنم به اندازه کافی هم شما وهم دوستان وهم باقی...حسابی از خجالت آقای خاص در اومده باشید:31:پس کش دادن بحث بی مورد تلقی میشه.
پ ن:من طرفدار دورتموندم عزیز.که البته مثل تمام دوست دارن آلمان تمام تیم هاشون(آلمانی) رو می پسندم.
بعد از باخت سنگین امشب باز این چند تا طرفدار رئال میان میگن قبول نیست مورینیو نبود اگه بود میبردیم و از این حرفا میگید نه نگاه کنید :27:
پیش بینی : بارسا 6 - رئال صفر
بابا باید 2 رقمی کنیم!!!:31:نقل قول:
فقط یک ساعت دیگه مونده دل تو دلم نیست
دوست دارم بارسلونا امشب کلاس بازیش را به بعضی از مربی ها نشون بده
اخرین خبر هم اینکه چمن ورزشگاه نیوکمپ کج هست اگه رئال باخت بدنید تقصیر چمن بوده بعد الکی نگید رئال فلان و بمان :دی
بهش میگم...!:27:نقل قول:
تا اونجایی که ما شنیدیم، این بهونه ای بود که بارسایی ها اوردن که گفتن چمن زمین بلنده!!!نقل قول:
اخرین خبر هم اینکه چمن ورزشگاه نیوکمپ کج هست اگه رئال باخت بدنید تقصیر چمن بوده بعد الکی نگید رئال فلان و بمان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس لطفا از اونجا حرف نزنید!
+
یه آمار جالبی هست که هر وقت رئال تویه خونه به ساراگوسا باخته، قهرمان یه مسابقه اروپایی شده!
2 لیگ قهرمانان و 1 جام یوفا، نتیجه 3 باخت خانگی تاریخ رئال به ساراگوسا بوده!
+
مصاحبه اخیر مک منمن(مک مانامان) واقعا زیبا و جالبه...
خیلی دوستش داشتم و با خوندن این مصاحبش، علاقم خیلی بیشتر شد بهش...
یاد اون گلش به بارسا تویه آخرین نبرد اروپایی دو تیم و اون سوپر گلش تویه فینال هم بخیر...
سلام.
برادر های بارسلونایی با داور احیانا هماهنگ کردید دیگه(زمان اخراج بازیکن یا گرفتن خطا و پنالتی؟!) ؟ فقط بی زحمت زودتر به ما اطلاع بدید که کی قراره اخراج بشه یا چه اتفاقی قرار بیفته....که کادر فنی رئال مادرید قافل گیر نشن مثل بازی قبل با اون وضعیت مزخرف داوری.....
موفق باشید.
هههه بخندیم :13:نقل قول:
خوبه که قبول ندارید باید اخراج بشید و وقتی هم اخراج میشید خوبه که 1 بهونه دارید :21:
امشب هم امیدوارم یه 5 تایی دیگه راه بندازیم :40:
میگم امشب آبپاش ها قراره برای جشن صعود فعال بشه دیگه نه!؟؟!:biggrin: (شوخی!;)):31:
حالا خارج از شوخی پیشاپیش (چون حین و بعد بازی آنلاین نخواهم بود) تبریک میگم به طرفدارای تیم فینالیستی که امشب مشخص میشه... امیدوارم داوری مشکلی نداشته باشه! تو این یه هفته سر درد گرفتیم از بس اشتباهات داوری و اعتراض مربیان رو تو تاپیک خوندیم...:20:
یاعلی:11:
آره انصافا بگید کدوم بازیکن و کی قراره اخراج بشه..نقل قول:
رادر های بارسلونایی با داور احیانا هماهنگ کردید دیگه(زمان اخراج بازیکن یا گرفتن خطا و پنالتی؟!) ؟ فقط بی زحمت زودتر به ما اطلاع بدید که کی قراره اخراج بشه یا چه اتفاقی قرار بیفته....که کادر فنی رئال مادرید قافل گیر نشن مثل بازی قبل با اون وضعیت مزخرف داوری.....
انصاف داشته باشید..
ما مربیمون حتی نمیتونه بین دو نیمه بره پیش بازیکنا..!
لااقل بگید تا برای اون موقع، یه برنامه ریزی بکنه..
+
صفحه اول ویکی و مقاله برگزیدش، عجیب به چشم میاد!
خب گویا کاکا و هیگواین فیکس هستن..
خبر فیکسی کاکا خیلی خوبه..
جدا از اینکه اینطوری کاکا میتونه خودش رو نشون بده، باعث میشه که اوزیل بتونه از دقیقه 60-70 وارد زمین بشه و مثل بازی لیگ برگشت، بهم بریزه بارسا رو...
فردوسی پور رو عجب عقده ای گرفته! جز اون جمله که "استاد شیرجه زدن هستن (بازیکنای بارسا)" تا تونست کوبید رئال و مورینیو...!
خوب نیمه ی اول به راحتی میتونستیم 3 4 تا گل بزنیم و کار رو تموم کنیم که بی دقتی بازیکنها+درخشش کاسیاس مانعمون شد...:41:
کارواریو هم باید اخراج میشد که نشد...(دیگه خیلی واضح بود):13:
یعنی شبکه 3 بازی رو خریده:18: ؟ ولی حاشیه تصاویر اصلا دیده نمیشد ! واسه شبکه های ماهواره ای هم همین طوریه ؟
همونطور که انتظار داشتم، کاکا و هیگواین خیلی بد بازی کردن(دلیلش هم کاملا مشخصه..بعد این همه مدت مصدومیت)..
اما جای تعجب بود برام که چرا دی ماریا اینقدر بد بود و اینقدر توپ لو داد؟!
به هر حال احتمالا بین دو نیمه تعویض صورت بگیره و اوزیل بیاد زمین...
البته اگه من بودم، آدبایور یا بنزما رو میووردم جای هیگواین اول و بعد دقیقه 60-70 اوزیل رو میووردم...
+
بعضی وقتها این پاسکاری بازیکنای بارسا، باعث میشه حالم بهم بخوره از فوتبال!
فوتبال یعنی ایجاد موقعیت و گلزنی نه پاسکاری!
تویه 30 دقیقه اول، همینطوری تویه زمین خودی پاسکاری میکردن!
البته به هر حال نمیشه خورده گرفت..میخوان نتیجه رو حفظ کنن وکار درستی هم میکنن..اما دیگه افتخار کردن نداره این موضوع!
اخرای بازی هم به اشتباه افساید اعلام کرد داور،اگه اعلام نمیکرد 90% توپ گل بود...(پدرو)
در کل داوری نیمه اول به کل به نفع رئال شد...:5:
کاروالیو خیلی خوش شانسه که هنوز تو زمینه .. اخراج شد مورینیو نیاد بگه داوری و اینا :31:
+
بازی خوبی بود، رئال هم در حد خودش (و با هدف خودش - گل نخوردن در نیمه اول) خوب بازی کرد و به هدفش رسید. ببینیم نیمه دوم چه میشه.
جاگیری -> پاس -> موقعیت گلنقل قول:
بعضی وقتها این پاسکاری بازیکنای بارسا، باعث میشه حالم بهم بخوره از فوتبال!
فوتبال یعنی ایجاد موقعیت و گلزنی نه پاسکاری!
تویه 30 دقیقه اول، همینطوری تویه زمین خودی پاسکاری میکردن!
البته به هر حال نمیشه خورده گرفت..میخوان نتیجه رو حفظ کنن وکار درستی هم میکنن..اما دیگه افتخار کردن نداره این موضوع!
وقتی بازیکن ها خوب جاگیری نکرده باشن به جای اینکه علی اصغری توپ بریزن رو دروازه حریف (و بالطبع از دست بدن) برمی گردن و دوباره بازیسازی و جاگیری می کنن. ربطی به حفظ نتیجه نداره، تکامل تاکتیک بارساست.
+
واضحه بازی کدوم تیم بیشتر ایجاد موقعیت گل کرد.
نقل قول:
سلام گوگولی مگولیه :31:
پنالتی رونمیدونم ایکر را بده خودشون 3-4 تا میزنن ولی اخراجی با این وضع استاد کاروالیو دقیقه حدود 60-70 ایشالا میرن استراحت کنن دیگه!:27:
وای من لذت میبرم از پاسکاری ها و جاگیری های زیبای بازیکنان بارسا این فوتبال امروزه :40:
خطا بود اون صحنه :18:
جاگیری>پاس عالی>موقعیت گل>گل>فوتبال زیبا :دی
اون صحنه هم با اینکه عمدی نداشت رونالدو اما چون بی احتیاطی محسوب میشه طبق قانون و تعادل ماسچرانو بود گمونم بهم زد و نذاشت توپو بگیره خطا کاملا واضح هست خودشونم زیاد اعتراض نکردن...
+
استاد ادبایور هم تشریف اوردن و یک خطای کوچولو مامانی رو بوسکتس انجام دادن که عمرا کارت زرد نداشت لاس هم زرد گرفت :دی
خدا رو شکر یه گل زدیم . خدا کنه 2 تا دیگه هم
بزنیم
فکر نکنم بی احتیاتی باشه چون اصلا رونالدو ندید و پشتش به ماسچرانو بودنقل قول:
تبریک.............:31:
داور چه قدر تلاش میکرد قرمز نده!!!!!:31:
تبریک تبریک !
چقدر وحشیه این آدبایور !
و بارسا فینالیست شد:27:
تبریک به دوستداران بارسایی:31:
تبریک میگم به بارسایی ها..
جام خیلی وقته بود برای من یکی تموم شده بود...
به نظرم 2 قانون ساده باید به قوانین بازیهای بارسا اضافه بشه:
1.شما نزدیک بازیکنای بارسا بشید، خطاتون اعلام میشه!
یه متمم هم داره که: شما قبل اینکه بخورید زمین، باید زمان رو نگه دارید(دیگه چجوریش به ما ربطی نداره!) تا یه وقت نزدیک بازیکنای بارسا نخورید زمین چون اینم خطا داره!(صحنه گل)
2.بازیکنا بارسا تا 3 برابر یه خطای معمولی رو میتونن انجام بدن و داور حق خطا گرفتن نداره چون اونا بارسلونا هستن!
+
آدبایور هم عجیب عصبی نشون داده تویه این 2 بازی اخیر!
موفق باشید...
دوست عزیز اگه دیده باشه که میشه عمد و خب بازم خطاست بی احتیاطی نیاز به دیدن و عمدی بودن و ... نداره شما فرض کن تو تقابل دو بازیکن بر سر توپ یه بازیکن بیش از حد سرشو بیاره پایین که هد بزنه اصلا ضربه ای هم به یار حریف وارد نمی کنه و عمدی هم در کار نیست اما این حرکت بی احتیاطی هست و خطا محسوب میشه بازیکنهای رئال هم اعتراض خاصی نکردن روی اون صحنه بهتره تموم شده بدونیمش...نقل قول:
فکر نکنم بی احتیاتی باشه چون اصلا رونالدو ندید و پشتش به ماسچرانو بود
من تبریک می گم به هواداران بارسا و احتمال زیاد فینال بارسا-منچستر تکرار خواهد شد (منچستر قهرمانه :دی) و با اینکه بازم خشونت چاشنی کار رئالی ها بود و کارت زرد زیاد گرفتن(کاروالیو هم می تونست اخراج بشه!:دی) اما با توجه به بازی رفت و نتیجش و ... بالاخره مخصوصا در نیمه دوم فوتبال بهتری نسبت به قبلشون ارائه دادن و بازی زیبایی دیدیم ...
اون خطاهای ادبایور مارسلو کاروالیو و لاس نزدیک شدن بود دیگه آره؟فیلم نیاز هست؟نقل قول:
به نظرم 2 قانون ساده باید به قوانین بازیهای بارسا اضافه بشه:
1.شما نزدیک بازیکنای بارسا بشید، خطاتون اعلام میشه!
یه متمم هم داره که: شما قبل اینکه بخورید زمین، باید زمان رو نگه دارید(دیگه چجوریش به ما ربطی نداره!) تا یه وقت نزدیک بازیکنای بارسا نخورید زمین چون اینم خطا داره!(صحنه گل)
2.بازیکنا بارسا تا 3 برابر یه خطای معمولی رو میتونن انجام بدن و داور حق خطا گرفتن نداره چون اونا بارسلونا هستن!
در مورد متممش هم به قوانین فیفا رجوع کنید اگه حال نداری برات عین متن تعریف بی احتیاطی رو بزارم....
داور باهاتون مماشات کرد کارت زرد دوم نمیداد اخراج نکنه خواهشا سواستفاده نکنید!
دومیشم هم که دیگه همه مربی ها بازیکنهای مطرح دنیای فوتبال خبرنگارها و سایتهای خبری و ... میدونن و تو مصاحبه های اخیر چند روزشون اعلام کردن که تمام صحبتهای مورینیو در مورد تبانی و حمایت یوفا و داورا و ... درسته !!!:27:
قرار شد هر تیمی صعود کرد بیایم خیلی دوستانه تبریک بگیم تموم شد و بیخودی با این حرفها ارزش یک تیم رو زیر سوال نبریم واقعا بعد بازی رفت انقدر مورینیو جنگ روانی راه انداخت که گل فوق العاده مسی تحت تاثیر قرار گرفت....
1. داور خیلی با رئال کنار اومد. کاروالیو و آلونسو و آدبایور و لاس می تونستن کارت های فراوانی بگیرن، کاروالیو و آلونسو به راحتی می تونستن اخراج بشن. جدا از اون داوری خوب بود.
1.5. (:دی) اون صحنه رونالدو هم که اصلا جای بحث نداره، یه خطای معمولی خیلی واضح بود و هیچ کس هم به تصمیم اعتراضی نکرد.
2. رئال تلاشی برای پیروزی نکرد، تنها شوت هایی که به سمت دروازه زد همون صحنه گل بود و شکست رو پذیرفته بود، بارسا هم به آب و آتیش نزد و بازی رو کنترل کرد.
3. این آدبایور حتما لازمه یه سر Rehab بزنه. :13:
4. تبریک به بارسایی های عزیز به خاطر بازگشت غرورمند پویول و آبیدال. به امید اینکه فینال رو با 11 نفر اصلیمون بازی کنیم.
5. ای کاش رئال در 4 بازی اخیر مثل دقیقه 50 تا 60 امروز بازی می کرد.
درکت میکنم،اشکالی نداره...:46:نقل قول:
کریس هم که واضح رو پای ماسکرانو افتاد و 100% مانع جلو رفتن ماسکرانو شد و خطا بود(هر چند عمدی نداشت):5:
آقای پلاتینی تبریک!;)