ممنون از دوستان
از تو تنظيمات خود صفحه كليدش فارسيش فعال شد
Printable View
ممنون از دوستان
از تو تنظيمات خود صفحه كليدش فارسيش فعال شد
حاج مهدي من خودمم گو گيجه گرفتم! :31:نقل قول:
آرك ميخوام بگيرم ولي دوربين جلو نداره... شانس كه نيست عدل همين موردش به كار مياد يهو كه ما نداريم
نئو : قيمتش خوبه فقط قيافش مالي نيست و صفحه نمايشش ماليده :31:
سنس : قيافش زشته! سنگينم هست!ولي قيمت خوبي هم داره ! كيفيت خوبي هم داره! قدرت خوبي هم داره
همه در يه رده قرار ميگيرن!
دوتا استراتجي مي تونم اجرا كنم! : يه گوشي موقت بگيرم صبر كنم تا سال ديگه كه دوآل كور اس ئي بياد
سنس رو الان بگيرم نگه دارم تا چند سال....
ولي نمي تونم تصميم بگيرم
اگه تونستي يه كمك فكري به من بكن!
615 تومن؟ كجا؟؟؟؟؟
علاالدین طبقات بالا
این دو مورد رو یه بررسی بکن
HTC Incredible S
HTC Desire S
شما یکم سلیفت با بقیه فرق داره اولین کسی هستی که میگی زشتهنقل قول:
قيافش زشته! سنگينم هست!
شما سنسیشن رو با ارک تو یه رده میدونی تکلیفت معلومه دیگهنقل قول:
همه در يه رده قرار ميگيرن!
لطفا حذف شود
سلام
صفحه نمایش این چینی ها از کدوم نوع هست؟ اصلا فرقی با هم دارن؟
با آپدیت باطریش چطور شده؟
اگه اچ تي سي بردارم كه سنس بر ميدارم مهدي)
كنار آرك خيلي زشته!نقل قول:
شما یکم سلیفت با بقیه فرق داره اولین کسی هستی که میگی زشته
كنار جي اس 2 عروسه !
بد متوجه شدي خان :31:نقل قول:
شما سنسیشن رو با ارک تو یه رده میدونی تکلیفت معلومه دیگه
بدون تعصب بگو با این قیمت ها ارک به صرفه تره یا سنسیشن ؟نقل قول:
با تعصب هم بگم ميگم سنسيشن :31:
چون من رو اچ تي سي هم متعصبم خاااان :31:
البته بگم كه اونور آب آرك بيشتر ميرزه! چون اختلاف قيمتش بيشتر از 150 تومن ميشه!
---------- Post added at 10:50 AM ---------- Previous post was at 10:49 AM ----------
داش مهدي اين چيني و تايوانيش هيچ فرقي با هم نداره! ولو يه خال :31:نقل قول:
سلام
صفحه نمایش این چینی ها از کدوم نوع هست؟ اصلا فرقی با هم دارن؟
با آپدیت باطریش چطور شده؟
سنسیشن دو نوع ال سی دی داره. اگه شارپ باشه بهتره.نقل قول:
منظوره ایشون این بود که الان چینیا ال سی دیشون شارپ هست یا نه؟
میگن اگه شارپ باشه بهتره ، منتها من عقیدم اینه که فرقی ندارن...
اونور آب هم آخه آرک حدودای O2X ــه :|نقل قول:
البته بگم كه اونور آب آرك بيشتر ميرزه! چون اختلاف قيمتش بيشتر از 150 تومن ميشه!
منم انقدر این جی اس 2 سر رام اذیتم کرد و با مشورتی که با نینجا کردم دوباره سنسیشن خریدم
چینی گرفتم 640
آقا يه آموزش تو موبايلستان هست که مارک اسکرينتونو ميگه، نيازي به روت و .. هم نداره، مال من شارپه، تنها ايرادي که ميتونم بگيرم بهش کنتراست خيلي پايينشه، مگرنه حتي رنگاش از اس ۲ طبيعي تر نباشه بدترم نيست.
کمرا مدتونو عوض کنيد، دوربينش خدا ميشه .. اوف خيلي توپه، ويديو بيت ريتش از ده به بيست و پنج افزايش پيدا کرد، فوق العاده اسموث شد همچنين عکساهم نسبتا خوب شدن.
اگر گوشيو باز کرده باشن آدم چجوريز ميفهمه؟ من احساس ميکنم دوربينم تعويضيه، هم يخورده کجه (عمقي کجه که هيچ تاثيري رو عکس نداره بد ديده ميشه) هم خش افتاده رو حفاظ فلزي دورش! ميشه؟
مهدي چرا اينقدر گرون؟
تو كه گفتي 615
راستي جي اس 2 مشكلش چي بود؟؟؟؟؟
والا همه گوشیا گرون بود امروز می گفتن درهم گرون شده(پنج شنبه جمعه ها مثل اینکه خرجشون بالاست:31:)نقل قول:
والا هر رامی یه مشکل داشت ما مدام در حال رام عوض کردن بودیم شایدم من مشکل داشتم نمی دونم.
با یه سری چیزاش هم مشکل داشتم که اینجا جاش نیست:46:
واسه من lcd از auo هست اينم همون عكساي مقايسه دو نوع lcd نميدونم قبلا تو تاپيك بود يا نه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سمت راستي و پاييني شارپه كه يكم كنتراستش كمتره
زاویه دید شارپ خیلی بهتره ، اما کانترست و جلوه رنگ ها توی Auo بهتره...
بر عکس، میگفتن شارپ رنگاش طبیعی تره که ، نه ؟
از رو اون عکسه که طیف رنگارو داره هم مشخصه، aou یکی از طیفای آبی رو بنفش نشون میده تا یجایی
بعد یه چیز دی/ه هم شنیدم، اینکه شارپ خیلی داغ میکنه، گوشی من همیشه داغه ولی نمیدونم برا چیه، رو حالت آنلود هم داغ میشه بعد از پنج دقیقه، برای شما اینطوریه؟
زمزمه های اندروید 3.2برای سنسیشن میاد، توی xda ، بعد از معرفی رام رسمی اچتیسی برای فلایر میگن این رام میتونه رو سنسیشن و ایوو هم جواب بده، حتی بهتر ! : دی
چطوری پارسا ؟ کوجا بودی پسر! آدمای خوب همیشه بلاک میشن : ))نقل قول:
زاویه دید شارپ خیلی بهتره ، اما کانترست و جلوه رنگ ها توی Auo بهتره...
والا گوشی قبلی من شارپ بود اینی که تازه گرفتم AUO
هیچ تفاوتی احساس نکردم .. حالا تفاوت دارن یا نه نمی دونم الان این ال سی دی که دست منه تصویرش راضی کنندس
باطری ایوو روی سنسیشن، بدون مشکل جواب داده، حدودا 15 درصد زیاد میکنه، خوب قابل قبوله مثلا من به جای دوازده ساعت 14 ساعت شارژ نگه میدارم
برای ما ایرانیا که به منبع قابل اطمینانی دسترسی نداریم دور و برمونم پر دزدای سود جوئه عالیه
آقایون خانما بالاخره منم به عشقم رسیدم :دی
sensation جونمو گرفتم : دی
مبارکم باشه : دی
چند قیمته
مزایا و معایبش رو به عنوان یه کاربر اعلام کنید:
مبارکتون باشه یکمی در باره ی گوشی اطلاعات بدهید؟نقل قول:
نه داغی دیدم نه خاک زیر ال سی دی انتن دهیشم مشکلی نداره نه wifi نه gsm از صبح هم کلا wifi دارم کار میکنم باهاشنقل قول:
اپدیتشم نکردم هنوز برنامه ای هم نصب نکردم :دی
در کل من که خیلی وقته انتخابم همین گوشی بود بچه ها میدونن : دی
قیمت قیمت چنده چنده ؟؟ ؟؟
610 تا 640 اینا : دی
640 قیمت خریده اینجاس :دی
مبارکت باشه سعید ! امیدوارم مشکلی باهاش پیدا نکنی، اگر با تاچش مشکل پیدا کردی بهم بگو بگم بهت چیکارش کنی، یه هفته سنگین بهش فشار بیار آب بندی شه، پیشنهادم میدم آپدیتش نکنی، میگن آپ رسمی 1.45 زیاد جالب نیست. نمیدونم فقط شیندم، من که کاستم رام ریختم، حالا خودت xda رو چک کن
میگن پروسسور سنسیشن دان کلاک شده DC ، ینی اصلش 1.5 گیگی بوده بعد اچتیسی بخاطر محدودیتای گوشی و چیپست اونو کم کرده، تو xda یه کلاکی هست دور و بر 1.56X که کاربرا پیدا کردن، میگن نه سی یو داغ میشه نه مصرف باطری کم میشه و توانایی گوشی هم بالا میره، خلاصه اینکه جالب بود، ولی من یه بار اور کلاک کردم رو 1.7 برام بس بود دیگه امتحان نمیکنم، خوشم نمیاد سیپیوم پیر بشه
آقا این گوشی خیلی وسوسه کنندست !
HTC Runnymed - 1.5Ghz / 768mb ram /16or32 internal memory/ ANC / 8Mpix camera
کد:http://www.gsmarena.com/htc_runnymede-4161.php
مرسی قربون معرفتت : دی
دیشب اپش کردم به 1.45 : دی تو الان چه رامی داری ؟
اقا مبارکت باشه. ایشالا به پای هم پیر شین :31:
منم یه چند وقتیه میخوام اینو بگیرم ولی هنو مطمئن نشدم. rom و ram-ش حس میکنم تا چند وقت دیگه که بازیها سنگین مخصوص 2هسته اییها بیاد کمم بیاد. نمیاد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.gsmarena.com/htc_sensation_xe_takes_the_lead_with_15ghz_dualcore_monster-news-3131.php
کد:http://www.gsmarena.com/htc_sensation_xe-4164.php
اينزرت کوين، با بيس ۲.۳.۵ ، ولي باگ داره، ARHD خيلي سريع تره، تو xda برو قسمت بنچ مارکا، با کوآدرانت ۳۳۰۰ آورده و با يه بنچ ديگه از اس۲ ي استوک خيلي بيشتر امتياز آورده، فک کنم حدود ۲هزارتانقل قول:
خب ديگه اونچمطلبي که گفتم راجع به سيپيوي سنسيشن که DownClock شده،مثل که درست از آب دراومد! سنسيشن جديد همون سخت افزارو داره با کلاک ۱.۵ سيپيو و چيپست هيچ فرقي نکردن، يني پيش بسوي کلاک اصلي.
کاربري که تو اکس دي اي اينو گفته بود تو يه کمپاني سازنده چيپ ست و سيپيو اينا کار ميکرد ميگفت تنها دليلي که اچتيسي براي دان کلاک کردن سنسيشن ميتونسته داشته باشه، هيتسينک ضعيفشه، که حتما توي اين ورژن جديد درستش کردن
HTC Sensation XE تفاوت ها با سنسیشن معمول :
1- ظاهر گوشی شکیل تر شده
2- باطری evo3D استفاده شده
3- کلاک سیپیو روی 1.5 ست شده
4- هدفون عوض شده
5- تو موزیک پلیر حالت beats اضافه شده، که الانم روی گوشی من هست، فقط باسش یخورده زیاد میشه
همین (جای آنتن ها عوض نشده ولی احتمالا مشکل آنتن دهی رفع شده)
4 گیگ حافظه داخلی هم خالی بندیه، سنسیشن معمولی هم 4 گیگ حافظه داره که فقط 1.2 گیگش قابل دسترسه دقیقا مثل این، در یک کلوم مادر بورد و لوازم روش هیچ تغییری نکرده : دی
+خورد تو سر قيمت گوشي بدجوور
رام استوک سنسیشن xe کوک شده برای سنسیشن معمولی، فقط چیزی از تعویض کرنل و ... نگفته نمیدونم سیپیو کلاکش عوض میشه یا نه :
کد:http://insertcoin-roms.org/archives/insertcoin-sense-android-2-3-4-stable-2-5-0
حداقل اینکه اون ایرادای سنسیشن رو نداره دیگه همین کافیه
واسه اينكه قدرت و كيفيت اسپيكر بيشتر بشه چبكار كنيم؟
نرم افزاري چيزي هست كه خوب جواب بده
کيفيتش که خيلي خوبه! ولي براي کميتش يه برنامه تو مارکت هستvolume plus يا همچين چيزي، اون صداي اسپيکرو تا حد قابل قبولي زياد ميکنه، البته گوشي بايد روت باشه ديگهنقل قول:
بچه ها چند تا برنامه توپ باحال که تست کردین معرفی کنین : دی مخصوصا اگه ژیروسکپی باشه بهتره : دی
سلام
دوستان رابط کاربری سنس هم مثل تاچ ویز سامسونگ والپیپر های لایو داره واینکه چه جورین و اگه لطف بکنین یه عکسی چیزی بزارین
راستی توی همین چند صفحه خوندم که یکی از کاربرا گفته بود توی فلان رام فلان کار رو بکن تا تاچ بهتر و روان تری داشته باشی . الان گوشی های 400 تومنی تاچ عالی دارن حالا مگه تاچ توی رام های مختلف افت میکنه ؟
HTC Sensation XE hands-on
[HTML]http://www.gsmarena.com/htc_sensation_xe-review-647.php[/HTML]
چند سوال در مورد سنسیشن:
1-کیفیت ساخت موتورولا خوبه یا این؟
2-کیفیت صفحه موتورولا خوبه یا این؟؟
3- ارزش داره این همه پول واسه این گوشی البته مدل XE بدیم یا منتظر باشیم اتریکس 2 یا ایفون 5 بگیریم؟؟؟