سلام
یک سوال کلی می خواستم بپرسم، اگر کامپیوتر هنگام خروج از برنامه ها یا Alt + Tab هنگام بازی ها BSOD بده دلیلش چیه؟
سلام
یک سوال کلی می خواستم بپرسم، اگر کامپیوتر هنگام خروج از برنامه ها یا Alt + Tab هنگام بازی ها BSOD بده دلیلش چیه؟
سلام دوست عزیز
من یک سالی میشه که سیستم گرفتم در طول این یکسال بطور دائم هر 3 یا 4 روز یکبار ، این صحفه ابی رو میدیدم بعد میرفت تا 20 روز بعد ! هر ماه همین داستان رو دارم !!!
یه کارت tv داشتم که هیچ استفاده ای هم ازش نمی کردم و در divice maneger هم ارور داشت که کارت رو در اوردم اما هنوز ویندوز رو عوض نکردم از زمانی که کارت رو خارج کردم .
رم ها رو با برنامه ی ویندوز که خودش پیغام داد ریست کن که اسکن بشه ، این کار رو کردم و هیچ اروری هم نداد.
هارد رو هم با برنامه HDD Regenerator چک کردم و هیچ مشکلی نداشت .
از نرم افزار TuneUp Utilities هم استفاده می کنم (چهت اطلاع گفتم)
با برنامه ی bluescreenview هر چی ارور داده تا به حال این 2 تا پیغامی که ذکر می کنم وجود داره
NT Kernel & system
Platform Specific Hardware Error Driver
CPU: amd 3x 435
Ram:2x2 GB kingmax
VGA: 5770 his
os:win 7 sp1 اولین نسخه ای که از سرویس پک وارد بازار شد تا بحال فقط از این ویندوز استفاده کردم .
فایل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه نکته ای که از نظر خودم عجیب هست اینه که رم ها رو که نگاه کردم یکی از رم ها دو طرفش ic داشت اما رم دیگه فقط یک طرفش ic داشت !
جوابش خیلی نمیتونه کلی باشه.نقل قول:
سلام
پست اول رو بخونید.
BSOD یک نمایش مشابه از چند صد نوع خطاست.
کاش از طریق General Reporter گزارش میگرفتید تا اطلاعات بیشتری داشته باشم. مخصوصا به خاطر این:نقل قول:
سلام دوست عزیز
من یک سالی میشه که سیستم گرفتم در طول این یکسال بطور دائم هر 3 یا 4 روز یکبار ، این صحفه ابی رو میدیدم بعد میرفت تا 20 روز بعد ! هر ماه همین داستان رو دارم !!!
یه کارت tv داشتم که هیچ استفاده ای هم ازش نمی کردم و در divice maneger هم ارور داشت که کارت رو در اوردم اما هنوز ویندوز رو عوض نکردم از زمانی که کارت رو خارج کردم .
رم ها رو با برنامه ی ویندوز که خودش پیغام داد ریست کن که اسکن بشه ، این کار رو کردم و هیچ اروری هم نداد.
هارد رو هم با برنامه HDD Regenerator چک کردم و هیچ مشکلی نداشت .
از نرم افزار TuneUp Utilities هم استفاده می کنم (چهت اطلاع گفتم)
با برنامه ی bluescreenview هر چی ارور داده تا به حال این 2 تا پیغامی که ذکر می کنم وجود داره
NT Kernel & system
Platform Specific Hardware Error Driver
CPU: amd 3x 435
Ram:2x2 GB kingmax
VGA: 5770 his
os:win 7 sp1 اولین نسخه ای که از سرویس پک وارد بازار شد تا بحال فقط از این ویندوز استفاده کردم .
فایل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه نکته ای که از نظر خودم عجیب هست اینه که رم ها رو که نگاه کردم یکی از رم ها دو طرفش ic داشت اما رم دیگه فقط یک طرفش ic داشت !
اگر اطلاعات بیشتری داشتم خیلی راحت تر بود برام.نقل قول:
ببینید مشکل شما اینطور که من 6 فایل دامپ رو بررسی کردم (چون زیاد بود) همه سخت افزاری بود.
حالا نتیجه ی اینها شده این:
1- یک درایور عمدا یا سهوا کدهای هسته ی ویندوز رو تغییر داده یا میخواد تغییر بده. این توی ویندوز 64 بیت مشکل خیلی بزرگیه برخلاف ویندوز 32 بیت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یک IRQL درخواستی اشتباه وجود داره که توسط یک درایور با آدرس اشتباه در حافظه ایجاد میشه.
ببینید خطا در حافظه ی اصلی سیستم که دو خطای قبلی هم میتونه از همین باشه و احتمالا هم همینه و برای این من حتما به اطلاعات جامع تری نیاز دارم تا مشخصات سخت افزاری کامل سیستمتون رو چک کنم.
رمهاتون رو یکیش رو جدا کنید و سیستم رو یه مدت چک کنید.
سیستم شما به احتمال 90 درصد توسط یک فرد غیرمتخصص اسمبل شده که خطای سخت افزاری میده و این خطا تا قطعاتتون بررسی نشه ممکنه از هرچیزی باشه ولی بیشتر میشه روی رم شک کرد.
تمام فایلهای دامپ فعلیتون رو حذف کنید و اگر مجدد خطا داد اون فایل رو به من از طریق Genral Report بدین. (پست اول)
عزیز win7 32bit ریختم ولی بازم بلو اسکرین دارم. یه نگاه به این فایلها بنداز ببین دیگه مشکل از چیه؟نقل قول:
منو ببخش خیلی زحمتت دادم.
سلام
ویتدوز سون رو سیستمه به خاطر کاری میخوام ایکس پی نصب کنم اما وقتی سی دی ویندوز ایکس پی رو میزارم و از طریق بوت شروع به نصب میکنم بعد از مرحله اول که یه سری فایل رو چک میکنه خطای صفحه آبی زیر رو میده هر کاری کردم فایده نداشت سی دی ویندوز هم تغییر دادم بازم هم همین پیغام رو داد، ممنون میشم راهنمایی کنید.:
دوست گلم پاسخگویی به خطای صفحه آبی از روی عکس خطا محاله ولی مورد شما چون خیلی زیاده عمومی شده.نقل قول:
سلام
ویتدوز سون رو سیستمه به خاطر کاری میخوام ایکس پی نصب کنم اما وقتی سی دی ویندوز ایکس پی رو میزارم و از طریق بوت شروع به نصب میکنم بعد از مرحله اول که یه سری فایل رو چک میکنه خطای صفحه آبی زیر رو میده هر کاری کردم فایده نداشت سی دی ویندوز هم تغییر دادم بازم هم همین پیغام رو داد، ممنون میشم راهنمایی کنید.:
روی لپتاب به دلیل اینکه سازگاری لازم وجود نداره نمیتونید XP بریزید. هرکاری هم کنید خطا میده چون این لپتاب اینطوری ساخته شده که روش فقط ویندوزهای جدید مثل 7 نصب شه.
دلیل علمیش اینه که ویندوز XP شما این لپتاب رو نمیتونه بشناسه؛ حتی درایورهای ساده مثل ساتا رو شاید نداشته باشه.
شما 7 نصب کن و با Windows XP Mode توش از ویندوز XP استفاده کن.
ببینید این خطای شما فکر میکنم در Office رخ داده و علتش هم یک دستور ساده بوده که در برنامه نویسی ازش استفاده میشه.نقل قول:
عزیز win7 32bit ریختم ولی بازم بلو اسکرین دارم. یه نگاه به این فایلها بنداز ببین دیگه مشکل از چیه؟
دستوری که باهاش مختصات پنجره ی نمایش داده شده برای ویندوز برگردانده میشه.
حالا این دستور همیشه درحال اجراس ولی چرا برای شما خطا داده؟ اینو به نظرم باید به رم مربوط دونست.
جالبه من خودم هم گیج شدم.
چیزی که پیداست اینه که یک اطلاعات در قسمتی از رم خواسته ذخیره بشه که نباید بشه. تعریف سادش اینه.
توی فایلی که گذاشتید گزارش CPU Z نیست. خودتون حذف کردید یا برنامه نتونسته تهیه کنه؟ ورژن جدید رو استفاده کردید که نتونسته اطلاعات CPU-Z رو بگیره؟ (برای این میگم که اگر ورژن جدید Genral Reporter مشکل داره حلش کنم)
تنها چیزی که برای مشکل شما میتونم بگم اینه که با یک رم معمولی تر مثل رمهای King Max سیستم رو چک کنید.
ممنون دوست عزیزنقل قول:
سیستم به شکل زیر هست و هارد سیستم عامل هم ssd هست. فکر کنم مشکل ssd باشه که xp نمیتونه روش نصب بشه. برای اجرای چند تا بازی میخواستم که روی ویندوز سون مشکل دارن. در هر صورت ممنون.
CPU: Intel Core i7 2600K
M.B: ASUS P8Z68-V PRO
RAM: Vengeance® Low Profile Blue — 8GB Dual Channel DDR3 Memory Kit (CML8GX3M2A1600C9B
VGA: MSI GTX 580 Lightning Xtreme Edition=865
SSD: AData S511 60Gb=180
HDD:Seagate Barracuda XT 3TB First SATA 6Gb/s
بازم امروز یه bluescreen دیگه داد. گزارش GeneralReport2 رو تو لینک زیر گذاشتم.
ممنونم دوست عزیز.
سلام نمیدونم دقیقا این مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری هستش ولی با توجه به نکته زیر فکر کنم که نرم افزاری باشه .
2 ویندوز هر دو XPSP3 دارم ولی از یکیشون که برادرم ازش استفاده میکنه موقعی که در محیط آن هست یا حتی موقع ورود یکدفعه با صفحه آبی مواجه می شه و این ارور(STOP:0x0000008E(0XC0000022,0X804E3AD80XB4 270794,0X00000000) رو می نویسه .
البته میانگین از هر 4 دفعه یکبار این طور می شه .
نکته :این ارور صفحه آبی سریع رد نمی شه. بلکه رو صفحه می مونه و جلوی dumping از 0 تا 100 شروع می کنه به شمارش و بعد ریست می شه.
اگه دوباره این ارور رو دیدم متن کامل اون رو میذارم .
ولی تو ویندوز دیگه این مشکل وجود نداره .
حالا مشکل از ویندوز یا بایوس یا سخت افزار و یا ویروس و ... باشه نمیدونم .
Disk Check رو اجرا کن، مشکل حل میشه
شما وارد پوشه windows بشین بعدشم پوشه minidump پیدا کنید فایل درون این پوشه داخل تاپیک پایین آپلود کنید:20:
ادغام شد...
تورو خدا جواب پست 620 رو بده!!!نقل قول:
من توی پست قبل گفتم که رمتون رو حتما بررسی کنید.نقل قول:
بازم امروز یه bluescreen دیگه داد. گزارش GeneralReport2 رو تو لینک زیر گذاشتم.
ممنونم دوست عزیز.
تمام خطاهاتون مربوط به رم میشه و ریشه توی درایورها یا ویندوز یا نرم افزار خاصی نداره.
مشخصات خطای آخرتون اینه؛ میتونید توی گوگل سرچ کنید ولی چون درایور خاصی مطرح نشده به احتمال بسیار زیاد عدم هماهنگی رم با مادربردتونه.
محتوای مخفی: Dump Analyze
چیزی داخل اون پوشه نیستنقل قول:
برای بدست آوردن فایل دامپ طبق پست پایین برین بعدش که باز با صفحه آبی مواجه شدین پوشه minidump چک کنید.نقل قول:
سلام
بچه ها يه سيستم پنتيوم 4 داريم تو خونه چند وقته مشكل پيدا كرده.. روشن كه ميكنيم تا لوگوي xp مياد (اونجايي كه زيرش نوار لودينگ هي رد ميشه) بعد يهو صفحه مرگ آبي مياد و ريست ميشه! حتي نميشه محتوياتش رو خوند ببيني ارور چيه!
رم رو عوض كردم فرقي نكرد. هارد رو پارتيشن بندي كردم حتي با يه هارد ديگه تست كردم بازم ريست شد!
چه ميشه كرد؟ صفحه آبي رو نميشه نگه داشت محتويات پيامش رو خوند؟ چون حتي من نميتونم وارد سيستم بشم كه چيزي از اطلاعات رو آپ كنم..!
کلید F8 رو بزنید و Debugging Mode رو انتخاب کنید.نقل قول:
سلام
بچه ها يه سيستم پنتيوم 4 داريم تو خونه چند وقته مشكل پيدا كرده.. روشن كه ميكنيم تا لوگوي xp مياد (اونجايي كه زيرش نوار لودينگ هي رد ميشه) بعد يهو صفحه مرگ آبي مياد و ريست ميشه! حتي نميشه محتوياتش رو خوند ببيني ارور چيه!
رم رو عوض كردم فرقي نكرد. هارد رو پارتيشن بندي كردم حتي با يه هارد ديگه تست كردم بازم ريست شد!
چه ميشه كرد؟ صفحه آبي رو نميشه نگه داشت محتويات پيامش رو خوند؟ چون حتي من نميتونم وارد سيستم بشم كه چيزي از اطلاعات رو آپ كنم..!
بعد از خطای صفحه آبی دوباره ریست و F8 بزنید و Disable Automatic Restart رو بزنید تا خطا از بین نره.
اونجا میتونید متن خطا رو ببینید. اگر به فایل Sys مثلا h246.sys اشاره کرده بود اینجا اسمش رو بگین.
اگر خطا نا مفهوم بود براتون هارد رو به یک سیستم دیگه متصل و از مسیر Windows\Minidump فایلها رو کپی و آپلود کنید.
سلام خسته نباشيد
من وقتي K-Lite Codec Pack نصب ميكنم اين error ميده
runtime error
r6002
floating point support not loaded
ديونه شدم لطفان كمك كنيد 5 بار ويندز عوض كردم بازم اروور ميده تو وسط بازي يهو قطع ميشه بازي همه ي انتي ويروسارم نصب كردم بازم نشد
خیلی خوبه که یک خطای دائمی به جز BSOD مطرح میشه.نقل قول:
سلام خسته نباشيد
من وقتي K-Lite Codec Pack نصب ميكنم اين error ميده
runtime error
r6002
floating point support not loaded
ديونه شدم لطفان كمك كنيد 5 بار ويندز عوض كردم بازم اروور ميده تو وسط بازي يهو قطع ميشه بازي همه ي انتي ويروسارم نصب كردم بازم نشد
ببینید این خطا میگه که یک Point میخواد یک Float رو بخونه که سبب خطا میشه چون پیش نیازش وجود نداره.
این خطا یک مورد برنامه نویسی توی C هست که شایعه.
اما اگر فقط وقتی K-Lite نصب میکنید ظاهر میشه باید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و نصب کنید.
بعد اگر مشکل باقی بود شما باید Libraryهای C و C++ رو به سیستم اضافه کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] x86
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] x64
اگر مشکل ادامه داشت حتما بگین تا موارد بیشتری رو بررسی کنیم.
ویندوز 7 من که 64 بیتی هستش از امروز چند بار هنگ کرد و عاقبت مجبور شدم ویندوز عوض کنم
بعد از چند ساعت کار یهو BSOD میده و من قطعه ی جدیدی اضافه نکردم. (به جز اینکه رم ها رو در اوردم از اسلات و جاشون رو عوض کردم.باطری مادربورد رو هم در آوردم و جا انداختم)
CPU: Intel Core i3
Ram: 6GB
VGA: ATI 5670 2 GIG
فایل Minidump : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم راهنمایی کنید
مشکل سیستم شما از فایلی به نام eamonm.sys هستش که این فایل امضای دیجیتال شرکت ESET رو داره.نقل قول:
ویندوز 7 من که 64 بیتی هستش از امروز چند بار هنگ کرد و عاقبت مجبور شدم ویندوز عوض کنم
بعد از چند ساعت کار یهو BSOD میده و من قطعه ی جدیدی اضافه نکردم. (به جز اینکه رم ها رو در اوردم از اسلات و جاشون رو عوض کردم.باطری مادربورد رو هم در آوردم و جا انداختم)
CPU: Intel Core i3
Ram: 6GB
VGA: ATI 5670 2 GIG
فایل Minidump : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم راهنمایی کنید
در حقیقت این فایل درایور کنترل کننده ی بخش اسکنر آنتی ویروس NOD32 هستش.
مشکل با حذف این آنتی ویروس رفع میشه و فکر میکنم ورژنی که استفاده کردید 64 بیتی نیست.
اگر همینطوره ورژن 64 بیتی این آنتی ویروس رو دانلود و نصب کنید.
....نقل قول:
درود بر شما
ورژن آنتی ویروس من 64 بیتی هستش (البته نسخه ی نهایی نیستش )
با یکی از دیگر اساتید مشکلم رو مطرح کردم فرمودند مشکل از رم های سیستم هست ...احتمالا چون از یک برند نیستند )(تداخل فرکانسی و چند چیز دیگه هم اشاره کردند که من سر در نیاوردم)
رم ها 3 تا 2 گیگابایتی هستش...هر یک از یک برند متفاوت یکیش برند پاتریوت یکیش کینگ مگس...و ترانسیلیت (البته اگه درست تلفظ کرده باشم)
آخرین نرم افزارهای نصبی :
پلاگین فلاش پلیر فایر فاکس
ویندوز مدیا پلیر پلاگین ...
یاهومسنجر (که کرش کرد و هنگ کرد و دیگه نصب نکردم) و Technitium MAC Address Changer
راهکاری که فرمودید با حذف و نصب آخرین ورژن از نود 32 (64 بیتی) رفع میشه ؟ یا مشکل سخت افزاری هم ممکنه دلیل این اخطار باشه؟
توی پست صفحه ی اول توضیح دادم که هزارتا دلیل برای خطاهای BSOD هستش و هرکسی یه چیزی میگه.نقل قول:
درود بر شما
ورژن آنتی ویروس من 64 بیتی هستش (البته نسخه ی نهایی نیستش )
با یکی از دیگر اساتید مشکلم رو مطرح کردم فرمودند مشکل از رم های سیستم هست ...احتمالا چون از یک برند نیستند )(تداخل فرکانسی و چند چیز دیگه هم اشاره کردند که من سر در نیاوردم)
رم ها 3 تا 2 گیگابایتی هستش...هر یک از یک برند متفاوت یکیش برند پاتریوت یکیش کینگ مگس...و ترانسیلیت (البته اگه درست تلفظ کرده باشم)
آخرین نرم افزارهای نصبی :
پلاگین فلاش پلیر فایر فاکس
ویندوز مدیا پلیر پلاگین ...
یاهومسنجر (که کرش کرد و هنگ کرد و دیگه نصب نکردم) و Technitium MAC Address Changer
راهکاری که فرمودید با حذف و نصب آخرین ورژن از نود 32 (64 بیتی) رفع میشه ؟ یا مشکل سخت افزاری هم ممکنه دلیل این اخطار باشه؟
مهم اینه که حرف قابل استناد باشه.
کد:Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.12.0002.633 AMD64
کد:
Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved.
Loading Dump File [C:\Users\ebi\Desktop\012212-29281-01.dmp]
Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available
Symbol search path is: SRV*c:\Symbol*http://msdl.microsoft.com/download/symbols
Executable search path is:
Windows 7 Kernel Version 7600 MP (4 procs) Free x64
Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS
Built by: 7600.16385.amd64fre.win7_rtm.090713-1255
Machine Name:
Kernel base = 0xfffff800`02a13000 PsLoadedModuleList = 0xfffff800`02c50e50
Debug session time: Sun Jan 22 02:18:01.970 2012 (UTC + 3:30)
System Uptime: 0 days 2:25:08.360
Loading Kernel Symbols
...............................................................
................................................................
......................
Loading User Symbols
Loading unloaded module list
..........
Bugcheck Analysis
Use !analyze -v to get detailed debugging information.
BugCheck C2, {7, 1097, 4040015, fffffa8005f22160}
Unable to load image \SystemRoot\system32\DRIVERS\eamonm.sys, Win32 error 0n2
*** WARNING: Unable to verify timestamp for eamonm.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for eamonm.sys
GetPointerFromAddress: unable to read from fffff80002cbb0e0
Probably caused by : eamonm.sys ( eamonm+8627 )
Followup: MachineOwner
---------
0: kd> !analyze -v
Bugcheck Analysis
BAD_POOL_CALLER (c2)
The current thread is making a bad pool request. Typically this is at a bad IRQL level or double freeing the same allocation, etc.
Arguments:
Arg1: 0000000000000007, Attempt to free pool which was already freed
Arg2: 0000000000001097, (reserved)
Arg3: 0000000004040015, Memory contents of the pool block
Arg4: fffffa8005f22160, Address of the block of pool being deallocated
Debugging Details:
------------------
POOL_ADDRESS: fffffa8005f22160
FREED_POOL_TAG: None
BUGCHECK_STR: 0xc2_7_None
CUSTOMER_CRASH_COUNT: 1
DEFAULT_BUCKET_ID: VISTA_DRIVER_FAULT
PROCESS_NAME: System
CURRENT_IRQL: 0
LAST_CONTROL_TRANSFER: from fffff80002bb660e to fffff80002a84f00
STACK_TEXT:
fffff880`099f57c8 fffff800`02bb660e : 00000000`000000c2 00000000`00000007 00000000`00001097 00000000`04040015 : nt!KeBugCheckEx
fffff880`099f57d0 fffff880`0280b627 : fffffa80`06429a00 fffff880`00000000 00000000`656e6f4e 00000000`00000000 : nt!ExFreePool+0xccb
fffff880`099f5880 fffffa80`06429a00 : fffff880`00000000 00000000`656e6f4e 00000000`00000000 fffffa80`00000002 : eamonm+0x8627
fffff880`099f5888 fffff880`00000000 : 00000000`656e6f4e 00000000`00000000 fffffa80`00000002 fffffa80`00000001 : 0xfffffa80`06429a00
fffff880`099f5890 00000000`656e6f4e : 00000000`00000000 fffffa80`00000002 fffffa80`00000001 fffffa80`084a04c0 : 0xfffff880`00000000
fffff880`099f5898 00000000`00000000 : fffffa80`00000002 fffffa80`00000001 fffffa80`084a04c0 fffff880`010ee242 : 0x656e6f4e
STACK_COMMAND: kb
FOLLOWUP_IP:
eamonm+8627
fffff880`0280b627 ?? ???
SYMBOL_STACK_INDEX: 2
SYMBOL_NAME: eamonm+8627
FOLLOWUP_NAME: MachineOwner
MODULE_NAME: eamonm
IMAGE_NAME: eamonm.sys
DEBUG_FLR_IMAGE_TIMESTAMP: 4c18e225
FAILURE_BUCKET_ID: X64_0xc2_7_None_eamonm+8627
BUCKET_ID: X64_0xc2_7_None_eamonm+8627
Followup: MachineOwner
---------
اینجا خیلی دقیق و صریح به فایل اشاره شده. این اطلاعات مربوط به سیستم شماست.
حالا اگر آنتی ویروس رو حذف کردید و باز هم مشکل برقرار بود و به فایل جدیدی دوباره توی خطا اشاره شد اونوقت شما از طریق Genral Reporter به من یک گزارش بدین تا احتمال مشکل رم ها بررسی بشه.
اینکه رمها از یک برند نباشند همیشه مشکل نیست. رمهای سیستم خودم هم از یک برند نیستند ولی مشکلی ندارم.
شما بهترین کار اینه که یه مدت از آنتی ویروستون استفاده نکنید و بعد اگر سیستم خطا داد تمام دامپ ها رو به من بدین تا بتونم همشون رو بررسی کنم و از طریق مقایسشون نتیجه گیری کنیم.
موفق باشید.
نقل قول:
آقا من پوشه اي به نام minidump توش نديدم! نميتونم حتي وارد ويندوز xp بشم تا فعال كنم گزينشو..
با روشي كه گفتيد صفحه رو نگه داشتم و عكس ازش گرفتم..
ببنيد كمكي ميكنه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كاش بشه درستش كرد..:41:
آقا يكي جواب ما رو بده!
ميدونم با تصويري كه دادم نميشه چيزي متوجه شد اما لا اقل يه راهي بگيد كه بدون وارد شدن تو ويندوز بشه ريپورت گرفت!
سيستم من اصلا تو ويندوز نميره!
سیستم رو ویروس کشی کن...
ميگم تو ويندوز نميره اصلا!!
ضمنا هارد رو پارتيشن بندي هم كردم فرقي نكرد..
مشکل شما بیشتر مربوط به هارد میشه که تو شکلی هم که قراردادین گفته شده به وسیله فرمان chkdsk /f هارد خوردتون اسکن کنیدکه شاید بدسکتوری داشته باشه هارد واسه ویروس کشی هاردم از سیدی بوت kaspersky rescue disk میتونید استفاده کنید:20:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=437969&page=8&highlight=kaspersky+rescue+disk
آخه همين هارد رو يه سيستم ديگه ميبندم با ويندوزش مياد بالا! ولي روي اين سيستمه نه!
با همين روش يعني بستنش روي يه سيستم ديگه رفتم minidump رو فعال كنم ديدم تنظيماتش همونه كه قبلا گفته شده بود اما پوشه اي به اين نام درست نميشه! يه برنامه داشتم به نام bluescreen view كه فايلهاي اين پوشه رو خودش ميخونه و نشون ميده. روي سيستم اصلي خودم كار ميكنه اما روي اين سيستم خرابه نميتونه minidump رو پيدا كنه!
من تك تك قطعات رو روي يه سيستم ديگه تست كردم. فقط مونده خود مادربرد! ممكنه مشكل مادر بردي باشه؟
من Dell XPS L502X دارم ... جدیدا بعضی وقتا که میخوام برنامه ای چیزی باز کنم صفحه آبی با این مشخصات میاد :
چیکار کنم ؟!کد:Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.768.3
Locale ID: 1033
Additional information about the problem:
BCCode: 7f
BCP1: 0000000000000008
BCP2: 0000000080050033
BCP3: 00000000000406F8
BCP4: FFFFF800032F2723
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 768_1
خواهشا کمک کنید خیلی واجب و مهمه ممنونم
ویندوز 7 سرویس پک 1 دارم که خیلی خوب هر جایی نصب کردم بدون مشکل کار میکنم باهاش اما امروز از صبح یهو صفحه آبی میاد و ریست میشه !! اعصابم رو ریخته به هم
اینم اضافه کنم که این ویندوز روی 5 تا سیستم و لپ تاپ اطرافیان خودم نصبه و مشکل از ویندوز نیست چون همشون بدون مشکل دارن باهاش کار میکنن
الان این ارور رو داده وقتی روشن کردم
نقل قول:
Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 1065
Additional information about the problem:
BCCode: 3b
BCP1: 00000000C0000005
BCP2: FFFFF880010B0095
BCP3: FFFFF8800A56D650
BCP4: 0000000000000000
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1
Files that help describe the problem:
C:\Windows\Minidump\012512-17581-01.dmp
C:\Users\system\AppData\Local\Temp\WER-37767-0.sysdata.xml
Read our privacy statement online:
If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt
دوستان و اساتید میتونید راهنمایی کنید مشکل سیستم از کجاست و چه باید کنم ؟
اینم دو تا فایلی که در مسیر C:\Windows\Minidump بود
فایل جنرال ریپورتکد:http://s1.picofile.com/file/7264452789/Minidump.rar.html
system informationکد:http://s2.picofile.com/file/7265747311/GeneralReport.zip.html
اینم عکس از صفحه وقتی صفحه آبی ظاهر میشهکد:http://s1.picofile.com/file/7265749030/SERVER.html.html
شماویندوزخودتون ازنوع چنج کنید بعدش کلیه درایورهای مادربورد ابتدابابرنامه driver genius که لینکش پایین هست آپدیت کنید بعدش روی این ویندوزجدید نصب کنیددرایورهای گرافیک رو هم ازداخل خودسایت سازنده گرافیک آپدیت کنید فایروال ویندوزخودتون به حالت دیفالت دربیارین همچنین اگرازآنتی ویروس نورتون استفاده میکردین بطورموقت نصبش نکنید ازبرنامه Microsoft Security Essentials استفاده کنید:20:کد:ویندوز 7 سرویس پک 1 دارم که خیلی خوب هر جایی نصب کردم بدون مشکل کار میکنم باهاش اما امروز از صبح یهو صفحه آبی میاد و ریست میشه !! اعصابم رو ریخته به هم
اینم اضافه کنم که این ویندوز روی 5 تا سیستم و لپ تاپ اطرافیان خودم نصبه و مشکل از ویندوز نیست چون همشون بدون مشکل دارن باهاش کار میکنن
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=39171&page=6&highlight=driver+genius
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=327710&page=5&highlight=Microsoft+Security+Essentials
سلام
من تقریبا هر بار که کامپیوتر رو روشن می کنم یک بار با این مشکل مواجه می شم و بعد از ریستارت شدن کامپیوتر سیستم به صورت طبیعی به کارش ادامه می ده و هیچ مشکل دیگه ای پیش نمیاد
اینم مشخصات سیستم
Cpu:Intel celeron
Ram: 3 G
VGA: geforce 8400 gs
فایل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدون هاردتون گزارش CPU-Z بدین.نقل قول:
آقا يكي جواب ما رو بده!
ميدونم با تصويري كه دادم نميشه چيزي متوجه شد اما لا اقل يه راهي بگيد كه بدون وارد شدن تو ويندوز بشه ريپورت گرفت!
سيستم من اصلا تو ويندوز نميره!
بعد مشخصات دقیق هاردتون رو بدین یا اگر میشه از روی هارد عکس بگیرید اگر مشخصات دقیق ندارید.
تمام پیامهای BSOD پیشنهاد CHKDSK رو دارند...نقل قول:
مشکل شما بیشتر مربوط به هارد میشه که تو شکلی هم که قراردادین گفته شده به وسیله فرمان chkdsk /f هارد خوردتون اسکن کنیدکه
صفحه اول رو بخونید.نقل قول:
من Dell XPS L502X دارم ... جدیدا بعضی وقتا که میخوام برنامه ای چیزی باز کنم صفحه آبی با این مشخصات میاد :
مشکل شما خیلی ساده هستش.نقل قول:
خواهشا کمک کنید خیلی واجب و مهمه ممنونم
ویندوز 7 سرویس پک 1 دارم که خیلی خوب هر جایی نصب کردم بدون مشکل کار میکنم باهاش اما امروز از صبح یهو صفحه آبی میاد و ریست میشه !! اعصابم رو ریخته به هم
خطاتون از درایور Cumon.sys که برای اجرای فایل CPM.exe استفاده میشه رخ داده.
این فایل کنترل کننده ی Comodo Programs Manager هستش که حالا به هر طریق که نیاز به بررسی داره باعث ایجاد تداخل میشه.
با حذف Comodo مشکلتون حل میشه.
برای خطای شما به دلیل خاصی اشاره نشده و خطا در RAM هستش.نقل قول:
سلام
من تقریبا هر بار که کامپیوتر رو روشن می کنم یک بار با این مشکل مواجه می شم و بعد از ریستارت شدن کامپیوتر سیستم به صورت طبیعی به کارش ادامه می ده و هیچ مشکل دیگه ای پیش نمیاد
اینم مشخصات سیستم
Cpu:Intel celeron
Ram: 3 G
VGA: geforce 8400 gs
گزارش CPU-Z رو میخوام. (با General Report از صفحه اول)
در ضمن ممکنه از پردازندتون باشه چون برای ویندوز 7 خیلی ضعیفه.
سلام من دیروز هم مشکلم رو ارسال کرده بودم که فکر می کنم کامل نبود و پستم از روی انجمن حذف شده بود امروز یه بار دیگه می خوام مشکلمو کامل تر توضیح بدم لطفا هر کسی که راه حل مشکل منو می دونه منو راهنمایی کنه
من هر با که کامپیوترمو روشن می کنم با پیغام صغحه آبی روبه رو می شم و کامپیوترم ریستارت میشه البته بعد از ریستارت شدن دیگه مشکلی بوجود نمی یاد و کامپیوتر به صورت طبیعی به کارش ادامه می ده من توی لینک زیر مشخصات سیستم به اضافه تصویر پیغام صفحه ابی که روی کامپیوترم ظاهر می شه رو ارسال کردم لطفا هر کس که می تونه منو راه نمایی کنه.
---------- Post added at 10:51 AM ---------- Previous post was at 10:50 AM ----------
سلام من دیروز هم مشکلم رو ارسال کرده بودم که فکر می کنم کامل نبود و پستم از روی انجمن حذف شده بود امروز یه بار دیگه می خوام مشکلمو کامل تر توضیح بدم لطفا هر کسی که راه حل مشکل منو می دونه منو راهنمایی کنه
من هر با که کامپیوترمو روشن می کنم با پیغام صغحه آبی روبه رو می شم و کامپیوترم ریستارت میشه البته بعد از ریستارت شدن دیگه مشکلی بوجود نمی یاد و کامپیوتر به صورت طبیعی به کارش ادامه می ده من توی لینک زیر مشخصات سیستم به اضافه تصویر پیغام صفحه ابی که روی کامپیوترم ظاهر می شه رو ارسال کردم لطفا هر کس که می تونه منو راه نمایی کنه.
یادم رفت لینک رو بذارم برای همین دوباره پست رو ارسال کردم
توی پست قبلی توضیح دادم براتون. پستتون حذف نشده ولی چون کاربر جدید هستید ممکنه یکم با تاخیر ثبت بشه.نقل قول:
گزارش کامل بدین با توجه به پست اول در صفحه ی اول تاپیک.
ولی با همین فایلهایی هم که دادین همونطور که قبلا گفتم خطاهاتون بی دلیله (یعنی درایور یا سخت افزار یا نرم افزار خاصی براش اتفاق نیفتاده) که بی دلیل بودنش میتونه از مشکل توی رمها یا پردازنده ی ضعیف برای ویندوز 7 باشه.
سلام و ممنون از پاسخی که بهم دادین
رم کامپیوتر من اول 1 گیگ بود اما حدود دو سال پیش یک رم 2 گیگ هم بهش اضافه کردم و تقریبا از همون موقع هم از ویندوز 7 استفاده میکنم
اوایلی که ویندوز 7 نصب کردم این مشکل وجود نداشت و چند وقت بعد به این مشکل دچار شدم
از اونجایی که گفتین این خطاها بی دلیله
می خواستم بدونم اگه با شرایط فعلی با کامپیوترم کار کنم آیا براش مشکلی پیش میاد؟
آیا احتیاج به انجام کاری (مثلا عوض کردن قطعات سخت افزاری کامپیوتر) هست یا نه؟
در ضمن گزارش CPU-Z v رو چه جوری باید تهیه کنم؟
شما از صفحه ی اول General Reporter رو دانلود کنید و یک گزارش باهاش بگیرید. توی اون گزارش CPU-Z رو هم کپی میکنه.نقل قول:
سلام و ممنون از پاسخی که بهم دادین
رم کامپیوتر من اول 1 گیگ بود اما حدود دو سال پیش یک رم 2 گیگ هم بهش اضافه کردم و تقریبا از همون موقع هم از ویندوز 7 استفاده میکنم
اوایلی که ویندوز 7 نصب کردم این مشکل وجود نداشت و چند وقت بعد به این مشکل دچار شدم
از اونجایی که گفتین این خطاها بی دلیله
می خواستم بدونم اگه با شرایط فعلی با کامپیوترم کار کنم آیا براش مشکلی پیش میاد؟
آیا احتیاج به انجام کاری (مثلا عوض کردن قطعات سخت افزاری کامپیوتر) هست یا نه؟
در ضمن گزارش CPU-Z v رو چه جوری باید تهیه کنم؟
اما در مورد مشکل؛
تنها مشکلی که BSODها پیش میارن از لحاظ سخت افزاری ایجاد بدسکتور توی هارد هست که خوب معلومه اگر کامپیوتر یهو ریستارت بشه و هارد در حال خواندن یا نوشتن باشه ممکنه بخشی از اطلاعات از دست بره (منظور از بخش تعدادی سکتور (چند بیت یا بایت) هستش و نه مثلا یک درایور اطلاعات!) که البته برای هارد مضره ولی اگر در روز یکی دو تا باشه خب شاید مشکلی پیش نیاد.
اما از لحاظ نرم افزاری دیگه مشکل زیاده. وسط انجام یک کار ذخیره نشده سیستم ریست بشه خب اطلاعات از دست میره دیگه. مثلا وسط فتوشاپ!
با گزارش CPU-Z مشکلتون معلوم میشه به احتمال زیاد.
تا چند روز دیگه ورژن جدیدی از General Reporter که تقریبا آماده شده رو میزارم که میتونه تا 12 نوع گزارش از سیستم بگیره که فکر نمیکنم هیچ نرم افزاری این حجم اطلاعات از سیستم بده بخصوص آدرس و مشخصات درایورها و سرویسها.
آماده بشه برای دانلود میزارم.
درخواست کمک فوری:
شرح اشکال: هنگام اجرای یک بازی سیستم قفل کرد و در همان حال سیستم را با کلید پاور روی صفحه کلید خاموش کردم باز که خواستم روشن کنم هنگام بوت شدن سیستم صفحه مانیتور را حروف انگلیسی $ پر کرده است که حتی وقتی توی ستاپ سیستم هم میری باز این حروف کل صفحه را گرفته و نمیتونی ستاپ سیستم را بخونی بعد وقتی سیستم بالا میاد هنگام اجرای ویندوز صفحه آبی میاد و سیستم ری استار میشه و ...
کارهای انجام شده:
من فکر کردم مشکل از ویندوز هست آمدم سی دی ویندوز 7 را گذاشتم و شروع به نصب کردم البته درایو C را هنگام نصب فرمت کردم ولی متاسفانه ویندوز نصب نشد و ناتمام ماند و باز صفحه آبی میاد و مثل روز اول، حال نه چیز روی درایو C هست که برای شما فایلی ارسال کنم و نه میدونم چه باید بکنم! لطفا کمک کنید.