این یارو بگیرم خفه کنم نمی فهمم (بالایی )
خوب روانشناسا پول یافت می گیرن دیگه ، هیچ غلطی هم نمی کنن
در ضمن هیچ هم این مضمون منتقل نشده، اصلا خودم می خوام برم پیش یه مشاوره بسی بگیرم بخندم دی:
---> این پست شدیدا شوخیه
Printable View
این یارو بگیرم خفه کنم نمی فهمم (بالایی )
خوب روانشناسا پول یافت می گیرن دیگه ، هیچ غلطی هم نمی کنن
در ضمن هیچ هم این مضمون منتقل نشده، اصلا خودم می خوام برم پیش یه مشاوره بسی بگیرم بخندم دی:
---> این پست شدیدا شوخیه
اینکه خیلی مسخره بود :دی:27:نقل قول:
اتفاقا با اون یارو هرمز و همین دیشبی و بقیه افراد کنارشون نشسته بود ! راستی دکتر فرزانه هم پشت میز نبود ، بود؟:دی (البت چن بار هم پشت میز نشسته بود ها:دی)
دیگه این سریال داره زیاد روی اصفهان و اصفهانی مانور میده
توی این برنامه که راحت تیم های اصفهانی رو برد زیر سوال
باشگاه ذوب آهن که بی ریشه هست و توی فدراسیون آدم داره سپاهان هم که با پارتی بازی و خرید داور اینا
توی برنامه های قبلی هم چند بار مشخصا به اصفهانی ها توهین کرده بود
دیگه هرچیزی حدی داره
لینک داون لود قسمت 32 رو کسی داره ؟
ســـلامنقل قول:
موافــقم خفــن ! خیلی قسمت خوبــی بـــود امشــب و کلی خندیدم ولی این تـــیکه رو حـــال نکردم !
فک کنم دیگه همه میدونن تنها تیم هایی که با اقتدار و بدون حاشیه و دست های پشت پرده موفق هستن همین دو تا تیم هستن ...
دو تا برداشت میشه از این پلان داشت ...
1 - زیر سئوال بردن موفقیت تیم های اصفهانی
2 - تفرقه بین هوادارن دو تیم ( مثه چیزی که استقلال و پرسپولیس باهاش زاده شد )
ما اصفهانی ها حداقل بین خودمون مطمئن هستیم که کمترین اختلافی با هم نداریم ...
یعنی هم ذوب آهن و هم سپاهان با هم متحدن و هردوشون افتخار برای ما هستن !
اصلا چنین چیزی تویه واقعیت وجود نداره که دو تا هوادار سپاهان و ذوب آهن اینجوری با هم کل کل کنن ... اصفهانی ها ، بد میگم ؟ : دی
کلا فهمیدن ماها موفقیم میخوان تخریبمون کنن :31:
قضیه اینکه تاصر بچه کیه رو چرا بعد لو رفتن 1 کلمه هم در موردش حرف نزدن و حداقل دو تا تیکه بهش ننداختن ؟!نقل قول:
پ . ن : بابا بی خیال باز یک شوخی کردن اینا با 2 تا تیم طرفداراشون ناراحت شدن . این همه پست های اول در مورد با ظرفیت نبودن ایرانی ها تو این تاپیک بحث شد تا کوچیکترین ارتباطی این شوخی ها با ما پیدا می کنه خفن قاطی می کنیم . بعد یک روانشناس یک انتقاد می کنه پستش رو میذارید یعد بهش می خندین میگین بی ظرفیت.
بحث فوتبالی شد
خیلی جمله طنزی بود.دمت گرم:31:نقل قول:
فک کنم دیگه همه میدونن تنها تیم هایی که با اقتدار و بدون حاشیه و دست های پشت پرده موفق هستن همین دو تا تیم هستن ...
البته هیچ جای دنیا اینجوری نیست که اصفهان اینجوریهنقل قول:
یعنی هم ذوب آهن و هم سپاهان با هم متحدن و هردوشون افتخار برای ما هستن !
اصلا چنین چیزی تویه واقعیت وجود نداره که دو تا هوادار سپاهان و ذوب آهن اینجوری با هم کل کل کنن ... اصفهانی ها ، بد میگم ؟ : دی
نمونه های خیلی زیادیش رو میتونید توی اروپا پیدا کنید که توضیحش خارج از بحث این تاپیکه!!!
----------
ولی در کل باید قبول کرد بعد از چند وقت که سریالهای مزخرف به اصطلاح طنز یه سریالی پیدا شده که به معنای واقعی طنز اجتماعیه
متن قوی، بازیگران توانا و.... همه کمک کرده یک سریال محبوب ساخته بشه
ولی ای کاش اینقدر زیر تیغ سانسور نمیرفت
هم وطنای اصفهانی من بابا زیاد ناراحت نباشین خداییش اصلا قصد اونا این نبود نه می خواستن تیمای اصفهانی رو ببرن زیر سول نه می خواستن تفرقه بندازن دیگه طنزه دیگه جدی نیست این دو تا تیم اصفهانی با برنامه ترین تیم های ایران هستند.
ولی بازم این دو تا تیم تا حالا هم یه مشکلایی داشتن با هم.:27:
ُسلام
امشب قشنگ بود و به خاطر نویسنده ی خوبش از چند قسمت قبل هم بهتر بود.
من حدث می زدم اونی که تو عکسه برادر فرید باشه،ولی پیش خودم می گفتم اگه برادرشه چرا نیما و ناصر نمیشناسنش.
امشب هم مثل بقیه ی شب ها خلی خوب بود.
ببینید دوستان من قبول دارم که واسه خنده و حتی انتقاد و نشون دادن واقعیات جامعه یکم زیاده روی مشکلی نداره
اما مهم اینجاست که مانور فقط روی یک چیز خاص نباشه و اعتدال برقرار باشه و همینطور به توهین منجر نشه
اگه اینجا در مورد سپاهان و ذوب آهن حرف زد و مثلا بین نیما و ناصر هم بحث در مورد پرسپولیس و استقلال با همین لحن شکل میگرفت اونوقت عدالت وجود داشت
اما وقتی دائما داره روی اصفهان و اصفهانی بودن آقاجون مانور میده دیگه از حد میگذره
در قسمت های قبلی خیلی روی خساست آقاجون مانور بود و جایی که صدای خیلی از اصفهانی ها رو در آورد اونجا بود آقاجون کلید یخچال رو انداخته بود دور گردنش
قبول کنید دیگه داره زیاد مانور میده روی این موضوع
در کل اسم این برنامه ساختمان پزشکان هست ولی ما کمترین مانور رو روی پزشکان میبینیم
کلا داره از محور انتقادی دور میشه و وارد محور خنده و هجو شده بیشتر
اوایل انتقادات جالبی داشت اما حالا فقط طنز!
نقل قول:
ایرانی جماعت شاهکاره
وقتی بزرگترین توهین ها بهش میشه ، فقط میشینه سرشو تکون میده
ولی وای به حال روزی که فکر کنه داره بهش توهین اینجوری میشه
بابا ما یه چیزی داریم به نام اغراق توی کمدی، حالا خوبه بازم اینجا همچین اینجوری هم نیست
من اصلا اصفهانی نیستم ولی هر وقت فرید رو می بینم یاد بابا بزرگ خودم میوفتم، تقریبا همه حرکاتش مثل اونه،
:31:
خود بازیگر اصفهانیه ، کلی عوامل اصفهانی دیگه هم تو کار هستن ، نمی دونم چرا به اونا بر نمیخوره ، ولی به ملت همیشه در صحنه بر می خوره
عزیز من این که نشد حرف ، چون بقیه بد ترین توهین ها رو به ما کردن پس ما دیگه هیچی نباید بگیم جلوی توهین ها؟ البته من این کار ساختمان پزشکان رو توهین نمیدونم ولی خوب زیاده روی کردندنقل قول:
خود بازیگر اصفهانیه ، کلی عوامل اصفهانی دیگه هم تو کار هستن ، نمی دونم چرا به اونا بر نمیخوره ، ولی به ملت همیشه در صحنه بر می خوره
دوستان عزيز و گل اصفهاني ... ناراحت نشيد ...
بيشتر قصد اين عزيزان انتقاد از كليت فوتبال خراب كشورمون بود ... حالا استقلال و پرسپوليس و ذوب آهن و سپاهان ... فرقي نداره.
وقتي تو اين فوتبال ميلياردي خرج ميشه و فقط سالي 200-300 بازيكن پول ميزنن به جيب و هيچ فايده و عايدي براي باشگاه ها نداره ... اين فوتبال ارزش دفاع كردن نداره دوستان.
بيشتر به جنبه ي انتقادش فكر كنيد ... و كليتش ... من يه استقلالي هستم اما خدا شاهده راضي نيستم وقتي پولي از توي اين فوتبال درنمياد و بار اقتصادي نداره ... حتي 10 ميليون هم درش خرج بشه ...
من اگه به جاي كارگردان و نويسنده ها بودم اين موضوع رو حتما در خلال برنامه قرار ميدادم و اين موضوع رو صريحا ميگفتم.
موفق باشيد.
ممنون به خاطر لطف دوستان عزیز نسبت به هموطناشون ...
ولی باور کنید ما قصد اعتراض بیخود نداریم ... هر جا هرچیزی که حقیقت باشه بدون ترس اعلام میکنیم ...
ولی چیزای دور از حقیقت و مسائل تبعیض آمیز غیر قابل بیخیال شدن هست !
این پست رو خیلی وقت پیش همین تاپیک گذاشتم ، ببینین ( به قسمت مترو دقت کنین ) :
میتونستم به جاش بگم مگه ما اصفهانی ها مترو ندیده ایم ! و اعتراض الکی بکنم ولی حقیقت همون چیزیه که گفتم !کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6177037&postcount=320
ممنون به خاطر لطف عزیزان :40:
ربط کامنت شما رو با پست من نمی فهممنقل قول:
---
حرف سر این فیلم بود،
--
خیلی رگ غیرتت می خواد باد کنه ، کلی جاهای دیگه هست ، می تونی بری اونجا صرفش کنی ، دیوار کوتاه تر از این بدبختا پیدا نکردید میخواید همه دق دلیتونو رو اینا خراب کنید
اصلا وقتی بعضی حرفا رو از بعضی ها میشنوم شدیدا مخم سوت می کشه ، ول کردن اصل و چسبیدن به فرع،
صد سالی یه بار یه فیلم موفق می سازن که توش 4 تا نفر از قومیت های دیگه هم هست، بلکه ما هم بفهمیم که فارسی فقط این فارسی معیار نیست
اصفهانی و اراکی و ... هم داریم ، امثال شما بیایید اینجوری داد بی داد کنید،
هنوز توی چند صد سال قبل گیر کردیم که باس روز عمر کشون کلی کشته بدیم
پژمان جان
به نظرم شما زیادی سخت گرفتی جریان رو.:46:
اول اینکه سپاهان و ذوب آهن تا جایی که من یادمه (خصوصا تو این چند سال اخیر) واقعا هم طرفدارای خاص خودشون رو داشتند و هم این طرفدارا کری و کل کل ویژه خودشون رو داشتند که ما سال گذشته این کل کل ها رو بعد از فینالیست شدن ذوب تو آسیا بین مدیران این دو تیم به صورت علنی شاهد بودیم.ضمن اینکه فکر نکنم شکی تو این جمله باشه که" بعد دربی سرخابی، یکی از بزرگترین دربی های کشور، همین بازی سپاهان ذوبه."
دوم اینکه این صحبتی که تو قسمت امشب سریال پخش شد، حرفای تازه و جدیدی نبوده، دقیقا بحث داوری و فدراسیون و.. از طریق رسانه ملی و برنامه هاش مثل نود و ورزش و مردم و... از طرف اشخاص حقیقی مطرح شده و تو جراید و خبرگزاری ها هم گمانه زنی شده.
سوم اینکه این بحث کل کل از طرف دو کارکتر (برادر های دو قلو:31:) که هر دو اصفهانی هستند گفته شده... باز اگه این حرف از دهان شخصیت نیما افشار یا برادرش ناصر خارج میشد، میشد گذاشتش رو توهین.
چهارم اینکه قرار نیست فرضا یه تیم شهرستانی نقد میشه، تیم های تهرانی هم نقد بشن... این یه واقعیته که تیم های تهرانی چندین ساله تو فوتبال باشگاهی ایران آقایی نمی کنند و اصفهان _به قول صالح علاء_ در دقیقه اکنون قطب اول فوتبال ایرانه.
پنجم اینکه تو خیلی از طنز های کشورمون_چه سریال چه فیلم سینمایی، با کارگردان های مختلف مثل مدیری یا عطاران یا مظلومی یا..._ بخش های یا شاید قسمت هایی به نقد تیم های ترانی قرمز و آبی با این همه طرفدار پرداخته شده... چون ساختمان پزشکان سریاله، به خاطر بیارید کل کل های داوود و فرهاد در پاورچین تا علی علی گفتن مسعود شصت چی در مرد دو هزار چهره...
+
این حرفم رو به هیچ وجه به جمع اصفهانی های عزیز نمیخوام تعمیم بدم... چون کلی کردن موارد جزئی غلطه...، اما اصفهانی هایی که من میشناسم در زمینه مالی خیلی مقتصد هستند. طبیعتا مقتصد بودن دید مثبت قضیست و خساست دید منفی، بستگی داره بیننده چطوری نگاه کنه.:20:
ضمن اینکه این خیلی خوبه که کارگردان مجموعه اصفهانی است.
موافقم... البته این دلیل میتونه ناشی از این باشه که کارگردان و نویسنده ها به خواست خودشون یا بالاجبار مانور روی کارکتر های پزشک در ساختمان پزشکان ندادند.نقل قول:
در کل اسم این برنامه ساختمان پزشکان هست ولی ما کمترین مانور رو روی پزشکان میبینیم
خوب طنز، خنده تلخیه که پشت اون فقط شادی ناشی از خندیدن نباشه... تلخ و ناراحتی ای از نقد و حرف حق هم در کنار هست که انسان بهش فکر می کنه...نقل قول:
اوایل انتقادات جالبی داشت اما حالا فقط طنز!
به نظرم کماکان ساختمان پزشگان ماهیت انتقادی به همراه خنده خودش رو داره.
.
any way
.
درباره این قسمت...
به نظرم این قسمت از نظر شوخی ها و بگو بخند ها خیلی خیلی خوب بود... بازی تمامی بازیگرای اصلی واقعا به مرز کمال رسیده... اوایل سریال اگه فقط دهقان یا تشکر بار خنده سریال رو بردوشون داشتند، الان همگی بازیگران واقعا با بازی خوبشون و البته متن عالی نویسنده ها، خنده رو روی لب آدم میارند.
راستی... من یه جا رو احساس کردم سانسور کردند... البته فقط حدسه:27: (فکر بد نکنید):31:
محتوای مخفی: :دی
به قول رشید پور:"من فقط نگاه می کنم":31:
پ.ن: راستی شرمنده، یه نمونه پستم فوتبالی شد...:11:
کاری به بحث دیشبشون ندارم ولی این کارشون دیگه خیلی زشت بود خدایی :13:نقل قول:
یعنی چی آخه کلید یخچال رو میندازن دور گردنش
به قول شما شوخی هم دیگه حدی داره !!!
کاری به بقیه بحث هاشون ندارم ولی نمیدونم چطور دوستان این رو فقط شوخی میدونن ؟؟!!
خوشم میاد کمتر کسی اینجا معنی اصلی طنز رو میفهمه....و جایی که باید در مورد رگ و ریشش تعصب نشون بده نمیده!
منم دختر عمه ام خیلی وقته با یک آدم شریف اصفهانی وصلت کرده تاجر فرش هم هست خب مقتصد هست...البته خب این صفت باید دید چرا در ژن وجود داره یا از کجا اومده
خب بیننده باید خودش عاقل باشه و همه چیز رو بفهمه...مثلا یک بیننده ناشی که در یک استان دیگه قرار داره میگه خب پس بر این استدلال اصفهانی ها خیلی خسیس هستند!
جالبه چند هفته پیش توی یک جمع نشسته بودیم یک زن گفت که به نظر من تحقیر شدن نیما و زور گفتن برادرش و همینطور تبعیض مادر و پدرش خیلی دیگه زشت شده نباید اینطوری کنند!بد آموزی داره!!!!من خندم گرفته بود گفتم خب قالب طنز هست دیگه گفت خب درسته با خنده میگن ولی زشته!فکر کرده دارم میگم چون با شوخی داره میگه مشکلی نداره ولی اصلا نمیدونست طنز محتواش چیه؟!
=======
اینم یادم رفت...مثلا یارو لکسس RX350 داشت روی سپرش خط افتاده بود که نیما اینکار رو کرد...دیگه نمیشد اون رو آدم،آدم متمدنی شناخت میخواست به خاطر اون خط بزنه آدمه رو بکشه....ببخشید قصد فخر فروشی ندارم ولی خب ما هم جز این قشر بالا هستیم...90% اینطور اتفاق ها که رخ میده افراد سپر رو عوض نمیکنند شاید خسارت رو بگیرن میزارن وقتی تصادفی چیزی اتفاق افتاد کلا سپر رو عوض کنند
پس باید افراد پولدار هم اعتراض کنند بگن چرا با شخصیت ما اینطوری بازی شده!؟
بیخیال این بحثا ... قسمت امشب رو بچسبید ...
این خبر هم جالبه! چقدر سن بهنام تشکرو بردن بالا :دی
تصویربرداری فیلم تلویزیونی «پاپوش» به کارگردانی منوچهر هادی و تهیهکنندگی انوش جعفریان به زودی به نیمه میرسد.
به گزارش خبرآنلاین، این تلهفیلم ششم تیرماه در لوکیشنی حوالی جنتآباد کلید خورد.
اتوبان همت و شهران دیگر لوکیشنهای پروژه هستند و آخر هفته جاری نیز ضبط تصاویر مربوط به سکانسهای تصادف در خیابانهای تهران شروع میشود. تدوین همزمان توسط کارگردان آغاز شده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهنام تشکر در صحنهای از فیلم تلویزیونی «پاپوش»
بهنام تشکر، اصغر محبی، زهره حمیدی، حدیث میرامینی، مسعود هادی، علیرضا اسدی، حسن کریمخانزند، محمدرضا خادم، علی سخنگو، مهناز رضازاده، الهه فرشچی، کتایون صالحی، کاوه نوید و (با حضور) محمدرضا داودنژاد در «پاپوش» بازی میکنند.
این تلهفیلم مضمونی پلیسی- اجتماعی دارد و در خلاصه داستان آن آمده: گروهی از قاچاقچیان اشیا عتیقه قصد دارند چند شیء باستانی را به طور غیرقانونی از کشور خارج کنند. آنان درصدد بر میآیند برای اجرای این نقشه، پاپوشی برای یک مأمور گمرک درست کنند. آنان به همین دلیل، دختر او را گروگان میگیرند تا مأمور گمرک مجبور به همکاری در این اقدام خلاف قانون شود، اما ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگر عوامل اصلی «پاپوش» عبارتند از نویسنده: پژمان چشمی، مدیر تولید: کیانوش جعفریان، مدیر تصویربرداری: داریوش حکمت، طراح صحنه و لباس: آزاده قوام، طراح چهرهپردازی: محسن ملکی، صدابردار: نصیر خیرییزدی، عکاس: گالیا اکبری و دستیار یک کارگردان و برنامهریز: مجید موثق، محصول گروه فیلم و سریال شبکه دوم سیما.
بهنام تشکر در سریال «ساختمان پزشکان» که این روزها از تلویزیون پخش میشود، نقش نیما افشار - روانشناس - را بازی میکند.
برو سایت boog :31:نقل قول:
اینم لینکش
کد:http://www.boog.ir/?p=2070
شما ظاهرا رگ غیرتت بیشتر باد کردهنقل قول:
در یک سریال همه چیز باید دیده بشه
اگر شما میشینی پای این سریال که فقط بخندی پس مشکل از جای دیگست
دوستان اولا اینجا بحث رگ غیرت و تیم این حرف ها نیست
اما این که تشخیص داده بشه توهین هست یا طنز باید از مردم اون منطقه سوال بشه نه نظرات شخصیه دیگر جاها مخصوصا تهرانی ها!
گرچه منم موافق این نیستم که توهینی هست ولی اگه ادامه پیدا کنه مطمئنا توهین محسوب خواهد شد
دوستانی که میگن طنز همینه و فلان و خنده تلخ و ...
اگه همینه پس باید روی همه چیز باشه نه یک چیز
حسین عزیز شما هم که میگی نقد تیم های اصفهانی به نظرت کاری که دیشب کردن نقد بود؟
کلا نقد کردن یعنی چی؟
و از بعد قسمتی که ناصر میخواست باشگاه بزنه تا اینجای کار شما چه موارد انتقادی در این برنامه های آخری دیدید؟
فقط کافیه یکمی این برنامه با برره مقایسه بشه(من فقط روی همین جنبه انتقادی و توهین به قومیت خاص میگم وگرنه اصلا این کجا و آن کجا)
تقریبا توی تمام قسمت های برره یک یا چند جنبه انتقادی خاص وجود داشت و از خند هم که دیگه حرفی درش نیست
در ضمن به کسی هم هیچ توهینی نبود و هیچ کس نمیتونست ادعا کنه اینجا به من توهین کرده
حرف های من هم دلیل بر این نیست که بگم برنامه بدی هست که میگید یه برنامه خوب بعد چند سال
خود منم هرشب میبینم اما اینها هم انتقاد هایی هست که میشه به این برنامه گرفت که خود شما هم دارید در مورد این انتقاد ها موضع میگیرید اما از ما میخواید در مورد مسائلی که به ما مربوط میشه موضع نگیریم!
چقد چیز مینویسین من که حوصله ندارم همشو بخونم :31: همون کمتراشو میخونم یکم بخندم :31: خودم که میبینم سریالو اینجا هم میاییم دوباره بخندیم :31: کیف میده اینجوری
مطلبای بزرگتون رو کنار بزارید
تنکس
اگه به بیژن بنفشه خواه یه ذره بها میدادن خیلی عالی میشد تو این سریال زیاد نقشه جالبی نداره :13:
صورت استخونی و تهچهرهی بهنام تشکر منو یاد همایون ارشادی میاندازه ...
نمیدونم چرا : دی
یکی از چیزایی که میخواستم بگم همین بود ... ممنوننقل قول:
اما این که تشخیص داده بشه توهین هست یا طنز باید از مردم اون منطقه سوال بشه نه نظرات شخصیه دیگر جاها مخصوصا تهرانی ها!
بر فرض مثال شما میگین اصفهانی ها خسیس ! ... خب درست ... خسیس بودن هم داره تویه این سریال نمایش داده میشه !
حالا شما که انقدر ذهن باز و آزادی دارین به قومیت های مختلف ایران فکر کنید و خصوصیت هایی که بهشون دادن ... که هممون هم بلدیم از بس جوک هاشو واسه هم تعریف کردیم ; )
شما میتونین سریالی نام ببرید که خصوصیت یه قومیت دیگه رو بیان کرده باشه ؟ اونم به این واضحی ؟ ...
ماشالله سریال های مختلفی تویه این چند وقت اخیر پخش شد ...
پایتحت ، توطئه فامیلی و ... که همشون قومیت های مختلفی رو به تصویر کشیدن ... ولی تویه همشون اون قومیت رو یه سری آدم خوب و خونگرم و خوش بیان و درجه 1 و ساده و صادق جلوه دادن !
ولی شما با دیدن سریال ساختمان پزشکان و نقش فرید ، چه احساسی از اصفهانی بودن بهتون دست میده ؟
یه آدم بد اخلاق و پیله و خسیس ! ... که وقتی بهش میگن 30 هزار توم پول استخر و سونا و جکوزی میشه ، چشماش چهار تا میشه ! یا پول هاشو تویه بالشتش قایم میکنه !
به خدا من خوشحالم که این سریال قشنگ رو ساختن و نقش اصفهانی ها هم انقدر توش پررنگه ولی یکم با دید بازتر مسائل رو ببینیم .
شما از سریال راضی هستین و بعد از مدت ها یه سریال خوب دارین میبینین ... حالا اعتراض و انتقاد چند نفر باعث ناراحتیتون میشه !
ولی خیلی خوشحالم که دوستان خیلی منطقی بحث میکنن : x
---------- Post added at 12:38 PM ---------- Previous post was at 12:36 PM ----------
اتفاقا منم به همین فکر میکردم ... ولی فکر کنم به مرور زمان بیشتر رویه نقشش مانور بدن !نقل قول:
اگه به بیژن بنفشه خواه یه ذره بها میدادن خیلی عالی میشد تو این سریال زیاد نقشه جالبی نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طنز یا به نوعی انتقاد ، طبق تعریفش ، بیان مشکلات جامعه به گونه ای غلو شده است.
مثلا خساست ( یا اقتصادی بودن :31: ) می توانه یک مشکل اجتماعی باشه که مورد انتقاد قرار بگیره و من هم به عنوان یک اصفهانی ناراحت نمی شوم ( ولی تا جایی که توهین نشه )
ولی :
اولا حرف هایی که اینها زدند سلامت این 2 تیم را زیر سوال برد و به مشکلات این 2 تیم اشاره ای نکرد ( پس طنز یا انتفاد نبود )
دوما ، انتقاد از مشکلات اجتماع میشه وقتی این همه تیم با مشکلات مختلف داریم میایید از کم مشکل ترین و موفق ترین تیم های ایران انتقاد ( یا توهین ) می کنید.
در ضمن اگر یک کسی جلوی جمعی زیادی از افراد به شما بگه "تو با پارتی آمدی سرکار ، تو مدرک تحصیلیت تقلبیه " شما میگید این طنزه و داره از من انتقاد می کنه ؟!!!
یکی از جاهایی که من خیلی خندیدم همینجا بود،:38:اونجایی که کلید یخچالو دور گردنش انداخته بود هم خیلی خندیدم:39:نقل قول:
یه آدم بد اخلاق و پیله و خسیس ! ... که وقتی بهش میگن 30 هزار توم پول استخر و سونا و جکوزی میشه ، چشماش چهار تا میشه ! یا پول هاشو تویه بالشتش قایم میکنه !
درسته،منم قبول دارم زیادی دیگه دارن روانشناسها رو زیر سوال میبرن،انسانهای بی عرضه ای که معلوم نیست مدرکشونو از کجانقل قول:
در ضمن اگر یک کسی جلوی جمعی زیادی از افراد به شما بگه "تو با پارتی آمدی سرکار ، تو مدرک تحصیلیت تقلبیه " شما میگید این طنزه و داره از من انتقاد می کنه ؟!!!
میارن!!مورد تمسخر همه واقع میشن،روانشناسن ولی خودشون مشکلات روحی روانی زیادی دارن که نمیتونن از پسش بر میان
این شما رو نسبت به روانشناسها بد بین نمیکنه؟؟:question:
دوستان سریال طنز دیگه. چرا اینقدر مسئله رو بزرگ می کنید .از هرچیزی توسریال طنز میشه برای خندوندن استفاده کرد.
حالا اگه نشون دادن اصفاحانی ها خسیسن .اصفحانی ها بهشون بر خورده.باور کنید تو همه جای ایران آدم خسیس وجود داره.مگه فقط مختص اصفحانیهاست.یعنی اصفحانی های عزیز به خودشون شک دارند.
اگه بخواین به هر چیزی گیر بدین که دیگه شاهد همچین طنز هایی نخواهید شد.
تازه این که چیزی نیست.تو قهوه تلخ مستشار به برزو که مشهدی هست میگه میدونی چقدر بی اسالتی.برزو میگه آره میدونم.دیگه از این مستقیم تر.
در ضمن این که کسی رو زیر سوال برده باشن تو اکثر سریال های طنز هست.مستند نیست که بگی اینا رو بد نشون دادن.
در اینکه صدا و سیما بارها به قومیتها توهین کرده هیچ شکی نیست هیچ وقت یادم نمیره تا همین یه سال پیش هر سریالی ساخته میشد هر چی آبدارچی و رفتگر و آدم فقیر تو سریالهامون شمالی بود .. یه ته لهجه خنده دار به طرف میچسبودند یه اضافه ساده بودن بیش از حد که مثلا سوژه اون فیلم باشه .. حتی یادمه استاندار وقت گیلان(صوفی) به این موضوع شکایت کرده بود که اگه گیلانیها تو فیلمهاتون آبدارچی و ادمهای ساده و باعث خندند پس چرا هر چی دکتر و پروفسور معروف کشورمون از سمیعی و رضا و معین گرفته تا بازیگرای معروف تلویزیونتون همه از همین خطه هستند ؟
کلا دوستان باید قبول کنیم صدا و سیما در چند سال اخیر خیلی موذیانه و با سیاست خیلی از قومیتهای کشور رو مدام مسخره کرده .. اگر یک بار این مساله انجام میشد کسی اعتراض نمیکرد اما به طرق مشابه در سریالهای مشابه وقتی تکرار میشه ادم رو به فکر وا میداره .
پینوشت:
خدایی اما خسیس بودن اگه مطرح باشه به نظرم کلاسم داره اصفهانیا نباید ناراحت بشند . حال میده که بابا هر چی پولداره واسه اصفهانه
مونا فرجاد ـ «كتي» ساختمان پزشكان:
خودم را بازيگر سريال طنز نمي دانم
مونا فرجاد كه در سريال «ساختمان پزشكان» نقش «كتي» همسر اول دكتر نيما افشار را بازي ميكند، گفت: خودم را بازيگر طنز نميدانم؛ چون داراي ويژگيها و شرايطي است كه در خودم آنها را كشف نكردهام.
اين بازيگر در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، ادامه داد: در اين سريال نيز در همهي پلانها و سكانسهايي كه حضور داشتهام، كاملا جدي بوده ولي موقعيت كار يك موقعيت طنز است؛ بنابراين شرايطي را فراهم ميكند و اتفاقات و بده بستانهايي رخ ميدهد كه آن را جزو سريالهاي طنز به شمار ميآورد.
وي ادامه داد: «ساختمان پزشكان» جزو كارهايي است كه طنز به معناي واقعي در آن به چشم ميخورد؛ در اين سريال لودگي نميبينيم. همهي آدمها جدي بازي ميكنند و اين معني كه طنز انتقادي از مسائل روز جامعه است را نشان ميدهد؛ به نظر من، اين سريال داراي چنين ويژگيهايي است.
مونا فرجاد افزود: من ساختمان پزشكان را با هيچ سريال ديگري مقايسه نميكنم چون هر كاري در جايگاه خودش بايد در موردش نظر داده شود و من خودم را كارشناس نميبينم. ولي فكرميكنم «ساختمان پزشكان» به عنوان يك كار طنز كار خيلي مقبولي است و خيلي شسته رفته و بدون لودگي، مسائل را بيان ميكند.
اين بازيگر در ادامه دربارهي حضور در مجموعههاي روتين طنز، يادآور شد: در «سلام» كه يك مجموعهي 90 قسمتي بود، نقش يك دختر خبرنگار را بازي ميكردم كه خيلي انرژي داشت وشاد بود، بقيهي نقشهايم كاملا جدي بودند. اما هيچگاه نميتوان به صورت يك بعدي به يك نقش نگاه كرد؛ همان طور كه هيچ كدام از آدمها يك بعدي نيستند، يعني همه بخشها در درونشان وجود دارد.
مونا فرجاد همچنين دربارهي تجربه حضور در يك مجموعه روتين شبانه عنوان كرد: در سريال «سلام» كه بازي ميكرديم، به قدري تحت فشار بوديم كه با خودم ميگفتم هيچ نقش شبانهي ديگري را بازي نخواهم كرد. من در ساختمان پزشكان، فشار زيادي را تحمل نكردم. شايد اگر كار ديگري باشد كه احساس خوبي به نقش داشته باشم، در آن بازي كنم. ولي هيچ چيز مطلق نيست و نميتوانم در اين مورد نظر قطعي بدهم.
وي همچنين درباره نقش «كتي» توضيح داد: اين نقش خيلي پررنگ نيست، ولي حضور دارد و حتي اگر خودش هم نباشد، اسمش هست. داستان زيادي دارد و در زندگي نيما با همسر دومش خيلي بحث ميشود و دربارهي كتي زياد حرف ميزنند.
یه نمونه ی دیگشم همین برنامه ها و انیمیشن ها بود... یه بار 20:30 هم بهش انتفاد کرد، همشون لهجه هاشون شمالیه...! یعنی همش یه نفر که لهجه داره یه کار اشتباه می کنه و یکی که دکتری یا چیزی هستش با لهجه ی رسمی (منظورشون تهرانی بوده) میاد و اونارو نصیحت می کنه!!نقل قول:
----------------------
ولی در کل این سریال اینکه بگیم چون اسمش ساختمان پزشکانه همش باید درمورد پزشکی و ... باشه اشتباهه!
خوب شب های برره که همش توی شب ضبط نمی شد! (چه ربطی داشت؟! :31:) اما به وضوح می بینیم اتفاقاتی که برای همه میوفته یه سرش وصله به نیما، نیما هم با همون ویژگی های یه روانشناس با اون مسائل برخورد می کنه!
نمونش هم همین اساساً اساساً ! خوب اون طبق اصول کلی قضاوت هاش رو انجام میده و طبق درس هایی که خونده...
اما از زاویه دیگه نگاه کنیم به قضیه انتفاد به اصفهانی های عزیز... از دید مثبتش نمیشه این منظور رو گرفت که اصفهانی های مقتصد پول هاشون رو نگه میدارن واسه روز مبادا؟ یعنی طرف چون میدونه پولش خرج میشه گذاشتتش کنار و ... و با در آمیزی طنز و افزایش کمدی بی اعتمادی رو به بانک نشون داده...
ولی خوب ما وقتی میبینیم مستقیم به یه کار دولت یا به ضخص حقیقی انتفاد وارد می کنه نمی تونه عجیب باشه که از یه قومیت خاص انتقاد کنه...
موفق باشید
یک جمله. واقعا براتون متاسفم
مثلا شما آدم های باسوادید. خیلی از مردم نمی تونن بیان اینترنت وو....
شما یه کم تو ایرانی ها به روز ترین. باسوادترین.
واقعا براتون متاسفم که همچین دیدی دارید.
یعنی خودتون این رو قبول ندارید که اصفهانی ها خیلی تو حنبه های اقتصادی قوی هستند؟ ما توشهر خودمون (اراک) هرچی پروژست یه اصفهانی اومده داره انجام میده. یکی از آشناها رفته بود کربلا می گفت نصف اونایی که اونجا مغازه داشتند اصفهانی بودند.
اولا که هر قومی یه سری ویژگی های خاص خودش رو داره . اگه اصفهانی ها رو تو فیلما اونطوری نشون میدن و شما خوشتون نمیاد یعنی از این ویژگی خودتون خوشتون نمیاد. پس چرا عوضش نمی کنید؟ از لحجه ی خودتون هم خوشتون نمیاد ؟ چرا عوضش نمی کنید. من مطمئننم شما عاشق فرهنگ خودتون هستید، پس دیگه ناراحت شدن نداره که؟
یا مثلا دوستی که گفته بودن شمالی ها رو چه جوری نشون میده .... یا اون انیمیشنه. اول که تو اون از همه جای ایران لحجه گذاشتن تو انیمیشن. بعد تازه انتظار دارید که اون مهندس بیاد برای ما لری یا مثلا جنوبی حرف بزنه؟! اصلا با عقل جور در میاد؟
به نظر من شما باید دیدتون رو عوض کنید. همیشه نیمه خالی رو نبینید.
کی میگه همش شهرستانی ها رو مسخره می کنن؟ شما یه کم به سریالا دقت کن. آیا تو همه سریالا شخصیتا شهرستانی هستند؟ پس تهرانی اند و دارند مسخره میشن.
تازه ما می گیم چرا صداسیما اینقدر فیلتر داره و ازش هیچی رد نمیشه. حالا تو این سریال یه کم سر کیسه رو شل کردن شما می گید چرا؟
اوووه :دی چی همه پیام :دی
به نظر من برای این بحث رو کشوند به تیم هایه اصفحانی، میخواست ما فکرمون به سمتی بره که این دو تیم آیا واقعا این طوری هستند یا نه؟! ( مثلا بی ریشه و .... )
در واقع میخواست مارو با شاید ( چون من اصلا با فوتبال سر وکار ندارم که ببینم کدوم تیم موفق تره ) بهترین تیم ها آشنا کنه و مارو وادار کنه که در عمل های این دو تیم یه ذره فکر کنیم و در آخر هم به دو تیم دیگر( پرسپولیس و استقلال) نیز فکر کنیم .
این شاید بهترین روش باشه برای فکر کردن به عمل ها و .... این چند تیم ، در واقع این روشی خوبی و تاثیر گذاری نیست که بیاد صاف و پوست کنده تو سریال به جای دو تیم (سپاهان و ذوب اهن) پرسپولیس و اسقلال رو به نقد بکشه و میدونید که چون این دو تیم کله گنده هستند و ... با در اخر با اخطار مسئولین مواجه میشد و پایان سریال و .. :دی
اینم به توضیح حرفم اضافه کنم که : انسان وقتی خودش درباره ی یه چیز فکر میکنه ( حالا بی ریشه بودن تیم اصفحانی یا خرج های میلیونیه بازیکن ها دو تیم کله گنده ) اون فکر بیشتر تو ذهنش میشینه و تاثیر گذاره تا اینکه یکی بهش صاف و پوست کنده بگه ( بی ریشه بودن و خرج ها میلیونی )
و در ادامه
اگه تو این قسمت یهو میرفت سراغ دو تیم پرسپولیس و اسقلال به جای سپاهان و ذوب اهن آیا شما به همین اندازه که فکر درباره ی این دو تیم ( ذوب و سپاهان ) کردین برای اسقلال و پرسپولیس میکردین ؟ و یا ما و شما چون بحث سر این دو تیم تهرانی تکراری بود همون جا ولش میکردیم اما همین بحث سر این دو تیم اصفحانی انگشت تقصیر ( درس نوشتم؟:دی)رو از روی اونا برمیداره ( وقتی درباره ی دو تیم تهرانی بحث میشه )
و در اخر : :دی:دی:دی:دی:دی اگه جمله هام بد شکل بود ببخشید و اینکه من اصلا تو فوتبال نیستم که طرفداره تیمی باشم
الان کم کم دارم میفهمم چرا صدا و سیما اینقدر برای خودش خط قرمز ساخته !
البته با بعضی از حرفای پژمان موافقم ولی اون انیمیشن و آبدارچی و ... واقعا از نظر من بدبینی بود . البته هر کی از شهر خودش دفاع میکنه و متأسفانه خیلی ها سریال هایی که برای نشون دادن فرهنگ شهرشون ساخته میشه رو به این دید میبینن که
اگر ازشون تعریف شد یه چیز « عادی » هست و اگر انتقادی شد فورا اون رو « توهین » به حساب میارن و این وسط یه حساسیت خاصی به تهرانی ها نشون میدن که من هنوز دلیلش رو نفهمیدم ! ( خودتون میدونید منظورم چیه ! ) ..
پ.ن : نقل قول نشه !
بیخیالش :31:
تو نمونه آزمایشش ناخن افتاده بود :27:
اولین باره که نفر اول بعد دیدن قسمت پست میدم
خیلی باحال بود
مخصوصا قسمت بیمارستان رفتن ناصر
ویژگی ؟ فرهنگ ؟نقل قول:
اگه اصفهانی ها رو تو فیلما اونطوری نشون میدن و شما خوشتون نمیاد یعنی از این ویژگی خودتون خوشتون نمیاد. پس چرا عوضش نمی کنید؟ از لحجه ی خودتون هم خوشتون نمیاد ؟ چرا عوضش نمی کنید. من مطمئننم شما عاشق فرهنگ خودتون هستید، پس دیگه ناراحت شدن نداره که؟
یعنی ما پولامون رو میذاریم تو بالشمون ؟ یعنی ما حاضر نیستیم 30 هزار تومن بدیم استخر ؟ یعنی ما کلید یخچال رو میندازیم دور گردنومن که کسی سراغ یخچال تو خونه نره ؟ یعنی اینا جزو فرهنگ ماهاست و ما باید خوشمون بیاد ؟
ما از طنز و شوخی با قومیتمون ناراحت نیستیم ! از اغراق و بی عدالتی در این مورد ناراحتیم !
خیلی ممنون ! ... چقدر حرفای شما با عقل جور در میاد ! ... مهندسا فقط تهرانی صحبت میکنن ؟ ... عجب !نقل قول:
یا مثلا دوستی که گفته بودن شمالی ها رو چه جوری نشون میده .... یا اون انیمیشنه. اول که تو اون از همه جای ایران لحجه گذاشتن تو انیمیشن. بعد تازه انتظار دارید که اون مهندس بیاد برای ما لری یا مثلا جنوبی حرف بزنه؟! اصلا با عقل جور در میاد؟
در ضمن همه دوستان بخونند :
فکر کنم اعتراض دکترا و روانشناسا جواب داد !
امشب وقتی رئیس بیمارستان از نیما پرسید : شما دکتر هستی ؟
نیما گفت بله دکتر هستم ! بعد یه لحظه سکانس کات خورد ! ... قیچی کرده بودن ! ... آخر سکانس که نیما با دکتر داشت میرفت هی بهش میگفت : آقای دکتر من دکتر هستم و مدرکش رو هم گرفتم !
رئیس بیمارستان صد در صد بهش گفته بود : روانشناس که دکتر نیست ! : دی
مثل همیشه خوب بود
اما فک کنم چند تا قیچی داشت این قسمت . تو صحنه ای که نیما داشت با دکتر ــه حرف میزد و ناصر پیش اون پرستار ــه بود !
آخه واسه چی ؟:13: