کاور با شبیهسازارو نداره
کاور با شبیهسازارو نداره
سلام دوستان.من 10روزی میشه -- کردم و مبتدی هستم.1هارد اکسترنال خریدم دادم یکی از دوستام چنتا بازی برام ریخت اکثرشون بعد از نصب اجرا میشن ولی بعضیاشونو ارور میده یا اول بازی میپره بیرون.دوستم وقت توضیح دادن نداشت و رفت ولی گفت چنتا از بازیارو باید بریزی رو هارد داخلی تا اجرا بشن!من مولتیمن 2.6 دارم و با cfw3.55 هکیدم.
چطور میتونم بازیارو از هارد اکسترنال ب هارد داخلی انتقال بدم؟بعنوان مثال الان بازی تیکن6 از روی هارد اکسترنال اجرا نمیشه!چکار کنم؟
لطفا کامل توضیح بدید.
بسیا سپاسگذارم.
مولتي جديدتر هم اومده كه بهترين راه اپديت مولتي منت از طريق خود مولتي من به اينترنت وصل ميشه و اپديت مي كنهنقل قول:
براي كپي كردن هم برو تو مولتي من بازيو كه نشون ميده اون R1 رو بزن انقدر تا ليست بازي هارو مياره كه زيره صفحه توضيحات مربوط به كليد هارو گذاشته بازيتو انتخاب و مربع رو ميزني و يه صفحه مربوط به تنضيمات هست كپي اولين
گزينه هست كه بازيو ميريزه تو هارد
بازي هاي خيلي كمي هستند كه روي اكسترنال اجرا نميشن
شما شايد انتخاب اجرا از روي هارد اكسترنال رو نزدي اروري چيزي نميده تو همون صفحه تنضيمات براي بازي هاي كپي دسته چپ پايين يه كادر كوچولو است با گزينه هاي ريز كه انتخاب اجرا از روي هارد خارجي اونجا است اگه مي خواي
كدوم گزينه ها رو ضربدر بزني اون بازي هايي كه اجرا ميشه برو تو تنضيماتش ببين كروم گزينه ها ضربدر خورده بعد از رويه همون بقيه بازي هاتو ضربدر بزن اگه درست شد كه هيچ اگه نشد بريز روي هارد داخلي وتيكاشم درست كن
multiMAN ver 02.09.01 UPD* (20111007-200000).pkg (1.76 MB)
کد:http://www.uploadbaz.com/g6tvfmn7gktc
کد:http://www.multiupload.com/J5CA98UFRX
آقا دمتون گرم،پس از اینترنت با خود کنسول آپ میشه درسته؟
منظورت از لیست کدوم لیسته؟
دوستان.من الان آخرین مولتیمنو با خود کنسول دان کردم.
حالا شما گفتید واسه کپی کردن بازی روی هارد داخلی باید چکار کنم؟
راستی یه تعداد از بازی های من اجرا نمیشن مثل marvel vs copcam3 یا granturismo5یا homefront و چنتا دیگه نمیان!!لطفا راهنمایی کنید چطور باید بازیرو اجرا کنم؟
ShowTime Unofficial Build update
کد:http://psx-scene.com/forums/content/attachments/31042d1318086918-showtime.3.3.100.g70c87.video.old-icon0.pkg/?
وقتي ميري تو مولتي من ليست بازي هاتو مياره اون ليست و مي گم :21:نقل قول:
اون كار هايي كه بالا گفتم انجام بده :21:نقل قول:
سلامنقل قول:
دوستان من برای کپی خور شدن دستگام نیاز به این دو برنامه دارم
ولی متاسفانه لینکهای دانلود ارور میدن
اگه لینکهای دیگه ای وجود داره بهم معرفی کنید
راستی در قسمت شماره 4 اگر از این مولتی من جدید تر هم اومده لینک اون رو برام بزارید
باتشکر:10:
من میخواستم یه ps3 کیپی خور بگیرم
امکانش هست که با این ps3 فعلا بازی های کپی رو بازی کنم و بازی هایی که احتیاج به فریمور بالاتری دارن رو اصلیشو بگیرم؟
با بازی های اصلا میشه آنلاین بازی کرد؟مثل xbox کنسول پی رو بن که نمیکنن؟
نه نمیشه بازی های جدید رو اورجینال بازی کنی و هم کپی بازی کنینقل قول:
اینجا باPS3کپی خور لایو=بن100%هستش مثلX360نیست
اگر کنسولم رو کپی خور کنم دیگه نمیتونم بازیهای اورجینال رو خریداری و بازی کنم درسته؟
همون طور دوستمون بهت گفت يه كاري هم مي توني بكني و اونم اينه اورجينال بازي كني و لايو اينطوري حداقل اين دو تا كارو مي توني انجام بدي :31:نقل قول:
نه نمي تونينقل قول:
multiMAN ver 02.09.02 UPD* (20111009-140000).pkg (1.76 MB)
کد:http://www.uploadbaz.com/gcs3gmr7rrhi
کد:http://www.multiupload.com/K52ZEMZVM4
نقل قول:این دوتا فایل رو برای من گذاشتین؟نقل قول:
اين اپديت مولتي من است :31: اگه مي توني با خود PS3 مولتي منتو اپديت كن راحت تره :46:نقل قول:
سلام
خوبی رفیق
مولتی من را با فلش هم ابدیت کنید راحتره با نت یهو دیدید ابدیت کنسول اومد بالا دستتون خورد و ....
من مولتی من را 2.08 ابدیت کردم فایل 16 مگ دانلود کردم حجم مولتی من شد 91 مگ از 60 مگ الان بچه ها ابدیت 1 مگی گذاشتن جریان چیه با همین 1 مگی هم مولتی من 1.16 من ابدیت میشد؟؟؟ چطور میتونم مولتی من را باک کنم؟؟؟
کنسول که دو بار بیشتر دسته شارژ نکردم بس زیاد بازی نکردم چند میتونم بدم بره؟؟؟ من اسلیم میخوام بخرم 500 باید بازم خرج کنم که نمیصرفه برای من و خونه میگن برو درس بخون
مرسينقل قول:
ردش نكن داره ارزون ميشه يه كنسول ديگه بگير :21:
حتما لازمه که این کار رو بکنم؟نقل قول:
اگر مولتی رو اپدیت کنم چه تغییری تو کنسولم بوجود میاد:20:
یه توضیح کوچمولو هم در باره طرقه اپدیت مولتی من با خود ps3 بهم میدی?:10:
دوستان من الان نسخه 2.08 مولتی من رو دارم. آیا با گرفتن فایل آپدیت راحت میشه آپ دیتش کرد یا باید اون نسخه سنگین رو بگیرم؟ منظورم اینه که صرف این که نسخه 2.9 رو میخوام باید کلشو دانلود کنم یا آپدیتش 2.08 منو 2.9 میکنه؟
اينترنت PS3 تو وصل مي كني و ميري تو مولتي من گزينه اول اپديت مولتي منو مي زنيو از طريق اينترنت اپديت ميشهنقل قول:
يه موقع كنسولو اپديت نكني هكت مي پره ها :21:
شما هم با PS3 اپديت كن راحت تره فقط يه موقع كنسولو اپديت نكنيا كه هك مي پره :21:نقل قول:
Showtime v3.3.127 Re-pack by Redsquirrel87 Updated
کد:http://dl.dropbox.com/u/5562654/showtime.3.3.127.g85019.Video.OLD-ICON0.pkg
من مشکل دارم برای اینترنت راحت نمیتونم وصل شم برای همین جای دیگه دانلود میکنم بعد رو دستگاه میریزم. حالا میشه یا نه؟
بله چرا نشه
مشكلت چيه ؟ :21:نقل قول:
سلام به همگی
دوستان مولتی من من ورژن 1.5 هست و خیلی قدیمی .وقتی از طریق خودش اپدیت میکنم بعد که میرم نصبش کنم یه بار ارور میزنه یا وقتی دوباره میرم تو اون پوشه که توش آپدیتش میره چیزی نیست
به نظرتون چه کار کنم؟؟؟
باید از نت بگیری بد بریزی روی دستگاه
سلام بچه ها
میخام فعلا هارد ندارم بازی رو dvd 4.5 یا 9 بخرم بعد با فلش میشه بازی تیکه تیکه ریخت رو کنسول با مولتی من میشه روشش هم میگید چطوری؟ فلشم 4 گیگه که 3.7 نشون میده
بعد بازی متال گیر اول شخصه؟؟ بازی خوبیه بازی ÷ی بک خوبه؟؟ یک بازی اول شخص خوب معرفی میکنید حجمشم زیره 9 باشه خوبه
مرسی زود بگید که عجله دارم
روش را هم بگید چطوری با فلش 4 بازی 6 گیگ بریزم تو کنسول؟؟؟ دقیق بگید کنسول خودش هر چن بار که تیکه تیکه بریزیم در اخر همه فایل تو یک بازی قرار میدهد؟؟
سلام
من به دلیل مشکلاتی که دارم نمیتونم الان این کنسول بخرم
ولی تا 1 ماه دیگه میتونم ولی مشکل اینه که دیگه تو ایران نیستم
حالا با توجه به این مسائل میخواستم راهنماییم کنید که...
کدوم فریمویر الان کپی خور هست؟
و آیا میشه بازیها کرک شده رو از اینتزنت دانلود کرد و ریخت رو هارد ps3?
چون اونور بازی گرونه نمیتونم زرت و زرت بخرم باید مطمئن شم که میشه دانلود کرد
و از کجای جعبه کنسول میشه فهمید فریم ویرش چنده
و اگه میشه چند سایت برای نمونه که بشه ازش دانلود کرد بگید
ممنون
چه طوري رفيق :31:نقل قول:
فلش 4 گيگي كه 3.7 6 گيگ مي خواي بريزي توش :31:
سلام
گفتم که میشه چند بار با فلش بازی 10 گیگ ریخت ؟؟؟ اموزشش بدید.
تو خوبی
بايد split كنينقل قول:
اينم دوست عزيزمون علي قرار داده
نقل قول:
ممنون جوابمو گرفتم. راستی فرق نسخه بیس با آپدیت مولتی من چیه؟نقل قول:
آبدیت نسخه ای که باید قبلش یکی از نسخه های بیس یا فول رو داشته باشی در واقع نسخه آبدیت چیزهای جدید رو به برنامه اضافه میکنه فقطنقل قول:
بیس هم نسخه ای که پوسته های بازی رو نداره
فول هم کامل ترینه و پوسته های بازی ها رو هم داره
قبلان پرسیدی گفتم دوباره هم میگمنقل قول:
Bsae فقط خود نرمافزار
Full کاور با شبیهسزرو داره
آپدیت هم که از روش معلومه یعنی آپدیت
آپدتها جم میشنBsae میدن بیرون
:46:
بچه ها ه ک چی شد؟مردم به خدا.
2 هفته نشد؟
هیچ خبری...............
بچه ها 15 اکتبر شد ولی خبری نشد.یعنی اونم فیک بود؟
منکه گفتم سر کاریه :27: