سلام دوستان.
من به شدت دنبال ASUS N53SV هستم. هرچیییییییییییییییییییی میگردم پیداش نمیکنم (jتهران)
لطفا کسی اگه اطلاع داره یه فروشگاهی موجودی داره با پیام خصوصی بهم اطلاع بده
واقعا ممنون میشم
یا علی
Printable View
سلام دوستان.
من به شدت دنبال ASUS N53SV هستم. هرچیییییییییییییییییییی میگردم پیداش نمیکنم (jتهران)
لطفا کسی اگه اطلاع داره یه فروشگاهی موجودی داره با پیام خصوصی بهم اطلاع بده
واقعا ممنون میشم
یا علی
:18::18::18:نقل قول:
بهتر بگرد حتما پیدا می کنی :21: شک نکن
اول از همه هم برو ایران و پارسیان
پاساژ پارسیان ط همکف نمایندگی ایسوس. اونجا پر از ایسوسه. ولی بهت پیشنهاد می کنم n43 بگیری. من اول 53 گرفتم ولی به دلیل وزن سنگینش و بزرگ بودنش پس دادم و n43sl گرفتم. یا اگه هنوز تو خرید 53 مصر هستی با فروشنده طی کن در صورت پسند نکردن سایزش بتونی تعویض کنی. پیشنهاد می کنم موقع خرید خانمت یا دوستتو باخودت ببری تا در مورد سایز و قیافش از نظریاتش استفاده کنی. کارشناسای عزیز حاضر می گن اگه بدون بلو ری بگیری بهتره چون بلو ری ممکنه بعضی از دی وی دی های خش دار رو نخونه.نقل قول:
---------- Post added at 10:03 AM ---------- Previous post was at 10:02 AM ----------
اگه منظورت n53sv هست تو پاساژ پارسیان یک میلیون و صد و شصت.نقل قول:
نه داداش تقلبی نیستن. با کانفیگای مختلفی وجود دارن. اگه شما بتونی دور بالا (7500 دور) گیر بیاری بهتره. اگر نه خیلی سخت نگیر. برای کارهای گرافیکی و اونایی که نیاز به خوندن اطلاعات زیاد از هارد دارن مهمه که هارد دور بالا گیر بیارن. خیلی به جزئیات گیر نده. بخر حالشو ببر. اگه می خای صبر کنی که ارزون بشه فقط فرصت استفاده از لپ تاپو از دست دادی. یعنی اگر در آینده هم ارزون تر بشه بازم می ارزه الان بگیری و ازش استفاده کنی. چون استفادت بیشتر از کاهش قیمت لپ تاپ ارزش داره. من پیشنهاد می کنم به دلیل وزن و سایز زیاد n53 بجاش n43 بگیری.نقل قول:
حامد
من n43sl خریدم به یک و دویست و هفتاد. راضی هستم. چن تا اشکال کوچولو داره و هزار تا خوبی. این پست که تجربه ی من هست و ریویو بخون:نقل قول:
1. ایسوس مارک معتبری است که گارانتی خوبی تو ایران داره و قطعات خوبی تولید و سوار لپ تاپاش می کنه. به نسبت تعداد تولیداتش برگشتی هاش یعنی خرابی هاش از همه ی لپ تاپ ها کمتره حتی از سونی و اپل کمتر خرابی داشتن.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6529324
2. به نظر من پایین بودن قیمتش به دلیل انصاف تولید کننده است. هرچند احتمالا کیفیت تصویرش به سونی نمی رسه. ولی شما که دنبال لپ تاپ سرعت بالا می گردید اگه بخوای همین کانفیگو از سونی یا اپل بگیری باید بالای دو تومن پول بدی. تازه اگه لپ تاپ سرعت بالای سونی یعنی i7 تو ایران گیرت بیاد.
3. جاییش نمی لنگه ولی کیبورد و مانیتورش احتمالا به سونی نمی رسه. قبلا مشکل سی پی یوی سندی بریج داشت که الان مشکلی ندارن. لپ تاپ من برچسب نیو ریویژن نداشت ولی تو سایت ایسوس چک کردم گفت دستگاه شما از این مشکل تأثیری نداشته است. یعنی ردیفه. پیشنهاد می کنم با فروشنده طی کنی اگه مشکل سندی بریج داشت برگردونی. ولی خیالت راحت خیلی وقته این مشکل حل شده.
3. گرافیکش واقعا 2 هست. ولی اگه کار گرافیکی سنگین نداری گرافیک 1 جوابتو میده. گرافیک 2 هم دستگاتو داغ می کنه هم طول باطریتو کم می کنه. من گرافیک دو گرفتم. ولی هیچ استفاده ای ندارم. اگه لپ تاپو بزارم رو پام بدون شلوار پاهام داغ میشه و یه کم میسوزه.
اساتید این فروم پیشنهاد می کنن بلوری نگیری. چون تو خوندن بعضی دی وی دی ها مخصوصا خش داراش مشکل دارن. در ضمن بلو ری فقط ریدر داره و رایتر نیست. همچنین بدون ویندوز بگیر چون با ویندوز 70 تومن گرونتره. اگه تونستی هارد دور بالا گیر بیاری بهتر اگر نه گیر نده و بخر و حالشو ببر. یو اس بی 3 هم داره تو کانفیگش نگاه کن. چون بدون یو اس بی 3 هم تولید شده ولی اغلب اونایی که تو ایران هستند یو اس بی 3 دارن.
دوم اینکه اگه نیاز به کارهای گرافیکی سنگین نداری سی پی یوی i3 یا i5 بگیر که مصرف باطریش کمتره و کمتر هم داغ میکنه. همچنین اگه لپ تاپو به جای کامپیوتر رومیزی (Desktop Replacement) میگیری n53 خوبه. ولی من 53 گرفتم سنگینیش (2/7 کیلو) و سایز بزرگش (15/6 اینچ) زد تو ذوقم فرداش رفتم بنده خدا برام با 43 عوض کرد. لذا پیشنهاد می کنم 43 ورداری تا پشیمون نشی.
حامد
وایمکس نداره. فکر کنم تو لپ تاپ های سفارشی می شه وایمکس سفارش داد.نقل قول:
حامد
دیسک های بلو ری هنوز تو ایران نیومدن. در ضمن درایوش ریدره و رایتر نیست. بعد هم می گن تو خوندن دی وی دی های خش دار مشکل داره. پیشنهاد اساتید اینه که بلو ری نگیری.نقل قول:
خرید ویندوز اوریجینال 70 تومن برات آب می خوره. شما با 2 تومن می تونی یه ویندوز خوب مثل آلتیمیت یا بقیه رو دستگات سوار کنی. لذا لپ تاپ بدون ویندوز پیشنهاد می شه.
در ضمن بجای n53 به دلیل سایز بزرگ (15/6 اینچ) و وزن سنگین (2/7 کیلو) پیشنهاد می شه n43 رو ورداری. سایزش 14/1 و وزنش 2/2 هست.
حامد
حامد جان وزن n43 حدود 2.4 :5:نقل قول:
ممنون پسر خوب. درسته وزنش 2/4 کیلوه.نقل قول:
حامد
سلا بچه ها
بلاخره ASUS N53SV گرفتم
DVD Write + HDD 500 7200RPM
کلا ورژن جدید بود نیازی به برچسب New Revision نداشت (سایت ایسوز چک کردم)
خیلی شیک و خوبه. کیفیتش واقعا عالیه.
من چند جا شنیدم می گفتم سرعت بوتش افتضاحه. من که خیلی راضیم (البته 2 روزه گرفتم)
الان باینکه 2تا برنامه سنگین نصب کردم واقعا سریع بوت میشه.
صداش هم که واقعا معرکس.
همه میگفتن کیبورد ش بد قلق هستش. والا من که مشکل خاصی با کیبورد نداشتم.
فقط یه نکته........
همچین می گفتن کیف که گفتم الان یه چمدون می دن.
یه کیف فوق العاده آشغال توش بود. من خجالت میکشم بگم کیف دادن! واقعا واسم بلا استفاده هستش!
درکل من واقعا از خریدم راضی هستم
تاریخ تولید
2011/07
+ 2سال گارانتی امرتات>> 1250 تومن
فقط بچه ها یه سوال. من بخوام کلاااااااااااااااا کار گرافیک رو سوییچ کنم رو nVidia باید چیکار کنم؟ چون 1 و خورده ای گیگ از رم Share میکنه.
موفق باشیم
یا علی
مبارکت باشه عزیزنقل قول:
منم 2 هفته پیش گرفتم به جز دماش تو کارای سنگین از باقی مواردش راضیم
قبلا یه 2170 اچ پی داشتم از نظر کیفیت ساخت در برابر ایسوس حرفی واسه گفتن نداشت
در مو.رد سوالت هم تنها چارت اینه که کلا درایور گرافیک اینتل رو پاک کنی
این که میگن کیبوردش غیر استاندارده چیه داستانش؟
ویندورز ارجینالش چه قیمیته؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز
کی بورد یه چیزیه که هرجوری هم که باشه خیلی زود عادت می کنید
من 1ماهه دارم سرعت تایپم فوق العاده بالاست....حتی بالاتر از یه تایپیست هیچ مشکلی هم با کیبوردش ندارم
موفق باشید
یا علی
الانم این n53sv or n پیدا میشه؟ 14 خرداد 91
سلام دوستان
من لپ تاپ مدل N53 sv دارم
چند روز هستش که دکمه های میانبر صدا که بالای صفه کیبورد هستن از کار افتادن و نمیدونم باید چه کنم.
لطفا راهنمایی بفرمایید. ممنونم
سلام
لپ تاپ یکی از دوستان رسیده دستم میخوام بایوسش رو آپدیت کنم اما وقتی میخوام برنامه WinFlash_Win7_32_Win7_64 که باید باهاش بایوس رو فلش کنم رو نصب کنم , نصب نمیشه و میگه این برنامه مخصوص لپ تاپ های اسوس هست در صورتیکه لپ تاپ خودش اسوس هست !
چکار باید کرد که نرم افزارش نصب بشه ؟
راه حل دیگه یا برنامه دیگه ای هست که کار فلش کردن بایوس رو انجام بده یا خیر ؟
دوستانی که دارن با وزنش مشکلی ندارن؟حمل و نقلش راحته؟
سلام اگه دکمه های مالتی مدیای لپ تاپت از کار افتاده حتما درایورش پاک شده .. سی دی درایورشو بزار و atk package رو نصب کن
یه کم سنگینه یه کمم بزرگه با اینکه 15.6 اینچه ولی 1.5 سانت قاب داره فک کنم 2.8 کیلو باشه
راستی درایور ویندوز 8 واسه این مدل اومده nvidia gt540m .اگه 8 دارید دان کنید حتما 211 مگ
سلام دوستان لطفا کمک کنید:
من دیشب این لپتاپ رو خریدم ولی درایو نوریش بعضی وقتا که داره سی دی یا دی وی دی رو می خونه یکم صدای تلق تلق می ده شبیه یه اهرم! دقیق بخوام بگم عین قدیما که فلاپی می ذاشتیم تو فلاپی خون! می خواستم ببینم مال شما هم همینطوریه؟! یا بدم درستش کنن؟!
در ضمن خود دستگاه و بدنش داغ نمی شه یکم گرم میشه ولی از دریچه سمت چپش باد گرم می زنه بیرون از همون شروع ویندوز! نظرتون چیه؟
در ضمن موقعی که خریدمش از قبل تو بایوسش یه تاریخ و ساعت اشتباه بود.....اوکیه یا دست دوم بوده؟! منظورم اینه که ازم ساعت و تاریخ نخواست...
گارانتیشم سازگاره...در ضمن asus n53s هست.
لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر.