سلام
دوستان این گوشی تو تهران هست اگه جواب مثبته چه قیمتی؟
دوستدار شما یاشار
سلام
دوستان این گوشی تو تهران هست اگه جواب مثبته چه قیمتی؟
دوستدار شما یاشار
حتما" . بالاخره میخرمش . دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره . من هر گوشی موتورولا یی رو که بخوام یک روز بالاخره میخرم :46:نقل قول:
رضا جان میتونی بیشتر توضیح بدی و مقایسه ای که با گالاکسی 2 کردی چطور بود . آیا شما هم مشکل داغ کردن گالاکسی 2 رو حس کردی . باطری آتریکس الان چطور بهت کار میده ؟نقل قول:
این که آتریکس با آندروید 2.2 از گالاکسی با 2.3 سریعتر بوده هم خیلی جالبه . بیشتر توضیح بده که روشن شیم .
یاشار جان همونطور که گفته شده سایت ایران دلیور الان بهترین جا برای خرید آتریکس هست که با 670 + هزینه پست و گمرکی (حدودا" 40-50 هزار) میتونی صاحب این غول 2هسته ای بشی .نقل قول:
معذرت میخوام ولی نمیارزه الان سنسیشن 660 تومنه خیلی هم مشابه هم هستننقل قول:
میشه شباهت هاشون رو هم بگی !!!!نقل قول:
اصلا" سی پی یو و باطری آتریکس میارزه به تمام سنسیشن
این دیگه از اون حرف ها بود :31:نقل قول:
تا حالا همه بین آتریکس و گالاکسی 2 بحث میکردن . با مشکلاتی که گالاکسی 2 داره قطعا" آتریکس بهترین 2هسته ای بازار هست .
نقل قول:خوب همین الان یه ویدئو از یوتیوب دیدم مقایسه بین سنسیشن و اتریکسنقل قول:
اعتراف میکنم که اتریکس تو همه چیز از سنسیشن جلوتر بود :10:
واقعا نمایشگر اتریکس خیلی بهتر از سنسیشن بود با اینکه هر دو qhd هستند :18:
ولی خوب قبول دارید که پشتیبانی نرم افزاری موتورلا خیلی ضعیفه :41:
اینم از اون حرفا بوداااااااااااااااااااااا اا:18:نقل قول:
بابا سیستم عاملش اندروید ، پس دیگه نرم افزاراش کاری به موتو موبیلیتی نداره...این دیگه پایه گوگل هستش که اونم عالیه:5:
فکر کنم منظور ایشون آپدیت آندروید به ورژن های بالاتر بود که موتورلا کمی دیر و ضعیف عمل میکنه...نقل قول:
اینجا هم باز اشتباه میکنید...دیر اومدن اپدیت موتورولا قیر معقول نیست...بعضی از گوشی های خاص موتو اپدیتشون دیر میاد که دلایل خودشو داره...:46:نقل قول:
باز اشتباه میکنم !!میشه بگی دفعه قبلی کجا اشتباه کردم.:31::13:نقل قول:
من کی گفتم غیر معقول هست !!!!؟؟:13:
بالاخره به هر دلیلی دیر میاد ........!!!!!!!!!!!!!!:19:
دوستان کسی اطلاع داره که عرضه جهانی آتریکس:40: کی هست ؟ اصلا میخواد عرضه جهانی بشه یا نه ؟؟؟:19: برنامه برای عرضه تو خاورمیانه هم داره ؟؟
کلی گفتم :دینقل قول:
اینم کلی بود :دی
نه دیگه ، فقط بعضی هاشون دیر میاد نه همش (اینم یه اشتباه دیگه :دی)
---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------
gsm که اومده بابا ..april اومد!
کد:http://www.gsmarena.com/motorola_atrix-3709.php
چون طرفدار چلسی هستی می بخشمت :دی :31:نقل قول:
فعلآ که برای آتریکس هم 2.3 درستی هنوز ندادن بیرون.
GSM رو نمیگم.
الان این طور که معلوم هست هنوز آنلاک فکتوریش رو نداده بیرون..و این انلاک های موجود با کد آنلاک شدن.
خوب . باز خوبه شما با یک تحقیق به حرف من رسیدی . بعضی ها رو هر چی بگی باورشون نمیشه .نقل قول:
اما در مورد ساپورت باز هم مخالفم .
شما میتونی بگی چندتا از گوشی های اچ تی سی یا سایر برندها تا الان به جینجربرد 2.3 آپدیت شدن !! تا من هم بگم چندتا از گوشی های موتورولا تا الان به این آپدیت رسیدن .
اچ تی سی که گوشی الکی محبوب دیزایر رو هم به 2.3 آپدیت نکرد !!!
این مسائل واسه همه کمپانی ها هست .
هویجوری میگم آپدیت نمیده نمیده یهو ورژن 4 میده! بستنی نونی آیس سندویچ دو هسته ای خوراک بستنی نونی! مخصوصا تگرا گرافیک
کـــِـــی میاد پس ؟ شیطونه میگه بورو Sensation را بگیر خودتو خلاص کن ... نمیخوام زیاد صبر کنم چون میدونم بعدش یک گوشی دیگه چشممو میگیره [ مثلا تو فکر Milestone III هم بودم که دیگه به زور بیخیال شدم ] ، تنها دلیلی که الان دارم واسش صبر میکنم این هستش که به کیفیت Motorola اعتماد دارم ، میدونم جنسی که میده فوق العاده هستش ، و کلا وقتی موتورولا دستت میگیری حس خاصی داره ... اما اگر تا یکی دو هفته دیگه نیاد ایران فکر میکنم باید همون Sensation را بگیرم ... :|
فروشگاه ال دیجیتال گفته که شاید اواسط هفته بیاره البته قیمت معلوم نیست
نقل قول:
این گوشی مثل Defy دیر میاد تو بازار اما میاد!
سنسیشن هنوز در خارج از کشور و در آمازون نزدیک 580 دلار هست اما تو ایران قسمتش از اینکریدیبل اس کمتر هست!!!!!!!
سلامنقل قول:
سنسشن با سخت افزار متفاوت عرضه میشه ولی تو کشور های دیگه به مشتری میگن ولی اینجا ایرانه!!
660 تومن فکر کنم از نظر کیفیت سخت افزاری خیلی پایین تر باشه!
تو خرید سنسشن خیلی دقت کنید!
اگه فيلم مقايسه اتريكس با HTC Sensation ديده باشين ، HTC Sensation چيزي براي گفتن در مقابل اتريكس نداشت
در بسياري از قسمتها از اتريكس عقب افتاده بود.
يه چيزي تو اين مقايسه منو متعجب كرده بود اين بود كه gsmarena تو ريويوش نوشته بود گوشي اتريكس بدون سيم كارت كار نميكنه
ولي عملا تو فيلم نشون داده شده كه گوشي بدون سيم كارت كار ميكنه . گوشي وقتي روشن بود قاب پشتشو باز كردن ولي سيم كارتي درونش نبود.
اينم از ريويوي GSMARENA :13:
سلام. دوست عزيزfire159درمورد سرعت دانلودتوگوشيهاى اتريكس وگالكسى اس تو درمقايسى كه من انجام دادم درشرايط مساوى البته تواينترنت ما
خودتان مى دانيد حتى توثانيه آنهم نمى شود حساب كردكه هم چيز مساوى باشدتوهمين شرايط كه خدمت شما عرض كردم اتريكس روان تر وكمى سريعتر
دانلود را به پايان رسانيدنسبت به گالكسى اس تو : مطلب ديگرى كه متوجه آن شدم حساسيت لمسى اين دوگوشى هست گوشى اتريكس عمل كرد بهتر وسريعترى نسبت به گالكسى اس تو داردالبته آندرويد٢.٢.٢ به نظر من بامطالبى كه درباراين آبديت وآبديت ٢.٣.٣ خوانده وشنيده ام زيادمناسب گوشيهاى
دوهسته اى نيست زيرادرآبديت ٢.٢.٢ازنصف قدرت گوشى استفاده مى شوددرشرايط مختلف تقريبآ ولى در٢.٣.٣ تقريبآازبيشترقدرت گوشى چهcpuياGpu
استفاده مى شود البته در هر گوشى شرايط فرق مى كند اگردقت كرده باشيد گوشى يك هسته اى گالكسى اس وقتى بعضيها آبديت ٢.٣.٣ راروى اين
گوشى ريختن ازنظرسرعت كه خيلى خوب شد ولى ازنظرسرعت گرافيك حتى از گوشيهاى دوهسته اى هم بهتر شدپس تا گوشى اتريكس آبديت ٢.٣.٣
نشود به قدرت واقعى آن پى نخواهيم برد ولى واقعآ گوشى بسيار خوبى است وبقول دوستمان كه نوشته است گوشيهاى موتورولا حس خاصى دارند درست
گفتند واقعآ وقتى گوشى را دستم مى گيرم حس عجيبى : حس مى كنم همين امروز اين گوشى را خريدم باآن كه نزديك دوماه هست كه اين گوشى را دارم
کی گفت؟ کجا گفت؟ کووووووووووووووووو؟؟؟؟ :دینقل قول:
ایران دلیور زده 650!!!!!
بی گمرک یا با گمرک تازه این بسته از گمرک رد بشه میزنن لت و پارش میکنن تضمین میده که جعبه گوشی سالم برسه و یا خود گوشی باز نشه ؟نقل قول:
خودم داخل بخش پرسش پاسخ بشون گفتم که چرا atrix و lg optimus 2x نمیارین با اینکه قیمتشون از گالکسی2 و sensation مناسبتره ؟؟؟ اونا هم جواب دادن اواسط هفته اینده شاید اتریکس بیارننقل قول:
از گمرگ اینا خبری نیست اینا یه فروشگاه اینترنتی مثل گوشی شاپ و گوشی بازارن
کاش 2x و atrix رو با هم بیارن
مرسی رضا جاننقل قول:
اما با تحقیقی که من تو xda کردم کاربرای xda اکثرشون گفتن که با آپدیت به رام کاستوم گینگر بلور سرعت گوشی باز هم بالاتر رفته و هیچ مشکلی نداره . حتی کیفیت ال سی دی هم بهتر شده !
---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:24 AM ----------
لینکش رو بده ما هم یک تماس بگیریم . اگر رقابتی بشه قیمتش تا 600 هم جا داره بیاد پایین .نقل قول:
البته بدون گمرکی .
قیمت فعلی ایران دلیور هم که 650 هست به نظرم عالیه . فقط بحث پروسه زمانیه که بده
به نظرم اچ تی سی خودش فهمیده که اگر قیمت این گوشی رو پایین نیاره رو دستش میمونه . چون توی 2 هسته ای ها حرفی برای گفتن نداره .نقل قول:
اینم لینکش همه زنگ بزنین تحت فشار قرارشون بدین تا هم اتریکس رو بیارن هم ال جی تا جمع همه دو هسته ای کامل بشه تو بازار
alldigitall.ir
ببخشید
حذف بشه
این عکس سنسیشن رو داشته باشین که با باز کردن درب باطری کلیدهای ولوم کنده شدن :18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت اچ تی سی که از قدیم مورد دار بوده اما نه تا به این حد !!! راست و دروغش با خود گوینده خبر در فروم :
با این سخت افزار از رده خارج و این کیفیت هر کی بره سراغ این گوشی باید بهش شک کرد .کد:http://---------.ir/Forum/content/%D8%A7%D9%81%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D8%AF%DA%A9%D9%85%D9%87-%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C%D9%85-%D8%B5%D8%AF%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-htc-sensation-1689/
گالاکسی هم که مشکل داغ کردن و ... داره .
پس میمونه آتریکس . :21:
نقل قول:
من خودم از طرفدار های HTC ّبودم اما واقعا این اواخر اصلا گوشی خوب و درست حسابی از نظر کیفیت نمیزنه ، اخرین گوشی که داشتم Desire بود که کفر من رو در آورد از کیفیت پایینش! حتی حاضر نشده بود که یه قاب پشتی طراحی کنه که روی کیفیت لنز اثر نزاره!
legend ها هم که افتضاح این شرکت بود ، همشون بعد از یک سال کارشون به اورژانس کشید!
بهتره بگیم که اصلا" سنسیشن نخرید :31: . با اوضاع این سی پی یو و کیفیت پایین و ... کیفیت صوتی و باطری گوشی هاش هم که به درد نمیخوره !! :41:نقل قول:
فرق ورژن معمولی با MINT چیه ؟
معنیش رو هم بگی خوب میشه ؟ من که تا حالا نشنیدم !؟نقل قول:
والا منم نمیدونم به همین دلیل پرسیدم چون توی سایت خارجی هم چک میکردم بعضی ها نوشته MINT جلوش قیمتش هم ارزون تره یکمنقل قول:
اگر لینک بدی میتونم کمکت کنم .ببینیم معنیش چی میشه .نقل قول:
----------
راستی چندتا دوستان تو سایت آندروید آتریکس دار شدن :5:
کاربر shadow که خیلی هم اونجا فعال هست و زحمت تما آموزشهای آپدیت و .... رو داره میکشه .
کد:http://---------.ir/Forum/thread10754.html
نقل قول:
که نوشته MINT Atrix 4G Smart Phoneکد:http://cgi.ebay.com/UNLOCKED-MOTOROLA-ATRIX-4G-AT-T-16-GB-GSM-MINT-/190552911303?pt=Cell_Phones&hash=item2c5dd6adc7#ht_1507wt_1201
منظورش رو نفهمیدم از mint . اما ممکنه از همون برگشتی های کارخونه باشه که میده 430 دلار . لینکش رو دادم ایران دلیور ببینم چی میگه ؟
دقیقا :دی کاملا بی سر و صدا :دینقل قول:
دوستان یه سری مقایسه درست و حسابی از این و سنسیشن و گلکسی اس 2 میتونین به من بدین؟؟؟
سنسیشن رو که با وجود فرویو بودنش له و لورده کرد :دی صفحه نمایش هم من تا حالا فک نمی کردم خوب باشه ، و حقیقتش فک می کردم درخشش درستی نداره :دی
ای بی خیلی منطقی نیس خرید ازش.... خیلی خطرناکه و باید حواستون باشه... آمازون مطمئن تره... قطعات Refurbished هم به هر حال اختمال مشکل توشون هست و نو بگیرین بهتره...
فقط دوستان اینی که من لینک دادم فکتوری آنلاکه؟؟؟
MINT یکی از کاربردهاش تو هنر چیزیه که ویژگیه تازه ای داشته باشه
کسی خبری از ورود گوشی به طور عمده به ایران نداره؟
پارسا جان حالا چرا گیر دادی به مقایسه بین آتریکس و سنسیشن !!نقل قول:
شما که خودت استادی . الان کاربرای حرفه ای بیشتر میرن سمت آترکس و گالاکسی 2 .
حتی آتریکس به خاطر تگرا بیشتر توصیه میشه و با باز شدن بوت لودرش دیگه مورد علاقه بیشتر شده .. کاش میشد اینباکس پیامهای خصوصی من تو فروم xda ببینی که تمام پاسخها مبنی بر عالی بودن آتریکس بوده و همه توصیه کردنش .
تو ایرانی آندروید هم مدیرش به نام shadow هست و 2 تا دیگه از بچه های اونجا گوشی رو خریدن . میتونی سوالات خاصت رو ازشون بپرسی .
در مورد مقایسه گوشی ها سنسیشن که کلا" تعطیله . و برتری گالاکسی 2 فقط در ال سی دی هست که اون هم فقط تو زاویه دید و نور آفتاب خودش رو نشون میده . وگرنه تو حالت معمولی زیاد تفاوتی ندارن . حتی آتریکس qhd هست و تو فیلمهای و بازی های اچ دی خیلی با کیفیت تر از گالاکسی هست .
بازی های مخصوصی که تو تگرا زون هست فقط برای آتریکس و اپتیموس کار میده .
و چیزی که خیلی عالی هست در آتریکس اینه که با استفاده سنگین گوشی داره تا 1.5 روز راحت جواب میده و با استفاده متوسط تا 3 روز ! که این برای یک سوپر فون با سخت افزاری بالا در حد یک پی سی استثناییه .
از نظر کیفیت ساخت و صوتی آتریکس حرف نداره و سایز و دیزاینش هم عالیه .