میشه اون متنی رو که زمان اومدن بازی رو نوشته بزاریدنقل قول:
مرسی دوست عزیز الان یه سرچ زدم توی فرم خارجی نوشته بود بهار 2011
ممنون:11:
Printable View
میشه اون متنی رو که زمان اومدن بازی رو نوشته بزاریدنقل قول:
مرسی دوست عزیز الان یه سرچ زدم توی فرم خارجی نوشته بود بهار 2011
ممنون:11:
بفرما دوست عزیز
Yes, Euro Truck Simulator and 18 Wheels Of Steel Extreme Trucker were great games, but did have there problems... So now, SCS Software is recreating the games with brand new names! Euro Truck Simulator 2 and 18 Wheels Of Steel Extreme Trucker 2... The following are going to be a few images from the games...
Euro Truck Simulator 2
For all the images either watch the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] video or join there Official [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] page...
Release Date: Spring 2011 (Estimate Time)
As soon as there's and update, we will let you know...
البته یه تعداد عکسم داشت که نزاشتم اگه خواستین بگین میزارم همین جا
و این 18Wheels Of Steel Extreme Trucker که حدود 1ماه که امده بازی خوبی
خب با این اوصاف پس اومدن Euro truck simulator 2 برای بهار خیلی احتمالش زیاد هست آخ جون تا چند وقت دیگه یه کامیون جدید بازی میکنیم:46:
یک سوال هست
بعضی از گاراژ ها 25000 قیمت داره و برخی دیگه 75000 جریان چیه؟
اون گاراژ هایی که 25000 قیمت دارن نسبت به اون هایی که 75000 قیمت دارن چی کمتر دارند؟
اگر شهرهایی میشناسید که گاراژ 25000 داره به من معرفی کنید برم بخرم چون یکی خریدم نمیدونم دیگه کدوم شهرها ممکنه داشته باشن
فکر کنم به شهرهاش بستگی داره.نقل قول:
بعضی از گاراژ ها 25000 قیمت داره و برخی دیگه 75000 جریان چیه؟
اگه شهر مهم تر و شناخته شده تر باشه قیمت گاراژ بیشتر.:10:
دوستان راجب گاراژ ها تو جرمن تراک توضیح میدید؟ مزایاش چیه؟
نقل قول:
گاراژ مزایای زیادی داره
از مهمترین مزایای اون استخدام راننده و کار کردن اون راننده برای شماست که از این راه میتونی پول بیشتری بدست بیارید
همچنین میتونید ماشین رو تعمیر و باک بنزین اون رو تو اون محل با نرخ مناسب تری پر کنید
یک سوال
بعضی از بارها رو به من مجوز نمیده که ببرم و میگه اگه بخوای ببری 45000 یا بعضی دیگه رو 75000 از پولت کم میکنم
من الان Level 13 هستم چطوریه جریان این بارها؟
این یک نمونه عکس از زمانی که خواستم یکی از این بارها رو ببرم ولی حرف از مجوز های ADR میزنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اجازه بزرگترها::31:نقل قول:
یک سوال
بعضی از بارها رو به من مجوز نمیده که ببرم و میگه اگه بخوای ببری 45000 یا بعضی دیگه رو 75000 از پولت کم میکنم
من الان Level 13 هستم چطوریه جریان این بارها؟
این یک نمونه عکس از زمانی که خواستم یکی از این بارها رو ببرم ولی حرف از مجوز های ADR میزنه
این نوع بارها بارهای خطرناک و کرایه اش هم بیشتر واسه همین برای اولین بار یه پولی رو ازتون میگیره و از اون به بعد دیگه میتونید اینجور بارهارو بزنید:31:
بابا ماشالا همه حرفه ای شدن:31:
نقل قول:
آره دیگه گفتم که اینقدر آموزش ها و راهنمایی ها خوب و کامل بوده که همه یک پا استاد شدن و فکر کنم ما باید یک دوره کلاس خصوصی پیش این استاد ها راجع به این بازی بریم:31:
بازی جذابی هست ولی یکم داره تکراری میشه
الان 2 تا گاراژ خریدم با 4 تا راننده و 4 تا ماشین
نقل قول:
آره بازی جذابی که هست ولی چند بار گفتم بازم میگم اگه کسی واقعا عشق کامیون نباشه سریع از این بازی خسته میشه تو که تازه بازی رو شروع کردی پس من و رضا رو چی میگی که 3 سالی هست داریم بازی میکنیم این بازی رو
یکم دیگه طاقت بیار Euro Truck Simualtor 2 میاد اونوقت از این تکراری بودن میاد بیرون بازی
موفق باشید:11:
دوستان من کاراژ گرفتم و ماشین و راننده استخدام کردم بعدش چطور رانندهام با ماشین کار می کنن؟
نقل قول:
خودشون کار میکنن هر چند ساعت یا چند روز یکبار مبلغی رو بهت میدن و به حسابت اضافه میشه
---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------
نقل قول:
حوصله آدم سر میره از بس رفتم این شه به اون شهر دیگه با مردم اون شهر ها هم رفیق شدم هرجا رفتم مردم دیگه از بس منو دیدن برام دس تکون میدن :31:
:27::27::27:نقل قول:
منم برای همینه که میگم این بازی همنجوریش چیز خاصی نداره برای همین نه از سیو استفاده کنید نه از چیت
تو که نه از چیت استفاده کردی نه از سیو میگی حوصلم سر رفته از بازی خسته شدم حالا ببین اونی که از سیو یا چیت استفاده کنه که به دو روز نکشیده کلا از بازی زده میشه
ولی چاره ای نیست باید تا اومدن نسخه جدید این بازی صبر کنی:41:
تو میتونی من میدونم:31:
من الان حدود یک ماه بازی نکردم اصلا بعد از عوض کردن ویندوز عوض کردم دیگه نصب نکردم:31:
نقل قول:
رضا از تو انتظار نداشتم بابا نا سلامتی ما پیشکسوت های این بازی هستیم همیشه باید بازی روی سیستممون نصب باشه:13:
بدو برو نصب کن بیا ببینم:31:
آره من با اینکه روزی 4 ساعت بازی میکنم ولی بازم رو سسیستم ام نصب دارم:31:نقل قول:
رضا از تو انتظار نداشتم بابا نا سلامتی ما پیشکسوت های این بازی هستیم همیشه باید بازی روی سیستممون نصب باشه
بدو برو نصب کن بیا ببینم
اینم یه لینک دانلود که همین الان به تورم خورد.داغه داغه :دی
کد:http://dl.lxl.ir/mojtaba./game-pc/1/truk_simul/truck_simulator(www.nowdl.com).zip
:پسووردکد:www.lxl.ir
ممنون ولینقل قول:
این لینک چی هست که حجمش 534mb هست؟
نقل قول:
ایولا شیرین با هات خیلی حال کردم:46:
رضا خان برو نصب کن بیا من منتظرم:5:
نصب کردی رضا؟:13:
استفاده از چیت و سیو بازی جذابیت بازی رو میگیره و اصلا وجهه خوبی به بازی دیگه نمیده و چون تمام امکانات رو دیگه داری بازی بی معنی میشه و تلاش شما جهت بردن بارها به این شهر و به اون شهر دیگه برای دست یافتن و فراهم کردن امکانات بازی نیستنقل قول:
نقل قول:
آره دیگه منم که از همون اول گفتم که چیت و سیو توی انیبازی اصلا خوب نیست و بازی رو جالبتر که نمیکنه بلکه خسته کننده تر میکنه و سریع تر از این بازی زده میشید
دوستان گرامی از چیت و سیو در این بازی استفاده نکنید
باسپاس فراوان:11:
حجمش واسه خودمم جالب بودنقل قول:
نمیدونم
تستش نکردم،اما مطمئنا سالمه :دی
نقل قول:
خب چی هست؟سری جدید بازی هست نسخه جدید هست؟
همینجوری گذاشتی؟:31:
آخه حجمش به این german یا euro نمیخوره
معلوم نیست چیه؟:13:
یک بامرام که سرعت بالایی داره دانلود کنه ببینه چی هست؟:46:
آره نصبیدم.نقل قول:
نصب کردی رضا؟
اون کینکه چیه؟؟؟؟؟؟
لینک یورو2؟؟؟؟؟؟؟//:31:
نقل قول:
افرین
معلوم نیست این لینک چی هست؟:31:
اگه لینک مستقیم میتونم تو دو شب دانلودش کنم:31:نقل قول:
معلوم نیست این لینک چی هست؟
والا خود سایتش که زده بود GErman truck simulatorنقل قول:
درسته،همینه
دیدم بچه ها دنبال لینک سالمن گفتم بزارم حالشو ببرن :دی
دمت گرم مهدی یه لینک سالم داد گذاشتم تو صفحه اول:40::10:نقل قول:
والا خود سایتش که زده بود GErman truck simulator
درسته،همینه
دیدم بچه ها دنبال لینک سالمن گفتم بزارم حالشو ببرن
نقل قول:
ولی رضا این 540mb هست فکر کنم اضافات هم باید داشته باشه آخه خود این german truck simualor کلا 360 تا 370mb این یکمی مشکوکه
سعی میکنم امروز فردا دانلود اش کنم:31:نقل قول:
ولی رضا این 540mb هست فکر کنم اضافات هم باید داشته باشه آخه خود این german truck simualor کلا 360 تا 370mb این یکمی مشکوکه
نقل قول:
آره حتما دان کن ببینیم چی هست:46:
بعضی از راه ها بسته هستند تو این بازی جریان چیه؟ بعدا قراره باز بشن؟
بازی باحالی شده آدم روزی 2 تا بار ببره نه زده میشه و نه حوصلش سر میره
بعد از یک مدت یطوریه که اگه زیاده روی بکنی تو بازی کردن زده میشی
نقل قول:
آره عزیز بعضی از راه ها بسته هستند نمیتونی بری توش
آره ولی اگه عشق کامیون باشی اصلا روزی حداقل 2 ساعت بازی نکنی ارضا نمیشی:31:
ولی دیگه یه کم هم باید تنوع باشه من خیلی وقته یورو تراک و جرمن تراک بازی میکنم دیگه خسته شدم ولی یورو 2 بیاد میخورمش.نقل قول:
آره ولی اگه عشق کامیون باشی اصلا روزی حداقل 2 ساعت بازی نکنی ارضا نمیشی
ولی هیچ وقت اولین باری رو که یورو رو بازی کردم یادم نمیره هیچ وقت این بازی اونقدر بهم نچسبیده بود:40:
کاش اسم ماشین ها رو دقیقا اسم خودشون رو میزد و تنوع ماشین های سنگین کمی بیشتر بود
لوگو MAN رو فقط زده و ای کاش لوگو بقیه رو هم روی فرمون و جلوی اون ها میزد
--
چند تا نکته منفی تو بازی هست که از شرکت سازنده میشه ایراد گرفت
ساعت بازی وقتی تو شهر هستی هر دقیقه واقعی 3 دقیقه میره جلو و فقط کافیه ماشین رو از شهر خارج کنی هر دقیقه واقعی 20 دقیقه حدودا ساعت میره جلو
ماشین ها وقتی تصادف میکنن اصلا صدمه فیزیکی نمیبینن و چیز خاصی تو ظاهر خودرو عوض نمیشه
ماشین های کلاس A سرعت 160 هم میرن ولی کیلومتر خودرو تا 120 بیشتر نداره
خب این هم مد داره که لوگوی تمام ماشین ها واقعی بشه:31:نقل قول:
کاش اسم ماشین ها رو دقیقا اسم خودشون رو میزد و تنوع ماشین های سنگین کمی بیشتر بود
لوگو MAN رو فقط زده و ای کاش لوگو بقیه رو هم روی فرمون و جلوی اون ها میزد
خب این به سرعت ربط داره نه داخل شهر بودن یا جاده زمان به نسبت سرعت میگذره:31:نقل قول:
ساعت بازی وقتی تو شهر هستی هر دقیقه واقعی 3 دقیقه میره جلو و فقط کافیه ماشین رو از شهر خارج کنی هر دقیقه واقعی 20 دقیقه حدودا ساعت میره جلو
این بزرگترین مشکل این بازیه ولی من یه بار این کارو کردم یه کاری کردم لاستیک ها کج شدن و چرخش اش نا متوازن میشهنقل قول:
ماشین ها وقتی تصادف میکنن اصلا صدمه فیزیکی نمیبینن و چیز خاصی تو ظاهر خودرو عوض نمیشه
واسه این کار هر چقدر میتونید ماشین رو به در و دیوار بکوبید و وقتی میخوایید تعمیراش کنید قسمت تایر رو تعمیر نکنید و بزارید صدمه اش به 100% برسه بعد در حال حرکت به لاستیک ها دقت کنید:31:
آره ای هم اشتباه مثلا بنز تا140 کیلومتر داره ولی کیلومتر دیجیتال داخل ماشین هست اگه از داخل ماشین بازی میکنید.نقل قول:
ماشین های کلاس A سرعت 160 هم میرن ولی کیلومتر خودرو تا 120 بیشتر نداره
مدش باعث دردسر روی بازی نشه؟نقل قول:
لینکی ازش هست؟
یکبار امتحان کننقل قول:
اصلا به سرعت بر نمیگرده منم اینطور فکر میکردم
شما ماشین رو تو هشر پارک کن ببین زمان چطور میگذره
حالا برو ماشین رو یکم از شهر خارج کن کامل هم نمیخواد خارج کنید اونوقت ببینید زمان چطوری میگذره
من که بیشتر با حالت دکمه 5 بازی میکنم و تو این حالت کیلومتر بغل مانیتور ظاهر میشه که بیشتر از 120 ندارهنقل قول:
کیلومتر دیجیتال داخل ماشین درسته هرچقدر که بخوای میشه بره بالا :31: