آقا تو PC اسپلا چطورن؟یعنی چطوری اسپلای مختلف میزنه آدم؟کلا تو کنسولا هم چطوری بین اسپلای مختلف سویچ میکنید؟
Printable View
آقا تو PC اسپلا چطورن؟یعنی چطوری اسپلای مختلف میزنه آدم؟کلا تو کنسولا هم چطوری بین اسپلای مختلف سویچ میکنید؟
حالا یارو بدردبخوره؟ یعنی تو مبارزه وکوئست باهات میاد...؟نقل قول:
اگه اره که فکر کنم بهتر باشه یه ادم درست پیدا کنیم :دی
نقل قول:
وحید این موضوع خودش 70 درصد سراغاز هر بحثی در هر موضوعی هستش
ندیده ، تجربه نکرده سطح و درک هر چیزی رو مورد سنجش قرار میدیم
+
Gamekult : 8/10
صرفنظر از برخی مشکلات گرافیک و باگها در مجموع بازی نقشآفرینی فوقالعاده خوبیه من که دارم لذت میبرم.
یه تقلب در نسخه ایکسباکس:محتوای مخفی: مخفی
وااااای عالی بود ! :))نقل قول:
واقعا" خدا کنه بتسدا پچش نکنه اینو
نه.نقل قول:
حالا یارو بدردبخوره؟ یعنی تو مبارزه وکوئست باهات میاد...؟
اگه اره که فکر کنم بهتر باشه یه ادم درست پیدا کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی خونه میمونه و روزی 1 بار غذا درست میکنه.فروشندگی هم میکنه و هر شب سهم ما از در آمدش رو میده.......
+
تو پی سی که نمیدون!ولی توی کنسول یا باید بریم توی منوی اصلی جادوها یا اینکه اسپل های که بیشتر استفاده میکنیم رو favorite کنیم و با دکمه های بالا/پایین انتخابشون کنیم...............نقل قول:
+
امروز بازی منو واقعا سورپرایز کرد!
در مورد کوئست های thieves guild هست.اگه نمیخواید بدونید اسپویلر رو نخونید.........
محتوای مخفی: .....................
خیلی باحال بود :31:نقل قول:
ولی فکر کنم آخرش فهمیدن که دزدی کرده
یعنی حامد یکی از فهمیده ترین آدمهای فرومی :20:نقل قول:
میگم می خوای تو هم وقتی بازی کردی یه مقایسه از این دو بازی بذار .
من که احتمالا توی یکی از تاپیکها این کار رو میکنم !
فهمیدن چون قابلمه! از سر یارو افتادنقل قول:
آقا این کلید ِ Tab رو چجوری میشه ری ارنج کرد ؟
یه موضوع خیلی ضایع که من قبلا شنیده بودم اینه که مرد با مرد و زن با زن میتونه ازدواج کنه :18: یعنی سازنده ها واقعا حوصله نداشتن محدودیت زن و مرد و درست کنن ؟ اینطوری که خیلی ضایع است
اگر دراگون ایج هم برای pc منتشر نمیشد بازی مضخرفی بود چون میدونی در چه سطحی هست؟:27:نقل قول:
خب بازی نکردم دلیل نمیشه ندونم بازی در چه سطحه
مگه هر کی از جهان باز خوشش نیاد دلیل بر بد اومدن هست؟بعد هم مگه هر چی جهان باز باشه گوتی شده یا شاهکار تر از دیگر عنوان ها هست؟ حرفی بزن وحید جان با دلیل این حرفایی که زدی از روی فن بودن هست دیگه؟یا همینطوری گفتی؟نقل قول:
بارها اشاره کردی از Oblivion خوشت نیومده و از Open world هم خوشت نمیاد خب مشخصه بین این دو بازی کدوم رو انتخاب می کنی!
ارزیابی فقط اسکایریم و هر چی رو PC منتشر میشه هست؟ یا ندیده فن بودن ایکس باکسی و طرفدار یک عنوان بودن و یا چیز دیگه؟ : دینقل قول:
نمیشه اینا رو نادیده گرفت و برای ارزیابی بازی ها این چیزا خیلی مهمن...
+
واقعا این حرف های بدون فکر و مسخره برای چی هست؟ خوبه سری قبلی بهترین بازی از دید گیم اس.ات بود حالا چی شد؟:13:
بله درست میگی :46:نقل قول:
ولی تو خارج این چیزا عادیه :2:
نقل قول:
خیلی باحال بود
5 دقیقه فقط داشتم میخندیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک مدافایر برای کسانی که نمیتونن ببینن 3 مگ :
کد:http://www.mediafire.com/?4ro4c02232fseoc
من برم امتحان کنم ببینم میشه :31:
میگم علی جان شما که سلاح + جادو رفتی الآن کلا چندتا اسپل معمولا تو نبرد استفادهداری؟
من تازه با این سایت اشنا شدم بهترین سایت که تو عمرم دیدم بدون نقص دستتون درد نکنه خیلی عالیه با تشکر از مدیر سایت و 117-leon واقعا بازی زیبایی هست من که دارم دیونش میشم
من نمی تونم بگم Dark Souls خوبه یا بده و در مورد این هم اظهار نظر نکردم ولی می تونم مقایسه کنم که وقتی Skyrim بهترین نقش آفرینی امساله پس از اون بازی بهترهنقل قول:
وحید این موضوع خودش 70 درصد سراغاز هر بحثی در هر موضوعی هستش
ندیده ، تجربه نکرده سطح و درک هر چیزی رو مورد سنجش قرار میدیم
دلیل بهترین بودن اونم مشخصه. الان Skyrim با 63 نقد میانگینش 96 شده. در مقابل Dark Souls با 62 نقد 89...
که تازه برای Skyrim در روزهای آینده نقدهای بیشتر هم میشه و این یعنی اعتبار اون میانگین امتیاز بالاتر میره
به جز این میانگین امتیاز یوزرهای Metacritic رو برای Skyrim رو می دیدم کلی تعجب کردم که الان 9.3 هستش چون یکی از پایینترین امتیاز ها به بازی های مختلف همین قسمته و به سختی بازیی حتی به 8.5 هم می رسه!!( مثلا همین Dark Souls هم 8.3 هست) به جز این سایت امتیاز یوزر های سایت های دیگه هم حاکی از برتری Skyrim داره و با توجه به این دو تا امتیاز و دو طیف نمیشه واقعیت رو کتمان کرد که کدوم بازی از نظر اکثریت بهتره...
ولی این دلیل نمیشه بازی مقابل سطحش پایین باشه و از ارزش های اون بازی کم نمیشه و کسانی هم که این نظر اکثریت رو قبول ندارن رو هم به نظرشون احترام می ذارم...
+
سهیل جان تیکه هاتو توی یه قسمت بگی راحتر میشه جواب داد :دی
این یعنی مثلا من گفتم Dark Souls بازی مضخرفیه؟!نقل قول:
اگر دراگون ایج هم برای pc منتشر نمیشد بازی مضخرفی بود چون میدونی در چه سطحی هست؟
من هیچ جا به همچین چیزی اشاره نکردم و توی پستای قبلی بحث این بود که بین اون و Skyrim کدوم بهتره...
من میگم وقتی علیرضا کلا از این مدل بازی ها دل خوشی نداره و همون Oblivion رو هم که جزو شاهکارهای این نسل بود رو اون چنان ازش خوشش نمیومد پس طبیعیه Skyrim رو هم به عنوان گوتی قبول نداره و اینم سلیقه و نظر شخصیشه و منم به اون احترام می ذارم و هیچ وقت نمیگم که چرا مثلا همچین سلیقه ای داری!...نقل قول:
مگه هر کی از جهان باز خوشش نیاد دلیل بر بد اومدن هست؟بعد هم مگه هر چی جهان باز باشه گوتی شده یا شاهکار تر از دیگر عنوان ها هست؟ حرفی بزن وحید جان با دلیل این حرفایی که زدی از روی فن بودن هست دیگه؟یا همینطوری گفتی؟
اگه خودت فهمیدی چی گفتی من بهت جایزه میدم :دینقل قول:
ارزیابی فقط اسکایریم و هر چی رو PC منتشر میشه هست؟ یا ندیده فن بودن ایکس باکسی و طرفدار یک عنوان بودن و یا چیز دیگه؟ : دی
توی یه خط 1000 تا اتهام زدی!
حالا هم فکر نکنم بدترین بازی شده باشه!نقل قول:
واقعا این حرف های بدون فکر و مسخره برای چی هست؟ خوبه سری قبلی بهترین بازی از دید گیم اس.ات بود حالا چی شد؟
در مورد سیستم گیم اسپات هم بارها توضیح دادم و دلیل نمیشه یه بازی که 9.5 نگرفته بازی خیلی بزرگی نباشه
مثلا بازیی مثل Super Meat Boy که 9.5 گرفته یعنی از همه بازی هایی که 9.0 گرفته بهتره؟!!!
همین گیم اسپات وقتی میاد بهترین بازی های تاریخ یا مثلا بهترین بازی نسل رو انتخاب کنه مطمئنا جایی برای یه سری بازی هایی که 9.5 گرفتن نیست ولی در حالی که خیلی از این بازی ها که 9 گرفتن جزو اون لیست های مهم قرار می گیرن و اتفاقا در مکان ها خیلی بالا ! ...
این لحن پست به این صورت هم فکر نکنم جالب باشه و صورت خوشی داشته باشه...
وحید جان من تیکه نمیدازم حرفی بود که اشاره شد حالا یه مقدار هم کنارش چیز : دینقل قول:
سهیل جان تیکه هاتو توی یه قسمت بگی راحتر میشه جواب داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
وقتی میگی میدونم در چه سطحی هست یعنی چی وحید عزیز؟وقتی هیچ نوع تجربه ای نداشتی از این بازی چرا همینطوری برتر بودن یه عنوان رو به این یکی نسبت میدی؟ البته نمیگم اسکایریم و این رو مقایسه کن منظورم این هست اگر تجربه کنی بهتره تا اینطوری هم بگی...
+
خیلی واضح بود... منظورم این هست از طرفی فن ایکس باکس هستی بدون تجربه البته خودت میدونی منظورم چی هست بعد طرف دیگر حرفم هم این بود که داری فن به قضیه نگاه میکنی...
+
درباره اون هم زیاد بحث شده برای همین دیگه نیازی به بحث نداره بیشتر ولی قسمت دیگه حرفت لحن بدی داشتم؟ چیزی گفتم؟ شا خودت پست میدی تحریک آمیز با مقداری تیکه انداختن به دیگر بازی ها فقط این جا هم نبوده تو تاپیک های دیگه هم این رو گفتی کاربر های عزیز دیگه هم متوجه حرفی که زدی شدن عزیز.
وحید جان کسی منکر بر عالی بودن اسکاریم نشده ..شده..؟نقل قول:
من نمی تونم بگم Dark Souls خوبه یا بده و در مورد این هم اظهار نظر نکردم ولی می تونم مقایسه کنم که وقتی Skyrim بهترین نقش آفرینی امساله پس از اون بازی بهتره
دلیلش بهترین بودن اونم مشخصه. الان Skyrim با 63 نقد میانگینش 96 شده. در مقابل Dark Souls با 62 نقد 89...
که تازه برای Skyrim در روزهای آینده نقدهای بیشتر هم میشه و این یعنی اعتبار اون میانگین امتیاز بالاتر میره
به جز این میانگین امتیاز یوزرهای Metacritic رو برای Skyrim رو می دیدم کلی تعجب کردم که الان 9.3 هستش چون یکی از پایینترین امتیاز ها به بازی های مختلف همین قسمته و به سختی بازیی حتی به 8.5 هم می رسه!!( مثلا همین Dark Souls هم 8.3 هست) به جز این سایت امتیاز یوزر های سایت های دیگه هم حاکی از برتری Skyrim داره و با توجه به این دو تا امتیاز و دو طیف نمیشه واقعیت رو کتمان کرد که کدوم بازی از نظر اکثریت بهتره...
ولی این دلیل نمیشه بازی مقابل سطحش پایین باشه و از ارزش های اون بازی کم نمیشه و کسانی هم که این نظر اکثریت رو قبول ندارن رو هم به نظرشون احترام می ذارم...
و این که من هیچ وقت بین اون دو بازی مقایسه نمی کنم کاملا حرفم کلی بود چقدر بحث داشتیم در همه مسائل که طرفین افرادی بودن که تجربه ای از بازی های دیگر ندارن و وقتی که تجربه این بازی رو هم داشته باشم میام و نظرمو خواهم گفت مثل علیرضا که من دقت میکنم بعد از این که اسکاریم رو بازی کرد نظرات بسیار مثبتی رو در بازی میبینه و اونارو کنار هم میزاره
+
در ضمن هیچ وقت از اون پست من نسبت به خودت برداشت بد نکن ادامه ای برای حرف های خودت تلقی کن. به عنوان یک نکته :10:
نظر لطفت هستش علی جاننقل قول:
یعنی حامد یکی از فهمیده ترین آدمهای فرومی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم می خوای تو هم وقتی بازی کردی یه مقایسه از این دو بازی بذار .
من که احتمالا توی یکی از تاپیکها این کار رو میکنم !
باید یک وقت اساسی ایجاد کرد برای این کار چون که گیم پلی هر دو بازی خیلی گسترده هستش
فکر کنم من باید مواظب باشم که اتهامات دیگه مثل فن wii بودن بهم زده نشه و تاپیک زلدا هم همین بغله! : دینقل قول:
وحید جان من تیکه نمیدازم حرفی بود که اشاره شد حالا یه مقدار هم کنارش چیز : دی
+
وقتی میگی میدونم در چه سطحی هست یعنی چی وحید عزیز؟وقتی هیچ نوع تجربه ای نداشتی از این بازی چرا همینطوری برتر بودن یه عنوان رو به این یکی نسبت میدی؟ البته نمیگم اسکایریم و این رو مقایسه کن منظورم این هست اگر تجربه کنی بهتره تا اینطوری هم بگی...
+
خیلی واضح بود... منظورم این هست از طرفی فن ایکس باکس هستی بدون تجربه البته خودت میدونی منظورم چی هست بعد طرف دیگر حرفم هم این بود که داری فن به قضیه نگاه میکنی...
+
درباره اون هم زیاد بحث شده برای همین دیگه نیازی به بحث نداره بیشتر ولی قسمت دیگه حرفت لحن بدی داشتم؟ چیزی گفتم؟ شا خودت پست میدی تحریک آمیز با مقداری تیکه انداختن به دیگر بازی ها فقط این جا هم نبوده تو تاپیک های دیگه هم این رو گفتی کاربر های عزیز دیگه هم متوجه حرفی که زدی شدن عزیز.
بله درسته به نظر منم خود کاربرا در مورد همه این مسائل مثل قضیه فن و به وجود اوردن بحث ها و ... در تاپیک های مختلف قضاوت خواهند کرد و در این موارد بهترین قضاوت کننده اونا هستن و منم قضاوت در مورد این قضیه ها رو بر عهده خود اونا می ذارم...
آقا شما که هاردکر گیمر هستید بگید این فایل ِ ini یا مشابه ِ اون واسه تغییر ِ دستی ِ کنترل ها کجاس ؟
من میخوام این Tab دکمه ای نباشه که از منیو ها میاره بیرون
خفنای سایتمون چقد قشنگ کل کل میکنن !:31:
باس یاد بگیریم (منظورم اینه ک احترام همدیگرو نیگه میدارن)
آره خصوصا تو :دینقل قول:
اسمت رو نمیدونم :21:
متای بازی از 65 تا نقد 96 هست که رسما دیوانه کننده و وحشتناک هست........با این بازخوردی که این بازی از منتقدا گرفته بدون شک امسال از اکثر سایتا بهترین بازی سال و بهترین نقش افرینی انتخاب میشه..... .
+
کاری با بحث بزرگان ندارم فقط اینو بگم اگه منتظر اعلام بهترین بازی سال و بهترین نقش آفرینی سال ار دیدگاه منتقدین و سایتها هستین 90 درصد همین بازیه.......
ولی اگه با هم بحث می کنین که به نظر شخصیتون کدوم بازی بهترین فلان میشه و کدوم بازی بهتر بحثش جداس و به بحثتون ادامه بدین:31:
.
.
.
چند تا روح دیدم رفتم دنبالشون که بکشم یه چیزی لوت کنم یکدفعه اژدهای آتش زن اومد دنبال من!(برعکس شد)
جاتون خالی نصف مپ اسکایریم دنبالم اومد تا رفتم تو برفا دیگه بیخیال شد برگشت:31:
نمیشد کشتش دمیج زیاد میزد.باید لول بگیرم برم واسه انتقام:31:
سلام , میگم تو مغازه ها دیگه واسه pc اوردن دیگه؟ بدجور تو کفم برم هرچی زودتر بگیرمش : (( میخواستم 15تومن بدم حتی چند گیگ ترافیک برا نت بگیرم دانلودش کنم !
شاید فردا اومده باشه... من که میخوام بگیرم فردا اگه بود...
دوستان من که دانلود کرد با سرعت 2مگ
و از چند ساعت بازی بگم خیلی خب روش کار کردن حرف نداشت و یسری مشکلات باگ گرافیکی و اینها داشت
محیط و دشمن ها خیلی خوب طراحی شده و همین طور هوش مصنوعی
امیدوارم یه 3.4 تا dlc خوبن بیرون بدن
اسپل اصلی من Flames هست ولی بعضی از دشمنا هستن که آتیش روشون خیلی کم تاثیر داره.اینجور موقعها میرم سراغ Frosbite(همون یخ زدن) و Sparks.نقل قول:
میگم علی جان شما که سلاح + جادو رفتی الآن کلا چندتا اسپل معمولا تو نبرد استفادهداری؟
+
سایت پیاز به بازی 10/10 داد!
اون 8 Gamekult هم توی میانگین امتیازات بازی تاثیر نداشت و نیوردش پایین.
سلام
آقا من می خوام تو بازی یه زن خوب بگیرم الانم اومدم مشورت کنم، میگم دختر دم بخت خوب و نجیب و پدر مادر دار کسی سراغ نداره من برم خونشون برا خواستگاری!
The Elder Scrolls V: Skyrim midnight launch photos
یک سری تصاویر بسیار جالب برای اسکایریم هست که عکس ها زیاد هست حجم هم بالا هست که این صفحه رو باعث میشه که نیاد بالا برای همین برید تو لینکی که دادم خودتون ببینید واقعا زیباست...:20:
این عکس ها هم طرفدار های سری الدر اومدن و لباس و شمشیر هایی که تو بازی هست رو گرفتن در کل خیلی باحال هست البته به نظر میاد میفروختن شاید هم همینطوری میدادن دست طرفدار ها! : دی
کد:http://www.eurogamer.net/articles/2011-11-11-the-elder-scrolls-5-skyrim-midnight-launch-photos-article
دوستان سبکش چطوره؟ میارزه دانلود کنم؟ حجم کاملش چقدره؟
دوست عزیز داریم در مورد (احتمالا) بهترین بازی سال صحبت می کنبم :27:نقل قول:
سبک این بازی نقش آفرینی هستش.اگه از بازی های rpg خوشتون میاد این عنوان رو از دست ندید.نقل قول:
دوستان سبکش چطوره؟ میارزه دانلود کنم؟ حجم کاملش چقدره؟
بچه هایی که بازی کردن.. من چند تا سوال داشتم..
1)تو کوئست the blessings of nature قسمت retrieve eldergleam sap گیر کردم...اونجایی که وارد غار میشی یه مرد و زن دارن مناظر زیبا رو نگاه میکنن..بعد زنه از آسیب رسوندن به درخته که ریشه های بزرگ داره اخطار میده...تو نقشه هدف نزدیک تنه درخته..ولی هیچ راهی نداره تا برسم بهش..ریشه هاش اجازه نمیده..اومدم از بیرون غار برم راهی نداشت
2)طریقه گرفتن خانه و زن چیه و مزیتاش چیه؟
3)راهی هست که مقداری از وسایلمونو تو صندوقی جایی بزاریم..که نه بفروشیمش نه اینکه همرامون داشته باشیم(فکر کنم اگه خانه بخریم بشه)
4)میشه عضو چند گروه موند؟
پیشاپیش از دوستان ممنونم بابت کمکشون.
آقا این چیزای با ارزشی که پیدا میکنیم که مثلا 500-1000 تا قیمتشه ، بفروشیم یا نگه داریم و میشه داد به کسی و هدیه و این داستانا ؟
بعضی هاشون با ارزش هستند و میتونید ازشون استفاده کنید مانند Enchantingنقل قول:
بعضی هاشون هم اگه بفروشید بیشتر سود میکنید تا ازش استفاده کنید
یکی از راه های ساده پول در آوردن فروختن لباس هایی هست که Enhance شده باشند ( مثلا مینویسه مجیک 20% زود تر پر میشود )
نمونه سادش هم لباس های Mage هاست ، وزنشون 0.5 و قیمتشون بین 100 تا 200 هس
Mage ها هم همه جا هستند کافیه لباس هاشون رو بردارید :31:
چنتا عکس ازش دیدم دوربینش اول شخص بود:18:
واقعا اول شخصه؟؟؟:18:
یا ترکیبی از اول شخص و سوم شخص هست؟
دست خودته میتونی رو هر نوع بازی کنی!ولی اول شخص پیشنهاد میشه!
البته برا بعضی فینیشینگ move ها خود به خود سوم میشه یه لحظه!
این بازی هم مثل Witcher 2 همش سوال و جوابه یا فرق میکنه با اون؟؟
بازیای RPG همشون سئوال ج دارن ،اما این طبق گفته دوستان و تریلرا اکشنای جذابی داره...نقل قول:
پس هدیه اینا نداره مثل DA ؟نقل قول: