بله گیرنده دیجیتال هم داردنقل قول:
Printable View
بله گیرنده دیجیتال هم داردنقل قول:
D8000 از خیلی لحاظات چه دیزاین چه قابلیتهای تصویری تشابهات زیادی به D7000 داره:نقل قول:
به نقل از hdtvtest:
نقل قول:
Given the near identical specifications of the D7000 and D8000 series of LED LCD TVs, we were expecting near identical performance – and that’s exactly what we found. The Samsung UE46D7000 shares the same strengths and weaknesses as the equivalent UE46D8000 model, but knocks £150-200 off the price
کد:http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-ue46d7000-ue40d7000-201105281160.htm
به نظر من اگه میخوای هزینه بیشتری بکنی و انتظارت بالاتر از نمونه های 2011 سامسونگ هست شاید بتونی با هزینه 55 اینچ D8000 مدل HX925 سونی رو در سایز 46 تهیه کنی البته باز در مورد یکی بودن قیمت این دو مطمئن نیستم
[
دوستان با بودجه ا میلیون و نیمی اچ دی ام ای و یو اس بی سایز 40 اینچی led چی پیشنهاد میکنید میخام سفارش بدم از بانه بیارند
در این موارد d8000 سرتر هست:نقل قول:
1. کنتراست 25,000,000:1 ولی در 7000 این رقم به 15,000,000:1 میرسه
2. d8000 در Clear Motion Rate به مقدار 960 هست ولی در 7000 به 720 میرسه
3. به همراه d8000 دو جفت عینک میدن ولی در 7000 یک جفت
سلام دوستان عزیز خسته نباشید
یک تلویزیون ال ای دی سامسونگ 46 اینچ فول اچ دی خوب اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم اگه قیمتمش هم باشه که دیگه لطفتون همه جوره شامل حالم شده ...
سلام دوستان ببخشید میخواستم بدونم سری8اسمارت Tvسامسونگ 46داره؟تو ایران موجوده؟قیمتش چنده؟
46D8000
وهمچنین قیمت 46D7770در بانه چنده؟آیا این مدل هم کنترل لمسی داره؟
کنترل لمسی چیه ؟چه شکلی ؟چه قابلیتی داره؟
ممنون و شرمنده شما
كنتراست متاسفانه الان ديگه يه حربه تبليغاتي برا tv هاي جديد شده,در واقع كنتراست از يه مرزي كه عبور كنه عملا چشم چيزيو به عنوان شفافيت ودقت بيشتر احساس نميكنه و يا اينكه با حداقل اختلاف هست واين تا حد زيادي شامل motion flow يا همون clear motion در سامسونگ هستنقل قول:
من تنها اختلافي كه بنظرم در D8000 قابل توجهه در پنلش هست,با اينحال من خودم انتخابهاي بهتر از D7000 رو كه ارزش هزينه بيشتر رو دارن در مدلهاي سوني HX820 و HX925 ميبينم هر چند كه اين مدلها هم از توقع كساني كه بيش از حد در امكانات TV افراط ميكنند،فراتر هست
HX925 سونی سایز 55 پولش 6.300.000 هست
خیلی هم نسبت به d8000 ( چهار میلیونی ) شاخ تر نیست
سلام
کسی می دونه D7000 و D8000 قابلیت ضبط کردن ((Personal Video Recorder Ready (Extended PVR) را دارد?
آره داره البته برای کانالهای دیجیتال فعالهنقل قول:
نقل قول:
خوب یکی هم جواب مارو بده خب!
در مورد 46d8000سام سرویس تابه حال نیاوردننقل قول:
این لیست محصولات توزیع شده اند و یا توزیع خواهند شد.
[HTML]http://www.samservice.com/products/LED/[/HTML]
کنترل لمسی چیه ؟چه شکلی ؟چه قابلیتی داره؟
از دوستان خوبم یه سوال داشتم..بچه هایی که از بانه گرفتن..کسی تونسته با وایرلس وصل بشه اینترنت؟الان من به دو تا led دسترسی دارم یه d7000 و یه d6600 ....هر دوشونم از بانه خریدیم..حالا وقتی میخوام تو تی وی مودم وایرلس و سرچ کنم..هیچی پیدا نمی کنه.با یه مودم دیگه هم تست کردم بازم جواب نداد.....رفتم تو منو مخفی هم دیدم..دانگل داخلی ست شده برای وایرلس...حالا مشکل کجاست؟ تنظیمات خاصی داره؟ بچه های که تونستن وصل بشن راهنمایی کنن مرسی
مدل مال من هم d6600 هست از بانه خریدم من هم نتونستم با وایر لس وصل شوم مودم را هم چسباندم به پشت تلوزیون اما نشد زنگ زدم کارشناس سام سونگ با راهنمایی او هم نشد البته بعضی از کارشناسها زیاد وارد نیستند البته من گفتم d6960 تا راهنمایی کنند
در ضمن ایا شما از کیفیت تصویر d6600 راضی هستی من با توجه به پولی که دادم اصلا راضی نیستم
بانه 46d6600=1950000
تهران 46d6960=2800000
saeed جان من d6600 40 ذارم خیلی ازش راضیم هم از نظر کیفیت هم از نظر کارهایی با یکی از دوستان که d7000 گرفته بود بغل گزاشتیم هیچی کم نداشت در صمن 6600 وایرلس داخلی داره من نمی دانم یارو چی بهتون انداختهنقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=499721&page=3[/HTML]
دوستان من یه (سری 46D6940 (6400 خریدم. اما از کیفتش اصلاً راضی نیستم!! و پشیمونم چرا که بدون تحقیق همینجوری این رو خریدم و احساس میکنم میتونستم مدل های بهتری چه از همین برند چه از برندای دیگه بگیرم:41:
دوستان ممنون میشم اصلاً نظرشون رو در رابطه با این مدل بدن و بگن این مدل در چه سطحی نسبت به سایر مدل های بازار قرار داره. ببینم خیلی اشتباه کردم تو انتخابم یا نه کمتر عذاب وجدان داشته باشم!!
همچنین تفاوت 100هرتز با 200 هرتز در کیفیت تصویر خیلی فاحشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SAMSUNG SMART TV 2011
بچه ها led d5000 خوبه بگیرم ؟
دوستان میخواستم بدونم مکانیسمی وجود داره که فلش و مخصوصا هارد رو قبل از جدا کردن safe remove کرد؟
+
هیچ راهی برای نمایش زیرنویس فیلمهای هاردساب در ledهای سامسونگ وجود نداره؟ (با پخش زیونویس srt مشکلی ندارم)
ممنون..
سلام
مدل 51D6960 و 51D8880 رو توی بانه با چه اسمی میتونم گیر بیارم ؟ چون مدلهای اینجا با اونجا مثل اینکه فرق میکنه !
با تشکر
51D8000نقل قول:
و چون سامسونگهای بانه ای ساخت مالزین میشه 51D6900
کد:http://www.samsung.com/my/consumer/television/television/plasma-tv/index.idx?pagetype=subtype_p2
سلام
نظرتون درباره D6920 40 چی هست؟ ارزش خرید داره؟
سلام اگر از نمایندگی شهرب led بگیرم و اونو در شهر دیگه استفاده کنم و مشکلی پیش بیاد نمایندگی که ازش خرید نکردیم میتونیم جنس رو پیشش ببرم؟
نه. مشکلی نیست. همه نمایندگی سام سرویس هستن دیگه.نقل قول:
منم امروز از بانه گرفتم 55d8000 ، همه چی خوبه فقط کنترلش از این جدیدا نیست و کابل اچ دی هم همراش نداره،
البته تو کل بانه همین جوری بود، میگن ساخت مالزی کنترلش اینجوریه
مبارک باشه.نقل قول:
لطفا وقت کردی عکس هاش (با میز تلویزیون) رو برامون بزار.
مبارک،چند خریدی؟نقل قول:
گفتن قیمت درست نیست قایمکی میگم بین 3.5 تا 4 :31:
سلامنقل قول:
مبارکت باشه
اونجا 46 اینچ نبود؟ من خیلی وقته میخوام 46
اینچ بگیرم ولی هیچ جا نیست!
کدوم مدل تی وی ها قابلیت ضبط کانال ها را دارند؟
دوستان کسی نیست راهنمای کنه:19::19::19: بعدا چرا بععضی از دوستان چوب برداشتن می زنن تو سر محصولات سامسونگ یعنی کیفیت لوازم خانگی وحتی led سامسونگ پاینن هست؟یکی از دوستان تو تایپبک بغلی گفته بود که محصولات الجی وسامی خرابی زیادی دارن اگر دوستان جواب بدن به خدا ثواب دارهنقل قول:
سلام
ضمن تشكر از ابي جان عزيز كه تو PM خيلي مزاحمشون شدم از دوستان عزيز خواهش ميكنم به اين سوالات بنده نيز پاسخ عنايت بفرمايند،شايد سوالهاي ديگر دوستان هم باشه؟:
1-اين اعدادي كه در مدلهاي سامي وجود داره بيانگر چي هستند. فقط اينو ميدونم كه sسري مثلا D مربوط به سال 2011 هست ولي مثلا 6600 - 6400-6300 - 6920 - 6940 - 6960 اينها چه تفاوتهائي با يكديگر دارن؟
2- اين ----T داخلي كه برخي مدلها دارن يعني اينكه براي دريافت كانالهاي ديجيتال وطني،ديگه نيازي به تهيه ستاب باكس نيست؟اگر بله،آيا باز هم نياز به انتن هوائي هست.(متاسفانه به دليل موقعيت مكاني نصب TV امكان كشيدن سيم كواكسال ندارم)
3-مدل 40D6600 اكنون تو تهران آمده ،تو سايت سام سرويس كه من نديدم،اگر پاسخ خير هست،كي وارد ميشه؟
4-مدلهاي موجود همگي ال اي دي بك لايت هستند؟آيا مدلهاي فول ال اي دي هم داره سامي؟
ممنون
1- این اعداد اسم مدلشون هست که تو ایران اسمگذاری متفاوت از بقیه کشورهاست. مثلا D6600 در ایران D6960 است.نقل قول:
مدلهای ایران و مشخصات و قیمتشون رو از سایت نمایندگیش تو جمهوری میتونی ببینی:
2- بله - نیازی به ست تاپ باکس نیست. آنتن هوایی لازمه.کد:http://www.samsungcenter.ir/shop/index.php?cPath=45_61&osCsid=74pt39gra8e03tijahq8fvfbk6
3- در ایران D6960 است و موجوده.
4- همه مدلهای سامسونگ Edge LED هستند یعنی نوردهی از کناره ها. سامسونگ FULL LED نداره.
این آگهی در روزنامه های سه شنبه 19 مهر ماه 1390 چاپ شده است.
SAMSUNG TV 2011
قیمت ویژه پلاسماهای سامسونگ (این آگهی در روزنامه های چهارشنبه 20 مهر ماه 1390 چاپ شده است. )
سایز اصلی:
کد:http://irupload.ir/images/xol7ulkh01qhlpk49y67.jpg
سلام
چند روز رفتم از جمهوری که مدل 46D7000 به بخرم چند تا فروشگاه که سر زدم همشون گفتن که اصلا تو بازار نیست دنبالشم نباش که نیست
می گفتا که سامسرویس چند وقته که این مدل و d8000 را و بازار نداه
کسی خبری داره در این مورد؟
سلام یه سول داشتم تلویزیون ما زیرنویسهای با فرمت sub/idx رو پخش نمیکنه راه حلی هست برای پخش زیرنویس های فارسی با این فرمت یا بشه بدون مشکل اونارو تبدیل به srt کرد؟
سلام
6920 سامسونگ امکان کپچر توی هارد رو داره؟
کنترلش که اینو داره اما واقعا جزء امکانات مخفیش هست یا نه؟
موضوع دیگه بحث سه بعدی این تلویزیون هست فیلمای سه بعدی sbs رو نمایش میده با گزینه سه بعدی اما آناگلیف رو نشون نمیده درسته یا من اشتباه میکنم؟
دوستان یه توضیحی در مورد پلاسما d585 بدن رفلکس نور چطور تو این مدل
پلاسماd6900 هم اومده یا فقط تو سایت سامسنگ ایران هستش
من میخاستم d6920 ال ای دی بخرم ولی این پلاسماها آدمو وسوسه میکنند
آیا فرق اون چنانی میکنه ؟؟
لطفا راهنمایی کنید
کلا من ناشی هستم چشمو این پلاسما گرفته
آقا یه توضیح بدید این رفلکس نور که میگن دقیقا چی هست
همین بازاب نور لامپ تو تلویزونای قدیمی رو میگن ؟
یا نه تو روز هم به مشکل بر میخوره
اگه نور چراغ باشه ولی جای دیگه چی
این هم مثل بقیه فن داره - داغ میکنه - اگه فن داره صداش زیاده ؟؟؟
یه توضیح بدید که اگه این 585 خوبه برم تو کارش
تو سایت اصلی سامسونگ این میشه سری 550 درسته ؟
لطفا راهنمایی کنید