من از ارسنال و بارسلون متنفرم
ولی از بارسا متنفر ترم:31:(چون رئال رو دوست دارم و عاشقشم:46:)
دوست داشتم ارسنال ببره ولی حیف نشد :41:
من از ارسنال و بارسلون متنفرم
ولی از بارسا متنفر ترم:31:(چون رئال رو دوست دارم و عاشقشم:46:)
دوست داشتم ارسنال ببره ولی حیف نشد :41:
:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:نقل قول:
ولی شرط میبندم بهترین بازیکن تاریخ میشه:31:
براي اينكه مسي بهترين بازيكن تاريخ بشه بايد علاوه براينكه تو لاليگا با گلزني به امثال خرز و المريا اقاي گل بشه دائم بايد همين سطح بازيشو تو ارژانتين هم داشته باشه كه فكر نميكنم هيچوقت اين اتفاق بيفته
بارسلونا 3 (4) – آرسنال 1 (3): مسی بارسا را مقابل آرسنال ده نفره پیروز کرد
مسی دو گل زد و چابی هم یک گل زد تا بارسا بتواند آرسنال را شکست دهد و به دور بعد برسد.
سایت گل – بارسلونا توانست با دو گل لیونل مسی و یک گل چابی سه بر یک آرسنال را ببرد و این تیم ده نفره را پشت سر بگذارد.
بارسا در اوایل دیدار توپ و میدان را در اختیار داشت. آنها یک بار می گفتند داور باید خطای آبو دیابی در محوطه جریمه روی لیونل مسی را اعلام می کرد، اما ماسیمو بوساکا این نظر را نداشت.
پس از آن که آدریانو توپ را به تیر دروازه آرسنال زد، حملات بارسا سرانجام در دقیقه 2+45 به نتیجه رسید. سسک فابرگاس پشت محوطه جریمه خواست توپ را با پشت پا دور کند که توپ به آندرس اینیستا رسید و روی پاس او، لیونل مسی ابتدا توپ را از روی سر مانوئل آلمونیا عبور داد و سپس آن را وارد دروازه این دروازه بان اسپانیایی کرد که چند دقیقه پیش به جای وویچیخ اسچسنی مصدوم به میدان آمد.
آرسنال در نیمه دوم به دنبال گل تساوی بود و روی اشتباه بازیکنان بارسا به گل رسید. در دقیقه 53، روی کرنر آرسنالی ها سه بازیکن بارسا به هوا پریدند و سرخیو بوسکتس آن را به اشتباه وارد دروازه خودی کرد.
چند دقیقه بعد، روبین فان پرسی به دلیل آن که پس از سوت داور توپ را زد اخطار دوم را گرفت و اخراج شد. او پیش از این به دلیل ضربه زدن به صورت دنی آلوس اخطار گرفته بود.
فشار بارسا در دقیقه 69 به نتیجه رسید و باپاس عالی اینیستا، توپ به چابی رسید و او آلمونیا را مغلوب کرد.
در دقیقه 71 بارسا گل سوم را هم زد. لوران کوشیلنی در محوطه جریمه پدرو را سرنگون کرد و لیونل مسی پنالتی حاصل را به گل سوم تبدیل کرد.
در ادامه بارسا چند موقعیت عالی داشت که ابراهیم آفلای و دنی آلوس آنها را خراب کردند. نیکلاس بنتنر هم یک موقعیت عالی داشت که خاویر ماسچرانو با تکلی فوق العاده توپ را دور کرد.
بارسا با این برد به مرحله بعد رسید و حالا به دنبال گرفتن دومین سه گانه خود در طول سه سال گذشته است.
2011/3/9کد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/03/09/2385723/%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7-3-4-%D8%A2%D8%B1%D8%B3%D9%86%D8%A7%D9%84-1-3-%D9%85%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-%D8%B1%D8%A7-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D8%A2%D8%B1%D8%B3%D9%86%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D9%87-%D9%86%D9%81%D8%B1%D9%87
شاختار دونتسک 3 - رم صفر
By Hamidreza Keshavarzکد:http://www.goal.com/iran/match/54837/shakhtar-donetsk-vs-%D8%B1%D9%85/report
همه چيز تحت تأثير اشتباهات بوساكا: آرسناليها شاكياند و بارسلونایيها طلبكار
تصميمات مشكوك بوساكا به ترتيب شامل خطاي پنالتي روي ليونل مسي، برخورد شديد آبيدال و ويلشير، ضربه آرنج فان پرسي، اخراج فان پرسي و همينطور صحنه منجر به خطاي پنالتي بارسا در دقيقه 71 بود.
سايت گل ـ ماسيمو بوساكا داور سوئيسي مسابقه شب گذشته بارسلونا ـ آرسنال نمايشي در حد اين مسابقه بزرگ و جذاب ارائه نداد. او كه در اولين برخورد شديد بازي تكل از پشت خشن دني آلويز را روي پاي سمير نصري ناديده گرفت، مسبب اتفاقات بعدي اين مسابقه جنجالي شد.
تصميمات مشكوك بوساكا به ترتيب شامل خطاي پنالتي روي ليونل مسي، برخورد شديد آبيدال و ويلشير، ضربه آرنج فان پرسي، اخراج فان پرسي و همينطور صحنه منجر به خطاي پنالتي بارسا در دقيقه 71 بود.
بوساكا در هر يك از اين صحنهها ميتوانست تصميم متفاوتي بگيرد اما در نهايت تصميمي گرفت كه چندان باب طبع هيچ يك از هر دو تيم نبود. قضاوت او در اين بازي به قدري پرنوسان بود كه مربي خونسردي مثل ونگر بارها به لب خط آمد و حتي در پايان مسابقه قصد ورود به داخل ميدان را داشت. ونگر در پايان مسابقه هم عقيده داشت داور در نتيجه به دست آمده كاملا مقصر بوده است.
اعتراض او بيشتر روي اخراج فان پرسي بود، فان پرسي در اوايل نيمه دوم در طي فرار از بين دو مدافع بارسلونا پس از پرچم كمك داور اقدام به شوتزني كرد و همين مسأله باعث دريافت كارت زرد دوم وي شد.
او هر چه تلاش كرد براي داور توضيح بدهد كه در صحنه اخطار صدايي را نشنيده است فايدهاي نداشته است و از زمين بازي بيرون رفت، ونگر در توضيح اين ماجرا ميگويد: هر كس كه فوتبال بازي كرده باشد ميداند كه اين تصميم اشتباه بود.
2011/3/9کد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/03/09/2386139/%D9%87%D9%85%D9%87-%DA%86%D9%8A%D8%B2-%D8%AA%D8%AD%D8%AA-%D8%AA%D8%A3%D8%AB%D9%8A%D8%B1-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D9%88%D8%B3%D8%A7%D9%83%D8%A7-%D8%A2%D8%B1%D8%B3%D9%86%D8%A7%D9%84%D9%8A%D9%87%D8%A7-%D8%B4%D8%A7%D9%83%D9%8A%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D9%88
ونگر: داور با اخراج فان پرسی، بازی را کشت
داور در صحنه های مختلف بازی چندان با جدیت و قاطعیت تصمیم گیری نمی کرد
سایت گل- آرسن ونگر مربی باشگاه آرسنال در صحبتهایی اعلام کرد که حتی مسئولان رسمی یوفا هم از تصمیم داور برای اخراج کردن روبین فان پرسی در دیدار مقابل بارسلونا به شدت متعجب شده اند
از نظر ونگر تصمیم بوساکا برای اخراج روبین فان پرسی در دقایق کلیدی بازی و وقتی بازی 1-1 دنبال می شد، به منزله کشتن بازی بود.
ستاره هلندی آرسنال به خاطر آنکه یک ثانیه دیرتر از زمانی که ماسیمو بوساکا در سوتش دمید،به توپ ضربه زد کارت زرد دوم را از داور اخراج کرد؛ چرا که بوساکا اعتقاد داشت که رفتار او به منزله توهین به ورزشی و خراب کردن بازی تماشایی بوده است.
ونگر گفت:« چطور می توان بازی فوتبال را به این ترتیب کشت؟ دو قشر مختلف افراد می توانند ناراضی باشند: آنهایی که آرسنال را دوست دارند و آنهایی که فوتبال را دوست دارند. خیلی سخت است که رفتار بوساکا را درک کرد.هرکسی که درسطح مشخصی فوتبال بازی کرده باشد، نمی تواند دلیل چنین تصمیمی در این سطح را درک کند.این غیرممکن است. او بازی فوق العاده و تماشایی را به خاطر چه خراب کرد؟! اگر دلیل اخراج یک تکل بد بود، دلیلش قانع کننده و عادلانه بود.»
ونگر ادامه داد:« اگر فوتبال را دوست داشته باشید این تصمیم واقعا شرم آور است .من با مسئولان یوفا هم صحبت کردم و آنها هم به شدت شوکه شده بودند.اگر تو بی طرف باشی، هیچ وقت چنین تصمیمی نخواهی گرفت.»
البته مربی فرانسوی آرسنال با وجود خشم فراوانش،تمجید از بارسلونا را فراموش نکرد و گفت:« ما مقابل تیم خیلی خوبی شکست خوردیم. به آنها تبریک می گویم و برایشان در آینده آرزوی موفقیت می کنم. ما سه شنبه شب حسرت زیادی خوردیم،چون نمی خواستیم این گونه شکست بخوریم.»
مربی فرانسوی آرسنال اعلام کرد که بعد از آن با بوساکا رودر رو شد ولی نتوانست آنچه می خواست را از دهان او بشنود:« او شنوای حرفها بود، نه فقط شنوای دیدگاه من.فکر می کنم که او فکر می کند که تصمیم درستی گرفته. حس می کنم که بارسلونا به اندازه کافی برای پیروزی مقابل هر تیمی ،درشرایط عادی خوب است و ما هم می خواستیم این فرصت را بیابیم که در شرایطی عادی اینجا بازی کنیم.»
تعویض شچسنی با مانوئل آلمونیا در دقایق ابتدایی بازی، ونگر را به شدت ناراحت کرد.شچسنی در دقایق ابتدایی بازی به خاطر مهار شوت دانی آلوس دچار در رفتگی انگشت شد. ونگر گفت:« انگشت شچسنی در رفت.ما باید میزان مصدومیت او را بررسی کنیم و نمی دانم که چند روز از میادین به دور خواهد بود.»
By Ghazal Ziariکد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/03/09/2386068/%D9%88%D9%86%DA%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D9%88%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%AE%D8%B1%D8%A7%D8%AC-%D9%81%D8%A7%D9%86-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%DA%A9%D8%B4%D8%AA
2011/3/9
گواردیولا: بازی کاملی را مقابل آرسنال ارائه دادیم
مربی بارسا عصبانیت فان پرسی درزمان اخراج را درک می کند
سایت گل- پپ گواردیولا مربی جوان باشگاه بارسلونا معتقد است که تیمش در دیدارسه شنبه شب مقابل آرسنال که با برتری 1-3 تیم کاتالان به پایان رسید تیم برتر میدان بود.
بارسلونا به لطف گلهای چابی و لیونل مسی مقابل آرسنالی به پیروزی رسید که در نیمه دوم روبین فان پرسی را از دست داد
گواردیولا در پایان این مسابقه به تمجید از شاگردانش به خاطر خلق موقعیتهای فراوان گلزنی پرداخت و اعلام کرد که آرسنال نتوانست کنترل توپ و میدان را به دست بگیرد.
پپ گواردیولا به اسکای سپورتس گفت:« آرسنال تیم خیلی خوبی است ولی آنها نمی توانستند 3 پاس پی در پی رد و بدل کنند. ما موقعیتهای فراوانی خلق کردیم و کاملا کنترل توپ را در دست داشتیم و بازی کاملی را ارائه کردیم. آرسنال هم خیلی خیلی خوب دفاع می کرد ولی آنها نمی توانستند بیش از 3 یا 4 پاس موفق را رد و بدل کنند.»
روبین فان پرسی در جریان بازی از زمین مسابقه اخراج شد و مربی بارسلونا میزان عصبانیت او را درک می کند:« من شرایط آرسنالی ها را درک می کنم، چون بازی کردن 10 نفر مقابل 11 نفر کار بسیار سختی است و می توانم دلیل واکنش فان پرسی به دلیل کارت زرد دوم را درک کنم. من سعی می کنم تا دوباره به بازی و شیوه بازی کردن خودمان و آنها نگاه کنم. در این شرایط ما از عملکردمان بسیار خوشحالیم. فکر می کنم که ما شایسته راهیابی به مرحله یک چهارم نهایی هستیم و در دودیدار رفت و برگشت بهتر از آنها بودیم.»
By Ghazal Ziariکد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/03/09/2386053/%DA%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%88%D9%84%D8%A7-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D8%A2%D8%B1%D8%B3%D9%86%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%85
2011/3/9
مونتلا: با سربلندی کنار می رویم
مونتلا معتقد است که رم مقابل شاختار تیمی با روحیه نشان داد
سایت گل- وینچنتزو مونتلا مربی رم درپایان دیدار تیمش مقابل شاختار در اوکراین به شدت ناامید بود ولی معتقد است که جلوروسی باید سرش را بالا بگیرد
رم که در دیدار رفت با نتیجه 2-3 مغلوب شاختار شده بود در دیدار برگشت هم با 0-3 در اوکراین مقابل حریف به زانو درآمد تا در مجموع دو دیدار این شاختار باشد که با نتیجه 2-6 به مرحله یک چهارم پایانی برسد.
مونتلا از روحیه شاگردانش در دیدار سه شنبه شب راضی است و در کنفرانس خبری پایانی دیدار گفت:« قبل از بازی از شاگردانم خواستم تا با ثبات بازی کنند و جدای از نتیجه، پیشرفت را در بازی شان نشان دهند. از این نظر واقعا راضی هستم. تا زمانی که تیم ما ده نفره شد، بازی خوبی را به نمایش گذاشتیم. ما در نیمه اول 5 یا 6 شوت درچارچوب داشتیم ولی بعد با کارت قرمز همه چیز تغییر کرد. من در هر صورتی قول داده ام که در مورد داوران صحبت نکنم.»
مربی جوان رم ادامه داد:« جو ورزشگاه جوی فشرده بود ولی مهمترین نکته حفظ حد و مرزها بود. ما باید همیشه زمین مسابقه را با سربلندی ترک کنیم. دست کم سه شنبه شب توانستیم این کار را انجام دهیم. زمانی که من تیم را در دست گرفتم، بازیکنان به خاطر شرایط سخت و منفی جدیتشان را از دست داده بودند ولی سه شنبه شب دست کم، منسجم بودیم و نباید دل شکسته شویم، چون در مسیر صحیحی قرار گرفته ایم.»
در جریان این بازی فیلیپه مکس از زمین مسابقه اخراج شد و مارکو بوریه لو نتوانست یک ضربه پنالتی را برای رم مبدل به گل کند تا اوضاع برای رم خوشایند نشود.
مونتلا در بخش پایانی صحبتهایش در مورد پنالتی از دست رفته تیمش گفت:« همیشه قبل از هر بازی پنالتی زن تیم را معلوم می کنم. در دیدار مقابل لچه و دیدار سه شنبه شب، داوید پیسارو قرار بود این کار را انجام دهد. ولی هرکسی که فوتبال بازی می کند می داند که گاهی وقتها بازیکنان چه حسی دارند. پیسارو به مارکو اجازه داد تا پشت توپ قرار بگیرد. برای مارکو متاسفم پس دفعه بعد خودم پنالتی ها را خواهم زد.»
By Ghazal Ziariکد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/03/09/2386074/%D9%85%D9%88%D9%86%D8%AA%D9%84%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D9%84%D9%86%D8%AF%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D8%A7%D8%B1-%D9%85%DB%8C-%D8%B1%D9%88%DB%8C%D9%85
2011/3/9
اون حرکـت استُپ مـسی تـو گـل اول بـه انـدازه کـل پــول هایی که تو این ورزش رد و بدل میشه ارزش داشـــت :27:.. این آدم هنــرمــنده؛ کلــمات در توصیــفش نـاتوان اند.
دوبــاره باخــتن بهونــه های عجیب غریب شروع شد.. بـا تمام احترامی که برات قائلم، باید بگــم با فن پرسی هم کاری نمیتونستی بکنی.. :)نقل قول:
ونگر: داور با اخراج فان پرسی، بازی را کشت
یه حرکت فوتسالی که فقط یه بار تویه بازی فوتسال برزیل دیده بودم ! :31: گل اول از هر لحاظ بی نظیر بود ! حرکت اینیستا ، پاس تویه عمق بین 4 نفر و هنر مسی ! 16 موقعیت گل ( که فکر کنم تا آخر بازی به 20 هم رسید ! )نقل قول:
اون حرکـت استُپ مـسی تـو گـل اول بـه انـدازه کـل پــول هایی که تو این ورزش رد و بدل میشه ارزش داشـــت .. این آدم هنــرمــنده؛ کلــمات در توصیــفش نـاتوان اند.
Cesc Fabregas: I Take Full Blame For Arsenal's Champions League Exit To Barcelona
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mar 8, 2011کد:http://www.goal.com/en/news/9/england/2011/03/08/2385880/cesc-fabregas-i-take-full-blame-for-arsenals-champions
Footballers On Twitter Today: The Referee Was Good - Jack Wilshere After Arsenal's Defeat To Barcelona
Mar 9, 2011کد:http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2011/03/09/2385918/footballers-on-twitter-today-the-referee-was-good-jack
Arsenal Only Wanted To Play Defensive Football Against Barcelona - Andres Iniesta
Mar 9, 2011کد:http://www.goal.com/en/news/1716/champions-league/2011/03/09/2385953/arsenal-only-wanted-to-play-defensive-football-against-barcelona-
Dani Alves Praises 'Outstanding' Barcelona Performance Against Arsenal
Mar 9, 2011کد:http://www.goal.com/en/news/1716/champions-league/2011/03/09/2385978/dani-alves-praises-outstanding-barcelona-performance-against
Barcelona's Pep Guardiola: The Only Way Arsenal Can Grow Is To Think About The Bad Things They Did Against Us And Improve
Mar 9, 2011کد:http://www.goal.com/en/news/1716/champions-league/2011/03/09/2386028/barcelonas-pep-guardiola-the-only-way-arsenal-can-grow-is-to
Barcelona Were Superior To Arsenal - Xavi
Mar 9, 2011کد:http://www.goal.com/en/news/1716/champions-league/2011/03/09/2386129/barcelona-were-superior-to-arsenal-xavi
خب Maxwell رو آوردد تو چون اگه یه گل دیگه میخورد حذف میشد ! چه اشکالی داره ؟نقل قول:
دانی آلوس و تمجید از بارسای استثنایی
مدافع باشگاه بارسلونا در صحبتهایی به تمجید از عملکرد تیمش مقابل آرسنال پرداخته است
سایت گل- دانی آلوس ستاره برزیلی باشگاه بارسلونا زبان به تمجید از هم تیمی هایش به خاطر عملکرد فوق العاده در مصاف با آرسنال در دیدار برگشت دو تیم در نوکمپ گشوده است.
بارسا که در دیدار رفت با نتیجه 1-2 مغلوب آرسنال شده بود در دیدار برگشت با نتیجه 1-3 به پیروزی رسید و به مرحله یک چهارم پایانی رقابتها راه یافت.
در پایان این مسابقه دانی آلوس به خبرنگار مارکا گفت: «تنها یک بارسلونا و دو دیدار (رفت و برگشت وجود دارد) که ما کار را برای حریفمان بسیار سخت کردیم. در ورزشگاه جو بسیار خوبی حاکم بود. افراد توانستند به خوبی روند بازی را بخوانند و این برای ما بسیار خوب بود.»
2011/3/9کد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/03/09/2386282/%D8%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A2%D9%84%D9%88%D8%B3-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%AC%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AB%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C
آبیدال: خیالم راحت شد
اریک آبیدال از اینکه تیمش به مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا رسیده بسیار خوشحال است
سایت گل- اریک آبیدال مدافع باشگاه بارسلونا از پیروزی 1-3 تیمش مقابل آرسنال در دور برگشت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا که باعث شد این تیم به مرحله یک چهارم پایانی راه یابد احساس راحتی می کند. دو گل از مسی و یک گل از چابی درمقابل تک گلی که بوسکتس به اشتباه وارد دروازه بارسا کرد ، باعث شد تا بارسا در مجموع دو دیدار رفت و برگشت به پیروزی 3-4 برسد.
آبیدال که سه شنبه شب در مرکز خط دفاعی تیمش بازی می کرد در پایان این دیدار به یوفا دات کام گفت: «بازی سختی بود. به ویژه بعد از شکست در انگلیس. فکر می کنم که خوب بازی کردیم؛ به ویژه در نیمه اول. زمانی که بازی به تساوی کشیده شد، حس کردیم که خیلی سخت است تا دوباره همه چیز را از اول شروع کنیم ولی در نهایت تلاش کردیم و به همین خاطر بسیار خوشحالیم. در مرحله یک چهارم پایانی امیدوارم که با لیون روبرو شویم و باید ببینیم که آیا آنها می توانند هفته آینده رئال مادرید را شکست دهند یا نه.»
2011/3/9کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2011/03/09/2386329/%D8%A2%D8%A8%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D9%84-%D8%AE%DB%8C%D8%A7%D9%84%D9%85-%D8%B1%D8%A7%D8%AD%D8%AA-%D8%B4%D8%AF
Carles Puyol donates charity cheque to ICRC
Carles Puyol collected a €100,000 cheque from UEFA before the FC Barcelona-Arsenal FC match which he in turn donated to the International Committee of the Red Cross
محتوای مخفی: Continue....
Quarter-final, semi-final draws set for Nyon
Draws deciding the quarter-final and semi-final lineups in the UEFA Champions League and UEFA Europa League will be
conducted at UEFA HQ in Nyon on Friday 18 March
محتوای مخفی: continue...
source: UEFA.COM
سلام و تبریک به همه ی بارسایی های P30 :40:
بردی بود که باید بدست می اوردیم و آوردیم!:46:
Wowنقل قول:
روی دروازه 19 (10 داخل 7 خارج 2 تیر) به 0
پاس 724 (دقت 84 درصد) به 199 (دقت 59 درصد)
مالکیت 69 به 31
تیم ضعیف (بقول دوستی درپیت) لالیگا هم اینجوری به توپ بسته نمیشه. واقعا آرسنال در رفت! من بیشتر از سبک بازی که دیدار اول هم قیدشو زدن رفتارهایی مثل زدن و اتلاف و کلا حاشیه شون رو بعید می دونستم.
Edit: Beautiful
گویا شما اخر بازی را اصلا نگاه نکردی نه بقیه !نقل قول:
اخر بازی بارسا فقط پاسکاری میکرد و ارسنالیها تماشا حتی وقتی خطا گرفته میشد بارساییها بدون 1 ثانیه تاخیر بازی شروع میکردن
اینم صحنه گل مسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:خخخخخخخخخخخخخخنقل قول:
خیلی وقت بود کسی بارسا رو ندیده بود که تو زمین خودش دفاع کنه و زیر توپ برنه. تبریک به هر دو تیم و طرفداراش
بدون شرح......
بارسلونا محشر بازی کرد......پپ جون اومده تا 3 تا جام با هم ببره....
واقعا مسی گل کاشت.....هر چی نگاه کنی سیر نمیشی تماشایی گل زد....!!!
BARCELONA WINER
نقل قول:
این گل از وصف خارجه .. اینطور گل زدن فقط از پس مسی بر میاد. انیستا هم فوق العاده آماده است، شاید الان آماده ترین هافبک دنیا باشه.
تبریک دوباره به همه دوستان بارسایی و همه دوستان فوتبال دوست.
نقل قول:
بله واقعی واقعی هست و اختلاف یک تیم کاملا برتر نسبت به حریفش نشون میده :46:
این گل کاملا شانسی بود
دقت کنید وقتی اولین ضربرو به توپ زد فکر کرد چیپ زده رفت واسه خوشحالی
ولی بعدش دید توپ هنوز نرفته دوباره یکی دیگه زد که این یکی گل شد.
هیچی نمیتونم بگم !نقل قول:
just looooooooooooooooooool
اصلا کی میگه مسی گل زده؟؟؟نقل قول:
توپ اومد خورد به پاش بعد خیلی اتفاقی و از روی خرشانسی مسی رفت تو گل، نه مگه؟؟؟؟:8:
اقا دمت گرم کلی خندیدیمنقل قول:
واقعا چه بچه های طنز پردازی داره p30
مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیشبینی قهرمان؟
آرسنال - Arsenal 22 11.00%
اینتر - Inter 5 2.50%
بارسلونا - Barcelona 53 26.50%
بایرن مونیخ - Bayern Munich 20 10.00%
تاتنهام - Tottenham 4 2.00%
چلسی - Chelsea 7 3.50%
شاختار دونتسک - Shakhtar Donetsk 0 0%
شالکه - Schalke 0 0%
رئال مادرید - Real Madrid 48 24.00%
رم - Roma 0 0%
کپنهاگن - Copenhagen 0 0%
لیون - Lyon 0 0%
مارسی - Marseille 0 0%
منچستر یونایتد - Manchester United 31 15.50%
میلان - Milan 10 5.00%
والنسیا - Valencia 0 0%
راي دهنده: 200.
March 09, 2011
گزارش ویژه: تاتنهام به دنبال حذف میلان
میلان با مشکل مصدومیت و محرومیت بازیکنانش روبرو است. آیا آنها می توانند در خانه تاتنهام شکست خانگی را جبران کنند؟
سایت گل – تاتنهام می تواند با بردن میلان خود را به عنوان کاندیدای جدی فتح لیگ قهرمانان نشان دهد. آنها میخواهند همان طور که اینتر، قهرمان فصل پیش را در مرحله گروهی بردند میلان را هم پشت سر بگذارند.
اسپرز در اولین فصل حضور در لیگ قهرمانان بسیار فراتر از رویاهایش ظاهر شده و 18 گل در مرحله گروهی زده است.
آنها در سنسیرو نمایش دفاعی خوبی داشتند و یکی از بزرگان اروپا را در خانه حریف بردند. گل عالی پیتر کراچ امتیاز فوقالعادهای برای تاتنهام به ارمغان میآورد، و لندنیها تیمی شدهاند که بقیه خیلی دوست ندارند به آنها بخورند.
ردنپ که تیمش در مرحله گروهی میلان را سه بر یک برد، گفت که همچنان تهاجمی بازی خواهد کرد: «هنگامی که در دیدارهای رفت و برگشت برتری دارید، اگر عقب بنشینید و فکر کنید که برتری از آن شماست خود را به دردسر میاندازید.
ما باید به این بازی مانند دیداری منفرد نگاه کنیم. طبیعی نیست که برای 90 دقیقه دل به برتری یک بر صفر خوش کنیم.
ما تیمی هجومی به زمین میفرستیم و به این ترتیب باید بازی کنیم.»
اسپرز یکشنبه مقابل ولورهمپتون به تساوی سه بر سه رسید و هرچند نتیجه ناامیدکننده بود، ولی ردنپ خوشحال است که گرث بیل 20 دقیقه را خوب بازی کرد و مشکلی نداشت، و جرمین دفو دوباره به روند گلزنی برگشت.
بیل که در خانه و سنسیرو اینتر را آزار داد، شش هفته را به دلیل مشکل کمر از دست داد اما چهارشنبه حاضر است و میتواند به سمت چپ تیمش عرض بدهد و خطر آرون لنون در سمت راست را تکمیل کند.
رافائل فاندرفارت که پشت اکثر درخشش هجومی تیم بوده هم قاعدتا از مصدومیت ساق پا رهایی مییابد و به بازی میرسد.
دفو یکشنبه دو گل زد که اولین گلهایش در لیگ پس از 11 ماه بود. رومن پاولیوچنکو هم گل زد و کراچ هم به دنبال گلزنی مجدد در اروپا است. ردنپ گزینههای خوبی دارد.
اما میلان، صدرنشین سری آ پس از باخت در دیدار رفت سه بازی پیاپی را در ایتالیا برد، اما آنها چندین بازیکن کلیدی خود را ندارند و رکورد خوبی هم در خانه انگلیسیها ندارند.
میلان، قهرمان هفت دوره اروپا در 14 سفر به انگلیس، تنها یک برد کسب کرده و 9 بار باخته است، از جمله فصل پیش که در همین مرحله مقابل منچستریونایتد چهار بر صفر خرد شدند.
کوین پرینس بواتنگ، هافبک آنها شاید نتواند مقابل تیم سابقش بازی کند، چرا که در پیروزی یک بر صفر شنبه در خانه یوونتوس دچار مشکل مچ پا شد.
غیبت او مقابل تاتنهام ضربه سختی برای میلان است، چرا که آندرهآ پیرلو و ماسیمو آمبروزینی مصدوماند، مارک فانبومل مجوز بازی ندارد و جنارو گتوزو هم محروم است. ماسیمیلیانو آلگری، مربی تیم باید کلارنس سیدورف، متیو فلامینی و الکساندر مرکل جوان را به میدان بفرستد، ای این که مارک یانکولوفسکی مدافع چپ را به جلو بیاورد. این بازیکن اهل چک بیش از یک سال عملکرد ضعیفی داشت ولی اخیرا کاری کرده که منتقدان را خاموش کرده است.
آدریانو گالیانی، مدیر اجرایی میلان میگوید: «بازیکنی که در حال حاضر واقعا دوست دارد و بسیار عالی کار میکند، یانکولوفسکی است.»
الکساندر پاتو احتمالا از سرماخوردگی نجات مییابد تا جانشین آنتونیو کاسانو شود که او هم مجوز حضور در اروپا در این فصل را ندارد.
2011/3/9کد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/03/09/2386548/%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D8%AA%D8%A7%D8%AA%D9%86%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D9%86%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86
جیان فرانکو زولا: میلان می تواند تاتنهام را شکست دهد/ تیم تاتنهام جوان و کم تجربه است
تیم ایتالیایی در دیدار رفت در خانه 1-0 مغلوب حریف انگلیسی شد و اکنون کار دشواری در وایت هارت لین در پیش دارد
سایت گل- جیان فرانکو زولا، ستاره سابق فوتبال ایتالیا، معتقد است میلان می تواند در دیدار برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان تاتنهام را شکست دهد و راهی مرحله بعد شود.
تیم ایتالیایی در دیدار رفت در خانه 1-0 مغلوب حریف انگلیسی شد و اکنون کار دشواری در وایت هارت لین در پیش دارد.
با این وجود زولا به روسونری ایمان دارد و معتقد است الکساندر پاتو می تواند تیمش را به سوی قهرمانی هدایت کند.
او در مصاحبه با روزنامه گاتزتادلو اسپورت گفت:" میلان از شانس زیادی برای صعود به مرحله بعد برخوردار است. تاتنهام تیم خوبی است اما آنها جوان و کم تجربه هستند."
زولا همچنین در مورد سیستم پیشنهادی اش برای میلان گفت:" آنها باید باز بازی کنند زیرا این باعث ضربه پذیر شدن خط دفاعی تاتنهام می شود.
میلانی ها باید هوشیار باشند و از این مسئله بهره بگیرند. به نظر من از نظر تاکتیکی فکر می کنم این دیدار نسبت به دیدار رفت برای میلانی ها ساده تر است.
آنها باید روی پاتو حساب کنند. او می تواند با سرعتش به تیم انگلیسی ضربه بزند."
2011/3/9کد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/03/09/2386539/%D8%AC%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%DA%A9%D9%88-%D8%B2%D9%88%D9%84%D8%A7-%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86-%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7%D8%AA%D9%86%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D8%A7-%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA-%D8%AF%D9%87%D8%AF-%D8%AA%DB%8C%D9%85
خوان ماتا: متاسفم، ولی این آخرین بازی رائول در لیگ قهرمانان است!
علی رغم گل خارج از خانه ای که رائول برای شالکه به ثمر رساند، ماتا معتقد است دیدار برگشت دو تیم، آخرین بازی کاپیتان سابق رئال در لیگ قهرمانان است
سایت گل- خوان ماتا، بازیکن والنسیا، معتقد است تیمش در دیدار رفت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان مقابل شالکه باید به پیروزی می رسید. والنسیا و شالکه در دیدار رفت در مستایا به تساوی 1-1 رسیدند و اکنون تیم اسپانیایی باید در گلزن کرشن گلزنی کند.
علی رغم گل خارج از خانه ای که رائول برای شالکه به ثمر رساند، ماتا معتقد است دیدار برگشت دو تیم، آخرین بازی کاپیتان سابق رئال در لیگ قهرمانان است.
ماتا در مصاحبه با سایت یوفا گفت:" ما در دیدار رفت همان طور که می خواستیم با یک گل پیش افتادیم اما نتوانستیم برتری مان را افزایش دهیم و همان طور که می دانید در لیگ قهرمانان تیم هایی حضور دارند که در بالاترین سطح هستند و در هر زمان می توانند گلزنی کنند، به ویژه وقتی بازیکنی مانند رائول را در اختیار داشته باشند.
او بهترین گلزن تاریخ چمپیونزلیگ و بازیکن بسیار باهوشی است.
ما واقعا به دنبال پیروزی مقابل تیم آلمانی هستیم و تردیدی نداریم که می توانیم نتیجه ای که می خواهیم را به دست بیاوریم. بسیار متاسفم اما این دیدار آخرین بازی رائول در لیگ قهرمانان خواهد بود.
من این شانس را داشتم که سال گذشته، زمانی که برای تیم جوانان رئال بازی می کردم، با او صحبت کنم. او همیشه مراقب بازیکنان جدید تیم است و به ما توصیه های زیادی می کرد.
فکر می کنم او الگوی فوق العاده ای برای بازیکنان دیگر است."
2011/3/9کد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/03/09/2386563/%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%A7%D8%AA%D8%A7-%D9%85%D8%AA%D8%A7%D8%B3%D9%81%D9%85-%D9%88%D9%84%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D9%88%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86
از باخت آرسنال واقعا ناراحت شدم داور بازی با اون اشتباه بچه گانه (اخراج فان پرسی)تیم محبوب منو نابود کرد.
راستی کسی آدرس ایمیل ماسیمو بوساکا رو داره میخوام یه ایمیل تهدید آمیز واسش بفرستم:21:
خیلی ببخشید از پاس دادن یا گل زدن با کمر که خیلی بهتر بود!نبود؟!نقل قول:
البته تا جایی که یادمه رونالدینیو هم چندباری پاس با کمر داده بودنقل قول:
ولی من یادم نمیاد رونالدینیو گلی مثل گل مسی زده باشه...نقل قول:
برد بارسلونا رو به تمام طرفداراش تبریک میگم
و میخواستم بپرسم کسی می دونه بازی های لیگ قهرمانان از کدوم شبکه ها پخش میشه ؟
چون ظاهرا شبکه 3 تو برنامه پخشش بازی های برگشت هفته بعد رو پخش نمیکنه
نقل قول:کد:http://liveonsat.com/index.html
کدوم گل مسی؟نقل قول:
مث گل اول مسی که خواست با چیپ گل بزنه ولی چون توپ به دروازبان برخورد کرد دوباره مجبور شد بهش ضربه بزنه و باعث شد جو بعضیا رو برداره که مسی با چیپ دروازبانو دریبل کرده؟
اگه این گل منظورته که موافقم،رونالدینیو همچین گلی نزده.
نقل قول:
دوست من خودتو خسته نکن این دوستان حسادت چشمانشونو کور کرده
کلا بعضی ها حرفهایی میزنن که باعث لطافت روح فروم میشود شما فقط پستهاشون را ببین و یک لبخند بزن :27:
چرا رفیق احتمالا پخش کنهنقل قول:
فردا یا پس فردا برو توی سایت tv3.ir احتمالا میزنه
مگه من گفتم اشکالی داره؟! :18:نقل قول:
دقت کردین، هر سه گل بارسا کار سه بازیکن برتر سال 2010 بود؟ گل اول پاس اینیستا + گل مسی. گل دوم، اینیستا به ویا، ویا به ژاوی که اونم گل کرد. گل سوم هم اگر اشتباه نکنم پاس ژاوی به پدرو بود که پنالتی شد و مسی زد.
یه چندتا نظر تو تاپیک اسپانیا دیدم ترجیح دادم اینجا جواب بدم.....1بازی رو بردید دیگه این چه طرز صحبت کردنه طرفدارهای بارسلون؟؟؟
ارسنال رو بردید"کل لیگ انگلیس رو زیر سوال بردید!!
همین ارسنال تیم دوم انگلیس تیم اول اسپانیا رو شکست داده بود...اون موقع ارسنالی ها همچین حرفی زدند؟
پارسال رئال رو لیون حذف کرد پس لیگ فرانسه بهتره؟؟؟!!!!
خیلی عجیب نظر میدید...کل لیگ انگلیس رو بردند زیر سوال....کل بازی های سخت بارسلونا مقابل رئاله!!!بقیش تمرینه...مثل انگلیس اون فشردگی و تیم های قدر رو نداره....نکنه منکر تک قطبی بودن اسپانیا هم میشید؟؟!!!!
سلام به همه عزیزاننقل قول:
دوست من خواهشا شما که انتی بارسایی تیر هستی در مورد بارسا صحبت نکن تیم ما هر چی باشه از تیم شما بهتره
حالا یک Flashback به 3 هفته پیش میزنیم تا نظریه شما هم رد بشه ^^
نقل قول:تو بازی دیشب هم ثابت شد پپ گواردیولا خیلی از ونگر سر تر هست ^^نقل قول:
نقل قول:بله عمرا اگر دیشب دفاع کرده باشه :18::31:نقل قول:
نقل قول:فقط شما خوشحال نمیشی طرفداران همه تیمهای دیگر وقتی بارسا ببازه خوشحال میشن چون قدرت نفرت میاره و قدرت بارسا باعث شده جو ضد بارسایی تو طرفدارهای تیمهای دیگر بوجود بیاد :46:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
بله مدیر عزیز دیشب به لطف بازیکنان همه بچه ها به جواب شما رسیدن :40:نقل قول:
امسال تیم شما از ما کامل تر بود یا هنوز میگین این تیم کاملتون نیست ؟:31:نقل قول:
کجانی شما ؟:ینقل قول:
نقل قول:
یک اتفاق بود که بچه ها دیشب جبران کردن ^^:31:
نقل قول:نقل قول:
شوخی میکنی؟ ونگر هم دیشب قافیه بد به پپ گواردیولا بخت :27:
نقل قول:just loooooooooooooolنقل قول:
دیشب الوز از نصری همبرگر ساخت نه؟ :ینقل قول:
هیچی 90% مفقود میشوند :ی و 10% با بهانه های واهی پیروزی بارسا را لوث میکنندنقل قول:
Agreeنقل قول:
الان باز به همون حالت hidden برگشتن :27:نقل قول:
والا ما تیمهای در پیت اسپانیا هم مثل ارسنال نتونستیم به توپ ببندیم:31: (لطفا بازی یکبار دیگر نگاه کنید و در اخر به امار بازی دقت کنید)نقل قول:
نقل قول:والا ما هم وقتی میبریم همه از این بهانه ها میارن گل مسی شانسی بود پنالتی نبود , افساید بود , اخراج نباید میکرد اخراج باید میکرد =))) بگم باز؟:ینقل قول:
تا دست و پا بسته را چطور تشریح میکنید :31:نقل قول:
احتیاج به این کار نبود اشک بازیکنان ارسنال این کار را انجام داد :27:نقل قول:
خوب نظرات کارشناسی 90 درصد ارسنالی های عزیز را به روایت تصویر نظاره کردیم به امید روزی که باز از hidden بودن در ایند :d
good luck
دقیقا درسته...اومد چیپ بزنه ولی نگرفت...نقل قول:
اگه ميشه يكي از دوستاي باغيرت بارسايي يه لطف بزرگ بكنه
و فيلم گل اول و دوم بارسا رو اينجا يا توي تاپيك مربوط به فيلم آپلود كنه به ويژه گل اول
من متاسفانه نتونستم بازي رو ضبط كنم
حيفه اين يادگاري رو نداشته باشيم
مرسي
نقل قول:این لینکشه اگه نمیتونین ببینین بگین رو مدیا براتون آپ کنم.کد:http://vimeo.com/20809364
احتمالا اگه این گزارش ایران پخش میکرد میخواستن طرف رو اعدام کنن :دی