ازيز جان اينو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه مي زني مي ري تو يه سايت دي گه بنام fupload اين و دوباره تو اونجا ايبارت Download the file رو ميزني دانلود مي كني OK
Printable View
ازيز جان اينو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه مي زني مي ري تو يه سايت دي گه بنام fupload اين و دوباره تو اونجا ايبارت Download the file رو ميزني دانلود مي كني OK
عزيز جان اينو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه مي زني مي ري تو يه سايت دي گه بنام fupload اين و دوباره تو اونجا ايبارت Download the file رو ميزني دانلود مي كني OK
علان آدرس جديد دانلودرو مي دم
534 Kb حجمشه
خوب رو اين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بين درست شد البته اينجاي كه فايل رو گوزاشتم فقت با آن بودن كار ميكنه
خوب رو اين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بين درست شد البته اينجاي كه فايل رو گذاشتم فقت تا من تو اينترنت هستم كار ميكنه ديسس شم آدرسش اوز ميشه اگه كار كرد بگين .plz
كار كرد . اگه كار نمي كنه بگين . آدرس جديد بيم.
radbehnam جان كار كرد
تراينر ها كار كر دن يكي جواب بده aloooooooooooooo
فقط میتونم بهت بگم دستت درد نکنه
واقعا دمت گرم
مشکل من این بود که با epsxe160 نکردم.
خوب برو حال كن و با خوشحالي شما خستگيم در رفت
اگه سوال داري بگو ؟؟؟؟؟
عكس بزارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
كسي نيست عكس بزارم؟
اگه از شهر داری بزار.نقل قول:
به مهمان خوش آمديييييي
اگه جواب من 2 سال 2 سال بدي نمي زارم :19:نقل قول:
خوب راستي تراينرو دانلود شد
قبلا هم دانلود کرده بودم ولی با epsxe152 کار میکردم.نقل قول:
باید میگفتی مخصوص epsxe160.
عكسارو ديدي سيو اونو بزارم .
سيو عكساي قبلي رو بزارم
اصلا تو شهر رفتی؟
من رفتم ولي سيو اون پاك شده . دقيقن 2 هفته پيش و عكساي رو كه گزاشتم مال بازي تازمه و بايد سب كني من دوبار 3 سال اولو تموم كنم بعد مي زارم من 2 بار به شهر رفتم و همينتور سك هاي كه از شهر خريده بودم و .....
و بايد بگم به پدر inn ماهي بزرگ بده دقيقن 70 تا و يا بيشتر زود با شما سميمي ميشود
و بايد بگم به پشربت بده دقيقن 50 تا و يا بيشتر زود با شما سميمي ميشود
اگه میشه شرایط شهر رفتن رو بگونقل قول:
و بايد بگم به پدر may شيرطلاي بده دقيقن 41 تا و يا بيشتر زود با شما سميمي ميشود
من اول با تمام احالي دوست شدم جوري كه ساعت 7 صبح مي تونستم برم داخل 2 با كارن ازدواج كردم 3 مز رعمو درست 100% كردم (البته با رمز) و غذا رو تا جاي كه مي تونستم درست كردم و از همه مهم تر تمام ماهيها و تمام توتفرنگي و بزرگ شدن و همينتر قلب بچم 10 كردن و خيلي ديگه
بهنام جان بايد بگم در بازي 5 يا 6 شهر داريم وبا اسمهاي مختلف
6 تا شهر اونم تو یه cd!!نقل قول:
خوب من دیگه رفتم
فکر کنم من و تو دوتایی پنج شیش صفحه ای پست دادیم.
باي معفق باشي
مي گم مخوام سيو خودمو بزارم
اينم سيو من كه عكساشو گزاشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sstates.rar
Save Harvet Moon Back To Nature
اينم سيو من كه عكساشو گزاشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sstates.rar
Save Harvet Moon Back To Nature
اگه خوشتون اومد بگين