سلام
دوستان بهترین تیغ برای اصلاح صورت با پوست حساس چه مارکیه ؟ مچ تری ، فیوژن یا ... ؟ بهترین حالت برای پوست حساس که نرم ترین اصلاح رو داشته باشه .
Printable View
سلام
دوستان بهترین تیغ برای اصلاح صورت با پوست حساس چه مارکیه ؟ مچ تری ، فیوژن یا ... ؟ بهترین حالت برای پوست حساس که نرم ترین اصلاح رو داشته باشه .
سلام فیوژن 5 با ویبراتور خیلی خوبهنقل قول:
ولی یک چیزی بگم خمیر اصلاح ریش رو استفاده بکنین که اون هم من GIBBS رو پیشنهاد میکنم
اینطوری میتونی یک روز در میون خیلی راحت از شر این موها خلاص بشین
بگو آخه خدا این مو چی بود تو آفریدی!
موفق و :11:موئید باشین
سپاس دوست عزیزنقل قول:
فیوژن 5 ساخت کجاست و چه قیمتی داره ؟
یه دونه مچ تری با ویبراتور موجوده که من تا به حال استفاده نکردم ، اینی که شما گفتید خیلی تفاوت داره و برای پوست حساس و نازک مناسب تره ؟
خواهش میکنمنقل قول:
والله میگن که آلمانی هست
قیمتشم الان نمیدونم چنده ولی باید دور بر 15 تومن باشه با 5 تا هم تیغ اضافه
البته اگه تو بازار پیدا بشه.نقل قول:
---------- Post added at 03:06 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------
والا من تا بحال ندیدم پول کم بدی یه چیز درست و حسابی بخری. خودم قبلاً یه فیلیپس داشتم که ارزون خریدم ولی وقتی میخواستم ریشمو اصلاح کنم انگار میخوام با عزرائیل طرف بشم.با این مبلغ میتونین مدلهای فیلیپس رو انتخاب کنید ولی توقع آنچنانی نداشته باشین که نه جوش یزنه نه درد بگیره و نه قرمز بشه صرتتوننقل قول:
ریش تراش برقی PHILIPS هم که مدل HQ-1095 رو دوستان استفاده کردن عالی بوده
قیمتش هم باید 60 الی 70 باشه
تعداد تیغ هاش هم پنج تا هست که کاملا روی صورت میخوابه
ضمنا قابل شستشو هستش
اون قسمت عقبش هم که دندونه دار هست برای صاف کردن خط ریش هست خیلی قوی شده و خوب کار میکنه
شارژ هم میکنی تا 16 ساعت میتونی ازش استفاده کنی
خلاصه عالیه
ساخت کشور هلند هم هست
میشه عکسشو بذارین ما هم ببینیم؟نقل قول:
عکس ازش نبود توی نت ولی خودم دارم!
---------- Post added at 12:53 AM ---------- Previous post was at 12:51 AM ----------
دوستان کسی هست کرم باله آ از کشور آلمان رو استفاده کرده باشه؟
یا اطلاعاتی فنی درموردش؟!
سلامنقل قول:
ریش تراش شما (790cc) موقع اصلاح از کناره های فویل مو نمیریزه ؟
مال من که 360 کمپلت است بعد از اینکه مقداری اصلاح کردید کم کم خورده موها از کناره ها (محل اتصال فویل با سر ریش تراش ) بیرون میریزه ، مخصوصا زمانی که ریش بلند تر باشه خورده موی بیشتری میریزه برای همین من همیشه از یک حوله به عنوان پیش بند استفاده میکنم درست مثل بچه ها :31::20: از همون اول این حالت رو داشت به نظر میرسه الان بیشتر شده در ضمن ریشتراش من فویل و تیغه با هم یک تیکه نیستند و فویل جدا برداشته میشه و بعد میتونی تیغه رو بر داری .
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما اطلاع دارید که فویل زنبوری برای مدلهای پایینتر براون هم تولید شده مثلا مدل 8995 (360 کمپلت) ؟
تا بتونیم مثل شما این فویل جدید رو تهیه کنیم ، مال من هم مثل مدل قبلی شما اسمارت فویل است .
بچه ها من میخوام برم کیش یه ریش تراش خوب میخوام از اونجا که هیچ اطلاعی ندارم چند تا سوال دارمک
1.ریش تراش با ماشین اصلاح فرق داره؟
2.براون بهتره یا فیلیپس؟
3.با اینا ریشمو بزنم آیا مثل تیغ فیوژن صورت رو صاف میکنن؟
خواهشا تا قیمت 160 تومان یه مدل پیشنهاد بدین.
1.ریش تراش اونان که ریشو از ته میزنن ولی ماشین اصلاح خیر ریشو کوتاه میکنن مثل موزرنقل قول:
2. بنظر من براون
3.بله اگه با ریش تراش اصلاح کنید از ته میزنن
تا 160 فک نکنم براون بتونید گیر بیارین ولی اگه براون بشه پیدا کرد بهتره
من به تازگی یه فیلیپس qc5550 خریدم و میخواستم بگم د مقایسه با کروزر 3 که داشتم واقعا عالی عمل میکنه....مثل اینه که ژیلت فیوژن رو یه بار در جهت رویش و یه بار در خلاف جهت رویش بزنید از یه فروشگاه اینترنتی خریدم 104000 تومن.....
سلامنقل قول:
حدود 3 ماه قبل برای پدرم ریش تراش فیلیپس hq8240 به قیمت 156 هزار تومان خریدم اگر پوست صورت شما معمولی است این ریش تراش مناسب و به صرفه ای است ، فقط خط زن خوبی نداره ولی قسمت ریشتراش عالی عمل میکنه ، شما اگر مدل بعدی این سری یعنی 8250 رو بگیری یه پایه و یه چراغ نشانگر خالی شدن شارژ بهش اضافه میشه و قیمت هم حدود 20 هزار تومن گرونتر است .
سلام دوستان.
بادی گروم خوب چی پیشنهاد می دین؟
فقط سوزش و خارش نداشته باشه ، قرمز هم نکنه.
پیشاپیش تشکر:11:
فک کنم این ماشین برای سر بکار میره نه برای صورت!!!!نقل قول:
اگه قیمت مهم نیست فیلیپس TT2040نقل قول:
مرسی از معرفیت ، قیمتش چنده؟ تو بازار موجود هست؟نقل قول:
همونطور که توی عکس پیداست این سری مخصوص شیو هستش :نقل قول:
سلام دوستان
همونطور که گفتم من Panasoni LV81-K رو از اینجا خریدیم. الآن برای 2 ماه میخوام بیام ایران و باید مایع شستشو رو اینجا از station خارج کنم. مدل کارتریج این WES035 (عکس زیر) هستش. خواستم ببینم این تو ایران هست یا مجبورم یکی از همینجا بقیمت 11 یور (فکر کنم حدود 18 تومن) بگیرم؟
WES035
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون . . .
سلام انشالله به سلامتی استفاده کنید ، اگه با کارتریج مدل قبلی پاناسونیک یکی باشه گیرتون میاد اما اگه تفاوت داره بهتره از همون جا بخرید البته با توجه به گرون شدن دلار به نظرم به صرفه است همون جا بخریدنقل قول:
لطفا در مورد این ریشتراش و کیفیت اصلاح نظرتون رو بگید چون فکر کنم اولین نفری هستید که این محصول رو خریده ، تا دوستان از نظرات شما استفاده کنند .
من پاناسونیک مدل ES-LA93 دارم کارتریجش همین WES035P هستش مثل همین مدل که عکسشو گذاشتین ایران هم پیدا میشه.شما که دارین میاین ایران میتونین از اونجا جنس بیارین؟نقل قول:
من امروز اولین بار با ریش تراشم صروتم رو اصلاح کردم در یک کلام بگم خیلی خیلی عالی هستش بنظر من حرف نداره به هیچ وجه صورتو اذیت نمیکنه
سلام. نه متاسفانه در مورد مدل های دیگر اطلاع ندارم.نقل قول:
سلام
من چند روزه LA 92 از پاناسونیک رو خریدم به قیمت 435 تومن... از همون بار اول هم مشکلی برای صورتم نداشتم اما زیر گلو رو کامل نمیزنه و مو میمونه... کسی داره که بتونه راهنمایی کنه ؟
با تشکر
سلام دوستان
دوستان اگه به سوال های من جواب بدین خیلی ممنون می شم
1.ریش من بسیار بسیار ضخیم و فوق العاده پر پشت و خوابیده هست و جهت رشد مشخصی نداره (بچه ها به ریشای من می گن موکت:31:) ایا ماشین ریش تراش می تونه بدون دردسر و هرگونه اذیت از ته اصلاح کنه(دوستان لطفا ماشین چمن زنی معرفی نکنید:31:)
2.حداقل بودجه برای خرید که با این شرایط من سازگار باشه چقدر هست؟( مدت شارژ و شستشو اتوماتیک و.... اصلا مهم نیست)
3.با این اوصاف چی پیشنهاد میدید؟
با سپاس بسیار فراوان:40:
من مدل LA93 رو دارم و خیلی خیلی ازش راضی هستم زیر گلو رو خیلی خوب میزنه مثل ژیلت اصلاح میکنه هر یه روز در میون ریشمو میزنم و عالیه نه درد داره نه زیر گلو قرمز میشه.کل زمانی که من صورتمو اصلاح میکنم 2.5 دقیقه هستش.شما چند بار زیر گلو رو به دقت بکش مشکل حل میشه.نقل قول:
چند وقته باهاش اصلاح میکنید؟
بودجتون چقدره؟نقل قول:
دوست عزیز بودجه ای در نظر نگرفتم می خواستم بدونم حداقلش چقدره البته منظورم حداقل بهترین کارایی مثلا ممکنه دو تا ماشین باشه یکی 300 ودیگری 200 ولی از نظر اصلاح در یه سطح باشن و اونی که 300 به خاطر مسایل جنبی جدید بودن و.... گرون باشه اونی که واسم مهم هست اینه که از ته بزنه و ابدا اذیت نکنه (جوش و قرمزی و زیر گلو )
ممنون از پاسختون:11:
سلام
حالا بچه ها خودمونیم از این بحث ها ب
بگذره کسی از کرم آلمانی باله آ استفاده نکرده که اپیلاسیون دائمی میگن هست؟
Take care:40:
نقل قول:
من یه هفته نشده خریدم و دو بار اصلاح کردم... صورت مشکلی نداره ولی زیر گلو رو چند بار هم میکشم باز میمونه...از خود نمایندگی آژند خریدم...
بنظر من براون سری7 خوبه.پاناسونیک la92 هم خوبه.نقل قول:
تبلیغات شبکه های ماهواره ای همشون چرت و پرته.مگه میشه آدم با این قیمت از شر موهای زائد برای همیشه خلاص شد؟؟؟؟پس چر مردم میرن لیرز استفاده میکنن که اینقد گرونه؟گول اینا رو نخوریدنقل قول:
این عادیه.شما باید 20 روز الی 1 ماه استفاده کنید صورتتون به ریش تراش عادت کنه بعد میبینید که خیلی عالی صورتتونو اصلاح میکنه.به هیچ وجه نگران نباشید کمی صبر داشته باشین همه چی حل میشه.نقل قول:
من می خوام یه ریش تراش بخرم... پوستم هم معمولی؛ حساسیت خاصی نداره
خودم ES-LT50 پاناسونیک رو دیدم، چطوره؟
اگه چند نمونه دیگه هم معرفی کنین ممنونم
پست دوبار زده شد :31: (ویرایش کردم) شرمنده
قیمتش هم 190 گفت طرف
پایه شستشو براتون مهم نباشه ماشین خوبیه البته میتونید پس از هر بار اصلاح سر ماشینو زیر آّب بشورید.ارزش پولی که میدین رو داره.همین حدود 190 باید باشه.نقل قول:
یه ریش تراش می خوام که هم برای صورت مناسب باشه و هم برای بدن . فرم صورتم لاغره و ریشم یکم زبره . حتما صورتو با صفر بزنه . ضد آب باشه و حداکثر 200 تومن .
به نظرتون چی بگیرم ؟
همین مدل ES-LT50 که دوستمون میخواد بگره خوبه به قیمتش می ارزهنقل قول:
سلام دوستان
من میخوام یه ریش تراش خوب بخرم که ریش رو از ته بزنه و کارکردش خوب باشه!ضمنا پوست من نسبتا حساس هست
لطفا مارک و مدلی رو که معرفی می کنید با ذکر قیمت باشه.ترجیحا بین 100 تا 200هزار تومن
منتظرم...
نقل قول:
سلام
ممنون از پاسخگویی شما:40: نمیدونم چرا دکمه تشکر ندارم من(شاید بخاطر تازه وارد بودن به این فروم باشه)
نظرتون در مورد LV81 چیه ؟ چون من هنوز اون پکیج شستشوش رو باز نکردم هنوز شاید ردش کنم بره(هر چند که خیلی خوب شیو صورت رو میکنه)...5 تیغه هست و در بقیه امکانات شبیه همین la92.... بنظرتون میتونم 400 ردش کنم و کلا ارزش داره این کار ؟
با تشکر
سلام
یه سوال بنیادی اصلاح با تیغ کمتر اسیب به پوست میرسونه یا ماشین ریش تراش؟
کسی تا حالا از ES-LT50 پاناسونیک استفاده کرده ؟ گردن و خوب اصلاح میکنه ؟
تو این رنج قیمت مدلای بهتری هم هست ؟
خواهش میکنم دوست عزیز وظیفم بود.نقل قول:
در حال حاضر بهترین ریش تراش دنیا همین LV81 هستش.چرا میخواید بفروشینش؟اگه فکراتونو کردین من میتونم راحت بفروشمش فقط باید چند روز صبر کنید.میشه شمارتونو بهم بدین؟
شک نکنید ریش تراش.چرا؟تیغ مستقیم با صورت شما تماس داره و شما دارین تیغ رو میکشین روی پوست که ضررش خیلی بیشتره نسبت به ریش رتاشنقل قول:
نمیدونم هنوز براون سری5 پیدا میشه یا نه ولی براون هم ریش تراش خوبیه اما بنظر من به پای این پاناسونیک نمیرسه.13000 دور در دقیقه دور موتورشه.نقل قول:
سلام دوستان
نظرتون در مورد سری نیوا فیلیپس چیه؟
دوتا مدل داره:
تومان HS8420-------- 154000
تومانHS8440-------- 237000
البته من که چیزی از تفاوتشون دستگیرم نشد کسی اگه میدونه یا کار کرده باهاش ممنون میشم راهنماییم کنه