من زنگ زدم تیستر گفت داریم 850 :31:
Printable View
من زنگ زدم تیستر گفت داریم 850 :31:
نقل قول:
زنده باشید . صداش خیلی بلند نیست .. اونقدر هم کم نیست که بشه عیب حسابش کرد . در کل خوبه . ما که راضی هستیم . . :46:
بابا این فروشنده ها انگار حالیشون نیست من هر چی تاکید می کنم cpu i5 480M-2.66GHz گرافیکش geforce 540 اصلاً توجه نمی کنن فقط میگن i5 و گرافیک 1G . آخه i5 و گرافیک 1G جند تا مدل هست با یه قیمت(مدلای پایین تر هم هست) حالا می ترسم آخر سر مدل پایینه رو سفارش بدن بعد از کلی تحقیق !
سلام دوستان
من هم این مدل رو گرفتم اما با کانفیگ ci5 560,2.53 میخواستم, ci5 580 2.66 بگیرم گیرم نیومد...گفتم 0.13GHZارزش صبر کردن رو نداره.....
از شیراز گرفتم 850با گارانتی سازگار.....البته تعجب کردم چون لینوکس روش نصب نبود!!!!!!!!!!!!1
سی دی درایوراش هم فقط همراهش بود لینوکس سی دیش نبود...
سوالی دارید بگید...
از قیافش خوشم اومد خوشم اومده ... اما کیبوردش عالی نیست ....
مبارکتون باشه . 750 واقعاً ؟ راستی مدل گرافیک چیه ؟ Geforce 320M یا Geforce 480M ؟ کیبوردش عربی که نبود ؟راستی کیف همراهش نبود ؟نقل قول:
راستی دوستان من اگه بگیرم بعد پارتیشن بندی و نصب ویندوز 7 رو بلد نیستم . شما خودتون نصب کردین ؟
چطور 750 بوده ؟نقل قول:
تو سایت سازگار زده 849 چند وقت پیش هم 809 بود ولی ارزونتر ندیدم
دوست عزیز خود سازگار هم یک روز می بینی موجودی داره یک روز نه.مثلا من به چاره سفارش دادم گفتن هست گفتم خانوم پول واریز کردم نگین موجود نیست اونم گفت احتمال داره اینطور بشه چون ما از سازگار استعلام میکینم میگن داریم گفت همون لحظه درخواست انجام بشه واریز بشه میفرستن.من یک روز صبر کردم دوباره گفتم می خوام می خوام پول رو واریز کنم که استعلام کرد سازگار گفت ندارن فرداش دوباره زنگید گفت سازگار گفته داره البته اگه الان بخوایید چون امکان داره فردا نداشته باشن.نقل قول:
خود سازگار هم هر روز موجودیش فرق میکنه.
بله،فكرنميكنم سازگار با توجه به اين كه اخر ساليم ديگه وارد كنه.نقل قول:
سازگار فعلا به تمام نمايندگي هاش گفته كه،نميتونيم قول توزيع دوباره رو تو اين سال بديم.
بالاخره چیکارکنیم؟
واقعا گیج شدیم
جااااااااااااااااااااااان ن ن ن ن کاکو انگار خیلی خوشحالی؟!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
اونوقت این کانفیگ ci5 560,2.53 و کانفیگ ci5 580,2.53 رو شخصآ براتون سفارشی ساختن؟!!!! این 560 و 580 رو من تا حالا ندیدم !!!!!!!!!!
خوشحالی اومدی بچه های مردمو سر کار بزاری یا ریاضیاتت یکم مشکل داره؟
شما که 750 احتمالآ با گرافیک ATI Radeon HD 5470 512MB نخریدین؟؟؟
مثل اینکه نوت بوک جالب خوشم امد ولی اگر رمش قابل افزایش به ٦ یا ٨ بود عالی می شد.چند تا سوال دارم امید وارم جوابم را بدین .١. پردارندش چند بیتی هست ٣٢ یا ٦٤٢. رمش قابل افزایش هست ٣ . یک عکس از پرت هاش می خواستم٤. اگر بتوانید عکسی از بالا پایین چپ و راست بگذارید عالی می شود٥. ایا ایسر باز از این مدل قوی تر هم وارد ایران می کنه منظورم با پردازنده و رم قوی تر ولی تو همین رنج قیمت . من بودجم اذر سال بعد واسه خریدن نوت بوک کامل میشه به نظرنتان تا ان موقع این مدل قدیمی می شه یا نه ؟٦.کیفیت ال سی دیش چه جوری می توانید یه عکسی ازش بگذاریدپیاپیش متشکرم
سلام دوستان .. این لپ تاپ با این کانفیگ موجوده ؟ Acer Aspire 5742ZG-P623G50Mncc
قیمت 649.000
CPU:
Intel Pentium Dual-Core P6200@2.13GHz, 3MB L3 Cache
....
Memory:
DDRIII 3GB 1333MHz (Dual Channel)
...
Hard Disk Capacity:
500GB SATA 5400RPM
....
Optical Drive:
Dual Layer Multi Burner Drive (DVD-RW)
...
Graphic:
Nvidia geForce GT 540M 1GB
Intel HD Graphics (On CPU)
...
Display:
15.6" (1366 x 768) LED-Backlight LCD
...
Communication:
Atheros AR5B97 Wireless Network Adapter
Broadcom NetLink 1000 Ethernet
Camera
Bluetooth Atheros
...
دوستان چی کار کنم بالاخره ؟ سازگار دیگه وارد نمی کنه ؟ اگه نمی کنه پس این فروشنده ها از کجا میارن ؟ نکنه ریفر باشن. البته اونایی که دارن به قیمت خیلی بالا میدن .
---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------
اینم چند تا عکس از قسمتهای مختلفش که خواسته بودین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه acer ریفر هم داره؟نقل قول:
آخه لپ تاپاش خیلی ارزونه دیگه ریفری نباید وجود داشته باشه
اگر هم ریفر باشه باز با گارنتی سازگاره و آدم دلش قرصه
درسته accer هم میتونه تقلب توش بشه این پست رو بخونین شاید کمک کنه :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5914536&postcount=165
نقل قول:
از توی سایت ایسر چک کنین ببینین موجوده یا نه :
کد:http://www.acer.ae/ac/en/AE/content/home
کد:http://www.acer.ae/ac/en/AE/content/group/notebooks
الان من هر چی 5742G 484M رو با کانفیگ NVIDIA 540M و هارد 640 نمیبینم
یعنی هر چی تو ایران هیت ریفره؟(از این مدلی که ما میخواییم)
آره من هم این مدل رو توی سایت ایسر ندیدم . هرچی دنبال AS5742-484G64Mncc گشتم توی acer.com نبود ولی توی سایت سازگار هست !!!!! فقط 5 تا 5742G بود که اصلاً کانفیگاشون با سازگار فرق داشت. فکر کنم اینا دستکاری کردن لپ تاپ ها رو !!!!نقل قول:
درسته اینا دستکاری میکنننقل قول:
به نوعی میشه گفت 80% لپ تاپایی که وارد ایران میشه دستکاری میشه
چون اصلا کانفیگاشون با سایت سازنده فرق داره(مثلا من میخواستم چند وقت پیش دل 5010 بگیرم انقدر این ایرانیا کانفیگ عوض کرده بودن که به شوخی به رفیقام میگفتم شانس آوردیم حروف انگلیسی تموم شد وگرنه بازم اینا کانفیگ اضافه میکردن از 5010A گرفته تا 5010Z دیگه شورشو درآوردن)
حالا بحث اصلی اینجاست که خدا کنه اینا لپ تاپای NEW گرفته باشن و بعد کانفیگاشونو عوض بکنن وگرنه دیگه خیلی بی وجدانن هم ریفرباشه و هم برای جلب مشتری کانفیگو ببرن بالا تا سر مردم شیره بمالن.
دستکاری چیه عزیزان ؟! : دی
سازگار لپ تاپ هایی که وارد میکنه رو بر اساس سفارشی که به ایسر داده وارد میکنه ( اکثرا سفارشهای خاورمیانه )
نه تنها ایسر بلکه برندهای دیگه هم بسته به مناطق جغرافیایی مدلهای متفاوتی رو وارد میکنن .
این که مشخصات کارت گرافیک فرق داره دلیل بر دستکاری شدن نمیشه ! تعویض کارت گرافیک لپ تاپ به این آسونی ها نیست که فکر میکنید .
در ضمن مشخصات روی جعبه و روی بدنه لپ تاپ رو هم سازگار نمیزنه ، خود کمپانی میزنه که با مشخصات اصلی یکسان هست .
در مورد دل 5010 هم همینطور ، نهایتا توی ایران بخوان رم 4 گیگ رو بکنن 2 گیگ نه اینکه گرافیک رو عوض کنن : دی ، اون هم یه شرکت که نماینده رسمی چند تا برند معتبر هست این ریسک رو نمیکنه خودش رو خراب کنه .
بچهها فکر نکنم این طوری که می گین باشه.اگر این طوری بود که می توانستی یه لپ تاپ ٧٠٠ تومانی بخری و بعد با تغییر کانفیگ بشه در حد لپ تاپ ٢ میلیونی؟شاید این مدل ها سفارشی باشند.چون تغییر کانفیگ امکانات می خواد تازه لپ تابی که یک بار باز بشه تابلو می شه.حتما باید این مدلها بالای ١.٣ میلیون باشه تا شمابه ان اطمینان کنید .
خداکنه این جوری باشه که شما میگینقل قول:
راستی الان از بازار دارم میام و من هم به بچه های 5742G ملحق شدم
بالاخره خریدمش.
من الان هر چی سریال لپ تاپو میزنم میگه چنین سریالی وجود ندارهنقل قول:
یعنی چی؟
ریفره؟
مبارک باشه .باچه مشخصاتی و چند گرفتی ؟نقل قول:
ممنونمنقل قول:
گرافیک 540m انویدیا
h.d.d 640
cpu core i5 2.53 460m
ram 4 ddr3
رنگ قهوه ای
835000 تومان
ولی فکر کنم گرون داد
---------- Post added at 06:46 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------
با فروشنده طی کردم اگه ریفر باشه میارم
گفت تا شنبه بهت فرصت میدم اگه ریفر بود پس بیار با هم بریم سازگارو رو سرشون خراب کنیم
حالا در بدر دنبال این میگردم که از کجا بفهمم ریفره
آقا مبارک باشه . حالا که گرفتی دیگه به دلت بد راه نده ! دیگه همه با گارانتی سازگار می گیرن و مجبوریم که اطمینان کنیم همونطور که جناب pani گفتن این شرکت نمیاد خودش رو خراب کنه و سفارشی هستن . قیمتش خوبه. من که الآن دربدر دنبال این مدلم اینجاها که 870 تا 900میدن !!!نقل قول:
پس اینجوری از تهران بگیری و برات پست کنن بهترهنقل قول:
خوب خریدی ان شاالله فنش برات بچرخه :Dاگر گارانتی سازگار دا ه بنظرم ریفر نباشه .البته اگرهم باشهبه نظرم نمی شه به اسونی ها فهمید چون قبل شما هم مطمنا چند نفر دیگم دنبال ریفر بودن یا نبودنش بودند.ولی باز بهتر پیگیر باشی .بازهم می گم مبارک باشه
قرمزشم داشت میداد 820000 تومن هر کی میخوا pm بده آدرسشو براش میفرستم بره بگیره
چون زیاد داشت
نماینده سازگار هم هستش و قابل اعتماده
آها اگه اینجوریه که پس پی گیر شو شاید بدرد ما هم بخوره ! :دینقل قول:
راستی فروشگاه های تهرون هم تموم کردن همه ! ولی یه کانفیگ یذره از مال شما بالاتر هم هست که من دنبال اونم : core i5 480M - 2.66 GHz
اتفاقا من هم دنبال مدل مثل شما بودم ولی دیدم تو بازار جهانی مدل که ایشان خریدن از مدل که شما قصد خریدش را دارین امتیاز بهتری داره یکی از دلایلش وزن زیاد مدل در خواستی شماست .نقل قول:
منم دنبال core i5 480 بودم و حتی تو لیستشم زده بود 480 ولی وقتی آورد 460 بود که جز این چیز دیگه ای نداشت(در صورتی که صبح من زنگ زدم گفتش داریم)نقل قول:
بنظرم سیاست فروشنده هاست که به هوای 480 مشتری رو میکشن پای معامله و بعد همون 460 رو بهشون میفروشن(صبح که به نمایندگیها زنگ میزدم یه جادیگه با همون کانفیگ 480 پیدا کردم میگفت 850 تومن)
حالا فرق 480 با 460 تو چیه؟
و کجا خودشو نشون میده؟
ان طوری که من جای دیگه دیدم ٣٠ درصد سرعت پردازندش بیشتر ولی همانطور که قبلا گفتم چندتا معایب دیگه داره که یکیش وزن زیادش هست.
آقا این acer چرا اینقدر ارزونه قطعاتش همون قدره که نوشه قدرت داره ..
مثلا مارک سونی با همان مشخصات با مارک acer تفاوت زیادی دارن ار نظر قیمت ! چرا
فعلانه انهایی که خریدن مشکلی نداشتناین سیاست بعضی شرکتاست که واسه در دست گرفتن یک بازار که کالای با کیفیت ولی قیمت ارزان تولید کنند.نقل قول:
یکی از دلایلش اونطور که شنیدم کیفیت پایین بدنه و صفحه نمایش و زیبایی باید باشه وگرنه از نظر قدرت بالاست و خیلی طرفدار داره .نقل قول:
یعنی 0.13 افزایش فرکانس ، قدرت سی پی یو 30% افزایش پیدا میکنه ؟نقل قول:
زیاد با عقل جور در نمیاد :19:
---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------
تو پستهای قبلی گفته شده که زیاد کیفیت صفحه نمایش به چشم نمیاد :18:نقل قول:
ای بابا چرا الکی واسه دختر مردم عیب می زاری D:تا انجایی که می دانم بدنش ضد خش است .نقل قول:ای بابا اگر قرار بود این طوری که شما می گین باید چون دو هستهای هست ١٤*٢ کنید که می شه ٢٨ D:اما این طوری نیست طبق مشخصات هسته ها اهل علم گفتن ما هم طبق گفته ی انها به شما می گیم حالا خریدی بیخیال پاپی نشو .عکس از صفحه ی نمایشش در زوایای مختلفنقل قول:صفحه نماش در حالت عادیکد:http://www.notebookcheck.net/typo3temp/pics/c54368aa79.jpgعکس
کد:http://www.notebookcheck.net/typo3temp/pics/9a642f7fb5.jpg
کد:http://www.notebookcheck.net/typo3temp/pics/70665f223f.jpg
از کیبوردشکد:http://www.notebookcheck.net/typo3temp/pics/e69a722f14.jpgعکس
از سوکیتاشکد:http://www.notebookcheck.net/typo3temp/pics/b3cec2431e.jpgعکس
از پوششکد:http://www.notebookcheck.net/typo3temp/pics/4a1e6b5991.jpgعکس
ها را ببینید و من را دعاکنید کلی گشتم تا ناب ترین عکس ها رابگذارمکد:http://www.notebookcheck.net/typo3temp/pics/3d521ae846.jpgاین
دوستان کسی میدونه که ویندوز 64 بیتی برای این لپ تاپ ها (i5-geforce540) مناسبه دقیقاً یا نه ؟من که فکر کنم مناسب باشه .
این نوت بوک کلا ٦٤ بیتی و رومش قابلیت افزایش به ٨ گیگ را دارهنقل قول: