قراره اینجا از تجربیات هم استفاده کنیم...اگه قرار باشه خودمون تجربه کنیم که به درد نمی خوره!نقل قول:
Printable View
قراره اینجا از تجربیات هم استفاده کنیم...اگه قرار باشه خودمون تجربه کنیم که به درد نمی خوره!نقل قول:
پس بشین استفاده کن
لطفا یه باره دیگه بخون و یا بیخیالش شو برو سراغ مورد بعدی
سلام
هرگز گوشِ کسی رو نکشید . دیگه گمان نکنم احتیاج باشه بگم چرا .
به فرزندانتون یاد بدین که هرگز به کسی اجازه نده گوشش رو بگیره .
اگر معلمش این کار رو کرد حتماً به مدیر مدرسه شکایت کنید .
==============================
به فرزندتون یاد بدین برایِ پوشیدنِ جوراب یا کفش , روی زمین نشینه بلکه ایستاده بپوشه یا بشینه رو لبه ی تخت یا رویِ صندلی یا روی پله اما هرگز رویِ زمین نشینه .
اگر کسی نمیدونه چرا بگه تا بیشتر توضیح بدم .
================ ===============
به بچه هاتون تو خنده و لحظه ها ی قشنگ توضیح بدین که شما چطوری پول درمیارین و زحمت میکشین و کار میکنین و عرق میریزین و گرما و سرما و آفتاب و سر و کله زدن با این و اون و بی خوابی و غیره (با توجه به نوع شغلتون ) تا بدونه که شما دوستش دارین براش زحمت میکشین در حدِ توانتون تا راحت زندگی کنه و بهتر قدرِ پول رو بدونه .
اما مراقب باشین یه طوری بهش نگین که احساس کنه شما دارین سرکوفش میزنین یا قصد دارین منت سرش بزارین .
این کار فقط برایِ این هست که درک کنه زحمتِ شما ارزشمند هست و باید سعی کنه مخارجش عاقلانه و معقول باشه .
مثال : یه وقت که باهاش دارین میگین و میخندین بهش بگین بیا باباجون یه کم شونه ی من رو ماساژ بده . وقتی داره ماساژ میده بگین آخیش دستت درد نکنه خستگی کار از تنم در رفت . این کار هم خیلی آدم رو خسته میکنه اما بخاطر تو پسر/ دختر خوبم ,من خستگی کار رو تحمل میکنم . خلاصه یه چیزهایی مثل این چیزها بگین تا خیر داشته باشه پولهایی که خرج میکنه از زحمت و کاذ شما هست .
اگر هم این امکان وجود داره که گهگاهی باهاتون بره سر کار , با خودتون ببرینش چون شنیدن کِی بود مانندِ دیدن .
:)
وقتی بچتون حرف میزنه حرفش رو قطع نکنین و مسخرش نکنین . این کار به شخصیتِ بچه خیلی صدمه میزنه .
در انتخابِ اسم برایِ بچه هاتون فراموش نکنین که اسم هر کس جزئی از شخصیتشه .
اسمی انتخاب کنین براش که معنیِ زیبایی داشته باشه در هر سنی مناسب باشه براش و از گفتنش خجالت نکشه و حتماً معنیِ اسمش رو بهش یاد بدین چون در دوست داشتنِ اسمش خیلی تاثیر داره .
مثال :
علی از اسمهایِ مناسب برای خردسال و بزرگ سال هست .
فارسی و عربی و انگلیسیش فقط سه حرفه با تلفظِ آسان در همه ی کشورها و زبانها و با معنایی بسیار زیبا
علي , صفتِ مشبهة از مصدر عُلُو بر وزنِ فعیل به معنایِ آنکه آنقدر بالاست در مقام یا در مکان یا هر دو که دست نیافتنی هست .
علي از اسماء الله هست .
برایِ همین اسم عبدالعلي هم داریم
اسم برترین شخصیتِ اسلام بعد از پیامبر ص هم هست .
دانستنِ این اطلاعات به بچه یا آدم بزرگ این روحیه رو میده که همیشه با افتخار اسمش رو بگه نه با خجالت .
یا اسم عیسی که اسم یکی از برترینِ انسانهاست
یا موسی که اسم تنها انسانی هست که خدایِ متعال بی واسطه با او سخن گفت . یکی از برترینِ انسانهای تاریخ بشریت و یکی از بهترین پیامبران .
یا اسمهای اصیل ایرانی مثل آرش
================================
وقتی پدر یا مادرتون صداتون میزنه سریع برین ببینین چکار دارند و هرگز نگین : ها چی میگی یا چکار داری . بگین بله قربان , جانم , امر بفرمایین , بله مامان جان , بله باباجون .
اگه جلویِ کسی شما رو نصیحت کردند یا دعوا کردند فقط بگین چشم .
بعداً که تنها شدین با ادب و احترام و آروم بهش بگین باباجون / مامان جون من رو جلوی دیگران نصیحت نکن یا دعوا نکن . من هم شخصیت دارم دوست ندارم جلوی دیگران کوچیک بشم . من میدونم تازه اولِ راهِ زندگی هستم و خیلی چیزها رو بلد نیستم و مثل همه ی آدمها من هم اشتباه میکنم . اشتباهاتم رو به من گوشزد کنین . من رو نصیحت کنین تا یاد بگیرم اما خواهشاً جلو دیگران این کار رو نکنید . دست شما هم درد نکنه . من مخلصِ شما هم هستم
:)
========================== =====
هرگز عیبِ فرزندانتون رو به دیگران نگین مگر اینکه مجبور بشین
=========================== ===
هرگز جلو دیگران با پدر و مادرتون یکی به دو و بحث نکنین
====== ========================
هرگز عیبِ پدر و مادر و خواهر برادرتون رو به کسی نگین مگر اینکه مجبور بشین .
==================================
اگر سنّ فرزندتون بیشتر از 4-5 سال هست همیشه با لباس (خودتون) ببرینش حمام و خودتون همیشه تنها حمام برید .
با این کار شرم و حیا رو از کودکی به فرزندتون یاد میدین و آموزش از کودکی مثل نقشی هست که بر سنگ زده میشه .
متاسفانه بعضی از والدین این مسئله رو بی اهمیت حساب میکنند و کار به جاهای باریک هم میرسه به اسم " بچمه اشکالی نداره " .
اگر بچتون گهگاهی پیشِ شما میخوابه , همه ی شئونِ اخلاقی و انسانی و معنوی رو رعایت کنین وگرنه بدآموزی داره . متاسفانه نمیشه بیشتر توضیح داد . إن شاء الله که منظور رو رسونده باشم
===============================
به بچه هاتون فحش ندین حتی فحشهایِ باصطلاح محترمانه مثل گم شو , بی شعور , پست فطرت , خنگ , احمق و خاک بر سرت و غیره . بچه ها آینه ی تمام نمایِ پدر و مادر هستند و خیلی سریع این اهانت ها رو منعکس میکنند به سمتِ خودتون . حتی اگر از ترس , جلوی شما چیزی نگند اما پشتِ سرتون میشند مثل خودتون .
به نظافت و تمیزی لباسهای بچه هاتون خیلی اهمیت بدین خصوصاً لباس زیرشون .
براشون لباس زیر راحت و کمی بزرگ و تمام نخی بخرین فقط cotton100%
دو یا سه روز یکبار لباسهاشون رو عوض کنین خصوصا در مناطق گرمسیر و تابستون .
============= ================
هرگز لباسهایِ زیرتون رو تنها روی بند پهن نکنید (خصوصا خانومها ) بلکه اونها رو زیر یک لباس دیگه یا یک ملافه پهن کنین .
=============================
لباس زیرهای کثیف رو در مکانِ قابل دید نگذارید
======== ======================
شب از تو کوچه یا خیابون چک کنین ببینین آیا درون خانه پیدا نباشه و آیا پرده ها بخوبی خانه رو میپوشونه یا نه خصوصا اگر همسایه روبرو دارین .
اینو گفتی، یاد قضیه ادیسون افتادم.....حتما میدونید که ادیسون کر بود و دلیل کر شدنش هم چندین اتفاق برای گوشش بوده، از جمله اون اتفاقات اینه که یه نفر گوششو کشید.....همین معدود دفعاتی که به گوشش آسیب کوچیک رسید اول باعث شد گوشش سنگین بشه و بعد از مدتی کر بشه.....پس همیشه باید مواظب خودمون و رفتارمون باشیم....نقل قول:
هرگز گوشِ کسی رو نکشید . دیگه گمان نکنم احتیاج باشه بگم چرا .
به فرزندانتون یاد بدین که هرگز به کسی اجازه نده گوشش رو بگیره .
اگر معلمش این کار رو کرد حتماً به مدیر مدرسه شکایت کنید .
توضیح بده :41::31:نقل قول:
به فرزندتون یاد بدین برایِ پوشیدنِ جوراب یا کفش , روی زمین نشینه بلکه ایستاده بپوشه یا بشینه رو لبه ی تخت یا رویِ صندلی یا روی پله اما هرگز رویِ زمین نشینه .
اگر کسی نمیدونه چرا بگه تا بیشتر توضیح بدم .
ما معلمی داشتیم که لعنتی همیشه خیلی دردناک گوشمونو میکشید
اگه معلمید گوش کسی رو نکشید که زمانی برسه مثله من بهتون لعنتی نگن:دی
سلامنقل قول:
اول كه ممنون از سوالتون که دلیل بر این هست که این مسئله براتون مهم هست
:11:
رویِ زمین نشستن برایِ پوشیدنِ جوراب و کفش , نه برای بچه ها خوب هست و نه بزرگسالان .
علتهاش :
1- بعضی از دختر بچه ها یا حتی خانومها (در کشورهایِ غربی) لباسِ مناسبی به تن ندارند و روی زمین نشستن برای پوشیدنِ کفش وجوراب اصلاً صحیح نیست .
2- اُفت داره که انسان رویِ زمین بشینه برای اینکار یعنی باصطلاح کلاسش میاد پایین و این رو باید از بچگی به فرزندان یاد داد تا درک کنند که برای خودشون احترام و ارزش قائل باشند .
البته به وقتش هم اگر لازم بشه باید با رویِ خاک خوابید مثل کسی که تو جاده ماشینش خراب شده یا مکانیکی که از این راه کسبِ درآمد داره یا سربازی که برای آموزش یا جنگ روی زمین سینه خیز میره .
به فرزندانتون یاد بدین که برای حفظ ارزش و احترامش نباید روی زمین بشینه کفش بپوشه اما به وقتش هم باید پیشانی بر خاک گذاشت در کمالِ تواضع و خشوع .
3- وقتی رو زمین بشینه اگر زمین کثیف باشه لباسش هم کثیف میشه .
4- بیماریِ بسیار خطرناکی همه ی مردم رو تهدید میکنه . از بچه های یکی دو ساله گرفته تا آدمهای مُسن .
این بیماریِ خطرناک اسمش "تنبلی" هست .
إن شاء الله بعداً در یک تاپیکِ جدا میذاریمش زیر ذره بینِ اندیشه تا ببینید چقدر خطرناک هست .
رویِ زمین نشستن برای پوشیدن جوراب و کفش , یکی از نشانه هایِ بیماریِ تنبلی هست . بچه هایی که قاعدتاً باید پر انرژی ترین انسانها باشند اگر عادت کنند نشسته جوراب و کفش بپوشند , نشان از تمایلِ زیادِ اونها به تنبلی هست . این بچه هر چی بزرگتر میشه تنبل تر میشه .
توضیح بیشتر باشه واسه اون تاپیک .
بهترین طریقه برای پوشیدنِ کفش و جوراب اینه که بایستید و پا رو اندکی بالا بیارید (نه زیاد) و اندکی هم خم بشید تا دستتون به کفِ پاتون برسه و جوراب و کفش رو بپوشین و بند کفشتون رو ببندین یا باز کنین .
با اینکار شما بیشترین انرژی رو مصرف میکنید و عضلاتِ زیادی هماهنگ با هم کار میکنند و مغز بسیار فعال میشه چون تعادلِ بدن رو هم باید حفظ کنه تا نیافتید .
اما نباید تقلب کنین و به چیزی تکیه بدین یا دستتون رو به جایی تکیه بدین
:20:
با اینکار بدنِ شما نشاط و انرژیش رو حفظ میکنه و از بیماری تنبلی جلوگیری میکنه .
=================================
اگر خدا بهتون پسر داد , وقتی داره راه رفتن یاد میگیره , وقتی میخوره زمین ولش کنین تا خودش بلند بشه بدون کمکِ شما . حتی گاهی اوقات اگر زمین چمن یا ماسه هست , خودتون هم آروم هلش بدین تا تعادلش به هم بخوره تا یاد بگیره همیشه زمینِ هموار قابل اطمینان نیست و باید هشیار باشه
اما اگر دختر بود کمکش کنید تا بلند شه ولی بعضی وقتا هم ولش کنین تا خودش از زمین بلند بشه تا زیاد هم لوس نشه .
بهشون یاد بدین وقتی از زمین بلند شدند خودشون رو بتکونند و مرتب کنند همیشه .
=========================== =
همیشه قبل از بیرون رفتن از خونه بچهاتون رو ببرید دستشویی حتی اگر بگه احتیاج نیست به حرفش گوش نکنید . قبل از خروج از منزل دستشویی یک بایده
راستی , خودتون رو فراموش نکنید
اینکار شما و فرزندانتون رو تا حدِ زیادی از سرویسهایِ باصطلاح بهداشتیِ عمومی بی نیاز میکنه .
همیشه برای مسافرت با ماشینِ شخصی , یک گالون آب و یک قبضه سلاحِ انفرادی از نوعِ آفتابه به همراه داشته باشید
:31:
همچنین :
یک کپسول کوچیک آتشنشانی (درکنار صندلی)
کمکهای اولیه
چراغ قوه
انواع آچار
دستکش یا جوراب کهنه
تسمه پروانه
چسب دقلو و نواری و قطره ای
چک کردن زاپاس و جک و آچار چرخ
یدکیِ لامپ ترمز عقب و لامپ چراغ جلو
حتما دم دستتون اسپری فلفل یا شوکر 1000 وات باشه
تهیه کردن این وسایل بسیار آسونه
برای اسپری مجوز لازمه اما شوکر نه
چون قربانی هیچ نوع اثری دربدنش دیده نمیشه که بتونه باتوجه بهش شکایت کنه
و اگه اهل کوهنوردی و گردش (در حد تیم ملی) هسید حتما از شوکر های 8000 وات برای مقابله با حیوانات وحشی استفاده کنید
لطفاً مطالب دیگر سایتها را در این تاپیک کپی نکنید ما به تجربه شخصی افراد در این تاپیک نیاز داریم نه به تجربیات "جکسون بران"نقل قول:
مساله ای که تو زندگیم بار ها بهم ثابت شده:
خوب ها خیلی زود می روند...
همیشه به نماز اهمیت بالایی بدهید و سعی کنید در اول وقت بخونیدش.
من که خیلی جاها کارم راه افتاده
شاید همیشه هم اینطور نباشه، اما مسئله اینه که آدم در حضور و مصاحبت با اونها گذر زمانو فراموش میکنه و براش زود سپری میشهنقل قول:
البته خوبها وقتی بدیها و سیاهی های دنیا رو میبینن واقعا رنج میکشن و اذیت میشن
خیلی از آدما ظلم و زور رو تا اونجایی که بتونن با مقابله به مثل دفع میکنن، ولی آدمای خوب خیلی از اوقات قدرت انجام این برخوردها رو هم دارن ولی نمیکنن، اینجاست که طرف مقابل اگه یک ذره سراغ وجدانشو بگیره باید از سرافکندگی خُرد بشه بنظرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که گاهی میبینیم این اتفاق میفته و طرف به دست و پای اون شخص میفته که فکر میکنم باز هم هیچوقت باعث نمیشه زشتی کارشون فراموش بشه و تنها حُسنش اینه که خود اون طرف به این زشتی پی بُرده و احتمالا (همیشه هم اینطور نیست) تکرارش نمیکنه
سلامنقل قول:
این مطلبِ شما بنده رو یاد یه موضوعِ مهم انداخت :
خدا هیچ جا هیچ تعهدی به هیچ کس نداده که اگر ایمان بیاره یا متدین بشه دیگه کارهاش رو براش راه میندازه , مشکلی براش پیش نمیاره یا مشکلش رو براش راحت حل میکنه یا آرزوهاش رو براش برآورده میکنه .
خدا به یک نفر پسر میده , مومن میشه , با یک مرض یا یک حادثه پسرش رو ازش میگیره کافِر میشه !!!!!! یا در حقیقت دستش رو میشه .
یکی دیگه کارش میگیره کلی پولدار میشه مومن میشه میره مکه , نجف ,کربلا , مشهد اما تا ورشکست میشه کافر میشه !!!!!
یکی دیگه تا مشکلات داره نماز و روزه ش ترک نمیشه اما تا مشکلش حل میشه میره و پیداش نمیشه .
یک همچین دین و ایمانهایی به دردِ در کوزه میخوره
=========================== ====
ما نیومدیم تو این دنیا برایِ مهمونی و خوشگذرونی . اینجا سالنِ امتحانه .
اگر به شما یک خط کشِ چوبی و یک تیرآهن بدند و بگن استقامتشون رو امتحان کنید چکار میکنید ؟؟؟
رویِ خط کش وزنه ی چند کیلویی میذارید و روی تیرآهن وزنه ی چند هزار کیلویی .
هر چه معنویات قوی تر میشه امتحانات هم سخت تر میشه کسی هم حقِ اعتراض نداره وگرنه اصلاً معنویات نداره .
آیا امتحاناتِ دکترا مثل امتحاناتِ دبستان هست .
طرف براش مصیبتی پیش میاد میگه :
خدایا مگه من چه گناهی کردم که باید اینجوری به سرم بیاد ؟؟؟!!!!!
بنده خدا فکر میکنه که هر کس بلایی به سرش بیاد حتماً مجازات هست و از یاد برده که میتونه امتحان باشه .
کسی که به کارهایِ خدا اعتراض میکنه , باید سعی کنه خودش روبکشه بالاتر (با علم و دانش ). اونوقت میرسه به جایی که هر وقت یادِ اعتراضهاش میافته شرمنده میشه و از خدا معذرت خواهی میکنه .
خداوند میفرماید:
مردم فکر کرده اند که ولشان میکنیم بگویند ایمان آورده اند و امتحانشان نمیکنیم ؟
=============================
این مطلب هم برایِ خردمندانِ اندیشمند :
یک خط کش به شما میدند و میگن استحکامش رو آزمایش کن .
دو سر خط کش رو میذارید روی لبه ی دو چیز و وزنه ی نیم کیلویی رو روی اون میذارین .
خط کش اندکی خم میشه .
بعد 750 گرمی . بیشتر خم میشه .
بعد 1 کیلویی . بیشتر خم میشه اما هنوز هم مقاوت میکنه .
بعد دو کیلو . فوق العاده خم میشه اما هنوز مقاوت میکنه . شما لبخندِ رضایت بر لب دارین .
بعد 2.5 کیلو . توقع دارین کن بشکنه اما با وجودِ فشار زیاد هنوز هم تحمل میکنه . شما بسیار خرسند هستین .
بعد 3 کیلویی . خط کش میشکنه بعد از تحملی «سخت» و «طولانی» . اما شما میگین به به عجب خط کشِ محکم و با دوامی !!!
و در گزارشِ کارتون مینویسید این خط کش فوق العاده عالی و با دوام هست .
در حالیکه خط کش شکست.
اما چرا مثال میزنیم و ضرب المثل میگیم ؟؟؟؟
جواب:
همه چیز در جهانِ ما تابع و تحتِ کنترل یک سری قوانینِ ثابت و تغییر ناپذیر قرار داره .
واسه همینه که به یک پولدار که مشکلات داره یا کسی که چند تا زن داره میگیم هر که بامش بیش برفش بیشتر .
همه ی درسهایی که در مدرسه و دانشگاه میخونیم فقط قطره ی بسیار ریزی از این قوانینِ ثابت و تغییر ناپذیر هست .
حتی امتحانات و آرمایشهایِ مردم در دنیا هم تابعِ همین قوانینِ ثابت هست .
واسن همینه که میگیم تاریخ , سرگذشتِ گذشتگان و عبرتِ آیندگان هست .
قوانینِ آزمایشِ دنیا رو یاد بگیرین و به فررندانتون هم یاد بدین .
یک نفر که بسیار سریع میدوه , خسته هم نمیشه و چشماش مثل چشمهای عقابه و بسیار باهوش هم هست و تسلطش بر توپ و پاس دادن و دریپ و شوت بسیار عالی هست رو فرستادند تا در یک مسابقه ی فوتبال شرکت کنه اما یک دقیقه نشد از بازی انداختنش بیرون !!!!
میدونین چرا ؟؟؟؟؟
چون با تمام قدرت و سرعت و استقامت و هوش و مهارتش , هیچ چیز از قوانین و مقرراتِ بازی فوتبال بلد نبود .
امکان نداره در امتحان دنیا قبول بشین مگر اینکه قوانینِ امتحان رو بلد باشین (فاکتورهایی که باعث بالا رفتن معدل یا پایین رفتن اون میشه و بایدها و نبایدها ) .
حتی اگر زیباترین و باهوش ترین و تحصیلکرده ترین و ثروتمندترین و قوی ترین آدم دنیا باشین .
اگر براتون مهم هست که از گذرگاهِ دنیا به سلامت و با موفقیت عبور کنین , قوانین و مقرراتِ امتحانِ دنیا رو یاد بگیرین تا روزی که نتیجه ها اعلام میشه از شادی گریه کنید نه از پشیمانی و حسرت و ترس .
امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست
نقل قول:ایشون هم گفتن خیلی جاها کارشون راه افتاده...یعنی خیلی جاهاهم کارشون راه نیافتاده...نقل قول:
سلام
این مطلبِ شما بنده رو یاد یه موضوعِ مهم انداخت :
خدا هیچ جا هیچ تعهدی به هیچ کس نداده که اگر ایمان بیاره یا متدین بشه دیگه کارهاش رو براش راه میندازه , مشکلی براش پیش نمیاره یا مشکلش رو براش راحت حل میکنه یا آرزوهاش رو براش برآورده میکنه .
خدا به یک نفر پسر میده , مومن میشه , با یک مرض یا یک حادثه پسرش رو ازش میگیره کافِر میشه !!!!!! یا در حقیقت دستش رو میشه .
یکی دیگه کارش میگیره کلی پولدار میشه مومن میشه میره مکه , نجف ,کربلا , مشهد اما تا ورشکست میشه کافر میشه !!!!!
یکی دیگه تا مشکلات داره نماز و روزه ش ترک نمیشه اما تا مشکلش حل میشه میره و پیداش نمیشه .
یک همچین دین و ایمانهایی به دردِ در کوزه میخوره
میشه این دعا رو کرد:خدایا هرچی که صلاح من در آن است را ...
شاید صلاح در این باشه که ورشکست بشه ...شاید صلاح باشه بچش بمیره...
حالا اگه با نماز ارتباطتو با خدا بهتر کنی خدام صلاحتو بیشتر میخواد:40:
---------- Post added at 11:46 PM ---------- Previous post was at 11:45 PM ----------
چه بسا با ورشکست شدن خدارو پیدا کنی...چه بسا با پول خدارو گم کنی...
سلامنقل قول:
بله قربان کاملاً صحیح هست .
بنده اعتراضی به حرفِ دوستِ خوبمون ma_softnet نکردم .
فقط با خوندنِ مطلبِ ایشون یه اطلاعاتی رو به یاد آوردم و مقداریش رو نوشتم گفتم شاید به دردِ شما دوستان بخوره .
====--=================== ======
قابل توجه دوستانی که کار می کنند چه در خانه چه محلِ کار :
در هر کاری چند چیز خیلی مهمه :
ایمنی - دقت - سرعت
ایمنی که بسیار ضروری هست
هرگز دقت رو فدایِ سرعت نکنین . یعنی سرعت رو اونقدر نبرید بالا که باعث بشه دقتتون بیاد پایین .
وگرنه اکر کارتون خراب بشه , نمیگن اومد سریع کار کنه خراب شد . میگن شما در کار بی دقت هستی .
وقتی تازه کاری رو شروع میکنین , اصلاً به سرعت فکر نکنید فقط به دقت و درست انجام دادنِ کار فکر کنید تا اون کار رو خوب یاد بگیرید .
بعد خواهید دید که اون کار واردِ قسمتی از مغز که کارها رو اتوماتیک وار انجام میده میشه (شعور یا عقلِ باطن) و شما بدون اشتباه اون رو با سرعت انجام میدین اما باز هم سرعتِ مطمئنه رو در نظر داشته باشین .
اگر در خیابان در حالِ راه رفتن هستین و یک بچه یا خانومی جلو شما در حال راه رفتن هست و احساس میکنین که نگران هست یا ترسیده از اینکه پشتِ سرش راه میرین , سریعاً مسیرتون رو تغییر بدین (مثلاً بریداون طرف خیابون و بهش نگاه نکنید اصلاً ( یا بایستید تا حسابی دور بشه از شما .
خدا را بر آن بنده بخشایش است که خلق از وجودش در آسایش است
اگر آدمهایِ خوب از وجودِ شما خوشحال نمیشند و بر عکس احساس ترس و ناراحتی میکنند و وقتی نیستین احساس امان و راحتی میکنند , زنگِ خطر بزنید
ضمن تشکر از دوست گرامی...نقل قول:
احساس کردم یکم اطلاعرسانی لازمه:
در یه برنامه تلویزیونی مسؤول انتظامی مربوطه گفت (نقل مضمون): همه وسایل دفاع شخصی نیاز به مجوز داره و اتفاقاً تأکید کرد شوکرها وسایل خطرناکی هستند و چند مورد مرگ گزارش شده چرا که بسیاری از این شوکدهندهها و افشانهها غیر استاندارد هستند و آسیب جدی و بیشتر از توان، بر بدن وارد میکنند و اگر از کسی ابزارهای دفاع شخصی این چنینی بدون مجوز بگیرند حکمش، حمل سلاح بدون مجوزه! -اگر هم کسی نیاز داشته باشه درخواست بده تا خود پلیس در اختیارش بذاره- حالا خود دانید، از ما اطلاعرسانی بود.
منم یه تجربه سنگین رو به همتون بگم
هیچوقت تو انتخاب همسر سراغ کسی نرین که بالاتر از سطح خودتون هست!برعکس یا مساوی یا پایین تر
چون اینجوری کسی که تو زندگیتون میاد قدر شما و زندگی رو که براش تهیه کردن رو میدونه
اماامان از دست روزی که بالاتر از شما باشه...شما اگه تموم زندگیتون رو هم برای اون بذارید چه از حیث مالی و چه روحی باز هم طلبکارتونه و میگه من تو خونه بابام اینجوری بودم اینجا.....
اینو واقعا میگم بهتون کلاه سرتون نره
خیلی ممنون رفیقنقل قول:
مجوز گرفتن کار بسیار دشواری هم نیست
پس بشتابید
راستی من تفنگ کالیبر 5/5 بدون مجوز دارم .درحالی که این میتونه یه نفرو تو 20 متری از پا دربیاره
پس چرا گیر نمیدن واسه این؟ چون خودشون مجوز ندادن که
اینم موارد تکمیلی درباره ی شوکر:
شوکر، سلاح غیر مجاز شد
سلامت نیوز :کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس تصویب کرده که شوکر سلاح غیر مجاز است
به گزارش خبرآنلاین کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس تصویب کرده که شوکر سلاح غیر مجاز است. در آخرین جلسه اعضای این کمیسیون، مقرر شد علاوه بر شوکر، مواد رادیواکتیو، مواد شیمیایی و سلاحهای بیهوشکننده نیز در زمره گروه سلاحهای غیر مجاز قرار گرفتند.
هر چند پیش از این نیز، پلیس، نظارت بر استفاده کنندگان از شوکر را بر عهده داشت و بر اساس آئین نامه های انتظامی خود، برای افرادی که مجاز می دانست، پروانه حمل و استفاده صادر می کرد، ولی با مصوبه اخیر کمیسیون حقوق و قضایی، این اقدام پلیس از این پس، پشتوانه قانونی مناسبی خواهد داشت.
چون در متن قانون تصویب شده نیز تعیین مصادیق اشخاص مجاز و نحوه استفاده قانونی از این قبیل تجهیزات به عهده آئین نامه های دولتی گذاشته شده، به نظر می رسد تصویب این قانون در کمیسیون، برای اعتباربخشی بیشتر به آئین نامه های قبلی است، زیرا چندان نکته مبهمی در نظارت و کنترل پلیس روی استفاده از سلاحهایی مانند شوکر و افشانه های دفاعی، وجود نداشت.
هشت گروه مجاز شوکردار
پیش از این، پلیس اعلام کرده برای اصناف مختلف، با احراز شرایط قانونی، مجوز حمل و استفاده از شوکر و افشانه ها داده می شود. در مرحله اول، این اصناف، هشت گروه را شامل می شد که در بین آنها، نام طلافروش ها، صراف ها، متصدیان جایگاه عرضه سوخت، جامعه پزشکان، کانون وکلا، رانندگان وسایل نقلیه درون و برون شهری تحت نظارت اتحادیه مربوطه شامل اتحادیه تاکسیرانی، فروشندگان سلاح و مهمات و متصدیان داروخانه های شبانه روزی به چشم می خورد.
رییس مرکز انتظام پلیس پیشگیری ناجا همچنین برای شهروندانی که عضو اتحادیه و انجمن صنفی های فوق نیستند اما می خواهند این نوع تجهیزات را همراه داشته و استفاده کنند، گفته بود: "در خواست این افراد در کمیسیونی متشکل از نمایندگان پلیس امنیت، آگاهی و پیشگیری و در استان ها و به تبع آن در شهرستان ها به صورت مستقل بررسی می شود که پس از بررسی در صورت مثبت بودن نظریه نسبت به صدور این گونه تجهیزات دفاع شخصی اقدام صورت می گیرد."
به بیان دیگر، در صورت منطقی بودن درخواست افراد و تشخیص کمیسیون های پلیس امنیت و آگاهی، پروانه حمل شوکر و افشانه، صادر می شود. با این وجود، واقعیتها نشان می دهد فروش اسپریهای آسیبزا، شوکرهای قوی که با قانون جدید، غیرمجاز، شناخته می شوند، همچنان در جامعه به راحتی انجام می گیرد.
فروش پستی شوکر، با هدیه افشانه فلفل
با یک جستجو ساده در بازار غیر مجاز این تجهیزات می توان دریافت انواع و اقسام شوکرهای خارجی با قیمتهای مختلف در بازار به فروش می رسد. انواعی که گفته می شود نزدیک به 2 هزار ولت برق را در کسری از ثانیه روی بدن هدف تخلیه می کنند و در صورتی که هدف، بیماری زمینه ای مانند مشکلات قلبی یا تنفسی داشته باشد، دچار ایست قلبی و احتمالا مرگ خواهد شد.
قیمتهای اعلام شده در بازار برای خرید شوکر، از 150 هزار تومان تا 300 هزار تومان، بسته به شرکت وارد کننده، ولتاژ تخلیه، کشور و کارخانه سازنده و همچنین سال ساخت، متفاوت است. جالب اینجاست برخی از فروشندگان برای جذب مشتری بیشتر، قول هدیه هایی از جمله افشانه فلفل را می دهند. عموما در معاملات این گونه از اقلام، فروشنده و خریدار، یکدیگر را نه می شناسند و نه می بینند، پیکها و اداره پست، وظیفه رساندن کالا و انتقال وجه را بر عهده دارد. دلیل اصلی آن نیز این است که هر دو طرف معامله می دانند این کار، غیر قانونی است.
پلیس درباره این گونه معاملات، علاوه بر تاکید بر "غیر قانونی بودن" آن، به خریداران توصیه کرده اقلام دفاعی مورد نیاز خود را از طریق مجاری قانونی تهیه کنند تا کلاه سرشان نرود، زیرا به گفته سرهنگ سیفیان، شوکرهای موجود در بازار، علاوه بر یکبار مصرف بودن، قیمت کاذبی دارند. این مقام پلیس پیشگیری می گوید: " قیمت گازهای اشک آور و شوکرالکتریکی از طریق مجرای قانونی 24 هزار و 500 و 89 هزار و 500 تومان است و قیمت این گونه تجهیزات، سالیانه در کمیسیون نظارت بر سلاح و مهمات شورای امنیت کشور نرخ گذاری می شود
ـ بهترین دوست اون دوستیه که بتونی باهاش روی یه سکو ساکت بشینی و چیزی نگی و فقط تو چشماش نگاه کنی و وقتی ازش دور میشی٬ حس کنی بهترین گفتگوی عمرت روداشتی.
تا وقتی دوستی رو از دست ندادیم٬ قدرش رو نمی دونیم ولی در عین حال تا وقتی نخوایم اونو دوباره بدست بیاریم٬ نمیدونیم کیو از دست دادیم.
در عرض یک دقیقه میشه کسی رو خرد کرد٬ در یک ساعت میشه کسی رو دوست داشت در یک روز میشه عاشق شد ولی یک عمر طول میکشه تا کسی رو فراموش کرد.
دقایقی تو زندگی هستن که دلت برای کسی اونقدر تنگ میشه که میخوای اونو از رویات بکشی بیرون و توی دنیای واقعی بغلش کنی.
شادی برای اونایی که گریه میکن و یا صدمه میبینن زنده است٬ برای اونایی که دنبالش میگردن و اونایی که امتحانش کردن.چون فقط اینها هستن که اهمیت دیگران رو تو زندگیشون میفهمن
عشق با یک لبخند شروع میشه٬ با یه بوسه رشد میکنه و با اشک تموم میشه.روشنترین آینده همیشه روی گذشته فراموش شده شکل میگیره.نمیشه تا وقتی که دردها و رنج ها رو دور نریختی٬ توی زندگی به درستی پیش بری.
شما میتونید یک رابطه دوستی را پایان دهید اما هرگز نمیتونید چشمان خود را بر احساس عاشق بودن که همچون قطراتی در قلب شما برای همیشه باقی میمونه٬ ببندید.اگر هم چنین کاری بکنید٬ این قطرات عشق هستن که از قلب شما به صورت قطرات اشک بر گونه شما پدیدار میگردند.
اینکه تمام عشقت رو به کسی بدی٬ تضمینی بر این نیست که اون هم همین کار رو بکنه٬ پس انتظار عشق متقابل نداشته باش.فقط منتظر باش ته اینکه عشق آروم تو قلبش رشد کنه و اگه این طور نشد٬ خوشحال باش که توی قلب تو رشد کرده.
با هرکس همانطور رفتار کن که او با تو رفتار میکنه٬ نه خودت رو برای کسی بکش که فکر کنه حالا چه خبره و نه اینکه اونقدر کم محلی کن که رابطتون روز به روز سردتر بشه٬ همیشه در زندگی اعتدال رو رعایت کن٬ حتی در عشق ورزیدن به دیگران.
هیچگاه غرورت رو زیر پا نذار و در همه زمان و همه مکان در برابر مسائل محکم برخورد کن و از خودت اعتماد به نفس نشون بده٬چون در غیر این صورت نقطه ضعفی برات بشمار میاد که میتونه بلاخره در یه جایی بهت ضربه بزنه.به خصوص در مورد پسرها این مسئله باید حتما رعایت بشه٬ چون دختر ها از پسرایی که اعتماد به نفس ندارن و غرور خودشونُ زیر پا میذارن٬ خوششون نمیاد.حق هم دارن چون همچین پسری با چنین شخصیت سستی چطوری میتونه دختری رو اداره کنه و اون دختر چطوری میتونه بهش تکیه کنه.
تا کسی رو به طور کامل۱۰۰٪ نشناختی بهش اعتماد نکن و بهش دل نبند٬ چون ممکنه اون لیاقت عشق پاک تو رو نداشته باشه. حتی اگر فکر کردی این میتونه همون فرشته رویاهات هم باشه٬ باز تو تصمیم خودت شک کن و با اگاهی بیشتری در این مسیر قدم بردار.
سعی کن کمتر مسائل و پیشامدهای دوستیت با جنس مخالف رو برای دیگران و به ویژه خانوادت تعریف کنی.این یه چیز شخصی هستش و لزومی نداره که اونو با همه درمیون بذاری ٬ چون یه مواقعی پیش میاد که مجبور میشید به خاطر حرفای اونا یا مسائلی که برات پیش میاد یا میارن٬ دست ازین رابطه دوستیت به خاطر هیچ و پوچ بکشی و تازه اون موقع است که می فهمی که چه اشنباهی کردی که هرچی بود و نبود رو براشون تعریف کردی
بعضی وقتا در دوستی ها ختلافات کوچکی پیش میاد که قابل حل هست٬ نباید در اینمواقع کینه از طرف مقابل به دل بگیری و از سر غرور بیجا همه چی رو یک باره بهم بریزی.میشه با یک صحبت منطقی ومهرآمیز و با یک معذرت خوهی ساده قضیه رو به طور کامل حل و فصل کرد
هرگاه در عشقی شکست خوردی ٬ ناراحت نشو بلکه اونو نشانه ای برای موفقیت درعشق دیگری بدان.زیرا با تجربیاتی که بدست می یاری٬ میتوانی پایه های عشق بعدیت رو از ابتدا محکمتر بسازی
هیچگاه با احساسات صادقانه ی دیگران بازی نکن .اگه نمیخوای به دوستیت ادامه بدی تا دیر نشده اقدام کن و مسئله رو با طرف مقابلت درمیون بذار.چون هرچی بگذره وابستگیش بهت بیشتر میشه و اون وقته که اگر دیر بجُنبی ٬ اثرات روحی بدی ُبراش به یادگار میذاری
یه روزم ممکنه یکی دیگه احساسات خودت رو به بازی بگیره و تازه می فهمی که ازون عشق صادقانه و ساده ای که نثارت کرده بودن و تو نتونسته بودی درکش کنی خبری نیست و هرچه هست دروغ و فریبی بیش نیست.اون موقع است که تازه قدرشُ رو میفهمی که دیر شده و گرفتار یکی بدتر ار خودت شدی
سلام
در هر کاری , اگر یک شروعِ خوب رو از دست دادین اصلاً ناراحت نباشین . فقط با تمام قدرت سعی کنین که پایانِ کار خوش باشه چون " آغاز " هر طور باشه میگذره اما " پایان " ماندگار هست .
" آغاز " چندان اهمیت نداره . " پایان " هست که فوق العاده اهمیت داره .
حتی خدا هم فقط " پایان " براش اهمیت داره .
برایِ همین هست که میگیم إن شاء الله " عاقبت " بخیر بشی .
و میگیم خدایا چنان کن " سرانجام کار " تو خوشنود باشی و ما رستگار
پایانتان خوش باد
با سپاس دوباره.نقل قول:
راستش با مطلب جامع شما چیز قایل عرضی ندارم که بگم! فقط آرزو میکنم همگی به درک متقابلی برسیم که دیگه میون برزخ افراط و تفریط در نوسان نباشیم. هر چه میکشیم از افراط و تفریط و عدم تعادل و تناسبه!
توی یه کشور ابزارها و اسلحه دفاعی و کشنده گرم و سرد رو مثله نقل و نبات به فروش میرسه، رقابت لجامگسیخته و جایی دیگه آخرین حد انحصار و محدودیت و رقابت صفر!
مشکل اینجاس که نمی دونم چمه ؟؟
هر چند وقت یه بار یه روز کامل خیلی بهم می ریزم !! هیچی خوشحالم نمی کنه !! دلم به هیچکاری نمی ره !!
کسی نظری نداره ؟؟
قدر لحظات رو بدونید ...
یه جاهایی هست که باید کم رویی رو کنار گذاشت ....
یه لحظاتی هست که طرف مقابل منتظر حرف هاش شماست اما شما ....
ولی شما میمونید و یه عمر پشیمانی و حسرت..
اینا رو من دارم تجربه میکنم دلم نمیخواد شما هم مثل من شید...
روزی صدبار با گریه اینو دارم برای خودم میگم کاش الان 6 ماه پیش بود و لی الان دیگه کاری جز گریه از دست من بر نمیاد..
خداکنه هیچ که مثل من نشه
سلام .
لطفاً با دقت بخونين تا سوء تفانم نشه .
دستگاههایِ پولشماری که در بانکها هست ممکنه 100 برگ اسکناس رو 99 تا یا کمتر بشماره (بدلیلِ چسبیدگی دو اسکناس به هم اما امکان نداره که 99 اسکناس رو 100 تا بشماره .
یعنی امکان داره دو اسکناس رو یکی حساب کنه اما هرگز یک اسکناس رو دو تا حساب نمیکنه .
متاسفانه " بعضی " از کارمندها در بانکها از این مسئله سوء استفاده میکنند . اما چطور ؟؟؟؟
جواب :
حتماً دقت کردین که وقتی یک باند اسکناس رو میدین به کارمندهایِ بانکها , »بعضیاشون « اون رو »فقط یک بار « با ماشین میشمارند اما وقتی میخوان به شما پول بدند اون باند رو » حداقل « دو بار با ماشین میشمارند !!!!!
اگر کسی از دوستان متوجه نشد منظور بنده چی هست بگه تا بیشتر پرونده رو باز کنم .
توجه , توجه , توجه
هرگز این مسئله رو به کارمندی که این کار رو انجام میده نگین چون حتی اگر کارش درست نباشه , این حرفِ شما چیزی رو ثابت نمیکنه و میتونه خیلی راحت شما رو متهم کنه که شما بهش تهمت زدین .
خب حالا چاره چیه ؟؟؟؟؟
جواب خیلی ساده هست . همیشه پولهاتون رو »چند بار با دقت« بشمارید قبل از اینکه اون رو بدستِ " کسی " بدین حتی اگر نزدیکترین شخص باشه .
محمد آسمانی عزیز ، یا پست نده یا اگه میدی کامل توضیح بده ! منکه متوجه نشدم چی گفتی ... !!
+
تاپیک از روزهای جوونیش خیلی فاصله گرفته ...
یادش بخیر قدیما هرکی میومد توی یه پستش 10-12 تجربه از بهترین تجربه هاشو میزاشت ....
عجب دورانی بود !
تاپیک کمی منحرف شده از مسیر . به جای تجربه، بعضی دوستان نصایح و نظرات فرهنگی اجتماعیشون رو قرار میدن.
پست های غیر تجربی رو حذف میکنم از تاپیک.
دوستان تجربه جالبی بود که هم برام تلخ بود هم خیلی عبرت اموز بود
من با کسی اختلافی داشتم و ایشون من رو تهدید میکرد ولی خب من زیاد تحویل نمیگرفتم
یه روز با اصرار زیاد ازم خواست به ملاقتش برم
منم چون کار زیادی داشتم اول کلی پیچوندمش(اگه آدم حسابی بود و بهش اعتماد داشتم نمیپیچوندم) بعد تو این مدت فکر میکردم بهترین جا واسه اینککه ببینمش کجاس واسه همین واگذار نکردم اون بگه کجا برم
و بدون اینکه بگم کجا هستم رفتم سمت آرایشگاهی که همیشه اونجا میرم و دوستام اونجا همیشه هستن
به اونها هم چیزی نگفتم فقط رفتم نوبت گذاشتم و اومدم بیرون به بهانه ای فقط اونا میدونستن من اونطرفام
طرف اومد اول خواست خودش رو منطقی نشون بده
من یه عادت بد دارم گوشیم رو دستم نگه میدارم طرف واسه اینکه من رو مجاب کنه به کاری که میخواد بکنم گوشیم رو از دستم قاپید من اول نذاشتم در بره محکم گرفتمش بعدا کشوندمش طرف آرایشگاه مکه محنم من رو کوبید به دیوار من این موقع آرایشگرم که بهش اعتماد دارم صدا کردم و با دوستام اومدن کمک کردن بعد هم کشوندیمش تو مغاذه و با کمی نرم کردن و حرف زدن گوشیم رو هم چس گرفتم
و تجربه من همیشه تو مواقع بحرانی به کسایی که اعتماد دارم حبر بدم
نزدیک دوستان و کسانی که من رو خوب میشناسم باشم تا بتونم کمک بگیرم
هیچوقت گوشی و وسایل شخصی خودم رو پیش کسانی که میخوان ازم یه آتو بگیرن جلو چشم نذارم
و اینکه تا میتونم آدمهای معاند رو بپیچونم تا طرف کلافه بشه
و همیشه نزدیک جاهایی با افرادی که نمیشناسم قرار بذارم که جایی واسه در رو داشته باشم
و اما آخر از همه اون همه تهدیدی که شنیدم فقط مال یک شب بود و ساگی که زیاد هارت و پورت میکنه گاز نمیگیره از گرگی که ساکت نشسته بترس که بعد تیکه پاره کردنت هم صداش در نمیاد
سلام . خسته نباشید . ممنون از زحماتِ شما .نقل قول:
مطلبی رو به استخضارتون برسونم :
اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم ,این چیزهایی که شما میگین نصیحت اجتماعی و فرهنگی هست , نتیجه ی تجربیات شخصی هست . البته فقط مطالبِ نوشته شده توسط بنده رو میگم .
مثلا همین ج
مطلبِ ماشینِ پول شمار , نتیجه ی دهها بار مراجعه ی بنده به بانکها و همچنین اطلاعاتی که در طولِ زمان از مکانیزم کار ماشینهای پولشمار بدست آوردم .
حالا اگر بخوام تک تکِ اون تجربه ها رو بنویسم اونقدر زیاد میشه که دیگه کسی نمیخوندش .
واسه همین اون رو مختصر توضیح میدم و دستِ آخر هم میگم چکار کنیم که اون جریان برامون پیش نیاد .
بیانِ تجربه و نصیحت رو نمیشه از هم جدا کرد . چون هدف از بیانِ تجربه , استفاده از اون به عنوانِ مدرکی برای نصیحت هست .
و نصیحت هم نتیجه یک یا چند تجربه هست .
با عرض پوزش، ... تصمیم شما هستم، نظرها مفیدند! دوستان بخوبی دارند همکاری میکنند. این چند بایت دیتای پندگونه توی دنیای درندشت سایبری جایی را تنگ نمیکند!نقل قول:
اگر اصرار... دارید چند روز فرصت بدید تا دیگران صفحات را ذخیره کنند.
جالبه ! کاش همه جای مملکت این قدر "نظم" و دموکراسی (!!) وجود داشته باشه!
مگر تجارب سایر دوستان رو با سر قبول می کنیم که "نصایح و نظرات فرهنگی"شون رو قبول نکنیم؟!
بنده هم با 2 پست قبلی موافقم و از شنیدن نصیحت ناراحت نمیشم!
پیشنهاد : دوستان مخالف، تاپیک مستقل نظرات و تجربیات غیر مستقیم و خاص هم میتونند ایجاد کنند
عنوان و هدف این تاپیک مشخصه
دوست عزیز اینجا فقط تاپیک تجربه هاست؛ اینطوری دوستان خیلی خوب با حرفها ارتباط برقرار میکنن و هدف تاپیک هم همینه.نقل قول:
اگه کسی بخواد سخن پندآموز بخونه، میره یه سرچ توی گوگل میزنه و کلی براش میاد!
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
عزیزان ، احیانا شما زمانی که تاپیک توی اوج بود ، در تاپیک حضور نداشتید ...
بچه ها تجربه هایی میزاشتن که هیچ جای دیگه ای نبود ... بچه ها خودشون اون هارو لمس کرده بودن و به تحریر در آورده بودن ... برای همین ، واقعا فوق العاده مینوشتن
من با بابک جان کاملا موافق هستم ، و تعداد تشکر هایی که زیر پست بابک جان هست و زیر شماها ، نشون میده که سایر کاربرانی که یا زمان کافی برای پست دادن ندارند یا به دلیل دلزدگی از تاپیک پست نمیدن ، با چه کسی موافق هستند ...
من به شخصه ، چندی پیش از سر زدن به تاپیک کاملا نا امید شده بودم ...
اگر مکانی میخوایید که تک جمله ها و خاطرات روزانه و اتفاقاتی که براتون میوفته رو بنویسید ---> وبلاگ !!
در وبلاگ میتونید تمام این چیزهارو با کلی عکس و ... قرار بدید که خیلی خوشگل هم میشه !!
نمیدونم چرا از قدیم الایام این تاپیک دستخوش ، کل کل بین دختر و پسر ، تک جمله و جملات بی محتوا بوده ... ( با عرض پوزش از تمام دوستان صاحب نظر ! )
به چندی از پست های زیبای این تاپیک نگاه کنید ، کدوم یکی از پست های این چند صفحه شبیه این پست ها بوده ؟
forum.p30world.com/showpost.php?p=5614547&postcount=75
forum.p30world.com/showpost.php?p=5658811&postcount=139
forum.p30world.com/showpost.php?p=5670805&postcount=178
forum.p30world.com/showpost.php?p=5670851&postcount=180
forum.p30world.com/showpost.php?p=5673313&postcount=183
forum.p30world.com/showpost.php?p=5676678&postcount=190
forum.p30world.com/showpost.php?p=5680324&postcount=193
forum.p30world.com/showpost.php?p=5684614&postcount=194
forum.p30world.com/showpost.php?p=5685697&postcount=198
forum.p30world.com/showpost.php?p=5686638&postcount=201
forum.p30world.com/showpost.php?p=5686709&postcount=202
forum.p30world.com/showpost.php?p=5687022&postcount=206
forum.p30world.com/showpost.php?p=5721423&postcount=245
forum.p30world.com/showpost.php?p=5737718&postcount=256
forum.p30world.com/showpost.php?p=5761627&postcount=303
چند نمونه از پست های خودم توی این تاپیک ... اما الان رغبت این رو ندارم که به تاپیک سر بزنم !!
forum.p30world.com/showpost.php?p=5624803&postcount=99
forum.p30world.com/showpost.php?p=5666815&postcount=166
forum.p30world.com/showpost.php?p=5686914&postcount=205
forum.p30world.com/showpost.php?p=5752429&postcount=277
forum.p30world.com/showpost.php?p=5768964&postcount=311
شیطونه میگه بیام به سبک سقراط کل مفهوم نظم و نصیحت و تجربه و ... رو به زیر سوال ببرم!!!
ابن خلدون میگه هر حکومتی دورهی کودکی، جوانی، پیری و مرگ داره! تجربهام بهم میگه خیلی از چیزهایی که زمانی با اهداف بلند و والا ایجاد شدن پس از مدتی از هدفشون منحرف گشتن!! این مبحث و حتی این انجمن هم مستثنا نیستند! دلایل زیادی هم داره که شدیدن بهتره از بحث پیراموناش خودداری کرد!! چون فقط مبحث رو منحرفتر میکنه!!!
توصیه میکنم اگه کسی فکر میکنه دوستان پست منحرف میدن، خب اون پست مرتبط بده!!
خیلی نیاز نیست توی موضوعات به این سادگی پیچیده فکر کنیمنقل قول:
عزیز بعضی موقعها فضا یکجوری میشه...سقراط به جو اعتقاد داشت؟ : )) الان این جو تاپیک نیست جو وبلاگه
برای اینکه دوستان بدونن این بحث شخصی نیست...به این پستها نگاه کنند که مدتها قبل از این بحثها در این تاپیک داده شده
(سه ماه پیش)
نقل قول:
خوشم میاد بیشتر بچهها شعار ندادند،دل سوخته نوشتند، یعنی اونی که لمس کردند یا حس میکنند درسته رو نوشتند.
نقل قول:
برای همینم هست که اینقدر طرفدار پیدا کرده؛ :40: وگرنه همه میرفتیم ضرب المثلها رو میخوندیم. :20:
نقل قول:
از قديم گفتن سخني كه از دل بر آيد لاجرم بر دل نشيند
منم موافق اینم که پست های اضافی باید حذف بشه... هرچه سریعتر....
.سه تا از پست هایی که gm3r انتخاب کرده خیلی جالب بود
و مخصوصا این یکی:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5614547&postcount=75
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5684614&postcount=194
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5686709&postcount=202
.نقل قول:
و در آخر اگر کسی یهو جلوی شما رو تو خیابون گرفت و گفت : آقا یه بوس می دی ؟
اینم انجام ندید چون هیچ وقت اتفاق نمی افته . من امتحان کردم جواب نداد !!
.
منو یاد اون ماجرای Weekend انداختی... یادش به خیر ما هم یه سهمی تو این کل کل ها داشتیم... که البته چوبش رو هم خوردم... یک هفته تعلیقنقل قول:
نمیدونم چرا از قدیم الایام این تاپیک دستخوش ، کل کل بین دختر و پسر ، تک جمله و جملات بی محتوا بوده ... ( با عرض پوزش از تمام دوستان صاحب نظر ! )
ولی واقعا مساله ی عجیبیه که همه میاند اینجا با هم دعوا می کنند... بنده خدا Shahin System چقدر بد شانسه که عدل همون تاپیکی که اون باز کرده این جوری شده........
با خوندن چند پست معرفی شده بسی به این تاپیک علاقمند شدیم !!
---------------
من فقط می خوام یه چیزو بگم !!
من 20 سال تمام با کینه و نفرت زندگی کردم ، از زمین و زمان کینه به دل گرفتم ، هر کسی چیزی می گفت که ناراحتم می کرد امکان نداشت فراموش کنم حرفشو حتی زمان و مکاانشم یادم می موند !!
چند ماه پیش ( تو مهر بود ) تو یه کتاب یه جمله خوندم واقعا جا خوردم !!
جمله این بود :
آدمی که با نفرت زندگی می کنه فکر می کنه می تونه با نفرتش به اون شخص صدمه بزنه ، در حالی که از درون خودشو نابود می کنه !!
اقرار می کنم که درست می گفت فقط خودم نابود شده بودم نه اون کسایی که ازشون ناراحت بودم !!
تصمیم گرفتم کینه هامو بزارم کنار و به جای نفرت به کائنات عشق بورزم !!
بعد از اینکه کینه ها رو گذاشتم کنار به این نتیجه رسیدم که واقعا ارزششو نداشت و فقط خودمو نابود کردم !!
خب الان خیلی بهتر شدم منه اخموی عنق الآن تو خیابون ، دانشگاه یا هر جا یه لبخند رو لبامه
به قول:40: داییم :40:که دید من راحت می خندم و لبخند می زنم ( بنده خدا جا خورده بود )
(( مردم می رن دانشگاه عاقل میشن این زده به سرش همش می خنده !! ))
...
لطفاً ... (چون این قسمت بر خلاف منظورم موجب سوء تفاهم شد، پاک کردم)!
در جریان آغاز راهاندازی گفتمان درستنویسی و... به خاطر غفلت از وضعیت... تالارهای داخلی-ایرانی و چند اشتباه شاید کوچولو، مرتکب خطای... عدم مقدمهچینی و توضیح... شدم- که موجب... پیشداوری و اتقاق "سوء تفاهم" شدم! بهانهگیران و... را فاکتور گرفتم!
بجز موارد خاص آموزشی و اطلاعرسانی در تاپیک/گفتمان درستنویسی، من کپی-پیستی نکردم. همه نظرهایم جنبه تألیفی -یعنی از خودمه- (جدا از کم و کیفش) دارند و اگر در لابلایشان نقل قولی شده (با ذکر منبع/مؤلف) احساس کردم مناسب مطلبه.
من موافق نظر دوستی هستم که اشاره کرده خیلی قضیه معنای چی تجربه شخصی است و چی نیست کش ندهیم!
پیشنهاد می کنم در موضوعی این چنینی که معانی عام و وسیعی دارد منظور کاملاً مشخص شود و به هر حال چند مورد برای مصداق هم هست که مدنظر برپاکننده تاپیکه. امیدوارم دیگه سوء تفاهمی پیش نیاید.
در مورد خودم، همه ارسالهایم را خ-حذف کنند... غمی ندارم (مشکلی نیست)! فقط آرزو میکنم مطالب ارزشمند و مفید کسانی مثل ... (در عین برخی دگراندیشیهایم نسبت به ایشان) را ... حذف.. نکنند، نگرانی من از بابت این مواردست!
به خاطر ذکر نام جناب "محمد آسمونی"که شاید صحبتهایی را متوجه وی سبب شد از ایشان معذرت میخواهم و امدیوارم من را ببخشند.
وبلاگ (وبلاگستان) هم نوعی شبکه اجتماعی مثل تالارهای گفتوگو است! شاید برخی منظورشان از وبلاگ دفترچه یادداشت شخصی باشد ولی وقتی یادداشتهایتان را دیگران میخوانند و در موردشان نظر میدهند آنها نیز داخل شبکه اجتماعی هستند، این یک تعریف شخصی است و لزوماً نمیتواند بیانگر نظر جمعی باشد!
من اشاره به شبکه اجتماعی کردم،... ولی نظر دوستان محترمه. خوب بسیاری از سرویسهای وبلاگدهی به عنوان رسانه شخصی بلکه فراتر به عنوان تابلو اعلانات و اعلامیه و... استفاده میکنند به طوری که حتی اجازه نظردادن و فرستادن ایمیل به دیگران نمیدهند و کلاً متکلم وحده هستند! به نظرم وبلاگ چه رسانه شخصی بدانیم و چه چیزی دیگری، وبلاگستان در شبکه اجتماعی جای میگیره و نوعی از آن.
این هم تجربه شخصی یکی مانده به آخر من در این تاپیک پی۳۰ورد!
همه دوستان کاربر را به آن چند قرار پیشنهادی رجوع میدهم که قبلاً به خاطر اتفاقات بدی که بین چند کاربر افتاد گفتم بخاطر داشته باشند. البته خودم توی بند ۴ کمی کوتاهی کردم!
من از برپاکننده تاپیک و همه دوستانی که لطف کردن تجربههایشان در اختیار دیگران گذاشتهاند (چه مرتبط به موضوع تاپیک و چه غیر مرتبط) که بقیه بهره بردن از جمله خودم، تشکر میکنم:40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5829125
شما هم اگه گمان کردید از طرف من جسارتی شده ببخشید (هر چند هیچ وقت چنین قصدی نداشتهام).
این هم قرارهای پیشنهادی:
۱- وارد هیچ بحثی که منجر به جدل میشود نشوید بخصوص در موارد مربوط به جنسیت (زن و مرد).
۲- اگر از نظر و مطلب شخصی ناراحت شدید بلافاصله پاسخ ندهید، جواب را برای زمانی بگذارید که آرامش دارید. البته ناسزا و تهمت و موارد از این دست به عقیده من نظر و مطلب نیست ولی باز هم سعی کنید آرامش داشته باشید.
۳- اگر در برابر نظر کسی میخواهید انتقاد کنید ابتدا به او سلام کنید. مطمئن باشید تأثیر مثبتی میگذارد.
۴- نظرهایتان را چندبار مرور کنید، شاید با بررسی دوباره مطلبتان ترجیح بدهید برخی کلمات و جملهها را حذف یا اصلاح کنید.
در مورد کسانی که در پروفایلشان نام قوم و شهر و این گونه اطلاعات را نوشتهاند (کلی میگم به همه) متوجه باشند بالقوه نماینده قومیت و دیارشان هستند پس توی گفتههاشون متانت بیشتری بخرج بدهند وگرنه توی هویتشان شک خواهند برد چرا که هیچ عاقلی نمیخواد نماینده بدی برای... هویتش باشه!
یک قرار دیگر هم اضافه میکنم:
۵- قبل از انتقاد و موضعگیری علنی علیه کسی ابتدا خصوصی مطلب را با او در میان بگذارید، شاید او حواسش نبوده یا بعداً نظرش عوض شود و بیاید گفتههایش را اصلاح کند.
اگر دکمه تشکر نماد قدرشناسی بدانیم، دکمه ویرایش نماد اصلاح و انتقادپذیری است!
در هر صورت آماده اصلاح اشتباهاتم هستم و عذرخواهی به خاطرشان! گاهی شرایط اشتباه را موجب میشود، احتمال خطا همیشه هست و از این روی شاید خطا جائز باشه ولی ماندن بر خطا جائز نیست.
از همه کاربران ارجمند به خاطر ویرایش چندباره این پست/ارسال، عذر میخواهم، به دلایلی ناچار به این کار شدم و سعی کردم مواردی که سوء تفاهم ایجاد کرده یا میکند اصلاح کنم و اگه تصمیم ناظر تاپیک بر اینه همه ارسالهای اخیر شبیه این را حذف کنند، مختارند.
سپاس از دوستانی دارم که در مورد من همدلی کرده یا مدارا پیشه کردند.