با دوتا دمبل چه طوری تو خونه زیر بغل کار کنم بلد نیستم و چه طوری ساعدم را عضلانی کنم اگه عکسی ارید بگذارید؟
Printable View
با دوتا دمبل چه طوری تو خونه زیر بغل کار کنم بلد نیستم و چه طوری ساعدم را عضلانی کنم اگه عکسی ارید بگذارید؟
برای زیربغل :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه یه هالتر بگیری حرکات بیشتری میتونی بزنی!
یعنی در چه سنی؟من الان 17 سالمهنقل قول:
اگه کسی لاغر باشه و بخواد بدنسازی کنه ، بهتره چیکار کنه؟
از پایه تا ...
بدن سازی برای چی میخوای؟نقل قول:
ماهیچه آوردن؟(حجمی}
خطی کردن؟{فیتنس}
زور زیاد کردن؟{پاورلیفتینگ)
دوستان سلام.
من وقت زیادی برای ورزش ندارم.
یه سری آمپولا هست که میگن دونه ای 600 هزار تومنه و عوارض ریزش مو نداره ولی فک و بینی رو تا حدی بزرگ میکنه و از عوارضشه ،حالا میخواستم بدونم
1- اسم دقیق این آمپولا چیه؟ اسمشو نمیدونم اگه کسی بلده بگه
2- تا چهحد موثره؟
3- من تازه میخوام شروع کنم و برای شروع میخوام حجم عضلانی بیارم و حدود 300 تومن هزینه میکنم که هزینه کمیه ولی میخوام باهاش راه بیفتم شما چهچیزایی رو با چه برندایی پیشنهاد مکنید؟
الان وزنم 70 هستش و قدم 173 میخوام 80-85 کیلو عضله شم چه روند ورزشی رو پیشنهاد میکنید ادامه بدم؟ یعنی میخوام هی حجم بیارم و هی تبدیل به عضله کنم.
فقط میخواد هیکلش یه خورده بهتر بشه یعنی رو فرم بیاد:10:نقل قول:
سلامـنقل قول:
وقت نداری =! مصرف هورمون ؟!
1- این دارو ها از سری استروئید ها ی آنابولیک هستند و فقط برات عوارض خطرناک دارن و بس . استروئیدهایی مثل کورتون ، تستسترون ، سوماتروپین و ...
2- خیلی تو حجیم کردن و رشد بدن موثره ولی بسیار کاذب و موقتی و علاوه بر عوارضش ، بعد از قطع مصرف دارو شما عقبگرد غیر قابل تصوری خواهی داشت
3- شما تا 2 ماه اول که اصلا مجاز به استفاده از هیچ مکملی جز مولتی ویتامین ها نیستی
( سنتروم یا فارماتون )
بعد 2 ماه با یه برنامه هدفمند شما میتونی کراتین و پروتئین و کربوهیدرات استفاده کنی .
بابا اینقدر بین رشته ها خطکش نذارید ! :5:نقل قول:
کی گفته کسی که پاورلیفتره نمیتونه بدنی حجیم و یا به قول شما خطی داشته باشه !؟ :27:
تازه مگه به همین راحتیه که یکی بیاد بسم الله بگیره به همین راحتی بتونه یه پاورلیفتر نیرومند یا یه بدنساز خوش استیل بشه !؟ این جمله واقعا برام جالبه که :
ببین ! نمیخوام بدنم مثلا مثل رونی کولمن بشه ها ! :31:
خب من و شما بخوایم هم نمیشه ! :31:
...
اول حرکات رو درست یاد بگیره و تا چند وقت رو حرکات پایه ای تاکید کنه ... بعد برنامه پیشرفته تر ...نقل قول:
اگه کسی لاغر باشه و بخواد بدنسازی کنه ، بهتره چیکار کنه؟
از پایه تا ...
lahij_web جان چرا جواب مارو نمیدی؟
ببخشید بدون استفاده از مکمل ها چقدر طول میکشه که وزن 20 کیلو افزایش پیدا کنه؟؟
من پیاده روی میکنم یعنی از پاهام استفاده میکنم. اما از دستام نه.
یک یا دو دمبل میخواهم بخرم تا از دستهام هم استفاده بشه. لطفا بگویید چند تومن میباشد.
یک بار یک جا پرسیدم گفتند 30 تومان که بنظر زیاد است برای چند تیکه آهن. نیست؟
همینه قیمت هاشون خیلی زیاد هستش:13:نقل قول:
یک بار یک جا پرسیدم گفتند 30 تومان که بنظر زیاد است برای چند تیکه آهن. نیست؟
نمیدونم شما چه مدلیشو دیدین.چند کیلویی بودن؟نقل قول:
ولی دسته دمبل باید حدود 5 تا 10 تومن باشه
البته نزدیکه 20 کیلو وزنه دمبلی هم احتیاج دارین که من تا کیلویی 1100 تومن امار داشتم
30 تومنم پول یه ماه باشگاهه فکر نکنم زیاد باشه
دلیل اختلاف قیمت بالای کراتین مونو هیدرات چیه که ایرانیش 13 تومنه و برای بعضی مدلای دیگش تا صد تومن هم دیدم.
مگه ساختارشون فرق میکنه؟
اصلان یه کراتین و پروتیین و کربو هیدرات درست حسابی برای یه مبتدی چه مدلیش و چه قیمتیش خوبه؟
لطفن برند کراتین و پروتیین و کربوهیدرات رو همراه با حدود قیمت بزنید.
سلام .نقل قول:
ببین داداشـیـ شما سنت الان مستعد رشد قد و ... هست . یعنی فرصت داری
دارو و هورمون و ... میشه گفت اصلا نیاز نیست و در واقع توصیه هم نمیشه . استفاده از دارو ها و محرک های رشد قد فقط در موارد حاد پزشکی کاربرد دارن
شما تمریناتی که باعث افزایش قد میشه ( ترجیحا ورزشهایی که به صفحات رشد کمک میکنن برای افزایش طولی ) رو تو برنامه ت بگنجون .
اگر بدنسازی میکنی از انجام حرکات پرسی سنگین خودداری کن و تا حد امکان نشسته انجام بده
بدنسازی به علت تحریک ترشح هورمون رشد باعث رشد قد هم میشه ولی باید بسیار اصولی و کنترل شده تمرین کنی.
---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------
بدون استفاده از مکمل ها و با تغذیه درست و استراحت کافی شما تو چند ماه اول رشد قابل قبولی رو تجربه میکنی و به مرور بدنت در مقابل فشار مقاوم میشه و اونوقت دیگه تبحر شماست که بدن رو از سکون در بیارینقل قول:
استفاده از مکمل روند افزایش حجم و وزن و ارتقای عضلانی رو در پی داره ولی الزامی نیست !
---------- Post added at 06:14 PM ---------- Previous post was at 06:10 PM ----------
تو بازار همه جور جنسی هست .نقل قول:
به گفته دوستان مطلع ! بعضا کارگاههای هستند که کراتین ! و مواد مصنوعی دیگه رو با هم مخلوط میکنن و پلمپ و ... !
تنها شاید 5% کراتین توش باشه ! وقتی تو باشگاهها دیدم طرف داره کراتین مونوهیدرات میده 6 هزار تومن ! :18: دیگه چه انتظاری میشه داشت .
دلیل متغیر بودن قیمت ها هم همینه .
بسته به زمان برند ها فرق میکنه دوست عزیز ! سالهای پیش ویدر معتبرترین و کارآمد ترین نوع مکل ها رو داشت که قربونش برم به لقاالله پیوست و اصلش دیگه پیدا نیست .
الان گمان میکنم دوریان یتس و ناتریشن میتونن مارک های مورد اطمینانی باشن .
شخصا پیشنهاد میکنم به جای برند مورد اعتماد دنبال فروشنده مورد اطمینان باشی !
ماشالله همه تو کار دوا ...، حالا استاد lahij_web عزیز من نسبت بع وزن کمم یک روز در میان یا بیشتر حدودا 40 دقیقه تمرین بدنسازی میکنم.
من تمرین هارو سه سته 7 تایی مثلا میزنم تقریبا 5 حرکت به نظرتون مناسبه ؟(حرکت ها رو هم قبلا خودم میزدن شما هم راهنمایی کردین برای بالا تنه.)
نه بابا دوا کدومه ! کنجکاون ! سوال میپرسن !نقل قول:
استاد هم خودتیـ داداشـ ! :5:
40 دقیقه تمرین ایده آلی هست برای شما .
سه ست 7 تایی !؟ این تکرار رو از کجا آوردی ؟! :13:
شما اگر رشته ورزشی دیگه ای رو تخصصی دنبال نمیکنی 2 راه پیش رو داری :
3 روز در هفته تمرین کل بدن _ 3 روز تمرینی با برنامه تمرین روی عضلات مختلف
در هر صورت جواب میده و مفیده
شما برای هر عضله 2 حرکت اونم حرکات ترکیبی و مادر در نظر بگیر
سلام دوستان
می خواستم چه ورزشی پیشنهاد میشه برای لاغر کردن چربی های دور شکم و پهلو.
ساق و پای لاغری دارم ولی قسمتایی از ران و باسنم چربی جمع شده...
چطوری هیکلم رو یکنواخت کنم؟
تعدادشو نسبت به توان بدنم، نمیدونم سعنی اشکال داره؟نقل قول:
نه ورزش دیگری انجام نمیدهم، حالا قبلا هم گفته بودم بیشتر میخوام عرض شانه و بازو هام حجم پیدا کنه که شما چند حرکت رو گفتید.
برای هر عضله دو حرکت خب اول از بالا سینه شروع کنم، یعنی پرس سینه و هالتر از جلو یا پشت.
بعد بازو جلوبازو هالتر و پشت باز نیمکت یا هالتر
سیم کش و شنا سوئدی یا حرکت دیگری پیشنهاد می دهید. نظرتون چیه.
شرمنده زیاد شد.:11:
نه دیگه ! تکرارهای زیر 8 تا برای عضله سازی پیشنهاد نمیشه . پاورلیفترها تو برنامه تمرینشون روی 3 تا 5 حرکت ( اونم روزهای کمی از هفته ) تمرکز میکنن برای رشد و تحریک قدرت عضلانی و رکورد .نقل قول:
...
پیشنهاد :
شما 3 روز در هفته :
گرم کردنی و کششی
پرس بالاسینه هالتر 10*3
پرس سینه دمبل 12*3
سرشانه هالتر از جلو 10*3
سرشانه دمبل از طرفین 10*3
بارفیکس 10*3
زیربغل دمبل خم 10*3
جلوبازو هالتر ایستاده 10*3
پشت بازو هالتر خوابیده 10*3
پشت بازو سیمکش 10*3
کول هالتر 10*3
جلوران دستگاه یا پرس پا دستگاه 12*3
فیله و شکم
سرد کردنی و کششی
برای مدت 6 تا 8 جلسه
---------- Post added at 07:02 AM ---------- Previous post was at 06:58 AM ----------
عزیزم عضویتت رو تبریک میگم :10:نقل قول:
باید بدونیم که چربی سوزی موضعی به هیچ وجه ! امکان نداره .
پس باید کل بدن رو به چربی سوزی وادار کنی تا برسی به شکم و باسن و پهلو و ...
این جاها هم از آخرین نقاطی هستند که چربی آب میشه .
خب ! روحیه ت خراب نشه ! :21:
شما با برنامه ای که که به آرش پیشنهاد شده ( با این تفاوت که برای هر عضله 1 حرکت ) با استراحت بین ستها به مدت 30 ثانیه انجام بده و تغذیه ت رو طبق پیشنهادهای مطرح شده تو صفحات قبل تاپیک مرتب کن . قول میدم نتیجه زودتر و جالبتر از اونی که فکرشو میکردی بگیری !
این تاپیک رو خوب مطالعه کن .
سوال داشتی باز بپرس
خیلی ممنونم از شما
فقط شرمنده من این گرم کردنی و سرد کردنی رو دقیق متوجه نشدم.
این حرکات رو به همین ترتیب و متنوع در سه روز هفته انجام بدم؟
سلام
من قبلا تو باشگاه تمرین می کردم ولی الآن به دلیل کمبود وقت مجبورم تو خونه به تمرین بپردازم ( بعد از گذشتن یک بازه زمانی 2 ساله ی تمرین به صورت نیمه حرفه ای که از ورزش دور بودم )
من نمی خوام عین آرنولد بشم و فقط می خوام خوش لباس و خوش اندام باشم !!
من یه میل هالتر گرفتم با چند وزنه ( دمبل ندارم ) ببینید آیا این برنامه برای من خوب هست یا نه ؟ ( خودم نوشتم )
روزهای زوج ( نمای جلو - پا - شکم )
جلوبازو هالتر ایستاده 4*8
سرشانه هالتر از جلو 4*8
شکم بدون وزنه دو ست در حد توان
پرس سینه هالتر 4*8
پا بدون وزنه سه ست در حد توان
روزهای فرد ( نمای پشت - کمر - زیربغل )
پشت بازو هالتر خوابیده 4*8
سرشانه هالتر از پشت 4*8
فیله کمر بدون وزنه در حد توان در دوست
زیر بغل شنا باستانی 2*15 + زیر بغل خوابیده با وزنه 2*10
کول هالتر از جلو 2*10 + کول هالتر از پشت 2*10
در ضمن شنا و بارفیکس رو هر روز برای گرم و سرد کردن انجام میدم ...
بازم میگم من میخوام یه تمرین کلی برای بدنم برای خوش اندام شدن انجام بدم نه برای پرورش اندام !!
برادرا این مشخصات دوستمه :
قد : 180
وزن : 97
کلا تا حالا کفش ورزشی هم نپوشیده !! این اگه بره بدنسازی ، چقدر طول میکشه تا هیکلش بیاد روی فرم ؟
درضمن ، این هم بگم که دور باسنش از شونه هاش بیشتره !! کلا هیکلش ناجوره ... !!
اول باید خودش بخواد بعد باید با علاقه تمرین کنه و بعد از دوماه کم کم به نتیجه می رسه.نقل قول:
خوب اینکه برنامه بدنسازی وزنه هستشنقل قول:
من منظورم ورزش هایی یا دویدن و ... هستش!
متاسفانه فعلا وقت باشگاه وقت نمی کنم برم....
با دویدن میشه این چربی هارو کامل آب کرد؟
چون چند نفر رو دیدم که بدن آماده ای دارن ولی هنوزم از دوران چاقی چربی های باسن اونا مونده!
و یه سوال دیگه اینکه خوردن نوشابه های انرژی زا در حد معقول قبل از ورزش چطوره ؟!
با تشکر
خودش که آرزوشه هیکلش قشنگ بشه !
حتی هر موقع از کنار یه فرد خوش هیکل رد میشه میگه چی میشد من اینجوری میشدم !!
بعد 2 ماه دقیقا روی فرم میاد ؟
کسی که 15 کیلو اضافه داره ؟
خواهش میکنمنقل قول:
دویدن درجا و حرکاتی که تحرک داشته باشه برای گرم کردن بدن ( از شدت کم شروع کنید و به مرور بالا ببرید ضربان قلبتونو ) و بعد حرکات کششی
انجام حرکات کششی مربوط به همون عضلات درگیر هم میگن سرد کردنی
...
بلهـ . این حرکات رو به همین ترتیب و 3 روز در هفته انجام بدید .
سلام دوست مننقل قول:
فقط چنتا نکته ( با همین نکات میتونی برنامه ت رو اصلاحش کنی ) :
- سعی کن با توجه به اینکه برای تنوع دمبل ها و وزنه ها زیاد دستت باز نیست حرکات رو برای حفظ پمپاژ خون روی 10 الی 12 تکرار تمرکز کنی که قاعدتا 4 ست زیاد میشه و 3 ست کافیه . به جاش استراحت بین ستها رو کمتر کن
- اینکه شکم رو بین حرکاتت میای روش خوبیه و خودمم دوسش دارم ! ولی جلوبازو رو قبل از پرس سینه پیشنهاد نمیکنم . باعث پایین اومدن کارایی عضلات تو حرکت پرس سینه میشه .
پس این ترتیب حرکات رو در نظر بگیر مگر در موارد خاص برای شوکه کردن بدن :
سینه - زیربغل - سرشانه - جلوبازو و پشت بازو
- هر روز تمرین کردن بعد از مدتی بدنتون رو مقاوم میکنه . یادتون باشه بدن تو دوره استراحت رشد میکنه نه تو تمرین . پس ریکاوری مهمه . شما سعی کنید 3 روز الی 4 روز در هفته تمرین کنید و هربار گروهی از عضلات رو درگیر کنید .
اما چون در منزل تمرین میکنید باز هم 3 جلسه در هفته و درگیر کردن هر عضله با 2 حرکت پیشنهاد میشه.
من فوتبال کار می کنم.نقل قول:
در صمن منظور من این بود برنامه ای هست برنامه ریزی شده که تو تایم معین ورزش معین کرد و تغذیه هم مشخص باشه.نتیجه های مختلف و ... منظور کلیم بود.
با تشکر
بلهـ با ورزشهای هوازی شما زودتر از وزنه زدن به نتیجه میرسید ! البته انتظار عضله سازی نداشته باشید .نقل قول:
اون بحثی هم که درباره باقی موندن چربی ها فرمودید در صورت داشتن برنامه تمرینی هوازی مدون اصلا اتفاق نمیفته .
چون چربی کل بدن میسوزه نه موضعی .
انواع هوازی مثل پیاده روی استقامتی . دوهای اینتروال و ... میتونه ایده آل باشه .
سلام. من بسکتبال کار میکنم. توی بسکتبال اگه شکم چربی داشته باشه،نمیشه از قدرت پاها به طور کامل برای پرش بهره برد.
برای سوزاندن چربی شکم چه کار کنم؟ روزی 30 دقیقه وقت دارم.
با تشکر
من كه 6 ماه بدنسازي كار كردم 10 كيلو لاغر شدم نميدونم چرا؟
سلام . ببخشید مربی من مکمل muscle gainer از شرکت muscle nutrition را به من داده و میگه حجم خشک میده . من قدم 180 تاست و وزنم 90 کیلو . میخواستم بدونم واقعا اینجوریه ؟ اگه اینجوری نیست مصرف نکنم یا راهی هست که مصرف کنم و چربی نگیرم ؟ اینم آدرس سایت این شرکت:کد:http://musclenutrition.us/
دقیقا به پستی که قبل از سوال شما داده شد توجه کنید .نقل قول:
---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
خب به تغذیه و استراحتت و در انتها به نوع تمرینت توجه کن . درباره ش توضیح بده .نقل قول:
---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------
پوریا جان مکمل بهت حجم و عضله خشک یا ... نمیده . این شما هستی که توی تمریناتت بدن رو تحریک میکنی و در هنگام ریکاوری بدنت از مواد غذایی که به عنوان مکمل به بدن میرسه حداکثر استفاده رو برای رشد میکنه .نقل قول:
هر چند برخی مکمل ها با توجه به عملکردشون باعث تاثیراتی جانبی که هدف اصلی مکمل نیست هم میشن . مثلا همین پروتئین ها به دلیل وجود آمینو اسید چربی سوزی رو هم تسریع میکنن.
شرکت ناتریشن شرکت معتبریه ( کاری به تقلب هاش ندارم ! ) اشتباه نکنم ماسل گینر ترکیبات کربوهیدراتی هم داره که در صورت نداشتن برنامه غذایی مناسب و کم چربی و کربوهیدرات بدن به ذخیره چربی و ... مستعد میشه .
اگر مربی با اطلاعات دارید بهش اعتماد کنید .
اگه ممکنه پست 402 این تاپیک رو جواب بدید.
با تشکر
من هنوز هم منظور شما رو درست متوجه نشدمنقل قول:
فوتبالیست ها برای تقویت عضلات چهارسر ران و بعد همسترینگ و ساق و ... به تمرینات تخصصی نیاز دارن .
ضمن اینکه با توجه به خشونت ورزش فوتبال شما باید بالاتنه نیرومندی داشته باشی.
پس تمرین کل بدن با تمرکز تخصصی روی عضلات پا مد نظر هست .
تغذیه فوتبالیست ها هم که محدودیت خاص خودش رو داره .
قطعا سرعت عمل برای شما تو اولویته تا حجم عضلانی .
حالا درخواستتونو روشن تر لطف کنید
برای تقویت عضلات مورد نظر که گفتید چه تمریناتی رو انجام بدم؟
تغذیه ی مخصوصی که گفتید چیه؟
در ضمن مهمتر از همه و قبل از اون من چربی اضافه دارم.چجوری با سرعت متناسب و نسبتا بالا آبشون کنم؟
پشتکارشو دارم فقط راهشو نشونم بدین.در طول روز 5/1 تا 2 ساعت 3 روز در هفته وقت دارم.
برای خرید مکمل و ... هم هر چی هست بگین.قیمتشم مهم نیست.
با تشکر بسیار فراوان
آقا یه سوالی داشتم . چربی سوز redz اگر همراه با رژیم و هوازی مناسب باشه نتیجه اش خوبه ؟ کلا تا قیمت 70 تومان چربی سوز چی پیشنهاد میدید؟
برنامه شما برای تقویت عضلات پا میتونه شامل حرکات هاگ پا ، اسکوات از جلو ، پشت ران هالتر باشه .نقل قول:
برای بالاتنه هم از حرکات ترکیبی چند مفصلی استفاده کنید .
سرشانه هالتر از جلو . پرس سینه هالتر . بارفیکس و ...
درباره تغذیه هم چربی ها رو کم و کربوهیدارت های پیچیده رو از 4 عصر به اونطرف کم و کمتر کنید .
---------- Post added at 06:25 AM ---------- Previous post was at 06:25 AM ----------
خودم کلا چربی سوز پیشنهاد نمیدم !نقل قول:
دلایلش رو هم تو پست های قبلتر گفتم . پیشنهادم رو هم همینطور