اسپمها خیلی زیادن هفته ای هزاران اسپم
Printable View
اسپمها خیلی زیادن هفته ای هزاران اسپم
خوب، من فکر میکنم علتش همان کلیک کردن روی آگهیها در هر سایتی که سرمیزنید هست. یکی دوتا از اونهایی که زیاد میآند برام پیام خ کنید تا بگم چه کار کنید.نقل قول:
سلامنقل قول:
به آدرس زیر برین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کنار Your products، روی Edit کلک کنین
و Close account and delete all services and info associated with it رو انتخاب کنین
سلام این سوال برای من واقعا مهمه چگونه در جی میل یک گزارش از باز شدن نامه توسط گیرنده دریافت کنیم منظورم رسیدن نامه نیست چون خودش در هنگام رسیدن یک پیام میده که نامه رسید منظورم اینه که بفهمیم گیرنده نامه رو باز کرده و خونده یا نه. خواهش می کنم اگه کسی می دونه راهنمایی کنه اگه به جز سرویس جی میل سرویس دیگه ای میتونه این کار رو انجام بده هم لطفا معرفی کنید در ضمن من از اوتولاک 2010 و 2007 هم که می گفتن یک گزارش از باز شدن نامه میده استفاده کردم هر دو گزینه ارسال گزارش دریافت و باز شدن رو تیک زدم ولی هیچ کدوم عمل نکرد آیا اصلا همچین راهی وجود داره ؟
اطلاع از خوانده شدن ایمیل فرستاده شده:
لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تا حالا از هیچکدوم استفاده نکردم؛ ولی کمی که خوندم اولی را توصیه میکنم.
من از Gmail drive خیلی استفاده میکنم. پوشه مربوطه رو دانلود کردم و در دسکتاپم گذاشتم تا برای دانلود و اپلود کردن نیازی نباشه که از طریق مرورگر وارد اکانتم بشم. اما نمیدونم چرا محتویات پوشه و اکانتم در سایت گوگل با هم Synchronized نیستن. به عنوان مثال، فایل رو به داخل پوشه کگی میکنم و در اونجا قرار میگیره اما وقتی از طریق مرورگر اکانتم رو چک میکنم می بینم که اون فایل اپلود نشده. راه حل این مشکل چیه؟
سلام این پیغام یعنی چی؟
سلام
چه جای بدی آپلود کردی و چقدر هم سانسورش کردی.
ولی اگه هشدار جیمیل باشه؛ منظورش اینه که مراقب این ایمیل باشید. چون ممکنه اکانت فرستنده تغییر داده شده باشه (برای مخفی ماندن آدرس اصلی) و احتمال داره که تلاشی برای دزدی باشه.
شما حواستون باشه، که هیچوقت اطلاعات حساس به کسی ندهید (بخصوص رمز بانک) و پول مفت هم برای کسی نفرستید.
ممنون ولی منظورتون از پول چیه؟ متوجه نشدم؟نقل قول:
یه شیوه گدایی یا بهتر بگیم دزدی اینترنتی هست که با ایمیل علاقه فرد را به خودشون جلب میکنند و بعد تقاضای پول میکنند.
مثلاْ برای درمان مادر مریضشون یا هر بهانه دیگه. بیشتر آفریقایی و گاهی از کشورهای شوروی سابق هستند.
گاهی هم به بهانه برنده شدن یک جایزه کلان تقاضای حق وکالت میکنند.
سلام خدمت دوستان گل سایت
دو تا سوال دارم ایا میشه در متن ایمیل اهنگ گذاشت اتچ نه می خوام موقع باز شدن ایمیل یه همچین کاری بشه شک دارم بشه اما می خوام مطمئن بشم؟
دومین سوالم اینه که چطور میشه تو متن ایمیل اسکریپت جاوا گذاشت مثلا می خوام از تو ایمیل برف بباره یا مثلا پروانه حرکت کنه از اینجور اسکریپت ها که تو وبلاگ ها هست ایا میشه تو ایمیل این کار رو کرد؟
سلام
تا یکی بیاد جواب کاملتر بده. ولی من دیده ام که تو بعضی سایتها، مثلاً میخواهید کارت پستال برای کسی بفرستید که هم متحرک باشه، هم آهنگ داشته باشه؛ بعد از درست کردن کارت در سایت، لینکش را در ایمیل میگذارید.
کسی نمی دونه چکار میشه کرد
منتظر راهنماییتون هستم کسی اطلاعی نداره
منم دوست دارم ببینم چنین راهی هست یا نه لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه:D
دوستان من الان اومدم وارد جيميلم بشم و با اين پيام فاير فاكس روبرو شدم :
This Connection is Untrusted
كه البته ميشه ردش كرد اما من ردش نكردم چون خيلی عجيبه كه سرتيفيكيت گوگل ناشناخته و نا معتبر باشه ! فعلا كه وارد ايميلم نميشم.
یک ایمیل برای من اومده که در قسمت to آدرس ایمیل من نیست، یه آدرس ایمیل دیگه است که نمیدونم برای کیه. cc و bcc هم نداره، فوروارد هم نشده. چطور به من رسیده وقتی خود گوگل نشون میده در قسمت to ایمیل به یه آدرس هاتمیل یه نفر دیگه زده شده که من نمیشناسمش؟
PS: الان چند مدل ایمیل به خودم زدم و فکر کنم متوجه شدم. طرف اسم من رو تو bcc نوشته، برای همین من فقط to رو میبینم، که احمقانه است. وقتی اسم من توی cc باشه، مینویسه که این ایمیل to فلانی است و شما cc شدید. اما وقتی bcc باشه فقط مینویسه این ایمیل to فلانیست و نمینویسه شما bcc هستید.
در حالیکه هدف از bcc اینه که شخص to متوجه سایر دریافت کننده ها نشه، نه bcc که آخه!
با توجه به روز قدس، دسترسی به سرویس جیمیل از امروز با مشکلاتی روبرو خواهد شد.
صبور باشید...
من نمیتونم از جمیلم فایلی را اتچ کنم یعنی اتچ میکنم این پیغام رو میده
Attachment failed
از یه اکانت دیگه هم استفاده کردم ولی متاسفانه نشد
هر فایلی را با هر فرمتی که میخواهم اتچ کنم این پیغامو میده
حتی فایل مورد نظرمو فشرده کردم بازم نشد
لطفا پاسخ بدید اگه کسی راه حلش میدونه کمکم کنه خیلی برام مهمه
سپاس
مشکل از نوع اینترنت میتونه باشه. در یه وقت دیگه (که خط خلوته و سرعت بالاست) یا یه اینترنت دیگه استفاده کن.نقل قول:
وی پی ان رو قطع کنید فکر میکنم درست میشهنقل قول:
نه از وی پی ان استفاده نمی کنمنقل قول:
از مرورگر فایر فاکس نمیتونم ولی با کروم تونستم انجام بدم
سواله اینه چرا فایر فاکس نمیتونم اتچ کنم ؟ ورژن 13
آهان، آخه مال من اینجوری حل شد. سایر مرورگرها یعنی مشکلی ندارند؟
فایرفاکس رو آپدیت کنید (ورژن 15 یکی دو روز پیش اومد) و adobe flash رو هم همینطور. امیدورام درست شه
بله . با آپدیت ورژن 15 حل شد
ممنون
سلام
توی سرویسهای ایمیل بر چه معیاری پیام داخل inbox یا spam قرار میگیره؟
سلام
تا آنجا که من فهمیدم بر اساس صحت آدرس و داشتن یا نداشتن لینک تبلیغاتی.
یعنی گاهی آدرسها تقلبی هستند و ادرس اصلی مخفی شده و گاهی هم ایمیل دارای لینک برای فروش محصول هست.
بصورت دستی هم که میتونید هم یک آدرس را اسپم اعلام کنید و هم از اسپم دربیارید.
دوستان از دیروز آکانت gmail م غیر فعال شده و وقتی وارد sign in میشم و یوزر و پسورد را وارد می کنم ، من رو به صفحه ای که در پایین می زارم وارد می کنه
کلافه شدم رسما ، هر مدل شماره هم رو امتحان کردم ولی باز کارساز نیست ، کسی اطلاع داره چه کاری باید انجام داد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما با شماره ایرانسل امتحان کنین 093....نقل قول:
البته گمون کنم اینجوری باید نوشت:9893......
خودم داشتم فوری میآمد رو گوشی؛ خسته شدم؛ انصراف دادم.
سلام دوستان
من تقریبا 2000 تا ایمیل برای دوستام فرستادم و بین اینها ، تعدادی هم به خودم فرستادم ( به همین آدرس جیمیل م )
چجوری میتونم ایمیل های فرستاده رو فیلتر کنم و فقط ایمیلهایی که برای خودم فرستادم رو ببینم ؟
ممنون
اینجوری بزن: 912333333 یعنی بدون صفرنقل قول:
ظاهرا جيميل ف ي ل ت ر شده ؟
اره به سلامتینقل قول:
اخه اولین باره یه سایتی تو ایران فیل.تر میشه باعث تعجب همگان شده
http برای جیمیل و گوگل موردی نداره و میتونید استفاده کنید.
چی ؟ متوجه نشدم؟نقل قول:
خوب باز کردن ایمیل بدون پروتکل HTTPS که خیلی خطرناکهنقل قول:
چجوری؟؟ تنظیمات خاصی می خواد؟؟؟نقل قول:
سلام دوستان
یه سوال داشتم، کسی میدونه تا کی این تحریم کردن جیمیل ادامه داره؟
من بیچاره دانشجو هستم و تنها راه ارتباطی بین من واستاد راهنمام هم همین جیمیل خراب شدس:44:
آخه یکی نیست بگه اول یه سرویس در حد جیمیل به ملت معرفی کنید، بعد بیاید جیمیلو ف+ی+ل+ت+ر کنید:37:.
به نظر من برای همیشهنقل قول:
ولی راه حل هم هست
اول اینکه با سایت outlook برو و یک امیل درست کنید امنیتش برابر با جیمیل هست
بعد با فیتلر شکن به جیمیل برو و ادرس میل جدیدت رو در گزینه forward در setting جیمل وارد کن
هر میلی به جیملیت برسه یک کپی به میل جدیدت فرستاده میشه
و برای سند میل هم از خود outlook استفاده کن
آدرس این سایت اوتلوک رو میشه کامل بذاریننقل قول: