دوست عزیزنقل قول:
ممکن است فیلم شما دارای استریم صدای باشد که تلویزیونتان آن را پشتیبانی نکند.
در موقع تماشای فیلم از منوی tools نگاه کنید ببینید می توانید از قسمت استریم صدای آن تغییری در آن بدهید.
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
ممکن است فیلم شما دارای استریم صدای باشد که تلویزیونتان آن را پشتیبانی نکند.
در موقع تماشای فیلم از منوی tools نگاه کنید ببینید می توانید از قسمت استریم صدای آن تغییری در آن بدهید.
ممنون از پاسختون ولی دقیقا متوجه نشدم کجا رو باید تغییر بدم البته همونطور که گفتم اگه همون ویدیو رو با فلش به تی وی وصل کنم بدون مشکل صدا هم پخش میشه و فقط در حالت وای فای و البته در چند وبدیو خاص صدا نداره
Sent from my iPhone6+ 128G using Tapatalk
دوست عزیزنقل قول:
همانطور که گفتم ممکن است بیت ریت آن و یا فرمتش با تلویزیونتان سازگار نباشد. با یک مبدل ویدویوی فرمت آن را به mkv یا هر فرمتی که تلویزیونتان آن را پشتیبانی می کند آن را تغییر دهید.
ممنون ولی اگه ناسازگاره پس چرا با یو اس بی بدون مشکل پخش میکنه ؟نقل قول:
Sent from my iPhone6+ 128G using Tapatalk
دوست عزیزنقل قول:
برای اینکه از ورودی وای فای و از آن ارسال کننده فرمت آن متفاوت می شود.
دوستان درود بر شما
اگر بخوام متوجه بشم تی وی چند ساعت کار کرده
از کدام گزینه منوی مخفی میتوانم متوجه بشم؟
در مورد سایر گزینه ها میشه لطف کنید توضیح مختصر بدهید
یا لینک جایی را بدهید که توضیح داده باشن
:n16:
جا داره از حوصله و وقتی که جناب متین پور گذاشتند به شخصه تشکر کنم
دیدم بارها کاربران سئوالات تکراری پرسیدن ولی ایشون با حوصله و متانت خاص خودشان جواب دادند
دوستان اگر نظری در مورد کاربرد سایر گزینه ها دارید بفرمایید و اینکه گزینه ای هست که ساعت کارکرد دستگاه را نشان بدهد؟
یه گزینه به نا استاتوس آف داشت که تعداد دفعات خاموش شدن دستگاه و چطور خاموش شدن آن را نشان میداد
جالب بود
گزینه ای ندارد که آنرا فعال کنیم که روی هر فلش یا هاردی ذخیره کند؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزنقل قول:
این روش در مانیتورها کاربرد دارد ببینید در تلویزیون هم قابلیت دارد.
فهمیدن مدت زمان كاركرد مانیتورهای LG
با استفاده از این روش میتوانید به مدت زمان روشن بودن و کارکرد مانیتور خود از زمان شروع به کار آن پی ببرید. لازم به ذکر است که این روش تنها مخصوص مانیتوررهای LG است.
برای این کار:
دکمه menuموجود بر روی مانیتور LG خود را فشار دهید.در صفحه باز شده با استفاده از کلیدهای بالا پایین موجود بر روی مانیتور خود به قسمتSETUP که ایکن آن یک انگشت دست میباشد بروید.
دکمه select را فشار دهید.
بر روی قسمت LANGUAGE بروید و با استفاده از دکمه های چپ و راست زبان منو را به زبان ژاپنی تغییر دهید.
هم اکنون خواهید دید که در پایین صفحه منو ، مدت زمان روشن بودن مانیتور شما از بدو شروع به کار نشان داده خواهد شد.
(این ترفند مخصوص مانیتور های lg است)
در آخر به شما توصیح می کنم با منوی مخفی زیاد کار نکنید چون ممکن است که موجب زیان شدید شوید.
سلام خسته نباشید من کنترل رو ساختم و رفتم به منوی مخفی تلویزیون ولی تو بخش country gro[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] upe به هیچ وجه نمیشه کشور رو تغییر داد اینم از عکساش
لطفا هرچه سریع تر راهنمایی کنید:n34:
با سلام وتشکر از دوستان یگ دستکاه ال ای دی lb552vدارم با کمک دوستان کنترل مخصوص رو ساختم و وارد منو مخفی شدم با استفاده از کد 0413
اما الان که وارد منو gruop countryگه شدم شماره کشور به 16 تغییر نمیگنه
اصلا تغییر نمیگنه
لطفا راهنمایی کنید
یعنی راهی نیس که خود تلویریون تغییر داد و از برنامه ای چیزی استفاده نکرد
سلام
من فروشنده تلویریون هستم و تلویریونهای وارد شده از دبی رو با این روش فارسی میکنم.
جهت راهنمایی به من ایمیل بزنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به راحتی فارسی میشه.
از هر راهی رفتم نتونستم group country رو تغییر بدم رویه 04 هست و قابل تغییر نیست . کسی میتونه کمک کنه . از area option میشه کاری کرد ؟
lg مدل 32lf550u
سلام دوستان!
من ال جی 42LB580 از بانه خریدم روش منو فارسی با محتوای فارسی داره (حتی دفترچه فارسی گلدیران) !!:n10:
الان بخوام اینو اپدیت کنم منو فارسی از بین میره و مجبورم وارد منو مخفی بشم؟
ظاهرا برنامه اسمارت ریموت هم رو گوشی های الجی خوب کار نمی کنه :n35::n27:
- - - Updated - - -
....
با سلام
دوستان آيا تلویزیون ال ای دی فول اچ دی 49 اینچ ال جی مدل LG 49LX341C جهت دريافت ديجيتال نياز به تنظم دارد وآيا منوفارسي نيز دارد ويا فارسي ميشود راهنمائي كنيد لطفا:n39:
سلام ال ای دی uf850فقط گزینهarea optionقابل تغییر هست ولی هر رقمی میدی سایر اعداد تغییر میکنه اتوماتیک حالا چه رقمی باید داد تا منو و زبان فارسی اضافه شه لطفا راهنمایی کنید.:n16:
با سلام :تلویزیون LG50LF650 چندروز پیش خریدم ،زبان فارسی ندارد آنرا کاملا از طریق اینترنت بروز رسانی کردم ولی باز هم زبان فارسی ندارد بسیار ممنون خواهم بود مرا راهنمایی فرمایید با تشکر.
سلام
دوستانی که تی ویuf850tدارن میتوان به این روش منو فارسی رو داشته باشند از آنجایی که فقط در منوی مخفی گزینه آرا اپشن گزینه اولش میشه مقدار داد ولی بادادن اعداد گزینه های دیگر پایین آن بصورت خودکار تغییردخواهد کرد پس بادادن مقدار مناسب میشه منو فارسی و گیرنده دیجیتال داخلی روداشت خوب حال چه مقداری مناسب هست من با کلی تلاش توانستم مقدار مناسب یا به عبارتی کد ایران رو پیدا کنم البته این برای ال ای دی uf850هست 23800 کلا مدلهایدیگر نیز بااین کد شروع میشه میتوانید مقدار رو کم یا زیاد کنید به کد مورد نظر دست پیدا کنید.
امیدوارم کمکی کرده باشم.:n16:
استور ایرانی چی؟نقل قول:
سلام.دانلود نمیشه.اصلا وارد سایت نمشه.
یک سری عکس از مدار ساخته شده و منوهای مختلف و...[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لنک برنامه و فایل حاوی کد برای ورود به منوی مخفی:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میشه لطف کنید مستقیما داخل همین سایت آپلود کنید. باتشکر
سلام دوستان.من قبلا وارد منو مخفی ال ای دی سامسونگ شدم.میخواستم بدونم میشه با همون کنترل مخصوصی که برای سامسونگ ساختم وارد منو ال جی هم شد.راهنمایی کنید لطفا
سلام دوستان من الجی مدل uf850v دارم کشورش رو ایران بود برای همین ر.س.ی.و.ر.ش کار نمیکرد رفتم تو منوی مخفی از قسمت area option با کمی جست و جو گذاشتم رو ویتنام و هم دیجیتال داخلی هم ر.س.ی.و.ر درست شد و به لیست اضافه شد ولی متاسفانه تو هیچ حالتی رکوردینگ و تایم شیفت ذو تلویزیون من فعال نیست و گزینه هاش وجود نداره.
میخاستم ببینم کسی هست بدونه چیکار باید بکنم ؟
ممنونم
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
----- فکر نکنم ضبط کنهنقل قول:
اما دیجیتال چرا
همینجوری روی کشور های دیگه میزاشتین میشد
من تو فکرمه برم منو مخفی کاری کنم استور ایران بیاد :D
والا رو دیجیتالم ضبط نداره نمیدونم چرا. اصلا برای من آیکون های تایم شیفت و رکورد رو نمیاره اون پایین.
کسی نمیدونه داستانش چیه ؟
واسه منم تایم شیفت نداره اصلا نمیدونم دارن توی جدیدا یا نه پیشم نگرفتم واسا چیک کنم بینمنقل قول:
اما ضبط داره
استور ایرانو تونستی بیاری؟
اره من همون اول که کشور رو ایران بود استور ایرانو داشتم ولی خیلی کند بود خیلی ککار نکردمنقل قول:
یه سری برنامه و بازی داشت توش
سلام من هفته قبل از لامرد یه تلویزیون LG UF850 سفارش اروپا خریدم منو فارسی نداره با اینش مشکلی ندارم ولی تله تکست از زبان فارسی پشتیبانی نمی کند پدرم اصرار به مشاهده تله تکست فارسی داره، در ضمن زیر نویس فارسی داره و شبکه های دیجیتال رو هم نمایش میده. لطفا راجع به فارسی کردن متن تله تکست کمکم کنید . ممنون
دقیقا تلویزیون UF850V من هم همین مشکل شما رو داره. :n30:
مگه vنیست ؟نقل قول:
چطور استور ایرانی داره
جایه تعجبه ها:n01:
اصلا توی منوی home اسم آیکون گلدیران رو هم داشت. من فکر کنم از لحاظ نرم افزاری با سری t هیچ فرقی نداره.
من فقط تا حالا چیزی به نام رکوردینگ و تایم شیفت توش پیدا نردم وگرنه بقیه چیزاش همونه.
رسیورشم فعال ردم خیلی عالیهه. کیفیت تصویرشم واقعا راضی ام
اخه ----- دار اونم کشور ایران داشته باشه خیلی عجیبه ;/نقل قول:
T برای استرالیاو چنتا کشور های اسیایی مثل مالزی سنگاپور ازیناس
سلام
uf850t دارم .فونت تله تكستش (فارسي)چشم رو اذيت ميكنه. ميشه فونت رو تغيير داد؟
ممنون
سلام
ممنون از تایپیکتون
مدل برای من
Lg 47lb650v-ta
هست
این مدل هم کنترل مخصوص میخواد ایا
کسی که امده بود برای تنظیم بدون کنتزل تنظیم کرد
البته من نبودم ولی گفتن لا کنترل خودش رفت تو منو مخفی
ایا راهی داره
ممنون از همه
سلام، دوستان که جواب این پست بندرو ندادن!نقل قول:
اجازه بدید منم از تجربم بگم که موفق شدم با استفاده از نرم افزار Smart Remote روی Galexy 4 mini وارد منوی مخفی بشم. البته یه خرابکاریم کردم که کلاً تلویزیون ریست شد و مجبور شدم دوباره از اول 3تا مسیر ماهواررو بگیرم! وقتی که وارد Smart Remote روی موبایل میشی TV رو انتخاب میکنی، مرحله بعد برندشو باید انتخاب کنی که میتونی LG رو جستجو کنی. بعد از اون مدل TV رو ازت میخواد که بهتره خودتون تایپ کنین تا اینکه Tap کنین تا مدلای خودشو بده. مثلاً 42LN540V رو جستجو کنید. 3تا گزینه میاره با Compatibility Chance های متفاوت که وقتی وارد سومی میشی بالاش باید زده باشه LG Service Remote که پایینش چک میکنه که گوشی INfraRed Blaster داشته باشه. مثلاً Samsung Galexy 4 mini داره ولی Sony نداره که اررور میده. اگه InfraRed Blaster داشته باشه اون پایین یه چیزی میاد که میتونین تاچ کنین و Remote باز میشه. 3تا گزینه داره EZ..., In Start & In Stop. با گرفتن موبایل به سمت تلویزین و زدن EZ... روی تلویزین پنجرهای باز میشه که ازتون پسورد میخواد، پسورد من 0413 بود برای بعضیها ممکنه 0000 باشه. دقت کنید که اگه In Stop رو بزنین و پسوردو وارد کنید TV ریست میشه! (همون اشتباهی که من کردم) با وارد کردن پسورد شما وارد منوی مخفی میشین. متأسفانه برای من هم مثل خیلی از دوستان Country Groupe قابل تغییر نیست! با تغییر Area Option هم فقط زبان عربی و کردی به Menu Language اضافه میشه! فک کنین که زبان منوی LEDتون بشه عربی، به به !!
امروز من آپدیت سافتور TV رو لز سایت LG گرفتم ورژن 04.19.00 که میخوام اونو اجرا کنم ببنیم که فرقی میکنه یا نه! فقط یه نگرانی دارم، چون من آپدیتو ار lg.com/ir گرفتم و TV من ریسیور داره نگرانم که با آپدیت نکنه DTV ریسیور به مشکل بخوره! :n04:
سه تا سؤالم دارم:
1- کسی تونسته Country Group رو تو این مدل تغییر بده که مشکل زیرنویس حل شه و منوی فارسی اضافه شه؟
2- کلاً چه امکاناتیو میشه اضافه کرد به این مدل، LN540V؟
3- امکان تغییر Biss Code ها در منوی مخفی وجود داره که قفل شبکه ها از جمله شبکه ورزش و 3 باز بشه؟
با تشکر،
7412 رو امتحان کن.
نقل قول:
کد 7412 رو امتحان کن
ممنون دوست عزيز. با زدن اين كد در area option و ok كردن در مدل LN540V، كد اتوماتيك به ٢٤٤ تغيير ميكنه كه در نهايت نه فارسي مياره، نه عربي و نه كردي!نقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk
نقل قول:
سلام
اینو یرا دوستمون که uf850 داشت گفتم. مدل شما ----- دار هست و فارسی نمیشه
سلام
آقا متین من کنترل و ساحتم و رو تی وی های معمولی هم جواب گرفتم و فارسی شده با همون فایل هایی که گذاشتید ولییییی.....
ولی رو تی وی های 4k هیچ کدوم از فایل ها جواب نمبده . منو محفی نمیاد. مثل uf640 یا uf850
چکار باید کرد؟؟؟؟؟
آیا فایل دیگه ای دارن.؟؟؟؟؟
کسی نیست جواب ما رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟