نقل قول:
حالا اینقدر زیاد هم سخت نگیرید .
دیگه فعالیت در انجمن ها سخت شده .
باید در فروم آزادی های بیشتری داده بشه تا کاربرا بتونن راحت فعالیت کنن و گرنه باید منتظر سیر صعودی حرکت کاربران به انجمن های اجتماعی مثل فیس بوک و ... باشیم . چیزی که ولقعا اتفاق افتاده و احساس میشه .
البته این نظر من بود و احتمالا ( مطمئنن ) این نظر پشیزی برای ادمین ارزش نداره !
سخت نگیریم میشه مثل متفرقه ی سابق و اون تابلوی معروف هم میخوره سردر این متفرقه ( همونی که تابلوی کارگران مشغول کارند رو تداعی میکرد ، شما که خوب باید یادتون باشه دوست قدیمی )
به نظرم شبکه های اجتماعی نظیر فیس بوک بسیار متفاوتند با انجمن ها ( به خصوص با پی سی ) ،
+
اگر نظری دارید و فکر میکنید مفید میتونه باشه در ارائه ی پیشنهاد / انتقاد جدید مطرح کنید .
نقل قول:
جالبه این تاپیک برای سوالایی که جایی برای پرسیدنشون نیست بنا به هر دلیلی , بعد ناظر مرتبا میگه چرا این رو پرسیدید اون پرسیدید اگر جای دیگه بود که می رفتن می پرسیدن خب.اصلا این رو باز نمی کردن( این تاپیک رو)
اینجا گفته شده از شیر مرغ تا جون ادمیزاد
یه موقع هایی شده نشده! سوالم (از شیر مرغ تا خون آدمیزاد) رو از کسی بپرسم (یا روم نشده یا غرور و ...)
ولی اینجا میگم که رودرو نیستیم. امیدوارم جواب بدید.
پس شما پست اول رو ویرایش کنید تا کاربرا بدونن چی کار کنن
خیلی از سوالات وجود داره که ما حتی رومون نمیشه از پدر و مادر و برادر خودمون بپرسیم ، مشخصا جاشون اینجاست یعنی ؟
از نظر من نمونه ی سوالاتی که در مسیر این تاپیک هست :
نقل قول:
شاسی ماشین کجاشه ؟
نقل قول:
من یه سوال داشتم چجوری میشه به یه مقام بلند پایه کشور مثل رهبر یا رییس جمهور ایمیل زد و ایا اونا اصلا ایمیل دارن؟ و ایمل هاشنو میخونن؟
نقل قول:
حکومت بعـثـی یعنی چه؟مثلا میگفتن حکومت بعث صدام یا عراق
نقل قول:
یه دو حرفی QC روی خیلی از وسایل هست . مخفف چیه ؟
نقل قول:
مفهوم تابلوهايي كه تو راههاي اصلي ميزنند و مثلان مينويسن تهران 72 شمال (Tehran 72 N) يعني چي؟
و .....
یه نظر خودتون جای این سوالات توی این تاپیکه یا ..... ؟
پی نوشت : دوستان مایل بودند ادامه ی این بحث رو میتونیم در پیشنهاد / انتقاد یا پروفایل یا خصوصی پیگیری کنیم ، ادامه ی این بحث در این تاپیک موجب انحراف تاپیک میشه ( وتا الان هم شده ) ، چند پست اخیر هم به زودی حذف میشن تا تاپیک به ریل خودش برگرده /
ممنون از توجه شما .