سلام میشه runes های Tryndamere و Garen و Ashe رو بذاری ؟ :دی
مرسی
راستی ashe خیلی جالبه بازی باهاش هم راحته ازش خوشم اومد
ولی trynda مین هیرو من هستش
Printable View
سلام میشه runes های Tryndamere و Garen و Ashe رو بذاری ؟ :دی
مرسی
راستی ashe خیلی جالبه بازی باهاش هم راحته ازش خوشم اومد
ولی trynda مین هیرو من هستش
من سخت گیرم؟ :27:نقل قول:
قانون اوناست خوب!
نه League Of Legends سه ساله که بازی میشه و هر هفته آپدیت میشه می دونی نزدیک 1000 تا کارمند داره؟
می دونی پرطرفدارترین بازی Free سال **** شده؟ (یادم نیست!)
اگه یه همچین گروهی نتونه سرور پایدارتر از یه سری تازه وارد بسازه که از منم کمتر حالیش بود!:13:(با فعل غافل گیر شدی!)
HoN هم همین سیستم مسخره رو داره.خوب خیلی بازی ها هست که تکلیف روشنه اصلاًَ بازی کردن نداره دیگه .نقل قول:
غیر از اون با این وضعیت net ایران و Dc شدنم که دیگه نور الا نوره.:32:
مگه کسی اینجا HoN رو هم بازی میکنه ؟ :31:نقل قول:
من بیشتر بازی های معروف رو بازی می کنم، مخصوصاً اگه سبک Dota باشه . البته MW2 ،Black ops ،MW3 رو هم اضافه کن.نقل قول:
بقیه رو نمی دونم.
متاسفانه خیلی کم بازیه درست و حسابی پیدا میشهنقل قول:
شما بازی در همین سبک lol سراغ نداری که مثل لیگ آف لجندز باشه؟
نقل قول:
اگرم هست من که بلد نیستم . ولی خودش که حرف نداره تو این سبک .
ولی نسبت به LoL ، DotA خیلی ساده تره. خیلی راحت میشه تو LoL گلد در اورد.
این بازی ها شبیه هستند...نقل قول:
اولیش که DOTA 2 هست که می دونید.
HON هم که آشنایی دارید.
Rise of Immortals هم هست ولی فعلا Beta است.
SMITE هم هست که مثل DOTAساختن ولی تو بازی مثل Gears Of War می مونه.
DemiGod هم می گن شباهت داره زیاد آشنایی ندارم از عکس هایی که دیدم به نظر به گرافیکش می نازه و به استراتژی می خوره.
به نظرشما دوتا2 نسخه فاینالش بیاد خریدنیه یا رایگان هستش؟
عنوان کرده بود F2p مطمئن باشید رایگان و نیاز به اسیتم دارهنقل قول:
به نظرشما دوتا2 نسخه فاینالش بیاد خریدنیه یا رایگان هستش؟
------------------
کلا شرایط بن به چه شکل یک بار خارج بشی یا موقع ورود به بازی به مشکل بر بخوری بن رو شاخش ؟!
اصلا این اتصال میجدد پس برای چی گذاشتن وقتی اخر کار بن میشی ؟!
خیلی عالی شد مرسی :10:نقل قول:
معلوم هست کی ریلیز میشه ؟ تو والپیپر زده بود on 2011 :13:
درود
از عزیزان میشه یک نفر لطف کنه یه Build خوب برای Olaf به من معرفی کنه؟
خوب با اجازه شروع می کنم!نقل قول:
اگه Lane می ری به نظر من با Boots و 3 تا health potion شروع کن.
بعد پا رو بگیر و برو سراغ phage بهتره که Frozen Mallet رو الان نگیری چون الان به قیمتش نمی ارزه.
از اینجا به بعد بستگی به حریف داره و خودت...
می خوای تانک بری می تونی یه Warmog Force Of Nature و Thronmail بگیری و با Item ای که به ازای جونت Damge می ده Full Item کنی...
اگه می خوای Damge بیشتری بری شاید بتونه Phantom Blood Thirster و Intify Edge کمکت کنه.
بعضی ها هم Frozen Mallet نمی رن و به جاش Warmog می گیرن اگه می خوای اینطوری باید بتونی تبرت رو خوب پرت کنی که Slow رو داشته باشی...
برای jung هم که با یه سپر و 5 تا pition شروع می کنن و اول Life Steal می رن...
داداش دمت گرم,منظورت از پا چیه؟نقل قول:
runes . masteries رو چکار کنم؟
آقا دمت گرمنقل قول:
سلام ... من 3500 تا IP دارمـ
به نظرتون جمع کنم یا هیرو بخرم؟
اگه بخوام بخرم کدوم هیرو بهتر هستش؟
دوست عزیز چه سوال با حالی پرسیدی !نقل قول:
بین 97 تا هیرو می پرسی کدوم بهتره ! خب هر کدوم برای کاری ساخته شده
اول باید سبک بازی و نوع علاقتو مشخص کنی . مثلا" دفاعی و ساپورت یا تهاجمی و جنگلر
بعد میتونیم بهت پشنهاد بدیم
راستی ign ت رو بگو ادت کنیم
------------------------
دوستان منم سوال دارم
چون که فعلا" ساپورت بازی میکنم میخوام بدونم اگر بیش از یکی ار ایتم های که gold per 10 sec میدند بخرم مقدار گلدی که هر ثانیه میگرم بیشتر میشه یا فقط یکیش تاثیر داره
مثلا" philosopher,s stone و gold heart
ممنون از توجه اتنقل قول:
یه سوال ... ign چیه؟
هیرو اصلی من گارن و تریندا هستش یعنی باهاشون خوب بازی میکنم :40:
خواهش میکنمنقل قول:
یعنی اسمت تو بازی
اینها هر دوشون melee و هر دوشون AD هستند
به نظر من master YI رو امتحان کن چون تا وقتی با لول پایین ها بازی کنی اکثر اوقات تیمت برنده میشه
همونطور که این دوست عزیزمون گفت master yi هیروی خیلی خوبیه,اما من بهت warwick و olaf رو پیشنهاد میکنم olaf یه ذره سخت تره ولی warwick رو حتما یبار امتحان کن;) (تازه هردوی این هیروها که بهت گفتم برای این هفته باز شدن,هیچ احتیاجیم به مصرف ip نیست,امتحان کن خوشت نیومد استفاده نکن:20:)
اسمم AriaaEvaaneنقل قول:
WEST هستم
آره با olaf بازی کردم یکمی سخته :31:
پس مستر و وارویک رو تست میکنم
ممنون از راهنماییتون :40::11:
منم ARKIMAND هستم تو سرورای west (تقریبا همیشه هستم;) )
منم که East هستم پس هرگز نمیتونیم با هم بازی کنیم :31:
دوستان کسی نمیدونه ؟
نقل قول:
اگه 1 آیتم مشابه بخری تاثیرش زیاد تر نمیشه، هم در مورد GP5 هم در مورد Speed هم بقیه موارد، مثلا اگه 2 تا philosopher's stone بگیری تاثیرش 2 برابر نمیشه. یا مثلا اگر 2 تا از یه آیتم بگیری که Movement Speed میدن، Speed در کل زیادتر نمیشه، فقط تاثیر 1 دونه از آیتم هارو میگیری، اما اگه آیتم ها باهم فرق کنن تاثیر جفتش رو میگیری. اینایی که مثال زدی با هم فرق دارن پس از جفتش میگیری. حتی اگه چند شاخه از Build هاشون یکی باشه.
چند وقت پیش این سوال واسه منم پیش اومد که جوابشو پیدا کردم.
حیف شد,دلم میخواست با ایرانیا بازی کنم,بچه ها هرکی west هست ادد کنه باهم بازی کنیمنقل قول:
ادت کردم :) :31:نقل قول:
سلام
دوستان من تازه سازختم تو east :دی لول 12 شدم ip هم 6000 تا جمع کردم talon بگیرم اما چندتا بازی باهاش نتونستم خوب بازی کنم یکم دو دل شدم :دی
فرمول خاصی نداره talon ? آیتم های ریکامند رو برم جلو ؟
یه ashe هم دارم که خوب بازی میکنم باهاش همیشه :دی
تجربه هایی من داشتم اینو میگه که بهتره 6000 تا واسه یه هیرو ندی همون هیرو های کم قیمت رو بازی کن تا بهتر بشی چون 90% پشیمون میشی...نقل قول:
خب تو مایه های talon چی پیشنهاد میدین
warwick هم دوست دارم. خوب بود
master yi رو امتحان کن یکی از بهترین ساده ترین و کشنده ترین هیروها در لولهای پایینه :27:نقل قول:
اما اگر assasin می خوای poppy رو بخر
جدیدا یه تورنومنت رسمی تو ایران برای League of legends گذاشتم هر کسی تیم داشت می تونه بیاد ثبت نام کنه
جایزه هم داره !
برای اطلاعات بیشتر به آدرس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مراجعه کنید .
اصلا 15 تا Player ایرانی پیدا میشن که بازیشون خوب باشه و بازی کنن؟نقل قول:
نوشته شده توسط Online Tournoments [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکیش من...
جالبیش اینجاست که اولین سری مسابقات رو تو خرداد گذاشته!
آخه کدوم آدمی تو این ایام بیکاره؟
تایید میشه,تازه اگه هم باشه همشون توی سرور نیستن,هرکی توی سرور جدا هستنقل قول:
به نظر من اول ببین کیا هستن اگه تعداد به حد نصاب رسید بچه ها بین خودشون تیم کشی کنن
ولش کن طرف بوت بودش .
من 7213 تا دارم الان می خوام خرجش کنم.
هیروم بیشتر موارد heim که لاین ها رو خیلی سریع push می کنم باهاش.به نظرتون با این پول واسش runes چی بگیرم؟
یا این پولو باهاش یه هیرو بگیرم؟
می خواستم ziggs بگیرم ولی راحت جا خالی میشه داد بمب هاشو بی خیال شدم.
نظرتون در مورد kennen چیه به درد mid می خوره اصلا؟
به نظر من هیرو باید سخت باشه، این Champ هایی که به قول معروف Skill Shot دارن و مهارت میخواد باهاشون بازی کردن رو اگه آدم یاد بگیره اونوقت وقتی یکی رو میکشی اینقدر لذت داره که نگو :31:نقل قول:
مثلا من 6300 دادم Cassiopeia رو خریدم، میدونی که کلا 2 تا Champ توی بازی سختی 100 دارن که Cassio یکیشه. یعنی سخت ترین Champ بازیه، اما الان که راه افتادم باهاش وقتی Triple Kill و Double Kill میگیرم اصلا تو پوست خودم نمی گنجم :5:
Ziggs که گفتی از معدود CHamp هایی هست که من جلوش بازی کردن مشکل دارم، وقتی Mid باشه حسابی اذیت می کنه، بعد Damage Burst اش از من بیشتره خیلی سخت میشه باهاش One on One کل کل کرد.
Kennen که استاده. هر دوی اینا Ziggs و kennen رو اگه AP ببندی خدا میشن.
قبول دارم واقعا جلوی ziggs بازی کردن که طرف بتونه خوب باهاش بازی کنه واقعا سختهنقل قول:
من برام جلوی ziggs بازی کردن با heim راحته فقط viktor تو وسط اذیت می کنه زیاد وقتی با heim باشم.
orianna هم درجه سختیش زیاده واقعا هم بازی باهاش سخته خیلی کار داره.مثل Cassiopeia
همین kennen رو بگیرم پس؟
منظورم این بود که مثل سرور اصلی اگه لیو بدی بن نمیشی !نقل قول:
بن شدنت خیلی خیلی کمه
دوم اینکه اپدیتاش مثل سرور اصلی 300مگ یا 200 مگ نیستش
talon خیلی قویه فقط در صورتی می تونی باش قشنگ بازی کنی که پرو باشی در غیر این صورت فید هستی !!!
-----
به نظرم jax و phanteon خیلی جالبن بخاطر stune که دارن خیلی دیونه هستن اما
jax وقتی لولت 18 میشه اتک سپیدت بدون phanton و... 1.980 هستش
البته بستگی به خودتون داره !
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------
اگه می تونی با کاتارینا بازی کنی اونو بگیر واقعا عالیهنقل قول:
ولادم بدنیست اما کاتارینا خیلی عالیه