دوست عزيز تو لينك زير پست آخر (6329) رو بخون. ببين مشكلت اين هست يا نه !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوست عزيز تو لينك زير پست آخر (6329) رو بخون. ببين مشكلت اين هست يا نه !نقل قول:
رفیق من factory reset هم کردم. اگر بد افزار باشه قاعدتاً با factory reset باید حل بشه. درسته ؟نقل قول:
این رام 4.1 جدید میگن مشکل داغ کردن داره . رام جدیدی هست که بدون هیچ مشکلی کار کنه ؟
اگر بدافزار باشه چه راه دیگه ای به غیر از تعویض رام وجود داره؟
رام کاستوم بریزید. 4.1.2 بهتر از 4.0.4 هست
رفیق به نظرت اگر مشکل از رام هست یا بد افزار چرا خط ایرانسل روی همین گوشی بدون مشکل خط میده؟نقل قول:
بی زحمت یه رام کاستوم خوب که خودتون تست کردید معرفی کنید
فکر نکنم به این حادی باشه مشکل من فقط نشناختن درایور گوشی تو ویندوز 8 هست که دار م یه7 مجازی میریزم ببینم میتونم رام بریزم یا نهنقل قول:
اگه رام قبلی رو دباره برزیم باز نیاز به نصب فارسی ساز و... هست؟
پس اگه اینجوریه مشکل از خط هست یا شاید آنتن.نقل قول:
اما حتما به کلی بین برید. خیلی بهتره. رام خاصی یادم نیست. توی موبایلستان میتونید رام خوب پیدا کنید
بهترین رامی که میتونید بریزید.همون رام رسمی 4.1.2 ایران هست.(البته اماراته منتها CSC امارات با ایران یکیه و میشه همون رام ایران).بالای 10 تا از معروفترین رامها رو تست کردم اما رام رسمی خودش بهترین بوده تا حالا.نقل قول:
اگر لینک پر سرعت پیدا نکردید بگید لینک بهتون بدم.:11:
پ ن :
من در مورد گالاکسی اس 2 معمولی دارم میگم (I9100) در مورد گالاکسی اس 2 سری G رام 4.1.2 باگ داره و هر از چند گاهی گوشی خاموش میشه .
آهان آخه گفتي رو لوگو S گير ميكنه .واسه من اينجوري بود 200 تومن پياده شدم !نقل قول:
من زمانی که اس داشتم زیر 50 بار بریک نشد.کلا لوگو اس رو نمیدیدم نگران میشدم
سلام دوستان . در اندروید 2.3 وقتی پیامک مینویسم , اگه تعداد کلمات از سه پیامک ییشتر بشه تبدیل میشه به mms . چکارش کنم نشه mms ؟
سلام.نقل قول:
از برنامه Go SMS استفاده کنید.توی بازار (نرم افزار بازار) هم هست میتونید دانلود کنید.:11:
سلام.نقل قول:
یا از طریق ریکاوری وایپ کنید گوشیتون رو یا اینکه از طریق ریکاوری یک کاستوم رام بریزید . اگر هم میخواهید رام رسمی بریزید که با نصب Kies روی 8 نصب میشه که با نصبش درایورها نصب میشن منتها اگر هم نشد با یه ویندوز 7 با اودین میتونی رام رسمی بریزید.:11:
S من eMMC ـش سوخته بود كه 8 گيگش ميشد 200 تومن !نقل قول:
گالاکسی اس 2 معمولی هست برا من .نقل قول:
لینکش رو برام بفرستین بی زحمت
البته تو سایت موبایلستان لینک رام رسمی کشور عراق رو گذاشته و خبری از امارات نیست . برا امارات مشکل داغ کردن نداره؟
سلام.نقل قول:
اگر رام عراق رو دارید که با امارات یکیه.داغ کردن گوشی بیشتر به نرم افزارهای باز و در حال اجرای رام ربط داره .شما نرم افزار auto run manager رو نصب کنید و نرم افزارهای اضافی رو ببند مشکل داغ کردن حل میشه.منتها برای اجرای این برنامه نیاز دارید که گوشیتون روت شده باشه:11:
سلام دوستان به نظرتون براي اندرويد 4.0.1 انتي ويروس نصب کنم؟ اگر اره چه انتي ويروسي پيشنهاد ميدين
سلام.نقل قول:
نصب آنتی ویروس به ورژن رامتون ربطی نداره و یه چیز کاملا" سلیقه ایه واضح تر بخوام بگم بعضی از دوستان نصبش رو از واجبات میدونن و بعضی دیگر مثل خود من اصلا" نیازی نمیبینن.چون به شدت سرعت گوشی رو میاره پائین .بطور کلی اگر خواستید نصب کنید avast و avg رو با توجه به سابقه خوبشون پیشنهاد میکنم.:11:
مدل گوشی : Sony Xperia P
وقتی SMS میاد ، گوشی قفل هستش ، ولی متن پیغام به طور شناور در نوار بالای گوشی نشان داده میشود؟:n27:
چکارش باید کرد؟ دقیقا یادم نیست از کی اینطوری شده!
نه برنامه ی جدیدی نصب کردم نه تنظیماتی چیزی!
سلام
گوشی xperia s اس ام اس نه بهش میره نه میاد
با *#*#4636#*#* تو قسمت phone information خواستم SMSC شماره مرکز اس ام اس رو update کنم ولی update error میده
یه جا شنیدم گفتند قفل سیم کارتو باید بشکونی نفهمیدم یعنی چی
یکی هم گفت سیم کارتمو از عوض کردم درست شد اما متاسفانه سیم کارت پانچ شده دیگه ندارم که توش جا شه
میشه کمک کنید؟:n28:
مرسي دوسته من
يکي از دوستام امروز اوست نصب کرد دايم ارور ميداد که ويروس داره ولي در همين حد نه از ورودش جلو گيري کرد و نه از فعاليتش کلا فرماليته بود نظرتون در مورد نورتون چيه
سلام.نقل قول:
شما به قسمت اس ام اس هاتون برید و از منو گزینه ستینگ رو انتخاب کنید(ستینگ اس ام اس نه ستینگ گوشی باید اول وارد اس ام اس ها بشید(صفحه اول اس ام اس)) وقتی وارد شدید تقریبا" انتهای صفحه ستینگ یک قسمت هست بنام Preview Message ، تیکش رو بردارید دیگه اس ام اس هارو براتون توی نوار بالا نشون نمیده.:11:
سلام .نقل قول:
برای تغییر مرکز اس ام اس نیاز به کد ندارید ،شما برید توی صفحه اصلی اس ام اس هاتون و اونجا منو رو بزنید و ستینگ رو انتخاب کنید بعد توی قسمت text message settings میتونید شماره مرکز رو بصورت دستی وارد کنید (توی قسمت Message center).البته اگر مشکل شما مربوط به شماره مرکز باشه.:11:
سلام.نقل قول:
من عرض کردم با هیچ کدومش کار نکردم که بتونم راهنمایی کنم یا نظر بدم.با توجه به اینکه روی سیستم هام (لپ تاپ و پی سی ) این 2 تا رو داشتم و میدونستم برای آندروید هم اومده و اینکه روی ویندوز کارشون واقعا" عالی هست گفتم این دوتا فکر میکنم خوب باشه.البته الانهم از یکی از دوستان که استفاده میکنه سوال کردم میگفت Avast داره (روی گوشی ) و راضی بود.:11:
سلام
من یه گوشی الجی c660 دارم
برای تماس هربار که تماس میگرم اگه تماس برقرار نشه یا اشغال باشه ارتباط که قطع میشه گوشی میاد صفحه هوم و دوباره باید قفل رو باز کرد رفت توی کانتکت و تماس گرفت
برای تماسهای مکرر که بخوای بگیری واقعا ازاردهندست
راهی هست همچین حالتی نباشه و اگه تماس برقرار نشد بازم توی تماسها بمونه و راحت تماس مجدد گرفت؟
یه ویندوز 7 مجازی ریختم با اون رام نصب کردم حل شدنقل قول:
ضمن تشکرنقل قول:
مشکل اینه که این setting رو نداره تو صفحه اس ام اس. فقط تنظیمات delivery و از این قبیل رو داره
سلام دوستان
من برنامه go Lunchero نصب کردم يه سري تغييراتشو ميخوام به حالت اوليه برگردونم در صفحه اصلي مثل ساعت و اب وهوا.
نواره روشن و خامش کردن بلوتوث و wi Fi که الان براي اينکه اجرا بشه اپديت ميخواد و اپ نميشه چجوري به حالت اوليه برگردونم
ايا ميشه اينارو اپ کرد؟
ميگه اکانته گوگلو ساين اين کن اين کارو ميکنم ولي بازم همون پيغامو ميده حتي وقتي ميخوام از go Market دانلود کنم لطفا راهنمايم کنيد بايد چيکار کنم...[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ; امروز at 01:16.
کسی از دوستان می دونه چطوری میشه با sony xperia v به gprs ایرانسل وصل شد. هر کاری می کنم آخرش میگه تنظیمات موجود نیست.
سلام.
دوستان لطفا راهنماییم کنید....
من گوشی sony p دارم چند روز پیش یه update سیصد مگی براش اومده بود که نصب کردم خیلی هم روون و عالی اجرا میشد خیلی هم خوشگل شده بود! تا اینکه دیشب شارژش خالی شد گوشی هم خاموش شد زدم به شارژ دیگه روشن نمیشه تو همون صفحه اول میمونه ... چه کار کنم !؟
شرمنده حل شد برای اطلا دوستام میگم شاید مثل من به مشکل خوردن: دکمه روشن و ولوم + را همزمان برای 5 ثانیه نگه دارید....!نقل قول:
الکی الکی داشتیم سکته میکردیم...!:n02:
ولی آپ دیتش رو نصب کنید گوشیتون باحال میش...تبدیل میشه به 4.1.2
build number 6.2.A.0.400
kernel 3.0.8+
سلام.نقل قول:
شما زمانی که وارد صفحه لیست اس ام اس هاتون شدید کلید منو رو بزنید ستینگ اس ام اس ها اونجا باید باشه.:11:
سلام من قبلا اینو پرسیدم کسی جواب نداد دوباره می پرسم
به چه طریق میشه گوشی اندروید را تنظیم کرد که اگر کسی تماس گرفت ریجکت کنه ولی براش یک اس ام اس بفرسته قبلا تو نوکیا سیستم اندورید نبودند راحت اینکار را انجام میدادم ولی تو اندورید نمیدونم چه جوریه ؟
نقل قول:
با نصب نرم افزار جانبی این کار راحت
انجام میپذیره
سلام.نقل قول:
شما نوع گوشی وورژن رامتون رو بفرمائید تا بهتر بشه راهنمایی کرد.:11:
سلام
من گوشی xperia گرفتم و تا حالا با اندروید کار نکردم
یک سر عکس و موزیک از طریق وای فای گوشی دانلود کردم ولی وقتی گوشی را به کامپیوتر زدم به صورت اتومات برنامه sony pc companion نصب شد و پس از جدا کردن گوشی از کامپیوتر تمام فایل ها از گوشی پاک شد!
چجوری میتونم اون فایل ها را برگردونم؟
سلام... من Galaxy S3 دارم و شدیدا با آنتن دهیش مشکل دارم. تو نت که گشتم گفته بودند باید درایور مودم عوض شه. کسی میتونه به من کمک کنه که چه کار کنم؟
سلام
نمیشه کاری کرد این صفحه نمایش گوشی خاموش نشه یا قفل نشه؟
سلام.نقل قول:
زمان خاموشی رو میتونید بزارید روی 10 دقیقه ،اما من توی رامهای رسمی بیشتر از این ندیدم(رامهای غیر رسمی Neverهم دارن) در مورد قفل نشدن صفحه هم میتونید قفل رو از توی ستینگ غیر فعال کنید.:11:
سلام.نقل قول:
یکبار رام رسمی ایران رو نصب کنید به احتمال فراوان مشکل شما حل میشه.مگر اینکه مشکل سخت افزاری باشه.:11:
سلام
من میخوام با گوشی اندروید اس ام اس انبوه بفرستم. یعنی به این صورت که یک متن تبلیغاتی رو به تعداد زیادی شماره تلفن که در یک فایل تکست یا اکسل هست ارسال کنم. الان همین کار رو با کامپیوتر و جی اس ام مودم انجام میدم.
اندروید قابلیت این کار رو داره یا برنامه ای برای این کار هست؟
با تشکر منتظر راهنمایی شما هستم