توی موبایلستان میگن نتونسته این فرمت رو با کیفیت HD پخش کنه!نقل قول:
Printable View
توی موبایلستان میگن نتونسته این فرمت رو با کیفیت HD پخش کنه!نقل قول:
بهترین و قویترین Player برای ان 8 چی است ؟ یک چیزی تو مایه های Jet Audio که در PC کولاک میکند داریم برای ان8 ؟نقل قول:
نقل قول:
فیلمش که داره پخش میکنه تو یوتیوب هست......
واقعیتش اینکه بعضی از 720 تا رو کامل و بعضیا فقط صدا پخش میکنه
البته یادتون نره 720 تایی مانند The.killer.inside.me.2010.720p و Salt-720 , دو ساعتن حجمشون به 600 نمیرسه
این دو مین فیلم برداریش 135 میشه؛به نظرتون..............؟
در مورده این اشکاله نوکیا اینو بگم که خدا رو شکر فعلا یغه ی ما رو نگرفته.
سلامنقل قول:
دوست من به نظر شما علت چیست؟ میشه گفت به بیت ریت یا حجم فیلم ها مربوط میشه؟:11:
سلااااااااااااااااااااااا ام
دوستان من میخوام این گوشی رو بخرم
ولی تو انتخاب رنگش موندم
انصافا همه رنگهاشم قشنگه
اگر لطف کنید یه رنگ خوب بهم پیشنهاد کنید ممنون میشم
لطفا دلیل انتخاب رنگ رو هم ذکر کنید....
دقیقش رو نمیدونم ولی به نظرم چون برای پایین اوردن حجم فرمت رو از mp4 به mkv عوض میکنن این اتفاق میوفته
شرمنده سوادم این همه انتن میده!
در مورده رنگ خوب فکر کن بعد بگیر ولی بهت قول میدم از گرفتنش پشیمون نمیشی
خوب بنظره شما چه رنگش قشنگتره؟
من بین آبی و نارنجی و مشکی گیر کردم
من خودم نارنجی رو خیلی دوست داشتم ولی چون به یه دلایلی نمیشه ازش استفاده کرد مشکی گرفتم
خوب دانشگاه و محل زندگی رو ادم باید در نظر بگیره، دوستان دزد هم بیشتر این رنگا بچشمشون میاد
من هم از سبزش خوشم میاد.... ولی فکر کنم اگه سبز بگیرم، نباید جلوی پلیس گوشیم رو در بیارم!!
همون مشکی فکر کنم از همه بهتر باشه
قیمت رنگ های مختلف فرق می کنه؟ همه رنگیش تویه بازار موجوده؟؟
سلام دوستان
میشه چند تا بازی خوب و برنامه بزارین ؟
بچه ها سر زدن به اینجا یادتون نره!
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=455323
سلام دوستان
واقعا گوشي خوبي هست ولي اي كاش سيستم عاملش اندرويد بود ولي بازم خوبه مخصوصا hdmi و usb on the go كه منو واقعا قلقلك ميده...
1-قيمت فعليش با گارانتي و بدون گارانتي چنده؟
2-برنامه و بازي براش چقدر اومده؟ بازي هاش در حد kroll و shift و... هست؟
3-در مورد مقصد يابي رايگان كمي توضيح ميديد؟
4-راسته ميگن فقط گوشي هاي نوكيا رو ميشه بهش وصل كرد؟
5-فلش تا چه گنجايشي ميخونه؟
6-به سيمبين 4 و5 هم اكه بياد اپديت ميشه؟
7-divx و xdiv رو بدون مشكل پخش ميكنه؟ زير نويس چي؟
8--سرتونو درد اوردم؟
دوستدار شما ياشار
ولي اين مشكلا كه ميگن پيدا كرده واقعا افتضاه بزرگيه
اخه نوكيا هي لفطش داد و به تاخير انداخت و ... اخرشم با چندتا مشكل ارائه كرد .
هنوز كسي در مورد قابليت لمسي كردن تلوزيون با گوشي چيزي نفهميده ؟ تست كرده ببينن داره يا نه؟
دوستان یا پستای مارو تحریم کردن یا...........نقل قول:
این قابلیت اصلا ربطی به طور خاص به ان8 نداره،اصلا یه شرکت دیگه داره روش کار میکنه که از نوکیا فقط کمک می گیره همین.
الان هم روی ان8 هیچ چیزی درباره ی این ویژگی نصب نیست.فقط قابلیت انجام این کارو از نظره سخت افزاری داره.
بازم اگه سوالی داشتی حتما بپرس:46:
لطف کن لینک و منبع خبر رو هم بزار. تشکرنقل قول:
منبع:سایت دیجی کالا
اخرين قيمت الان چنده ؟
از دوستان با تجربه : به نظرتون با توجه به مشكلاتي كه تو گوشي پيدا شده خريد اين گوشي در اين زمان عاقلانه هست يا نه يا مدتي مثلا يك ماه صبر بهتره ؟
به جز بالايي ها :نقل قول:
بازم اگه سوالی داشتی حتما بپرس
ان8 كيبورد دار چي شد اومده يا نه ؟
در مورد برنامه و بازی:برنامه های 5800 و n97 کامل روش نصب میشن
الا خود من یه دیکشنری عالی روش نصب کردم در حد لالیگا،بازی شیفت و اسفالت 5 هم روش روان اجرا میشن
gps تمیز کار میکنه ولی نقشه شهرایی که من توشون هستم رو نداره فقط مسیرا رو نشون میده
یه خوبی داره که اگه یه بار وصل شی نقشه رو سیو میکنه( نمیدونم ورژن های قبلی چطورند:41:)
اره فلان فقط نوکیا ولی من مطمئنم یا تو اپ یا به وسیله ی برنامه این درست میشه.
من شنیدم هارد 1.5 ترا هم بهش وصل کردن خودت بقیه اش رو بخون
البته فقط اونایی که مستقل برق میگیرن(نتونستم بهتر بگم:31:)
دوستان قبلا توضیح دادند،من هم نظرم همونه البته از سيمبين 5 نمیدونم شما از کجا خبر داری!
این دوتا فرمتی که گفتی استانداردش هستن و پخش میکنه اونا رو جیگر
ولی mkv چون جزو اون دوتا فرمتی که گفتی نیستن رو پخش نمیکنه
در مورده كيبورد دارش هم چیزی نمیدونم! ولی همین طوریش رو بیشتر دوست دارم
اخرش هم چاکره همتون هم هستم
لطفا به پست 613 هم يه نگاهي بندازيد؟ اگه زحمتي نيست:31:ممنون.
دوستدار شما ياشار
خوب اونا هم جوابای همون سوالا هستند
سلام دوستان عزیز بنده میخوام این گوشی را بخرم میخواستم بدونم مشکل رنگ رفتگی(کنار usb ) و هنگ داره؟ صفحه نمایش میگن دقتش خوب نیست و اشتباه کار میکنه آیا اینها واقعیت دارند ؟ راستی هنوز آپدیتی براش نیامده؟ میترسم این گوشی را بخرم و یکدفعه خاموش بشه و روشن نشه (همان مشکلی که نوکیا هم قبولش داره) از همه بدتر میترسم این مشکل را داشته باشه و دیر خودشو نشان بده مثلا یکسال بعد از خرید گوشی لطفا همه ی دوستانی که این گوشی را خریدن درباره این مشکلات نظر بدن تا بنده و دیگر دوستان بتونیم به یک نتیجه درست و کامل برسیم :40::11:
من نظرم اینه رفتن رنگش دروغه،واسه من تا حالا یه بار هنگ کرده ، خاموش روشن کردمش نه ریستارت.دقت صفحه نمایش راضی کنندست؛مخصوصا بعد از اولین اپ.
ببین منوی گوشی هر چقدر هم که با حال باشه واست عادی میشه,ولی از دوربین این.......ادم سیر نمیشه.
در مورده اون مشکل سعی کن از اشنا اونم با طرف شرط کن که اگه اونطور شه گوشی واست تعویض کنه.
من بدون گارانتی گرفتم 790 الان فکر کنم گارانتی دارش رو بتونی 700 بگیری پس......
اخرش بهت میگم من راضی ام
امروز تو سرویس دانشگاه یه نفر اهنگ گذاشته بود منم صداشو بردم بالا طرف ساکت شد،اتومات خاموشش کرد
دوستان دیگر که N8 خریدن مثل این دوستمون نظرشون را بگن البته لطفا:11:نقل قول:
نقل قول:
سلام .
خدمتان عرض کنم که نمایندگی نمی تونه قیمت بالاتر از چیزی که گفتن بفروشه!
در ضمن قیمت این گوشی در هر کشور فرق داره!!!!
می تونید به سایت نوکیا مربوط به هر کشور سر بزنید و قیمت رو مقایسه کنید...
قیمتی که در حال حاضر برای ایران در نظر گرفته شده بالاست و پایین تر می آید:10:
دوست من صداش به 5800 یا x6 میرسه ؟:10:نقل قول:
نقل قول:
منظورت این هست E7
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمپانی نوکیا مدل E7 را معرفی کرد. این مدل از نظر ظاهری کمی به N97 شبیه است ولی میتوان آن را در ردهی گوشیهای بیزینسی قرار داد. نوکیا E7 گوشی مجهز به صفحه کلید QWERTY و نمایشگر لمسی 4 اینچی Capacitive (خازنی) بسیار با کیفیت AMOLED میباشد که صفحه کلید آن به صورت کشویی همانند N97 بیرون میآید. از نظر امکانات و ویژگیها میتوان آن را با N8 نیز مقایسه کرد. نوکیا E7 از سیستم عامل جدید Symbian 3 بهره میبرد و با پردازندهی قدرتمند 680MHz، حافظهی داخلی 16 گیگابایتی، نمایشگر فوقالعادهی AMOLED مولتی تاچ، امکانات کامل اتصال به شبکه و GPS، دوربین 8 مگاپیکسلی، توانایی ضبط ویدیویی 720p HD و شارژدهی بلند مدت باتری، یکی از تازه واردهای سرسخت و جدی در بازار است که قطعا بازار تلفنهای همراه پیشرفتهی Smartphone را تحت تاثیر خود قرار خواهد داد.
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: فرم گوشی : کشویی - وزن : 176 گرم
پردازنده: ARM 11 Processor, 3D Graphics HW Accelerator 680MHz
حافظه: حافظه داخلی 16384 مگابایت - RAM 256 MB - ROM 1024 MB
شبکه های ارتباطی: 3G - GPRS - WLAN - GPS - Bluetooth
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی AMOLED Capacitive Touchscreen - صفحه نمایش خازنی - اندازه 4.0 اینچ - 360 × 640
دوربین: 8.0 مگاپیکسل - دوربین مکالمه ویدئویی - فوکوس اتوماتیک - فلاش
امکانات نرم افزاری: سیستم عامل Symbian نسخه Symbian^3 OS - جاوا - مایکروسافت آفیس - PDF
سایر مشخصات: رادیو - هنذزفری - باتری 1200 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 432 ساعت - زمان مکالمه 9 ساعت
گوشی نوکیا E7؛ همانند N8 از آخرین نسخهی سیستم عامل Symbian یعنی Symbian 3 بهره میبرد. یکی از ویژگیهای بسیار عالی این گوشی کیفیت بسیار بالای ساخت بدنه است که از فلز صیقل داده شده ساخته شده است و احساس فوق العاده خوبی را در هنگام در دست گرفتن به کاربر میدهد. نمایشگر نیز فوق العاده است، به جز رزولوشن نه چندان بالای 360 × 640 نمایشگرهای AMOLED نسبت به TFT کیفیت بسیار بالاتر؛ به خصوص در دید از زاویه را ارایه میدهند. کمپانی Apple برای بهترین نمایشگر خود از واژهی Retina Display استفاده میکند و نوکیا از واژهی ClearBlack استفاده میکند. هرچند که تراکم پیکسلهای آن 183ppi و کمتر از حد متوسط بسیاری از Smartphoneها است. بدین معنی که نباید تصاویر را با کیفیتی که بر روی نمایشگر iPhone 4G میبینید از Nokia E7 انتظار داشته باشید.
گوشی نوکیا E7 خروجی HDMI نیز دارد که از خروجی صدای Dolby Digital پشتیبانی میکند. بنابراین میتوانید محتویات HD یا تصاویر ضبط شده با دوربین 8 مگاپیکسلی را بر روی HDTV مشاهده نمایید. صفحه کلید دیگر حرف ندارد و واقعا جایی است که طرفداران بسیاری را به خود جذب میکند. این بزرگترین صفحه کلیدی است که تاکنون نوکیا درست کرده. کلیدها کاملا جدا از هم و بزرگ میباشند تا عمل تایپ کردن را آسانتر از همیشه کنند. حتی کلیدهای جهت دار نیز (Arrow Keys) بر روی آن وجود دارد که برای بازی کردن بسیار عالیست. یک ویژگی بسیار عالی دیگر؛ نمایشگر 60 فریم بر ثانیه آن میباشد. عمل اسکرولینگ و رفت و آمد بین منوها از هر گوشی دیگری که دیدهاید سریعتر انجام میگیرد.
از نظر امکانات اتصال به شبکه و دیگر ویژگیها چندان لازم نیست که بگوییم چرا که در جدول مشخصات فنی مشخص است، ولی بازهم میگوییم که E7 یک گوشی 3G است که امکان اتصال پر سرعت به شبکه را دارد. برای اتصال به شبکه از طریق سرویس دهندهی وایرلس محلی میتوان از WLAN استفاده کرد. این گوشی GPS نیز دارد که میتوانید بوسیلهی آن اطلاعات دقیق موقعیت مکانی خود را بدست آورید و از روی OVI Maps جهت و مکان خود را در هر کجا که باشید بیابید. دوربین 8 مگاپیکسلی عملکرد و کیفیت بسیار عالی دارد و دارای لرزشگیر دست، فلاش LED، فوکوس خودکار و ویژگی Geo-Tagging نیز میباشد که به وسیلهی Geo-Tagging موقعیت دقیق مکانی عکسهای گرفته شده به همراه عکس ثبت میشود (این ویژگی به همراه GPS کار میکند). این گوشی از Bluetooth نسخهی 3 بهره میبرد که آخرین و پر سرعتترین نسخهی بلوتوث موجود بر روی گوشیها است. در کل Nokia E7 یک گوشی واقعا کامل و رقیبی جدی برای گوشیهای Smartphone در سطح بالا خواهد بود.
5800 رو که به نظرم امروز خفه کرد شاید چون واسه طرف صداش رو حداکثر نبود ولی هرچی بود طرف زد ........نقل قول:
x6 رو نیدونم
ممنون دوست عزيزمastaragg ...من فكر كردم جواب كسي ديگه رو داري ميدي! (اخه چند تا شو من اصلا نپرسيده بودم...جواب كلي دادي ديگه.:31:)
فقط قيمتو نگفتي ؟ كسي خبري از با گارانتي و بدون گارانتي نداره؟
زير نويس فيلم هارو پخش نميكنه؟ممنون.
دوستدار شما ياشار
دوستان من با ارور certificate زیاد مواجه میشم،کسی میتونه کمک کنه؟
این ارور هم خیلی تو ایکس 6 دیده میشد! برنامه سازگار با گوشی نیستش! و قابل نصب نخواهد بود.نقل قول:
یادمه تو تنظظیمات نصب قسمتی بود که تعریف می کردی اگه برنامه سایت نشده باشه اجازه نصب در گوشی رو نده. این قسمت رو هم بررسی کن ولی فکر نکنم به این ربطی داشته باشه
تو یه سایت خارجی توضیح داده بود ولی سر در نیاوردم ولی میدونم حل میشه
شما دو راه دارید یا اینکه گوشی رو -- کنید یا که گوشی رو ساین کنید که فکر کنم هنوز روشی برای -- کردنش تیومده برای همین باید گوشی رو ساین کنید
اموزش ساین کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به لطف دوستان عزیز بعضی برنامه ها که نصب نمیشند........کلی برنامه و بازی داشته پدرسوخته!:31: ما نیدونستیم
این angrybirds رو حتما دانلود کنید در حد blackops معتاد میشید
مباركت باشه رفيق...اگه امكانش بود با n95 هم صداشو يه تست بزن...نقل قول:
من تو دانشگاه دست يكي ديدم از همه چيش راضي بود به جز همين صداش!
بدی صداش لینکه اگه تو کیف باشه یا دارزش داده باشی صداش خفه میشه،ولی صداش به نظرم همینم کافیه
الان یه برنامه نصب کردم,میخوام تست کنم panorama
خیلی باحاله!:31:
دوستان اغراق نمیکنم گوشیه که میتونه بیشتر شما دوستان رو راضی کنه.
کاش همچین اسباب بازی هایی رو کشور خودمون تولید میکرد.........
ایولللللللل 50 دلار دیگه هم ارزون شد!:8:
بزودی (تا 1 ماه دیگه) شاهد فروش این گوشی با قیمت 450 هزار تومن تو بازار باشید :31:
پ.ن: بیشتر از اینم نمیرزه.
کد:http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16875205220
سلام دوستان
یه سوالی داشتم یه جا تو یه سایت خارجی دیدم که سیستم عامل سیمبیان 3 هم به راحتی رو 5800 نصب می شه
شما چیزی نشنیدین؟
حتی فایلش هم هست براتون لینکش رو می زارم ببینید.خیلی خوب میشه اگه سیستم عامل ان8 رو 5800 نصب بشه و البته فارسی هم داشته باشه
کد:http://noknok.tv/2010/06/28/nokia-5800-runs-symbian3
ممنون می شم جواب بدینکد:http://www.techknots.com/mobiles/symbian3-on-nokia-5800